91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#77950 Még 2 hét:)
-
Amaymon #77949 Annál már akkor jobb lenne, ha javítanák a bugokat :) -
#77948 Á, sose lesz az :D -
#77947 Leonom:) Mindjárt ki kell adják a véglegest ,ne aggódj már emiatt::) Majd akkor megnézzük oszt kivesézzük érdemes e megvenni vagy sem:)
Most ,hogy tódozzák fótozzák :) úgyse lesz még tökéletes. -
sakkay #77946 Már írta bs, hogy ma kidobják valószínűleg, csak a dev diaryt' nem. Meglátjuk. Késő este lesz szerintem.. -
#77945 Nem nagyon jön az a pöccs... Lehet lóbálják a lompost valahol a tengerparton... -
sakkay #77944 -
#77943 wartündér 2!!:) -
#77942 A levegőben milyen a mozgás!!!!! baxameg:) az érdekel ,a földön mennyit tartózkodunk? Jó ha jó,de ................. -
sakkay #77941 Szerintem még egyáltalán nem látszik semmi drámai.
A gépek törésmodellje az eddigi legjobb, folyamatosan javítják a motor modellezésének mélységét, a gépek földön való mozgása megint az egyik legjobb. Meglátjuk. -
#77940 Az régen volt,,no meg az a ló túloldala.
Itt ha elém kerül valaki azt lelövöm és passz. Mikor online kipróbáltam akkor ez nagyon látszott,fókával csak a környékre lőttem és már esett is le.
Persze ez igaz másra is,csak megpöknek és már ugorhat is az ember. Azért nem voltak ezek a gépek ennyire sérülékenyek azt lássuk be.
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.09.12. 17:57:37 -
Amaymon #77939 "Ez így céllövölde .Legalábbis számomra."
Na de a CloD-ot meg azért hagytad abba, mert a spitet rommá lőtted és az meg virgonckodott tovább. Legalábbis feltettél akkor egy video-t, aminél betelt a pohár. -
Amaymon #77938 "Mindenek előtt legyen olyan amilyen igazából volt."
Én szkeptikus vagyok, hogy olyan lesz. Ez valamennyire már látszik. Viszont pótolhatnának pár dolgot a játékélmény javítására :D Akár úgy is hogy realisztikusabbá teszik. A koncepciót nem látom, hogy a fighterek esetén ezt hogyan képzelték el. -
#77937 Na látod rátapintottál. Engem ez tart vissza legfőképp,meg a reppmodell.Ez így céllövölde .Legalábbis számomra .
És most nem trollkodtam:)) -
sakkay #77936 Még egyszer-semmi balance meg aránytologatás a játékélmény jobbításának szándéka miatt. -
sakkay #77935 Nem abszolút nem egyről beszélünk. Mindenek előtt legyen olyan amilyen igazából volt. Ez alap. Csak az nem fasza, hogy ilyen hamar pusztul a gép. Valahogy igen hamar le lehet lőni őket, és nem tudom , hogy
a. a szórással van e gond
b. a tűzgyorsasággal
c.a roncsolás ereje túl erős
d.avagy-és szerintem ez a ludas-nem elég finom a gépek szerkezeti, de az talán még csak csak inkább a motorikus és elektromos sérülések modellezése..jelenleg. -
Amaymon #77934 Abban igazad van, ha az arányokon változtatnak (krit) viszont jobb lehet a játékélmény. -
Amaymon #77933 "A lövedékek egyértelműen még mindig túl sokat rongálnak"
Sok butítás meg már nem jó, ami törik az törjön, ne airsoft lőszerekkel kelljen a másikra meggymagot köpni. Nem olyan nagy a map, mint az elődben, hogy elmegy az ember életkedve, mire valami történik. Bár azt se mondanám hogy kicsi lenne. A tűrőképességemnek közép/felső határán van a térkép méret. -
