91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#77910 -
#77909 Liptáking Frenky
-
sakkay #77908 Beléptem egy szeróra full reál..nézegetek, közben indítom a motort-most hiába nem lehet saját kezűleg azért a procedúra végigmegy, úgyhogy eltart egy ideig. Egyszer csak látom ám balról, hogy egy he-111 nem nagyon néz az orra elé, és éppen a jobb oldali motorjával szépen elkezdi darálni a bal szárnyamat. Jobb híján magamra zártam a deklit, meg nyomtam egy finist, de a vér Pistik miatt 15 sec amíg enged kilépni. Úgyhogy végignéztem ahogyan ledarálja majdnem kabinig a szárnyamat, és csak akkor romlott el a motor. Tényleg sokkal részletesebb lett a szárny sérülés, mondjuk nem így gondoltam a tesztet. Marha jól nézett ki! -
bucsher #77907 Szerintem nem. Ezek biztos kellenek, próbáld így feltenni. Ha hagyja, akkor jó vagy :) -
#77906 Akkor a hármas nem kell? Az volt az első ha jól emléxxxxem -
bucsher #77905 Sorban kell feltenni:
4.0
4.3
4.312 -
#77904 Ámberek! A CloD-ra hogy kell feltenni a TF peccseket? A 3-as az első, de kell az is? Vagy mehetnek egyből az újabbak? -
#77903 Jóvan na:) De érdemben mit is mondhatnék. Tán kérdezzük meg itt:) -
#77902 bíííííp ..... önnek egy régi üzenete érkezett, kérjük a sípszó után igyon két felest és válaszoljon..... bíííííp -
#77901 -
#77900 Szólj ha kell ,intézek neked jót baráti áron. Már 6 ezertől nagyon jó kis késeket lehet szerezni,az újak azok 20 tól kezdődnek.
Vannak gyűjtők oszt ha sok összegyűlik eladogatnak ezt azt ,de mind tökéletes és borotválkozásra kész.
Ha boltban veszel azt még meg is kell éleztetned.Nekem is az első késem egy ilyen 6 ezres darab volt,mai napig használom,tökéletes.
Pamacs az a Mühle 1000-2000 es jó,és ha jót akarsz Barbon 300 forintos borotva hab:) Szíjnak meg egy régi katonai öv ,be kell kenni faggyúval és kész is vagy.
Ez az elsőm.
-
sakkay #77899 -
Volfram42 #77898 Írtam nap közben telefonról erre csak nem küldte el fene.
Nos én folyamatosan nyomon követem a fórumot, csak nem ugatok bele abba amihez nem értek. Elsősorban már nem is a játék miatt vagyok itt, pedig azért jöttem eredetileg. Inkább olvasom az eszmefuttatásokat, mert érdekesek. Illetve nagyon tetszik a társaság hangulata.
Pengére visszatérve. Emlékeztem rá, hogy nekünk volt egy. Felhívtam édesanyámat, hogy jók-e az emlékeim. Mondta, hogy igen még az ő nagyapja használta talán. Szóval ez akkor ilyen húszas évek, de kidobta, mert törött volt a nyele és amúgy se használta senki se. Ha ő azt tudta volna, hogy a nyél nem számít, fene. Kár érte. Talán egy pamacs még megmaradt meg egy szappan. Azt ígérte utána néz, de nem hinném, hogy azok jók még valamire.
A linkelt képek viszont nagyon jók. Tuti beszerzek egyet idővel.
Utoljára szerkesztette: Volfram42, 2014.09.10. 19:56:01 -
#77897 Majdmegmondoménnekedmindjáratutit!! -
#77896 Nananana! Ezt én mondtam ,és ez az én videóbejátszásom! -
CaseyRatRyback #77895 ott van az pedig, a kabinkereten, szép kockás recés árnyék
biztos a tűz árnyéka
mondtam én hogyha a szart sokáig pofozzák előbb utóbb fos lesz belőle.
-
#77894 Trollmaister -
#77893 Honnan tudnám?:)) Nem követem én annyira a Bos eseményeit ,elolvasom amit örömködsz ,azt gyorsan cáfoljuk oszt ennyi. -
sakkay #77892 Te is tudod, ez a 3. hét vége amikor is arra várok, hogy hozzá nyúljanak..reményeim szerint ezzel (is) foglalkoznak. Ugyanis 3 hete, nagy dolog nem jött ki a javításokon. Nekem a listám per pillanat:
FM javítása-különösen a német gépre vonatkozóan.
