IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zpogi
A Kisapostagnál lezuhant ApolloFox típusú gépen, életét veszítette Komócsi Zoltán, a Komo Sky Team alapítója. Egyébként ennek a team-nek tagja volt Nádas Tamás is.

Nyugodjanak Békében!

http://iho.hu/hir/kisapostag-mindket-ferfi-tapasztalt-pilota-volt-140529

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Miért is?
Én nem vagyok egy nagy fotós,de pl egy jó haverom az igen és biza láttam én már csodát nála is,mondjuk ahhoz ,hogy elkapj egy jó pillanatot szerkezet is kell oda nem is az olcsóbb fajtából. Pl eszem megállt amikor egy F1 es Ferrarit 250 körül lekapott és nem volt semmi elmosódás.Mondjuk az objektív 3x osa volt az akkori PC m árának ,és az nem volt olcsó.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Ezek úgy fényképek ahogy a war thunder szimulátor.

Her Laca
Ja.
De légvédelmet ír ,hogy az nyírta ki. Lehet felrobbant rögtön. Vagy mi.

LeonSilver
"A végén belémszállt egy csupor"

Szerintem ez 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Ez mi ez?😊))

De skacok! Ezt mindenkinek mondom. Vegyétek már fel a repüléseket és hányjatok már össze egy kis videót belõle,komolyan mondom hiányzik már és jó lenne nézni egy kis akciót. Nem kell zene,meg semmi extra,nem egy nagy dolog fél óra alatt össze lehet kalapálni egy kis vidit.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Tegnap (is) reppentem az ATAG-on. A végén belémszállt egy csupor.

<#eljen>

www.smart-bus.hu

Her Laca

Her Laca
Ja hogy Magyarok!

Her Laca

Fiam megy, meg voltak télen a Bakonyban is.
Ja ja figyelem, de elõbb megvárom a gyerek reakcióját. Énnekem amúgy nagyon bejön a téma, lehet ez ragadt a gyerekre is majd kiderül.

Her Laca
Bakker ezt sasold füleld.

Gondolom nem véletlenül nyerte a Holland versenyt ,de úgy hogy én csak szeretem hallgatni és botfülem van ,na szóval még úgy is beleborsódzik a hátam.

PhantomAss
<#wow1>
az nem gyenge

GOOBY, pls

Her Laca
Bexartam.

Her Laca

Szia!

Olvasom a topikot, csak ritkán írok bele.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

LeonSilver
Arra készülj fel, hogy erre a hobbyra IS nagyon rá lehet kattanni 😊 Szóval ha elkap, akkor nem sokat fogsz aludni 😉
És ha teheted menjetek ki olyan helyre, ahol alacsony a fényszennyezés. Az agyadat el fogod dobni! 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

lehet érdemes volna még valamilyen nagyobb nagyítást adó okulárt venni a gyáriak mellé
Basszus egy csomószor hívtam õket nem vették fel...mondom úgy nem megyek oda. Hazaérek, hívom-felveszik. Azt mondja a srác sok volt a vásárló biztos azért nem vette fel!<#wilting> Na mindegy..megrendeltem, csütörtökön úgyis megyek megint.

Na voltál távcsõboltban?
Még kiderül.... lehet hogy a nyári tanfolyamom pont bele fog kavarni

A tarjáni találkozón meg lehet ismerkedni a tükörcsiszolás alapjaival is 😉
Szeva Togyo! Hol bujkáltál mostanáig?<#wow1>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

<#nyes>

Her Laca

Hm..hát nálam azért egynél több is eldurrant, de most már jó pár éve nem. Ezek a dolgok akkor vannak amikor nem vagyok ott. És meggyõzõdésem, hogy a nõk-anyám meg a volt párom, nem is mondanak el mindent. Tipikus.
Mondjuk elég gyenge az ingerküszöböm a szemtelenkedésnél. Bármely korosztállyal szemben. Amúgy állok én sorban, 3*elmegyek máshová tankolni stb.. viszonylag nyugodtan-de ha valaki udvariatlan, azt nem bírom.

Her Laca
Nálam egy dolog van ami mindig is kiverte a biztit,mégpedig az ,hogy az édesanyjukkal soha semmilyen körülmények között nem beszélhetnek-viselkedhetnek tiszteletlenül. Nem vagyok egy szigorú atya ,velem bármit megcsinálhatnak,sose bántottam a kölköket csak egyszer per koponya,amikor az anyjukkal szerintem nem megfelelõ módon beszéltek. No akkor eldurrant az agyam,a fiam elsõ és valszeg utolsó atyai pofonja (átszállt az ebédlõn) is egy nyegle beszólása után történt, a lányom is egy ilyen után kapott egy derekasat úgy hirtelen,utána hajánál fogva behúztam a szobájába és aznap nem volt kaja.
Ezt az anyával keménykedésre írtam.

