91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#76782 Igen. közel is vannak egymáshoz meg szar is. Nemhiába, lógi...
Miért ne lehetne? Nem dugod rá a pedált a joyra oszt' jó napot -
sakkay #76781 Azt honnan láttad? Mert nem én voltam. Imádtam az ős elitet még amigán?! de azóta egyet sem próbáltam ki. Éppen valaki múltkor-talán pont te-rakott be elites videót, néztem is nagyot, hogy van ilyen! -
sakkay #76780 Na ok, de lehet olyat , hogy g 940 joy meg gázkar, és saitek pedál?! Azt hittem ezeket nem lehet külön használni mert valahogy egybe vannak. Igaz régebben láttam csak joy(940) árulni valahol. Amúgy pont azt néztem, milyen közel vannak a pedálok egymáshoz. -
#76779 Drága testvérem! Hallgass rám! EL NE ADD A SAITEK PEDÁLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nééééééééééééégynhééééééééééégynéééééééégy
Én eladtam, meg is bántam. De fogok venni egyet. A G940pedálja egy szép, nagy kupac híg bálnafos! Rövid a kitérési útja és nem lehet olyan fincsin pedálozni vele, mint a Saitekkel. -
#76778 Láttam hogy Elitezel is, én is. De én azt az ezer éves MS Sidewinder joyommal mert bal kezem alá ott jobban fekszik nekem a billentyűzet, mint a gázkar. Hozzá kell tenni hogy az öreg' SW még midig egy jó joy, pedig már párszor szét kellett szedni a recsegő műanyagok miatt. De az optikai érzékelők még jók benne. Igaz nagya holtjátéka is, de dead zone allitassal minden rendben. -
sakkay #76777 A helyzet az, hogy vannak előnyei is az öreg evo-hoz képest, de vannak hátrányai is. És ugye ráadásul még jó, mi lesz ha elkezd romlani. Szumma szummárom, vettem egy új joyt, de nem jobb mint a régi, hanem más. Ha pár hónapon belül eladom, nyugodt lélekkel teszem, mert tényleg új és semmi baja. De ha ennél maradok úgy, hogy ráadásul idegesít benne egy két dolog, és még el is romolhat, az az abszolút szopás. Na most..mivel nekem kell ffb, egyszerűen nincsen más mint az a szar g940. Szóval ennyi. Ha nem találok akkor persze marad ez, de annak nem örülnék túlzottan.
Azért még persze megpróbálom finomítani a beállításokban, bár ami igazán zavar, hogy érzem a fogaskerekeket, na ezen semmi nem változtat. -
bucsher #76776 De az EGY SZAR. -
#76775 Mi van kollega? Mi ez a gyors vásárolhatnék,csak tegnap vetted át a lóóóóóóóóóóóóóóóóóógi -t. -
Solt #76774 Az a baj, hogy már nem gyártják egy jó ideje, így újat sem nagyon kapni már. Ha tényleg kell, akkor ahol meglátod, csapj le rá... -
sakkay #76773 Jó reggelt. Ha valaki tud jó áron g 940 akkor szóljon.
Nem sürgős, de meguntam a mizériát, ffb új verzió még a látóhatár alatt sincsen, ha meg veszek egy ilyet, eladom -mondjuk nem szívesen mert nagyon szeretem-a saitek pedálomat, meg a joyaimat, aztán úgy kibírható' a 940 ára. Mondjuk újat így sem szívesen vennék, csak ha nincsen más megoldás. A használt piac viszont finoman szólva sem túl telített. -
sakkay #76772 Na! Igen.. -
#76771 -
Lysandus #76770 Oké, de az ED shopban meg csak 50 $.
