IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Minden! A nap is fényesebben ragyog majd az égen. Ingyen sör, szûk punci, rock and roll. :D

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Minden?<#eplus2>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

<#finom>

Jól van már .... még csak 45%! Majd õsszel ha már 80% lesz, minden lesz...

Her Laca
Erre céloztam alant :)
Sakkay mester majd akkor szóljon nekem a kinézetrõl ha kb ilyen lesz:)
Minden más csak felesleges duma addig:) Legalábbis számomra.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Hecker007
Ezért lenne jó egy Combat FS. Legalább lenne konkurencia a BOSnak meg a DCSnek. DCS WWII-bõl még annyit se láttunk mint a BOSból meg amilyen tempóban csinálja a beígért dolgokat az a banda 10 év mire lesz valami belõle, meg ha viszik a mostani üzletpolitikát tovább akkor 1 gép egy teljes játék ára lesz :(

LeonSilver
Milyen érdekes, hogy a DCS WWII miatt nem lesz felesleges az ottléte, míg egy polgári szimulátorban abszolút felesleges egy B-17-es. Habár én szeretek a hasonló gépekkel repkedni.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Zpogi
Khm...

By VO101_Tom

repvez
Inkább ha lehet az MS ne csináljon játékot, mert az alap FS játékok is egy optimizálatlan csúnya valamik és az FM is hiányzott a gépeklbõl, ahogy kinéz az a külsõs móderek érdeme,de még a mostani gépeken sem megy folyamatosan x évvel a megjelenés után.
Csak sajnos a nyugati világban már nincs egy cég sem aki ért a repszimekhez és a programozáshoz is ért vagy támogatja a zöld vagy a piros cég :)
Milyen érdekes, a DCS-ben pedig a P-51 es kérdezi, hogy mi a f*szt keresek én itt? Ott meg neki tök értelmetlen a jelenléte. Habár én szeretek vele repkedni.

LeonSilver
Hát... izé. FAsza cuccokat csinálnak az tény. Én is kedveltem õket, amíg megvolt az FSX. Szóval fasza meg minden, csak éppen értelmetlen. FSX-ben! Mondjuk a leendõ DCS WWII-ben nem lenne értelmetlen.

Uhhh... az elég durva lenne! :)) Imádom az A2A-t... :)

http://www.youtube.com/v/nsPjn1L0elw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

www.smart-bus.hu

<#eljen>

LeonSilver
Nekem meg ez :p ;)

meg ez

repvez
mennyivel szebb lenne egy nem téli táj felett :)
Igen alapvetõen <#vigyor>(még)tényleg szebb a CLOD. Viszont azért lõttem ezt a képet-ha itt annyira nem is látszik-a fény amikor törik a gép oldalán látszik hogy nem egyenletes a oldala..nekem ez tetszik nagyon.

Papa01
Ez nagyon jó kép! :) Köszi a korábbiakat is! :) Bár a CLOD szebb, azért ez is simán vállalható...

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Kávé mellé.

1.
Hecker007
Valamibõl meg kell vennie a 100. luxuskocsiját meg hajóját a cégtulajoknak :)
Nem lenne ezzel semmi gond, ha nem kerülni 10-15 ezerbe egy félkész játék megjelenéskor, meg után kb még egy tízesbe a többi "kieg"... Régebben legalább volt tartalma egy kiegnek pl MoH:AA, CoD:UO, C&C, most meg kb nulla, betesznek 5-6 mappot 4-5 fegyvert és örülj hogy megvetted a prémiumut a játékhoz 10k-ért (BF,CoD), még a WoT-os üzletpolitika is jobb, meg ott legalább megdobják a playert néha valami ajándékkal. 777-nél is ha lesznek akciók akkor nem olyan vészes megvenni azt a pár gépet ami érdekli az embert, RoF-ban is simán be lehet vásárolni õket.

Hecker007
Valószínû sajnos :( mondjuk szerintem bõven jó a grafika a BOS-ban, egy két HD textúra meg szebb modell elférne még benne az igaz, de a kiadásig ezek még változhatnak, meg akár utána is. Remélem valami virágbolti formában ki lehet majd próbálni, mert nem akarok úgy járni vele mint a CloD-dal...

DX12-re ha valaki repszimet fog fejleszteni az szerintem az MS lesz.
Nem is lenne rossz ha az A2A szimesekkel összeállva kidobnának egy Combat FS-t ott nem lehetne azt mondani, hogy nem elég részletesek a gépek vagy hogy nem jó a grafika<#idiota>

Nem mentség, de manapság már minden online multi játékban lehúznak. Vagy mikrotranzakciókkal, vagy teljes árú kiegekkel, vagy vásárolható cuccokkal, bónuszok, DLC-k stb. Amelyikben nem az "megbukik" eltûnik a süllyesztõben.
LeonSilver
Ingéy tuti, hogy nem kapsz a 3*7-tõl semmit. nemhogy dx11-et

Ráadásul a win 9-ig nem lesz dx 12 és megjelenéskor nagyon meg fogja osztani jellegébõl, mûködésébõl adódóan a videokártya piacot jó idõre.
Utóbbi biztos, hogy nem... az alapokat át kéne írni hozzá, azt ingyé nem fogják adni!

