IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Na és igen, úgy van csak és kizárólag világtalanok<#mf2>#mf2>
Világtalanok játszottak ellened?<#eplus2>#eplus2><#ravasz1>#ravasz1><#puszis>#puszis>
De mint tudjuk 45%:)) Tényleg már nem 46?:))
Van egy olyan online játék amivel majdnem 10 évet játszottam. Nem szim, más mûfaj. Ha jó, akkor le tud kötni aljasul. Kicsit sajnálom is, hogy az 1946 érából, fénykorából kimaradtam. Nem találtam rá, lehet nem is érdekelt volna. Egy hasonlót szeretnék elkapni majd a BoS-al, még ha kicsik is az esélyek. Amennyiben nem jön be, hát így jártam. A CloD egy süllyedõ hajó. Pedig nagyon profi utómunkát végeznek vele, az elvitathatatlan.
"Jut eszembe az õs IL2 azt tudod e hány évig készült a 46 ig bezárólag?"
Passzolom, nem tudom.
" És mivel játékról van szó a war-ok vagy event-ek legyenek érdekesek"
És azt hogy? Azt te teszed érdekessé,ezek csak eszközök.Ráadásul itt egyforma géppel megy mindenki ,itt a taktika a lényeg az egyéni ,vagy csapatbeli ügyesség.
"Negyedévente fél évente dlc új hadszíntérrel és gépekkel, legyen benne annyi mint az 1946-ba. "
A BOS ba is kapsz 8-10 gépet? Német részrõl lesz 2 BF (na az tökmindegy) meg egy fóka vadász meg stuka és tán heinkel. Ott se fognak neked félévente új térképet az orrod alá tolni.
Summa summarum ,én úgy látom neked a WT az igazi és ezt irónia nélkül mondom:)
Szóval nem értem még mindig mi a berzenkedés ez irányú oka.
MOD-ok :
DBW 1.71
HSFX 7.02
UP3RC4
A Lobbyn jelzik, hogy melyik mod melyik patch verzióval mûködik. Mindegyikre van szinte szerver. Nyilván avval érdemes menni, amin a legtöbben mennek.
Az összes mod-ot felteheted a gépedre egyszerre.
Ha összejön egy-egy mod feltelepítése, akkor csinálj a kész mappáról egy biztonsági mentést és akkor ha valami gond történne, nem kell újból telepíteni, elég a korábban lementett játékot visszamásolni a korábbi helyére, így elég sok bosszúságtól kíméled majd meg magad.
Nem akarom tovább ragozni,de tényleg nem értem mik az elvárásaid,egy repszimtõl online. Fogalmazd meg légyszíves.
Ha ezekkel a dolgokkal nem vagy 100 százalékban tisztában akkor ezt pótolni kell ,mert enélkül valóban csak nyûglõdés .Ha kell szívesen segítünk elsajátítani,nem annyira bonyolult azért.
"Sopánkodás helyett be kell jelentkezned az MKHL hez és örömmel fogadnak"
CloD-al nem fogok játszani soha.
"Nem fognak a szádba adni online semmit,max offline kampányokat"
Na ez egy óriási nagy baj, hatalmas negatívum ha így lesz.
Na felszállsz oszt a 10-11 enemit jól megkeresed és szépen lelövöldözöd.
Csak elég egy felszállásra ennyi ellenfél,bár ha kevesled akkor nem szóltam:)
Azt meg ne mond,hogy nem lehet megtalálni õket ,mert a saját bomberek mindig jelzik rádión,hogy hol kóricálnak amikor kerülgetik õket.
Mi az amitõl hányingered van ha meglátod a csatornát?
Hogy nem jön szembe másodpercenként egy spit?
Akkor ne szimulátorozz.Az életben sem találkoztak mindig ,sõt nem egy pilóta úgy fejezte be a háborút,hogy ellenséges gépet is csak fényképen látott.
A környezet adott itt is ott is,azt megtölteni tartalommal a játékosok feladata. Sopánkodás helyett be kell jelentkezned az MKHL hez és örömmel fogadnak ,mehetsz velük warokon,vagy esténként Atagon ,hidd el nem szoktak unatkozni. Még én is vissza fogok térni õszre ,mert már kezd hiányozni , kellett is ez a kis pihenés számomra.
Persze ha neked az unalmas,hogy pl kísérj egy bomber köteléket akár egyedül is akkor nem tudok mit mondani. Én jól elszórakoztam egyszál magamba is ,ha nem volt társ akkor vadásztam egymagam,vagy bombázókat kísértem (jelzem az nagy muri). Nem siránkozni kell,hanem megteremteni a dolgokat .
Nem fognak a szádba adni online semmit,max offline kampányokat ,de azok meg nem mondom kiknek valók. AI-kat komoly ember nem lövöldöz:)
Na jó van aki :)) de azok nem rínak ilyenekért:)
Melyik patch + melyik MOD, ha szerveren szeretnék játszani az ismerõseimmel, úgy, hogy szép is legyen az IL-2. Szép napot
A Hyperlobby_val tudok csatlakozni, ahogy régen is?
Ha jó és változatos lesz a játékmenet engem a legkevésbé az fog zavarni, hogy mi és hogyan akad fent a fán. Van ütközésfigyelés más nem számít. CloD-ban nem igen kell sasolni, hogy jajj-jajj, hol egy kis szabad tér a leszálláshoz.
Nem tudsz olyat mutatni amibe nem tudok Belekötni:)
Si vis pacem, para bellum.
Pár képet készítettem régebben, DBW, nem HD textúrákkal.
DBW 1.71 Galéria
DBW 1916 2.1 galéria
Valóban atomstabil és kicsi a gépigénye is.
Nekem 1260*980-ra van állítva, minden top-ra van húzva a beállításoknál.
Korábban raktam fel én is elég sok képet ide a különféle Mod-okból, azért amit ki lehetett hozni a grafikus motorból, azt szerintem megtették a házi fejlesztõk.
Én megátalkodott módon 1024x768 -nál nagyobb felbontásban soha nem dolgozok, szerinted így is lesz látszata ?