91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #77550 Csak az eleje miatt raktam be, amikor táncol a gyerek az ülésen-túl azon, hogy nagy poén a pisztolyos vonaglás..mi is az a szim, ahol látszik a pilóta mozgása, meg, hogy hová néz?! -
#77549 híj de szar -
sakkay #77548 -
sakkay #77547 ok. -
#77546 Hamarosan feltöltöm csak még tesztelek párat. Működik és sztem jobb is lett, de majd ti megaszondjátok... -
sakkay #77545 Gabi....Gabinak működik.
Leon beszélj vele te is, hátha van valami csel..bár ilyet nem említett. -
#77544 -
#77543 Mint lentebb írtam, én próbáltam volna. Csakhogy ha engedélyeve van a sweetff és elindítoma BoS-t, akkor amikor play-ra klikkelek - kilép a rákba ... -
#77542 Na ugye, hogy ugye? :) -
#77541 Hasznal valaki sweetfx-et boshoz? megeri? -
#77540 Te az a nyereg is egy igazi ballkiller
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.09.01. 12:06:34 -
Lebowski #77539 Nekem Ő van :) -
Solt #77538 Ő az!! Még a szín is stimmel... XD A helyi csibészek már hozzászoktak, így a pesti srác ismétlődő éves "bemutatója" jót tett a falu általános hangulatának... :D
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.09.01. 11:27:06 -
#77537 Kolyokkent en is vettem le versenybringaval a fatorzset fejjel Bowden elszakadt, es csak az az egy fek mukodott.... -
Solt #77536 Nekem egy 28-s férfi Csepel bringa égett bele az emlékezetembe... amíg nem értem fel rendesen, addig a váz verte szét a tökömet ahányszor lecsúszott a lábam a pedálról, amikor meg felértem rendesen, akkor meg mindig akkor szakadt át a "kontra", amikor a falu legmeredekebb lejtőjéről száguldoztunk lefelé... estem akkorákat, hogy az is csoda, hogy most itt vagyok... :D -
#77535 -
Lebowski #77534 igen, csak a kontránál, nem egy-az-egyben van az első és a hátsó áttátel, a fixien viszont igen, ezáltal izomból kell ellen lépni, mivel a fogaskerék ugyanúgy forog mint a hátsó kerék. Lessítani is úgy lassítasz, hogy hátul ellen nyomod mindig, amikor odaér a pedál. Itt tényleg az a legnagyobb baj, hogy ha szakad a lánc, akkor pápá van és max kirúgod magad alól a bringát, had repüljön. Nekem flip-flop bringám van, de kb- egy fél év után átváltottam fixie-ről racsnisra, mert meguntam, hogy folyamatosan pörögjön a lábam :D -
Solt #77533 Azt is lehetett amikor átszakadt... párszor meglátogattam emiatt az útszéli árkot! :D -
#77532 De nem kontra, mert fixit hatrafele is lehet tekerni!
Mondjuk lassitasnal erdekes lenne hatrafele tekerni -
Solt #77531 Én nem értek ehhez, de a parasztgárékon ezt kontrázásnak hívták! :D -
Lebowski #77530 Úgy hívják, hogy 'skidd'-elés. A lényeg az, hogy amikor fékezni szeretnél, előre helyezed a testsúlyod a kormány irányába, és az erősebb lábaddal ellen nyomod a pedált. Van egy könnyítés is, hogy pedál szíjat raksz fel az egyik oldalra, így egyszerre tudod nyomni az egyik lábaddal, a másikkal pedig húzni. -
#77529 -
VO101 tvr #77528 Tényleg komolyan érdekel. Rengetegszer látni fix hajtásos bringát mindenféle fék nélkül.... -
#77527 Leon, a te javaslatodra (is) vettem egy Argo-t, és azt kell mondjam minden forintját megérte. Tegnap pl. tekertünk 80km-ert, mindenkinek fájt a segge a végére, már állva tekertek, () nekem semmi bajom nem volt.
Pedig én elég kényes vagyok a jó nyeregre.
(mondjuk nekem cross trekkingem van) -
#77526 Öööö... fal, fa, bokor? :) -
sakkay #77525 -
#77524 (az milyen mar hogy 4x kell atrinom amit irtam...mert konzekvensen keletet irok nyugat helyett...itt az ido eltenni magam holnapra ) -
#77523 Bar mondjuk a napszak, pontos ido, evszakbol azert jol el lehet indulni mindig. Most is jol jott. Ez a vasutas dolog amit neztem is jo lehet. epp csak forgolodas kozben szepen el lehet veszteni.
Jah es igen, en beszeltem felre, Delutan kettokor, telen delnyugaton van a nap nem eszak nyugaton
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.08.31. 23:01:43 -
sakkay #77522 Ne aggódj, már néztem a pontokat. Találtam egy két jellegzetes várost, meg repteret. Azokhoz lehet, meg a nagyobb befagyott tavakhoz. -
#77521 Köszi a ma esti játékot is!
Erre a tájékozódásra ki kell találni valamit, mert az ember nincs annyi ideje hogy rapillantva a tajra mar tudja hol van. Ahhoz kurva sokat kene repulni BoS-al (marmint nem Sztalingrad mappokon)
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.08.31. 22:56:30 -
VO101 tvr #77520 A fixes bicajjal hogy lehet nagy tempóból megállni??? Úgy értem fék nélkül.
Utoljára szerkesztette: VO101 tvr, 2014.08.31. 22:37:14 -
#77519 Hát nekem csak egy kis nyomi Selle Monte Grappa Argo nyeregre tellett... De imádom :) -
#77518 Bianchi :) Nekem is az van, Celeste zöld -
#77517 :)
Hát meg kell szokni.
Én országútizok és Look rendszerrrel nyomom, de hasonló. -
bucsher #77516 Nem öngyilkossághoz lesz, csak közlekedésre... :)
Itt már fent van az új nyereg. -
#77515 :D Én nem álltam sehová. Képek alapján mondtam, hogy nem tetszik.
És azt, hogy bizony vannak benne SZAR dolgok most is fenntartom.
Valamint elismerem, hogy vannak benne kurva jó dolgok és összességében el lehet vele szórakozni. És ez a lényeg hisz' egy játék arra való.
És tök megértem Lacát, hogy nem tetszik neki, mert Őt más szempontok vezérlik, mint engem. -
#77514 Ez a fixi még a jobbik fajta mert van rajta fék,de egyesek nem tesznek rá, mondván, hogy ugy is meg tudnak állni ha a pedált megálitják. Csak egy lácszakadásnál meg imátkozhatnak majd, -
sakkay #77513 Vagyok..amúgy a la-5 egy jó humán kezében brutál. -
sakkay #77512 És a végén még megkapom az oroszoktól a plecsnimet!
Amúgy alakul, mindig mondtam. Viszont van egy két dolog, amit ha nem raknak rendbe, én magam mondom, hogy ez nem faxa. Egyenlőre minden arra utal, hogy megcsinálják... -
bucsher #77511 A fixire átszokás sokkal bonyodalmasabb :)))