IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
két és fél órán keresztül húzzák a sztorit és kb. nem történik semmi, mindezt nagyjából egy díszlet között.
Baromi unalmas szerintem.
Nézd meg inkább az eredeti , 70-es évekbeli filmet, ez annak a remake-je.
Hindenburg 1975
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
Nekem ez a stílus két keréken sem jön be.
Teljesen irracionális alkatrészek halmaza.
'Mert megtehetem' hangulat süt róluk, mindenfajta racionalitás nélkül.
Az a szívó ami pörgõs nyomatékos soha sem lesz. Legjobb esetben nem lesz halott alul. Mondjuk kinek mi a pörgõs. Nekem pl a Civic 1.6 VTi az. <#nevetes1>#nevetes1>
Laca BMW az Alpina, amit te írtál az valami más.
De igaz ami igaz ,ezek a mai vasak ,hogy fognak 20 évesen közlekedni azt nem tudom. A motortérben is minden mûanyag,törik ,szakad,hullik.
Én még ültem millió km es mergában a zöldséges állólámpásban! Na az autó!😊
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A te mazdád akkor valami nagyon egyedi,mert ,hogy én mûanyag sárvédõt egyen sem láttam az ziher. A Pugomnak annak mûanyag,meg áááluminium a géptetõ pl.Csak meg tudom különböztetni a fémet a fától😊
De készséggel elhiszem neked,nem kell bizonygatnod.
Amúgy ne okíts😊)))) engem autó történelembõl,sajna koromból kifolyólag végig tapasztaltam mindezeket pl a japó vasakról. 22 évesen már Accordom volt. Na az pl mint a szita! Érdekes mert pl a Mazda 626 os az mondhatnám tökéletes volt az nem korhadt,bár akkortályt évente cseréltem autókat így sose értem rá nézegetni õket.
Nekem a ford sierra cosworth rs gia volt a megtestesült álom amúgy.Az de egy bitang gépszörny volt.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
De az igazszághoz persze az is hozzá tartozik, hogy az az 1,1-es blokk még öntött vas. A váltó harang szintén. Ami lehet hogy dög nehéz és korrodál, de még akkor is elpusztíthatatlanabb mint bármelyik alu öntvény. szerintem.
a sárvédõ rohadást azért nem tudom elhinni, mert az is mûanyag elõl hátúl 😄 Majd ha pesten járok körbenézheted a kocsimat 😊 A kaszniból csak az ajtók, a tetõ és a motorháztetõ ami alu. A festék rétegvastagsága pedig 0,7 mikron 😊 Egy audiban de még egy olcsóbb volkswagenben is több az anyag ez tény 😊 Pláne egy ilyen kategóriás németben mint az enyém a beltér is csicsább és nemesebb anyagokból van, de majd szintén megnézed, hogy ennek ellenére semmi sem kopog, kintrõl semmi hang nem jut be és a motort is csak akkor hallod, ha sportosan pörgeted. És ez igaz kívülrõl is. Tõlem már nem egyszer kérdezték hogy hybrid e vagy hogy start/stopos e. De egyik sem (szerencsére) <#hehe>#hehe>
De akár biciklizhetsz is😊
Amúgy jó az az automata váltó,no meg bizonyos erõ fölött nincs is manuális már. Most ne a 150-170 lovas valamikrõl beszéljünk.
2.2 es Mazda 6?
Megnéztünk vagy 10 et, de elkeserítõ volt,10 bõl 10 rügyezett valahol,és 6-10 éves korig volt a merítés. Valami kehe mindnek volt,és megkérték az árát ,csak nem értettem mire😊
Én marhaságnak tartom,hogy könnyítsenek ezen törvényeken.Nem kell az embereknek lõfegyver. Akinek az a szakmája,hogy hordja annak meg úgyis van,aki meg csak vonzódik hozzá,akkor elmegy egy klubba ,tag lesz és annyit lövöldöz amennyit akar,ha már van egy ilyen fura érdeklõdési köre😊
Az autó legyen benzines és turbó"
Na, csak a turbótól mentsen meg az ég! Pláne a mai váltakozó állásszögûektõl. Amúgy egyet értek, a jó kocsi ott kezdõdik, hogy benzines,min. 2 literes, és MANUÁLIS(!!!).
A még jobb kocsi pedig pörgõs mint a benzines, nyomatékos mint a dízel, és persze nem automata. Na ilyen sajnos kevés van még a németek között is. Szerencsére az enyém ilyen <#crazya>#crazya>
Nem köll lõfegyver.
a többi meg nem 😄
az önvédelem pedig kettészakadt birtokvédelemre (magánterület) és viselésre (közterület) vagy mindkettõ
Persze nem egyértelmû az önvédelem meghatározása, hogy magánterületen vagy közterületen gondoltad.
Valamint a fegyver és a lõfegyver elválasztása sem egyértelmû teljesen. (A muzeális gumis nem lõfegyver)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Eddig nem volt gondom vele.