91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    ..kapjam be.
    Nem akarok (meg)bántani senkit Laca, csak pont pár napja is így indult a stori-fris reg, atom fikázás. Erre valaki mondta, hogy lehet egy régi srác, mert hasonlít valakire a regje. De nem az volt. Erről ennyit. Amúgy meg pont leszarom ha valakinek nem tetszik, csak ne a divatot' kövesse, hanem legalább repülje. És ha valaki repüli, mert megvette, vagy kapta, az ide is ír. Na de nem hiszem , hogy így kezdené...de bármi megeshet persze. Amúgy jobban ránéztem, a legfontosabb részt, az előrenyomod és vége a világnak-hibát, nem javították, úgyhogy én sem repülöm addig, amíg ez nincsen rendbe téve. Pont átakartam magam szoktatni a Fókára, de még mindig ott van abba is ez a szar, így hanyagolom. Az elfogultságomról meg ennyit.
  • Her Laca
    Mert úgy gondolod ,hogy egy friss reggel érkezőnek nem lehet véleménye a BOS ról? Mondjuk negatív? Mert csak ajnározni lehet?
    Azért érdekes az is ,hogy az általam ismert és mérvadónak tartott arcok egyike sem esik hasra tőle.
    Tudom neked ez az isten de hát kinek a pap mint már utaltam erre régebben is.:)

"hátha valami régi ász a triászból!"
    Ez meg egyenesen bántó szvsz.
    Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.10.18. 22:03:43
  • sakkay
    Igen azzal kezdtem, de mivel kb 3 hónapja minden második hozzászólónak 5 napon belül van a regje, már nem foglalkozok vele..hátha valami régi ász a triászból!
  • Solt
    Az ilyen hozzászólásoknál előbb nézd meg a regisztráció időpontját... :)
  • sakkay
    Hm..ez érdekes, mert éppen pár órája repültem vele elég komoly dogfightot, persze ha csak téped eszetlenül...
  • royaljerry
    na kipróbátam, messza inog mint a részeg ember,
    a fóka meg 1000 méter alatt dugózik a legkisebb mozdulatra is, csak egyenesen lehet vele repülni
    számomra gatyi
  • Her Laca
    Telik az idő:)
  • Her Laca
    Megmondtam ,hogy csak akkor fogom újra kipróbálni ha kiadják,addig nem .Ez még nem történt meg így én meg nem idegelem vele magam,van más egyéb gondom is az életemben. Na majd akkor eldöntöm ér e nekem egy pár petákot vagy sem,ilyen csinálgatják ,meg hallgatnak ránk,meg bízzunk mint jézusban dolgok nem érdekelnek.
    Amikor eddig kipróbáltam mindig szar volt,gondolom ez nem sokat változott:)
    Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.10.18. 20:04:15
  • Her Laca
    Nem. De szar:) Egy forintot nem ér az egész. Szerintem.
    Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.10.18. 19:59:21
  • sakkay
    Fene tudja miféle kapkodás mehet ott mostanra már.
  • sakkay
    Ok. Azért repültél is vele?
  • Amaymon
    Én akkor sem értem, hogy ha a ruddert meg tudták csinálni a 109-en, akkor a negatív G-re miért lötyög továbbra is...
  • Her Laca
    Szar.
  • sakkay
    Adatuk az van már elég , kifolyik a fórumról!
  • feca1229
    Én kiprobáltama a Fókát, igaz tényleg csak pár kört mentem vele, de vezetett orsónál mikor a háton van a gép a botot előre nyomom akkor bedugózik.Illetve ha jobb lábaddal ha belelépsz a kormányba, és a botot balra nyomod akkor is! Földközelben biztos halál! Hát szerintem még kalapálhatják egy kicsit, habár kitudja lehet tényleg így repült, tudományosan nem tudom alátámasztani a kétségeimet, nem rendelkezek semmi dokumentációval, csak nekem ez olyan furcsa így ! Azért eddig mindenhol azt olvastam, hogy földközelben a fóka könnyen bedugózott ha túlhúztad, és azt írták, hogy könnyű volt túlhúzni! Hát ennyi... de ez nem mérvadó mert tényleg csak tíz perc volt míg próbálgattam! Talán este több időm lesz rá!
  • Lysandus
    Hát nem tudom, de nekem úgy rémlik, hogy turbó csak a P-47-esen és a P-38-ason volt az ismertebb háborús vadászok közül. Nem a kétfokozatú feltöltő (kompresszor) kevered?
  • sakkay
    Na igen..ez a jövő. Amúgy jót röhögtem a srácokon. Mint a gyerekek, persze mi is ilyenek lennénk.
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.10.18. 17:49:05
  • sakkay
    Bizony, egyértelműen belenyúltak az fm-be. A Fókát érdemes kipróbálni. A törésmodell is tovább finomodott, és a cem amibe viszont nagyon komolyan belenyúltak. Egész részletesen írja már oldalt a sérüléseket-mint a clod-ban. Kényszerleszállás után elhajolt tollakkal, még küzdött szenvedett a motor prüszkölve, ilyen sem volt. Amikor kikapcsoltam, akkor pedig végigment a procedúrán, oldalt írta...szép. Az fm-en azért van mit javítani, de tényleg alakul. A 109 maradt, csak még szebben törik..aki tud repüljön egy próba kört a 190-el. Kíváncsi vagyok a véleményekre-túl azon, hogy szar, ti láttok-e változást.
  • Volfram42
    Off.: A gombok nyomogatásáról jutott eszembe, hogy ilyen is van. Hátha érdekesnek találod az ötletet. A link.
  • royaljerry
    "nagyon belenyúltak a fw-190 repmodeljébe, meg a német vadászok motor teljesítményébe."
    pontosabban?

