91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Papa01 #77710
    Ez után a hozzászólásod után, azt kell mondjaim az vagy... Mire akarsz kilyukadni?
  • amigos5
    Hy!Nem,troll nem az!
    Valószínű nem értek hozzá!Én azt mondom legyenek benne ezek a dolgok egy szimben de ne ennyire túlzottak.Fizikára gondoltam!
    Engem az zavar,hogy mostantól ha kijön egy szimulátor akkor mindig a ROF alapjait fogom meglátni.Bakker még a térkép is ugyan az.Miért nem tették bele a ROF ba egy patch-el a II.világháborús gépeket,és adták volna 2-3 ezerért.Az IL-2-őt meg inkább hagyták volna úgy ahogy van békén.Annál jobbat,nem fognak csinálni.....

Szerintem kéne bele olyan kapcsoló is,hogy tudjál választani:
    -kicsit vagy fáradt
    -előző nap buliztak a pilóták(-20% kontroll)
    -kipihent vagy(és akkor az +30% reflex)
    -szar az üzemanyag(szar az utánpótlás Sztálingrád felé-40%power)
    -lepkének nekimegyek baj lesz(on/off)

Na akkor szimuláljunk!

• Solt
    Inkább a vártündért javasold neki... :)
  • LeonSilver
    A fiatalembernek ajánlom szíves figyelmébe EZT az oldalt, különösen pedig ezt:

"A gép megindulásával együtt jobbra forgó légcsavarnál a jobb lábat belépjük, különben a gép balra kezdene kitérni. Ezt meg kell akadályozni és lehetőleg a pályaközépen maradni."
  • Paladin
    Vagy troll :)

Nem tudtam eldönteni, hogy komoly a srác, vagy direkt szórakozik...
    Utoljára szerkesztette: Paladin, 2014.09.06. 11:22:50
  • Seaweed
    Igen valami ilyesmi lesz...
  • Papa01 #77704
    Szerintem, egyszerűen nem ért hozzá, és ebből fakad a türelmetlensége/véleménye, meg a másik, nem is biztos, h igényli a komolyabb szimeket.
  • Seaweed
    "-ne tudj felszállni rendesen(kapásból férehord az egész)mintha befékezne a kerék "

Letezik, oldalszel, precesszio. en siman felszallok minden geppel ami benne van. nem jutott eszedbe hogy valamit nem jol csinalsz veletlen?

"-ne legyen elég a felszállópálya"

heh?! negyede eleg egy rendesen kilebegtetet gepnek leszallaskor, felszallaskor meg a fele is.

"-közben a motor ne bírja a felszállás miatt a terhelést "

ugyancsak hehh?!

"-ne legyen lőszered elég "

megintcsak heeeeeeh?! pont annyi loszer van a gepekben mint a valosagban, akar meg is szamolhatod. ez nem vartunder, ez szimulatornak keszul, ahol mar most latszik a legtobben full real modban fognak repkedni.

"-ne tudj fordulni....sehogy se tudj az a legjobb!
    -célozni se tudj(minek!
    -igazából semmi ne maradjon ép
    -ne lássál ki a fülkéből
    -jah a legtutibb:elmegy melletted az ellen az elején és már pirosan is látsz a játék végéig!
    "

Kezdek
    rajonni hogy ez vagy ironia vagy valami vicc lesz ! De most komolyan???????????? "Ne lassal ki a fulkebol?!"
  • Seaweed
    Hat nem tudom....nekem nem billeg, le tudom loni rovid sorozatbol az ellent. Vannak hibai, , booven (szia Laca ), de szerintem nem azok amiket irtal.
  • majonur
    The IT Crowd (2.evdad/ 2. resz)
  • Solt
    Nem tudom sajnos, de tuti valami angol agyzsibbasztás! :))
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.09.06. 09:34:32
  • LeonSilver
    Persze, ahogy az IL is vagy a Stuka is. De ez ugye nem véletlen.. :) És legkevésbé a fejlesztők gecisége :D
  • Willenbrock
    Nem lehet,hogy csak meg kéne tanulni vele repülni?
  • Nohab
    Gondolom itt is elkezd balra húzni a Mesza, ha tökig gázzal indulsz el. (Ahogy annak lennie is kell.)
  • Nohab
    Csak egy kérés: Vezesd le nekem, hogy miért jó az a fejlesztőknek, ha te nem tudsz teljesíteni! Miért jó az nekik, hogy te 0 lelövéssel 4 halálod van?
  • LeonSilver
    Elnézést kérek mindenkitől, de biztos én vagyok a hülye - megkérnék valakit, hogy értelmezze és magyarázza már el nekem, hogy a két úr mit is akar mondani... Ilyenekre gondolok, hogy:

-ne tudj felszállni rendesen(kapásból férehord az egész)mintha befékezne a kerék - Fizika komám?? Megvan?

