91398

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • superdrinker
    ja az il2-ben azt utáltam én is hogy volt olyan elég sokszor, hogy belelőttél a gépbe, volt ilyen apró tűzeffekt, a gépen meg egy karcolás se..ugyanúgy repült tovább.
    na az idegesítő volt!remélem a bosba olyan lesz hogy ahová lövök ott jeleníti meg a találatot, nem 20-30 darab textúra közül válogat
  • Seaweed
    Nem arrol van szo hogy nem hiszek neked, csak epp vegre egy szim amiben ha talalok annka van "ertelme"... anno emlekszem IL2ben milyen szivas volt mar hogy szitava lott geppel is lehetett virgonckodni. Persze Il2 meg a CLoD meg a BoS nem ugyanaz. Joggal lehet elvarni az ujjonc BoS-tol hogy realisztikus legyen, es megugorja az eddigi mercet.
    Azt is alairom hogy nem minden gep gyulladt ki a valosagban. sot legtobbszor szarny talalatnal az uzemanyag alkotott felhot ahogy kirobbant a nyomason az okozott serulesen. (mar ha volt a szarnyban adott tipusnak uzaja) Akkor se mindig gyulladt be.
    Ettol meg nem biztos hogy szar lesza BoS, ez szerintem javithato kerdeskor a fejlesztok reszerol.
  • Her Laca
    No ha megnéztél jó néhányat azért azt te is láthatod,hogy nem gyulladt ki minden gép kényre kedvre (jelzem inkább a hurri és a korai spitekre volt ez jellemző) rengeteg találatot elbírtak .. Ha nem robbanó lövedék volt ami eltalálta sokszor csak átment rajta,hisz elég szellős volt azért az a szerkezet bizonyos helyeken. Itt viszont egyet lövök,és ég ,tök mindegy német avagy orosz.
    De ne nekem higgyél:) Az atagos srácok komoly kutatást végeztek ez ügyben,és elég jól körbejárták ezt a dolgot.
  • Seaweed
    Egyebkent nem hányat, mert akkor nem erdekelne
  • Seaweed
    Marmint videot? az evek soran? szerintem tobb szazat.
  • Her Laca
    Így van.Meg kell nézni. Te megnézted? És hányat ha igen?
  • Seaweed
    Azért tegyük hozzá hogy az eddigi szimekben a sérülésmodell a játék élményhez volt igazítva! azaz mi értelme pl 1 óra útvonalrepülésnek, ha azonnal lelöknek az égröl!
    Anno itt is ment a szajkarate erről, szerintem most is lesz olyan aki nem ért ezzel egyet, de csak meg kell nézni a korabeli fotogéppuska felvételeket! Amikor jenkic 12.7-es M2 Browningbol alig talál valami és már füstöl és lángol a cél! Szerintem pont reális a sérülésmodell. Ezek a gépek sérülékenyek voltak. Aztán ugye német meg orosz szúnyogokban volt 20-30mm-es is..az meg kész kétszárnyas ajtót lő valamire....sőt képes a motor blokkot átvinni vagy úgy ahogy van leszakítani a sárkányról!
  • Solt
    Mire használható lesz rendesen, addigra az ára is lemegy... :)
  • LeonSilver
    Nem kicsit túlárazott!! A ~100$-os verzió érne >nekem< 50-60$-t.
    Amúgy a tetsziktől még azért odébb van, de egyelőre elrepkedek vele. Mondjuk eléggé vicces, hogy eltalálok valami és ég, mint a kalapgyár '56-ban...
  • Her Laca
    Nem hiszem:) Sok kell még ahhoz,hogy az tömegtermék legyen,még az itt lévők közül is igen kevés embernek lenne használható jelenleg.
    Arra gondolj,hogy min FH ban kell a két szem elé vetíteni a cuccot külön külön.
  • Her Laca
    Amikor először próbáltam ahhoz képest sokat változott,de szerintem még mindig túlárazott. Várd meg a kiadást ,szinte biztos vagyok benne,hogy olcsóbb lesz és mint tudod jók a megérzéseim:)) meg mint Besenyőnek ...... van.
  • Her Laca
    Nocsak? Ha tetszik mért ne vennéd meg,mért lennél ezért marha :))
  • LeonSilver
    Amekkora marha avgyok, a végén még megveszem ezt az izét... :(
  • sulouos
    OFF:

