IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papa01
<#vigyor>

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Én meg potya trainereztem egyet minap......
Ok mindenképpen. Annyira jutottam , hogy nagyáruház kerülendõ. Maradt két bolt, meg persze a netes rendelés. Az megnyugtató, hogy ugyanazon típusok vannak minkét boltban. De mivel holnap Pesten leszek, remélem be tudok ugrani személyesen az egyikbe.

<#nyes>

repvez
Ha esetleg kapsz pár jótanácsot a kiválasztásra kkor leirhatnád , vagy PM-ben. Bár én egy tükrös fényképgépet vagy PC-t szeretnék rátenni, hogy a látottakat meg is tudjam örökíteni.

www.smart-bus.hu

Marhára nem értek a csillagászati távcsövekhez és a gyereknek akarok venni egyet...<#vigyor>meg persze magamnak. Viszont nem akarok nagyon 16-24 ezer forint fölé menni, mert nem tudom mennyire köti le. Ebben a kategóriában van 3-4 távcsõ és nemtom' melyiket érdemes. Olvasok utána napok óta, de hát ugye ez nem egy egyszerû dolog, fõleg , hogy még életembe nem néztem bele egybe sem. Ez azért fura, mert a csillagászat, meg az elméleti fizika az egyik kedvenc érdeklõdési köröm-persze hülye vagyok hozzá de szeretem.

Papa01
😊))) Nem állt szándékomban semmi ilyesmi, elnézést ha úgy ment át! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

<#alien>Üssél még megérdemlem..

Papa01
😄 Ugyan, 2 perc volt az egész! 😊

Papa! TE egy úr vagy. Mindig is tudtam..magamat inkább nem jellemezném. De a lusta, meg a disznó benne lenne..<#vigyor>

Papa01
Nem EZT a HSZ-t keresed? 😊

Laca!! Ha vagy légyszi'mond már meg ki is ért a TS-en a csillagászati távcsövekhez! <#fejvakaras>Bár lehet nem is te mondtad...

Vampire kapott belõle ízelítõt

Hát szerettem volna menni, de igen sok lóvét buktam volna, ha megyek. Pont mostanra jött be a meló. Ha lesz repnap, ott biztosan leszek.
Pedig van új fõzet, és még a tavalyinál is jobb...

Srácok kinél is érdeklõdjek csillagászati távcsõ ügyben?

És most már biztos, hogy a leszakadó kisebb' darabok is tönkretehetik a motort.

Erre fellépek, és felszállásnál kettélõ egy il..<#mf2>

LeonSilver
.... hogy lövi a "farkát" 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Mindenki megnyugtatására mondom azért a történet nem így szokott véget érni<#alien>, de hogy nézne ki ha az összes Il, tábortüzet játszana a hóban a végére.

Na ez tetszik.

Zpogi
Mármint a Magó Karcsi kollégája nyitotta ki a Nord-ot.

Zpogi
Nem felejtettem el, csak most egyel hátrébb kellett sorolnom 😊

Úgy lett volna az igazi, ha ott vagy te is és jó tüzetesen összehasonlíthattam volna 😉

Zpogi
Az úúúgy volt, hogy hasítottunk Szolnok felé - hozzáteszem nem lassan - mi mentünk hátul, Máté, Tibi, Tom elõl a másik autóban. Egyszer csak az elsõ autó satufék, index kicsap, kis földúton megfordul - gondoltam nem jó irányba jöttünk ezért van a hátraarc, de nem - mikor melléjük értünk Tibi közölte, hogy láttak egy teknõst az úton és vissza mennek kimentik a veszélyzónából. Addig mi a félreálltunk, jól kiröhögtük magunkat és szendvicset majszoltunk.

A másik dolog. Végül is nem volt balhé, de Tibi is és Tom is azt mondta amikor meglátták mi történik, hogy hubazmeg ennek nem lesz jó vége, de azért férfiasan helyt álltunk Savival és távoztunk a mûvészbejárón 😊

Most hirtelen nem jut eszembe a neve az úriembernek, de Magó Karcsinak a kollégája.

