IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nohab
Ilyen egy gõzrobbanás. Nem tartalmaz lángot, mint a BoS-ban. Tudom, hogy kb. tök mindegy a játékmenet szempontjából, de jön a hidegfront aztán ilyenkor hajlamosabb vagyok kötekedni. :P
Her Laca
Nem mindegy? :) annyit nem mész egyszuszra:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Srácok meddig használták általában a messzer f4 motorját? Mármint hány órát bírt..

macleody
Hát igen...a jobbkákat addigra már kiirtotta Sztálin!<#vigyor>

Willenbrock
Remélem majd a "balkákat" is lemodellezik,mert minden Sztálingrádos könyvben leírják,hogy a várost körülvették ezek a vízmosások,ahol a katonák üregekben éltek.

Az 1.35 vonat támadásnál meg az egyik balra csúszott lövedék robbantja be a2. vagont és onnan indul a robbanás. <#alien>Minden egyéb kötekedésre azt tudom mondani, hogy 45.

Félre értettük egymást..én az 02.30-nál lévõ támadást mondom-és az bizony rakéta<#alien2>.

Willenbrock
Az nekem is feltûnt,hogy a jármûvek,meg a robbanásaik valahogy egészen úgy néznek ki,mint a régi Il-ben,meg a fák is eléggé egyfélék,meg elég sivár a táj,de az remélem a 45% miatt van úgy.A repülõk tetszenek.

A robbanás jó szerintem,ahogy a gõz szétveti a tûzszekrényt,az tényleg élethû.
Azon az apróságon átsiklok,hogy ez nem rakéta,hanem gépágyú <#idiota>,de egy kis fizikát belerakhatnának.A vonat satufékkel áll meg,ahogy lõni kezdik,ugyanúgy,mint a teherautó,tisztára,mint a régi Il.
Willenbrock
Szép videó,mikor az LaGG a felhõk felett jól néz ki,de azért tényleg jó lenne,ha nyári,õszi táj is lenne a téli mellett.Persze elõbb legyen kész a progi.

Nohab
1:30-nál nem kap rakétát. A Clodban egész jól oldották meg.
Miért szerinted a rakétáktól,hogyan kell egy gõzösnek robbania?

Nohab
Csak tudnám miért így robban fel a gõzös. <#fejvakaras>
Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca

Papa01
<#eljen> Remélem, lesz egyszer egy olyan gépem, amin jól fut majd a CoD! :) Nagyon szívesen kipróbálnám! :)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Mármint úgy értettem a 6 dof nézetet, hogy billentyûzettel mert trackir még nincs.

Her Laca
Clod ban is pattognak a skulók.

Papa01
A lepattanó lövedékek a RoF-ban is benne vannak.. :) A videó tényleg nagyon jó! :)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Hogyne lenne,már az õs Il-ben is volt.
A Clodban van 6DOF nézet? Vagy félre értettem valamit?

Egy srác tette fel a fórumon ezt a kérdést:

Hi guys, how do you guys manage to survive in a Lagg? I've tried head-on (perhaps your best bet), scissors, turning as hard as I could towards the 109, but they always seem to get me. If by any chance I manage to get them to overshoot, they just fly upwards where I have no chance of catching them.

It does not help that they tend to get you when you're lower and without speed, because you just took off... and that's when we're not still on the runway! I even asked if we could at least take off, and one nice 109 guy (gal?) said "no"! Oh well, I guess I just need to rant, but even though I'm a fairly lousy pilot, I just can't hop in a 109 when they are already at 4 against 2, and Laggs are most of the time outnumbered. What's more frustrating is that many (most!) of those 109 are much better pilots, so it's unfair squared... I don't mind getting shot 5 to 1, but 15-1 is pretty much where it's at and it's not so much fun anymore!
So... anyone knows what to do against a 109 that's coming at you faster, higher???
(and if it's not faster, higher, to start with, it's not long before it becomes, since the engine is sooo much more powerful...)
<#alien> Remélem , hogy ezek a dolgok így is maradnak. Kíváncsi vagyok maradnak-e a megkezdett úton. Én valójában csak a balance dologtól félek. A többi tuti jó lesz.

Nem az.

Tényleg nagyon klassz. A lepattanó nyomjelzõ lövedékek pedig különösen tetszettek. A DCS új részeiben, ez már alap,ha jól tudom. Remélem az Il-nél sem csak utómunka.

http://www.youtube.com/v/ifeJJBjt7sM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Ha nincs rajta "utómunka", akkor ez így grafikailag nem rossz...