Mi az, hogy a steames és nem steames verzió között nincs átjárás? Egy steames Dóra nem játszhat együtt a nem steamessel? -
lala42 #76769 Figyu Megy 1 privi. -
artivizsla #76768 Dora a steam-ről. -
#76767 Ja :) Nem panaszkodom. Én már úgy vagyok vele,hogy az is jó ha kedves,és az is ha morc:) Mindennek van előnye. -
#76766 Mázlis dög! -
sakkay #76765 Ja látod..éppen ezért elmosogatok-elfogyott az összes tányér-aztán lemegyek, körbenézek mi a helyzet. Meg közben iszok egy' fröccsöt. -
#76764 Kell neked újítani:))
-
sakkay #76763 Na most értettem Laca a sirámokat , hogy illeg billeg a gép a BOS-ban. Majdnem meghülyülök, inkább levettem az érzékenységet jobban mint kellene, de legalább így nem lötyög olyan nagyon le fel. Az evo mivel már öreg volt és nagyon tapasztalt ,valahogy elnyelte ezt. Az orosz gépek viszont így is jobban tartják az orrukat. Persze.. -
#76762 Mecsoda!! Némber már 47! És forgolódnak utána a szőröstökűek.Mondjuk jól tartja magát az is tény,ez valami genetika vagy mi:) Bár azért nagyítóval már lehet hibát találni az is igaz:) Ha összeveszünk akkor tök jó mert békén hagy és repülhetek:)) -
artivizsla #76761 Viccet félre téve, egy nő tényleg a 30-40-es éveiben van a toppon, minden tekintetben, szerencsés akinek van türelme kivárni ezt az időszakot a párja mellett. -
#76760 Óóó azért van bőven köztük olyan akit még a húszévesek is irigyelnek.
Egyébként nekem már ez a 40-es korosztály dukál, az is volt. Szépen elbasztuk. Oda 7 év....
20-évesekkel vicces lenne hogy kétszer annyi vagyok majdnem -
sakkay #76759 Még van pár évem 40-ig, igaz nem sok..de van! A másik meg soha nem a kor számít. Ahogyan nézem az alant látható szépség sincsen még 30 sem. Nekem meg kell, hogy jól nézzen ki. Rá is basztam, de egyenlőre nem alkuszom.Igaz most már változott néminemüleg az ízlésem. A 20 évesek idegesítenek ez is igaz. -
artivizsla #76758 Aki válogatós 40 felett, annak ez jár ! :)
-
#76757 -
sakkay #76756 Na először meg kell nézni azt a 40 feletti nőt, aztán nyilatkozom. -
#76755 -
artivizsla #76754 40 felett, tehát az itt levők többségére is vonatkozik :
"...Egy egész disznót....a kolbászért.... ??????????
40 év feletti nők...miben mások, mint fiatalabb társaik?
Egy férfi tollából...
Ahogy öregszem, egyre inkább a 40 feletti nőket értékelem. Csak néhány példa, hogy miért:
* Egy 40 feletti nő sosem ébreszt fel az éjszaka közepén, hogy megkérdezze:
"Mire gondolsz, drágám?" Fütyül rá, mire gondolsz.
* Ha egy 40 feletti nőnek nincs kedve meccset nézni veled, nem ül oda melléd nyavalyogni. Csinál helyette valami olyat, amihez kedve van.
Általában valami sokkal értelmesebb dolgot.
* Egy negyvenen túli nő már elég jól ismeri önmagát ahhoz, hogy tudja, ki ő, mi ő, mit akar és kitől. Kevés olyan 40 feletti nő akad, akit érdekel, hogy mit gondolsz róla vagy arról, hogy mit teszel.
* A nőknek 40 felett tartása van. Ritkán fordul elő, hogy jelenetet rendeznének az operában vagy egy elegáns étterem kellős közepén. Na persze ha megérdemled, gondolkodás nélkül lelőnek, főleg ha esélyt látnak arra, hogy megúszhatják.
* Az idősebb nők nem bánnak szűkmarkúan a dicséretekkel, gyakran akkor sem, ha nem érdemled meg. Tudják, milyen érzés, amikor az ember nem kap elismerést.
* 40 felett egy nő elég magabiztos ahhoz, hogy bemutasson téged a barátnőinek.
Egy fiatalabb nő gyakran még a legjobb barátnőjét is hanyagolja, ha partnere van, mert nem bízik meg a fickóban.
