IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na..erre kellene figyelni a fejlesztõ uraknak. Most repüli ebben a pillanatban 34 ember , abból 31 full reál, a többi nem. Valamit jelent azért.

Alapvetõen több van,<#alien> mivel elvileg szimulátornak készül, számít ,hogy mi történik vele, aztán úgy törik..nagyjából.

Mintha több törés fajta lenne benne vagy ügyesen vágták össze?

Hecker007
Én inkább kiperkálom, mint hogy a fos WT-vel játszak amiben kb a sok ezredik FM, DM van és még mindig képesek variálni, a valóságot szerintem semmilyen szinten nem is közelíti. Arról nem beszélve, hogy egy szint után ott is perkálni kell, hogy legyen lóvéd a gépet javítani, lõszerre fejlesztése stb.

De annak az FM, DM-je sosem éri utol még árkádban sem, a BoS-t. Abban viszont igazad van, hogy a fentiekért megéri-e 1000 gépet kiváltani pár db-ért cserébe?
Her Laca
Clodnál is van. De szerinted ki az aki kiperkál 22 ropit azért hogy arcadban ténykedjen amikor ingyé ott van a wt? Ráadásul 1000 géppel.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Sakkay azt írta van hc szerver és árkád szerver mér ne lehetne mind a kettõt kiszolgálni?
Her Laca
Én azért nem hinném,hogy árkád szart csinálnának. Amiket eddig láttam videókat nem ezt támasztják alá. Ami eldönti a dolgot az az FM, Dm,kinézet.Majd kiderül mit tudnak megvalósítani ezekbõl a végére.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Szerintem ez azoknak a srácoknak grafikára nem ad többet, viszont annál jóval nehezebb, hogy beleássák magukat. A CLOD-nál meg jóval gyengébb lenne, így azok azért nem. Két szék közt a pad alá effekt ..

LeonSilver
Dehogy is az! Akik játszanak WoT-ot, azoknak a zöme a másik két fossal is játszik. És bizony igen sokan hatalmas pénzeket tesznek bele.
Ebbõl tuti, hogy nem akar kimaradni a 3*7 sem.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Csak az már full telített piac Leon.

LeonSilver
Feca! Árkád szarral sokkal többen játszanak, mint szimulátorral. Ez ziher! Ergo ha árkád szart csinálnak, akkor azt több embernek tudják eladni.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Valhogy nehezen tudom elképzelni, vagy inkább csak nem akarom elhinni, hogy mikor szinte mindenki azt írja a forum oldalán, hogy inkább komlexebb gépeket akarnak, õk csak azért is egy gagyi arkádott készítenek. Ahogy már említettem, minden azon múlik, hogy a fizetõ játékosok mit szeretnének, hiszen ha ne játszanak vele akkor felkopik az álluk, de tököm tudja a WT azért szépen muzsikál és elég sokan repülik, hát remélem nem ebbe az irányba mozdul.

LeonSilver
Én úgy fogalmaznék, hogy - remélem jó kis repülõs játék lesz a BoS - :p 😉

de azért remélem jó kis szim lesz a Bos 😊

Teljesen realista vagyok, hiszen biztos vagyok benne, hogy szerintem nem lesz kész nyárig...

Her Laca
Ne feledd a szavam! Majd a Bos nál is szállóige lesz a két hét!!!

😊

Her Laca
No de majd a 777 megcsinálja az istencsászár szimet😊 Határidõre!😊)) Meg lesz minden ahogy Leon meg is mondta😊

Kár mert biztos fasza lett volna, ez az el nem csattant csók tipikus esete!

Her Laca
Dehogy adták😊 Mondom pletyi szinten volt rá utalás,hogy valaki odaadja nekik ,de nem lett belõle semmi. Persze fel lehetne törni gondolom,csak a TF nél nem hackerek vannak😊 Lehet össze kéne dobni némi pénzt aztán megbízni valami nagy koponyát😊 Na akkor lenne a három hétnek nagy arcra borulás . (megjegyzem nekem tetszene :XD ) Onnantól határ a csillagos ég ,oszt mehetnének a DX9 es vackukkal házalni .

LeonSilver
<#worship>

Köszi! Akkor szerintem simán megrendelheti a távirávit.

Az enyém ilyen. Van egy mode' opció, azt csak a távirányítón tudom benyomni. Na ha kikapcsolom a fõkapcsolót, aztán vissza, csak akkor szól a hang ha ezt benyomom. Ha elveszteném a távirányítót..bajba lennék.

LeonSilver
Úúúú ilyeneket nem tudok. MAjd szerdán meglesem és akkor majd még érdeklõdöm.
Köszi!

repvez
Próbálta más forrásból is megszólaltatni mint a gép? MEg egyébként hogy van összekötve?Mert ugy tudom, hogy optikain a legtöbb alaplap csak stereon nyomatja ki a hangot igy a dolbi PL2es modra kell állitani az erõsitö részt hogy 5.1est keverjen belõle.
LeonSilver
Ja! És azért kérdé, mert feleslegesen nem akar távirávit rendelni...

