91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Nocsak? Ha tetszik mért ne vennéd meg,mért lennél ezért marha :))
  • LeonSilver
    Amekkora marha avgyok, a végén még megveszem ezt az izét... :(
  • sulouos
    OFF:

Napiparancs

• sakkay
    Ja az? az igen.
    Hidd el Laca kijön az ocolus oszt annyi..sok mindennek. Valami új kezdődik, ami egyrészt fasza, másrészt halál-de ezt már megbeszéltük sokszor. Persze a 2015 legvége, a legkorábbi időpont szerintem is. De mivel a facebook mögé állt, minden hardwer és szofver készítő is mögé állt. Ez sokat gyorsít...a végen. Várom is, meg utálom is. Mindenesetre szeptember, max. október elején a kezembe lesz egy 2.0 verzió.
  • Her Laca
    Ha zavarna is műveljük:) Ez ilyen:))
  • Seaweed
    lol amit muveltek :D /nem zavar, vicces /
  • Her Laca
    Micsoda? alakul.
  • Her Laca
    Szart se kavar az fel. Nemsokára megszervezem amit említettem,majd meglássa mindenki milyen is, de nyugodj csak meg azt te nem mostanában fogod használni:) Legalábbis nem avval a VGA val ami a gépedbe van,vagy az enyémbe. Biztos forrásból tudom,hogy ugyan alakul már de a csoda az még nem jött el:)
  • sakkay
    Ja vágom, alakul ez a dolog. Szerintem az ocolus marhára felkavarja az állóvizet.
  • sakkay
    Jólvan alakul ez..:)
  • Her Laca
    A monitorban van egy lapka és a szinkronizálást együtt végzik a VGA val meglepően jó hatásfokkal.
  • Her Laca
    A monitorban van egy lapka és a szinkronizálást együtt végzik a VGA val meglepően jó hatásfokkal.
  • Her Laca
    Majd én megvédem ott. Kicsit összetrombitálom a társaságot:) csak többen leszünk mint a BOS ban:)))
  • Her Laca
    Hogyne lennének. Van egy raklap hajó,meg gyárak,meg amit akarsz,ha kedved van Londont is lehet,de ott is le van írva az aktuális küldetés. Van amikor összeállnak 5-10 bomber oszt szólnak és megy a nép édeni őket. Ez a játékosoktól függ,nem az adott játéktól,a CLOD ban is a BOS ban is meg llehet csinálni,csak a BOS ban kevesebb az ember:))meg a cél ,de még csak 70% :))
  • sakkay
    Beszélhetünk hétvégén. Páran biztosítunk, aztán jól szétbaxhatsz valamit...
    Ja te CLOD-ról beszélsz.
  • sulouos
    Érdekesen hangzik ez a He-111 transzport küldetés. Valami hasonló nincs a CloD-os ATAG szerveren? Szeretnék multiban is játszani vele de azt hiszem, légiharcban alulmúlom a játékostábor 90%-át :D
    Esetleg konvoj támadás torpedóval (ha a Heinkeleket akkor már felszerelték vele) vagy zuhanóbombázással, stb.
  • sakkay
    Értem én , hogy mi ez,...de mi ez?
    G-sync.
  • sakkay
    Gyakorlatilag-ha nem is mindenki-de majdnem mindenki repülgeti itt azt is.
  • sakkay
    A 60 emberen kívül van ai repülő-mert lőttem ma olyat is-láttam Katyusákat, és több tankot támadásban. Ez meg a napi parancs':
  • sulouos
    Bár én inkább IL-2 párti vagyok, itt egy jó videólista a DCS World-ről, gépbemutatók, indítási procedúrák, bevetések angol nyelven.

Link
  • Her Laca
    Ez a 60 fős szeró jelenleg még gáz. És akkor még ott van,hogy meg kéne tölteni élettel a térképet ,Tommal erről beszéltünk pont tegnap,hogy kérdés mennyi földi egységet fog tudni kezelni.Ő aszongya ,hogy nem sokat de majd kiderül. Mindenesetre nekem minimum a 100 fő az elvárásom.
  • sakkay

Elindult a leendő atag szerű map. Egyenlőre kísérlet. Olyan hatalmas a map, hogy még így is 10 percet repültem,míg találtam egy kósza ilt. Na aztán megtaláltak engem is páran. Az , hogy többen vannak csak későn derült ki..a készítők láthatják máskülönben,hogy hol repül a nép..mármint hányan az expert, és hányan a normál vagy light beállításon.
  • sakkay
    Na..komolyan gondolják ezt az ocolust. Mondom én:)
  • Seaweed
    Hat nem vagyok otthon mar az ilyenekben, biztos van neten minden nyavaja De ha valakinek abban kell segitseg hogy hogy kell tuzfalat rendesen beallitani nah abban kepben vagyok
  • LeonSilver
    Van ennél egy sokkal faszább.
  • Seaweed
    En konretan nem talaltam benne semmit ami ne illene a gyerekkoromra! Hatalmas! ki is tettem faszbukra :D
  • sakkay
    Páncéllemez elérhető jelenleg mindenkinek, a bomba bomba-rám nem dobják a levegőben, a + fegyver miatt meg általában rosszabb lesz a rep. képesség. De úgyis kiderül.
  • sakkay
    Kurva jó!!!
  • sakkay
    DCS-ről nem rakok be semmit..aki ismeri tudja milyen egy bug halmaz..aki meg nem, járjon utána..szuuuu-szááááááá.
    faxom...
  • bucsher
    És most mennyi a CLOD? 60-70%?
  • sakkay
    Ja csak nekünk nem szóltak.
  • i robot
    Amikor ezek a videók készültek a CLOD is csak 30% volt.
  • bucsher
    Szerintem nem kell több.
  • Her Laca
    Na most pont ő nem példálózott semmi egyébbel,egyszerűen konstatálta ,hogy az a füst oszlop csúf.:))
    Mindamellett ezek még a CLOD elejéből valók:) Már ha korrektség.
    No meg azért mert valami xar ,vagy az volt ,és jól átbaxtak bennünket Pl a Clod,az mennyiben mentesíti emez fejlesztőket ha bakiznak?
    Tehát! Mindettől függetlenül egy határ retek még a BOS:)))) Kár fürdetni a négert ,nem lesz fehérebb:))
    Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.27. 20:12:46
  • sakkay
    Most jön a dcs...ja és ezek kész????!!!!programok, néhány esetben több évvel a kiadás után.
    Csak jelzés képen a BOS 70%.
  • Seaweed
    Nagy jo! IGEN IGEN és IGEN! (megrohantak az emlekek )
  • sakkay
  • sakkay
  • sakkay
  • sakkay
    De pár percet szánok rá!