91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Érdekes kilőtt vagy lekapcsolt motorral erősen megváltozott a gép viselkedése..mint ahogyan a sérüléseket is jóval komolyabban érezni. Ügyesebb az ai, és vannak új hangok, a sérülésekkel kapcsolatban+optimalizáltabbnak tűnik-bár nekem eddig is nagyon jól ment.
  • sakkay
  • sakkay
    Na ilyet sem láttam még..az ai pilóta miután leállt a motor, nem kiugrott hanem megpróbálta lerakni a gépet, figyelembe véve az erdőket és a várost. plusz most már a csúszás is látszik a hóban, és tovább finomodott a sérülés is. A gépek füstje egyenlőre maradt...
  • sakkay
  • bucsher
    Felesleges erről beszélni, nem hinném, hogy megérne bárkinek 8500-at :)
  • artivizsla #77985
    Ez a minimál ár, mennyi a licitlépcső, 500 ? :)
  • artivizsla #77984
    Mondjuk nekem is ez jutott az eszembe amikor láttam a videón, bakker elég egy rossz mozdulat és már nem is tud rendesen 5 sört kérni.
  • artivizsla #77983
    Jóvan, én abból indulok ki, hogy mindenkinek attól "piszkos" a tenyere, amivel dolgozik. :))
  • bucsher
    Nem irigylem, aki a gyűrűn próbálgatja az éleket. Biztos jó vékony már az összes ujja :)
  • sakkay
    Patch
    Roll controls now are jamming when wing part is broken
    - Normal Flight with broken part of wing now is very hard or impossible
    - Trail behind plane which have landed emergency was added
    - Dedicated server was optimised, we suppose that now DServer will have stable support up to 45-50 players
    - Single game was optimized, single missions now may be 20% more complex
    - Fire on the plane now may cause not only explosion but also the break off the part where fire is located
    - Problems with unstopable gun firing when gun was damaged or pilot bailed out while shoot were fixed
    - German planes now are have a new more usable algorythm of wheel brakes control with one button or axis: when common brake is holded and rudder is declined to the right the left brake pedal will push out
    - Planes course handling on landing and taxing were adjusted
    - FW 190 airflow around tail was re-tuned, now it is handling ok on taxi without brakes if pitch control is manual and is on minimum
    - Autopilot now is starting engine and taxing to runway ok on parking start
    - Radio now is turned off when plane is turned off on ground
    - Radio now is unawailable on external views
    - Plane airframe collapse sounds on hight speed and G-load now are more noticeable
    - Random application crash on plane total explosion on collide were fixed
    - New in-mission user interface design is implemented, it's only 80% ready and will be completed on next week
    - We have added new map lines and zones for mission designers
    - GUI hand-ups on flight map open and closing were fixed
    - Too close disappear of MG cases was fixed
    - Game Interface now not allows to Start a flight while you have not received the current game server statistics, this measure is excludes the situation when you have incorrect first flight results if this is your second visit to this server
  • sakkay
  • Her Laca
    Te az nem kő:) Plekszi,ráragasztva egy szép motívum( újságpapír) majd zselés pillanatragasztó több rétegben mindig simára csiszolva és felpolírozva:)
  • bucsher
    Hát jó, rendben, értem a célzást, kezdem is a licitet.
    Tehát akkor én 8ezret ajánlok ezért a vacakért
  • artivizsla #77977
    A narrátor hülyeségeket mond folyamatosan, de a pengék erről nem tehetnek.

• artivizsla #77976
    "...Szabadidejében megszállottan gyűjtötte a rádiókat és a zseblámpákat, több tucatot tartott a ház minden zugában. A honlap felidézi, hogy a felesége autójában egyszer elromlott a belső világítás, és kölcsönkérte férje egyik zseblámpáját. "Nekem nincs egy fölösleges sem!" - hangzott a válasz..."

Egy legenda volt és egyre kevesebben maradnak.
  • artivizsla #77975
    "...A másiknak meg én csináltam a nyelet. Ügyi vagyok..."

Hogy megjósoltam, hogy miből csinálsz előbb-utóbb nyelet ? Gondoltam, hogy a szegecs alá kellettek az alátétek, megoldódott végül a gyártás? Írtam pü-t rá.
  • sakkay
    A foglalkozás elérte a célját..jelentem
  • dagadtgyerek
    azt már 100 éve javították
  • sakkay
    Te figyel koma megvan, hogy ez mikori? Csak úgy kérdezem Mármint hogy miről beszélsz..
  • sakkay
    De! És éppen most az atomra ivás komoly és nehéz gyakorlatát végzem..ez az egyik legnehezebb edzésfajta. Mármint ha komolyan gondolod! é s én komolyan gondolom
  • Seaweed
    1:30-nal igen..mondjuk ezt az eletben sosem csinalod meg hogy maxra ki tudod teriteni a stabilizatort. Viszont ez igaz az oldalkormanyra is..baar labbal nagyobb erot lehet kifejteni. De nagyobb sebessegnel a kormanyfeluleteken fellepo erokkel meg kell kuzdeni.
  • Seaweed
    Nem tudom ezzel mi a baj?! Eloszor is ez nagyon korai verzio volt. Masodszor meg ha orsozas kozben tokre beleped a gepet pont igy viselkedik. Foleg messzrnel ahol a svanc szinte pont fele aranyban kiteritheto/fix. es eleve kicsi.
  • h1n1
    a BOS fizikájáról az alábbi videó mindent elmond 2:47-től.
    Amíg ilyeneket nem javítanak ki, addig ez a játék nálam no comment kategória

