IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyugodjanak Békében!
http://iho.hu/hir/kisapostag-mindket-ferfi-tapasztalt-pilota-volt-140529
Én nem vagyok egy nagy fotós,de pl egy jó haverom az igen és biza láttam én már csodát nála is,mondjuk ahhoz ,hogy elkapj egy jó pillanatot szerkezet is kell oda nem is az olcsóbb fajtából. Pl eszem megállt amikor egy F1 es Ferrarit 250 körül lekapott és nem volt semmi elmosódás.Mondjuk az objektív 3x osa volt az akkori PC m árának ,és az nem volt olcsó.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
De légvédelmet ír ,hogy az nyírta ki. Lehet felrobbant rögtön. Vagy mi.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Szerintem ez 😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
De skacok! Ezt mindenkinek mondom. Vegyétek már fel a repüléseket és hányjatok már össze egy kis videót belõle,komolyan mondom hiányzik már és jó lenne nézni egy kis akciót. Nem kell zene,meg semmi extra,nem egy nagy dolog fél óra alatt össze lehet kalapálni egy kis vidit.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
www.smart-bus.hu
Gondolom nem véletlenül nyerte a Holland versenyt ,de úgy hogy én csak szeretem hallgatni és botfülem van ,na szóval még úgy is beleborsódzik a hátam.
Olvasom a topikot, csak ritkán írok bele.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
És ha teheted menjetek ki olyan helyre, ahol alacsony a fényszennyezés. Az agyadat el fogod dobni! 😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A tarjáni találkozón meg lehet ismerkedni a tükörcsiszolás alapjaival is 😉
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Mondjuk elég gyenge az ingerküszöböm a szemtelenkedésnél. Bármely korosztállyal szemben. Amúgy állok én sorban, 3*elmegyek máshová tankolni stb.. viszonylag nyugodtan-de ha valaki udvariatlan, azt nem bírom.
Ezt az anyával keménykedésre írtam.
Si vis pacem, para bellum.
Határozottan van tehetsége hozzá.
A lányomat nem érdekli a divat (16 éves), a rajzolás annál inkább.
Rendszeresen tesz föl rajzokat a deviantart-ra.
A két gyereket össze kéne gyúrni, a fiam tehetsége a lányom szorgalmával. De fincsi lenne.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Mondjuk õ ezt a longboardot nyomatja ,pedig féltem ,hogy kiadunk érte egy raklap pénzt és megunja d hál istennek nem.
Csak olyat láttam a fórumokon, hogy távcsõ építés, szóval lehet van ilyen...bár pár szaki biztos nagyon komoly cuccokat rak otthon össze.
**--**
Volt egy idõsebb szivar ismerõsöm.
A neje volt nálunk a postás, úgy kérdezett meg, hogy én is vizuálom a csillagokat? Mert ugye Õ hozta az újságokat és a klub újságról gondolta.
Szecsõdön laktak, monta, hogy menjek ki egyszer hozzájuk, este. Hát gyerekek!
A férje (nagggyyyon jó fej volt) egy egyszerû (nem pejoratív értelemben) ember volt. A TSZ-ben dolgozott lakatosként.
Olyan 20cm-es tükröst csinált, hogy az agyamat eldobtam.
Nem tudom most lehet-e, de annak idején a planetáriumtól rendelt cuccot. Szépen kézzel kicsiszolta a tükröt (sablon, porokat, mindent küldtek Neki).
Amikor kész lett (persze ez csak nagyjábóli készség) akkor visszaküldte és géppel finoman megcsiszolták, ezüstözték.
Minden mást Õ csinált. Akkor még nem volt automatikája, kézzel kellett tekerni a távcsövet.
De baszki! A jupiter holdjait, a szaturnusz gyûrûit olyan faszán lehetett látni!!!
Lehet elõször érdemes volna egy binokulárral próbálkozni.