91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#77310 Egyre jobban az rajzolódik ki ebből az egészből amit sokan mondogattak már régebb óta,hogy hosszútávon az EU szopja ezt be és ha megnézzük kik erőltették ezt az egész ejnye bejnyét és nekik mi káruk származik ebből,hát lehet,hogy összeesküvés elmélet gyanús ,de ,hogy az 1x1 az még mindig nem 2 szóval értitek:) -
#77309 Kína nagyszabású szerződést kötött az oroszokkal zöldség és gyümölcs szállításra. Kína a világ harmadik legnagyobb zőccség szállítója. Az oroszok meg kőolajjal vagy/és földgázzal fizetnek. Szerintem nem ülnek az ágyuk szélén a kezüket tördelve a rémülettől. -
#77308 -
#77307 Én csak a 3*7 ellen befolyásolom a közvéleményt:) -
#77306 Jah az EU es a Nato is sunnyogva probalja iranyitani az egesz ukran helyzetet. Totalis esztelenseg lenne szembeszalni az oroszokkal. -
#77305 +1 Itthon sajnos a nyugati propaganda megy orba szajba. Durvan befojasoljak a kozvelemenyt az oroszok ellen. -
#77304 Ráadásul ezzel bojkottal jó nagy öngólt lőttünk. A szerbek vígan adnak mindent pl almát jó drágán,(ha elfogy nekik majd megveszik jóóóóó olcsón a magyar gazdáktól és továbbadják) .De én sem értem mi a faxxal tudják gazdaságilag megszorongatni. Adnak vesznek Kínától,meg még innen onnan. Na jó lehet átmenetileg kicsit kényelmetlen lesz nekik de lehet az sem.
Mindamellett nincs a földön egy ország egy érdekcsoport sem akik újat húznának erőből az oroszokkal. És innen nincs is miről beszélni tovább.
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.28. 20:48:28 -
#77303 Hát. Az akárhányadik háború nem itt és nem most fog kitörni. Az írod az oroszok nem hülyék. Ez pontosan így van. Nem hülyék. Pontosan tudják, hogy (kell vagy nem kell) Ukrajna miatt nem fog nekikmenni senki a világon. Ahogyan a csehekért vagy ahogyan miértünk sem ment neki senki annak idején a szovjetnek. Bojkott?? Ugyan már. Mégis, mit tudnak csinálni az oroszokkal? Nyersanyaguk van. Szénhidrogének vannak. Ha nekiveselkednek, akkor kajájuk is lesz és nem lesznek a nyugatra szorulva. Sőt. Leginkább a nyugat van az oroszokra szorulva, lévén bazinagy felvevőpiac.
Szerintem. Egyébként meg jó lenne, ha mihamarabb befejeznék ezt a szarságot, mert MINDIG a civilek szopják a farok mind a két végét. -
Fürtös #77302 Kisvárdán az Ukrán határ mellett születtem,ott él a családom most is.
Vannak Ukrajnai magyar ismerőseim, vannak Ukrán ismerőseim, munkámból adódóan vannak Orosz,Fehérorosz,Ukrajnai orosz, Litván stb barátaim. Nem feltétlenül csak a médiából tájékozódom, ezért kértem ,hogy ésszel, ma a munkahelyemen konkrétan ténynek vették,hogy kitört a 3. világháború. Az emberek nagytöbbsége sajnos Maunikasó szinten mozog, ezért kérném,hogy csak meggondoltan és tiszta fejjel terjesszétek a híreket.
Nincs Invázió,az oroszok nem hülyék. Ha be akarnak avatkozni beavatkoznak,de nem úgy hogy lebukjanak. Az ukrán emberek nagy többsége nem akar europához tartozni, de ukrajna kell az EU nak (de inkább a NATO nak) ezért megy a balhé, legális úton nem tudták átnyomni, ezért valamilyen indokot kreálnak,hogy legálisan beavatkozhassanak. Ezért nyomják az orosz agresszióról szóló bullshitet...
