IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az FN-t meg arról lehet megismerni, hogy a feltöltõ beömlõjét odarakták a két gépágyú közé, középre. Tehát ennek nem szabadna FN-nek lennie, de nem lehet sima La-5 se, tehát csak La-5F lehet...
Már minden így mûködik Laca. De tényleg. Ez van. Ismered a mondást..megszoksz vagy...

Her Laca
Ahhoz hogy jól csináld ismerned kell az ellen gépeit,ergo ki lehet hagyni de jó az ha megvan. Amúgy én ha másért nem is de az üzletpolitikájuk miatt fogom hanyagolni, rühellem ezt😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Hm, igazából megveszi az alapot aztán majd megveszi késõbb a gépet. Ha van esze megvár egy akciót-mint pl a dcs-ben is. Amúgy meg így is jobban kijön<#alien>,mintha prémiumot venne-már úgy értem , hogy akkor ha csak az egyik gép kell neki.

Her Laca
Szerinted aki pénzt ad érte majd fóka és Lavór nélküli változatot akár? 😊
Giga oc az necces mostanság ahogy olvastam de reméljük szerencséd lesz vele.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

81 volt a kártya. Giga és végül is oc<#alien>.
Úgy értem, hogy limitálni fogják majd-gondolom mint a ROF-ban a számukat a multinál. Mivel alig alig repültek abban az idõben még. De ugye mondjuk 43 nyarán már ok, éppen ezért vagy kurszk(nem lenne jó ötlet) vagy kuban. Az elõ vásárlásról meg csak annyit, hogy most gyakorlatilag csak a prémiumot lehet megvenni. Nyártól meg a-megint csak gondolom-a rendes áron, ami valahol tizenegynéhány ezer forint lesz. Nagyjából mint egy normál játék.

Her Laca
Milyen kiegészítõ? Ha a napon lehet használni akkor oda csinálták.Nem értem én ezt.
Mennyi volt a 770?

Her Laca
Elõvásárolni most is lehet vagy nem? Mi fog változni nyárig?

Szerintem ez elsõsorban nem is a sztálingrád map-nak szól, hanem inkább az elsõ kiegnek.
Megjött a gtx 770..nem bántam meg.<#vigyor>

Her Laca
Lavór akart lenni

Her Laca
Gondoltad hogy egy retek sima kavart tesznek be?😊Még örülj hogy nem FM lesz😊
A fóka az csak 2 ágyús😊
Mondjuk ha ez f es akkor minden orosz ezzel megy majd, kérdés még, hogy a kezelése mennyire lesz hiteles. Kérdés még az,hogy az F mit keres ott? Mondjuk fóka sem volt arra sûrûn akkortájt😊

Passzolom..nem írnak egyenlõre semmilyen verzió számot, csak a fw-190-hez...A3.

Hivatalosan, mostantól lép át az "alfa" kategóriából "béta" kategóriába a BOS!
A STEAM-on lesz kiadva, elõ vásárlás-ami mostanában divatos a steamon-már nyár közepe, vége felé, a teljes kiadás pedig szeptember körül. Plusz ma patch, + funkciók a messzerhez..ha jól értem a prop p. állítható, már nem csak automatikus.

Ez inkább a La-5F, nem? A sima La-5-ön nem volt orrsegédszárny...

Ez nagyon komoly.

Her Laca

Her Laca

PhantomAss
az nem gyenge hogy még légcsavar lapátszög állítás is van

(az az új crimson skies viszont abszolút nem tetszik, semmi köze a régi cs-hez)

GOOBY, pls

Her Laca

Her Laca

Igazán nagyszerû munkát végeztek az atagosok, már az optimalizáció téren is-minden maxon a fekete halál track átlag 42 fps. Ez igen..

PhantomAss
igen, így van modellezve
ha hasrahúzod a botot vagy semleges állásban van akkor lehet kormányozni, bár én akkor is rádlizok, teljesen mindegy mit csinálok 😊
Amúgy a mustangot (a fegyvertelen változatot) kipróbálhatod, letöltöd a dcs world -öt az oldalról (a torrent hamar lejön), és benne van a repülhetõ mustang és su 25T.
Múlt héten töltöttem le de azóta csak ezzel repülök

GOOBY, pls

PhantomAss
nekem sajna csak a fegyvertelen mustang van meg, de ha leárazás lesz azonnal megveszem a "normált" .
Szerintem dcs ww2 ütni fog ha kijön, kb. olyan lesz mint anno az il2.
A repmodell nagyon tetszik, a mustang is jó lett, ha a többi repülhetõ gépet is legalább így megcsinálják akkor nem lehet gond.

GOOBY, pls

Papirzacsi
Ugyan én a DCS-sel ne mrepülõk, bár ezt a p51-et kipróbálnám, de az fsx-hez kiadott A2A Simulations P51 leírása alapján a magassági kormány bizonyos helyzeténél válik csak kormányozhatóvá a farokfutó, a több ihelyzetben önbeálló. Így leszállásnál célszerû a kormányzott helyzetnek megfelelõ pozicíióban tartani a magassági kormányt, így csökkentheted a berádlizás veszélyét (már ha itt is így van modellezve).

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Ügyes.

macleody
Francba, csak 6.30-tól akartam a vidit mikor beáll a motor.
macleody
Valamikor egy közös reppenés?

<#nemtudom>Nekem nincs ilyen. Legalábbis simán megoldható gázadással meg lábkormánnyal. Neked van pedálod?

