IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár az is igaz,hogy real life is a zöldfülûek kapták a lerúgott,lefosott gépeket elõször,de nem hiszem,hogy itt erre gondoltak a fejlesztõk.
A 6 . hozzászólásban.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Illetve azt is jelentheti,hogy mivel felmérve a hárdkór réteg vásárlóerejét a prealfa cuccal(zéró),rájöttek,hogy nyitni kell a casual gémerek irányába is,vagy bukó lesz az egész anyagilag,bár szerintem ezek után mindenhogy padlóra ülnek két szék között.
Sokan még a messzert is szarozták ,mert lelövöldözték õket,sõt bármi mást is csak éppen magukban nem keresték a hibát.
Én ezt már régen is leírtam,hogy ott pont olyan volt mint a való életben.vannak a valóban sokezer órát mindenféle szimekbe repkedõ arcok és vannak a kevésbé tapasztalt vagy éppen a játékkal most ismerkedõk,nem nehéz egyenlõség jelet vonni a való élettel, ahol azért a tapasztalat igen sokat számított.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Bár ismertem Il2 ben egy srácot az egerezett sokáig.
www.smart-bus.hu
Az még nem lenne akkor a probléma. Inkább, mint dodóért megvenni, mint rof-ban. De az egerészés muhahahaa....ez röhej 😄
Lelki szemeimmel már egy olyan hosszú távú projektet képzeltem, mint az 1946, erre felébredek és a bilibe mártogatjátok a kezem :o
És? Rolls-Royce ék a faxnak em találták ki az injektort. Tehetünk mi arról,hogy a germánok meg igen és a gépeikbe ilyenek a motorok?
De nem ezeken múlik a dolog.
Mér nem raknak be inkább olyan Emil-t a csatornára amin nincs auto PP? Akkor a szövetségesnek se kellene hõbörögni.
www.smart-bus.hu
Ha valamit szimulálunk, akkor szimuláljuk, ahhoz meg kell a bot, meg a gázkar 😊
Ezt a sokat szidott Microsoft oldotta meg jól az FS2004 / FSX vonalon. "Merugye" ott vannak az alap gépek a mezei felhasználóknak, egyszerûbb repmodellel (de ott is kötelezõ azért a bot), meg vannak a komolyabban leszimulált masinák (fizetõs és free kategóriában is van alternatíva) a HC pilcsiknek, ahol mindent klikkelni kell, meg küzdeni kell az izzasztó repmodellel is. Nem volt rossz húzás ez az irányvonal, hogy ilyen szinten lehet moddolni egy szimulátort, mint az FS-t.
Belegondoltam .
Valóságban!
Német zöldfülû pilot (de akár legyen orosz is) kikerül a frontra.
Na kap egy gépet ,de mivel tapasztalatlan és amúgy is fosik olyat ami kissé szarabb mint a többieké,nem olyan erõs a motorja,mondjuk csak géppuskát szerelnek bele,póttankot se kap (mi a faxnak az spóróljon az isten barma 😊 Természetesen ha már õ a jani akkor lesz minden mint a karácsonyfa alatt ,bár akkor már egy szem géppityuval is lelõné az ellent 😊
Komolyan eszem megáll.
Egérrel? Nincs több kérdésem <#wink>#wink>
Arra a piacra már vannak klasszis ingyenes játékok. (Pl. War thunder.)
Mert ha a dogfightra lesz kihegyezve a cucc akkor saját szájizukre kiegyenlitik az erõviszonyokat , hogy minden oldalról legyen esély nyerni. Gondolom majd lesz team death match meg ilyenek .
ÉS mint régebben irtam a V szárnybeállitás miatt stabilak ezek a gépek és kell nekik egy kis idõ mire reagálnak, nem egy extra 300as mint a Bessenyei gépe.Jól látszik az F4U-nál mikor elengedi a botot és 2 kézzel megnézi az óráját kötelékbe 1 :27nél.
Amúgy el lehet vezetgetni mindent szimet, kérdés van e értelme? Pl nem lehet nagyon felszállni.
Különben is kb egyforma volt mindegyik ,a kor technikai csúcsát képezték akkoriban ezek a madarak,persze az nem mindegy mely nemzet technikai csúcsát ugye😊
Kérdem én
Szim vagy nem szim ez itt a kérdés.

Hát aki megnyerte a háborút!
<#alien>#alien>
Vagy! Ahogy Tom megemlítette egyszerûen elcsalják a dolgokat. Az se jobb.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Azt mondod, hogy RoF-os "flying circus"-t csinálnak, de II. vh-s gépekkel? Na a tényleg vicc kategória lenne IL2 név alatt.
Én nem akarok tesztelgetni,most is csak miattad szántam rá idõt,annyira mondtad,hogy milyen jó gondoltam csak van benne valami.De a többit már leírtam.
Különben ez szerintem inkább dogfight játék lesz minden erre utal.
Jelzem a 110 estel én sem tudok Lõni😊
Elismerem, hogy a BOS talán sok, de a CLOD sérülés okozás terén meg kevés. Legalábbis ami vizuálisan látszik. Azt meg ugye vedd figyelembe, hogy mint a tûzerõ de fõleg a fegyverek elhelyezése jóval hatásosabbá teszi a sérülés okozás a BOS idejében.