IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez így eléggé ott van... <#eljen>

www.smart-bus.hu

Na azt kinézem belõlük, hogy például az új térkép már DX11-s lesz, de a régit nem csinálják meg, ezzel is ösztönözve arra, hogy vedd meg! 😊)

www.smart-bus.hu

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Azt már megcsinálták,csak valamiért röcögött miatta. Lehet javították.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
A DX10-ért majd fizetni kell. 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

És távolról is láthatóak, vagy továbbra is hirtelen ott teremnek az orrunk elõtt? 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

De a cég ugyanaz, és amilyen korrekt módon álltak a RoF-hoz a kezdetek óta, nem kételkedem bennük! 😊 Õk nem nagyon adtak okot rá... 😊

www.smart-bus.hu

A RoF-nál biztos nem lesz csúnyább, az a videó viszont még a RoF szintjén sincs, ergo tuti valami beállítás, vagy konvertálás gond miatt ilyen. 😊

A kinézete miatt egyáltalán nem aggódom... tuti, hogy vállalható lesz a grafikája. Nyilván az újratextúrázott DX10-s CloD szebb lesz.

Azt jó magam sem értem, hogy eleve miért DX9 alatt csinálják... lehet, hogy a következõ térképnél váltanak majd.

www.smart-bus.hu

Her Laca
Megcsinálták? Ennek örülök.

LeonSilver
Azé' ezek a fölhõzetek sem piskóták 😉

Her Laca

Papa01
<#eljen> 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Her Laca
"Legalábbis, ha a RoF-ból indulunk ki."

De ez nem a Rof😊
Ez a BOS😊 Így kár kiindulni bármibõl is😊 Maradjunk csak a szikár tényeknél ,nem kell kiindulgatni . Ha jó valami pl a felhõk azt is megmondom .

LeonSilver
Aha.

LeonSilver
Faszán 😊

LeonSilver
Asszem, mindjárt megnézem a dátumot.

Papa01
Leon, ez hogy megy a gépeden? 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Her Laca
Na erre se mondanám azt ,hogy penge minõségû élek vannak😊

Her Laca
De ez nem ugyan az. Ez egy kezdeti kép,hogy ilyen lesz ,az alanti videóban az köszönõ viszonyban sincs evvel. Azért vakok nem vagyunk bakker. És most nem a Bos-t akarom csesztetni, de ami tény az tény.

Akkor így...

Szerintem ez teljesen vállalható... Nyilván a DX10 elõnyeivel nem lehet mit kezdeni, de itt legalább lesz normális élsimítás, és normális LOD. Erre mondtam mindig is Urak, hogy kevesebb, de mégis több. Nem olyan szép, de kiegyensúlyozottabb. Legalábbis, ha a RoF-ból indulunk ki.

www.smart-bus.hu

Her Laca
<#eljen> Így van.

Zpogi
Ez amúgy már az újra textúrázott 110-es belsõ, tehát a 4.3-ban készült a kép?

Papa01
Leon, ehhez a BoS kabinja tényleg rút.... igazad van. De Sakkay mester hátha csinálna pár nagy felbontású képet, úgyis megnézném a BoS-t.

LeonSilver
Lehet, hogy alacsony Papa, de az egész olyan puritán. Engem a régi IL2-re emlékeztet.

LeonSilver
Ugye???
Nem azért a kettõhúszért és tudom, hogy 4x%. De azért azzzal gondolom más is egyetért, hogy 2014-ben azért EZ a minimum.

Her Laca
Nézd meg a videót ,látszik is a képeken hol van ez a jelenet ,de a többinél is hasonlót vettem észre,mintha késõn kapna észbe az orosz vas,hogy bakker meglõttek. De még találatot se nagyon láttam.

Papa01
Nem a videó felbontása nagyon alacsony? 😊

Zpogi
Mint ismeretes korábbi IL2-es múltunkból az orosz tölgyfa egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik, valszeg már korábban szarrá lõtte a messzer, csak hát tudod mire ez a fa átééég 😊

Her Laca
Nekem sem tetszik. A Clod ban sokkal szebb.

LeonSilver
Undorító ez a kokpit..

Her Laca
No meg ezt vettem észre. Valahogy nekem furcsa ez,nem látok találatokat,és akkor gyullad ki a gép amikor már véletlenül se találhatja el a BF.
Íme.

Vélemény?

Azt nem tudom,mert nálam folyamatos.

Éppen most kergettem egy LAGG-ot vagy 5 percig..amikor észrevett berepült egy pamacsba..elszórakoztam vele<#alien> szidtam a pazar felhõket mint az állat.(elég felhõs a multi) Amúgy egy-per egyben esélytelenek. Legalábbis én még nem találtam olyat aki gond lett volna. Ez eddig jó. Ha 2-3 van az már gáz.

Her Laca
Meg is találtam mivel nyomatta.
i5 2500K
8GB RAM
GTX 670

TrackIR 5
Thrustmaster Hotas Warthog
Saitek Pro Flight Rudder Pedals

Mondjuk ez nem rosz gép,hozzá.Csak azt nem értem ha TR je van mért ilyen darabos a fejmozgása<#fejvakaras>

Her Laca
Azt hozzátenném még,hogy a felhõzet az így elsõ blikkre pazar.
Ezt a mondatomat be is lehet keretezni😊

Her Laca
Ezt senki sem hiszi szerintem.
Én nem repkedtem még ezzel ,így nem tudok mondani semmit sem hogyan is viselkednek a gépek repülés -harc közben. Ezt majd megmondják a tanult kollegák. Látványilag egyelõre engem nem viselt meg 😊 Bár ki tudja milyen géppel nyomatta pl ezt a videón szereplõ reppenést a srác,lehet egy bika géppel szebb is lehet.