Kíváncsi vagyok melyik szimulátoros brigád nyúl majd elõször a DX12, vagy a Mantle API-hoz. A CPU tehermentesítés miatt a szimekben lehetne sokat profitálni ezekbõl. :)

www.smart-bus.hu

Hecker007
Vagy az is lehet hogy majd egy pöccsel belekerül a DX11 vagy 12 támogatás, volt már példa erre a játékok történelmében :)

Ha gondolnának a gyengébb géppel rendelkezõkre, akkor nem DX9 alá készítenék! :) Ez egy jó marketing duma arra, hogy nem akarnak pénzt áldozni a grafikus motor cserélésre... vagy már készítik, és majd csak valamely fizetõs kiegészítõvel lesz elérhetõ. ( én erre tippelek )

www.smart-bus.hu

GaBika6
Nyugi Laca nem kötekszem... :) Csak azt hittem nekem írtad és arra reagáltam, mert én írtam, hogy gyengébb gépekre is gondolnak a készítõk aminek örülök. Persze majd meglátjuk. Nagy reményeim vannak ezzel a játékkal kapcsolatban. Talán az a baj! A CLOD pl. a patchek elõtt nem nagyon tetszett és elég jól összekalapálták. Szóval semmi sem lehetetlen. És ha szépen javítgatják mint anno a ROF-ot, akkor nem nagyon lehet gond (gondolom én).

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Her Laca
USS Macon Airship under construction 1932

Her Laca
<#conf>

Her Laca
Hitler presides over the launching of the Beetle. As the country ramped up for war, every German worker was required to put money aside every week for a Volkswagen or "People's Car", designed by Hitler with the help of Ferdinand Porsche. Millions of marks were collected by the Reich in this way, though not a single VW was ever delivered to a contributor. Hitler did present one to Eva Braun as a birthday present, though it's not certain that she ever learned to drive.

GaBika6
Ok... :)

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

LeonSilver
Mert nem mindenki fészbúkozik:

Lángvágóval estek neki a több száz kilós, második világháborús bombának.
Darwin-díjas halálesetként akár egy jót is kacaghatnánk azon agyban egyszerû roncstelepi munkáson, aki egy lángvágóval esett neki egy második világháborús bombának, és az nem meglepõ módon fel is robbant Bangkok egyik lakónegyedében. Mivel azonban a robbanás nemcsak vele, hanem hét másik emberrel, köztük egy hároméves kislánnyal is végzett, már inkább sírni van kedve az embernek az emberi ostobaság eme megnyilvánulásán. Fõleg, ha tudjuk, egy hetvenéves nõ még figyelmeztette is a munkásokat, hogy nem a világ legnagyobb ötlete lángvágóval nekiesni a robbanószerkezetnek.

Egyedül az idõs nõ számára volt nyilvánvaló, hogy a 225 kilós bombának nem egy ócskavastelepen lenne a helye, hanem a rendõrségi bombaszakértõknél. Azonban aggályait hiába osztott meg a szomszédságában lévõ roncstelep munkásaival - és azzal a négy építõmunkással, aki az egyértelmûen bombának látszó bombát ócskavasként egy kisteherautó platóján odaszállította - mindenki figyelmen kívül hagyta figyelmeztetését - írta a Bangkok Post.

Shomchin Janthachart a lapnak elmondta: miután látta, senki sem hallgat rá, gyorsan hazasietett, és szólt nyolcvanéves nõvérének, hogy azonnal hívja a rendõrséget. De még mielõtt a telefonhoz ért volna, hatalmas robbanás rázta meg a környéket. Az ócskavastelep egyik dolgozója - a tulaj férje - ugyanis nem sokat gondolkodott, és azonnal nekiállt szétvágni az egyszerû fémhulladéknak gondolt bombát egy lángvágóval.
A robbanás teljesen megsemmisítette a roncstelepet, és a detonáció, valamint az azután keletkezett tûz több mint száz házat rongált meg. Az elsõ hírek még arról szóltak, hogy hét ember halt meg a szerdai robbanásban, de csütörtökön egy hároméves kislány holttestét is megtalálták a törmelékek alatt. A sérültek száma nagyjából húsz.

Közben a Thai PBS azt írta, a bombát a roncstelepre szállító építõmunkások szemtanúk szerint azt állították az ócskavastelep dolgozóinak, hogy az egy daruról letört nagy bontókalapács. Azt egyelõre nem lehet tudni, hogy ki hozta meg azt az "okos" döntést, hogy az egyértelmûen bombának látszó bombát ócskavasként értékesítsék.

