91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#77870 Ez a kedvencem
No meg Ő.Mondjuk ez a beretvák szent grálja mint megtudtam,de legalábbis valami olyasmi.
Az erősítés ezüst.Most van kis fazonigazításon.
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.09.09. 20:30:50 -
#77869 Van még szintén angol Wade & Butcher.
Ezek nem az enyémek,ennyire nem vagyok fanatikus:) de gyönyörűek.
No meg van a Filarmónica,meg még egy meg ezer fajta ,a franciák a spanyolok ,olaszok is csináltak,sött magyar mesterek is.
Megnézed az Angol késeknek van egy sajátos stílusa,olyan bárd szerű a legtöbb.
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.09.09. 20:19:45 -
#77868 Ja. Én is 2001-ben regeltem, de már jóóóval előtte olvasgattam az ezsgét -
#77867 Mindig tanul valamit az ember,a solingeni késekről már hallottam,sheffieldiekről nem :) -
artivizsla #77866 Nekem igen, de a telepítés ment magától, nem nagyon kellett nekem mit csinálni. -
artivizsla #77865 Ő lenne a kovács, nyelet meg csinálnál kűből hozzá. :) -
artivizsla #77864 Ausztenites krómacél, ezért rozsdásodik egy kicsit, de nem vészes.
Ha akarsz külön pengét csináltatni, tudok vszeg kovácsot és olyan anyagot is adni hozzá, ami nagyon ott van a szeren. A késkészítők is nem rég kezdték használni az anyagot, kereskedelemben nem is nagyon forgalmazzák. 1.4535 -
#77863 Detto Ez az accomnak orultem mikor ujra birtokba vehettem csak 2001-ben regisztraltam -
sakkay #77862 Ahányszor meghallgatom, annyiszor röhögöm szét magam ezeken az ökrökön.
-
sakkay #77861 Hát biztos ilyen is van. Habár sokan biztos a bos leendő kiadása miatt kerestek rá mostanában a fórumra. -
Amaymon #77860 Lehet elfelejtettek a bejelentkezésük, mint én mikor az email-es login-t bevezették. Inkább csináltam egy újat olyan 3 éve. Az előző accom akkor regisztráltam, amikor az sg-nek még supergamez volt a neve és az általuk üzemeltetett ftp-ről nagy üzembe ment a 0-days töltögetés. :)
szerk. nagyjából 15-16 éve látogatom az sg-t, kimondani is sok :o
Utoljára szerkesztette: Amaymon, 2014.09.09. 19:12:28 -
Fürtös #77859 Il2 ben én már 2008 óta nem vagyok aktív de napi szinten feljövök ide.
-
sakkay #77858 -
sakkay #77857 Na nem épen rád gondoltam Feca! -
#77856 En is evekeig olvsgattam csak...ugye nem regen tertem vissza aktivkent :D (jah meg mert nem is emlekeztem jelszavamra, igy uzemeltetok segitettek ki) -
feca1229 #77855 én rendszeresen olvasgatok! ha meg nyűgöm van akkor kérdezek! :-) -
sakkay #77854 Azért nagyon kíváncsi lennék, hogy az itt rendszeresen élők' mellet, mennyi az olvasók száma. Mert sokan ide írnak úgy , hogy látszik képbe vannak, de nem láttam őket( a nevüket) előtte soha. Ez nem baj, sőt, csak tényleg elgondolkodtam, hogy mennyi lehet akik rendszeresen olvasgatnak itt. -
#77853 Szivom is magamba a tudast mint a lelegzetet -
feca1229 #77852 Üdv!
