IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2.2 es Mazda 6?
Megnéztünk vagy 10 et, de elkeserítõ volt,10 bõl 10 rügyezett valahol,és 6-10 éves korig volt a merítés. Valami kehe mindnek volt,és megkérték az árát ,csak nem értettem mire😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Én marhaságnak tartom,hogy könnyítsenek ezen törvényeken.Nem kell az embereknek lõfegyver. Akinek az a szakmája,hogy hordja annak meg úgyis van,aki meg csak vonzódik hozzá,akkor elmegy egy klubba ,tag lesz és annyit lövöldöz amennyit akar,ha már van egy ilyen fura érdeklõdési köre😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Az autó legyen benzines és turbó"
Na, csak a turbótól mentsen meg az ég! Pláne a mai váltakozó állásszögûektõl. Amúgy egyet értek, a jó kocsi ott kezdõdik, hogy benzines,min. 2 literes, és MANUÁLIS(!!!).
A még jobb kocsi pedig pörgõs mint a benzines, nyomatékos mint a dízel, és persze nem automata. Na ilyen sajnos kevés van még a németek között is. Szerencsére az enyém ilyen <#crazya>#crazya>
Nem köll lõfegyver.
a többi meg nem 😄
az önvédelem pedig kettészakadt birtokvédelemre (magánterület) és viselésre (közterület) vagy mindkettõ
Persze nem egyértelmû az önvédelem meghatározása, hogy magánterületen vagy közterületen gondoltad.
Valamint a fegyver és a lõfegyver elválasztása sem egyértelmû teljesen. (A muzeális gumis nem lõfegyver)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Eddig nem volt gondom vele.
sztem nem ütközik jogszabályba az emberek véleményének megkérdezése 😊
Bár itt banánisztánban ki tudja 😄
Problémaesemény neve: CLR20r3
Egyik projectmunkámhoz kérném a segítségeteket
Ezt a kérdõívet kéne kitölteni:
https://docs.google.com/forms/d/1kpQg9A7BXeiPs0cICpdnUo_qIDs-I2_vQgkGYhwQlUA/viewform?usp=send_form
Kb 3 perc az egész
Köszönöm szépen!
Nem is értem mi a reteknek kell a jó hagyományokat elqrni.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Fater strapa autójából (2.8 V6 Scorpio) ültem át egy próbakörre, van közvetlen összehasonlítási alapom.
Mind a kettõ 150 lovas, de a Fordban igazi csõdörök vannak, ebben meg pónik.
Gyakorlatilag ki kellett taposni a szemét, hogy egy kicsit élénkebben mozogjon.
Szerintem 525-ös alatt ne is keresgélj, meg fogod bánni a kicsi motort a nagy kasztniban.
Mit mondjak... halottakról vagy jót vagy semmit... inkább hallgatok...
Tapasztalatom az,hogy azon autókkal van a gond a legtöbbször amik tulajai szarnak a kocsira nem tartják karban ,oszt amikor megáll akkor aztán mondják a marhaságaikat,és ez márkafüggetlen.
Egy jól karbantartott,megfelelõen használt autónak nem lehet nagy baja.
Sokáig én is így gondoltam, de hülyeség. Legalábbis a Ford része...
5-6 éve kínomban vettem egy Sierra kombit(2.0i) a Saabom mellé strapa autónak. Tudok róla jót is rosszat is mondani, de van egy olyan tulajdonsága (azon kívül, hogy egy fityinget nem ér a piacon), amit semmilyen modern autó nem tud:
Ha elszakad a vezérmûszíj, nem ver össze a dugattyú a szelepekkel!
Persze csak véletlenül jöttem rá...
Egyébként olyan, mint a Zsiguli: ha van benne víz, olaj, benzin, akkor megy.
Illetve ha hiányzik belõle 6 liter víz meg 1.5 liter olaj, még akkor is megy...
Persze erre is véletlenül jöttem rá...<#idiota>#idiota>
Így lett volna helyes: Nem, ez az, csak a felni más rajta.
Mondjuk az eredetvizsgán a rétegvastagság mérõt a földhöz akarták vágni, mivel nem mutatott semmit a mûszer, ugyanis üvegtetõs a kicsike, de kívülrõl ez nem nagyon látszik elsõ nekifutásra.
Azt látni lehetett a vásárlást megelõzõ autómustrákon, hogy BMW-bõl dögivel hoznak be kintrõl és nem is olyan veszett az áruk a hírnevükhöz képest, meg az alkatrészre is azt mondják, hogy nem olyan ijesztõ azért.
Vásárlás elõtt a fórumokon láttam pár alapszabályt leírva, amihez jó, ha tartja az ember magát :
- Három "f"-et nem veszünk. ( francia, Ford, Fiat )
- Neppertõl nem veszünk.
- Elõbb a lé legyen meg, csak utána nézünk autót.
- Vásárlás után már nem nézünk hirdetést.
Utólag azt mondhatom, hogy van igazság bennük.
Szép.
Mi a helyzet amúgy Miki györök? Serdülgetünk?😊) Helyes.
De arra vigyázz,hogy ne kapasd el a csajokat ,mert a lányok a ROSSZ! fiúkat szeretik😊 Na jó nem mindig😊
Írtam egy verset egy különleges lánynak, akinek nagyon tetszett, gondoltam megosztom. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szeretném, ha szeretnél,
S viszont szeretve lennél,
Együtt ülnénk egy kis padon,
Egy lágy szellõs hajnalon.
Nem gondolnánk a holnapra,
Sem a következõ dolgozatra,
Csak a pillanat lenne,
Mi sose lenne elfelejtve.
Ezért a pillanatért feledve múltat,
Ezért a pillanatért feledve jövõt,
Itt állok elõtted, a szívem kitárva,
Már csak rád várok, hogy belépj, te drága.
Olyan leszek néked,
Mint fiókának a fészek,
Vagy mint, egy erõs vár,
Mely mindig visszavár.
Kevés mit adhatok,
De ennyim van csupán,
Pedig ha tehetném,
A csillagokat is lehoznám.
(2014.04.19)
ON:
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Gyári 16 os alu van rajta tökéletes téli szettel,da van hozzá egy 18 as M es felni a gummedlik elég leharcoltak már meg nagyon peresek is.Hál istennek a györök elfogadta amit mondtam,hogy ezt nem szabad feltenni rá,ez nem a pesti utakra való,az ok,hogy bitangul néz ki de több bajt kárt csinál mint hasznot,úgy hogy be kell szerezni valami 17 szép felnit gumival.
Valszeg becseréljük ezt a 18 asat.