Ne keverjétek a repülõket más jármûvekkel, mert aztán ez lesz a vége...

Si vis pacem, para bellum.

Már múltkor volt 2*, igen bejött neki-kint üldögéltünk(mellesleg törit tanultunk én közben fröccsöztem)-utána meg bement a csajokkal beszélgetni. Mindig azt kérdi mikor rúghat be elõször...addig jó amíg kérdi,addig még kis gyerek<#smile>. Na mondom nem rám ütött. Kocka, de elég gátlástalan.<#vigyor> Szoktam neki mondani amikor az anyja panaszkodik rá-ne otthon keménykedj anyáddal, hanem az edzésen. Aztán csak kummog<#alien>.

Az én fiam informatikusnak tanul, már ha tanul, mert túlzásba nem viszi.
Határozottan van tehetsége hozzá.
A lányomat nem érdekli a divat (16 éves), a rajzolás annál inkább.
Rendszeresen tesz föl rajzokat a deviantart-ra.
A két gyereket össze kéne gyúrni, a fiam tehetsége a lányom szorgalmával. De fincsi lenne.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Her Laca
A lányomnál már más a helyzet mert azt jelenleg a divat érdekli,és nincs az a pénz amit naponta ne tudna elshoppingolni.
Mondjuk õ ezt a longboardot nyomatja ,pedig féltem ,hogy kiadunk érte egy raklap pénzt és megunja d hál istennek nem.

Her Laca
Viccet félretéve én annó (bár a fiam akkor ült a net elé amikor akart ,sose volt megkötés de nem lett kocka ) gitárt vettem neki mert érdekelte a zene. Meg járattam gitár tanárhoz is. Jelzem elég jól elpenget ,de persze nem lett belõle zenész,viszont hangmérnök az igen. Mondjuk én azon a véleményen voltam,hogy ha megtehetem akkor minden szart megvettem neki ami éppen érdekelte ,mert mit lehessen tudni mi fogja meg,s ha nem próbálja sose fog kiderülni.

Her Laca
Hordd el kocsmába😊 Lehet rákap:XD

Ott leszel ?
Nem semmi.
Csak olyat láttam a fórumokon, hogy távcsõ építés, szóval lehet van ilyen...bár pár szaki biztos nagyon komoly cuccokat rak otthon össze.

Fiam most szolt, hogy az ismerõs körben van megint egy eladó orosz Alkor TAL 65-ös. Kezdõknek nagyon jó, masszív egy darab. Ha érdekel a megadott emailcímen érdeklõdjél nála.
LeonSilver
Nincs mit!

**--**

Volt egy idõsebb szivar ismerõsöm.
A neje volt nálunk a postás, úgy kérdezett meg, hogy én is vizuálom a csillagokat? Mert ugye Õ hozta az újságokat és a klub újságról gondolta.
Szecsõdön laktak, monta, hogy menjek ki egyszer hozzájuk, este. Hát gyerekek!
A férje (nagggyyyon jó fej volt) egy egyszerû (nem pejoratív értelemben) ember volt. A TSZ-ben dolgozott lakatosként.

Olyan 20cm-es tükröst csinált, hogy az agyamat eldobtam.
Nem tudom most lehet-e, de annak idején a planetáriumtól rendelt cuccot. Szépen kézzel kicsiszolta a tükröt (sablon, porokat, mindent küldtek Neki).
Amikor kész lett (persze ez csak nagyjábóli készség) akkor visszaküldte és géppel finoman megcsiszolták, ezüstözték.
Minden mást Õ csinált. Akkor még nem volt automatikája, kézzel kellett tekerni a távcsövet.
De baszki! A jupiter holdjait, a szaturnusz gyûrûit olyan faszán lehetett látni!!!

Ja, amúgy önerõbõl én is erre jutottam.<#smile>

Köszönöm..akkor ez lesz a megcélzott tárgy, aztán meglátjuk.

Na jó, de nagyjából ez az egyetlen ami szerintem is ok, és õ használja. A többi a faceszar, meg a hülye klános bandázás..már a szótól is behányok-mármint , hogy mire használják. Fõleg hogy imádom a törit.<#alien>

Köszönöm.

Nem nagyon találni eladó normális-kezdõ-távcsövet.

70/500-at választanám.
Lehet elõször érdemes volna egy binokulárral próbálkozni.
A net már a csillagászathoz is elengedhetetlen, de legalább éjjelente ki kell menni a szabadba sasolni.