IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ebbõl tuti, hogy nem akar kimaradni a 3*7 sem.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Köszi! Akkor szerintem simán megrendelheti a távirávit.
Köszi!
Egy ismerõsöm kapott egy ilyen kütyüt, de távirávi (a Dani unokám hívta így a távirányítót, azóta én is 😄 ) nincs hozzá.
A hangszóról szólnak... de nem mindenhol. Gyakorlatilag 2.1-es cuccként üzemel jelenleg.
Elképzelhetõ, hogy a távirávival kell valamit "bekapcsolni", "bizergálni" vagy basztatni, hogy 5.1-ben szóljon??
Mondjuk gépre van kötve most, és szerintem csak az alaplapi szutyok HK van. Majd szerdán megyek, akkor tudom megvizuálni.
Ez egy 5.1-es házimozi bizbasz. Esetleg valaki aki ért hozzá?
Ami viszont sokkal jobban tetszik a clodban az a lövedékeknek az effektjei amit most használnak azt egy az egyben átvették a Rofból. a clodban lévõ messernek a 20 millise ahogy huzza magaután a füstöt az kurva jó és nagyon jó a kis kala is. A Bosban úgyan olyan a Lewis, a Vickers, és a LMG 08/15 Spandau, ha nem látod melyikkel lõsz, akkor nem tudod megkülönböztetni õket egymástól. A Bosban ugyan ez annyi különbséggel, hogy az egyik kicsit pirosabb szinû, a nagyobb kaliber leheletnyivel nagyobb méretû pötty, de ugyan az a nyomjelzõ füst minden fegyver lövés után tehát ugyan az a 20 millis, 37 millis, 23 millis, 7,62 millis mind egyforma?! Ami még jobban tetszik a Clodban az repcsiken a találatok vékony fekte olaj folyás, vagy üzemanyag, vagy bármi más sérülésbõl származó kifolyás a gépekbõl sokkal jobban meglett csinálva, a Bosban egy jól irányzott sorozat és máris õmlik minden belõle vagy az üzemanyag, vagy hûtõviz, csak más szinekben. Persze ez a jelnség fennáll abban az esetben is ha egy nem jól irányzott sorozattal találod ell az ellent hanem csak épphogy sikerült eltalálnod, na akkor is dõl belõle minden, talán még a Rofban is jobban megvolt ez csinálva, gondolom ezen még javitanak. Amúgy összességében nem rossz, talán még jó is lehet. Végûl is a Clod sem indúlt faszányosan, idõvel meg minden kiforrik, vagy kidobják. Minden attól függ, hogy mire van a legynagyobb FIZETÕ kereslet.
Nem lehet ,hogy most van a sztálingrádi csata valamelyik nagy évfordulója? ha már újra kell csinálni akkor meg összekapcsolják ezzel ,mint ahogy a CLOD is elméletileg a nagy évfordulóra készült volna.
Mert nekem valahogy ez a táj nem jön be , hogy minden fehér. Olyan mintha fekete-fehér filmet néznék. attól hogy tél volt gondolom azért volt néhány szin még a házakon és más részeken
Ha a ROF felhasználókból indulnának ki ,vagyis ,hogy azok majd megveszik és eltartják õket akkor tévednek egy kicsit. Nincs ,azaz kicsi az átfedés a két korszakot kedvelõ játékosok között,legalábbis én nem nagyon találkoztam olyanokkal a CLOD ban akik masszívan ROF oztak volna. De szerintem fordítva is igaz.
Persze lesznek majd onnan is felhasználók,de semmiképpen sem nagy tömeg.