LeonSilver
Én leszállásnál is hasrahúzom.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

PhantomAss
a felszállás sima ügy, csak a leszállás nem. Ott 10/7x berádlizok, pedig gázzal szállok le. Valami miatt nagyon érzékeny az oldalkormányra, elég egy kicsit megmozdítanom már jön a rádli.

GOOBY, pls

Köszi. A flapsot én is.

LeonSilver
A p-51-el felszálláskor úgy kell bánni, mint egy szûzlánnyal!
Régebben kitrimmeltem 5°-ra az oldalkormányt, de nem muszáj. Viszont amit öreg pilóták (IRL pilóták) javasoltak az az, hogy amikor indulsz, akkor húzd a botot a hasadra és tartsd ott ha jól emlékszem olyan 100-ig. 120-ig. Meg én a flapset is lenyitom olyan 20-25°-ra

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ráállítottam a dcs p51-ben a gázt a joy-ra. Így tényleg sokkal könnyebb. Valószínûleg a hirtelen gombos' gázadás miatt volt olyan vad nem is a lábkormány miatt(habár nagyon finoman kell azért kezelni)....a leszállás az álom.

Papa repülte régen az biztos..

LeonSilver
Gyerekek. Használja valaki a Condort?

Épp tegnap néztem (narrátor: Clark Gable) 😊

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
CLARK GABLE serving as an gunner during in WWII. He signed up for duty following the tragic death of his wife Carole Lombard, who was on a war bond tour when her plane crashed. The grief-striken Gable served with a bomber squad in Europe. Due to his fame and heroism, Hitler put a bounty on Gable's head.

Mondom már megy, csak az elsõ 3 felszállásnál nem értettem mi történik. Kicsit erõsebben léptem oda neki, aztán elindult a csiszi-csuszi.<#vigyor>

mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Sakkay, PhantomAss: Felszállni sem nehéz, ha ismered a trükkjét. 😉 Nekem is sokat segítettek olyanok, akik a Mustangot már régebb óta reptetik. Ami biztos, hogy az oldalkormányt nagyon óvatosan kell kezelni, szükség esetén az opcióknál csökkenteni lehet/kell (igény szerint) az érzékenységét. Ugyanakkor felszálláskor és hosszabb távú szabadrepülésnél mindenképp hasznos dolog a rudder trim.

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Az biztos , hogy gombról nem lehetne megfogni. De még joy-al sem könnyû. Nekem pedálom van, és valami hihetetlen érzékeny felszálláskor-de nagyon élvezem. De azt most is furcsállom, hogy felszállni milyen nehéz, leszállni meg nem nagyon. Leszállni a bosban nem könnyû, sõt az orosz gépek egy kettõjével kifejezetten nehéz. Persze a messzert is törik az újak ahogyan nézem a multi fel és leszállásokat. Néha mennek minden irányba..egy ideig<#alien>.

Én csupán a Tf-et reptetgetem idõnként, de az 1.2.8. béta kezdetén sokunknál fordult elõ a landolás utáni jobbra perdülés. Aztán jöttek a foltok és vagy javítottak valamit, vagy megtanultunk óvatosabban bánni a madárral, de jóval ritkábban van jobbra perdülés. Rudder-t billentyûzetrõl nyomod, vagy "nyakatekert" botkormányod van? Amellett ha jól tudom, akkor a farokkerék alapbeállítás szerint nincs rögzítve (tehát kioldani sem kell).

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Inkább közép..

Jak, de jól néz ki-lenti kép sorozat.

PhantomAss
Köszi, persze nyugodtan szólj ha tudod a megoldást. Csak ugye nincs pedálom és eléggé nehézkes így. Amúgy most láttam hogy van efy 180 oldalas kezelési útmutató pdf a mustanghoz a dcs honlapján, letöltöttem és olvasom, ebbõl simán meg lehetne tanulni az igazi póni kezelését is..

GOOBY, pls

Ugyanezt írtam én is.<#smile> Csak a meg közelítés más. Te arra utalsz-ha jól értem-hogy megjön a bölcsesség,én meg arra, hogy elmegy az idõ..ezzel együtt a fiatalság, meg azok motivációk, ami annak idején mûködtették õket. Lovasi után szabadon: "A Kényszer, az érdek és a kis kedvenc az ösztön élet." Ezeket le lehet fordítani, Történelmi szükségszerûségnek, a hadseregek kényszerítõ hierarchiájának, a karrier lehetõségnek és vagy elismerés kivívása..az ösztön talán nem szorul külön magyarázatra. A repülõk abból vannak kissé más helyzetben, hogy van egy közös pont, a repülés. És ez mindenhol ugyanaz. Míg a "harcos" vagy "katona" mindenhol kicsit más. De nem akarok ennél mélyebbre belemenni, mindazonáltal érdekes összehasonlítani a különbözõ nációk veteránjait. Nem ugyanazok, fõleg ha elhagyjuk a figyelés alatt a romantikát. Fõleg ami az oroszokat illeti. De láttam ugyanazt fõleg németen, és néha amcsin is.

Kávé mellé.

Mig-3
Az idõ múlásával hasonlóan vélekedtek a veteránok, bár mely oldalon is harcoltak, ez derül ki a könyvbõl is. Persze a gyõzteseknek legalább az megadatik, hogy elmondhatták magukról, hogy a "jó" oldalon harcoltak.