IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Amúgy nekem is csinálja, de mindig csak az elsõ rácsapásnál.
The Jiangyou Figure Hill Temple. Simple iron chain bridge, China, 1930s

A gépem bírja, proci nem jár maxon, memória bõven van szabad, nv kari abból is egy jófajta, de HDD-rõl fut nem SSD.
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Általában csak olvasni szoktam a fórumot, de most egy kis segítséget szeretnék kérni tõletek.Az a helyzet, hogy hosszabb kihagyás után újra elkezdtem, illetve csak elkezdtem volna repülni, mert a joystickem(Saitek X45)rakoncátlankodik és nem találom a megoldást. Mondjuk nem is vagyok valami nagy számítógép zsonglõr.
Fenn van a Saitek_X45_Flight_Controller_SD6_32.exe nevû driver, és az fõ gond az, hogy a gázkar nem mûködik. Ami azért is furcsa, mert ha megnyitom a vezérlõpulton keresztül a Játékvezérlõt és a tesztoldalt nézem, akkor minden rendben. A bot középen, ha a gázkart mozgatom, vele együtt szinkronba mozog a piros sáv, aminek középen kell lenni az mind középen van.
ha viszont továbbmegyek a Calibrate fülre már korántsem ilyen jó a helyzet! Csak a gázkar két tekerentyûje van többé kevésbé középen, az x,y tengely és a rudder középállásakor a piros sáv már jóval a középtõl jobbra van, a gázkar alaphelyzetében a piros sáv a kontrollmezõ jobb széléig ér. (mondjuk a játék Controls ablakában a Hotas résznél a Power Control mezõben egy mínusz jel van az U Slider axis felirat elõtt) És hiába csinálom végig a kalibrálás lépéseit semmi sem változik.
És ami igazán bosszantó, hogy a játékban aztán egyáltalán nem mûködik a gázkar, mintha nem is lenne.
Ha valakinek volna valami ötlete, azt nagyon megköszönném!
Olvass néhány német katonák által írott mûvet,kicsit másképp festik le az eseményeket.
Ez legalább olyan mint a Don kanyarnál történtek,arról is van egy verzió amit történelembõl oktatnak, meg van az igazság.
Boda Gyula- A donig és vissza
Amerika sem jószántából ugrott be a háborúba,ha segíteni akartak volna már az elején beszállnak.
Egész egyszerûen tudták,hogy ha nem szállnak be akkor az oroszok nem fognak megállni berlinnél.
A nyelvek persze megmaradtak volna de orosz fenhatóság alá került volna egész Európa.
A Béna.
Ha megnézed, Nyugat-Európa egyes országaiban erõs kommunista párt volt.
A francia ún."ellenállás" legerõsebb frakciója is az volt.
Az olasz kommunisták is jelentõs tényezõk a mai napig.
Az egykori NDK területén is elég sok hívet szerzett Joszif bátyó, szerintem a nyugati területeken sem lett volna kisebb az arányuk.
És nem is említettem a spanyolokat, ahol lehet, hogy kommunista rendszer lett volna, ha Francót nem segíti Dolfi meg Benito.
Namost, ha Józsi bátyó '42 tavaszán ('41 nyarán?) elindul, akkor a franciák legfeljebb abban reménykedhetnek, hogy a németek addig ellenállnak, míg Amerikát sikerül berángatni a háborúba.
Mert ugye nélkülük minden angol partraszállási kísérlet "hamvába hótt" ötlet, lásd pl. Dieppe.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A Szovjetúnió történelme is beleillik a képbe. Már 1941 elõtt is nyilvánvaló agresszív terjeszkedõ politikát folytattak a hódító háborúikkal (Finn, Baltikum, Japán, Lengyel...)
"cseh õrvezetõt" --> osztrák volt.
És akkor még arról nem is beszéltünk, hogy ez igen valószínûtlen forgatókönyv lenne.
A Béna.
Egyébként nem tökmindegy, hogy mi alapon diszkriminálnak?
A Benes-dekrétum a mai napig hátrányosan különbözteti meg azt, aki magyarnak vagy németnek született. (És az EU ezt elfogadja. No comment...)
A negyvenes évekig (szerintem) a szidóknak nem volt rosszabb dolga Németországban, mint a négereknek az USA-ban (az indiánokat nem is említem).
Gondolom, ez a kép mindenkinek megvan:
LINK
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Mindenesetre mindenki azt gondol amit akar...
GOOBY, pls
Ki a felelõsen gondolkodó?
Akibõl késõbb gyõztes lesz? A jövõbe látó?
Kiosztható ez a jelzõ elõzetesen? Vagy csak utólag történelmi távlatból?
azt nem vitatom hogy addig népszerû volt amíg ígérgetett. De ez még bõven a háború elõtt volt. 1933 után már nem volt népszerû a felelõsebben gondolkodók között.
GOOBY, pls
A veszteseknek nagyon erõs az ellenszelük a mai napig.
Aki még tudott beszélni az akkoriakkal (és az öregek mertek is õszinték lenni) akkor mást hallhatott, mint ami a sajtóból jön.
Pár évvel ezelõtt kérdeztem egy önkormányzati vezetõt, hogy miért nem lehet egy emlékmû az elesett katonáknak. Minden oldalnak, azoknak az kis embereknek akik rosszkor voltak rossz helyen. Besorozták õket és ennyi. Az volt a válasz hogy ezt kisajátítanák maguknak az egyik oldal emberei. És démonizálnák az ellenoldalt. Nem vagyunk még érettek erre 😊