Sérülések, és a motor komolyabb modellezése
füst effektek, újra hangolása. A többi dolog csak ezek után. Mert ha ezek megvannak, megnyugszom. Szar akkor már nem lehet. Viszont ha ezek nem lesznek meg, tök mindegy mi lesz a többi.. -
sakkay #77891 Na azért nem is válaszoltam először ,mert nem akartam bunkó lenni.
Gondolom nincsen meg, és hosszas keresés után találtál egy x perces videóban egy rossz pillanatot-ügyes vagy.
Amúgy én ott nem láttam semmit, nagyon durvát amiért szemet lehetne forgatni.(4.58)
De ha valami van is ami nem tetszett, majd ha egyszer látod, sok mindenbe bele lehet kötni, csak a kinézetébe nem. Erről ennyit. -
#77890 Egy raklap negatívum ötlött a szemembe. Még mindig súlytalannak tűnnek a gépek ,főleg földközelben észrevehető. A messzer meg billeg még mindig,az FM hez mikor akarnak hozzányúlni? -
Amaymon #77889 Nem a graffal van baj a BoS esetén sem szvsz. Más, mint a CloD, de nem csúnya élőben monitoron. Youtube ezt nem adja vissza, a CloD-ban sincs olyan összhatás game közben, mint a sztárfotók lent. A gépek fm-jébe inkább bele lehet kötni, mert az még sz*r. Ne a joy határozza már meg hogyan repül a szerencsétlen tégla, hanem fordítva a joy-t kelljen optimálisan a géphez állítgatni. -
sakkay #77888 -
feca1229 #77887 Magyar futball
Nekem nagyon tetszik! -
Valka78 #77886 Üdv!
Érdekelne használt G940 ill. x52. Ha valakinek van, jelezze és megbeszéljük privátban.
Estefelé visszanézek jött-e ajánlat. -
#77885 Mig-25 repülése, egész jól orsózik ez a nagy madár,még nagy magasságban is: link -
CaseyRatRyback #77884 én csak azt nem értem hogyha a bos olyan csilivili szép, akkor az alábbi videóban,4:58-kor mi az a kockás árnyék a képernyő jobb oldalában. A DOOM 3D -s idők jutnak eszembe róla
Utoljára szerkesztette: CaseyRatRyback, 2014.09.10. 01:07:11 -
#77883 Na ezért mondom.Vagy vak vagy elfogult:) Gondolom vak nem vagy így marad a második verzió. -
sakkay #77882 Felesleges erőlködni..megvan a CLOD, és maxon megy. Nem ilyen a hétköznapokban-ez van. Ez amolyan színházi ruhás fényképgyűjtemény verzió. Nem arra utalok, hogy manipulált a kép, hanem erősen válogatott. -
#77881 -
#77880 Nézd azt a spitet. Gyönyörűek a sérülések. Még a láng is. Én nem tudom Sakkay miről beszél
Még hogy nincs olyan még egy a világon.
Na most vagy vak ,vagy elfogult -
#77879 Hát... azért ez a CloD még mindig ott van a szeren. Szerintem.
Méghogy nem szebb, mint a fehér bizbasz....
-
#77878 De tudod mi a bibi? Mostanában elterjedt azaz a háború után a rozsdamentes anyag használata a beretvák tekintetében. Jó is az ,viszont kibaxott nehéz élezni. plusz a régi szénacél jobban tartja az élét ahogy mondják. Szóval ami jó a késekhetz az nem biztos ,hogy jó a beretvához is. Na de majd körbejárom a kérdést. -
#77877 A vege ugyis az lesz hogy kovacsoltatsz magadnak egy egyedi csak neked van ilyen penget! -
sakkay #77876 -
#77875 Na bakker ezt csak most olvastam. Majd egyszer lehet :) Igazság az,hogy én a régi pengék nagy rajongója vagyok,a mostani (ez nem az általad mutatott mesterről ) kések szerintem meg mások szerint is meg se közelítik a 60-100 éves pengéket. -
#77874 Csak azok a lángnyelvek hiányoznak a fránya német gépek kipufogójából:)) -
#77873 "A kiskesit!" micsoda pengek! -
sakkay #77872 Mst találtam ezt a vidit, éppen olyan a tükröződés a filmen, mint a bosban. Nagyon jó minőségű, és színes! -
#77871 A Wüsthof a sárga nyelű az ilyen volt. Egy doboz cigi áráért vettem.
A mester a Flaschner mikor meglátta kerekedett a szeme,állítólag nem tud róla,hogy lenne még egy ilyen az országban ,de a neten se található eladó ebből az ezüst erősítésűből.
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.09.09. 20:37:28