IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Milyen oprendszered van?
fecska
Köszi szépen srácok 😊
sztem nem ütközik jogszabályba az emberek véleményének megkérdezése 😊
Bár itt banánisztánban ki tudja 😄

Ezt írja ki :

Problémaesemény neve: CLR20r3
A Clod "Laucher.exe" hibával leáll. Újratelepítettem, de megint ezt csinálja. Olyan rég volt már telepítve, kell valamit állítgatni telepítéskor, vagy valamit még letölteni hozzá ?
<#smile>Nem lenne ez gond ott sem...

Csak aztán se a rendõr, se az APEH ne jöjjön ki, mert az a Te lelkeden fog száradni. <#nevetes1><#nevetes1>
Szerintem egy perc se volt... :-)
fecska
Sziasztok!
Egyik projectmunkámhoz kérném a segítségeteket
Ezt a kérdõívet kéne kitölteni:
https://docs.google.com/forms/d/1kpQg9A7BXeiPs0cICpdnUo_qIDs-I2_vQgkGYhwQlUA/viewform?usp=send_form
Kb 3 perc az egész
Köszönöm szépen!

Her Laca
Mondjuk ezekbe az zavar hogy a gyökér dizájnerek elhagyták a közép konzol sofõr felé fordítását, talán a legújabbakban már ismét megjelet,de azokra nincs sajna korpa😊
Nem is értem mi a reteknek kell a jó hagyományokat elqrni.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
5 öst nem akarnék mert minek😊 kell a bántanak egy akkora bódé😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Ja ja én is a 325 öt nézegetem,az 6 hengeres meg az megy is😊 De ráérek nem kapkodom.

Bocs, most látom, hogy 320...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Sógoromnak volt ezzel a motorral szerelt 5-öse (E39), hát elég gyengus.
Fater strapa autójából (2.8 V6 Scorpio) ültem át egy próbakörre, van közvetlen összehasonlítási alapom.
Mind a kettõ 150 lovas, de a Fordban igazi csõdörök vannak, ebben meg pónik.
Gyakorlatilag ki kellett taposni a szemét, hogy egy kicsit élénkebben mozogjon.
Szerintem 525-ös alatt ne is keresgélj, meg fogod bánni a kicsi motort a nagy kasztniban.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Apám anno cégvezetõ volt, kapcsolatban voltak velük.
Mit mondjak... halottakról vagy jót vagy semmit... inkább hallgatok...

Her Laca
Sajna😊 Asszem a 2.5 össze az talán.Csak a beltéri miatt mutattam ezt.

Meghalt Pintér József, nem tudni, hogy ez majd hogy fogja befolyásolni a haditechnikai park jövõjét, reméljük nem negatív irányban.
Ez viszont már nem a sor 6-os motor.

Her Laca

Her Laca
Her Laca
Ja a fiat egy dobló,500 000 + km errel és most lett hengerfejes😊 Pedig mostohán volt vele bánva,és ez a hiba is szerelõ miatt van,hogy rohadna le a keze.

Her Laca
Nekem pl volt pár franciám,meg volt sõt van is Fiat om, de az egy marhaság,hogy rosszak. A 307 esemmel semmi de semmi gondom nem volt 4 év alatt pl,asszem volt egy kerékagy csapágy csere,egy fõtengely jeladó,és egy kormányösszekötõ gömbfej. Na most ez összesen nincs 50 ezer,de ha jobban utána számolok akkor tán 30 se. Meg a kötelezõ cuccok ,de az mindegyikre kell. És tipp topp a vas !
Tapasztalatom az,hogy azon autókkal van a gond a legtöbbször amik tulajai szarnak a kocsira nem tartják karban ,oszt amikor megáll akkor aztán mondják a marhaságaikat,és ez márkafüggetlen.
Egy jól karbantartott,megfelelõen használt autónak nem lehet nagy baja.

repvez
A második F-et is tudom cáfolni a fiatot. Punto I-et 10 éven keresztül használtam 8 évesen vettem 18 volt mikor eladtam , csak kopó alkatrész csere és tankolás amit ráköltöttem, És egy 6 éves Grande Puntora lett csere , lekopogjam 2 éve van nálam de eddig ezzel sincs semmi gondom , a benzináron kívül.
" Három "f"-et nem veszünk. ( francia, Ford, Fiat )"

Sokáig én is így gondoltam, de hülyeség. Legalábbis a Ford része...
5-6 éve kínomban vettem egy Sierra kombit(2.0i) a Saabom mellé strapa autónak. Tudok róla jót is rosszat is mondani, de van egy olyan tulajdonsága (azon kívül, hogy egy fityinget nem ér a piacon), amit semmilyen modern autó nem tud:
Ha elszakad a vezérmûszíj, nem ver össze a dugattyú a szelepekkel!
Persze csak véletlenül jöttem rá...
Egyébként olyan, mint a Zsiguli: ha van benne víz, olaj, benzin, akkor megy.
Illetve ha hiányzik belõle 6 liter víz meg 1.5 liter olaj, még akkor is megy...
Persze erre is véletlenül jöttem rá...<#idiota>

Zpogi
Az #73731-bõl kimaradt egy vesszõ 😊
Így lett volna helyes: Nem, ez az, csak a felni más rajta.

