91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Ez a kedvencem

No meg Ő.Mondjuk ez a beretvák szent grálja mint megtudtam,de legalábbis valami olyasmi.
    Az erősítés ezüst.Most van kis fazonigazításon.

Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.09.09. 20:30:50
  • Her Laca
    Van még szintén angol Wade & Butcher.
    Ezek nem az enyémek,ennyire nem vagyok fanatikus:) de gyönyörűek.
    No meg van a Filarmónica,meg még egy meg ezer fajta ,a franciák a spanyolok ,olaszok is csináltak,sött magyar mesterek is.

Megnézed az Angol késeknek van egy sajátos stílusa,olyan bárd szerű a legtöbb.

Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.09.09. 20:19:45
  • LeonSilver
    Ja. Én is 2001-ben regeltem, de már jóóóval előtte olvasgattam az ezsgét
  • Willenbrock
    Mindig tanul valamit az ember,a solingeni késekről már hallottam,sheffieldiekről nem :)
  • artivizsla #77866
    Nekem igen, de a telepítés ment magától, nem nagyon kellett nekem mit csinálni.
  • artivizsla #77865
    Ő lenne a kovács, nyelet meg csinálnál kűből hozzá. :)
  • artivizsla #77864
    Ausztenites krómacél, ezért rozsdásodik egy kicsit, de nem vészes.

Ha akarsz külön pengét csináltatni, tudok vszeg kovácsot és olyan anyagot is adni hozzá, ami nagyon ott van a szeren. A késkészítők is nem rég kezdték használni az anyagot, kereskedelemben nem is nagyon forgalmazzák. 1.4535
  • Seaweed
    Detto Ez az accomnak orultem mikor ujra birtokba vehettem csak 2001-ben regisztraltam
  • sakkay
    Ahányszor meghallgatom, annyiszor röhögöm szét magam ezeken az ökrökön.
  • sakkay
    Hát biztos ilyen is van. Habár sokan biztos a bos leendő kiadása miatt kerestek rá mostanában a fórumra.
  • Amaymon
    Lehet elfelejtettek a bejelentkezésük, mint én mikor az email-es login-t bevezették. Inkább csináltam egy újat olyan 3 éve. Az előző accom akkor regisztráltam, amikor az sg-nek még supergamez volt a neve és az általuk üzemeltetett ftp-ről nagy üzembe ment a 0-days töltögetés. :)

szerk. nagyjából 15-16 éve látogatom az sg-t, kimondani is sok :o
    Utoljára szerkesztette: Amaymon, 2014.09.09. 19:12:28
  • Fürtös
    Il2 ben én már 2008 óta nem vagyok aktív de napi szinten feljövök ide.
  • sakkay
  • sakkay
    Na nem épen rád gondoltam Feca!
  • Seaweed
    En is evekeig olvsgattam csak...ugye nem regen tertem vissza aktivkent :D (jah meg mert nem is emlekeztem jelszavamra, igy uzemeltetok segitettek ki)
  • feca1229
    én rendszeresen olvasgatok! ha meg nyűgöm van akkor kérdezek! :-)
  • sakkay
    Azért nagyon kíváncsi lennék, hogy az itt rendszeresen élők' mellet, mennyi az olvasók száma. Mert sokan ide írnak úgy , hogy látszik képbe vannak, de nem láttam őket( a nevüket) előtte soha. Ez nem baj, sőt, csak tényleg elgondolkodtam, hogy mennyi lehet akik rendszeresen olvasgatnak itt.
  • Seaweed
    Szivom is magamba a tudast mint a lelegzetet
  • feca1229
    Üdv!
    A jelenlévők között megvan valakinek a DORA? Telepitési gondjaim támadtak és talán segíthet.
  • LeonSilver
  • Her Laca
    Na ez úgy van,hogy eleinte az alapanyag angol volt Sheffield ben volt a nagy borotva készítés hazája,és a németek is onnan vették az alapanyago de solingenben csinálták. Eleve solingenben minden sarkon van egy manufaktúra akik késeket és borotvákat csinálnak,persze a sok közt van egy két kiemelkedő,mint pl a Böker,vagy a Henckels/Zwilling (szerintem az a legjobb) ,de átlagban mind nagyon jó. Na a lényeg,hogy aztán a németek megtanúltak acélt gyártani:))) mint tudjuk és jobbat csináltak mint az angelusok,ínnentől aztán német szénacélból készűltek a beretvák, vagy a háború után rozsdamentesbő,de pl ez a sasos is abból van , merrt iszonyat kemény de nem 100% mert azért fogja a rozsda,gondolom ezek a kezdeti szárnypróbálgatásaik. Na most mindent tudtok:)
  • Willenbrock
    Igaz biztos exportra csinálták azért angol a felirat,már akkor is angol volt a nagy nemzetközi nyelv.
  • Willenbrock
    Német borotvának angol felirata van? Amúgy jól néz ki,a nyelet hogy csináltad,miből?
  • Her Laca
    Sőtt! 1902-1935. készültek ezek a beretvák. Még a pengét fell kell újíttatnom egy kicsit,de nem nagy munka,inkább egy élezés ami kell neki mert baxott kemény egy anyag és nekem nincs hozzá készségem.
  • Her Laca
    Na figyu:) Ez tetszeni fog:)) Német ,ha jól néztem utána II. VH-s
    Nyelet én csináltam neki mert az meg volt halva.

