IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Ami biztos.
Ezek a szerencsétlen 1C sek miután kiadatták velük a félig kész játékot ( ez egyértelmûen az õ saruk,hisz jól elszórakoztak vele ,bár elég összetett a dolog azt azért be kell látni) segítségül hívták a 3*7 et mert nem gyõzték a dolgot. Na ezek betették a mocskos körmüket oda és jó kis aknamunkát végeztek,majd meggyõzték a döntéshozókat,hogy ez egy szar ,ebbõl nem lehet semmit csinálni (bár az atagosoknak még így is sikerült) és majd az õ szuper rof motorjukkal csodát tesznek. Aztán most már õk is csúsznak ,ez is érdekes,a határidõt õk sem tartják.
Ha folytatták volna a clod projektet ,már lenne sztálingrád ,de lehet akár afrika is,hisz már voltak kész gépek,térképek.De persze az nem lett volna nekik ekkora üzlet.
Az is érdekes,hogy megkérték az atagosokat,hogy hagyják egy idõre (legalábbis addig amíg a BOS-T ki nem adják) abba a hegesztését a CLOD nak és inkább nekik segítsenek be. Bár állítólag már nem beszélnek egymással a felek (jelzem nagyon helyesen ),egyék csak meg amit fõztek maguknak.
Amiért én orrolok rájuk az csak annyi,hogy velünk baxtak ki ,egy jövõbe mutató fejlesztést kukáztak miattuk,és ehelyett kap a nép egy elavult valamit majd . Mert akárhonnan nézem engem pl a látványvilág nem szögez a monitor elé mint mondottam randa , a repgépekrõl nem tudok véleményt mondani lévén nem próbáltam õket.
Az üzlet politikájuk az megint más tészta,van aki lelkesen tapsol hozzá ,nekem nem tetszik,de ez magánügyem .
Mindenesetre én szurkolok ellenük az a biztos😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Ja! A néhány processzorral a következõt takarja. A kettõ vagy négy magnál többel rendelkezõ processzorokról volt szó. Ha 6 vagy 8 magos procid volt, akkor a peccs után csak egy magot használt a RoF, bármit is tettél! Nem segítettek a különbözõ beállító szarok sem, diavetítés lett a RoF.
Egyértelmûen a peccs sara volt.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
A 3*7-el nekem is ki van az összes ünnepi és hétköznapi fa*zom.

Nagyon szerettem repülni a RoF-al. Papa a megmondhatója, hogy mentem mindig és toltuk onlány. Ésss qrva jókat dumáltunk. Mígnem a gyökerek ki nem adtak egy fasza peccset, ami után némely processzorral játszhatatlan, diavetítés nem lett a játék. És ahelyett, hogy kijavították volna amit elbasztak, jött a magyarázat, hogy mert ez nem támogatott, meg az nem támogatott és különben is, bekaphatjuk. Na azóta nem repülök vele. Pedig jó kuncsaftjuk voltam, mert vásárolgattam a gépeket.

És ha majd ezt vagy valami hasonlót eljátszanak a szálingráddal is? Elmehetnek ezek a retkeslábú jó qrva édesanyjukba.

Egyébként ha jól emlékszem az elején a RoF-hoz sem sok köze volt a 777-nek. Vagy valami. Ott is volt valami kever még a legelején.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Mirõl beszélsz?
Én a három7 szarrágásáról,arról,hogy ráültek a forráskódra, pedig szerintük az a játékmotor egy szar és az övék a tuti.
Akik a clodot csinálták miért adták volna ki? Terveik voltak vele csak a te szeretett céged alájuk tett.Ragozhatjuk ezt, de ez tény. És ahelyett hogy azt csinálták volna tovább (mégse annyira szar az mint ahogy kiderült) ránkeröltették az elavult fosukat.

Miért mennyi Laca? 5.5?

Her Laca
Milyen 6 évet?

Nem tudom Laca. Az atag elõtt is ültek rajta vagy 6 évet...

i robot
Pont ezért ülnek rajta.