Én egy Zafira B-t vettem nemrég, 1,9 JTD 150 Le/320 Nm. Megy is, de legalább nem fogyaszt sokat és nagyon kényelmes elõl, hátul.
Mondjuk az eredetvizsgán a rétegvastagság mérõt a földhöz akarták vágni, mivel nem mutatott semmit a mûszer, ugyanis üvegtetõs a kicsike, de kívülrõl ez nem nagyon látszik elsõ nekifutásra.
Azt látni lehetett a vásárlást megelõzõ autómustrákon, hogy BMW-bõl dögivel hoznak be kintrõl és nem is olyan veszett az áruk a hírnevükhöz képest, meg az alkatrészre is azt mondják, hogy nem olyan ijesztõ azért.
Vásárlás elõtt a fórumokon láttam pár alapszabályt leírva, amihez jó, ha tartja az ember magát :

- Három "f"-et nem veszünk. ( francia, Ford, Fiat )
- Neppertõl nem veszünk.
- Elõbb a lé legyen meg, csak utána nézünk autót.
- Vásárlás után már nem nézünk hirdetést.

Utólag azt mondhatom, hogy van igazság bennük.
Na ez meg megint egy másik autó: díszlécek, hátsó lámpa 😊

Az nagyon durva az a zombinõ a jövõbõl aki a hátsó ülésen ül.

Her Laca

Her Laca
<#eljen>
Szép.
Mi a helyzet amúgy Miki györök? Serdülgetünk?😊) Helyes.
De arra vigyázz,hogy ne kapasd el a csajokat ,mert a lányok a ROSSZ! fiúkat szeretik😊 Na jó nem mindig😊

mijki
OFF:
Írtam egy verset egy különleges lánynak, akinek nagyon tetszett, gondoltam megosztom. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szeretném, ha szeretnél,
S viszont szeretve lennél,
Együtt ülnénk egy kis padon,
Egy lágy szellõs hajnalon.

Nem gondolnánk a holnapra,
Sem a következõ dolgozatra,
Csak a pillanat lenne,
Mi sose lenne elfelejtve.

Ezért a pillanatért feledve múltat,
Ezért a pillanatért feledve jövõt,
Itt állok elõtted, a szívem kitárva,
Már csak rád várok, hogy belépj, te drága.

Olyan leszek néked,
Mint fiókának a fészek,
Vagy mint, egy erõs vár,
Mely mindig visszavár.

Kevés mit adhatok,
De ennyim van csupán,
Pedig ha tehetném,
A csillagokat is lehoznám.
(2014.04.19)

ON:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca
A németek bármit tudtak,tudnak csinálni (régen és most is) ha elhatározzák 😊))És persze jót!😊

Willenbrock
A németek már régen is tudtak autót csinálni,a Mercedes 540 5,4 l-es motorral,6 hengerrel,180 lóerõs volt és 170 volt a legnagyobb sebessége turbóval.

Her Laca
Na a felni -kerék ezen is kardinális kérdés.
Gyári 16 os alu van rajta tökéletes téli szettel,da van hozzá egy 18 as M es felni a gummedlik elég leharcoltak már meg nagyon peresek is.Hál istennek a györök elfogadta amit mondtam,hogy ezt nem szabad feltenni rá,ez nem a pesti utakra való,az ok,hogy bitangul néz ki de több bajt kárt csinál mint hasznot,úgy hogy be kell szerezni valami 17 szép felnit gumival.
Valszeg becseréljük ezt a 18 asat.

Zpogi
Ilyen mint ezen.

Zpogi
Nem ez az,csak a felni más rajta.

Her Laca
Ez az amit láttam ,vagy újabb?

Zpogi
<#eljen>

Her Laca
Valami olyasmi. 3.5 ös a motor az tuti.Arany színû ,vajbõr belsõ,had ne soroljam. Amikor csak meglátom könnybe lábad a szemem,az egy mûremek.

635 CSi?

Her Laca
A rokonságban van egy ilyen. A Sogór sógorának ,többször vételi ajánlatot tettem már rá ,de nem adja,. (mondjuk megértem),de legalább vezethettem😊

Her Laca
<#eljen>

Her Laca
Turbó nélkül😊 A többi stimm😊

Gratulálok a gyerekhez, kiváló izlése van 😊

Megmondom én a tutit
Az autó legyen benzines és turbó, a motorkerékpár pedig kétütemû

Her Laca

Her Laca
Jelzem mostanában a minivel szemezgetek😊 Nemrég próbáltam egyet ,az egy isteni vas,lévén asszonnyal lassan csak ketten közlekedünk bõven elég is lenne. Olyan mint egy gokart ,és nagyon megy😊))

