IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Erika, Bélám neje csinál sûrûn ,és mindig kapok jóóóó sokat.
Jövõ hétre atyjáék jönnek látogatóba ,oszt hoz egy bárányt,(ezért is volt sürgõs a kemence) meg asszem malackát is.
De lesz ott minden sütve ,csak gyõzzük fával,bár itt most van vágás az erdõben ,csak az az erdõgazdaságé. Itt jön képbe Peti a rendõr aki intézkedik oszt majd elhozzuk a fél erdõt. Már mint a kivágottat😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Ha már van ott székely, csinálhatnátok jó kis puliszkát rókagomba pörkölttel... <#finom>

www.smart-bus.hu

Az lényegtelen, most már õk rendelkeznek vele, teljesen érthetõ, ha nem akarnak maguknak ingyen konkurenciát. Ha annyira jó lenne az a motor, akkor nyilván azt vitték volna tovább, és örültek volna neki, hogy a kezükbe kerül...

Annyira viszont nyilván nem rossz, hogy közkincsé tegyék, és ezzel olyan konkurenciát állítsanak maguknak, ami ingyen hozzáférhetõ.

Az a brigád pedig, amelyik ennyit ül egy játékon, majd olyan állapotban adja ki, mint amilyenben az volt, az megérdemli, hogy szélnek eresszék... szerintem! 😊 Érthetõ, hogy az ubi már csak minimalizálni akarta a veszteségét, azért adatta ki velük úgy ahogy volt...

Sajnálom õket, és azt is, hogy ez lett a CloD vége (egyelõre), de az lett volna a meglepõ, ha ezek után nem így alakul.

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ja! Szomszéd házból jön a ficak,mondja,hogy zavarja a füst.
Mondjuk akkor csukja be az ablakot. Õ feljelent,mert mi minden héten sütünk fõzünk a kertben😊
Azta qrva😊
A társaságban volt Bélám a Székely,Peti a rendõr (körzeti megbízott ,Isván is egy meredek arc és jómagam.
Kérdezem. Jól meggondolta ezt a nekifeszülést kollega? Mert láthatóan senkit sem érdekel a nyûgje. No eloldalgott. Micsoda emberek vannak.
Csak azt vártam ,mikor szalad fel a cukorkája Bélámnak (ezt mondja ha ideges lesz) mert akkor jót röhögtem volna.
Na itten van,még kell némi szépítészet de az már hamar megvan.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Tudsz élni Laca<#finom>...

Her Laca
Csak hogy az a tudás nem a 3*7 produktuma.
A régi csapatot kb szélnek is eresztették.

Különben meg lexarom,most lett kész pont ma a kemencénk ,mellette egy akkora grillsütõ ,hogy egy étteremnek is sok lenne (még valami rácsot kéne eszkábáni hozzá ,meg egy nagy vaslapot) ,a kemencét ma gyújtottam be elõször úgymond kiégetem.Jön a foci VB kiteszünk a szaletli alá egy projektort a ház falára toljuk a képet ,a kemencébe betolunk egy malacot ,a grillen sülnek majd a húsok,van egy kis hûtõnk is azt telerakjuk serrel meg minden más jóval és a cimbikkel ott fogjuk tölteni az estéket ,így annyira nem is izgat milyen lesz egy számító gépes program😊
Na majd lövök képet mindjárt .

Szó volt róla, hogy jön a RoF folytatása, még kérdõív is volt, hogy mit szeretne a közösség.

Fordítsuk meg a kérdést... te átadnád a szakmai tudásodat egy olyan burkolónak, aki ingyen dolgozik, és így csinál neked konkurenciát? 😊

Egyébként szerintem amint normális állapotban lesz a BoS, kifog "szivárogni" a CloD forráskódja...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Na figyu. Én ezelõtt soha nem foglalkoztam a Rof al és a 3*7 el sem. Engem a rof totyikban nem láthattál kritizálni. Megvan az a csoda program ,de nem tetszett ,letöröltem és kb ennyi.
Tudod hol állná meg a te véleményed a helyét?
ha ezek a csodagyerekek maguktól csináltak volna egy II. VH-s szimet ,és lenne konkurenciájuk,na ott eldõlne ki is a jani.
Nem is értem miért nem álltak neki,hisz annyira ment az üzlet,vagy mégsem?
Ha meg már így alakult akkor miért nem teszik nyílttá a Clod forráskódját? (Úgy féltik mint a szûzlányt .)
ha az annyira szar? Mi bajuk lehetne,pár lelkes amatõr által hegesztett játéktól? Hisz az övék a tuti,az lesz a legjobb stb.
No erre mit válaszolsz?
És mért próbálkoztak be az atagosoknál? Mármint ,hogy álljanak le egy kicsit?

