IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

www.smart-bus.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Pedig van új fõzet, és még a tavalyinál is jobb...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Na ez tetszik.
Úgy lett volna az igazi, ha ott vagy te is és jó tüzetesen összehasonlíthattam volna 😉
A másik dolog. Végül is nem volt balhé, de Tibi is és Tom is azt mondta amikor meglátták mi történik, hogy hubazmeg ennek nem lesz jó vége, de azért férfiasan helyt álltunk Savival és távoztunk a mûvészbejárón 😊
Most hirtelen nem jut eszembe a neve az úriembernek, de Magó Karcsinak a kollégája.
Egyébként nem is a nyitása volt trükkös, hanem a bezárása...de ezt is inkább ts-en 😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A tavalyit már elfelejtetted? Bár pálinkából mindig az éppen rendelkezésre álló a nyerõ <#pias>#pias><#guluszem1>#guluszem1>
Meg balhé volt?😊
Ja, és még ami nagyon fontos, egy teknõs megmenekült a halálra gázolástól 😊
Na akkor egy kis magyarázat a képekhez
1.képen, balról: 101/7_Savi; V4_Safi; Molnár "VO101_TB" Tibor (a Pumaszázad hadmûveleti fõnöke, Grippen pilóta); VO101_Tom; 101/7_Jani.
2.képen: Tom, Savi, V.4_Pogi, Jani.
3.Kép: egy Bf108 "Tájfun", ami valójában egy Francia,licenszben gyártott Nord 1002-es, amit Tibi közbenjárására kinyitottak nekünk, hogy beleülhessünk, fotózhassuk, csorgathassuk benne a nyálunkat.
<#vigyor2>#vigyor2>
4.Kép: Tibi, Tom, VO101_Máté ( Grippen pilótának készül, ha jól tudom tavaly jött haza a kanadai kiképzésrõl)
Az utolsó elõtti képen Savi van egy sörcsap társaságában és a képen ugyan nem létszik, DE a bal zsebében lapul egy flaskában(az is megérne egy misét<#awink>#awink>) a világ legfinomabb általam fogyasztott pálinkája!
Illetve van még ott egy személy, de Õ róla csak Ts-en és csak Savi tud nyilatkozni <#love12>#love12>, elég kellemetlen helyzetbe kerültünk miatta. <#vigyor1>#vigyor1>
Igaz elég rég volt,hogy eggyütt repültünk <#nemtudom>#nemtudom>
A Béna.