91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#78270 De azt azért lássuk be,hogy bárki ből lehet nagyon jó párpajhős.
Én ismertem egy srácot aki semmi mást nem csinált csak 1vs1 ezett,félelmetes volt.Volt olyan gondolatom ellene,hogy kettétöröm a joyt.
Mondjam azt esélyem nem volt. Ellenben csak azt tudta és mást nem is játszott.Vagy volt egy fiatal srác az is magyar ,na nekiállt és egy év alatt nagyon komoly lett.
Tehát lehet qrva jó valaki,csak ahhoz napi szinten 5 órákat tolni kell 1-2 évig.de 1 az minimum.Csodák nincsenek szerintem.Aki csak néha repked az nem tud behozni 10 év tapaasztalatot.Szerintem. -
#78269 Ja egy emil és négy rata AI.Legalábbis a ricsinél ez volt a felvételi annó. Azért nem mondom,hogy rögtön egyszerű volt:)) Pláne akkor vagy 1000 éve.
De utána gonoszak lettünk és kitaláltuk,hogy nem AI-k ellen kell menni,hanem Gida ,Negh ,Jupi és jómagam .
Nem jelentkezett senki asszem ,de persze csak poénnak szántuk.
Istenem Gida volt az isten:)) -
#78268 il2 dog, 1vs 4ai ace, human p40 , az ai pedig bf 109 f4-esek...
régebben ilyesmikkel én is szórakoztam sokat :D -
Fürtös #78267 Nem akarlak megsérteni,de ha továbra is ezt a stílust erőlteted,nem sok barátod lesz itt...
Ez a topik ilyen,néha eltávolodunk a valóságtól de mi ilyennek szeretjük ne akard megerőszakolni a társaságot mert csak kiröhögnek.
A különböző, nekem ilyen olyan címeim,eredményeim,ismerőseim (stb.) vannak megnyílvánulások pedig kerülendők itt,egyszerűen nem ez a stílus megy nállunk.
Dícséretes,hogy próbálsz életet lehelni a "scenebe" de ne itt tedd, ha van valami akkor hírdesd meg, akit érdekel az menni fog,egyéb esetben nyiss neki Magyar HC simulátorosok topicot vagy amit akarsz.
Azt pedig csak súgva merem kijelenteni,hogy dicsekvést már hallottunk tőlled eleget,de tenni is kellene már valamit (HerrLaca már tett) ,hogy láthassuk a kvalitásaidat.
A beszólógatás már megy, láthatnánk egy videót 1vs4 ace AI ellen(vagy mi volt régen az alap)?
-
#78266 "De, hogy téged leabállak az égről az majdnem 100:-D "
Hozzatok egy asztalost! Ki kell venni az ajtofelfat ..keves a hely! -
#78265 Hát,önbizalomban hiány nincs :) Bár szerintem nagyjából borítékolni lehet a végeredményt :) -
#78264 Minden lehetséges ez tény.Amúgy sose becsülök le senkit,ez köztudott rólam.
Egy bibi van.Van egy kb 10 év fórum veled szemben:) De legyen úgy ahogy mondod nem bánom,nekem mindegy Bos vagy clod. Mindamellett az 1vs 1 Ben nem a taktika a mérvadó, ott azt baxhatja az ember, a lényeg az ütemérzék,pláne azonos gépek esetében.
Bakker elárulom a titkot:)
Nekem Tom az etalon az aktívak közül vele nagyon nehéz,aztán jön még egy kb fél tucat srác mint Pogi, Hetti,Saffi,Savi, Tomcsi,stb na ő ellenük sem mennék biztosra.De, hogy téged leabállak az égről az majdnem 100:-D
-
lala42 #78263 Aha. Zwanczingenzüzzavar
Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.09.26. 00:21:32 -
Amaymon #78262 "Úszol is? "
What, i don't understand this question, how can it connect to our conversation.
Utoljára szerkesztette: Amaymon, 2014.09.26. 00:10:20 -
#78261 Csak a bal oldali pilcsi /lövész/ tudja irányítani. TracIR-vel is megy - ha be van pipálva az opciókban - vagy ha az nincs akkor egérrel is. -
Amaymon #78260 -
Amaymon #78259 Felvilágosítalak egy korosztályban lehetünk.. Mielőtt ezzel a dehonesztálással jönnél.
20 éve játszom multis gamek-et, gyorsan tanulok, ennek fényében 2 év igen hosszú idő. Nem viccelek ez a hobbim, amire ráállok azt HC módon 80%-os hatékonysággal minima elsajátítom. Persze ez beállítotság kérdése, fexik-e az adott műfaj. Nem igazán kedvelem a populáris szubkultúrákat. Ezért néztem ki a szimeket vagy a szim szerűségeket. Tény sokat segített a WT hogy erre rátaláljak, amit Herr bácsi aljas módon mindig a szememre vet, pedig nem az egyetlen amit kipróbáltam csak arról készítettem video-t.