Idézném:
"Az ukrán hadsereg NATO cuccokkal felszerelve, DE betartva a fegyverszállítási embargót, orosz fegyverekkel küzd a saját lakossága ellen. Az ukrán hadsereg nem az államtól veszi a kerozin és a dízelt, amivel a hadieszközök mozognak, hanem egy kereskedőtől, aki a Maidan-i "békés tüntetés" óta ukrajna legnagyobb olaj és gázimportőre lett. Ukrajnában nincs központi melegvíz. Azért nincs, mert megszorítások vannak. Télen pedig nem lesz központi fűtés. Már most az oroszokra akarják kenni, hogy majd el fogják zárni a gázcsapot, és ez tényleg így lesz, de nem azért, mert az ukrán kormány ezt mondja. Azért, merj az ukrán kormány már az isten tudja hány milliárd dollárral tartozik a Gazpromnak, mert a rajta átmenő gázvezetékből magának is levett, de elfelejtette kifizetni. Az ukrán kormány a mai napig nem deklaráta, hoyg uklrajna területén háborús tevékenység folyik. A hivatalos álláspont, hogy terroristák elen folyik "sebészeti precizitású" katonai művelet. A sebészeti precizitásról annyit, hogy ukrajnának nincs is olyan fegyvere, amivel ezt meg tudná tenni. Tankokkal, tüzérséggel, grad rakétavető rendszerrel írtják a polgári lakosságot. Ukrajnában jelenleg nem fogni semmiylen külföldi TV adást. A kábelTV-n minden le van tiltva, a műholdas adást zavarják. Az ukrán kolléga, aki ukrán és nem oroszbarát, eljött Szentpétervárra, bekapcsolta a TV-t a szállodában, és másnap hófehér arccal jött be a tanfolyamra. Azt mondta, hoyg "bazmeg, szégyellem magam. olyanokat gondoltam az oroszokról, ami nincs. Most látom, milyen félrevezetett, manipulált helyzetben vagyunk otthon, mert csak az ukrná állami TV jön be.".
Ezzel le is zárom részemről a dolgot ,és csak reménykedem,hogy elég higgadtan tudják ezt kezelni mind az orosz mind az EU/NATO részéről :(
Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2014.08.28. 20:35:28 -
feca1229 #77301 Valahogy nekem is feltünt hogyha egy bizonyos szögből nézed a a BOSban a gépek felületét például hegyesszögben a szárnyat vagy vizszintes vezérsíkot akkor nagyon tükröződik, nem fénylik hanem olyan mintha tükör lenne, a fényesre polirozott aluminium sem fénylik ennyire! máskülönben nem rossz a festésnek meg a koszolásnak az összhatása, csak ez a tükröződés néz ki kicsit furán, és ez biztos, hogy nem a német festék fényessége miatt ilyen. -
#77300 :D
Kérem, adja meg jelszavát!
alma
Sajnálom, a jelszónak legalább 8 karakterből kell állnia.
reszeltalma
Sajnálom, a jelszónak tartalmaznia kell legalább egy számot.
50reszeltalma
Sajnálom, a jelszónak legalább egy nagybetűt kell tartalmaznia.
50KIBASZOTTreszeltalma
Sajnálom, a jelszóban nem követhetik egymást nagybetűk.
50Kibaszott,ReszeltAlma,FeldugvaAseggedbe!
Sajnálom, a jelszó nem tartalmazhat írásjeleket.
50KibaszottReszeltAlmaRohaggymegHaNemFogadodElEztSe
Sajnálom, ez a jelszó már foglalt! -
#77299 Azért mert mondjuk az RT nem "ír" róla, még nem nevezném hülyeségnek. Tudod, nem zörög a haraszt ha nem zörgeti a paraszt...
http://index.hu/kulfold/2014/08/28/porosenko_megindult_az_orosz_invazio/
-
#77298 Mustangbol a B verzio ami kesobb at lett epitve Merlin motorra nah az ami igazan tetszik (ne kerdezze senki miert :P) Erdekes a P47-bol is az ilyen kabin tetszik.
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.08.28. 20:14:42 -
#77297 Jaja szep a Mustang is. Az az igazsag ahogy valtoznak korszakok ugy vannak nalam kedvencek 2VH-s gepek kozott. Kolyokkent meg Tobak bacsi konyveit meg egyeb irasokat (pl Gallandrol konyv) olvasva meg Messzer is volt kedvenc talan..egyszer..olyan regen igaz se volt..."szimek" akkor meg C64 ACE-ben merultek ki :D -
sakkay #77296 Ok.. -
#77295 -
#77294 Ja Willi azért tudott valamit:) Mondjuk nekem a prop gépek közül a Póni tetszik a legjobban. Az gyönyörű egy vas. -
#77293 Sosem voltam egy messzeres arc..de el kell ismerni szep ez a gep! -
#77292 De ha szombat az is jó ,nekem mindegy:)
Különben jól repülsz ,de van amin csiszolni kell még 1v1 ben. Majd utána elmondom::) mert hülye azért nem vagyok. -
Frenky #77291 -
sakkay #77290 Persze. -
#77289 Oks thx. (csak gondoltam felajanlom, ha mar egyszer bent szabad perceimben huztam fel egyet a hecc kedveert es hasznalhato ha kell) -
sakkay #77288 Rendben! Este vacsorázni hívott egy jó barátom, de mivel nem ihatok szerintem 21.00-ra itthon leszek. -
#77287 Minek nekünk saját ts?? Van . Külön szoba amit akarsz tán még server admin is vagyok.
