IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jövõ hétre atyjáék jönnek látogatóba ,oszt hoz egy bárányt,(ezért is volt sürgõs a kemence) meg asszem malackát is.
De lesz ott minden sütve ,csak gyõzzük fával,bár itt most van vágás az erdõben ,csak az az erdõgazdaságé. Itt jön képbe Peti a rendõr aki intézkedik oszt majd elhozzuk a fél erdõt. Már mint a kivágottat😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Annyira viszont nyilván nem rossz, hogy közkincsé tegyék, és ezzel olyan konkurenciát állítsanak maguknak, ami ingyen hozzáférhetõ.
Az a brigád pedig, amelyik ennyit ül egy játékon, majd olyan állapotban adja ki, mint amilyenben az volt, az megérdemli, hogy szélnek eresszék... szerintem! 😊 Érthetõ, hogy az ubi már csak minimalizálni akarta a veszteségét, azért adatta ki velük úgy ahogy volt...
Sajnálom õket, és azt is, hogy ez lett a CloD vége (egyelõre), de az lett volna a meglepõ, ha ezek után nem így alakul.
www.smart-bus.hu
Mondjuk akkor csukja be az ablakot. Õ feljelent,mert mi minden héten sütünk fõzünk a kertben😊
Azta qrva😊
A társaságban volt Bélám a Székely,Peti a rendõr (körzeti megbízott ,Isván is egy meredek arc és jómagam.
Kérdezem. Jól meggondolta ezt a nekifeszülést kollega? Mert láthatóan senkit sem érdekel a nyûgje. No eloldalgott. Micsoda emberek vannak.
Csak azt vártam ,mikor szalad fel a cukorkája Bélámnak (ezt mondja ha ideges lesz) mert akkor jót röhögtem volna.
Na itten van,még kell némi szépítészet de az már hamar megvan.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A régi csapatot kb szélnek is eresztették.
Különben meg lexarom,most lett kész pont ma a kemencénk ,mellette egy akkora grillsütõ ,hogy egy étteremnek is sok lenne (még valami rácsot kéne eszkábáni hozzá ,meg egy nagy vaslapot) ,a kemencét ma gyújtottam be elõször úgymond kiégetem.Jön a foci VB kiteszünk a szaletli alá egy projektort a ház falára toljuk a képet ,a kemencébe betolunk egy malacot ,a grillen sülnek majd a húsok,van egy kis hûtõnk is azt telerakjuk serrel meg minden más jóval és a cimbikkel ott fogjuk tölteni az estéket ,így annyira nem is izgat milyen lesz egy számító gépes program😊
Na majd lövök képet mindjárt .
Fordítsuk meg a kérdést... te átadnád a szakmai tudásodat egy olyan burkolónak, aki ingyen dolgozik, és így csinál neked konkurenciát? 😊
Egyébként szerintem amint normális állapotban lesz a BoS, kifog "szivárogni" a CloD forráskódja...
www.smart-bus.hu
Tudod hol állná meg a te véleményed a helyét?
ha ezek a csodagyerekek maguktól csináltak volna egy II. VH-s szimet ,és lenne konkurenciájuk,na ott eldõlne ki is a jani.
Nem is értem miért nem álltak neki,hisz annyira ment az üzlet,vagy mégsem?
Ha meg már így alakult akkor miért nem teszik nyílttá a Clod forráskódját? (Úgy féltik mint a szûzlányt .)
ha az annyira szar? Mi bajuk lehetne,pár lelkes amatõr által hegesztett játéktól? Hisz az övék a tuti,az lesz a legjobb stb.
No erre mit válaszolsz?
És mért próbálkoztak be az atagosoknál? Mármint ,hogy álljanak le egy kicsit?
Különben mit is vesztenek így?
Konkurencia nélkül egy IL2 lesz a piacon ,jelesül az övék,és ha csoda nem történik ,sose tudjuk meg mi lehetett volna a Clod ból.
www.smart-bus.hu
+ Pénz!a 3*7 nek! ennyi az egész. Ezen mit nem értesz?
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
a BOS offtopichoz (<#action>#action>) meg annyit, hogy engem abszolut nem éddekel hogy dx9 vagy 11, ha a repmodell és a damage modell megüti az elvárást.
Remélem hogy jó lesz, de én továbbra is inkább a DCS ww2-t várom
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
Tetszik a kifejezés. Alkalmazni fogom, mint Árpi a centrifuga dobot az Ojjektumhoz <#taps>#taps>
www.smart-bus.hu
@sakkay: Gyakorlatilag már DX11-s, de pár dolog van még az elõzõ részbõl... Jobban fut, és szebb is ltt... 😊
www.smart-bus.hu
Bár kb erre lehetett számítani. Európa beteg, nagyon beteg.
