91398

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Na na!Csak finoman Leon..
    jó repülést !
  • Her Laca
    Híjnye mit találtam,de rég hallottam.
  • Her Laca
  • LeonSilver
    Úgy-úgy! :D
  • Her Laca
    No aztán csak ŐSZINTÉN:)) Had örüljön Sakkay mester.
  • LeonSilver
  • Her Laca
    Leon! Privát! 2 is
    Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.26. 20:18:12
  • Solt
    A szállítási költséget hagytam ki a számításból... 30 körül egy új TIR4 jó bolt, de a plusz 50 dodó már sok...
  • sakkay
    Az a baj, ez viszont tényleg nem tud annyit ami kellene. Főleg a látószög, meg fps.
  • bucsher
    A kettő közül az ÁFA a fájdalmasabb.
  • sakkay
    Ok megbeszéltük.
  • Her Laca
    Gondolkodtam!
    A követeléseim a következők.
    Névre szóló díszpéldány!
    Külön egyéni skin . Természetesen elküldöm a Tazmán ördögömet ami a gépeim oldalát ékíti . Ja és a farokra a 100 as koszorú,az orra a ricsi jel.
    Más hitelen nem jut eszembe:) Onnantól csak dicséret fogja elhagyni a számat illetve a klaviatúrámat:)))
  • PhantomAss
    ez igaz hogy csak tr3 , de nekem is ilyenem van és elvagyok vele...
    tr3 ebay
  • sakkay
    Ja csak 50+a szállítási költség..
  • Solt
    Az még belefér szerintem a vámmentes keretbe, csak áfát kell fizetni...
  • Her Laca
    Kis retró életérzés:)
    Ajánlom ezt az ARKO török rúdszappant:) Van vagy max 300 forint és olyan habot csinál ,hogy nem győzöd hova kenni. Török boltokban lehet kapni,meg néha kínaiaknál. És az illata is tipikus szappan illat.

Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.26. 15:29:15
  • sakkay
    Ha valaki lát jó áron tackir 4 pro, vagy 5 használtan, szóljon. Bezzeg amcsiknál 100 dollár a 4 pro, a gyártótól.. De legalább 4x annyit keresnek is szegíny amik. Faxom.
  • Her Laca
    Hál istennek járművet nem adtak a jogsihoz:)) így biztonságban közlekedhetünk még egy darabig
  • Solt
    Gratulálok én is, és egyben csatlakozom sakkay-hoz... Ésszel, mert hamar megvan a baj! ;)
  • sakkay
    Csak legyél észnél. De most komolyan. Amúgy gratula.
    Érdemes előtte pár youtube-os videót megnézni azért. Én magam is fogtam már olyan lány fejét,akinek szét roncsolódott az arca, és az agyvíz csorgott az orrán keresztül, miközben a dogi próbálta rárakni a nyakmerevítőt. Meghalt amúgy.(autópálya éjfél eső kamion összeállítás)
    Szóval marha jó dolog vezetni, de marha hamar megvan a baj.
  • Papa01 #77061
    Gratulálok! :)
  • Her Laca
    Vegyél.
  • mijki
    OFF:

Ma megjött a jogsim. :) Már csak valami jármű kell amit vezethetek :D

ON:
  • Her Laca
    De nem egy nagy dolog ám. Azt a vicek vacak kést 1000 es vizespapírral üveglapon ,majd 1200 es áthúztam,az élszalagot kiegyenesítettem,majd fatertól kapott megnemmondom milyen kővel (amin még ő is fente a beretvát) szépen átdolgoztam,utána krómoxidos bőr,majd sima. Volt vagy 1-1,5 óra ,de pattintja a hajszálat. Majd ma kipróbálom milyen vele a beretválozás.
    Kicsit túllihegik ám ezt a dolgot,mondjuk ha aranyozott a bismarckod arra azért nem árt odafiogyelni.
  • Her Laca
    Ja . Mondtam ,hogy 6000 körüli az élezés. Én majd valamikor veszek egy követ ,a fene cipelgeti a késeket.
  • bucsher
    5900ért lesz meg péntekre a Bismarckom.
  • Sidewinder
    Érdekes dokumentumfilm az orosz rendőrség terrorelhárító alakulatáról, a Vityazról.
  • lala42
    Nekem a lánya
  • Her Laca
    olvastátok?
    A kommentek között van egy két jó is.
  • Seaweed
  • Her Laca
    Nem nem:) Miért is lennél? Én sakkay-t se bántom amiért neki tetszik. Csak megvitatjuk az aktuális dolgokat. És mint alant is linkeltem ,álltalában mint Besenyőnek nekem is .....:)
    Van akinek a pap ,aztán van akinek a neje:)
  • Seaweed
    Szerintem is jo lesz. De akkor most Laca celpontja leszek?
  • Fürtös
    Öjj ha a CLOD ban lenne Fóka...
    A Beretvák meg tetszetősek, majd ha olyan dologról megy a téma ami nem tetszik, szólok
    Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2014.08.25. 22:19:04
  • sakkay
    Imádom.
  • Her Laca
    Ja ez jó volt:) De szép rácsapás azt meg kell hagyni:))
  • sulouos
    Laca csatornáján keresgéltem, amikor... :D

• Her Laca
  • sakkay
    Na erről beszéltem
  • Her Laca
    Azt jegyezzük meg ,hogy nagyjából ki is merül benned a tetszők :)) gyülekezete. na jó van még pár csendes érdeklődő:)
  • sakkay
    Ja, hát nagyon leegyszerűsítve igen. Nekem meg tetszik. És aztán megy a hirig.