Her Laca
Itt a mantle és a dx12 is mindjárt .A clod dx11.A Bos dx9.Szerinted?
Ha nem ülnének a clod forráskódján féltékenyen õrízvén azt,akkor már az atagosok olyat csináltak volna,hogy a szemed szád ketté állna.De a rof motor kellett,hogy rohangálnak meg.

Nem is azokra a képekre gondoltam. Amúgy azok is beállított tehát kiválasztott "best of" képek. Amiket videókat berakok ide, legtöbb esetben rajongói' vidik 1-2 nap alatt összedobva, és nem elrejtve az esetleges hibákat. Viszont amit írtál utoljára, az egyben az egyik félelmem is a szimel kapcsolatban..vajon mennyire hosszútávon fejleszthetõ az alap,

Her Laca
Lofaxt , ott a puma fórum Tom megkérdezte a srácot aki azt a múltkori képet készítette a clod ból,hogy csináltak e valamit vele pluszban.Semmit! Leírta a beállításokat,bárkinek úgy tud kinézni. A két grafikus motor közt ég és föld a különbség,ragozhatjuk ezt akármeddig.
Ha nem a kisstílû érdekeik vezetik a 3 heteket egy minden szempontból jobb cuccot csinálhattak volna,mire kiadják és fõleg mire tovább fejlesztik átlép felettük az idõ.
Pontosabban nincs meg benne a fejlõdés lehetõsége.

A bosnál nagyon szépen meg van csinálva az egyenetlen felszín. A gond csak az, hogy olyan mértékben fénylenek a gépek, mintha be lennének kenve disznó zsírral<#vigyor>!

Hecker007
A technológia megvan, csak nem erre a technológiára vannak írva a motorok sajnos, mire meg megírják az újat az is elavult lesz.

repvez
A DCS-ben meg ugy általában a repszimekben azt nem értem, hogy miért nincsenek meg a látszata annak , hogy a különbözö anyagok máshogy fénylenek vagy éppen sehogy vagy, a sérüléseknél bemattulnak.
A DCS a részletes modellek ellenére olyan mintha valami rajzfilmszerü makettek lennének matt temperával lekenve.Alig látni rajta fémes csilogást vagy a szegecselés egyenetlenségeit.
Egy DX11es gamétól azért elvárná az ember egy ilyen kidolgozást .
DE valahogy mindegyiknél BOS CLOD és DCS-nél is olyan mesterkélt a hatás, mikozben a technológia és a gépek teljesitménye elbira már valósabb hatású kivitelezést is.
LeonSilver
Persze, hogy szebb. Sakkay mester hozta fel példának a DCS-t

GaBika6
Jah még annyi, hogy a clodban nekem a víz (tenger) megjelenítése ami nagyon bejön. És az elõbbi videora ha befestjük a zöldet fehérre az még nem hó... A BOS-ban a légcsavar szórja a havat és a kerék nyomot hagy a hóban. Elõször nekem is furcsa volt a fehér táj az életben is zavaró, de meg lehet szokni. Sok minden azon múlik akarjuk-e... 😊

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

GaBika6
Sztem a CLOD táj szebb mint a DCS! Én sem baxtatásként írom. Lehet a sok warthog meg mustang-ba untam bele, de nekem pont a clod grafja tetszett jobban. (Persze hogy a tájra gondolok). A BOS meg téli tájkörnyezet és téli pályát ilyen szépnek repszimben még nem láttam. Kár is ezen sztem vitatkozni kinek a pap, kinek a papné... 😊
Meg ha lenne kieg nem téli pálya BOS alá, akkor lehetne boncolgatni, mert a CLOD nem téli pályára készült.

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

LeonSilver
Nem nem! Tudod mi a trágya? A fõõõd alatt hömpölygõ óóóóceán. Na az a trágya 😄

Na most a gépek gyönyörûek, ez egyértelmû. A táj, meg a föld(fõleg)pedig egy trágya.

