91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Szólok.
  • Seaweed
    Olyan nehez megelezni egy ilyen borotvat? Csak azert kerdem mert en meg soha nem eleztem borotvat, de gyalukeseket igen, kezzel. Azt mindig ugy teszteltuk hogy alkaron vitte e szarazon a szort...anno ha sokat kellet csinalni simabb volt az alkarom mint a lanyok laba :D
  • sakkay
    Na na.úgy itt is 80 ha éppen nincsen semmi..mi is van atagon a kikötő fölött 25-30? Jó gépen.
  • bucsher
    Tetszik nekem a dolog, még a billegés is, de már van Lock-Onom, meg CLODom, köszönöm, nem kérek több félkész, soha be nem fejezett játékot. Ha kész lesz, jöhet.
  • LeonSilver
    Elképesztő pali ez a Laár András :D Akárhányszor nézem, szakadok a röhögéstől...
  • sakkay
    Jólvan baxki pont az ilt próbáltam meg, gondoltam az nem placebo, mert annak bírni kell-eddig nem volt valami kemény.
    Most viszont kettőt tudok lelőni max. lőszer javadalmazással..vagy hármat esetleg.
  • Her Laca
    Ja. Atagon meg 60 fps az átlag de azért mert szionkron van:) Ha kikapcsolom 100:)Tömegben 60:)100 főnél.
  • Her Laca
    Na mán megint igazam volt:) Mint mindig. De te örömködsz,hogy jujjjjj,meg jajjjjj,hát átdolgozták a sérüléseket!! Meg mostmár azért aztaqrvamindenitmennyirekomolylettezasérülésmodell:))
  • sakkay
    Rajta vagyok. Szerintem a magyar viszonylatban komoly bevételkiesést okozol. Én meg így nem kapok elég fejpénzt!
    Amúgy megnéztem a sérüléseket, valóban csak az il lett át dolgozva, de az elég komolyan. A többi maradt. A 65 fős szerón általában 50 fps a legalacsonyabb 38 volt tömegben robbanások alattam.
  • Her Laca
    Mond meg nekik,hogy utaljanak ki egy ingyen játékot számomra és talán nem mondok róla több rosszt:) Így lehet nyernek néhány vevőt:))))
  • bucsher
    CSAK a fóka érdekel. Alap :)
  • Her Laca
    Na mennyé mám a 3/4 ..csá ba:)) Pont a fóka amiért bárki pénzt adna ezt ők is tudják:) Meg az orosz oldalról a lavor. Retkek ezek ahogy már mondtam.
    De nem baj felőlem rájuk is száradhat.És igen is negatív agitációm utoléri őket:)))) Vagy nagyon le kéne fizetniük:)
  • sakkay
    Nem kell megvenni csak az alapot..már amennyiben nem érdekel valakit a Fóka vagy a lovacska.
  • sakkay
    Nyugodtan vedd meg, ne hallgass erre az öreg provokatőrre mármint nem magamra gondoltam, hanem Lacára.
  • Her Laca
    Szar ez még mindig:) De mint mondtam ha neked tetszik ,én annak csak örülök. Mi történt pl azóta? Semmi extra,finomitgatnak rajta,de akkor se ér 20 rugót:) Majd ha 10 ért adják a teljes játékot ,vagy 5 ért meggondolom.:)
  • sakkay
    Ok, csak ugye sorra dőlnek a nagy-na majd ha ez lesz-mondások. Jó tudom ne is mond:de az fm..-na majd az is rendbe lesz.
    Jelezném, pár hónappal ezelőtt azt mondtad ilyen sem lesz.
  • Her Laca
    Legörgetsz egy kicsit oszt a bal oldali a Rudi bácsi. De nézelődhetsz lejebb is vannak csodák:)
  • Her Laca
    Nono:))
    Az öreg az jó késeket készít ,de van egy két "amatör" akik szvsz jobbakat:)
    A nagy szakik a Stehlo-ra esküsznek Ő is magyar asszem nemrég halt meg kint élt solingenben és az ikres anyagából dolgozott. Na aszongyák,hogy annál jobb beretvát még nem láttak.
  • bucsher
    Különben is, megint elgondolkoztam a BOS bevásárlásán, de az 50+40 euro megint lebeszélt róla. Jöhetne már az ingyenes próba akció!
  • bucsher
    De legalább nem a büdös pipákkal. :D
  • Her Laca
    Rommá offoltuk a totyikot esmét:))
  • Her Laca
    https://hu-hu.facebook.com/FlaschnerKesesMukoszorus

