91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Varázslat... :D

• LeonSilver
    De akkor is mikroszoft "találmány" :p
  • sakkay
    Na jó de az idő köztük 10 év
  • Solt
    Ilyen van a G940-n is... :)
  • sakkay
    Mondjuk sok görcsölést nem látok a felszállásnál!
  • LeonSilver
    Amennyire a lógi szar joyt csinál, a mikroszoft annyira jót! Az én FFB pro1-em ma is működik (nem nálam igaz).
    Pedig valamikor 1999-ben gyártották!
  • sakkay
    Tudtam, hogy valami gyanús, de nem értettem..már az is teljesen sokkoló volt, hogyha a kormányszervekre nem hat erő, azzal arányosan eltűnik az ffb, de olyan szinten,hogy azt hittem valami hiba van. Aztán összeraktam mi ez, eszméletlen királyság. Ameddig nem romlik el ez marad az tuti!!!!!!!
  • LeonSilver
    Igen, az FFB pro 2 az már USB-s. Ésss nem tudom, biztos éstrevetted a mikroszoft egyik fasza megoldását.
    A joy elején az ember kisujjánál van egy érzékelő. Ha nem fogod a joyt nincs FFB ergó nem akar leugrani az asztalról, stb...
  • sakkay
    Minden ilyen dolog még finomításra szorul, a lista lassan pipálódik ki. Igazából innentől lesz érdekes,(kész az összes alap gép) mert most esnek neki az fm javításnak komolyan. Legalábbis eddig az volt a terv. Az előző pár héttel ezelőtti fm javítás csak azért volt, mert másról sem szólt a fórum.
  • sakkay
    Érted te mire gondolok. A bos akárhogy is soha nem ebben lesz nagyon jó. Inkább arra utaltam mennyire meglepett, hogy ebben az irányba is tettek lépéseket. Amúgy Leon, kúrva jó a joy. Ok, te mindig mondtad, de én nem veszek olyan ős akármit ami nem usb, mert az aztán már tényleg lutri. Aztán láttam , hogy ez usbs. De ez olyan finom, pontos, hogy az állam leesett ráadásul és olyan erős az ffb, hogy 2 óra után zsibbadt a kezem..hát mi lett a gilisztákkal, kitörte a kezüket?
  • LeonSilver
    Drága bajtársam! Már meg ne haragudj (egyébként is minden tiszteletem a Tied, hogy próbálod védeni a védhetetlent... :P )!
    Most ez komolyan érv a BoS mellett??? Hogy nem klikkelhető a kabin de mégis mintha? :)
  • i robot
    Szerintem a bombák furán esnek. Mindegyik teljesen egyforma szögben, tökéletes távolságra egymástól. Meg se rezzennek amikor kiesnek a gépből. Így azért elég pontosan lehet célozni. Magát a gépet külsőleg nagyon szépre összehozták, bár nem értem miért nincs téli festése. A nézetek a lövész állásban külön dicséretet érdemelnek.
  • sakkay
    Na ja. De az mégiscsak tündér.
  • sakkay
  • Her Laca
    3.20 tól.Ez semmivel sem rosszabb.
  • Her Laca
    Wartündérben meg 5000 en:))
  • Her Laca
    Egy szerveren?>:)
  • sakkay
    120 vannak jelenleg a BOS multiban.
  • sakkay
    Köszönöm, ezt én is megtaláltam, de ilyen sokat nem adok érte. Most egyenlőre az van, hogy szereztem egy tökéletes ffb microsoft sidewinert-ez a legjobb amit eddig próbáltam joyt-és max ha nagyon jó áron látok g 940 akkor lesz csere.
  • Sidewinder
    Sakkay! Találtam egy webáruházat, ahol a kiírás szerint árulnak még Logitech G940-et. 86715 Ft-ért osztogatják elméletileg. Remélem tényleg kapható, és nem csak arról van, szó, hogy egyszerűen senki nem frissítette a felületet. ITT
  • sakkay
  • sakkay
  • sakkay
  • sakkay
  • sakkay
  • sakkay
  • sakkay
    Azt be tudod linkelni?
  • Her Laca
  • PhantomAss
    nincs hozzá win7 driver sajnos, én is utánanéztem, még gányolt sincs.
    Legutoljára xp alatt volt támogatás.
    Bedugod azt hali :)
  • sakkay
    Érdekes, mert mégis működik az ffb, de azért szeretném látni is. Szóval nagyon fasza, és hihetetlen pontos. Ha nem romlik el atom jó vásárt csináltam 10-ért.
  • Her Laca
    Honnan a retekből tudjam:))) Figyu én a retró koromat élem,pipa,borotvakés,retro zenék,viszont hardvert nem veszek 100+ éveset:)
    Faxt vásárolgatsz mindenféle marhaságokat,ahelyett,hogy egy jót vennél . Mire eljutsz odáig még egyszer annyit elköltesz ezekre a vicek vacakokra. Na jó az MS joy a kiváló ,de ha nincs driver lehet bármilyen jó. Talán Phantomass tud segíteni.
  • sakkay
    Inkább azt mondjad meg honnan a jó életbe töltsek le win7 drivert az új microsoft sidewinder ffb 2 joyomhoz!
    Kurva jó amúgy csak nem ártana valami, amin meg tudom kalibrálni az ffb meg hasonló.
  • Her Laca
  • Her Laca
  • Her Laca
  • Her Laca
    Na átbaxtattam őket itt egy pár

Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.24. 18:32:49
  • Her Laca
    Meg is van:) Lehet az IL2 őt combosították:) Vagy nem találtad el.
  • Her Laca
    Persze ,hogy biztos. El sem indul amíg nem tölti le. Főldmíves vakítás testvérem semmi más:)
    De én vagyok a balfax:))) mert mindig bedőlök amikor örömködsz:))
  • sakkay
    Felment a patch? Mert ha igen, akkor nem tudom. Az biztos, hogy egy il-2 szinte mindent kilőttem, mire kiugrott a pilóta, és akkor sem esett szét a gép. Ok, az il-2, viszont eddig az sem volt valami atom.
  • Her Laca
    No Sakkay mester,csak ,hogy ne mond nem nézem meg a BOST.
    1. Vakít ez a retek fehérség. Ok tél van.
    2 Az alábbi képeken látszik (videóval én most nem bajlódom,de gondolom elhiszitek) minden egyes géppel 1 azaz csak 1 pontosabban egy rövid sorozatot adtam le,és ezek lettek az eredmények. Vagyis a Lagg3 al 2 őt a fókára ,az valahogy bírta:)de ketté tőrt mint a ropi. Na azaz égtek mint a rongy,vagy okádták a gyárkéménnyi füstöt,vagy szétestek.
    Kérdésem? Mit változtattak?
    Vagy .Qrva jól lövök.(nem hinném,hogy ez a helyzet.
    Na jó nem tudom feltölteni a képeket valami nem megfelelő az oldalnak.
    Mind 1 ,F4,Fóka,La5,Lagg3,Jak1 ezekkel mentem. Én nem látok semmi komolyodást. Az viszont dícséretes,hogy a fóka találat után repült és pár másodperc múlva elhagyta a jobb szárnyát,majd ahogy pörgött lefele ketté is tört.
    Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.24. 18:01:44