Nem hiszem , hogy a WOT szintjére akarnák belõni magukat. AZ üzletileg halál,mivel telítve van WOP WT stb.. Egy út van, a szimulátor (üzletileg is)a kérdés csak az, hogy azon belül hová pozicionálják magukatIL-2 a másik végpont meg a DCS. A régi IL-2 már szerintem nem elég. Néztem , hogy a multi részen az elosztás arányát is. 40% semmi segítséget nem használ 30% kb közép 30% mindent.Az arány még jobb lenne a hard core játékosok javára, csak a multi limit egyenlõre 25 fõszeró. A full reál mindig tele van. Ez mutatja az igényt. Meg szerintem a fórumon felvetett kívánságok is.

Her Laca

Látszik, hogy csak a szürke viacolort vették meg, mer az olcsóbb. Pedig néhány színes darabból milyen helyre kis mintát lehetne bele rittyenteni. :-)

Egyébként biztos, hogy ez kifutó? Nem a madaras teszkó parkolója Voronyezs-alsón? :-)))
Én is úgy látom, hogy nem jutunk ennél közelebb! 😊)

A burkolat? Háááát... én még nem láttam ilyet, elég vicces! 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
No látom ezen úgyse jutunk dûlõre😊 így asszem hanyagolhatjuk is az üzleti részre vonatkozó találgatásainkat,vagy véleményünket😊))

De mit szólsz a reptérburkolathoz?:XD Szerintem csini😊

Nem látom az összefüggést mesterem! 😊

Üzletileg kifizetõdõbb az a modell, ha kapsz valami fapados alapot, aztán apránként megveszed hozzá ami kell. Arról nem beszélve, hogy így könnyebben költenek rá olyanok is, akik nincsenek képben... ingyen kipróbálja a teljes játékot, ha megtetszik költ rá... az ilyen nem fog kapásból kiperkálni érte 20000.-Forintot...

Esélye meg egyformán van mindenkinek... ha valakinek tetszik, és komolyan érdekli a játék, akkor az a plusz 2-3000.-Ft nem fogja visszatartani. Apránként, az akciók alatt szépen be lehet vásárolni azt ami kell.

Engem egy dolog érdekel, olyan ne legyen, hogy büntetlenül minden szart a gépre rakhassanak plusz pénzért... a kiegészítõk legyenek hatással a repmodellre. A páncélüveg növelje a súlyt, korlátozza a kilátást, a plusz gépágyú befolyásolja a repmodellt, stb.

Ma már egyik stúdió sem tud úgy megélni, ha nem folyamatos a bevétele... igazából engem nem érdekel, hogy egybe 20000.-Forint, vagy apránként 30000.-Forint a végösszeg, csak legyenek olyan fejlesztõk, akik korrekt munkákat adnak ki a kezük közül. Úgy csinálják, hogy õk is jól járjanak, és mi is...

www.smart-bus.hu

Her Laca
De mekkorákkal bakker? Nem kis meló lenne ilyet csinálni,ha meg beton akkor egyenként sablonba önteni ,oszt amikor megköt arrébb rakni a sablont . Eltartana egy darabig😊
Persze tudom 40%)

:-)))))))))))))

Le van térkövezve a kifutó? Nyáron meg kirakják a napernyõket meg az asztalokat? :-DDD
Her Laca
Azt nem akarod felfogni Soltom,hogy így viszont megölik a Warok lehetõségét.
Azoknak ok ,hogy jó így akik offline repkednek,vagy dogszerókon ügyeskednek,de azokkal mi van akik kicsit többet akarnak?
Most ne is nézzük az árát,de hogy lehet olyat csinálni,hogy a prémium kap Fókát meg Lavort dupla árért ,a sima meg nem. Tegyék bele a kész játékba az összes elkészült gépet és adják 2 ezressel drágábban,így mindenkinek van esélye .

Te ha valami tetszik, akkor egyben kifizetnéd a 20000.- Forintot is, de sokan nem így vannak vele. Még ha tetszik nekik is valami, akkor is szívják a fogukat ekkora összeg hallatán...

Ráadásul ismert üzleti modell, hogy a vásárlók többet költenek, ha apránként vásárolnak... 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Látott már valaki ilyen mintázatú reptérbetonozást?

Her Laca
Mért én hogy vásárolok? Nálam szarrágóbb nincs a földön😊
Mondjuk csak beszélek én is errõl a Bos ról,de amiket látok eddig attól nem érzek ellenállhatatlan vágyat arra ,hogy a magamévá tegyem.40% ide -oda.
Úgy hogy akár adhatják csavarokként is a gépeket ,nagyon nem fogok idegeskedni miatta😊

Her Laca
Most néztem régebbi videóimat,és szerintem a Clod kabinja szebbek az árnyékok a színek.Legalábbis ezen a videón én így látom.