IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ezek a szerencsétlen 1C sek miután kiadatták velük a félig kész játékot ( ez egyértelmûen az õ saruk,hisz jól elszórakoztak vele ,bár elég összetett a dolog azt azért be kell látni) segítségül hívták a 3*7 et mert nem gyõzték a dolgot. Na ezek betették a mocskos körmüket oda és jó kis aknamunkát végeztek,majd meggyõzték a döntéshozókat,hogy ez egy szar ,ebbõl nem lehet semmit csinálni (bár az atagosoknak még így is sikerült) és majd az õ szuper rof motorjukkal csodát tesznek. Aztán most már õk is csúsznak ,ez is érdekes,a határidõt õk sem tartják.
Ha folytatták volna a clod projektet ,már lenne sztálingrád ,de lehet akár afrika is,hisz már voltak kész gépek,térképek.De persze az nem lett volna nekik ekkora üzlet.
Az is érdekes,hogy megkérték az atagosokat,hogy hagyják egy idõre (legalábbis addig amíg a BOS-T ki nem adják) abba a hegesztését a CLOD nak és inkább nekik segítsenek be. Bár állítólag már nem beszélnek egymással a felek (jelzem nagyon helyesen ),egyék csak meg amit fõztek maguknak.
Amiért én orrolok rájuk az csak annyi,hogy velünk baxtak ki ,egy jövõbe mutató fejlesztést kukáztak miattuk,és ehelyett kap a nép egy elavult valamit majd . Mert akárhonnan nézem engem pl a látványvilág nem szögez a monitor elé mint mondottam randa , a repgépekrõl nem tudok véleményt mondani lévén nem próbáltam õket.
Az üzlet politikájuk az megint más tészta,van aki lelkesen tapsol hozzá ,nekem nem tetszik,de ez magánügyem .
Mindenesetre én szurkolok ellenük az a biztos😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Egyértelmûen a peccs sara volt.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nagyon szerettem repülni a RoF-al. Papa a megmondhatója, hogy mentem mindig és toltuk onlány. Ésss qrva jókat dumáltunk. Mígnem a gyökerek ki nem adtak egy fasza peccset, ami után némely processzorral játszhatatlan, diavetítés nem lett a játék. És ahelyett, hogy kijavították volna amit elbasztak, jött a magyarázat, hogy mert ez nem támogatott, meg az nem támogatott és különben is, bekaphatjuk. Na azóta nem repülök vele. Pedig jó kuncsaftjuk voltam, mert vásárolgattam a gépeket.
És ha majd ezt vagy valami hasonlót eljátszanak a szálingráddal is? Elmehetnek ezek a retkeslábú jó qrva édesanyjukba.
Egyébként ha jól emlékszem az elején a RoF-hoz sem sok köze volt a 777-nek. Vagy valami. Ott is volt valami kever még a legelején.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Én a három7 szarrágásáról,arról,hogy ráültek a forráskódra, pedig szerintük az a játékmotor egy szar és az övék a tuti.
Akik a clodot csinálták miért adták volna ki? Terveik voltak vele csak a te szeretett céged alájuk tett.Ragozhatjuk ezt, de ez tény. És ahelyett hogy azt csinálták volna tovább (mégse annyira szar az mint ahogy kiderült) ránkeröltették az elavult fosukat.
Ha nem ülnének a clod forráskódján féltékenyen õrízvén azt,akkor már az atagosok olyat csináltak volna,hogy a szemed szád ketté állna.De a rof motor kellett,hogy rohangálnak meg.
Ha nem a kisstílû érdekeik vezetik a 3 heteket egy minden szempontból jobb cuccot csinálhattak volna,mire kiadják és fõleg mire tovább fejlesztik átlép felettük az idõ.
Pontosabban nincs meg benne a fejlõdés lehetõsége.
A DCS a részletes modellek ellenére olyan mintha valami rajzfilmszerü makettek lennének matt temperával lekenve.Alig látni rajta fémes csilogást vagy a szegecselés egyenetlenségeit.
Egy DX11es gamétól azért elvárná az ember egy ilyen kidolgozást .
DE valahogy mindegyiknél BOS CLOD és DCS-nél is olyan mesterkélt a hatás, mikozben a technológia és a gépek teljesitménye elbira már valósabb hatású kivitelezést is.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Meg ha lenne kieg nem téli pálya BOS alá, akkor lehetne boncolgatni, mert a CLOD nem téli pályára készült.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Persze gondolom ha majd 100% lesz, akkor szebb is lesz. A RoF legalább is nem ilyen rút!
De a viccet félretéve. Én ezt azért akármikor odamerem tenni a BoS mellé 😉

Amúgy csak!! az utolsó patchel sokat finomítottak a fegyverek által okozott sérüléseken. És amit csak most vettem észre(tudom téged nem érdekel az ai) egyszerûen mesterien repüli az ai az f messzert. Annyira jól nyomja a spirális emelkedést harc közben , hogy hihetetlen. Szóval rengeteget fejlõdik.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
<#eljen>#eljen>
Jó jó ez a virtuális valóság,de azért na. Baráti összejövetelek virtuálisan? Majd virtuálisan iszom a sert,meg a kisüstit?Meg rápippantok?
Virtuálisan focizunk,mozgunk .
Meg a végén virtuálisan támadom az asszonyt?
Nem vagyok én a fejlõdés ellen ,de azért na .
Nem kéne a gyerekeinket ebben az irányba engedni én aszondom.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Majd meglátjuk ahogy a vak is mondotta😊
Addig is használd egészséggel😊
Jó lenne ha lenne valami demo ott mindenki kipróbálhatná és akkor eldönti hogy megveszi-e vagy sem. Sajnos már nem sok játékhoz van demo. Pl a DCS ebbõl korrekt hogy ingyenessé tették a 25T-t, nemrég meg a mustangot fegyverek nélkül.