Sejtettem, hogy nagyon elõl fog végezni, már meg sem lep.
A liberális Nyugat saját fertõjébe fog beledögleni, mint anno az elkorcsosult Római Birodalom. Csak most az iszlám bevándorlók sokasodó gyermekei raknak pontot erre az egészre. Szépen ellepik egész európát, ahol a karrier fontosabb, mint a gyermekáldás.
Nevetséges, hogy az oroszokat fütyülik ki.
Annak, hogy kukázták a CLoD motorját, nyilván vannak okai... Nem ismerik, így gyakorlatilag megjósolhatatlan, hogy mi lesz a végeredmény, és mikorra. Ezzel szemben ott van a sajátjuk, amit kiválóan ismernek, tudják a határait, ergo lehet vele tervezni. A CloD nem véletlenül lett olyan annyi év után, amilyen... Ennyi csúszás, és kiadásakor ilyen gyenge végtermék nem csak a lustaság eredménye, nyilván rengeteg olyan gubanc van a motorban, ami nem várt anomália hegyeket szül...
Ha eredményt akarnak felmutatni, akkor logikus, hogy azzal dolgoznak, amit ismernek, és nem azzal amivel mások már éveket szívtak.
www.smart-bus.hu
Hû azzal mennyit mentem én is csak lezuhant a haverom és meghótt...😞
Indultam én is az akkor MHSZ-hez, csak a suli miatt elmaradt.
Így, negyven egynéhány év után talán használatba lesz véve 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Aztán mentünk egy kört a Góbéval és még a botot is megkaptam!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Leon majd kérünt beszámolot a tanfolyam menetérõl is.
És ez nyert...
Viszont az orosz versenyzõk gyönyörûek:
Egyszerûen most nincs rá zsetonom. Ha a reporvosin átmegyek, akkor elkezdem hamarosan a vitorlázó tanfolyást és az biza nem két forint. De inkább arra költöm most, mint szoftverre 😉
És lehet, hogy FM terén jót alkotnak,de a látványvilág megragad egy ponton és azon nem lehet javitani majd a késõbiekbe sem.TEhát a hosszutávú terv megint megbukik,mert vagy grafmotort cserélnek a folytatáshoz vagy kockáztatják, hogy ilyen kinézettel adják ki 5 év múlva is a folytatást.
A CLOD lehet, hogy nem ment zökkenömentesen,de azért mert olyan dolgok voltak a rendszerbe beépitve , lehet hogy kihasználatlanul amit a késõbiekben minimális ráforditással vagy egyszerüen csak a PC alkatrészek gyorsulása miatt eltüntek volna.
A CLOD-nál már készült a Moszkvai terület és gépek amibõl a BOSba nem került át láthatóan semmi.
Arról nem is beszélve, hogy itt is sikerült egy olyan témát kiválasztani a fõjátékhoz ami egyhangúvá teszi az egészet. MErt a téli táj eléggé monoton számomra. olyan mintha tejbe repülne az ember és néha nem tudni, melyik a fent és a lent a felhõk és a havas táj közül.
Jövõre meg egy buzi fog nyerni, nem is , két buzi akik nyilvánosan smárolnak. Éljen.
Ha nagyon gyorsan nem lesz valami változás a fejekben akkor szomorú világ jön.
GOOBY, pls
Most nem azért a két forintért, de aCloD motorja és a BoS motorja között azért ég és föld a különbség! Nézd meg a RoF-ot. Nem rossz, de a közelében nincs a CloD-nak. Ha a büdös uborka nem erõlteti a kiadást annak idején, akkor egész más lenne a leányzó fekvése.
A szakállas nõ csak figyel majd amikor rádobnak vagy 10 tonna követ.
Na ne már..inkább akkor tényleg méreggel permeteznek az utas szállítók.
A faszbúkon már istenítik, hogy micsoda kibaszott jó hangja van, meg milyen fasza, hogy felvállalja magát. Hát szerintem meg undorító. És ennek semmi köze a mássághoz. Nekem semmi bajom a leszbikkel vagy a buherekkel, amíg nem magamutogató módon mûvelik ezt a sportot.
Vagy amíg nem akarják megdumálni, hogy az mekkora fasza dolog és a kurva csapból nem az ilyen szutykok folynak, mint ez a faszi.