91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#77270 Ne magyarázd meg:) -
sakkay #77269 Gyere pénteken fel a lent írt szeróra..vannak egész komoly arcok. Nem lesz itt 10-15! -
#77268 Na ugye ,hogy kevés az a 60 fő. És kérdéses mit bír el majd ,de gyanítom ez már sokat nem fog változni sajnos. -
sakkay #77267 Khm..te Laca..ott van a dcs messzeren is a rakéta pisztoly amit fikáztál! Bedugva a lyukba, tudod?! -
#77266 Billeg! Komolyan. Fordultam, a joy meg sem mozdult a gép meg billegett.. -
#77265 Megmondtam vagy megmondtam? Vicc az egész ebben a formában.Egy jó kezű krapek kicsit begyakorolja magát és egy felszállással összelő egy 10-15 gépet.Főleg fókával!!
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.28. 19:03:11 -
sakkay #77264 De azt tudod, hogy a messzeren a trim az az adjustable opció?! -
#77263 No!!! Ha Kurfürst keze benne van akkora az lesz a MESSZER a szimek világábanÍ!!! -
#77262 Lacám!!! -
sakkay #77261 És akkor nem láttad régen. Ezt várja mindenki, mikor lesz teljesen rendben. -
sakkay #77260 Baszki, úgy megtelt a syndicate, (atag szerű szeró 60/60 fő) hogy nem tudok belépni!
Még jó, hogy van a régi full reál, de ez azért durva. sokat javult a ping, most 30 körüli. -
#77259 Ajánlom is, hogy kezdjenek vele valamit.
Viszont amit a Messer csinál az ájerben... ez röhejes bakker! -
sakkay #77258 Nyugi. Változik, szerintem pénteken. Két hete kezdődött. -
#77257 Jó hát a tököm már. Komolyan. el lehet vele szórakozni, játszani. De azért az enyhe túlzás, hogy van egy kopp aztán égek mint az a bizonyos kibaszott kalapgyár... Ilyen nincs baszki! -
#77256 ha nem hát nem:)) Akkor tovább fojtatom az "aknamunkám":XD -
#77255 -
sakkay #77254 Bárcsak lenne beleszólásom, a dolgok menetébe. Akkor már lenne egy kifestett verzió neked. -
#77253 Jóvan na:) Majd ránézek akkor:) Legalább megint fikázhatok egy jót:)))
Sose hagysz bbékén.
Hogy áll a tisztelet példányom? -
sakkay #77252 Tudod Laca ez nem a CLOD...itt nem 6 havonta van a javítás hanem hetente. És ráadásul tényleg javítás. Holnap meg péntek. -
#77251 Mit nézzek én meg? Minap ránéztem ugyan olyan mint eddig. Továbbra sem tetszik:))
Ja ,hogy a gépészkedést. Én próbáltam minap azokkal is és semmit nem kellett csinálnom.
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.28. 18:21:37 -
#77250 Mért ne ülnék? Mondjuk Il ben war on nem de nem egy srác volt aki bizony meglepetést okozott azzal,hogy nem a fű alatt közlekedett.Nem utána kell mászni hanem fölé:) szerintem.
De pl Clod ban kipróbáltam tán még videó is van róla,spittel és hurrival is ugyan úgy működik az.
Amúgy ja Il2 ben a szokás az volt,hogy
Gyere fel!
