IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?! Tényleg milyen fura , hogy senkit sem ismerek itt igazából. Mármint életemben nem láttam egyikõtöket sem. De azt látom 30 alatt nem nagyon vagyunk..lassan már 40.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
De el nem fogják szúrni,affelõl kétségem sincs ,hogy egy mûködõ valamit hoznak össze ,de nem lesz amúgy se fejlesztési lehetõség kívûlrõl,már eleve az alaphozzáállás miatt sem. A ROF ban se lehetett. A CLOD eleve úgy készült,hogy engedtek egy kis szabadságot a moddereknek is ha jól tudom.
"A Team Fusion nem kér és nem is fogad el semmilyen pénzbeli támogatást."
Gondolom ez azért van, mert csak így nem piszkálhatja õket az 1Cé vagy a 3*7, vagy az ubbi.
Amaymon májsztró eléggé félreolvasott...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Másrészt én a helyükben - tekintettel a kényes jogi helyzetre - akkor sem ismerném el, hogy megvan a forráskód, ha tényleg meglenne... <#vigyor2>#vigyor2>
Olvasgatván a BOS fórumokat én alig találkozom õs Il2 es nevekkel .
Akik feltûnnek azok bizony kritikát fogalmaznak meg (törlik is a hozzászólásokat) .
MI a faxtól lenne ez akkor akkora siker?
A ROF ot szeretõk miatt? Ott az a kis felmérés,kb fedheti is a valóságot.
Kevesen vannak. A II.VH -s szimekkel játszók 50 % IL2 vagy CLOD al foglalkozik.
A ROF al 12% és ha hozzátesszük ,hogy aki mindkettõvel az sincs 30% .
Ha annyira ütõs lenne miért nem tömegek veszik meg most? Köztük én is?
Van 10 ember akik megvették ?
Ha qrva jó lenne már mindenki gépén ott lenne 50% ide vagy oda.
És az se lenne ám eget rengetõ szám teszem hozzá. Hazánkban nem fogyna el 1000 darab szerintem.
Nyugodtan vegyél csak rá mérget, hogy autós szarokkal többen játszanak.
Na erre nem vennék mérget, még lehet fanatikusabbak is(HC szinten), mint a földön leledzõ pár ezer fõs AF kemény mag. Fõképp azért, mert többen vannak.
Le is töröltem a francba... 😄
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A videóra reflektálva:nemtom'hogy f vagy g2. de f-nél sokan nem adják rá a max teljesítményt-nem merik vagy nem tudom(1-2 percig ok.), g2 meg hivatalosan is-egyenlõre nem hozza csak a 80 % kb.-gondolom amíg nem jön ki a la5-hogy ne legyen sírás. Egy biztos semmilyen lagg nem emelkedik le-pedig én csak f4-et repülök.<#alien>#alien>
Autós fosbojlerrel még a csecsemõk is játszanak, röpcsissel meg azért nem annyira.
Habár azért még bizok benne, hogy hátha egy jó kis szim sül ki a BOSból, mert azért még sok van benne, függetelenûl, hogy azt mondják, hogy ez meg majdnem 100%, hiszen minden játék fejlõdik, minden játékba új dolgok kerülnek bele ha ujabb adatok állnak a rendelkezésre és van idõ azok finomitásokra, mert ugye a Team Fusion is állitgatja a gépek paramétereit ha az eddig ismert adatok új bizonytást nyernek!
www.smart-bus.hu
Persze, ha lelkileg jobb nektek, hogy azért nem adják ki, mert félnek tõle, akkor legyen így! 😄
Az anyagi sikerükben biztos vagyok, pont azért, mert jól látható, hogy nem vállalják túl magukat.
www.smart-bus.hu
Ez egy ésszerû és teljesen logikus üzleti döntés! Nincs az az idióta cégvezetõ, aki a saját üzletének ingyenesen elérhetõ konkurenciát állít, és ez független attól, hogy az a termék milyen minõséget képvisel.
www.smart-bus.hu
Épp ezért nem akarják kapásból túl nagy fába vágni a fejszéjüket. Kell egy mûködõ alap, fel kell mérni az igényeket, látni kell, hogy mégis mennyi az annyi, aztán meglátjuk merre tovább. 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Itt nincs meg a kellõ alázat az ami az elõzõ csapatban megvolt ,bár az igaz ,hogy elszöszmötöltek mindenen,meg néha elqrták a dolgokat de nagyon ,viszont azt nem lehet rájuk fogni,hogy nem elhivatottságból csinálták.
Már ha csak a neveket nézzük is.
Csak nem veszel néhány tízezer darab példányt?? 😊
www.smart-bus.hu
A nemzetközi jogra általában xarnak az orosz cégek,na most ha egy orosz cég hõbörög valamiért akkor ugyanez a jog kb ugyan úgy viselkedik velük szemben.
Na meg a TF az nem jogi személy,ha meg igen akkor is angolok,amerikaiak😊) ,és a jelenlegi modolás az teljesen korrekt az nem ütközik semmiféle akadályba.
Szerintem tuti, hogy "most is" azon törik a fejüket, hogy mit lehetne csinálni. Ne legyen igazam!!!!! de elõbb-utóbb kitalálnak valamit.