Azért bele tudnék kötni pár dologba... :))

www.smart-bus.hu

Az nagyon tetszik, ahogy messza beáll Pe2 hatjába... Tán azt hiszi fényképeznek, tessék mosolyogni <#csodalk>

LeonSilver
Na ez egy fasza vidijó.

http://www.youtube.com/v/Pq66zJ9k82A&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Újra végignézve, a legtöbb lövés revi nézetben van...

Kösd be magad <#nyes>

PhantomAss
egyébként meg ezek a ruszkik tudnak valamit :D
http://www.youtube.com/v/nSWlht1ybL4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

GOOBY, pls

PhantomAss
tr3-am van, csak xy tengely
szóval nem az a gond hogy a tengely elmászik
és hiába resetelem, a középpont az elsõ resetelés (centerezés) után már a "lecsúszott" pozíció lesz, hiába állítottam be elsõre jól.
Ha már centerezni kell egyszer akkor nem látom a célkeresztet sajnos és vaktában lövök.
Itt pedig a videóban vígan fordulózik, a célkereszt mindig látható, mintha nem csúszna le az ülésen

GOOBY, pls

Igen azt én is szoktam használni -alapból F12- de hiába állítod középre, ha a fejed elforgatod célzás közben.
Lehet, kicsit túlmagyaráztam a dolgot.

LeonSilver
Lehet félreértem, de nem tudom mi is valójában a problémátok.
Nekem is van, hogy elmászik de egy gomb hozzá van rendelve az x-52-n és ha ez történik akkor egy pillanat és "reseteli" is a nézetet, minden a helyére kerül.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

No ez eszembe sem jutott. <#vigyor5>

Próbáld meg,hogy 6 dof-ban letiltod a függõleges tengelyt,talán az Y az.
Hát nekem is hasonló a problémám sokszor, csak én éppen felül látom a revit. Valóban le szoktam csúszni az üllésen is.
Rájöttem, csak úgy látsz normálisan, ha a fejedet abban a pozicióban tartod, ahogy a Tr-t beállítottad, és kisebb eltéréseket csak a szemeddel követsz. Ha már a fejed is fordítani kell, úgy sem vagy igazán lõpozicióban. Egy kicsit szokni kell mert ösztönösen mozdítja a fejét is az ember, és hát a Tr-t pont erre találták ki, hogy lekövesse ezt, ergo a revi elmozdul.
Vagy egyszerûbb, ha becserkészted az áldozatod, akkor válts át revinézetbe, ott fix marad és jól célozható, bár a nézõtered így szûkül, akció után rögtön vissza kell váltani. Kicsit gyakorolni kell ezt is.

Her Laca
Tr el nyomod?

PhantomAss
na ezt hogy lehet megoldani hogy a célkereszt ennyire fent van a látótérben, és ott is marad bárhogy forgolódsz?
Én emiatt nem tudok játszani, mert beállítom ugyanígy, kettõt fordulok a géppel és mintha lecsúsznék az ülésen, csak a mûszereket látom és a revi alját, és nem tudom visszahozni a célkeresztet.
Fórumban is kérdeztem már de senki sem tudott válaszolni, úgy látszik csak nálam van ez a probléma.

GOOBY, pls

Szép, köszi!

Adja a 20-as rendesen.

http://www.youtube.com/v/_8jgG6U7F_E&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
LeonSilver
http://www.youtube.com/v/D_Q-fWZpkgs&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

hotfix
Úgy látszik van új hotfix!

Azt hitte, hogy tud motorozni...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Most el kell mennem úgyhogy nem érek rá képet lõni, de a BOS-ban nem csak olyan mintha, hanem ha oldalról nézed tényleg nem egyenes a felület..a CLOD-ban csak skin. De lehet, hogy nem így van én legalábbis így látom.

Her Laca
T.E. Lawrence (“Lawrence of Arabia” - 16 August 1888– 19 May 1935) Author, British Army officer, military observer, advisor, archaeologist, documentarian.

Her Laca
Csak azért bátorkodtam ezt szóvá tenni,mert olyanokat látok leírni ,hogy máshol még nem találkoztatok ilyesmivel és ez micsoda remek megoldás,de nekem csak az tûnik fel ,hogy azt se tudja sok ember milyen is a másik progi amivel mondjuk össze kéne hasonlítani.

LeonSilver
Ez ez mitõl ilyen qrva szép és nekem azé' ménem ilyen?? :(

Her Laca
Itt is ugyan úgy látszik amit mondasz,az viszont tény (már a megjelenéskor téma volt ) hogy a messzer panelozása az nem a legjobb.Bár szerintem ha ráfekszenek megoldják azt is majd.
Node itt egy Pogi által linkelt kép,ezen is látszik a felület tagoltsága.