IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Giga oc az necces mostanság ahogy olvastam de reméljük szerencséd lesz vele.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Úgy értem, hogy limitálni fogják majd-gondolom mint a ROF-ban a számukat a multinál. Mivel alig alig repültek abban az idõben még. De ugye mondjuk 43 nyarán már ok, éppen ezért vagy kurszk(nem lenne jó ötlet) vagy kuban. Az elõ vásárlásról meg csak annyit, hogy most gyakorlatilag csak a prémiumot lehet megvenni. Nyártól meg a-megint csak gondolom-a rendes áron, ami valahol tizenegynéhány ezer forint lesz. Nagyjából mint egy normál játék.
Mennyi volt a 770?
Megjött a gtx 770..nem bántam meg.<#vigyor>#vigyor>
A fóka az csak 2 ágyús😊
Mondjuk ha ez f es akkor minden orosz ezzel megy majd, kérdés még, hogy a kezelése mennyire lesz hiteles. Kérdés még az,hogy az F mit keres ott? Mondjuk fóka sem volt arra sûrûn akkortájt😊
A STEAM-on lesz kiadva, elõ vásárlás-ami mostanában divatos a steamon-már nyár közepe, vége felé, a teljes kiadás pedig szeptember körül. Plusz ma patch, + funkciók a messzerhez..ha jól értem a prop p. állítható, már nem csak automatikus.
(az az új crimson skies viszont abszolút nem tetszik, semmi köze a régi cs-hez)
GOOBY, pls
ha hasrahúzod a botot vagy semleges állásban van akkor lehet kormányozni, bár én akkor is rádlizok, teljesen mindegy mit csinálok 😊
Amúgy a mustangot (a fegyvertelen változatot) kipróbálhatod, letöltöd a dcs world -öt az oldalról (a torrent hamar lejön), és benne van a repülhetõ mustang és su 25T.
Múlt héten töltöttem le de azóta csak ezzel repülök
GOOBY, pls
Szerintem dcs ww2 ütni fog ha kijön, kb. olyan lesz mint anno az il2.
A repmodell nagyon tetszik, a mustang is jó lett, ha a többi repülhetõ gépet is legalább így megcsinálják akkor nem lehet gond.
GOOBY, pls
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
GOOBY, pls
Régebben kitrimmeltem 5°-ra az oldalkormányt, de nem muszáj. Viszont amit öreg pilóták (IRL pilóták) javasoltak az az, hogy amikor indulsz, akkor húzd a botot a hasadra és tartsd ott ha jól emlékszem olyan 100-ig. 120-ig. Meg én a flapset is lenyitom olyan 20-25°-ra
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
GOOBY, pls