91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Ráadásul a Fóka úgy orsózik mint egy köszvényes szúnyog.
  • Her Laca
    Hol? Na most vagy nem vagy sokat ittál:))) Ami van az lepkefing:)) 3*7 fost csinál:))
  • sakkay
    De van Laca...jelzem nem is rossz. Figyeljél mááá jobban!
  • Her Laca
    Én aszondom,hogyha a xart elég sokáig paskolják akkor előbb utóbb fos lesz belőle.
    3*7 fujj!
  • Her Laca
    A BOS ban nincs is füstcsíkja a lőszaroknak. Vannak teniszlabdák oszt ennyi:)Vagy hógolyók,kinek mi tetszik:)))
  • Rue East
    A lőszerek nem annyiból állnak, hogy AP vagy HE. Aminek van saját jelölése az had legyen már egy külön fajta lőszer.
  • feca1229
    Na pontosan erről beszélek!
    Én ezt szeretném állitgatni, mint a CLODban, mert ott is csak párféle lőszer tipus van, mégis vagy nyolc sorban van a kiosztása.
    mint látod itt sem csak két sorban van,hogy ennyi és kész! Nem kötekedni akarok tényleg nehogy félre értsd, mert nem. Csak nekem ezek a részletekbe menő apróságok hiányoznak, hogy a szinét, füstcsík, fajtáját, vagy valahogy a hevederezést tudjam variálni. Tudom nem jó párhuzamot vonni a két játék között, de ha nekem megvan mind a kettő ugye az ember akakratlanul is összehasonlitja őket!
  • sakkay
    Szerintem ez azért jóval több. Leszögezném egyáltalán nem tökéletes még, viszont sokkal többet javult, mintha csak "húznának a csúszkán".Eléggé megváltozott a gép viselkedése is. Főleg multinál éreztem ezt, ott az ember jobban meghúzza' a gép határait.
  • Her Laca
    Igen átállítottam.Nem mondom,hogy nem finomítottak rajta, viszont azt állítom,hogy csak húztak egyet a csúszkán. A jelenség ugyan úgy fenn áll, csak nem annyira érzékenyen.
  • billypilgrim
    annyi van hogy a gyújtónak más-más a késleltetése, a páncéltörőnek meg más ötvözetből készült a feje,de alapvetően 2 fajta lőszer van a Shvak-nál
    Deal with it
    Utoljára szerkesztette: billypilgrim, 2014.08.17. 01:28:32
  • feca1229
    from 20mm to 25mm ruszki lőszerek

Már meg is van. Itt is látható, hogy azért bőven lehetet volna nekik mik közül váloghatni ésbetenni a játékba!
  • feca1229
    Nem, szrintem biztos több féle volt. Mármint én úgy gondolnám! Valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy a ruszkik kéttipusú 20mm használtak volna hozzá! Sőt mintha rémlene, hogy láttam több féle lőszert, mjad ki googlizom!
  • Rue East
    Gondolom ezt wikipédiáról másoltad. Viszont az nem tűnt fel, hogy ez alatt a mondat alatt ott van egy táblázat, ami felsorol tízféle lőszer típust? :D
  • billypilgrim
    talán azért mert csak ez a kétfajta lőszer volt hozzá

ShVAK ammunition consisted of a mix of fragmentation-incendiary and armor piercing-incendiary rounds.

• sakkay
    Ha gyors missziónál próbáltad ki remélem átállítottad normálról. Mindig az az alap javítás után. Amúgy meg sokat javult, pl a lehetetlen manővert nem lehet megcsinálni. Ha meg van elég sebességed a botot is nyomhatod.
  • Her Laca
    Én nem látom azt a qrva nagy előre lépést a repmodellben. De biztos bennem van a hiba:) Mondjuk hasra dobtam és biza itt a dombok azok dombok az oldalán lecsúszik a gép,szóval ez jó. De ezek az ufó szerű mozgások? Na mind 1 még nem 100% :)
  • Her Laca
    Nem csináltak ezzel semmit. Ez ugyan ojan xar mint eddig ,legalábbis a bot előre nyomására ugyan úgy reagál.
  • feca1229
    Nekem még az tetszett mikor azt írták, hogy a la-5 nél lehet majd állítani a lőszerösszetételt, erre mindenki megörült, hogy de fasza, kérdezték a népek, hogy milyen lőszerek, és meg azt, hogy olyan lesz mint a CLODban, erre ezek
    -Faszt! Robbanó vagy páncéltörő! és értetlenkedtek, hogy miért? Mi más lehetne?
    mint mikor kocsit veszel a szalonból és azt mondják neked vannak benne extrák is, erre te.
    - milyen extra, erre Ők,
    -te választod meg a szinét,
    -jó akkor metál feketét kérek,
    - olyan nincs csak kék és zöld!
    Na ez is valami ilyen...

