IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most olvasom ezt a lock-olható dolgot,ez tényleg gáz.
Bár az is igaz,hogy real life is a zöldfülûek kapták a lerúgott,lefosott gépeket elõször,de nem hiszem,hogy itt erre gondoltak a fejlesztõk.
Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Az IL2-õt is lehetett billrõl vezetni,szóval ez nem jelent semmit,más kérdés,hogy milyen hatékonysággal.
Illetve azt is jelentheti,hogy mivel felmérve a hárdkór réteg vásárlóerejét a prealfa cuccal(zéró),rájöttek,hogy nyitni kell a casual gémerek irányába is,vagy bukó lesz az egész anyagilag,bár szerintem ezek után mindenhogy padlóra ülnek két szék között.
Her Laca
Nem mindenki az, azért nem kell túlzásokba esni.
Sokan még a messzert is szarozták ,mert lelövöldözték õket,sõt bármi mást is csak éppen magukban nem keresték a hibát.
Én ezt már régen is leírtam,hogy ott pont olyan volt mint a való életben.vannak a valóban sokezer órát mindenféle szimekbe repkedõ arcok és vannak a kevésbé tapasztalt vagy éppen a játékkal most ismerkedõk,nem nehéz egyenlõség jelet vonni a való élettel, ahol azért a tapasztalat igen sokat számított.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Na de ATAG-on kizárólag vér HC-k játszanak, akkor miért rínak a spit motorja miatt? Annak (MKI-II) még WT-ben is bedöglik a karburátora, ha sok negatívat kap.
Her Laca
Na azért ezt én sem veszem teljesen komolyra ám. Mint itt írták egy szint fölött azért egérrel nem lehet labdába rúgni ,még a wartündérben sem .
Bár ismertem Il2 ben egy srácot az egerezett sokáig.

No, hogy legyen egy kis objektivitás is... az, hogy egérrel lehet irányítani, még önmagában semmi rosszat nem jelent, autószimulátoroknál is bevett fogás, lásd LFS, Assetto Corsa. 😊)

www.smart-bus.hu

"Most olvasom (igaz Tomtól) hogy az egyjátékos módban a felszereléseket majd ki kel lockolni??? Kész vagyok de komolyan."

Az még nem lenne akkor a probléma. Inkább, mint dodóért megvenni, mint rof-ban. De az egerészés muhahahaa....ez röhej 😄

Lelki szemeimmel már egy olyan hosszú távú projektet képzeltem, mint az 1946, erre felébredek és a bilibe mártogatjátok a kezem :o
Her Laca
Van olyan is. Csak az E4 tõl autómata. Bár tök mindegy mert a BF ek anélkül is korszerûbbek voltak . A másik gondjuk ,hogy fullad a spit meg a hurkány negatívba a karbi miatt. A messzer meg nem.
És? Rolls-Royce ék a faxnak em találták ki az injektort. Tehetünk mi arról,hogy a germánok meg igen és a gépeikbe ilyenek a motorok?

De nem ezeken múlik a dolog.

"Ez ugyan olyan mikor az angol srácok hõbörögtek atagon,hogy a messernek automatikus a PP állítása"

Mér nem raknak be inkább olyan Emil-t a csatornára amin nincs auto PP? Akkor a szövetségesnek se kellene hõbörögni.
Her Laca

Ennyi negatív energiával már az is csoda lenne, ha megjelenne a BoS! 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
1.54 körül az aknavetõnél😊

L Viper
No igen, itt a kulcsszó: széles rétegek. Innen már életbe is lép a nem szimulátor kategória. Legalábbis nálam.
Ha valamit szimulálunk, akkor szimuláljuk, ahhoz meg kell a bot, meg a gázkar 😊
Ezt a sokat szidott Microsoft oldotta meg jól az FS2004 / FSX vonalon. "Merugye" ott vannak az alap gépek a mezei felhasználóknak, egyszerûbb repmodellel (de ott is kötelezõ azért a bot), meg vannak a komolyabban leszimulált masinák (fizetõs és free kategóriában is van alternatíva) a HC pilcsiknek, ahol mindent klikkelni kell, meg küzdeni kell az izzasztó repmodellel is. Nem volt rossz húzás ez az irányvonal, hogy ilyen szinten lehet moddolni egy szimulátort, mint az FS-t.
Her Laca
Most olvasom (igaz Tomtól) hogy az egyjátékos módban a felszereléseket majd ki kel lockolni??? Kész vagyok de komolyan.

Belegondoltam .
Valóságban!
Német zöldfülû pilot (de akár legyen orosz is) kikerül a frontra.
Na kap egy gépet ,de mivel tapasztalatlan és amúgy is fosik olyat ami kissé szarabb mint a többieké,nem olyan erõs a motorja,mondjuk csak géppuskát szerelnek bele,póttankot se kap (mi a faxnak az spóróljon az isten barma 😊 Természetesen ha már õ a jani akkor lesz minden mint a karácsonyfa alatt ,bár akkor már egy szem géppityuval is lelõné az ellent 😊
Komolyan eszem megáll.

