IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tehát srácok eladó egy gtx 580!<#alien>

<#wilting>Bakker! 580!!nem 560! Még jó, hogy szóltál!<#vigyor>

Her Laca
Hát hol az 580 ad?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

PhantomAss
én néhány hete láttam, rettenet, tipikus német fos (már elnézést).
két és fél órán keresztül húzzák a sztorit és kb. nem történik semmi, mindezt nagyjából egy díszlet között.
Baromi unalmas szerintem.
Nézd meg inkább az eredeti , 70-es évekbeli filmet, ez annak a remake-je.
Hindenburg 1975

GOOBY, pls

Hamarosan eladó lesz a GTX 560-am, és egyben vevõ vagyok egy gtx 770-re. Az 560 még garanciális.

Willenbrock
Egész jó ez a FILM a Hindenburg léghajóról.

<#eljen>

www.smart-bus.hu

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Inkább csak onlány! 😊

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Jaa, értem. dankesün 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

RedOrchestra 2 (2.vh.-s FPS, online-offline)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

LeonSilver
A mi?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Hátha érdekel valakit... 24 órán át ingyenesen a Steam fiókhoz adható a RO2!

www.smart-bus.hu

Ízlések és pofonok...
Nekem ez a stílus két keréken sem jön be.
Teljesen irracionális alkatrészek halmaza.
'Mert megtehetem' hangulat süt róluk, mindenfajta racionalitás nélkül.

Her Laca

Ja, a small block arrafelé a 318 köbinches (5,2 liter) V8. A sor hatos ez alatt van. :-D
Igen, a filmben a Mustangon jelentõsen módosítani kellett, hogy tartani tudja a lépést a Chargerrel... De hogy is van ez a mondás: Small blocks for women. :-)))
Her Laca

Her Laca
Egyszer olvastam ,hogy a Charger motorját a világegyetem leggonoszabb négyütemû erõforrásaként aposztrofálták. Van benne valami.

Her Laca
Na ezek nyomatékosak,meg minden😊)

Egy benzines motor vagy a turbótól (esetleg mechanikus hajtású feltöltõtõl) vagy a többezer ccm-tõl lesz nyomatékos.
Az a szívó ami pörgõs nyomatékos soha sem lesz. Legjobb esetben nem lesz halott alul. Mondjuk kinek mi a pörgõs. Nekem pl a Civic 1.6 VTi az. <#nevetes1>

Her Laca
Az egyszerûbb mint megtanulni harcolni.

Her Laca
Az olyan limitált, sorszámozott a bmw lepje asszem. Mint a mércinél az Amg .Üsd be googlibe.

Azt mondjuk nem tudom, hogy a német oldal hogyan viselkedik a BOS-ban, de , hogy az orosz egyre cudarabb az biztos..mondjuk megértem valahol õket, hogy minden lagg meg pe 2 a reptéren fel-leszállókat akarja lelõni!<#vigyor> Ma 4* lõttek le abból 3 a reptéren. Ja, meg egyszer lebombáztak...

Akkor passz, az én tudásom idáig terjedt...
Nem csak dízel lehet nyomatékos...
Laca BMW az Alpina, amit te írtál az valami más.

Her Laca
Csak részben.Már mint az ipari hulladék termeléssel messzemenõkig. Azért vannak még korrekt autógyártók,pl ott a subaru😊 Nekem nagy kedvencem.
De igaz ami igaz ,ezek a mai vasak ,hogy fognak 20 évesen közlekedni azt nem tudom. A motortérben is minden mûanyag,törik ,szakad,hullik.
Én még ültem millió km es mergában a zöldséges állólámpásban! Na az autó!😊

Her Laca
Minap kipróbáltam egy Alpine 5 ös bömbit.2 éves. Nem vagyok egy autó buzzancs de kicsit lepisiltem a cipõmet.

akkor egyet értesz velem, hogy az AUTÓ gyártás mint olyan, kb. 1997 után meghalt. Azóta sokkal jobb és modernebb de lényegében idõzített iparihulladékokat gyártunk. Nekem ezt annó nagyon sokat emlegették a szakik a négykarikásban...

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
Átgondoltam. 24 volt az a 22😊

Her Laca
Szepy.
A te mazdád akkor valami nagyon egyedi,mert ,hogy én mûanyag sárvédõt egyen sem láttam az ziher. A Pugomnak annak mûanyag,meg áááluminium a géptetõ pl.Csak meg tudom különböztetni a fémet a fától😊
De készséggel elhiszem neked,nem kell bizonygatnod.
Amúgy ne okíts😊)))) engem autó történelembõl,sajna koromból kifolyólag végig tapasztaltam mindezeket pl a japó vasakról. 22 évesen már Accordom volt. Na az pl mint a szita! Érdekes mert pl a Mazda 626 os az mondhatnám tökéletes volt az nem korhadt,bár akkortályt évente cseréltem autókat így sose értem rá nézegetni õket.
Nekem a ford sierra cosworth rs gia volt a megtestesült álom amúgy.Az de egy bitang gépszörny volt.

Az! <#taps>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

ja még valami. Jó példa az anyag kispórolásra, ha összevetem anyám 21 éves 1,1-es 309-es peugeotját az enyémmel. Az én kocsim tömege kb. 1400 kg az anyámé 1200 kg. Az enyém méretei durván a 1,5-2-szerese az anyáméhoz képest.

De az igazszághoz persze az is hozzá tartozik, hogy az az 1,1-es blokk még öntött vas. A váltó harang szintén. Ami lehet hogy dög nehéz és korrodál, de még akkor is elpusztíthatatlanabb mint bármelyik alu öntvény. szerintem.