Gyere le!:))) -
#77249 Masszon a fene egy LaGG-al egy 109-es utan! Jah hogy te nem ulsz LaGG-ba csak keresztesbe?! Sorryyyy -
sakkay #77248 Gyere pénteken este aztán nézzed meg! -
#77247 Magasabbra megyek és én lövöm meg először. Mi mást:) -
#77246 Gépészkedni? Hol?:)) -
#77245 Nem hiszem. az elmult par honapban max probakorok voltak multi nem. egyebkent SvD_Hu neven keress bent. -
sakkay #77244 Na! Akkor lehet, hogy már harcoltunk is egymás ellen? Milyen néven vagy? -
#77243 Meg van veve a BoS! Meg marcius elejen megvettem (igen uss Laca nem is lehetett vele akkor jatszani se meg ) -
sakkay #77242 Vedd meg a bost. Az oroszokkal lehet forogni, meg gépészkedni is! -
#77241 Kerdezzetek csak meg vo101-es oregeket miket muveltunk anno...ok fent mi meg lent, ha le mert jonni bajban volt, kiveve ha olyan osszeszokott parokkal csaptak le mint mmaister meg sanyo....nah ok veszelyesek voltak -
#77240 Nah de mit csinalsz egy olyan gepben ulve amit le bnz-zik egy messzer, meg energiazik veled....hat lecsalogatod, felidegesited amikor mar 20x-rra csap rad es nem tud elkapni ugyis lejon! Akkor meg vege van!
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.08.28. 17:58:19 -
#77239 Hát ez is egy módszer:) Bár szerintem inkább halálos,mint hatásos:)) -
#77238 En szeretek funyiro modban kozlekedni. Valaha ez volt e vedjegyem...le is raztam barkit fakat kerulgetve...csak azt halottam hogy kenodnek fel mogottem.* Meg par szaz meterrol leboritas, aki meg mogottem jott bum bumm bummm a foldbe
*.: mivel WT-zek is, ott jol jon ez manapsag is -
#77237 Ki a retek megy a fák közelébe repülővel?? Sose értettem ezt én.:)) Az legyen a legkisebb gond egy szimnél én aszondom. -
#77236 Hogy mi?! CloD-ban atmehetsz a fakon?! Akkor az SZAR! -
sakkay #77235 Az nagyon fasza dolog. -
#77234 Én alapvetően sportosan élek,de csak módjával.Régen nagyon sokat kosaraztam a haverokkal,de mán így 50 felé jobbára csak fogom a labdát ,a cipő mindig bent van a csomiban és elmegyek egy pályára dobálni egyedül 1-1,5 órát. Na az pont elég,eleve nehéz munkát végzek a fax se akar rohangálni utána. Meg egyre jobban érzem a lábam sérülését,akkor a csuklómat ami egyszer elrepedt,szóval csak módjával:))Mondjuk búvárkodni azt szeressek:) ha tehetném csak azt csinálnám. -
#77233 19-ert egy Merrell nem is sok. Vettem en mar 34-ert is Merrell-t De Solomont is. Mivel 100+ kilo vagyok nekem jo cipo kell, ami nem esik le a labamrol 6 honap alatt, hanem legalabb kibir 1-1,5 evet, esetleg kettot. Ezek sajna ennyibe fajnak
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.08.28. 17:52:01 -
sakkay #77232 Küzdeni kell a tönkremenés ellen, de mostanában vesztésre álltam.
De a nyáron egész jól rendbe raktam a lábam, a teniszkönyök már csak edzésen fáj, a hasizom szakadásom is csak akkor érzem-bele varrattam egy hálót pár éve-ha nagyon megcincálnak földharcon, vagy ha komoly súlyzós edzés van. A maradékot:kisebb régi törések-ujj-kézen lábon, egyéb ín gyulladásokat-meg már megszoktam!
Most, hogy visszaolvasom,kár hogy nem csak valami jópofa vicces fórumszöveg, hanem a kemény valóság.
Faxomat.. -
croatianus #77231 Bocsánat, nem akartam megtörni a komolyságot, csak gondoltam, ha annyira fontos az a fa, hát ott ingyen van.
Egyébként én, speciel, ha itt nem olvasom, hogy CloDban átmehető a fa, lehet, sose tudom meg. Azt az ember, úgy alapból, kikerüli.
A múltkoriban egy elszámított manővernél már keresztet vetettem, mert a fákra érkeztem, és még meg is lepődtem, mikor mégis egyben maradtam, pedig akkor már tudtam a tutit.