Egyébként nem is a nyitása volt trükkös, hanem a bezárása...de ezt is inkább ts-en 😊

Her Laca
Viadukt se akart lenni

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Ambarak! Duna tv amatör kupa döntõ.Vidéki se vs Pilis Lk. 1:2😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Ez a pálinka már csak a hõfoka miatt is különleges volt. ( Az autó a tûzõ napon, a pálinka az autóban egész délelõtt 😄 ) Sajnálom, hogy nem jöttél el sem te ,sem Tazár.
"a világ legfinomabb általam fogyasztott pálinkája!"
A tavalyit már elfelejtetted? Bár pálinkából mindig az éppen rendelkezésre álló a nyerõ <#pias><#guluszem1>

Her Laca
Savi és a sercsap az alap,az nem meglepõ azért.😊

Her Laca
Meg ki az aki a Nord deklijét feszegeti?

Her Laca
Milyen teknõs?😊
Meg balhé volt?😊

Zpogi
Pedig direkt mosolygós képet raktam be 😊

Ja, és még ami nagyon fontos, egy teknõs megmenekült a halálra gázolástól 😊

Zpogi
😊

Na akkor egy kis magyarázat a képekhez

1.képen, balról: 101/7_Savi; V4_Safi; Molnár "VO101_TB" Tibor (a Pumaszázad hadmûveleti fõnöke, Grippen pilóta); VO101_Tom; 101/7_Jani.

2.képen: Tom, Savi, V.4_Pogi, Jani.

3.Kép: egy Bf108 "Tájfun", ami valójában egy Francia,licenszben gyártott Nord 1002-es, amit Tibi közbenjárására kinyitottak nekünk, hogy beleülhessünk, fotózhassuk, csorgathassuk benne a nyálunkat.
<#vigyor2>

4.Kép: Tibi, Tom, VO101_Máté ( Grippen pilótának készül, ha jól tudom tavaly jött haza a kanadai kiképzésrõl)

Az utolsó elõtti képen Savi van egy sörcsap társaságában és a képen ugyan nem létszik, DE a bal zsebében lapul egy flaskában(az is megérne egy misét<#awink>) a világ legfinomabb általam fogyasztott pálinkája!
Illetve van még ott egy személy, de Õ róla csak Ts-en és csak Savi tud nyilatkozni <#love12>, elég kellemetlen helyzetbe kerültünk miatta. <#vigyor1>

V.4_Safi
Pogit legalább ekkorának képzeltem hang alapján 😄
Igaz elég rég volt,hogy eggyütt repültünk <#nemtudom>

A Béna.

repvez
Valaki részt vett a pápai repülötáborban is ?
<#vigyor>

Her Laca
Ha hallaná Pogi hangját ts en el nem tudnád képzelni hang Alapján😊

Ezért lett volna jó, ha minél többen eljöttek volna. Úgy legalább a többiek nem csak egy hang a TS-rõl, hanem személyesen is meg lehet ismerni.
Her Laca
Tb meg hova hízik?😊 Lassan be se fér a griffbe 😊

Nem. De majdnem eltaláltad, csak annyi a különbség, hogy motorbiciklizik. 😄
Legalább már tudok pár arcot kötni a nevekhez.

Mert közben meg te biciklizel?

Her Laca
Pogi az alatta lévõ képen a narancssárga pólóban az a bizalomgerjesztõ arcú mokány krapek😊

Igen, Savit ezek szerint..

Majdnem. 😄 A felsõ képen ott van Pogi, csak nem látszódik, mert a fényképezõgép másik oldalán van 😄
Her Laca
Juj.Pogi éppen nincs ott,gondolom õ fényképezett. Savi mellet nem tudom ki van.

Her Laca
Tom,TB,Pogi a többi

Her Laca
Feketében? Az Savi.

Az egyik szélsõ ( szemüveges ) az Savas a másik szélsõ pedig én vagyok. Nem tudom melyikünket gondolod kerékpárosnak?