Her Laca
Ja! Jut eszembe. Rizsrakéta.<#ravasz1><#eplus2><#taps><#kacsint>

én nem rontok neked szó sincs errõl csak a japánok híresek voltak arról hogy rohadtak. Mondom, voltak, 10-15 éve. Azóta õk azok akik amit lehet mindent kispórolnak a kocsikból és a rohadást mûanyaggal és aluminiummal kompenzálják.

a sárvédõ rohadást azért nem tudom elhinni, mert az is mûanyag elõl hátúl 😄 Majd ha pesten járok körbenézheted a kocsimat 😊 A kaszniból csak az ajtók, a tetõ és a motorháztetõ ami alu. A festék rétegvastagsága pedig 0,7 mikron 😊 Egy audiban de még egy olcsóbb volkswagenben is több az anyag ez tény 😊 Pláne egy ilyen kategóriás németben mint az enyém a beltér is csicsább és nemesebb anyagokból van, de majd szintén megnézed, hogy ennek ellenére semmi sem kopog, kintrõl semmi hang nem jut be és a motort is csak akkor hallod, ha sportosan pörgeted. És ez igaz kívülrõl is. Tõlem már nem egyszer kérdezték hogy hybrid e vagy hogy start/stopos e. De egyik sem (szerencsére) <#hehe>

Her Laca
Mit milyet😊 Mazda 6 2.2 es vagy 2.3 asok a fax se tudja valami sport vagy mi ,de a hátsó sárvédõ ív az necces volt mindnél ,és soknál az elsõ is már. éppen csak pici apró dudorok formájában. Aztán elhatoltam az egyik lakatos cimbihez ,õ hívott,hogy most szedi le egy mazda 6 küszöbjét (6 éves volt),na amit alatta láttam nem volt egyszerû. Aszongya mind ilyen. Mindegy mert a györök úgy is a BMW -t favorizálta a végén.De jó kocsik! mielõtt nekem rontasz.

majdnem. 2,5 GTA. Egy darab rozsda nincs rajta és nem is igen lesz mert gyakorlatilag aluminium és mûanyag az egész kocsi <#wink>. Nem tudom te milyet néztél hogy rügyezett <#wink> Az enyém 2009-es 4. havi gyártás.

Her Laca
Neked😊
De akár biciklizhetsz is😊
Amúgy jó az az automata váltó,no meg bizonyos erõ fölött nincs is manuális már. Most ne a 150-170 lovas valamikrõl beszéljünk.

macleody
Ha az utak állapotát nézem, akkor inkább terepjáró vagy egy lánctalpas. Bár ez az egész országra igaz.
Her Laca
"Szerencsére az enyém ilyen "

2.2 es Mazda 6?

Megnéztünk vagy 10 et, de elkeserítõ volt,10 bõl 10 rügyezett valahol,és 6-10 éves korig volt a merítés. Valami kehe mindnek volt,és megkérték az árát ,csak nem értettem mire😊

pestre valami kis suzuki vagy még jobbat mondok egy kis fiat csinkvecsentó (nem tudom hogy írják <#idiota>)való! <#nyes>

Her Laca
Mindamellett a Magyar társadalom mindig is el volt zárva a fegyverviseléstõl,nincs hagyománya,a többség nem is tudna mit kezdeni vele,vagy helytelenül alkalmazná bizonyos szitukban.
Én marhaságnak tartom,hogy könnyítsenek ezen törvényeken.Nem kell az embereknek lõfegyver. Akinek az a szakmája,hogy hordja annak meg úgyis van,aki meg csak vonzódik hozzá,akkor elmegy egy klubba ,tag lesz és annyit lövöldöz amennyit akar,ha már van egy ilyen fura érdeklõdési köre😊

Ha ezt tényleg te költötted ki és nem pedig loptad/plagizáltad, akkor ez a részemrõl egy hatalmas <#eljen>

Her Laca
Nono Szepy! Azé egy jó otomata áldás ,fõleg ha BP en közlekedik az ember.

"Megmondom én a tutit
Az autó legyen benzines és turbó"

Na, csak a turbótól mentsen meg az ég! Pláne a mai váltakozó állásszögûektõl. Amúgy egyet értek, a jó kocsi ott kezdõdik, hogy benzines,min. 2 literes, és MANUÁLIS(!!!).

A még jobb kocsi pedig pörgõs mint a benzines, nyomatékos mint a dízel, és persze nem automata. Na ilyen sajnos kevés van még a németek között is. Szerencsére az enyém ilyen <#crazya>

Her Laca
Nékem önvédelemre a kocsiba elég egy stokkoló kalapács ,meg a jó kis méteres pajszerom,otthon meg egy hokiütõ van az ajtó mellé támasztva.
Nem köll lõfegyver.

fecska
a lõ fegyver lõfegyverként van feltüntetve
a többi meg nem 😄
az önvédelem pedig kettészakadt birtokvédelemre (magánterület) és viselésre (közterület) vagy mindkettõ

Én vagyok az a hülye, aki a muzeális gumisokról hadovált...
Persze nem egyértelmû az önvédelem meghatározása, hogy magánterületen vagy közterületen gondoltad.
Valamint a fegyver és a lõfegyver elválasztása sem egyértelmû teljesen. (A muzeális gumis nem lõfegyver)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Win 7 64 bit.

Eddig nem volt gondom vele.
Nem a vélemény, hanem a kérdésre adott válaszok az érdekesek. Azért válaszoltam én is, majd csak lesz valahogy ezután is. 😊