LeonSilver
A következõ a helyzet.
Egy ismerõsöm kapott egy ilyen kütyüt, de távirávi (a Dani unokám hívta így a távirányítót, azóta én is 😄 ) nincs hozzá.
A hangszóról szólnak... de nem mindenhol. Gyakorlatilag 2.1-es cuccként üzemel jelenleg.
Elképzelhetõ, hogy a távirávival kell valamit "bekapcsolni", "bizergálni" vagy basztatni, hogy 5.1-ben szóljon??
Mondjuk gépre van kötve most, és szerintem csak az alaplapi szutyok HK van. Majd szerdán megyek, akkor tudom megvizuálni.

repvez
mire vagy vele kapcsolatban kiváncsi?
LeonSilver
Srácok! Van valakinek valami ilyesmi cucca?? Samsung HT-D350
Ez egy 5.1-es házimozi bizbasz. Esetleg valaki aki ért hozzá?

Ki tudja! :-)
Ami viszont sokkal jobban tetszik a clodban az a lövedékeknek az effektjei amit most használnak azt egy az egyben átvették a Rofból. a clodban lévõ messernek a 20 millise ahogy huzza magaután a füstöt az kurva jó és nagyon jó a kis kala is. A Bosban úgyan olyan a Lewis, a Vickers, és a LMG 08/15 Spandau, ha nem látod melyikkel lõsz, akkor nem tudod megkülönböztetni õket egymástól. A Bosban ugyan ez annyi különbséggel, hogy az egyik kicsit pirosabb szinû, a nagyobb kaliber leheletnyivel nagyobb méretû pötty, de ugyan az a nyomjelzõ füst minden fegyver lövés után tehát ugyan az a 20 millis, 37 millis, 23 millis, 7,62 millis mind egyforma?! Ami még jobban tetszik a Clodban az repcsiken a találatok vékony fekte olaj folyás, vagy üzemanyag, vagy bármi más sérülésbõl származó kifolyás a gépekbõl sokkal jobban meglett csinálva, a Bosban egy jól irányzott sorozat és máris õmlik minden belõle vagy az üzemanyag, vagy hûtõviz, csak más szinekben. Persze ez a jelnség fennáll abban az esetben is ha egy nem jól irányzott sorozattal találod ell az ellent hanem csak épphogy sikerült eltalálnod, na akkor is dõl belõle minden, talán még a Rofban is jobban megvolt ez csinálva, gondolom ezen még javitanak. Amúgy összességében nem rossz, talán még jó is lehet. Végûl is a Clod sem indúlt faszányosan, idõvel meg minden kiforrik, vagy kidobják. Minden attól függ, hogy mire van a legynagyobb FIZETÕ kereslet.

<#vigyor>Ez jó...de majd estére megmondom.

Jobb lesz, mint vót'! :-)
Milyen lesz a BoS-ba a Pe-2? Jobb lesz mi vót'! <#smile>
Na igen. Az ilyen viselkedés számomra mindig védhetetlen. Úgyhogy kapják be..<#mf2> Arról nem beszélve, hogy nem túl okos dolog.

Azért nagyon kiváncsi lettem volna, hogy mi jöhetett volna még ki a Clodból, de gondolom nem csak én vagyok így vele. azt hittem a TF-nek meg van a forráskód és akár az alapokba is beletudnak piszkálni, ezek szerint akkor nem adták nekik gondolom. Végül is mindenki pénzbõl a 777 pedig nyilván nem akart magának konkurenciát. Ha minden igaz ma jön a BOSba a Pe2 -es kiváncsi leszek milyen lesz.

repvez
igen erre gondoltam, mert attól hogy uj motort kapott még a régi modelleket épületeket felhasználhatták volna.
Her Laca
Azaz értem!!! Hogy mért nem a Moszkvai térképet?
Nem lehet ,hogy most van a sztálingrádi csata valamelyik nagy évfordulója? ha már újra kell csinálni akkor meg összekapcsolják ezzel ,mint ahogy a CLOD is elméletileg a nagy évfordulóra készült volna.

Her Laca
Leírtuk . A 777 nek az a biznisz ha a saját játékmotorjukat eladják .Ezért kukázták a Clod ot. Meggyõzték a döntéshozókat,hogy velük jobban járnak és ennyi.

repvez
ÉS arról mit tudni, hogy miért nem azt folytatták amit a clodhoz akartak? MErt a clodhoz is már szinte félig kész volt a keleti frontos térkép. Moszkva már részletesen ki volt dolgozva és nem ez az egyen fehér terület lett volna .
Mert nekem valahogy ez a táj nem jön be , hogy minden fehér. Olyan mintha fekete-fehér filmet néznék. attól hogy tél volt gondolom azért volt néhány szin még a házakon és más részeken
Her Laca
Mi több még a CLOD ot is a magukénak akarták ,volt is kis villongás a TF el ez ügyben😊 De hál istennek rábaxtak a tripla hetesek.

Her Laca
Ezt tudom,de mintha valakinek (tudjuk kinek) aki vezette a CLOD projektet a kezében van és mintha lett volna valami kósza pletyi,hogy odaadja a TF nek. Persze lehet ,hogy nagyon megütné a bokáját és így mégse😊

A CloD forráskódjára ráült a 777. Nem szeretné, ha a TF legálisan használhatná. Erre utaltam, hogy mindent megtesznek, hogy a CloD menjen a kukába a BoS (azaz a pénzük) miatt.

Her Laca
És még egy gondolat.
Ha a ROF felhasználókból indulnának ki ,vagyis ,hogy azok majd megveszik és eltartják õket akkor tévednek egy kicsit. Nincs ,azaz kicsi az átfedés a két korszakot kedvelõ játékosok között,legalábbis én nem nagyon találkoztam olyanokkal a CLOD ban akik masszívan ROF oztak volna. De szerintem fordítva is igaz.
Persze lesznek majd onnan is felhasználók,de semmiképpen sem nagy tömeg.