Her Laca
És azt a dumát meg hagyjuk már,hogy gondolnak a készítõk mindenkire és nem kell majd hozzá komoly vas,mert ugyan úgy az aktuális csúcs gép kell majd hozzá amire elkészül,hogy maxon futtassa az ember.A ROF se volt más amikor megjelent. A CLOD ot is szépen lehet skálázni amúgy. De ezt már csak úgy mellékesen jegyzem meg :)
Majd legközelebb 100% nál mondok róla valamit:)

Her Laca
Ne haragudj de ez sántít egy kicsit. Eszemben sincs megbántani téged ezt elõre leszögezném .
Egy szim vagyis egy Clod és nagy valószínûséggel a BOS féle szimulátor az elhivatottságot követel meg az embertõl,már ha azt magas fokon akarja mûvelni. És ez a "magas" fok muszáj ,hogy meglegyen mert ezeket a programokat általában megszállott arcok használják,és ott ,hogy meglegyen akár csak egy kis sikerélményed is , ami nélkül valóban kínszenvedés a játék ,neked is megszállottá kell válnod. Mert e nélkül max célzsák leszel,de ezt szerintem te is tudod.
A Clod és a BOS között e téren semmi különbség nem lesz ,mert ugyanazok az arcok fognak itt is ott is feltûnni ,ez nem lesz (legalábbis hosszú távon) azok gyûjtõhelye akik a WT ben játszanak. Tehát a könnyed kikapcsolódást azt már most elfelejtheted a BOS al kapcsolatban .
Max ha valami könnyített verzióban vitézkedsz egy dogszerveren,de oda komoly szimes max lõgyakorlatra teszi be a lábát. Én is bementem néha a CLOD ban dogra ,meg mások is de csakis ezért,hogy humán ellen csiszoljuk a lõ készséget.
Mi közöttünk nem is errõl megy a vita pár emberrel,mert ezen nincs is mit vitatni.A két játék ebbõl a szempontból tök ugyanaz lesz. A vita amit te korrektül félreértelmezel a DM ,az FM , a kinézet körül forog (tudom ez téged hidegen hagy ) de aki komolyan vesz egy szimet annak ezek fontos dolgok.De már most mondom,hogy azokat a vágyakat amiket te támasztasz vele szemben nem fogja teljesíteni ,mert ha a CLOD nem tetszett akkor ez se fog a fentiek tükrében.

GaBika6
2 db Il-2 BOS meg egy kicsi és megvan az ára <#nyes><#taps>

IL-2 zuhan.
De ez egy másik szitu.

Egy elég érdekes és jó dolgot láttam az AI-tõl. Lelõttem egy IL-2. Illetve nagyon szétlõttem, és a felrántáskor az IL átesett. Dugózott lefelé..amikor észrevette a pilóta, hogy nem fogja tudni kivenni,kiugrott..ekkor a lövész is elkezdett kimászni, de már nem sikerült. Ilyet nem nagyon láttam sehol.Csak akkor ugrik az AI, ha lelövik és kész. DE akkor egybõl. Itt nem.

Légyszi takarítsátok el amit elbaxtam! Köszi. Ja a normál beállításon 66 a multi létszám keret. De a full reál van tele.

33-ra növelték a multi létszámot.

Kitalálom... izé Alkarszõrtelenítõ <#taps>

repvez
Hát az emlitett joy már az árából kitünik, hogy nem fémépitésû, mivel még a nálánál drágább joyok is müanyagok.Lást még a X-55-ös is az.
Már egy német srác a sajátját át is alakitotta fémre , hogy tovább birja.Erõsebb mágnest és kotyogásmentes mechanikát készitett és rugócserét.
gyári mechanika
fém mod
a gyári center rugó cseréje
Eddig ez a modositás 200euroba van neki, de irta ha lesz rá igény akkor megnézi a lehetõségét a további gyártásra normális áron.
Ha(!) tetszeni fog, de csak akkor, benne lesz a sok munka. Nem vagyok váltogatós típus, ami beszippant amellett akár évekig kitartok.
macleody
Nem igaz, te robot vagy.
GaBika6
No problem. :) Emberek vagyunk...

Her Laca
Elárulom, hogy sajna a bosban sem fogod megtalálni a sikerélményt.
Mert neked az a bajod, ez tisztán kiolvasható a mondandódból.
Mert tök mindegy hogy clod vagy bos csak sok munka árán lesz sikerélmény vagy ha qrva nagy tehetség vagy. Ez egy ilyen.

Rendben. Nem igazan szamitottam tobbre toled.

Hívõkkel nem vitatkozom skippelem minden beírásod sakkay és gabika véleménye érdekelt, nem a clod-os f*szverés.
bocs, ez nem neked ment. :)