Bo5: Best of Five , figyelmesen olvass. Aki hamarabb lövi ki az másikat 5-ödjére az nyer. Kisebb a random kapáslövés esélye, mit a BO3-ban, ahol 3 win elég szerencsével. -
#78258 Mindenesetre sikerült pozitívan felkavarnod a topikunk állóvizét rendesen, már rég nevettem ennyit. Ezer hála és köszönet érte :)
@Solt: Ez nagyon jó -
Solt #78257 -
#78256 "Több, mint 2 éve repülök szim szerűségekkel, aktívan tudatosan tanulmányozva a légi-harc taktikákat."
Ezen besz@rtam a nevetéstől... (bocsánat)
Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2014.09.25. 23:45:41 -
lala42 #78255 Te koma, nem akarlak megsérteni, de itt azért elég koros emberek vannak. Lehet,hogy buta vagyok, de mi az a BO5?
nemzetközi porondon edződőm a mély vízben
Úszol is?
Te koma nem tévedtél el a topikot illetően? Szoktál te reppenni? Tudod miről beszélsz?
Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.09.25. 23:46:06 -
#78254 Repüljük le 1946-al, vagy A Cliffs of dover-el, mi azokkal repülünk. -
Amaymon #78253 Sosem játszottál ellenem, amíg ki nem próbálod előítéleted van irányodban, ez a gyengéd. Alá becsülöd az ellenfeleid, ezt soha ne tedd (!), mert nemzetközi porondon edződőm a mély vízben. Több, mint 2 éve repülök szim szerűségekkel, aktívan tudatosan tanulmányozva a légi-harc taktikákat. Ennyi idő alatt ragadt csak tán rám valami. Hidd el az alap trükköket bármelyikben többé-kevésbé elsajátíthatod, csak a metagame más. Azt pedig meg kell tanulni. Igazság szerint az sg bajnokság frissítő elem lenne a fórum életében. Túlságosan elkomolyodott a topik, elszakadt a realitásoktól, vágyálmoktkal, extrém teljesíthetetlen elvárásokkal van tele. Mondhatni elszállt a fantázia irányába. Ha van cél van csapatszelem, apró lépésekkel kell kezdeni az építgetés, aztán meglátjuk mit lehet kihozni belőle. Abszolút negatív motiváció nélkül l*sz*r az egész. -
#78252 ilyen duelben en is benne lennek. -
Amaymon #78251 Nincs sok energiám munka mellet, de anno én benne voltam erősen a '90-es évek valódi mo.-i e-sport scénájában a legnépszerűbbek közt (pl. Earthquake). Tudom, hogy kell motiválni kompetitivitásra hajlamos szubkultúrákat. De ez más történet long-long story... nem erre a fórumra aló.
Ha valaki emlékszik az mportal.hu-ra annak az egyik adminja voltam (ez nem most volt, de akkor a kategóriájában az egyetlen és iszonyat népszerű portál volt. Elég nehéz körülmények közt fuból csináltuk " no profit". Megemlítem, hogy a portál gabr korát megelőző profi program kódjai nélkül nem jöhetett volna létre. Sajnálatos milyen véget ért az oldal. És azóta sincs a keletkezett űrnek a bepótlására indult semmiféle magyar kezdeményezés. -
#78250 -
#78249 Az van,hogy nagyvonalakban tisztában vagyok a jó játékosállománnyal.Ok mondjuk clod ban jelenleg. Na most és sértődés ne essék az említett nevekről nem is hallottam.Én elég jól digfightok nem is nagyon fog még senki,de Pl csak a magyarok közül is van vagy 5-10 srác akikkel nem szívesen forgolódom. Na ti ebben a 10 Ben nem szerepeltek:) És nehogy félre értsd, de tudom mit beszélek:) -
Amaymon #78248 Nyugalom ! Nem azonnal tervezek BO5 Duel bajnokság-ot, de ahogy nézem ez több szereplős lesz, a jelentkezők miatt lehet bo3 eliminaton-al és loosers barcket-el is számolni kell majd, gogo csak így tovább szedjétek össze a megmaradt büszkeséget és mutassátok be mit tudtok :) Bár tőlem mehet bo5 is, ha belefér az időbe. Szigorúan f2f only. Sajnos technical difficulties, és munkahelyi teendők miatt per-pill nem tudok 100%-osan koncentráltan játszani, de megoldom rövid idő alatt. Szerintem legyen mindenkinek ~2-3 hét gondolkodási tanulási idő. Aztán eldöntjük hogyan tovább. Utána mehet a csapatás. Aki legyőz megkapja tőlem az SG ÁSZ Pilot rangot az aláírásomban örökre, amíg le nem győzi más :) Ha én győzök le valakit nem lesz negatív kihatása. Ofc platform a BoS, az egyenlőség kedvéért, mert az mindenkinek ismeretlen terület többé-kevésbé. És a fórumos csere-bere folytán sokan hozzáférnek. Legyen már egy kis pezsgés a punnyadt társaságban come' on....