LeonSilver
Úúúúúgy szeretlek pisztergálni 😉
Persze gondolom ha majd 100% lesz, akkor szebb is lesz. A RoF legalább is nem ilyen rút!

De a viccet félretéve. Én ezt azért akármikor odamerem tenni a BoS mellé 😉

Jó Leon..ez meg már nem szubjektív, hanem baromság. Azért az elfogultság ködén át érdemes átnézni..ezek nem beállított kikeresett kiadói vidik. Gondolom érted , hogy értem..a dcs is olyan jól néz ki néha egy két videón , hogy nem hiszem el...aztán meg ugye nem kell mondanom.

Mint azt magad említetted 50%.<#alien>
Amúgy csak!! az utolsó patchel sokat finomítottak a fegyverek által okozott sérüléseken. És amit csak most vettem észre(tudom téged nem érdekel az ai) egyszerûen mesterien repüli az ai az f messzert. Annyira jól nyomja a spirális emelkedést harc közben , hogy hihetetlen. Szóval rengeteget fejlõdik.

LeonSilver
Én is. És ez most nem basztatás vagy cukkolás. Egész egyszerûen kurva ronda. Az IL2 - 1946 nem sokkal csúfabb, ha egyáltalán csúfabb...

Her Laca

😉

www.smart-bus.hu

Her Laca
Na ma világvégén voltam ,de holnap hívlak😊

😄DDDDDDDDDDDDDDD

www.smart-bus.hu

Na vajon ki ez a két öreg?

Her Laca
Én komolyan mondtam😊) Csúf sajna. No de még csak 50 vagy mennyi %😊

<#alien>

Her Laca
😊

LeonSilver
Eléggé

Her Laca
Randa😊

Willenbrock
Én is utálom ezt az üzletpolitikát,hogy kifizetek egy "kész" játékot,aztán vehetek meg hozzá minden szir-szart,amik külön-külön is majdnem annyiba kerülnek,mint maga a játék.Persze nem kötelezõ,csak ha valaki játszani is akar vele,akkor úgyis kénytelen lesz vásárolgatni.Természetesen mindig a nagyágyúkat hagyják fizetõsre,ami miatt az alapjátékot megvette az ember.

Her Laca

Her Laca
Ez az egyik hozzászólásban volt.
<#eljen>

Her Laca
Kár volt kiadni a kezükbõl ezt az eszközt,mert aminek indult azt még csak csak elfogadnám (bár a búvárszemüvegben nem repülök-et tartom ) de hogy a facebook rátette a kezét lesz itt minden mint a búcsúban.

Her Laca
Azért ezt már nem biztos ,hogy én meg akarom tapasztalni.

Jó jó ez a virtuális valóság,de azért na. Baráti összejövetelek virtuálisan? Majd virtuálisan iszom a sert,meg a kisüstit?Meg rápippantok?
Virtuálisan focizunk,mozgunk .
Meg a végén virtuálisan támadom az asszonyt?
Nem vagyok én a fejlõdés ellen ,de azért na .
Nem kéne a gyerekeinket ebben az irányba engedni én aszondom.

<#wave>

www.smart-bus.hu

Her Laca
Holnap felhívlak😊

Her Laca
Nézem😊

Írtam privátot tegnap mesterem, kukkants mán reá... 😉

www.smart-bus.hu

Ja ja.

Her Laca

Majd meglátjuk ahogy a vak is mondotta😊
Addig is használd egészséggel😊

Mûködik a automata prop p. állító órája.

Ja igen..én is elõbb olvastam.

GaBika6
Mondjuk az árakkal nagy zsiványok, mivel a premium korábban is annyi volt 5% nélkül.
Jó lenne ha lenne valami demo ott mindenki kipróbálhatná és akkor eldönti hogy megveszi-e vagy sem. Sajnos már nem sok játékhoz van demo. Pl a DCS ebbõl korrekt hogy ingyenessé tették a 25T-t, nemrég meg a mustangot fegyverek nélkül.