IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem is azokra a képekre gondoltam. Amúgy azok is beállított tehát kiválasztott "best of" képek. Amiket videókat berakok ide, legtöbb esetben rajongói' vidik 1-2 nap alatt összedobva, és nem elrejtve az esetleges hibákat. Viszont amit írtál utoljára, az egyben az egyik félelmem is a szimel kapcsolatban..vajon mennyire hosszútávon fejleszthetõ az alap,

Her Laca
Lofaxt , ott a puma fórum Tom megkérdezte a srácot aki azt a múltkori képet készítette a clod ból,hogy csináltak e valamit vele pluszban.Semmit! Leírta a beállításokat,bárkinek úgy tud kinézni. A két grafikus motor közt ég és föld a különbség,ragozhatjuk ezt akármeddig.
Ha nem a kisstílû érdekeik vezetik a 3 heteket egy minden szempontból jobb cuccot csinálhattak volna,mire kiadják és fõleg mire tovább fejlesztik átlép felettük az idõ.
Pontosabban nincs meg benne a fejlõdés lehetõsége.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

A bosnál nagyon szépen meg van csinálva az egyenetlen felszín. A gond csak az, hogy olyan mértékben fénylenek a gépek, mintha be lennének kenve disznó zsírral<#vigyor>!

Hecker007
A technológia megvan, csak nem erre a technológiára vannak írva a motorok sajnos, mire meg megírják az újat az is elavult lesz.

repvez
A DCS-ben meg ugy általában a repszimekben azt nem értem, hogy miért nincsenek meg a látszata annak , hogy a különbözö anyagok máshogy fénylenek vagy éppen sehogy vagy, a sérüléseknél bemattulnak.
A DCS a részletes modellek ellenére olyan mintha valami rajzfilmszerü makettek lennének matt temperával lekenve.Alig látni rajta fémes csilogást vagy a szegecselés egyenetlenségeit.
Egy DX11es gamétól azért elvárná az ember egy ilyen kidolgozást .
DE valahogy mindegyiknél BOS CLOD és DCS-nél is olyan mesterkélt a hatás, mikozben a technológia és a gépek teljesitménye elbira már valósabb hatású kivitelezést is.
LeonSilver
Persze, hogy szebb. Sakkay mester hozta fel példának a DCS-t

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

GaBika6
Jah még annyi, hogy a clodban nekem a víz (tenger) megjelenítése ami nagyon bejön. És az elõbbi videora ha befestjük a zöldet fehérre az még nem hó... A BOS-ban a légcsavar szórja a havat és a kerék nyomot hagy a hóban. Elõször nekem is furcsa volt a fehér táj az életben is zavaró, de meg lehet szokni. Sok minden azon múlik akarjuk-e... 😊

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

GaBika6
Sztem a CLOD táj szebb mint a DCS! Én sem baxtatásként írom. Lehet a sok warthog meg mustang-ba untam bele, de nekem pont a clod grafja tetszett jobban. (Persze hogy a tájra gondolok). A BOS meg téli tájkörnyezet és téli pályát ilyen szépnek repszimben még nem láttam. Kár is ezen sztem vitatkozni kinek a pap, kinek a papné... 😊
Meg ha lenne kieg nem téli pálya BOS alá, akkor lehetne boncolgatni, mert a CLOD nem téli pályára készült.

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

LeonSilver
Nem nem! Tudod mi a trágya? A fõõõd alatt hömpölygõ óóóóceán. Na az a trágya 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Na most a gépek gyönyörûek, ez egyértelmû. A táj, meg a föld(fõleg)pedig egy trágya.

LeonSilver
Úúúúúgy szeretlek pisztergálni 😉
Persze gondolom ha majd 100% lesz, akkor szebb is lesz. A RoF legalább is nem ilyen rút!

De a viccet félretéve. Én ezt azért akármikor odamerem tenni a BoS mellé 😉

Jó Leon..ez meg már nem szubjektív, hanem baromság. Azért az elfogultság ködén át érdemes átnézni..ezek nem beállított kikeresett kiadói vidik. Gondolom érted , hogy értem..a dcs is olyan jól néz ki néha egy két videón , hogy nem hiszem el...aztán meg ugye nem kell mondanom.

