91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#77190 Nocsak? Ha tetszik mért ne vennéd meg,mért lennél ezért marha :)) -
#77189 Amekkora marha avgyok, a végén még megveszem ezt az izét... :( -
sulouos #77188 OFF:
Napiparancs
-
sakkay #77187 Ja az? az igen.
Hidd el Laca kijön az ocolus oszt annyi..sok mindennek. Valami új kezdődik, ami egyrészt fasza, másrészt halál-de ezt már megbeszéltük sokszor. Persze a 2015 legvége, a legkorábbi időpont szerintem is. De mivel a facebook mögé állt, minden hardwer és szofver készítő is mögé állt. Ez sokat gyorsít...a végen. Várom is, meg utálom is. Mindenesetre szeptember, max. október elején a kezembe lesz egy 2.0 verzió. -
#77186 Ha zavarna is műveljük:) Ez ilyen:)) -
#77185 lol amit muveltek :D /nem zavar, vicces / -
#77184 Micsoda? alakul. -
#77183 Szart se kavar az fel. Nemsokára megszervezem amit említettem,majd meglássa mindenki milyen is, de nyugodj csak meg azt te nem mostanában fogod használni:) Legalábbis nem avval a VGA val ami a gépedbe van,vagy az enyémbe. Biztos forrásból tudom,hogy ugyan alakul már de a csoda az még nem jött el:) -
sakkay #77182 Ja vágom, alakul ez a dolog. Szerintem az ocolus marhára felkavarja az állóvizet. -
sakkay #77181 Jólvan alakul ez..:) -
#77180 A monitorban van egy lapka és a szinkronizálást együtt végzik a VGA val meglepően jó hatásfokkal. -
#77179 A monitorban van egy lapka és a szinkronizálást együtt végzik a VGA val meglepően jó hatásfokkal. -
#77178 Majd én megvédem ott. Kicsit összetrombitálom a társaságot:) csak többen leszünk mint a BOS ban:))) -
#77177 Hogyne lennének. Van egy raklap hajó,meg gyárak,meg amit akarsz,ha kedved van Londont is lehet,de ott is le van írva az aktuális küldetés. Van amikor összeállnak 5-10 bomber oszt szólnak és megy a nép édeni őket. Ez a játékosoktól függ,nem az adott játéktól,a CLOD ban is a BOS ban is meg llehet csinálni,csak a BOS ban kevesebb az ember:))meg a cél ,de még csak 70% :)) -
sakkay #77176 Beszélhetünk hétvégén. Páran biztosítunk, aztán jól szétbaxhatsz valamit...
Ja te CLOD-ról beszélsz. -
sulouos #77175 Érdekesen hangzik ez a He-111 transzport küldetés. Valami hasonló nincs a CloD-os ATAG szerveren? Szeretnék multiban is játszani vele de azt hiszem, légiharcban alulmúlom a játékostábor 90%-át :D
Esetleg konvoj támadás torpedóval (ha a Heinkeleket akkor már felszerelték vele) vagy zuhanóbombázással, stb. -
sakkay #77174 Értem én , hogy mi ez,...de mi ez?
G-sync. -
sakkay #77173 Gyakorlatilag-ha nem is mindenki-de majdnem mindenki repülgeti itt azt is. -
sakkay #77172 A 60 emberen kívül van ai repülő-mert lőttem ma olyat is-láttam Katyusákat, és több tankot támadásban. Ez meg a napi parancs':
-
sulouos #77171 Bár én inkább IL-2 párti vagyok, itt egy jó videólista a DCS World-ről, gépbemutatók, indítási procedúrák, bevetések angol nyelven.
Link -
#77170 Ez a 60 fős szeró jelenleg még gáz. És akkor még ott van,hogy meg kéne tölteni élettel a térképet ,Tommal erről beszéltünk pont tegnap,hogy kérdés mennyi földi egységet fog tudni kezelni.Ő aszongya ,hogy nem sokat de majd kiderül. Mindenesetre nekem minimum a 100 fő az elvárásom. -
sakkay #77169
Elindult a leendő atag szerű map. Egyenlőre kísérlet. Olyan hatalmas a map, hogy még így is 10 percet repültem,míg találtam egy kósza ilt. Na aztán megtaláltak engem is páran. Az , hogy többen vannak csak későn derült ki..a készítők láthatják máskülönben,hogy hol repül a nép..mármint hányan az expert, és hányan a normál vagy light beállításon. -
sakkay #77168 Na..komolyan gondolják ezt az ocolust. Mondom én:) -
#77167 Hat nem vagyok otthon mar az ilyenekben, biztos van neten minden nyavaja De ha valakinek abban kell segitseg hogy hogy kell tuzfalat rendesen beallitani nah abban kepben vagyok -
#77166 Van ennél egy sokkal faszább. -
#77165 En konretan nem talaltam benne semmit ami ne illene a gyerekkoromra! Hatalmas! ki is tettem faszbukra :D -
sakkay #77164 Páncéllemez elérhető jelenleg mindenkinek, a bomba bomba-rám nem dobják a levegőben, a + fegyver miatt meg általában rosszabb lesz a rep. képesség. De úgyis kiderül. -
sakkay #77163 Kurva jó!!! -
sakkay #77162 DCS-ről nem rakok be semmit..aki ismeri tudja milyen egy bug halmaz..aki meg nem, járjon utána..szuuuu-szááááááá.
faxom... -
bucsher #77161 És most mennyi a CLOD? 60-70%? -
sakkay #77160 Ja csak nekünk nem szóltak.
-
#77159 Amikor ezek a videók készültek a CLOD is csak 30% volt. -
bucsher #77158 Szerintem nem kell több. -
#77157 Na most pont ő nem példálózott semmi egyébbel,egyszerűen konstatálta ,hogy az a füst oszlop csúf.:))
Mindamellett ezek még a CLOD elejéből valók:) Már ha korrektség.
No meg azért mert valami xar ,vagy az volt ,és jól átbaxtak bennünket Pl a Clod,az mennyiben mentesíti emez fejlesztőket ha bakiznak?
Tehát! Mindettől függetlenül egy határ retek még a BOS:)))) Kár fürdetni a négert ,nem lesz fehérebb:))
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.27. 20:12:46 -
sakkay #77156 Most jön a dcs...ja és ezek kész????!!!!programok, néhány esetben több évvel a kiadás után.
Csak jelzés képen a BOS 70%. -
#77155 Nagy jo! IGEN IGEN és IGEN! (megrohantak az emlekek ) -
sakkay #77154 -
sakkay #77153 -
sakkay #77152 -
sakkay #77151 De pár percet szánok rá!