IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Sakkay mester majd akkor szóljon nekem a kinézetrõl ha kb ilyen lesz:)
Minden más csak felesleges duma addig:) Legalábbis számomra.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Csak sajnos a nyugati világban már nincs egy cég sem aki ért a repszimekhez és a programozáshoz is ért vagy támogatja a zöld vagy a piros cég :)
www.smart-bus.hu
meg ez
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Nem lenne ezzel semmi gond, ha nem kerülni 10-15 ezerbe egy félkész játék megjelenéskor, meg után kb még egy tízesbe a többi "kieg"... Régebben legalább volt tartalma egy kiegnek pl MoH:AA, CoD:UO, C&C, most meg kb nulla, betesznek 5-6 mappot 4-5 fegyvert és örülj hogy megvetted a prémiumut a játékhoz 10k-ért (BF,CoD), még a WoT-os üzletpolitika is jobb, meg ott legalább megdobják a playert néha valami ajándékkal. 777-nél is ha lesznek akciók akkor nem olyan vészes megvenni azt a pár gépet ami érdekli az embert, RoF-ban is simán be lehet vásárolni õket.
DX12-re ha valaki repszimet fog fejleszteni az szerintem az MS lesz.
Nem is lenne rossz ha az A2A szimesekkel összeállva kidobnának egy Combat FS-t ott nem lehetne azt mondani, hogy nem elég részletesek a gépek vagy hogy nem jó a grafika<#idiota>#idiota>
Kíváncsi vagyok melyik szimulátoros brigád nyúl majd elõször a DX12, vagy a Mantle API-hoz. A CPU tehermentesítés miatt a szimekben lehetne sokat profitálni ezekbõl. :)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Lángvágóval estek neki a több száz kilós, második világháborús bombának.
Darwin-díjas halálesetként akár egy jót is kacaghatnánk azon agyban egyszerû roncstelepi munkáson, aki egy lángvágóval esett neki egy második világháborús bombának, és az nem meglepõ módon fel is robbant Bangkok egyik lakónegyedében. Mivel azonban a robbanás nemcsak vele, hanem hét másik emberrel, köztük egy hároméves kislánnyal is végzett, már inkább sírni van kedve az embernek az emberi ostobaság eme megnyilvánulásán. Fõleg, ha tudjuk, egy hetvenéves nõ még figyelmeztette is a munkásokat, hogy nem a világ legnagyobb ötlete lángvágóval nekiesni a robbanószerkezetnek.
Egyedül az idõs nõ számára volt nyilvánvaló, hogy a 225 kilós bombának nem egy ócskavastelepen lenne a helye, hanem a rendõrségi bombaszakértõknél. Azonban aggályait hiába osztott meg a szomszédságában lévõ roncstelep munkásaival - és azzal a négy építõmunkással, aki az egyértelmûen bombának látszó bombát ócskavasként egy kisteherautó platóján odaszállította - mindenki figyelmen kívül hagyta figyelmeztetését - írta a Bangkok Post.
Shomchin Janthachart a lapnak elmondta: miután látta, senki sem hallgat rá, gyorsan hazasietett, és szólt nyolcvanéves nõvérének, hogy azonnal hívja a rendõrséget. De még mielõtt a telefonhoz ért volna, hatalmas robbanás rázta meg a környéket. Az ócskavastelep egyik dolgozója - a tulaj férje - ugyanis nem sokat gondolkodott, és azonnal nekiállt szétvágni az egyszerû fémhulladéknak gondolt bombát egy lángvágóval.
A robbanás teljesen megsemmisítette a roncstelepet, és a detonáció, valamint az azután keletkezett tûz több mint száz házat rongált meg. Az elsõ hírek még arról szóltak, hogy hét ember halt meg a szerdai robbanásban, de csütörtökön egy hároméves kislány holttestét is megtalálták a törmelékek alatt. A sérültek száma nagyjából húsz.
Közben a Thai PBS azt írta, a bombát a roncstelepre szállító építõmunkások szemtanúk szerint azt állították az ócskavastelep dolgozóinak, hogy az egy daruról letört nagy bontókalapács. Azt egyelõre nem lehet tudni, hogy ki hozta meg azt az "okos" döntést, hogy az egyértelmûen bombának látszó bombát ócskavasként értékesítsék.

Majd legközelebb 100% nál mondok róla valamit:)
Egy szim vagyis egy Clod és nagy valószínûséggel a BOS féle szimulátor az elhivatottságot követel meg az embertõl,már ha azt magas fokon akarja mûvelni. És ez a "magas" fok muszáj ,hogy meglegyen mert ezeket a programokat általában megszállott arcok használják,és ott ,hogy meglegyen akár csak egy kis sikerélményed is , ami nélkül valóban kínszenvedés a játék ,neked is megszállottá kell válnod. Mert e nélkül max célzsák leszel,de ezt szerintem te is tudod.
A Clod és a BOS között e téren semmi különbség nem lesz ,mert ugyanazok az arcok fognak itt is ott is feltûnni ,ez nem lesz (legalábbis hosszú távon) azok gyûjtõhelye akik a WT ben játszanak. Tehát a könnyed kikapcsolódást azt már most elfelejtheted a BOS al kapcsolatban .
Max ha valami könnyített verzióban vitézkedsz egy dogszerveren,de oda komoly szimes max lõgyakorlatra teszi be a lábát. Én is bementem néha a CLOD ban dogra ,meg mások is de csakis ezért,hogy humán ellen csiszoljuk a lõ készséget.
Mi közöttünk nem is errõl megy a vita pár emberrel,mert ezen nincs is mit vitatni.A két játék ebbõl a szempontból tök ugyanaz lesz. A vita amit te korrektül félreértelmezel a DM ,az FM , a kinézet körül forog (tudom ez téged hidegen hagy ) de aki komolyan vesz egy szimet annak ezek fontos dolgok.De már most mondom,hogy azokat a vágyakat amiket te támasztasz vele szemben nem fogja teljesíteni ,mert ha a CLOD nem tetszett akkor ez se fog a fentiek tükrében.
De ez egy másik szitu.
Már egy német srác a sajátját át is alakitotta fémre , hogy tovább birja.Erõsebb mágnest és kotyogásmentes mechanikát készitett és rugócserét.
gyári mechanika
fém mod
a gyári center rugó cseréje
Eddig ez a modositás 200euroba van neki, de irta ha lesz rá igény akkor megnézi a lehetõségét a további gyártásra normális áron.
Mert neked az a bajod, ez tisztán kiolvasható a mondandódból.
Mert tök mindegy hogy clod vagy bos csak sok munka árán lesz sikerélmény vagy ha qrva nagy tehetség vagy. Ez egy ilyen.