messzer inog még?
  • sakkay
  • artivizsla #78892
    4.3.12-nél jár a TF patch, ugye ?
  • Solt
    Aha... én mondtam, hogy ez nem driver hiba! :) Az ilyeneknél derül ki, hogy hivatalosan alapos optimalizálás csak egy irányba folyt...
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.10.18. 15:06:23
  • artivizsla #78890
    Csíkok ?
  • Solt
    Köszönöm, kb erre számítottam! :)
  • Amaymon
    Szerintem a felbontás sokáig nem lesz tökéletes. Valahogy trükközniük kell a megjelenítéssel. Az viszont biztos, hogy ezek a kütyük át fogják értelmezni az eddigi számítógépes játékok, és nem csak azok világát.
  • sakkay
    Na...ez dk2 volt. Még sok esetben nincsen megfelelően támogatva,és nem minden esetben kompatibilis a dk1 támogatottsággal. Viszont ahol működik, ott nagyon brutál. Konkrétan egy két esetben-főleg zuhanás szimulálásakor-rendesen mozog az ember gyomra, 5 emberen teszteltem, mindenki ugyanazt mondta az adott proginál-életkor:13-61-ig. Szóval ez nem kamu. Én magam ebben nem teljesen hittem, bár elfogadtam, hogy lehet ilyen..hát van. A felbontás ahol a program tudta a full hd, ott fps-ek esetében tök jó volt. Főleg horror, vagy mászkálós sötét helyes játékoknál. Máshol viszont, pl. dcs, nagyon kevés a felbontás. Az egy más kérdés, hogy a huey-nál mint egy fél hülye, meg akartam érinteni a kapcsolókat és közben hangosan röhögtem....mert egyszerűen ott volt előttem! Nagyon durván bent ültem a gépbe-na ezt megint nem gondolta, hogy ilyen remek lesz, már a dk 2-vel is. Az egyik horror demót végignyomtam, szeretem a horrort, gyenge idegzetűek ne próbálják és ez komoly. Nagyon tetszett az is. Ja és még egy dolog. Itt úgy tudtam tájékozódni, mint igazából,(fps-ről van szó) egész komolyan meglepett ez is. Ha lenne rá felesleges pénzem már most vennék, de azért átlag pénzel rendelkezőknek nem ajánlanám, ja és még tényleg van mit fejleszteni, mondjuk hirtelen csak a felbontást tudnám kiemelni. egy biztos..a teljes verziót megveszem..tuti.
  • Solt
    Köcsög AMD...
  • artivizsla #78885
    Jó hírek érkeznek a CloD háza tájáról :

"...Javították a terep textúrák közötti megjelenítési hibát, amiben a két textúra közötti határ egyenes vonalként jelent meg a játékban. A modellezők 7 új repülőgép típuson vagy típusváltozaton, 5 új hajóosztályon, 6 jármű/fegyveren, új épület típusokon, térkép kezelőn, az összes hangeffekt cseréjén, repülési modellen, textúrákon, skineken dolgoznak. Mivel tovább 5 repülőgép típus van a tervek között..."

Egyfelől reménykedhetünk abban, hogy végre lassan érkezik a Fóka, de ezt majd Talán Objektív Módon megtudjuk időben az illetékestől.

Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.10.18. 13:38:37
  • Solt
    Milyen az OR? Mesélj... :)
  • sakkay
    cSAK PÁR PILLANATRA RÁNÉZTEM, MERT OCULUST TESZTELTEM.
    áT NEM ÍROM..szóval amit tudok, nagyon belenyúltak a fw-190 repmodeljébe, meg a német vadászok motor teljesítményébe. Délután megnézem.
  • PhantomAss
    két napig nagy leárazás a DCS shopban!
    DCS e-shop
  • Amaymon
    Sakkay: van valami újdonság, nincs idő mindig az BoS fórum-ot bambulni. Főleg hogy szimultán most 3 esetleg vagy 4 játékkal játszom. (Mind legit saját tulajdon.) és nem WT :DD
    Utoljára szerkesztette: Amaymon, 2014.10.18. 09:04:42
  • Willenbrock
    Most olvasom, hogy a Hurricane Merlin II-es motorjához már 1940 elején rendszeresítették a turbófeltöltőt, és 100 oktános benzint használtak. Ez 250 LE pluszt adott és 1310 LE lett a max teljesítmény. A motorteljesítménye ezek szerint a turbó használata alatt meghaladta a messzerét. (1100 LE )
    Ez nekem újdonság volt: wiki link
  • Rue East
    Komolyan nem értem miről beszélsz. Mindig is voltak és lesznek is politikai lobbik mások ellen (legyen az ország, népcsoport, akármi), de ez nem azt jelenti, hogy bármiféle nagyobb tömeg utálná a magyarokat, az nem a többség szava. Pár ember gazdasági érdekeinek megnyilvánulása. Ezt a magyar ellenes hangulatkeltést is az veszi komolyan, aki fogékony* az ilyesmire. Részemről már azt is túlzásnak tartom, hogy ebben a pár sorban foglalkoztam vele.
    *Általában akik kicsit túldimenzionálják a magyarságot. A miénk is csak egy nép a sok közül. Van amiben jobbak vagyunk, van amiben meg nem. Nem mi vagyunk a világ közepe és nem ellenünk szövetkezik mindenki.
  • croatianus
    Arigato gozaimaszta! Messzerösmittö bánzáj!
    (Japán-magyar határ!)
  • PhantomAss
    az hogy utálják a magyarokat egy általánosítás, de sztem nem teljesen igaz. Itt van pl. a szlovák-magyar "konfliktus". A médiából az folyik hogy mennyire utálnak minket. Most felajánlották hogy kimehetnék Pozsonyba dolgozni az ottani céghez, hosszabb távra (gyakorlatilag oda kellene költöznöm), és a kinti kollégák nagyon jó fejek. Semmiféle magyargyűlölet nincs, (pedig több százan dolgoznak ott), csak kiröhögik az ilyen híreket. Nyilván vannak szkinhedek meg agyoniskolázott emberek akik gyűlölködnek, de hol nincs ilyen?
    Az átlagember csak legyint az egészre, ugyanúgy ahogy Magyarországon is.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2014.10.17. 08:59:47
  • Willenbrock
    A kisantant országoknál még csak benne lehet a háborús veszteségek, atrocitások miatti harag, (bár ők több vérengzést csináltak a magyar falvak rovására, mint amit visszakaptak érte - sőt sosem kapták vissza általában amit csináltak pl a szab harcok vagy a világháborúk után, de hazudozni tudnak, hogy őket ölték a magyarok stb ) de Nyugat-Európa esetében ilyen érintettségek sincsenek, mégis onnan keltették, keltik a magyar elleni hangulatot. Akkor Bécsből (Rákóczi szab harc vagy 1848-49 pl), most meg Brüsszelből. A román és a szlovák pedig örömmel rákontrázik, hisz érzi, hogy ugyanúgy az oldalukon áll a nyugat a magyarokkal szemben mint eddig mindig. A magyarok elleni hangulatkeltés ma éppúgy politikai célokat szolgál, mint a kiegyezés előtt a Habsburgok idejében.
    Utoljára szerkesztette: Willenbrock, 2014.10.17. 01:49:28
  • Rue East
    Szerinted ezek miatt utálják a magyarokat, akik utálják?
    Személyes érintettség miatt. Vagyis maximum a közel múlt történelme, dédszülők. Nem egyszer olvastam már olyan megnyilvánulást, hogy a(z) <ide helyettesítsd be népet, politikai pártot, stb.>, hogy elbántak az ő felmenőivel és de utálom őket. Maximum, de inkább átverte egy magyar, elhagyta a magyar barátnője, stb. Semmi köze nincs ennek ilyen történelmi távlatokhoz. Az utólagos belemagyarázás. Komolytalan.
  • Amaymon
    Egy vérfan kívülről fújja mi-micsoda, az ábra a lényeg :D