Her Laca
Azt írta ,hogy nem lehet kizárni a széles rétegeket ,mert ,hogy nem mindenkinek van hotas ,meg TR és valami olyasmit,hogy elérhetõvé kell tenni egérrel is az irányítást,épp ezért nem is (amúgy sem szereti a sok birizgát személy szerint) favorizálják a kapcsolgatást ,tologatást ,meg ilyen úri huncutságokat. Gondolom ez csak opció ,de akkor is,aki egy szimbe belefog az csak vesz egy joyt magának ha mást nem is.

Her Laca
Nézd meg a messzeres videóban 3.55 tõl ,elhúzza visszateszi és az mint a szög odaáll .

L Viper
Olvasom egy ideje A BOS- témáját, nem is akarnék nagyon beleszólni, de ez komoly?
Egérrel? Nincs több kérdésem <#wink>
Arra a piacra már vannak klasszis ingyenes játékok. (Pl. War thunder.)
Tényleg megnézi..kicsit a kamerának is úgy látom<#vigyor>.

Her Laca
Nem nem a lövészekre,hanem a gép vezetésére. Ez teljesen egyértelmû nem tévedek.

repvez
Ezek a BOS dev videok még akár jót is jelenthetnének, ha tényleg real szimet akarnának csinálni, de mostmár tudjuk, hogy nem az lesz és igy ez csak felesleges költség ami a játék árán meg fog látszódni.
Mert ha a dogfightra lesz kihegyezve a cucc akkor saját szájizukre kiegyenlitik az erõviszonyokat , hogy minden oldalról legyen esély nyerni. Gondolom majd lesz team death match meg ilyenek .

ÉS mint régebben irtam a V szárnybeállitás miatt stabilak ezek a gépek és kell nekik egy kis idõ mire reagálnak, nem egy extra 300as mint a Bessenyei gépe.Jól látszik az F4U-nál mikor elengedi a botot és 2 kézzel megnézi az óráját kötelékbe 1 :27nél.
Gondolom a lövészekre gondoltak. Laca, már a jelenlegi állapotában sem lehetne...<#ravasz1> Talán csak nem te is afféle búvárkapitalistakém vagy elvtárs? Terjeszted itt a pánikot!<#alien>
Amúgy el lehet vezetgetni mindent szimet, kérdés van e értelme? Pl nem lehet nagyon felszállni.

Her Laca
Mondjuk ezt cáfolnám,mert azért voltak pilóták pl Chuck Yeager is akik kipróbálhatták az ellenfél gépeit szép számmal,és õ azt mondta,hogy szerinte a háború legjobb dugattyús gépe a fóka volt. Nem hiszem,hogy udvariaskodott volna. De német részrõl is voltak szép számmal akik elismerõen szóltak az ellenfél gépeirõl.
Különben is kb egyforma volt mindegyik ,a kor technikai csúcsát képezték akkoriban ezek a madarak,persze az nem mindegy mely nemzet technikai csúcsát ugye😊

Her Laca
Elhûlve olvasom,hogy majd ezt is lehet egérrel meg billel is vezetgetni ,mert kell ,hogy széles réteg örüljön neki.

Kérdem én

Szim vagy nem szim ez itt a kérdés.

Na igen, ez alap. Ha ugye szimulátort használsz. Meg különben is..kinek volt jobb gépe Laca?
Hát aki megnyerte a háborút!
<#alien>

<#vigyor>

Her Laca
Ez ugyan olyan mikor az angol srácok hõbörögtek atagon,hogy a messernek automatikus a PP állítása,meg még sok egyéb,és nekik nem és ezért õk hátrányban vannak.Akkor is mondtam nekik,hogy szidják a zseniális angelus tervezõket ,mit tehetünk mi arról,hogy nekik nem jutott eszükbe úgy megcsinálni mint a germán mérnököknek.

Her Laca
De ki a faxt érdekel az orosz gép stabilitása? Tehetek én arról,hogy nem tudtak egy épkézláb gépet összerakni? Én a messzáról beszélek,az orosz csodavasak stabilitása az legyen a veresek gondja.
Vagy! Ahogy Tom megemlítette egyszerûen elcsalják a dolgokat. Az se jobb.

És egy kis légi harc' belülrõl!

Kukantsad meg 7-8 körül a felszállásnál!

Ne feledd, nekik volt van lehetõségük az eredeti orosz gépeket tanulmányozni. A stabilitás meg viszonylagos, láthatod a videón! PL. amikor összetöri, valamelyikben a leszálláskor.

Her Laca
És nézzük meg hogy is repül egy messzer,ha végignézi az ember láthatja,hogy nem illeg billeg ,ahova teszi az oda megy és ott is marad.