http://youtu.be/KKE-qeEO8EM?t=2m47s

de 1:30-tól is elég érdekes
    Utoljára szerkesztette: h1n1, 2014.09.12. 23:59:06
  • Seaweed
    Mar tizeneve is teny volt hogy szimet csinalni nem jo uzlet. Hard core szimet meg a belefektetett melo miatt meg annyira se. Sajnos ez van....es meg kell nezni hogy szinte csak az oroszok annyira elvetemultek hogy csinaljanak szimeket.
  • Seaweed
    r.i.p. :(
  • Seaweed
    maister!
  • Her Laca
    Mekkora?
  • LeonSilver
    Jön a pöcccs. Hatalmas, 214 megás...
  • Her Laca
  • Her Laca
  • LeonSilver
    Igen Laca! Ő még "A nagyok" közül való. Sajnos egyre kevesebben vannak :(

Én a fészbúkon is ezzel emlékezem Rá. Qrvára szeretem!

• Amaymon
    Senki sem akar meggyőzni. Legalábbis én semmiről.

"de a kemény szimes mag az bezony fanyalog. "

Az mindennek fanyalog, hisz azért kemény. :)
    Node' az Igazi vérfan miért nem ír egy saját ízlésének való szimet, mint azok, akik valódi gépet építenek. A mai világban nem ördögtől való dolog az előbbi.

"Az az igazság ,hogy mi két külön világban élünk és látjuk ezt a játékot:) "