Utoljára szerkesztette: Amaymon, 2014.09.25. 22:53:26 -
sakkay #78247 Videót csináljatok. -
sakkay #78246 A leeresztés az megy..nem is akarom irányítani, csak lőni (fixen) amikor repülök. Amúgy hogy működik az hogy ha nem fixen használod? Gondolom a másodpilóta repül az utasítás szerint, de melyik eszközzel célzol? A joyal, vagy a mouse-al? -
#78245 Nem hiszem, hogy Wolfi lenne.
Igaz, hogy csak tegnapelőtt kezdtem repülni, de felveszem a kesztyűt a duel-re, ha már megemlítettél. :XD
Amaymon, milyen nick néven szoktál repülni, ha kérdezhetem?
-
#78244 A bill kombót nem tudom, de ha fölnézel a célzóberendezésen van egy recés kallantyú, azt megnyomod akkor lenyílik. A célzóka mögött a szélvédő felé van a kapcsoló, hogy megjelenjen a kör. Viszont ha jól emlékszem ezzel nem lehet irányítani a minigunokat. Csak előrefelé lőhetsz. -
sakkay #78243 Leon, hogyan lehet bekapcsolni a fő' pilóta célzóberendezését? Mert ha leengedem a másodpilóta elé az "M" gombbal és ott ülök, azon nyomban nem lehet irányítani a gépet. -
sakkay #78242 Ugyanez. Meg a Tomnak egy tank vs il 2 törésbemutatót. jelzem nagyon állat lett a végeredmény...tudom Laca nem mond-ez csak másodlagos. De akkor is Jól megcsinálták! -
#78241 Én már vagy két hete csak annyira indítottam el, hogy a peccset feltegye, oszt' jó napot. -
Solt #78240 Mert a CloD-hoz olyan marha sokat kellett tanulnod... :)) -
sakkay #78239 Na elmondtad mi a problémád. Jelzem nekem is ugyanez. De ez nem azt jelenti, hogy mindenben fos, és semmiben sem jó, csak mondjuk "jól törnek a gépek"+divat küldeni ész nélkül, mert az menő. Nem az a baj ha valaki küldi, az a baj ahogyan azt teszi. Téged meg már megszoktalak -
#78238 Ok:) Én lexarom a BOST:) Így jó?:)
Akinek tetszik hajrá. Engem ezekkel az érvekkel nem lehet meggyőzni,pláne megy az örömködés kipróbálom fos,eltelik x idő megint megy az örömködés,kipróbálom még mindig fos.
Mások az igények oszt ennyi.
Céllövöldének tartom .
Ha két jó tudású csapat összetalálkozik,akkor pikk pakk levakarják egymást az égről,elég ha megkarcolnak egy gépet aztán az vagy lángól,vagy füstől,vagy faxtudja mit csinál.Legközelebb akkor fogom megnézni ha kiadják,addig nem érdekel.
Semmi új nincs benne,nem kellett tanulnom hozzá,nem kellett megerőltetnem magam.Akkor meg minek? -
#78237 -
sakkay #78236 Ok Laca..nekem mindegy ki írja, ha egyszerűen nem úgy van!
"repmodellbe meg fizikába bele se megyek mert azthiszitek hogy leakarom húzni a bo-t (zongorázni lehet a küönbséget szvsz) "
Repmodel egyenlőre ok, sokszor meg beszéltük. De fizika? Meg minden szar? Ez így hülyeség..tök mindegy kinek az előadásában. -
#78235 Köhög a bolha:)
sakkay!
Szerintem ő Wolfi Saviéktól. Neki megvan azt tudom.És nem amatőr:)) -
Fürtös #78234 Laca azért megvan,hogy téged most konkrétan bekóstoltak? -
artivizsla #78233 IL2 Jet Era Mod :
Mig-21 vs. Phantom :
Fw 190 D14 :
-
artivizsla #78232 Videót kérhetünk majd a hirigről ? -
Amaymon #78231 Majd egyszer tőlem mehet egy best of 5 duel, ott eldől ki a jobb