Különben mit is vesztenek így?
Konkurencia nélkül egy IL2 lesz a piacon ,jelesül az övék,és ha csoda nem történik ,sose tudjuk meg mi lehetett volna a Clod ból.

Ehun van ni... azóta nem láttam olyan hírt, hogy ezt orvosolták volna.

www.smart-bus.hu

De ha annyira szar lenne az õ motorjuk, a CLOD meg annyira jó, összességében sokkal többet vesztenének sokkal sokkal többet..Érted?<#alien>

Her Laca
De így az 1C fizetett nekik nem is keveset a kész játék motorért. ÉRTED??
+ Pénz!a 3*7 nek! ennyi az egész. Ezen mit nem értesz?

Sanyo oldalán volt valamelyik hírben...

www.smart-bus.hu

PhantomAss
ezt hol olvastad? mármint a me109-rõl

GOOBY, pls

DCS, na igen... Azt én is nagyon várom, bár nem sok jót sejtet, hogy nem igazán értik, miért nem úgy repül a 109-s ahogy kéne. Meglepne, ha idõben megjelenne. 😊

www.smart-bus.hu

EZ😊 vigasztaljon Laca <#nevetes1>

A 13 éves fiam, most mutatta meg , hogyan kell menõn menni..majdnem beszartam a röhögéstõl. Mondtam neki, ne csinálja mert kihívják a rohammentõt..

PhantomAss
teljesen egyetértek...

a BOS offtopichoz (<#action>) meg annyit, hogy engem abszolut nem éddekel hogy dx9 vagy 11, ha a repmodell és a damage modell megüti az elvárást.
Remélem hogy jó lesz, de én továbbra is inkább a DCS ww2-t várom

GOOBY, pls

😄

www.smart-bus.hu

L Viper
"Evolúciós zsákutca"
Tetszik a kifejezés. Alkalmazni fogom, mint Árpi a centrifuga dobot az Ojjektumhoz <#taps>
Én annak örülök, hogy a többségrõl ez lepereg, nincs már olyan hatással az emberekre ez a liberális szenny áradat mint pár éve... Ezek az utolsó kétségbeesett próbálkozások. Én csak ezért nem idegesítem magam ezen... 😊 Mondjuk amikor kifütyülték azt a két kislányt csak azért, mert oroszok, azt az evolúciós zsákutcát meg éljenezték, akkor azért nem sok választott el attól, hogy a tv-hez vágjam a távirányítót! 😊)

www.smart-bus.hu

Nem ettõl olyan az ArmA amilyen, hanem a hozzáértés és az elhivatottság hiánya miatt. Ettõl még a grafikai motor esetleges elavulása nem jelenti egy engine végét. Ha a BoS sikeres lesz, akkor hamar jönni fog a váltás, ebben biztos vagyok.

@sakkay: Gyakorlatilag már DX11-s, de pár dolog van még az elõzõ részbõl... Jobban fut, és szebb is ltt... 😊

www.smart-bus.hu

L Viper
Fú bazz 😊
Bár kb erre lehetett számítani. Európa beteg, nagyon beteg.
Sejtettem, hogy nagyon elõl fog végezni, már meg sem lep.
A liberális Nyugat saját fertõjébe fog beledögleni, mint anno az elkorcsosult Római Birodalom. Csak most az iszlám bevándorlók sokasodó gyermekei raknak pontot erre az egészre. Szépen ellepik egész európát, ahol a karrier fontosabb, mint a gyermekáldás.
Nevetséges, hogy az oroszokat fütyülik ki.
Átálltak dx9-rõl? És milyen lett? Vagy ez most van folyamatban?

repvez
Látszik is az eredményen , ugyan olyan szar a fizika mint az OFP-s idõk ota.Szinte semmi nem változott a játékon a grafikán és a térkép méreten kivül,de a grafikai korlátok és a fizika hiánya még mindig ugyan ugy megvan mint az elején.Nem látom rajta a 14 év fejlesztés-t sem AI sem fizika sem játékmenet terén sem.
De lehet, lásd ArmA, ott is folyamatosan állnak át DX9-rõl DX11-re úgy, hogy maga a fizikai motor gyakorlatilag ugyanaz.

