91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • bucsher
    SPD-vel nyomom napi szinten 2007 óta. Egy max. két hétig tart az átszokás, 2-4 eldőlésre kell összesen számítani, utána soha nem fog gondot okozni.
  • Seaweed
    Meg korhintanal' a leboritassal sem. Bezzeg Yakkal azza bejon a korhinta=>leboritas.
  • Seaweed
    Erdekes. Vagy a Lavor' fm-je nem kesz meg vagy en vagyok a bena, de Yakkal siman leszedem az ACE Fokat, LA-5-el meg nem...sot nem tudok felzarkozni hozza.
  • artivizsla #77507
    Még a végén lesz valami a BoS-ból. Laca egyre többet hallgat, Leon kezd átállni a sötét oldalra, kiderül, hogy egyre többen veszik innen a fórumról is a játékot amin azért csak dolgoznak a készítők ( gondolom lassan nem ártana, ha egy kis rubel is folyna már be a készítőknek ), szóval ha ilyen ütemben foltozgatják, akkor karácsonyra egész használható szim lesz még a végén belőle.
  • Papa01 #77506
    :D Kicsit olyan érzetem van, mintha a havazás nem lenne része a képnek. :)
  • Seaweed
    nem gond,epp ace ai ellen gyakorlok, ill nezem mit tud, veteran tul konnyu :D
  • LeonSilver
    Nem, nem szebb...
  • sakkay
    Bocs kések egy fél órát dcs musztángozunk, és jövök.
  • sakkay
    Igen az aminek írtam, rak.tüzérség.
    ..hát tudod minden ilyenben nehéz dolguk van a fehér háttér miatt.
  • sakkay
    Ja igen.
  • LeonSilver
    Ez viszont egy katasztrófa....

• Papa01 #77499
    Viszont nekem ez a hó esés nem jón be.. remélem élőben szebb! :)
  • sakkay
    Mondjuk a stuka egy nagyon vadállat disznó gép. Én inkább vadászom, de azért ránéztem. Mondjuk a repmodellen még kell alakítani ott is, de pl. a sérüléseket már egész jól tűri. A legélethűbb modellje(fm) a laggnak, van a második a jak.
  • LeonSilver
    Erre gondolsz?

• LeonSilver
    Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de van amiben még a DCS-t is leveri a Bos.

Stuka és IL mánia van. Nekem DCS-ben is a Su-25T a favorit :) Nem vagyok egy kifejezett vadász típus..
  • sakkay
    Igen jó amikor szembenézel a fénnyel nézted? Úgy látom nagyon Stuka mánia van!
  • sakkay
    Inkább csak a családban van komoly zenész..aki elvitte a faterját egy laza fertőtó megkerülésre(mondjuk lenyomta az öreg), és eljött a pont amikor fáradtan az öreg meg akart állni..hát persze, hogy elfelejtette! Én magam nem ilyen pedált használok, lévén, hogy a canga legalább annyira a közlekedési eszközöm, mint sporteszköz.
  • LeonSilver
    Ez azért odaver...

• artivizsla #77492
    Akkor szintén "zenésznek" tetszik lenni ?
  • Seaweed
    Leszek :)
  • sakkay
    Nemsokára én is megyek, leszel?
  • sakkay
    50-60 dollár.
  • sakkay
    Olvastam de még be sem fejeztem éppen írni akartam-vigyázz el fogod felejteni-de aztán látom már megvolt.
  • Seaweed
    Nem full graf, most ezt a ballanced vagy mit probalgatom. ugylatom dinamukisan allitja a reszletessegeket. egesz jol mukodik

• artivizsla #77486
    Bringázik itt valaki közületek SPD-s cipőben ? Nem rég kaptam egy spd-s pedált és vettem hozzá egy cipőt is. Felszereltem, beállítottam, kipróbáltam és vártam az alkalmat, hogy hosszabb távon is mehessek vele egyet. Tegnap alkalom nyílt rá, napos idő épp szabad voltam délelőtt, így ebéd előtt irány a természet. Egy 40 km-es kört néztem ki magamnak a környéken, adtam is rá magamnak 2 órát. Már a fele távon elhagytam, amikor villogott nekem egy szembejövő autó, ami meg is állt előttem, és a következő település felől érdeklődtek. Én is lassítottam, közben válaszoltam, majd le akartam tenni a lábam, ahogy máskor is szoktam, de hát ugye ott volt az SPD...

Megnyugtattak azóta a bringás ismerősök, hogy ez szinte természetes velejárója a pedál átállásnak, volt aki a buszmegállóban produkált eldőlést, mivel nem tudta levenni a lábát a pedálról időben, szóval ne aggódjak, jó úton járok.
  • Papa01 #77485
    Köszi, tényleg szép! :)
  • Seaweed
    helyesbitek 500-1200 4-5-os felhozet, nem exp szerver de szep :P

• Papa01 #77483
    Nem csinálsz pár képet? :)
  • Seaweed
    Az egyiken kora hajnal van, full felhozet cirka 1500-on :) nincs vakito nap!
  • Seaweed
    Ereszd el a hajam van szerver tekintetben! 9db szerver megy perpill
  • Papa01 #77480
    Sakkay mester, nem tudod mennyi lesz a végleges ára a cuccnak? :)
  • sakkay
  • feca1229
    Lassú voltam! :-)
  • sakkay

• Papa01 #77476
    Akkor viszont:
  • sakkay
    Már beraktam pár napja..bos fórumra készítette a srác.
  • sakkay
    Azért szoktam volt mondani, hogy szar pillanatokat minden szimből el lehet kapni..mint ahogyan kiválókat is.
  • feca1229
    Nem is gondoltam volna, hogy a fénytörés ilyen nagy mértékben befolyásolja a láthatóságot! Itt pl. a Fóka péncélüvegén szemléltetik!

FW-190 péncélüveg
  • bucsher
    Mondjuk arra a lezuhanós füstre tényleg nem hasonlít.
  • sakkay
    Nem, gameplay.