Napiparancs

• sakkay
    Ja az? az igen.
    Hidd el Laca kijön az ocolus oszt annyi..sok mindennek. Valami új kezdődik, ami egyrészt fasza, másrészt halál-de ezt már megbeszéltük sokszor. Persze a 2015 legvége, a legkorábbi időpont szerintem is. De mivel a facebook mögé állt, minden hardwer és szofver készítő is mögé állt. Ez sokat gyorsít...a végen. Várom is, meg utálom is. Mindenesetre szeptember, max. október elején a kezembe lesz egy 2.0 verzió.
  • Her Laca
    Ha zavarna is műveljük:) Ez ilyen:))
  • Seaweed
    lol amit muveltek :D /nem zavar, vicces /
  • Her Laca
    Micsoda? alakul.
  • Her Laca
    Szart se kavar az fel. Nemsokára megszervezem amit említettem,majd meglássa mindenki milyen is, de nyugodj csak meg azt te nem mostanában fogod használni:) Legalábbis nem avval a VGA val ami a gépedbe van,vagy az enyémbe. Biztos forrásból tudom,hogy ugyan alakul már de a csoda az még nem jött el:)
  • sakkay
    Ja vágom, alakul ez a dolog. Szerintem az ocolus marhára felkavarja az állóvizet.
  • sakkay
    Jólvan alakul ez..:)
  • Her Laca
    A monitorban van egy lapka és a szinkronizálást együtt végzik a VGA val meglepően jó hatásfokkal.
  • Her Laca
    A monitorban van egy lapka és a szinkronizálást együtt végzik a VGA val meglepően jó hatásfokkal.
  • Her Laca
    Majd én megvédem ott. Kicsit összetrombitálom a társaságot:) csak többen leszünk mint a BOS ban:)))
  • Her Laca
    Hogyne lennének. Van egy raklap hajó,meg gyárak,meg amit akarsz,ha kedved van Londont is lehet,de ott is le van írva az aktuális küldetés. Van amikor összeállnak 5-10 bomber oszt szólnak és megy a nép édeni őket. Ez a játékosoktól függ,nem az adott játéktól,a CLOD ban is a BOS ban is meg llehet csinálni,csak a BOS ban kevesebb az ember:))meg a cél ,de még csak 70% :))
  • sakkay
    Beszélhetünk hétvégén. Páran biztosítunk, aztán jól szétbaxhatsz valamit...
    Ja te CLOD-ról beszélsz.
  • sulouos
    Érdekesen hangzik ez a He-111 transzport küldetés. Valami hasonló nincs a CloD-os ATAG szerveren? Szeretnék multiban is játszani vele de azt hiszem, légiharcban alulmúlom a játékostábor 90%-át :D
    Esetleg konvoj támadás torpedóval (ha a Heinkeleket akkor már felszerelték vele) vagy zuhanóbombázással, stb.
  • sakkay
    Értem én , hogy mi ez,...de mi ez?
    G-sync.
  • sakkay
    Gyakorlatilag-ha nem is mindenki-de majdnem mindenki repülgeti itt azt is.
  • sakkay
    A 60 emberen kívül van ai repülő-mert lőttem ma olyat is-láttam Katyusákat, és több tankot támadásban. Ez meg a napi parancs':
  • sulouos
    Bár én inkább IL-2 párti vagyok, itt egy jó videólista a DCS World-ről, gépbemutatók, indítási procedúrák, bevetések angol nyelven.

Link
  • Her Laca
    Ez a 60 fős szeró jelenleg még gáz. És akkor még ott van,hogy meg kéne tölteni élettel a térképet ,Tommal erről beszéltünk pont tegnap,hogy kérdés mennyi földi egységet fog tudni kezelni.Ő aszongya ,hogy nem sokat de majd kiderül. Mindenesetre nekem minimum a 100 fő az elvárásom.
  • sakkay

Elindult a leendő atag szerű map. Egyenlőre kísérlet. Olyan hatalmas a map, hogy még így is 10 percet repültem,míg találtam egy kósza ilt. Na aztán megtaláltak engem is páran. Az , hogy többen vannak csak későn derült ki..a készítők láthatják máskülönben,hogy hol repül a nép..mármint hányan az expert, és hányan a normál vagy light beállításon.
  • sakkay
    Na..komolyan gondolják ezt az ocolust. Mondom én:)
  • Seaweed
    Hat nem vagyok otthon mar az ilyenekben, biztos van neten minden nyavaja De ha valakinek abban kell segitseg hogy hogy kell tuzfalat rendesen beallitani nah abban kepben vagyok
  • LeonSilver
    Van ennél egy sokkal faszább.
  • Seaweed
    En konretan nem talaltam benne semmit ami ne illene a gyerekkoromra! Hatalmas! ki is tettem faszbukra :D
  • sakkay
    Páncéllemez elérhető jelenleg mindenkinek, a bomba bomba-rám nem dobják a levegőben, a + fegyver miatt meg általában rosszabb lesz a rep. képesség. De úgyis kiderül.
  • sakkay
    Kurva jó!!!
  • sakkay
    DCS-ről nem rakok be semmit..aki ismeri tudja milyen egy bug halmaz..aki meg nem, járjon utána..szuuuu-szááááááá.
    faxom...