Annak, hogy kukázták a CLoD motorját, nyilván vannak okai... Nem ismerik, így gyakorlatilag megjósolhatatlan, hogy mi lesz a végeredmény, és mikorra. Ezzel szemben ott van a sajátjuk, amit kiválóan ismernek, tudják a határait, ergo lehet vele tervezni. A CloD nem véletlenül lett olyan annyi év után, amilyen... Ennyi csúszás, és kiadásakor ilyen gyenge végtermék nem csak a lustaság eredménye, nyilván rengeteg olyan gubanc van a motorban, ami nem várt anomália hegyeket szül...

Ha eredményt akarnak felmutatni, akkor logikus, hogy azzal dolgoznak, amit ismernek, és nem azzal amivel mások már éveket szívtak.

www.smart-bus.hu

"Aztán mentünk egy kört a Góbéval..."

Hû azzal mennyit mentem én is csak lezuhant a haverom és meghótt...😞
LeonSilver
Ezt kb. 43 - 44 évvel ezelõtt kaptam a keresztanyám fiától, aki akkor már repült Nyíregyházán.
Indultam én is az akkor MHSZ-hez, csak a suli miatt elmaradt.
Így, negyven egynéhány év után talán használatba lesz véve 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Na igen..de abban legalább volt élvezet.<#vigyor>

Ja igen.Láttam a képeket.

LeonSilver
Én igen 😊 Most a majálison. Kivittem (a repklub elnökének kérésére) a gépemet, hogy a népek szimezhessenek.
Aztán mentünk egy kört a Góbéval és még a botot is megkaptam!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Természetes!!! Ha...

repvez
Az még a jobbik eset, az egyik koléga egy dekorativ hölgynél volt igy vizsgálaton és hát beindult a folyamat.Mondta a doki neki hogy vagy lelohassza a kedvét vagy segit rajta õ, erre aztmondta hogy hát ha megtenné ... és a dokicsaj a vonalzóval rávágott a végére , utánna már nem volt kedve virgonckodni 😊

Leon majd kérünt beszámolot a tanfolyam menetérõl is.
Szépek a lányok. És még csak szakálluk sincsen.

Ne tudd meg utoljára mekkora táncot kellet lejtenem egy szál faszba egy öreg doki elõtt...<#alien>azt nézte , hogy minden ok-e a gerincemmel. Gyanús volt neki a 3d röntgenkép. Hajolgattam pörgettem a felsõtestem, közben meg égtem mint a reichstag. Mögöttem az öreg, meg egy 70 éves asszisztens. Késõbb amikor visszagondoltam röhögtem mint az állat, de ott nem nagyon<#vigyor>.

Bakker. A hányás kerülget.
És ez nyert...
Viszont az orosz versenyzõk gyönyörûek:

Hú, drukkolok. Reporvosim az van<#alien>,de soha nem ültem elöl. Ha lenne pénzem, én is mennék egybõl repülni.

LeonSilver
Én szívesen kipróbálnám ezt is, de egyelõre nem tervezem a megvásárlását.
Egyszerûen most nincs rá zsetonom. Ha a reporvosin átmegyek, akkor elkezdem hamarosan a vitorlázó tanfolyást és az biza nem két forint. De inkább arra költöm most, mint szoftverre 😉

LeonSilver
Ez valóban nem rossz.

Sajnos a dx9-re nem tudok semmit mondani. Nem értek a programozáshoz, de mindenesetre nagyon fura.

repvez
Ahogy a többiek is leirták, az, hogy a BOS DX9es motorja lehet, hogy kiadás után egy évvel már nem lehet mit foltozni rajta,mert megszünik a támogatása és átveszi a helyét a DX11-12. amirõl köztudott, hogy egyszerübben átmodositható a DX12-re mert azért sok a hasonlóság és jelentõs gyorsulást hozhat.Arról nem is beszélve hogy rengeteg olyan efekt és eljárás van a DX11 ben amit a DX9-el nem lehet megoldani.
És lehet, hogy FM terén jót alkotnak,de a látványvilág megragad egy ponton és azon nem lehet javitani majd a késõbiekbe sem.TEhát a hosszutávú terv megint megbukik,mert vagy grafmotort cserélnek a folytatáshoz vagy kockáztatják, hogy ilyen kinézettel adják ki 5 év múlva is a folytatást.

