91398
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #77281 Hm..Laca láttam a találatot jelző pamacsokat, de ha vetted videóra, vissza is tudod nézni.. -
Természetesen:) -
Fürtös #77279 Herr Laca utólagos engedelemeddel ezt a gyöngyszemet közkincsé tettem, persze forrásmegjelöléssel
-
Nocsak. Oroszok nem diplomáciáztak túl sokat . -
Ja! BF ben nem találtál el csak amikor ütköztünk. Ez ziher . :) -
Mesterem:) Egészséges rivalizálás ok:) Értelek én,de higgyé nekem esélyed sincs messzerrel. De ha akarod lerepülök veled pár kört :)
Ráadásul ha nem 1v1 ezek akkor engem te igen ritkán láthatsz dogolni bárkivel is:) ergo szemezgetek a tömegből. -
sakkay #77275 Ok Laca. De abból azért, hogy egyszer szétlőttük egymást szemből, egyszer meglődöztük egymást és nekem leállt a motorom(tehát te győztél ez ok), harmadszorra meg tényleg lelőttél, az még nem jelenti azt, hogy mindig így van. Főleg, hogy eltaláltalak párszor én is. Arról nem beszélve-ha emlékszel-mivel dual szeron voltunk, le volt véve a motor túlhajtás, mert normal ott a realizmus. Én meg soha nem repültem úgy, és nem is értettem, hogy mi a fax van a motorral. De úgyis repülünk még azt javítom az arányt!
-
Nem a faxt nem.Atagon összelövök 4-5 öt a komoly arcokból. És engem nem szoktak lelőni ,max ha éppen felszállok. Te mióta játszol vele? Ha messzerbe ülök nem fogsz meg te sem,pedig én egy órát nem foglalkoztam evvel összesen.
Na most ha ráfekszem gyakorlok még 2 órát ,és kiismerem magam a gép működésében ,garantálok egy 10 est főleg így ,hogy égnek mint a kalapgyár.
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.28. 19:11:34 -
sakkay #77273 De amúgy nagyon szép. Ez most még nem az edge..vagy? -
sakkay #77272 De akkor is ott van, én csak azt mondtam jééé há ez nem lehet. MInt a BOS-ban. Akkor ez szar!
-
sakkay #77271 Dehogynem..volt már 75 is. -
Ne magyarázd meg:) -
sakkay #77269 Gyere pénteken fel a lent írt szeróra..vannak egész komoly arcok. Nem lesz itt 10-15!
-
Na ugye ,hogy kevés az a 60 fő. És kérdéses mit bír el majd ,de gyanítom ez már sokat nem fog változni sajnos. -
sakkay #77267 Khm..te Laca..ott van a dcs messzeren is a rakéta pisztoly amit fikáztál! Bedugva a lyukba, tudod?!
-
Billeg! Komolyan. Fordultam, a joy meg sem mozdult a gép meg billegett.. -
Megmondtam vagy megmondtam? Vicc az egész ebben a formában.Egy jó kezű krapek kicsit begyakorolja magát és egy felszállással összelő egy 10-15 gépet.Főleg fókával!!
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.28. 19:03:11 -
sakkay #77264 De azt tudod, hogy a messzeren a trim az az adjustable opció?! -
No!!! Ha Kurfürst keze benne van akkora az lesz a MESSZER a szimek világábanÍ!!! -
Lacám!!! -
sakkay #77261 És akkor nem láttad régen. Ezt várja mindenki, mikor lesz teljesen rendben. -
sakkay #77260
Baszki, úgy megtelt a syndicate, (atag szerű szeró 60/60 fő) hogy nem tudok belépni!
Még jó, hogy van a régi full reál, de ez azért durva. sokat javult a ping, most 30 körüli. -
Ajánlom is, hogy kezdjenek vele valamit.
Viszont amit a Messer csinál az ájerben... ez röhejes bakker! -
sakkay #77258 Nyugi. Változik, szerintem pénteken. Két hete kezdődött. -
Jó hát a tököm már. Komolyan. el lehet vele szórakozni, játszani. De azért az enyhe túlzás, hogy van egy kopp aztán égek mint az a bizonyos kibaszott kalapgyár... Ilyen nincs baszki! -
ha nem hát nem:)) Akkor tovább fojtatom az "aknamunkám":XD -
-
sakkay #77254 Bárcsak lenne beleszólásom, a dolgok menetébe.
Akkor már lenne egy kifestett verzió neked.
-
Jóvan na:) Majd ránézek akkor:) Legalább megint fikázhatok egy jót:)))
Sose hagysz bbékén.
Hogy áll a tisztelet példányom? -
sakkay #77252 Tudod Laca ez nem a CLOD...itt nem 6 havonta van a javítás hanem hetente.
És ráadásul tényleg javítás. Holnap meg péntek.
-
Mit nézzek én meg? Minap ránéztem ugyan olyan mint eddig. Továbbra sem tetszik:))
Ja ,hogy a gépészkedést. Én próbáltam minap azokkal is és semmit nem kellett csinálnom.
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.28. 18:21:37 -
Mért ne ülnék? Mondjuk Il ben war on nem de nem egy srác volt aki bizony meglepetést okozott azzal,hogy nem a fű alatt közlekedett.Nem utána kell mászni hanem fölé:) szerintem.
De pl Clod ban kipróbáltam tán még videó is van róla,spittel és hurrival is ugyan úgy működik az.
Amúgy ja Il2 ben a szokás az volt,hogy
Gyere fel!
Gyere le!:))) -
Masszon a fene egy LaGG-al egy 109-es utan!
Jah hogy te nem ulsz LaGG-ba csak keresztesbe?! Sorryyyy
-
sakkay #77248 Gyere pénteken este aztán nézzed meg!
-
Magasabbra megyek és én lövöm meg először. Mi mást:) -
Gépészkedni? Hol?:)) -
Nem hiszem. az elmult par honapban max probakorok voltak multi nem. egyebkent SvD_Hu neven keress bent. -
sakkay #77244 Na! Akkor lehet, hogy már harcoltunk is egymás ellen? Milyen néven vagy? -
Meg van veve a BoS! Meg marcius elejen megvettem (igen uss Laca nem is lehetett vele akkor jatszani se meg 
)
-
sakkay #77242 Vedd meg a bost. Az oroszokkal lehet forogni, meg gépészkedni is!