IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Nem fogja. Én valahol olvastam mik az elvárások,valami eszement szám volt ,majd elõkeresem ,hogy hol találtam. Annyit szerintem az Il2 sem hozott 10 év alatt.Na jó most túlzok,de tényleg horror volt.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Bõven hozni fogja, max nem a mi pénzünkbõl... :)

www.smart-bus.hu

Her Laca
Észrevetted? Szegény Sakkay már nem is mer komolyabb hangvételben nyilatkozni róla:))
És mindez a mi aknamunkánknak :XD és a jó kis negatív hullámainknak köszönhetõ!<#eplus2>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Támogatom

Her Laca
Dobjuk össze a lét valami nemzetközi hírû hackernek aki szépen feltör mindent:)
Jogilag nem tudnak fellépni ellenük jelenleg sem ezt a kört már megpróbálták lefutni,de lesántultak közben:)

Her Laca
Bakker ezt végignéztem oszt elszédültem.
Ez a repmodell még a Lagg 3 nál is szánalom,ez ez ez egy szar.
Ráadásul ráemel az F4 re<#csodalk>
Ez egy esõ vh-s szim már amilyen ez a körbe karikába .
Ez a videjóóóó

LeonSilver
Én attól "félek", hogy a 3*7 jogilag fog valahogy fellépni a TF moddolgatása ellen.
Tudod Laca, ha nincs konkurencia, akkor a szart is el lehet adni

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Így van,tényleg akkor kezdõdött a mélyrepülés,hogy stílszerû legyek.:(
Her Laca
Na jó nem vagyok egy jós,de van egy komolyabb fogadásom,hogy a BOS nem fogja hozni az elvárásoknak megfelelõ bevételt.
Mehetnek vissza a 3*7 esek varrógépeket modellezni,hál istennek,mert én aszondom ami nem megy azt kár erõltetni. :)

Mindenesetre igazán kíváncsi vagyok mi lesz. A forráskódot meg remélem egyszer megkapják. <#vigyor> Mondjuk az azt jelentené, hogy bejött anyagilag a BOS.

Her Laca
Azt megölték a modok sajna. Amekkora áldás kb ugyanakkora átok is :(

Az a röhej,hogy én még a mai napig játszanék az Il-2 -vel,ha olyan lenne,mint régebben,legalább 1000 fõ,normális szerverek,online war-ok stb.
Her Laca
Azt is gyanítom,hogy az eddigi lelkes emberek a ROF ból jöttek. Hiába nekik a 3*7 az isten.

Her Laca
Azért ezen kis közvélemény kutatás eredménye nem hinném,hogy elõre tudná vetíteni egy még el nem készült játék sorsát.

Egy ami érdekes. A ROF al nagyon kevesen foglalkoztak.

Engem meg nem zavarna, ha a DB motorhoz hozzácsapnának még olyan 200 Le-t cserébe.

Az arányok szerint kukázhatják a játékot, mert még csak halovány igyekezet sincs arra hogy a célközönségnek megfeleljen. :)

Engem nem zavarna egy könnyebb kezelésû LA5-öt, amin itt ment a huzavona, ha vinnének bele valami kis szim szerûséget. BoS nem IL2 folytatás lesz csak a nevében.
Her Laca
Dobó azaz dollárt:)

Her Laca
Ha azon múlna már most utaznék 100 dobó:)<#eljen>

De annál nagyobb lesz a bukta, ha sikerül életben tartani a CloD-ot. Lesz itt nagy harc 777 vs TF.
Én már fizetnék is a TF-nek, ha megszereznék a forráskódot :-)

Gondolom az, hogy a fele brigád CloD-ozik.

Her Laca
Mi az érdekes ezen?

nem csak giccsesek, de bénák is ebben a mûfajban.

Volt szerencsém 1 hónapot melózni egy pakisztáni taxi garázsban:D
Érdekes népek, rendesek voltam nagyon velem de kicsit érdekesek<#idiota>

A Béna.

Indiaiak,arrafelé a népek kicsit furák,szeretikk a gicssset meg a feltûnõ dolgokat...
Wagah border India Pakistan

A Béna.

Nem tudom miért de nakem valahogy a Monty Python jut róla az eszembe, mintha egy filmvígjáték lenne!

LeonSilver
Ez az ugrálás baszki... :D Ezek valami negroid népek lehetnek.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Haditechnika totyikba linkelték,bár már láttam elõbb is.
Mindenesetre felettébb érdekes a koreográfia.
http://www.youtube.com/v/PaK1jFg8JBE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Her Laca

Her Laca
Nem gondolod,hogy megadják ezt az "elõnyt"? Még hogy szárnyba 4 ágyú?:))
Majd a lavór na az majd tud olyat ,hogy a szemed ketté áll ,igazi X wing lesz a jövõbõl:))))

Her Laca

Ez tuti egy A3 as.

habár ahogy olvasom a forum beírásokat mások is úgy gondolják, hogy az alappból járna hozzá!

A mostani frissitésben azt írják,hogy az A3-as fókahoz nem adják alapból a szárny kûlsõ részén lévõ 20mm ff/m gépágyukat?! Az nem alap felszerelése volt, mint kis kaliber, vagy a 20mmBOS Dev. 65 mg151-es?
vagy én értettem valamit félre?

Her Laca
Aham:)))) Kibújt a szeg a zsákból.<#eplus2><#banplz><#ravasz1>

"A wings of preyes huszárok meg azért nem mert se nem szép se nem könnyü. "

wings of prey huszárok legalább 50% valamilyen más szimet is játszik és alternatívaként várja(ta) a BoS-t, mint komoly IL2 utód.
Na ja..

Neverending story <#nevetes1>

Alakul ez még mint a púpos gyerek a prés alatt. Majd mondom ha szar a vége.

Mondjuk ahogy 2:45 nél felhuzza az is "érdekes". Bukó lesz ez gyerök!
Ki fogja ezt megvenni? A HC szimulátorosok nem mert az FM gagyi."az ,hogy rusnya más kérdés" A wings of preyes huszárok meg azért nem mert se nem szép se nem könnyü.

A Béna.

<#alien>Na igen. Én azért nem raktam be ezt a vidit, mert olyan mintha direkt vadászta volna , hol és milyen szögben-és közelítésben-néz ki legszarabbul a BOS. Egyszerûen nem ilyen szar mint ebben a vidiben!<#vigyor> Direkt van én tudom...

Gyerekek, én nem akarok megbántani senkit, de ez nagyon rusnya....
A gépek még rendben lennének, de a földi cuccok...az nagyon gáz...

A Béna.

Willenbrock
Ez a játék egyre inkább a wings of preyre hasonlít.

GaBika6
http://www.youtube.com/v/Vusvgo7f1hk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

<#alien>

repvez
http://www.youtube.com/v/U-hpNJwC5BA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Her Laca
Nem tudom. De nagyon jó kis hangulatos hely.

repvez
a papirkutyák egyik részét itt forgatták nem ?
Her Laca