A bűvös szó "játék", én elsődlegesen mindegyikre akként tekintek, számomra a környezet csak kiszolgálja az elsőt. A környezet irányában sokkal engedékenyebb a toleranciám. Emiatt valóban mindig az iránytű két vége lesz a véleményünk.
  • Her Laca
    Na ba..............meg. Rip Nagyon kedveltem,kedvelem !!
  • feca1229
    Pár napja megvettem a DCS FW-190 Dorat! Most nem basztatásként mondom, de maga a repmodell, és a repülőgép kezelése, hát ég és föld! Már mint a BOShoz viszonyítva, azért írtam, hogy nem basztatásként mondtam mert elrepülgetek a BOSsal is, és én azért látom rajta a fejlődést, hogy próbálják kissé komplexebbé tenni a vezérlést, de azért mégis...
    A Doránál van egy több mint száz oldalas utmutató, miután átböngésztem nem tudom hanyadik próbálkozásra sikerült felszállni, illetve leszállni. Ellenben a BOSban kb. negyedjére siker. Én valahogy azt látom, hogy a DCS féle verzió az inkább a komolyabb szim. és a BOS pedig viszi tovább az igazi régi IL2 vonalat. Ami nem lenne gond mert én nagyon szerettem azt is és hosszú évekre nyújtott szórakozást! Csak inkább a 777 piar fogása, hogy a világ legjobb szimje... hát nem tudom. Szerintem nagyon elmérték magukat, pár hét a kiadásig ami persze simán csuszhat, mert miért ne, nem Ők lesznek az elsők akikel ez csúfság megesik. Viszont Én akkor is azt mondom, hogy Ők azt hitték, hogy ráhuzzák a ROFfos FM -et második vh. gépekre és mindenkinek szétrobban az agya a csodálattol. Hát nem így történt, sokaknak tetszet de mégtöbbeknek nem. Aztán mikor mikor jöttek a negatív visszhangok és egyre erősebben akkor próbálkoztak helyre tenni, itt most éppen a német gépekre gondolok, aki repült a BOSsal az tudja mire gondolok, és véleményem szerint nem írták ujra a repmodelljüket mert gondolom azért az nem egy hétvégi meló lenne, hanem állítottak kicsit a kormányhatásokon. Én még a ROFfos időszakban találkoztam először a 777-el ott viszont le a kalappal előttük! Tudom sok mindenkinek nem tetszett, hogy volt pár dolog amit meglehetett vásárolni mint kiegészítőt, viszont ezek nélkül is teljes harckész gépeid voltak, sőt nekem megvan minden kiegészítőjük itt most értem a plusz géppuskáktól kezdve mind egyes kis szarig, és nem mindig jelentettek előnyt ha használtam őket, volt mikor sokkal szarabbúl lehetet a gépekkel harcászkodni a súlytöbblet miatt. Na ezt lehet úgy is felfogni, hogy kidobott pénz, de mindig volt akció, meg ha többet veszel akkor olcsóbb, tehát mindenki eldöntötte mit akar. Ami viszont macerásabb, aza gépek vásárlása volt, persze mennyivel jobb megvenni egyszer egy játékot és mindig jön hozzá a pecs és boldog mindenki. Azonban mivel itt megkellett venned az új gépeket, mint a DCS ben is és ezáltal egy biztosoan fejlődő játékra ruházál be, amely valóban fejlődött és növekedett, hiszen már nem is tudom 25-30 gépük van a ROFbnam az elején talán öttel indultak, amik nagyon igényes kidolgozásuak. Na itt ebben az időszakra vonatkozott, hogy le a kalappal a 777 előtt, ott ha volt nyűglődés a játékosok között, vagy valami téma feldobás, szinte párnap alatt válaszoltak, és igyekeztek megoldani, és partnerként viselkedni, nem érezted azt, hogy megvetted ez van és eltünök hónapokra az elefántcsont tornyomban, emlékszik mindenki úgy vártuk a CLODos pecseket mint a karácsonyt, aztán mindig jöttek a két héttel, aztán megállt teljesen, most nem a TF srácokra gondolok ( ŐK tették játszhatóvá nagy tömegeknek a CLODot). Tehát most is úgy gondolom, hogy e BOSsal egy kiszámíthatóan fejlődő, és gyarapodó szimhez juthatunk idővel, csak most kicsit túlvállaták magukat, és nem értették, hogy miért mindenki "hülye hálátlan" mikor Ők tudják a tuttit. Ha a DCSben lévő gépek lennének a BOS környezetében, na az lenne a fasza szerintem, vagy ha CLODot lehetett volna tovább vinni! Egy biztos elmúlt már sajnos aza világ hogy kiadok egy repszimet egyből kb. vagy negyven géppel melynek a felét repülheted, és majd jönnek a pecsek, és mindig tavasz van nálunk. Összegzésként tehát szerintem a BOS egy kurva jól felmodolt IL2 46' de tényleg nagyon jól, ami még lehet egy tényleg nagyon jó szim. A DCS, na azok a gépek nagyon jól megvannak csinálva tényleg ezt várja el az ember egy szimtől, viszont ott meg ötlettelenűl jönnek kifele a masinák, mert hiszen ott kötelékben tudsz repülni a KA-50 el, A-10 C vel, F-15 el, FW-190 Doraval, a Sabréval Szocsi felett, miért? Nevada térképet igérik már régóta, most bejelentettek valami közelkeleti szinteret talán a pezsa öböl, na szép lesz! Viszont hogy jóltudjál a gépekkel akár nem csak harcászkodni hanem repülni, ott azért elkell tölteni egy kis időt a szakanyag elsajátitásával, és ezt most a légcsavaros gépekre is értem, mármint most még arra az egyre :-)
    Viszont örülhetünk, hogy legalább vannak!
    Ez az Én véleményem gondolom mások másként látják, nem vita inditásnak írtam csak a gondolataimat szedtem öszze pár sorba.
  • Her Laca
    No kész lett a Wünsthof om.
    A mester megígértette velem,hogy sose adom el ,ha meg igen akkor pofátlanul magas áron,vagy adja oda ajándékba neki.:)
    Azonta,hogy ilyen acéllal már nagyon régen találkozott egy élmény volt vele dolgozni. Úgy nézzétek,hogy ez 100 éves kb ahogy mondta.Ma már nem csinálnak hasonlóakat sem.
    A másiknak meg én csináltam a nyelet. Ügyi vagyok:)

• LeonSilver
    Csak nem Hobo rajongó vagy?????
  • sakkay
  • Zpogi
  • Her Laca
    Drága barátom. Az az igazság ,hogy mi két külön világban élünk és látjuk ezt a játékot:)
    Azaz rajtam kivűl még egy csomóan ugyan úgy mint én csak ők nem irkálnak .
    Van akinek jó ,meg tetszik ,és isten lássa a lelkem ez engem egy csöppet sem zavar,,de a kemény szimes mag az bezony fanyalog.
    Én is örülnék ha jó lenne (komolyan mondom) de én azzal nem tudok mit kezdeni,hogy pl Sakkay mester örömködik (mert neki tetszik és az tök jó) de nekem nem ,és sok sok kifogásom van jelenleg.
    a LÉNYEG,HOGY ÉN EZÉRT EGY KANYIT NEM ADOK AMÍG BE NEM BIZONYOSODIK,HOGY JÓ,DE AKKOR SEM 20 ON EZREKET.
    eLVEK IS VANNAK A VILÁGON:)
    Na benyomtam a caps lock ot de nem írom újra:) nem kiabáltam.
  • LeonSilver
    Mint a DCS 9hó/új modulja mi :D :D