Her Laca
Na várjunk😊 Két malomban õrlünk ,megpróbálom egy vonalra terelni a dolgot.
NEKED!!!! tökéletesen igazad van ,volt a választásnál.
Én sem vennék mint írtam is egy öregebb gépet ugyanazért a pénzért ,és ennek ugyanazok az okai nálam is mint nálad. Én 5 évesnél idõsebbet nem veszek magamnak és max 10-11 évesig meg is tartom,és olyat veszek amit a pénztálcám megenged magának. Nem vagyok márka fanatikus,most egy peugeom om van amit teljes megelégedéssel hibamentesen használok immár 4 éve ,pedig annak aztán van rossz híre.
De ! A BMW-t a skodával emígyen összehasonítani azaz ár szerint nem szabad szerintem,vagyis szabad ,de az a képlet egyik része.
Azt kell nézni,hogy egy bömbi új korában jóval többe kerül ugyanazokkal a paraméterekkel.És használtan is többe fog kerülni. Ez egyrészt ugye a márka preztisének is köszönhetõ,másrészt ha összeméred õket azonos évjáratban akkor azért láthatóak a minõségbeli különbségek,fõleg a felhasznált anyagok tekintetében és vannak még különbségek bõven azért.
Másrészt Bömöst az vegyen akinek nem okoz gondot,hogy a prémium érzésért folyamatosan áldozni kell ,mer nem olcsó a fenntartása sem ,bár az E46 nál már ez nem vészes,mondhatnám ugyanolyan alkatrészárak vannak mint egyszerûbb nevû társainál.
És igen itthon kifogni mondjuk egy jó E46 ot az a csoda kategória,fõleg emberi áron, mi néztünk jó párat ,de siralmas volt a felhozatal.
Mókolt ,törött,rozsdás,leharcolt szarok tömkelege,lévén népszerû ezért drága is relatíve,a nepperek meg tucatszám hozzák kintrõl a fõleg vackokat. Most a hahun szerintem ez az egy volt amit érdemes is volt megnézni. Van olyan is aki 2 milla fölött kér egy 2002 es kocsiért. Normális???😊
No ha majd itt lesz ,egyszer felcammogok hozzád vele oszt kipróbálhatod magad is ,azt az ajnározott futómûvet😊Kevés olyan van a földön szerintem😊Különben nekem a maga egyszerûségében tetszik ez a vas ,semmi turbó ,sor 6 szívó benya ,megy mint akit seggbe rúgtak, bár az tény,hogy nem széplelkeknek való,mert kemény egy autó,a kormányzása sem könnyed ,de oda megy ahova tekered a kormány ,sebességtõl függetlenül.Nincsen benne tablet ,gombok vannak a funkcióknak,kézre áll ez szimpi a magamfajta öreg rókáknak😊
Szerintem élmény vezetni ezeket,de mondom még egyszer én sem venném már meg magamnak😊 No de gyerek ezt szerette volna õ pénze( nagyjából XD ),elvégre egyszer élünk és egyszer fiatal az ember.

Korábbi autó öregedett, kutya lett, gondoltam nézzünk szét milyen kombit lehetne. 150-170 LE körül gondolkoztam, mert untam a sok tuskót, aki tolt az autópályán 20cm-rõl és megsértõdött a bal lábas féklámpától.Mindenki erõltette, hogy vegyek 320 E46-ot. 2002-2003 évjárat körül. Jó, legyen. Kitaláltam rá egy összeget. Aztán annyi pénzért nyilván nem volt. Tegyünk még hozzá. A magyar piac tele mókolt példányokkal. Majd hoznak kintrõl. Tegyünk még hozzá... A külföldrõl behozatás 4-500e maga plusz a reg adó.
A végén ugyanannyi pénzért 4 évvel fiatalabb autót vettem itthon. Octavia II RS. Majdnem feleannyi idõs karosszériával, erõsebb motorral, 5 helyett 6-os váltóval és több extrával (hátsó ülésfûtésig fokozva). Gyári állapotban, szervízelve. Garantált több vonalon visszanyomozott elõélettel.
Szóval tényleg érdekel, hogy miben tudhat többet egy BMW. Nyilván "p.namágnes" és ha elmész a hegyekbe ott király ( az Octavia meg ott szar, mert se futómûgeometria, se fék ... orrtolós fos) Az anyagminõséget nem értem. Az alkatrész sem lehet olcsóbb hozzá.
Szóval téged reális korrekt embernek ismerlek, azért érdekel a meglátásod.

Her Laca
Hányas évjáratú az RS?
Mindamellett az egy bitang autó szerintem is,és ha objektívek akarunk lenni akkor be kell látni,hogy nem mindig racionális érvek vannak pl a bömbi mellett😊
Mondjuk anyagminõségben szerintem egy BMW azért jobb RS octavia ide vagy oda. Az alap octavia szerintem amúgy is egy borzalom. Az RS az már rendelkezik egy kulturált beltérrel ,mondjuk az ára is más.