-közben a motor ne bírja a felszállás miatt a terhelést - bírja az csak mondjuk ne hideg motorral próbálj tökig gázon felszállni

..stb
  • Willenbrock
    :D Ez melyik filmből van?
  • Papa01 #77693
  • sakkay
    Ja az. Hála az égnek, eddig hivatalosan is, és amúgy is nyomokban sem látom ezt. Hacsak az fm anomáliákat nem nézem a német gépeknél, de szerintem az nem erről szól.
  • sakkay

Erre meg tényleg nem írok semmit..amúgy neked szóltak, hogy ez szimulátornak készül?
  • sakkay
    Hm..nézd a régi időkben egy gépet megalkotni kb tized annyi időbe telt lehetett kiszarni az új gépeket.
    Track Ir..ez egy szimulátor, ha nincsen track ir, csináljál free tracket, kb 8000 ft-ből kijön. Mind mondottam ez egy szimulátor, így nem nagyon értem ezt a végtelen lőszer, meg mozog a célkereszt dolgot. Ahogy azt sem , hogy nhéz, mert hamar lelőnek?!
    Amúgy ha a lövöldözés érdekel inkább, a multiban válasszad, az easy megjelölésű
    lehetőségeket, ott biztos ki van kapcsolva a pilóta mozgás-célkereszt inogás.
    Bizonyos szempontból pont rosszkor próbálod ki amúgy, mert kb az ezelőtti patch-ben kezdték, de a tegnapi tesztek alapján a mostaniban komolyan rámentek a lövedék szórás' modellezésére. Ennek ellenére simán lelövök 8vs8 felállásból 4 ai-t, úgyhogy csak gyakoroljál. Multiban is lehet irtani, ha gyakorolsz.
    Ja, és azt a részt tényleg nem értem, hogy nem tetszik , hogy egy jó pár dolog nem működik. Tisztán le van írva, hogy nincsen kész. Mint ahogyan az is-ha utána kérdezel a fórumon, hogy mi működik, mi nem hol tart most. Ennél korrektabban már nem lehet programot kiadni.
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.09.06. 07:34:34
  • amigos5
    Persze van olyan kapcsoló,hogy ne mozogjon nagyon a célkereszt...de multiban ez nem kapcsolható be.Az okosság meg másnak az,hogy nekem nem kapcsolható be...multiba!
    Igazából arra megy ki a játék,hogy:Ha ki akarod használni a játék adta lehetőségeket akkor:tehát minden opció kikapcs
    -ne tudj felszállni rendesen(kapásból férehord az egész)mintha befékezne a kerék
    -ne legyen elég a felszállópálya
    -közben a motor ne bírja a felszállás miatt a terhelést
    -ne legyen lőszered elég
    -ne tudj fordulni....sehogy se tudj az a legjobb!
    -célozni se tudj(minek!
    -igazából semmi ne maradjon ép
    -ne lássál ki a fülkéből
    -jah a legtutibb:elmegy melletted az ellen az elején és már pirosan is látsz a játék végéig!

Nah ezek lehettek a szempontok!
    -
  • acidraining
    még annyi hogy 500 méterről még a tűprecíz il2-ben se nagyon tüzeltünk