#77932 Nem csak a szamitogep megy am fustel! A repulo is! Ha kiliggatjak kiszokik a fust es maris nem megy sehova
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.09.12. 15:29:29 -
sakkay #77931 Valóban.Inkább az a baj, hogy túl hamar megvan a kritikus sérülés-habár már finomodott-és nagyon hamar füstölnek a gépek. Na az baj. -
#77930 Nekem tudod mi jon be benne?! Nezegetven a korabeli videokat pont ugy szepen korbe lehet loni a gepeket ha nem jol celzol mint a valosagban! Foleg ha kicsi LaGG-ra losz! Ha jol manoverez olyan szepen korbe lehet loni hogy szite surolja a lovedek! Ez nekem nagyon tetszik. Annak se lenne semm iertelme hogy ballisztika, repmodell miatt tul konnyu lenne leszedni...nem eleg csak arra nezni es rafekudni gombra. Celozni kell! Foleg olyan geppel ahol nincs szarny fegyverzet. -
sakkay #77929 Mint lentebb írtam azért ez így nem teljesen fedi a valóságot. Mondom ezt úgy, hogy tegnap is lőttem 8 db ellent. Engem úgy lőtt le egy la-5 spirális emelkedő közben, hogy kb. 300-400 méterre volt, és kilőtte a fél lőszer javadalmazását amíg eltalált..igaz az pont elég is volt.. -
sakkay #77928 Hát 600-ról elég durva, de nem mondom, hogy lehetetlen jelen állás szerint. A lövedékek egyértelműen még mindig túl sokat rongálnak-mondjuk inkább a füst effektek tekintetében. Azt viszont, hogy eltalál 600-ról, az vakszerencse. 600-ról tuti nem lösz le senkit. De nyugodtan próbáld ki gyors misszióba. Nem nagyon lesz találat. Szóval a válasz igen-és nem.
Ma jön a patch, majd írom mi van a javítások között. -
feca1229 #77927 Ha a BOS-ról írtad akkor teljesen megszokott dolog! :-) -
amigos5 #77926 Hy!Amúgy lehetséges,hogy 600-ról egy kis sorozattal forduló játékban darabokra lőtte a gépem?Csak egyszer lőtt!Vagy ez megint valami hack?Végig figyeltem.
-
artivizsla #77925 Eladó haube. -
#77924 Lebuktatjatok itt Sztalint ennyi ev sikertelen probalkozas utan! azt akarjatok hogy mindenki rajojjon honnan volt anyi katona?! -
#77923 Ikrek. -
#77922 -
#77921 Nagyon szívesen! :) (TF MOD Download; CloD: New Pilots ) -
#77920 Köszönöm szépen a munkád ismételten Papa!!
Két link a CloD-hoz. A banner alatt.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2014.09.11. 17:45:59 -
#77919 Szia Leon, írtam küldtem neked PM-et a topik frissítéssel kapocslatban! :) -
sakkay #77918 Legalább itt van..és nem úgy néznek ki, mint a szar lehugyozva! Na jó ezek most majdnem, de elég sok fajta van-és még több lesz. -
77pxdumbo #77917 Klónhadsereg? -
sakkay #77916
A kép címe, Egy Jak, és két poszt-traumás stresszes iker harcos -
#77915 Igen, közben rájöttem (utánaolvastam) de - köszönöm a válaszod! -
Paladin #77914 De kell. Mindet fel kell tenni sorban, (és mindegyik után (és az első előtt is) elindítani a játékot.)
3.00, 3.01, 4.00, 4.30, 4.312 -
sakkay #77913 Persze, hogy nem..a vér Istvánt a 15 sec kilépésre írtam..ami amúgy nem rossz dolog az említett pistikék miatt. -
Amaymon #77912 Meg lesz beretválva? Van rajta szőr :D -
Amaymon #77911 Bugosak a missionok még, lazán oda tesz egy gép elé, ami nyíl egyenesen sorol kifelé. Illetve sokszor nem érzékelik a transport repülőgépet leszállás után a repterek. Nem feltétlen vér István hibája :)