* Egy negyvenen túli nőt abszolút nem érdekel, hogy tetszenek-e neked a barátnői, mert tudja, hogy azok sosem árulnák el őt.
* A nők a korral természetfeletti képességekre tesznek szert. Egy 40 feletti nőnek sosem kell meggyónnod a bűneidet. Úgyis mindig tudja.
* Egy 40 feletti nőnek jól áll a tűzpiros rúzs. Ugyanez már nem mondható el a fiatal lányokról vagy a transzvesztitákról.
* Ha eltekintesz attól a néhány apró ránctól, egy 40 feletti nő sokkal szexisebb, mint fiatalabb nőtársai.
* Az idősebb nők egyenesek és őszinték. Azonnal a szemedbe mondják, hogy mocsok disznó vagy, ha úgy viselkedsz! Nem kell törnöd a fejed, hányadán is állsz velük.
* Igen, számtalan okból dicsőíthetjük a negyvenen túli nőket. Sajnos ezt fordítva már nem lehet elmondani. Minden ragyogó, okos, ápolt, szexis 40 feletti nőre jut egy kopaszodó, pocakos őskövület sárga nadrágban, aki bolondot csinál magából valami 22 éves kis pincérlánnyal az oldalán.
Hölgyeim, elnézést kérek érte.
* És minden olyan férfinak, aki azt mondja:
"Miért vegyek meg egy egész tehenet, amikor csak tejet akarok inni",
üzenem, hogy változnak az idők. Manapság a nők 80%-a ellenzi a házasságot. Miért? Mert a nők is rájöttek, hogy nem érdemes megvenni egy egész disznót azért a kis kolbászért..."
-
#76753 Amen! -
sakkay #76752 Őőőő na igen. Szóval ha nem baszódna el, meg tudnám szokni. De ez most nem a pozitív értelemben alkalmazott szólás,egyszerűen csak megszoknám mert nem jobb de nem is rosszabb mindent egybevetve. Tök új a cucc. Ennek ellenére, mintha-nem mintha, egyértelműen-érezném a ffb fogaskerekeit. Továbbá az ffb kb. 2x gyengébb a saiteknél.
Pozitívumok:több rajta a gomb és van ami jobb helyen is van, és sokkal finomabb-még-mint az öreg evom. Mondjuk csak most éreztem, hogy egy jobb joyal,kb 20-% nőnének az esélyeim, már ami a találatokat jelenti. Nem melegszik-az evon tojást lehet sütni-és ergonomikus is, habár a saitek állítható. Ha nem baszódik el összességében 8-ért megérte. 20 az új. Aztán majd kiderül mi lesz 2 hét múlva. -
#76751 Aztán csak úgy ottmaradt? :) -
#76750 -
#76749 Majd 2 hét után mondj véleményt róla,,de lehet annyi se kell neki. Mondom én (akkor még a 4 . emeleten laktunk) kibaxtam az ablakon . -
sakkay #76748 Megjött a joy..
amúgy tényleg zsír új nem kamu, na mindjárt megnézem mi a helyzet. -
#76747 Juteszembe van egy X45-öm eladó! -
#76746 Eddig mindig az http://www.aviationmegastore.com/-ból rendeltem. De tir4-est már jóideje máshol se láttam webshopban.
Nah jah neki vannak jó szövegei erre! -
sakkay #76745 Köszi. Most már csak öcsémen múlik mit tud felhajtani az nagy Britanniában.
A nőkérdés meg...na igen, nem egyszerű. Csak dr. professzor Ganxstától tudnék idézni egy frappánsat, de nem teszem..
hátha vannak itt kicsik is. -
sakkay #76744 Hát köszi srácok, most már nagyon kíváncsi vagyok mennyire szopom be..mert ahogyan nézem a szopás biztosnak tűnik!
Mindenesetre nekem ffb kell-éppen ezért még a g940 is gondolkoztam de a saitek pedál jobban tetszik, és most az van-és egyszerűen nincsen más variáció csak ez. Most evo van. Max. marad. -
#76743 Na! A Rhinóról majd tedd be ide is,kíváncsiak vagyunk rá.!