A jelenlévők között megvan valakinek a DORA? Telepitési gondjaim támadtak és talán segíthet. -
#77851 -
#77850 Na ez úgy van,hogy eleinte az alapanyag angol volt Sheffield ben volt a nagy borotva készítés hazája,és a németek is onnan vették az alapanyago de solingenben csinálták. Eleve solingenben minden sarkon van egy manufaktúra akik késeket és borotvákat csinálnak,persze a sok közt van egy két kiemelkedő,mint pl a Böker,vagy a Henckels/Zwilling (szerintem az a legjobb) ,de átlagban mind nagyon jó. Na a lényeg,hogy aztán a németek megtanúltak acélt gyártani:))) mint tudjuk és jobbat csináltak mint az angelusok,ínnentől aztán német szénacélból készűltek a beretvák, vagy a háború után rozsdamentesbő,de pl ez a sasos is abból van , merrt iszonyat kemény de nem 100% mert azért fogja a rozsda,gondolom ezek a kezdeti szárnypróbálgatásaik. Na most mindent tudtok:) -
#77849 Igaz biztos exportra csinálták azért angol a felirat,már akkor is angol volt a nagy nemzetközi nyelv. -
#77848 Német borotvának angol felirata van? Amúgy jól néz ki,a nyelet hogy csináltad,miből? -
#77847 Sőtt! 1902-1935. készültek ezek a beretvák. Még a pengét fell kell újíttatnom egy kicsit,de nem nagy munka,inkább egy élezés ami kell neki mert baxott kemény egy anyag és nekem nincs hozzá készségem. -
#77846 Na figyu:) Ez tetszeni fog:)) Német ,ha jól néztem utána II. VH-s
Nyelet én csináltam neki mert az meg volt halva.
Emmeg a reggeli beretválkozásom:)
Ezt is én csináltam.Mármint a nyelet .
-
Volfram42 #77845 Olyan szinten, hogy miattad úgy néz ki be fogok szerezni egy nem biztonsági borotvapengét. Pedig én gyűlölök borotválkozni. Erre ez meg megtszett.
Az hagyján, hogy LeonSilver rámsózott egy joy-t, amúgy nagyon helyesen, de hogy pengét akarjak venni egy IL2 topicban olvasottak hatására. Na ilyet még nem látott a világ.:-) -
CaseyRatRyback #77844 nem kell semmi dbw mod meg ilyenek
töltsd le a hsfx 7-et, az a tuti, és HD-s
na csoki -
artivizsla #77843 A DBW mod-hoz van egy ilyen csomag.
A sima 1946-hoz pedig a Tiger 33 kiegészítés használható.
-
Szerintem meg senki figyelmét nem kerülte el.
Ha valaki tudja a választ, majd válaszol. -
Arpad82 #77841 :D
No, akkor bemásolom megint, mert szerintem csak elkerülhette a figyelmeteket. Íme:
Tudna valaki segíteni nekem abban, hogy az aktuálisan legfrissebb textúracsomagot az Il-2 1936-hoz hol találom? Gugliztam, a Mission2Today oldalán találtam egy high resolution texture pack-ot, de érzésem szerint ez nagyon régi. A lényeg, hogy szebben nézzen ki a táj, mint az eredeti 1946-ban. Legfrissebb patch fent van.
Köszi! -
#77840 Köszi , akkor még várok vele. :) -
#77839 :D
-
#77838 Titkos:))) Leon. Sose tudod meg.
A kollega még nem tudja,hogy itt az off a megszokott:) Főleg tőlem -
#77837 És mi a kérdésed? -
Arpad82 #77836 Gondoltam, ha ez a poszt befért ide, akkor talán az én kérdésem is.... ;) -
sakkay #77835 Hát nemtom' Laca. Igaz akkor még 560 volt de amikor egyszer kétszer online voltam valami bombázásban, nagyon vége volt pár másodpercre..de akár mondhatnám a nagy kikötő fölött..jut eszembe ki is próbálom a mostanival. Igazam lesz.. -
Solt #77834 Kétlem! :)) Próbáld ki... fixáld mondjuk 40-re, forgolódj, aztán nézd meg ugyanazt 60 fps mellett! ;) -
#77833 Ez marhaság:) már meg ne haragudj:) A clod az stabil mint a telefofülke ebben a tekintetben. Ne feledd én azért voltam warban 100 gép meg ami még a földön izeg mozog és stabil 60 fps.
Jelzem ez a legnagyobb félelem a BOS al kapcsolatban ,ezt Tommal tárgyaltuk ,hogy ez a játékmotor nem nagyon bírja a nagy terhelést. -
#77832 A hiba az ÖN készülékében leledzik....
Tényleg! Mi a helyzet???? -
Solt #77831 Örülj neki... engem kiidegel! :D