Priviben elküldöm. -
sakkay #77286 Teljesen egyetértek. -
#77285 Ha holnap este ha raerek (meg nem tudom az az igazsag)johetek en is BoS-ban? Jo lenne magyarokkal repulni. Tudok sajat TS szervert is biztositani (csak 5 percet kerek mig elinditom a virtualis gepet szerveren, meg megnyitom a tuzfalon a portokat(ez kesz csak "enable") 50/8-as neten van, csak ez, nem itthon, hanem irodaban, este ott meg nincs senki) -
#77284 Visszanéztem:)) ezért mondom. Hidd el nem vagyok egy letagadós fajta,ha legyőzöl én azt elismerem. Ha meglősz azt is. Minden orosz vasban lelőttél,okosan használtad a messzát ez tény. És vedd számításba ,hogy sem a tr em nincs bekonfigolva a játékra,se a joy ,szinte csak alap dolgok,és alig foglalkoztam vele.
De ne vitázzunk:) Holnap este ha jó neked egy 10 meccses dogfight (ha már MIKI györök nem akaródzik lelőni CLOD ban pedig igérte) ,azt felveszem az utolsó percig oszt meglássuk:) Majd előtte foglalkozom vele egy órát meg megkérem Leont,hogy akkor ne használja. -
Fürtös #77283 Ne terjesszük már ezt a baromságot itt is. Azért gondolkodjunk már kicsit,nem hülyék az oroszok...
Ezzel kapcsolatban információt csak mindkét fél részéről megerősítve fogadjatok el.
Ezeket érdemes figyelni: Al JAzeera, Vesti, Russia Today, CNN, BBC, CCTV.
De óvatosan mert itt is hazudik mindenki, de azért nagyjából kirajzolódik a kép ha mindkét oldal híradását követitek.
-
sakkay #77282 Szóval a szindy szerón nincsen balance(mármint szám limit). Lógnak a nyakamon a jakok, minden magasságban...így elég érdekes, de nagyon élvezem! -
sakkay #77281 Hm..Laca láttam a találatot jelző pamacsokat, de ha vetted videóra, vissza is tudod nézni.. -
#77280 Természetesen:) -
Fürtös #77279 Herr Laca utólagos engedelemeddel ezt a gyöngyszemet közkincsé tettem, persze forrásmegjelöléssel -
#77278 Nocsak. Oroszok nem diplomáciáztak túl sokat . -
#77277 Ja! BF ben nem találtál el csak amikor ütköztünk. Ez ziher . :) -
#77276 Mesterem:) Egészséges rivalizálás ok:) Értelek én,de higgyé nekem esélyed sincs messzerrel. De ha akarod lerepülök veled pár kört :)
Ráadásul ha nem 1v1 ezek akkor engem te igen ritkán láthatsz dogolni bárkivel is:) ergo szemezgetek a tömegből. -
sakkay #77275 Ok Laca. De abból azért, hogy egyszer szétlőttük egymást szemből, egyszer meglődöztük egymást és nekem leállt a motorom(tehát te győztél ez ok), harmadszorra meg tényleg lelőttél, az még nem jelenti azt, hogy mindig így van. Főleg, hogy eltaláltalak párszor én is. Arról nem beszélve-ha emlékszel-mivel dual szeron voltunk, le volt véve a motor túlhajtás, mert normal ott a realizmus. Én meg soha nem repültem úgy, és nem is értettem, hogy mi a fax van a motorral. De úgyis repülünk még azt javítom az arányt! -
#77274 Nem a faxt nem.Atagon összelövök 4-5 öt a komoly arcokból. És engem nem szoktak lelőni ,max ha éppen felszállok. Te mióta játszol vele? Ha messzerbe ülök nem fogsz meg te sem,pedig én egy órát nem foglalkoztam evvel összesen.
Na most ha ráfekszem gyakorlok még 2 órát ,és kiismerem magam a gép működésében ,garantálok egy 10 est főleg így ,hogy égnek mint a kalapgyár.
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.28. 19:11:34 -
sakkay #77273 De amúgy nagyon szép. Ez most még nem az edge..vagy? -
sakkay #77272 De akkor is ott van, én csak azt mondtam jééé há ez nem lehet. MInt a BOS-ban. Akkor ez szar! -
sakkay #77271 Dehogynem..volt már 75 is.