Mint azt magad említetted 50%.<#alien>
Amúgy csak!! az utolsó patchel sokat finomítottak a fegyverek által okozott sérüléseken. És amit csak most vettem észre(tudom téged nem érdekel az ai) egyszerûen mesterien repüli az ai az f messzert. Annyira jól nyomja a spirális emelkedést harc közben , hogy hihetetlen. Szóval rengeteget fejlõdik.

LeonSilver
Én is. És ez most nem basztatás vagy cukkolás. Egész egyszerûen kurva ronda. Az IL2 - 1946 nem sokkal csúfabb, ha egyáltalán csúfabb...

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

😉

www.smart-bus.hu

Her Laca
Na ma világvégén voltam ,de holnap hívlak😊

😄DDDDDDDDDDDDDDD

www.smart-bus.hu

Na vajon ki ez a két öreg?

Her Laca
Én komolyan mondtam😊) Csúf sajna. No de még csak 50 vagy mennyi %😊

<#alien>

Her Laca
😊

LeonSilver
Eléggé

Her Laca
Randa😊

Willenbrock
Én is utálom ezt az üzletpolitikát,hogy kifizetek egy "kész" játékot,aztán vehetek meg hozzá minden szir-szart,amik külön-külön is majdnem annyiba kerülnek,mint maga a játék.Persze nem kötelezõ,csak ha valaki játszani is akar vele,akkor úgyis kénytelen lesz vásárolgatni.Természetesen mindig a nagyágyúkat hagyják fizetõsre,ami miatt az alapjátékot megvette az ember.

Her Laca

Her Laca
Ez az egyik hozzászólásban volt.
<#eljen>

Her Laca
Kár volt kiadni a kezükbõl ezt az eszközt,mert aminek indult azt még csak csak elfogadnám (bár a búvárszemüvegben nem repülök-et tartom ) de hogy a facebook rátette a kezét lesz itt minden mint a búcsúban.

Her Laca
Azért ezt már nem biztos ,hogy én meg akarom tapasztalni.

Jó jó ez a virtuális valóság,de azért na. Baráti összejövetelek virtuálisan? Majd virtuálisan iszom a sert,meg a kisüstit?Meg rápippantok?
Virtuálisan focizunk,mozgunk .
Meg a végén virtuálisan támadom az asszonyt?
Nem vagyok én a fejlõdés ellen ,de azért na .
Nem kéne a gyerekeinket ebben az irányba engedni én aszondom.

<#wave>

www.smart-bus.hu

Her Laca
Holnap felhívlak😊

Her Laca
Nézem😊

Írtam privátot tegnap mesterem, kukkants mán reá... 😉

www.smart-bus.hu

Ja ja.

Her Laca

Majd meglátjuk ahogy a vak is mondotta😊
Addig is használd egészséggel😊

Mûködik a automata prop p. állító órája.

Ja igen..én is elõbb olvastam.

GaBika6
Mondjuk az árakkal nagy zsiványok, mivel a premium korábban is annyi volt 5% nélkül.
Jó lenne ha lenne valami demo ott mindenki kipróbálhatná és akkor eldönti hogy megveszi-e vagy sem. Sajnos már nem sok játékhoz van demo. Pl a DCS ebbõl korrekt hogy ingyenessé tették a 25T-t, nemrég meg a mustangot fegyverek nélkül.

GaBika6
Már él a standard és prémium vásárlás...

<#smile>
Na tényleg jobb lett a DM. Már nem hullanak atomjaira a messzerek ha kicsit jobban megkapják. Ha viszont valami közelrõl kapja, fröcsög minden. Jó lesz ez..

Her Laca
Asszem nem😊
Még ha tényleg jó lenne,( kétségeim vannak) akkor se,nem szimpik 😊

Ha jó lesz úgyis megveszed. Ha meg nem, akkor meg úgy sem. A + dolgokat meg nem kell megvenni. A ROF-ban elenyészõ + vettem, mégis elvoltam mint befõtt!

Her Laca
Én nem fogom így fel😊
Látom már ez nem az én játékom lesz ahogy a rof se láttam😊 Csak azt én marhaság megvettem😊

Hát egyrészt más, másrészt minden gép egy új kieg. Fogd fel így.

Her Laca
Ebben nem értünk egyet.diablót megvettem oszt azóta folyamatos a szupport. Persze ha új kiegészítõ jön azért fizetek.De amit megvettem egyszer ott nincs több költség.

Ma jön javítás, meglátjuk.

azért ez más jobb sérülésmodell.Vagy csak annak látszik? <#fejvakaras>