Emmeg a reggeli beretválkozásom:)
    Ezt is én csináltam.Mármint a nyelet .
  • Volfram42
    Olyan szinten, hogy miattad úgy néz ki be fogok szerezni egy nem biztonsági borotvapengét. Pedig én gyűlölök borotválkozni. Erre ez meg megtszett.
    Az hagyján, hogy LeonSilver rámsózott egy joy-t, amúgy nagyon helyesen, de hogy pengét akarjak venni egy IL2 topicban olvasottak hatására. Na ilyet még nem látott a világ.:-)
  • CaseyRatRyback
    nem kell semmi dbw mod meg ilyenek
    töltsd le a hsfx 7-et, az a tuti, és HD-s
    na csoki
  • artivizsla #77843
    A DBW mod-hoz van egy ilyen csomag.

A sima 1946-hoz pedig a Tiger 33 kiegészítés használható.

• LeonSilver

Szerintem meg senki figyelmét nem kerülte el.
    Ha valaki tudja a választ, majd válaszol.
  • Arpad82
    :D
    No, akkor bemásolom megint, mert szerintem csak elkerülhette a figyelmeteket. Íme:

Tudna valaki segíteni nekem abban, hogy az aktuálisan legfrissebb textúracsomagot az Il-2 1936-hoz hol találom? Gugliztam, a Mission2Today oldalán találtam egy high resolution texture pack-ot, de érzésem szerint ez nagyon régi. A lényeg, hogy szebben nézzen ki a táj, mint az eredeti 1946-ban. Legfrissebb patch fent van.
    Köszi!
  • Torzonborz
    Köszi , akkor még várok vele. :)
  • LeonSilver
    :D

• Her Laca
    Titkos:))) Leon. Sose tudod meg.
    A kollega még nem tudja,hogy itt az off a megszokott:) Főleg tőlem
  • LeonSilver
    És mi a kérdésed?
  • Arpad82
    Gondoltam, ha ez a poszt befért ide, akkor talán az én kérdésem is.... ;)
  • sakkay
    Hát nemtom' Laca. Igaz akkor még 560 volt de amikor egyszer kétszer online voltam valami bombázásban, nagyon vége volt pár másodpercre..de akár mondhatnám a nagy kikötő fölött..jut eszembe ki is próbálom a mostanival. Igazam lesz..
  • Solt
    Kétlem! :)) Próbáld ki... fixáld mondjuk 40-re, forgolódj, aztán nézd meg ugyanazt 60 fps mellett! ;)
  • Her Laca
    Ez marhaság:) már meg ne haragudj:) A clod az stabil mint a telefofülke ebben a tekintetben. Ne feledd én azért voltam warban 100 gép meg ami még a földön izeg mozog és stabil 60 fps.
    Jelzem ez a legnagyobb félelem a BOS al kapcsolatban ,ezt Tommal tárgyaltuk ,hogy ez a játékmotor nem nagyon bírja a nagy terhelést.
  • LeonSilver
    A hiba az ÖN készülékében leledzik....

Tényleg! Mi a helyzet????
  • Solt
    Örülj neki... engem kiidegel! :D