A CLOD lehet, hogy nem ment zökkenömentesen,de azért mert olyan dolgok voltak a rendszerbe beépitve , lehet hogy kihasználatlanul amit a késõbiekben minimális ráforditással vagy egyszerüen csak a PC alkatrészek gyorsulása miatt eltüntek volna.
A CLOD-nál már készült a Moszkvai terület és gépek amibõl a BOSba nem került át láthatóan semmi.
Arról nem is beszélve, hogy itt is sikerült egy olyan témát kiválasztani a fõjátékhoz ami egyhangúvá teszi az egészet. MErt a téli táj eléggé monoton számomra. olyan mintha tejbe repülne az ember és néha nem tudni, melyik a fent és a lent a felhõk és a havas táj közül.
Ja Leon neked ment.

Szerintem meg már most szépek a gépek. Direkt olyat raktam be ahol nincsen nagy fény csilli-villi..

Meggyõzõdésem nekem is. Van még esély egy nagy fordulatra-sõt több irány is-de az idõ sürget. A másik, és pont erre válasz a tömegek (egy) részérõl, a szélsõjobb elõre törése. A sok bal liberális meg nem érti honnan ez a nagy lendület...halkan jegyzem meg a szélsõjobb is elég nagy szart tudna keverni hosszútávon az öreg Európába. Na mindegy, bugyogni fog itt a fos hamarosan az biztos.

Nem kellett volna fizetni, hiszen a kiadóé a tulajdon jog. De visszatérek az alap tézishez,:jóval nagyobb a bukta egy saját, de szar motorral kiadott(és nem nagy bevételt hozó) szimulátorral, mint egy nem saját , de sikeres szimulátorral.

PhantomAss
egyetértek, undorító. Ez tényleg már a vég, egész Európa a másságot isteníti. Egy transzvesztitát éltetnek mert felvállalja magát.
Jövõre meg egy buzi fog nyerni, nem is , két buzi akik nyilvánosan smárolnak. Éljen.
Ha nagyon gyorsan nem lesz valami változás a fejekben akkor szomorú világ jön.

GOOBY, pls

LeonSilver
Sakkay! Az nem üzlet (senkinek sem az!!) ha más motorját használják! Azért fizetni kell, míg a sajátért nem.
Most nem azért a két forintért, de aCloD motorja és a BoS motorja között azért ég és föld a különbség! Nézd meg a RoF-ot. Nem rossz, de a közelében nincs a CloD-nak. Ha a büdös uborka nem erõlteti a kiadást annak idején, akkor egész más lenne a leányzó fekvése.

Szakállas nõ'...hát baszki'itt a vég. Ha nem lendülünk vissza, Európának tényleg annyi. Ennek a liberális világnézetnek keserû lesz az ébredés amikor x év múlva a bevándorló tömegek átveszik a politikai hatalmat, aztán bevezetik a saríát.
A szakállas nõ csak figyel majd amikor rádobnak vagy 10 tonna követ.

Meséld már el Laca , hogy miéért? Ezt eddig senkinek nem sikerült elmagyarázni, hogy...miért is? Tehát ok, hozták az õ motorjukat..ami szerintetek szar. Tök mindegy mennyit adnak most el, mert kiadáskor úgyis kiderül , hogy egy fostalicska.(ti álláspontotok)Így mehetnek õk is a levesbe. Ellenben itt van a hiper szuper clod motor ami csak egy karnyújtásnyira volt a gyõzelemtõl..<#ravasz1> Õk ezt látták...de annyira gyûlölték a clodot, hogy inkább kibasztak saját magukkal.
Na ne már..inkább akkor tényleg méreggel permeteznek az utas szállítók.

LeonSilver
Ja, láttam ezt a retket. Mármint a képét. Semmi nem vinne rá, hogy olyan fost nézzek vagy hallgassak, mint ez a euró lófasz.
A faszbúkon már istenítik, hogy micsoda kibaszott jó hangja van, meg milyen fasza, hogy felvállalja magát. Hát szerintem meg undorító. És ennek semmi köze a mássághoz. Nekem semmi bajom a leszbikkel vagy a buherekkel, amíg nem magamutogató módon mûvelik ezt a sportot.
Vagy amíg nem akarják megdumálni, hogy az mekkora fasza dolog és a kurva csapból nem az ilyen szutykok folynak, mint ez a faszi.