De!! ott is hibáznak! Ha tuti élt akarsz van két krapek ,na jó ott postázni kell meg beletelik pár hétbe ,de az meg van élezve és utána évekig csak bőrözni kell. Igazság szerint ha valaki vigyáz a beretvára akkor sok sok évig elég csak a bőrözés,ezért is jó ha 2 borotva van.
  • bucsher
    Majd Kálmán bácsi rendberakja nekem, én meg elevickélek pár hónapig a honvédségi bőrszíjjal.
  • Her Laca
    Csak egy Norton 4000-8000 ezres kő kell meg a síkolólya + egy bőr ami krómoxidos,meg egy normál bőr. Otthonra az tökéletes.Nem kell túlspilázn amúgy i, még sima vizes csiszpapiron üveglapra téve is meg lehet élezni .+ bőrök.
  • bucsher
    Na kösz. Csak annyit tudtam hogy Váci utca. Még jó, hogy minden nap ott bringázok. Holnap viszem is a drágaságot :)
  • Her Laca
    Ki e??:)
    Pl Salmó az élezés és felújítás mestere,vagy a vagy Flaschnerék a Váci utcában,vagy jómagam:))
    Meglepődnél milyen sokan használnak borotvakést:) És gyűjtik őket.
  • Her Laca
    Nagyon szépek:)
    Csak egy bajuk van az újaknak azaz + egy bajuk,hogy szar a gyári élük. Néztem én is EM ben és vicc kategória,az ős késeimnek 100x különb élük van.Azért 20-30 ezerért legalább éles legyen. Bármelyik beretvámnak megmutatok egy hajszálat az az él közeledésére kettéesik:) sőt van egy kukázott 1000 forintos beretvám amin élezni tanulgatok,,na annak is jobb az éle,pedig apámtól kapott semmilyen kövem van csak,meg 1 katonai,meg egy rendőr bőrszíj:))

Ez a túrt :)

Ezek meg amiket használok.

Bőr saját gyártmány

• bucsher
    Vannak persze, csak ki fogja neked azt megélezni?
  • Her Laca
    Na az jó:) Majd egyszer nekem is lesz de mint mondtam régebbire gyúrok. Vannak gyönyörű régiek is .
  • bucsher
    Ha már kések.
    Ezeket ismeritek? Szemezek velük egy ideje.
  • bucsher
    Nekem sima Bismarck van az extrametálból.
  • Her Laca
    Az nem 100:) Amúgy nem nagyon érdekel. Még mindig nem tetszik a BOS:)) Majd szólok ha változik :)) Rágógumi játék.
  • sakkay
    64 fős a szerver Laca....
  • Her Laca
    Kösz azt ismerem. Én régire gondoltam amúgy ,nekem azok jobban bejönnek:)Ezek az újak meg sem közelítik a régiek minőségét sajnos. Ezt olyanok mondják akik tényleg behatóan foglalkoznak a felújításukkal ,élezéssel..
    Nekem van egy Zwillingem is ,ők már nem gyártanak beretvát sajnos (bár lehet újra kezdik),na annak világhíres anyaga van,sokan esküsznek rá.
    Bár nekem csak 2 beretvám van ,de valóban míg a Schulze ami szitén qrva jó és ő is van vagy 60 éves pendül egyet amikor egy hajszálra teszem és azt elvágja ,sőt zenél az arcomon is,addig az ikres olyan méltóságteljes csendben teszi ugyanezt ,hogy ihaj:) Na szóval a műanyag világ már ezt is elérte,a mostani pengék olyan vékonyak (ezt azzal magyarázzák,hogy fejlődött a kohászat meg minden,de tudjuk,hogy spórolnak mert így 1 régi anyagából 2 -őt csinálhatnak) ,hogy ránézni is fél az ember.
  • sakkay
    A gond, hogy újonnan egyedül az amcsiknál van fasza ára, viszont a + költséggel már az is sok. Újonnan meg Angliában sem olcsó. Most nézem a germánokat de ott sem jobb a helyzet. Használtan meg per pillanat nincsen.
  • Seaweed
    Akkor ajanlom Laca figyelmebe a linket.
  • Seaweed
    Ha kapsz igen. anno tir4 elott is kb akkor tavolsagra ultem (monitor tetejen volt) mint most tir5 elott. ami cirka 60-70 centi a fejemtol, nem erezni hogy sokkal jobb lenne a latoszoge. Talancsak 6dof-nal mikor oldalra hajolsz hogy kilass pl taxizasnal kabinbol. De tir4-el is kivitelezneto volt anno!
  • sakkay
    Laca..
  • Seaweed
    Valaki multkor keresett klasszikus borotvat. Mivel epp kiujjult a taktikai kes gyujtop maniam ezekbe botlottam:
    http://bolthely.hu/ferfiakjatekboltja/lista/50cf72c886cc1_borotvak
  • sakkay
    Srácok a trackIr 4 pro-t érdemes megvenni? Azon kívül, hogy 51% és 46% látószöge van a kettőnek,más különbséget nem láttam.
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.08.25. 17:22:49