IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Azon az apróságon átsiklok,hogy ez nem rakéta,hanem gépágyú <#idiota>#idiota>,de egy kis fizikát belerakhatnának.A vonat satufékkel áll meg,ahogy lõni kezdik,ugyanúgy,mint a teherautó,tisztára,mint a régi Il.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Hi guys, how do you guys manage to survive in a Lagg? I've tried head-on (perhaps your best bet), scissors, turning as hard as I could towards the 109, but they always seem to get me. If by any chance I manage to get them to overshoot, they just fly upwards where I have no chance of catching them.
It does not help that they tend to get you when you're lower and without speed, because you just took off... and that's when we're not still on the runway! I even asked if we could at least take off, and one nice 109 guy (gal?) said "no"! Oh well, I guess I just need to rant, but even though I'm a fairly lousy pilot, I just can't hop in a 109 when they are already at 4 against 2, and Laggs are most of the time outnumbered. What's more frustrating is that many (most!) of those 109 are much better pilots, so it's unfair squared... I don't mind getting shot 5 to 1, but 15-1 is pretty much where it's at and it's not so much fun anymore!
So... anyone knows what to do against a 109 that's coming at you faster, higher???
(and if it's not faster, higher, to start with, it's not long before it becomes, since the engine is sooo much more powerful...)
<#alien>#alien> Remélem , hogy ezek a dolgok így is maradnak. Kíváncsi vagyok maradnak-e a megkezdett úton. Én valójában csak a balance dologtól félek. A többi tuti jó lesz.
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
GOOBY, pls
szóval nem az a gond hogy a tengely elmászik
és hiába resetelem, a középpont az elsõ resetelés (centerezés) után már a "lecsúszott" pozíció lesz, hiába állítottam be elsõre jól.
Ha már centerezni kell egyszer akkor nem látom a célkeresztet sajnos és vaktában lövök.
Itt pedig a videóban vígan fordulózik, a célkereszt mindig látható, mintha nem csúszna le az ülésen
GOOBY, pls
Lehet, kicsit túlmagyaráztam a dolgot.
Nekem is van, hogy elmászik de egy gomb hozzá van rendelve az x-52-n és ha ez történik akkor egy pillanat és "reseteli" is a nézetet, minden a helyére kerül.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rájöttem, csak úgy látsz normálisan, ha a fejedet abban a pozicióban tartod, ahogy a Tr-t beállítottad, és kisebb eltéréseket csak a szemeddel követsz. Ha már a fejed is fordítani kell, úgy sem vagy igazán lõpozicióban. Egy kicsit szokni kell mert ösztönösen mozdítja a fejét is az ember, és hát a Tr-t pont erre találták ki, hogy lekövesse ezt, ergo a revi elmozdul.
Vagy egyszerûbb, ha becserkészted az áldozatod, akkor válts át revinézetbe, ott fix marad és jól célozható, bár a nézõtered így szûkül, akció után rögtön vissza kell váltani. Kicsit gyakorolni kell ezt is.
Én emiatt nem tudok játszani, mert beállítom ugyanígy, kettõt fordulok a géppel és mintha lecsúsznék az ülésen, csak a mûszereket látom és a revi alját, és nem tudom visszahozni a célkeresztet.
Fórumban is kérdeztem már de senki sem tudott válaszolni, úgy látszik csak nálam van ez a probléma.
GOOBY, pls
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Node itt egy Pogi által linkelt kép,ezen is látszik a felület tagoltsága.