Her Laca
Sakkay mester. Ezt most mutatták ,ugyan nem ebbõl a célból,de nézd meg hogy repül egy 2.VH-s gép.Mondhatnám stabil mint egy telefonfülke.

Akkor én értettem félre, bocsi...

www.smart-bus.hu

Nem negatív jelzõnek szánom, nekem is megvan a RoF.
No, azért ezt a "RoF-s" jelzõt ne használjuk már negatív környezetben... a rendelkezésre álló adatok alapján, és a kor adottságai miatt a RoF egy teljesen korrekt szimulátor. Ráadásul bugok és gépigény terén messze veri a többit...

www.smart-bus.hu

"Különben ez szerintem inkább dogfight játék lesz minden erre utal."

Azt mondod, hogy RoF-os "flying circus"-t csinálnak, de II. vh-s gépekkel? Na a tényleg vicc kategória lenne IL2 név alatt.
Her Laca
Az kell. A kevésbé gyakorlott vagy kezdõ játékosoknak,hogy megszeressék és sikerélményùk legyen. Egy Hard ficaknak lássuk be Tök mindegy hogy Il2 vagy clod vagy boss mert kB egy óra gyakorlás után bármelyikben halomra lõ mindenkit,õk nem is repkednek kampányokat.

Hát pl. ezért is fura, hogy annyira erõltetik a single missiont. Nem is értem. Mert ha full szim, abba még elmegy, de ha csak a dogfight abba hova menne ez el?

Her Laca
Majd ha kiadják készre megnézem.
Én nem akarok tesztelgetni,most is csak miattad szántam rá idõt,annyira mondtad,hogy milyen jó gondoltam csak van benne valami.De a többit már leírtam.
Különben ez szerintem inkább dogfight játék lesz minden erre utal.

Ja hát elég egy dög. Nézd meg a képeket.

Nem semmi , hogy beülhetett. Nekem mondjuk nincsen haditechnika és fegyver fétisem, de ez a szandálos kép nagyon durva.<#smile>

Her Laca
Volt egy idõszak amikor én is berzenkedtem a sérülések miatt ugye nem is rejtettem véka alá a véleményem.De az új patc el javítottak rajta.Mindamellett atagon bõven 3 fölött volt az átlagom,ritkán ment 2 alá,azért csak lekalapáltam a gépeket valahogy,még ha nem is estek szét azonnal is.
Jelzem a 110 estel én sem tudok Lõni😊

<#vigyor>Azért majd ha még egyszer teszteled, néz meg benne több dolgot is. Mivel nagyjából tudom mi a fõ gondod vele, szólok mikor érdemes ránézned..remélem eljut odáig , hogy szólok<#alien>.

Her Laca
Jól elbeszélgetünk mi itt😊 de én a minapi próba után akkor is csak azt mondhatom hogy ez egy xar😊 Engem senki nem gyõz meg mondhat amit akar,a lényeg, hogy én mit tapasztalok😊

Her Laca
Amit néztem az egy pár napos videó volt,ergo elég friss.😊))

Akár 1 hónapja is egy pe-2 egy jó kitartott rácsapással le lehetett küldeni. Tegnap a multinál-ok küzdött a gyerek-három messzer, legalább 7 látható találatot ért el, mire lezuhant a srác-és a szárnya sem szakadt le<#nevetes1>!

A Lavor még nagyon alapon van. PL multiban még nem is lehet repülni. Azon meg tudod érdemes elgondolkodni ha az etalon-nem irónia-sérülésmodellnek vesszük a Clodot(már ami a fegyver általit illeti) nem fura, hogy egy me110-el többször törzstalálatot érek el egy hurikánon, és az vidáman repked, miközben a szárnyra rak egy nagy és két kis lyukat? Éppen tegnap nézegettem ezt. Óriás villanások sokszor-gondoltam a109-el béna vagyok mert a szárnyon van a 20-as, nem biztos , hogy az is megvolt. Quikben még régebben beállítottam szépen, hogy hová hordjon de ott is fura volt, hogy sokszor 2 másodpercig csak nyelte az ellen és ahhoz képest egész jól nézett ki. Na de a me-110 mindent egy tengelyrõl indít' és abszolút nincsen meg a hatás.
Elismerem, hogy a BOS talán sok, de a CLOD sérülés okozás terén meg kevés. Legalábbis ami vizuálisan látszik. Azt meg ugye vedd figyelembe, hogy mint a tûzerõ de fõleg a fegyverek elhelyezése jóval hatásosabbá teszi a sérülés okozás a BOS idejében.

Her Laca
Tegnap néztem egy videót egy lavorral vitézkedett valaki.Lõtt rácsapásból egy masszát közben billegett mint kecskeszar a deszkán sprézett rendesen,kB ha véletlen egy lövedék találta el a bf et,na de annak mit adj isten máris leesett a Szárnya😊 A Lavor meg úgy emelkedett mintha rakéta hajtotta volna.