IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Jó lenne, ha minél több támogatást kapna!!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Hát még ha Fóka van a seggünk alatt:) azzal a sok elõrenézõ csõvel:)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Avval csak egy baj van ,hogy nem mindenki szeresse a csapkodást (én komálom) és unalmasnak találja. De hogy hatékony és az idegeire mész az ellennek vele az ziher:)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Onnan nem is számítanak rád, meg nem is látnak.
Aztán felhúzol 6-7k-ra, és figyeled, hogy milyen idegesek...
Aztán ismétlés...
Genny dolog? Az.
Sikeres? Az.<#eplus2>#eplus2>
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ez gyakorolni jó ,de taktikát ,igazi komoly légi harcot itt nem nagyon lehet egyik oldalnak sem megvalósítani.
Ha majd lesz War,vagy olyan map ahol mint lentebb írták küldetések lesznek na ott majd ki lehet használni a gépek tulajdonságait. Mert pl hiába jó magasan a G2 vagy a Fóka ha az Il ek nullán mennek és a védõvadászok meg ugyancsak alacsonyan több lépcsõben védik õket,akkor le kell menni ,és ha ott nem figyel az ember akkor bármi lehet. Ha meg a vadászokkal bíbelõdünk ,akkor a bomberek kiütik a célokat. IL2 bõl kindúlva azért a a veresek mindig tudtak meglepetést okozni ,még ha a gépeik nem is voltak olyan jók mindenhol. És akkor még a Pe2 esrõl nem is ejtek szót mert az meg nem volt egy eldobni való bomber,sõt akár vadászfeladatra is képes .
Mondjuk én a 110 est hiányolom,az csak egy meghatározó gép volt a németeknél.
Annyira kellett a vadászvédelem,hogy a célig valahogy elkavarjanak,és ledobják a bombákat. Ha egy se jött vissza hát így jártak ,Sztálin nem kesergett miattuk,mint ahogy Adolf sem pityergett a veszteségeken.
A kor technikai színvonalán készült kb minden II.VH-s repgép,persze voltak sajátosságaik ,vagy a silány minõség ,de alapvetõen ha megnézed paraméterekben nem nagyon van eltérés,minden attól függött ,hogy az adott vasat hogyan használták.
Amúgy a lavor 5 is még egy raklap kaki volt a német gépekhez képest,az FN az már komoly cucc volt .
A játékban:)Biztos lehetsz benne,hogy pl a Lagg3 ommal is lesz nem egy veres pilcsi aki ledarál téged az égrõl,és nem egyszer hanem kb mindig:) Persze sokat gyakorolsz te is legyõzheted:))
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
De sok szabály van ,érdemes elolvasni õket ha valakit érdekel.
A pumáknál vannak üzemeltetési könyvek ha jól rémlik annó én onnan olvasgattam róluk.
Szerintem ez a grafika magáért beszél, még a mai szimek mellett is szemet gyönyörködtetõ:
Pár kép itt.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
1:05