"én se tettem volna meg,de félrevezettek a videók meg,hogy az igazi il2 az jó volt.Gondoltam ez is jó lesz. "
    ez a lényeg,, erre játszanak rá őkis tudják ezt nagyon jó hogy rohadnának meg,
    és még az hagyján de jó előre kiadják a félkész szrjukat, ha hibát talál benne a vevő, akkor elintézik annyival hogy 60%.
    No Comment
    Utoljára szerkesztette: acidraining, 2014.09.06. 03:33:37
  • acidraining
    mondjuk azt hozzá kell tenni hogy az il2-ben az a sebész pontosságú lövészet irreális,ugyanis nincsennek lemodellezve a légörvények,széllökések stb..Gyak. sínen megy a gép.
    .A bos-ban meg a másik gép légcsavara által keltett légörvény is megvan.Mondjuk ha tényleg olyan imbolygós mint ahogy te mondod az gáz, mert a repmodellt átírni nem pár hetes meló. Meg olvastam is hogy a repmodell már így marad, nem tudom mennyire igaz ez?
    "hacsak nincs track ir-ed,meg a többi okosság."Itt milyen okosságra gondolsz, joystikra?
    Én amondó vagyok hogy meg kell várni míg kiadják, addig csak mese habbal ez a játék...
  • amigos5
    Hy!Látom itt a ROF-os csapat,jólvan baj nem lehet!
    Nos megvettem én is ,tetszik a grafika....azt ennyi is volt ami jó.Emberek tényleg nem akarok otvarkodni,de ezzel a játékkal a készítők+20 ember+aki beavatott az okosságokba(irányítás terén)+program mahinátorok,akik tudják hol lehet a programban módosítgatni,az fog tudni vele játszani.
    A single player még játszható,a multi az játszhatatlan.....hacsak nincs track ir-ed,meg a többi okosság.Olyan hátrányban vagy ha ezek nincsenek,véged egyből.Lehetne olyan szeró is ahova nem lehetne csatlakozni track-ir-el!
    Maga a játék le se tudom írni annyira gáz!
    Mintha csak a ROF-ot látnám az elején.....kb 1 évnek kellett eltelni mire a gép beállításoknál az örök lőszert be lehetett kapcsolni.Itt is be lehet csak nem csinál semmit.Lövedék találkozási pontot se lehet állítani!
    Ez egy repülős játék!Célkereszt is van....célozni nem kell nem is tudnál annyira ugrál!És kifigyeltem faszán körbelövöm az ellent úgy,hogy egy lövedéket sem kap be.....és nem azért mert béna vok,hanem tesz róla a program,hogy csak bizonyos esetekben legyen találat....EZ MI?Végig a célon vagyok,500 méter,lőnék,pakk!már lövöm a bokrot,...és nem mozdítottam meg a kezem!Jah ránt a fegyver!....de az első lövedéknek találni kell akkor még nem ránt.A gép lő,nem az ujjam.Meg mozoghat,de ne ennyire!
    Az il-2 sturmovikban ha a gép motorját akartam lőni akkor azt lőttem,és el is találtam,le is szakadt!Itt meg imbolyogsz 10 percig,kilövöd a lőszert találat nélkül....azt restart!Én megtenném azt is,hogy leszállok lőszerért és majd megint befogom ,és addig megyek míg le nem szedem de ilyen lőszertöltés opció nincs.ROF dettó.
    A grafikája az szép....tényleg az,meg részletes is.....baba nagyon.Viszont a HDR vagy valami az rendesen kinyomja az ember szemét.....miért kell ez,hogy ne lássunk vagy mi?Legyen valamennyi,de ennyi?Képernyő 80% egy nagy nap...pff!

Hmm..8 gép....az komoly!Az első IL-2 sturmovik-ban 20-30 gép közül választhattam az elején,utána meg szépen jöttek a gépek.Szinte ingyen!Most van vagy 50 szépen kidolgozott repülő. kb. Az IL-2 BOS szép lehúzás lesz....de csak nektek,mert én megfogadtam egy gépet sem veszek meg kb 4-5-6 ezer forintért.pfff.

Ezt a játékot ne vegyétek meg ..nem éri meg...én se tettem volna meg,de félrevezettek a videók meg,hogy az igazi il2 az jó volt.Gondoltam ez is jó lesz.
    Mikor kiderűlt számomra,hogy a ROF készítőinek a keze is benne van a dologban(szinte úgy néz ki.hogy csak az ő kezük van benne)...és ugyan azokat a hibákat látom mint a ROF-ban az elején...azon a ponton lettem kész!Így teszik érdekessé a játékot,hogy az ember várja a patchot...,hogy hú milyen lett most...hú új repcsi 5 ezerér....

Bye!

• Seaweed
    F4?

De ezzel parhuzamosan nem vettek el az erejebol kisebb nyomason?! (mert ha nem akkor lesz siras /mert mar most is jobban maszik felfele/ aztan majd kisirjak a butitast kov patchre )
    Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.09.05. 23:34:32
  • sakkay
    Alakul..3 percig bírja (kb). a messzer a túlhajtást...sok lesz az a jakoknak.
  • LeonSilver
    Nnnna. Visszgyütt a rádigó
  • Seaweed
    Orosz Cobra nem lenne rossz
  • LeonSilver
    Én a Harriert :D
  • sakkay
    Én meg a Cobrát várom.
  • sakkay
    Szerintem én igen.
  • LeonSilver
    Ehh... pedig azt hittem benne lesz a P-47
  • Seaweed
    391MB nalam.

holnap delutan/este lesz valaki online BoS-ban?
  • sakkay
    Jön a patch...400 mega. Azt mondják, nagy újítás nincsen, pár apróság, meg hiba javítás.
  • LeonSilver
    Ennyi :D
  • sakkay
  • Her Laca
  • Solt
  • Seaweed