Nekem ez hiányzik a legjobban a BOSból ezek az apróságok, de én mégis órákat tudtam CLODdal az elején eltölteni a repcsik festést, századjelvények fajtáit nnézegetve, a fegyverek hevederezését próbálgatni, ez úgy feldobta az egészet.
    Erre ezek még talán új skinet sem akarnak többet!
  • Her Laca
    Majd rátekintek. Igazság az ,hogy nem vonz ez a idétlen lődözés dogfighton,meg ha valami szerintem borzalmas az ez a várakozás ,meg balansz meg a tököm tudja még mi. De majd este megtekintem.
  • sakkay
    Azért bár sokat változott a mesza-talán még tovább gyengíthetnék' a problémás manővereknél előjövő furcsaságot. Még azért van. Az oroszoknál azonban teljesen megszűnt.
  • sakkay
    Gabi ezt írják a hang problémára.
    Raise the volume ingame to 100%, then lower the volume of the game via Windows sound panel (you can adjust volume separatly for programs ) and it will work
  • VO101 tvr
  • sakkay
    Igen. Imádom őket, az ilyen szóhasználataik miatt főleg-kiterjesztett motor vezérlés-hááámiafaszomaz? Mit is jelent ez pontosan? Persze nagyon örülök neki és tetszik az fm módosítás is, de hogy miért nem lehet emberi nyelven beszélni, meg normálisan leírni-ha azt nem is amit jön(pedig az is alap)-de legalább amit már megcsináltak! Hülye Oroszok.
  • PhantomAss
    Igen, de most ki is hangsúlyozták a developer blogban hogy kész az fm, csak emiatt mondom. Majd meglátjuk a többiek mit szólnak hozzá.
  • feca1229
    Annak nincs jelentősége, hogy azt mondták, hogy szinte kész az FM! Egyszer már azt mondták, hogy 99%-ban van kész az FM! Aztán látod hogy repült a messer, meg a fóka! Tegnap próbáltam őket hajtani, valóban mintha már kevésbbé produkálnák azokat furcsa hátrapörgést! Gondolom látták, hogy szar hiába mondták, hogy kész, mégis mindenki mondta nekik, hogy szar, hát így kénytelenek voltak hozzá nyúlini!
    Az motorvezérlésre kiváncsi leszek, vajon mit bütykölnek vele!
  • PhantomAss
    Nah erre már én is kiváncsi lennék, a blogban azt írják hogy a fm gyakorlatilag kész van, és rövidesen jön a kiterjesztett motor vezérlés. Meglátjuk..
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2014.08.16. 06:42:01
  • sakkay
    Nézd meg Laca..kurva jó lett. Szerintem kiüt hamarosan az orosz sztrájk. Gabival repültünk. Gabi 4. én 1. lettem, a legtöbbet légi győzelmes orosz, (dogfight) mappon-5 győzelmet ért el. A német 14-et (én 10-et, de leszálltam-amikor hagyták-ezért lettem első). A fóka is nagyon jó lett.
    Sztálingrád mappon, ami nem dogfight map, ott ugyanennyi idő alatt 3 győzelem. Oda azért nemfog ártani a 100 gép.
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.08.15. 22:49:55
  • sakkay

• Her Laca
    Akkor tesztelj:)
  • sakkay
    vagyok..
  • sakkay
    El kell mennem valahová, de este leszek..gyorsan ránéztem, a láb' kormány nagyon finomodott-és megszűnt!!!a bot előretolásakori anomália! Igen!
  • GaBika6
    IL-2 BOS pöcs van...
  • sakkay
    Na...este jön az fm javítás-legalábbis a jó része, úgyhogy lehet teszteli Laca, a Fókát. Az meg, hogy hogyan hozzák be a maradék 37%!!!!-ot, az jó kérdés. Valami olyat tudok elképzelni amúgy, hogy az-eddig teljesen kihagyott kampány, és single mission-belekerül a játékban és: voilá, 100%.
  • feca1229
    Most akkor hogy is lesz ez a nyárvégi BOS kiadás? Három hétvége alatt hirtelen ugranak 30% és megvan a 100% ?
    Olvastam én is a Fókás könyvet, és egy nagyon fasza könyv. Azért remélem olvasták a 3*7 -nál is.
  • Her Laca
    Semennyire ha érzésem nem csal. Nem sokkal másabb mint az Il2 ben.
  • VO101 tvr
    Rengetegszer átolvastam azt a könyvet. Magyar nyelven alapmű a 190-ről. Sajnos az il-2 szimulációjával a könyvben leírtak mondjuk úgy, hogy köszönőviszonyban vannak. Olegék eldobták a típust a kiegyensúlyozottságért. Kíváncsian várom, hogy a BoS mennyire fogja visszaadni az irodalomban olvasható FW-190-et.
  • asw27
    Van benne trimm. Ez tény. A tömegközéppont az repülés alatt vándorol, lévén fogy az üzemanyag, a lőszer, az olaj, nyílik a futó fékszárny.
    Az aerodinamikai középpont vándorlása minimális ( nyilván nem nulla) a sebesség változásához képest.
  • Her Laca
    No de akkor is kéne lenni ? Bár lehet nem ugyan az a vezérlése mint a messzának a BOS ban,az orosz vasakat is másként kell trimmelni,azaz kezelni a trimmet.
  • asw27
    Alfred Price: Focke Wulf Az Fw190-es szolgálatban.

A 33. oldalon ír a berepülésről és ott említi meg, hogy a berepülés alatt a nagyobb sebességi tartományban sem kellett macerálni a trimmet.
    A 68. oldalon, már az angolok által írt leírásban külön kiemelik, hogy bármilyen repülési helyzetben, csak nagyon ritkán van szükség a gép újratrimmelésére.
    Rég olvastam már a könyvet, de erre akkoriban felfigyeltem, még az ős Il-2-es miatt, lévén ott ezt elmulasztották leprogramozni.
    A csupaszárny gépeken alkalmazták az ilyen nyomásközéppont-vándorlásmentes profilokat.
    Mindenesetre a repülési leírásokban erre utalnak.
  • L Viper #76543
    Mondjuk nálam nincs nagyon igénybe véve a POV, mióta FreeTrack-el repkedek.