91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #79073 Kíváncsiságból megnéztem az előző havi netforgalmam... 50GB, az az, ha és amennyiben az internetadó ebben a formában látna napvilágot, és azt a szolgáltató egy az egyben továbbhárítaná akkor ez havi 7500.-Ft kiadás lenne a számomra... ( össze vissza töltögettem a steam-ről, torrent, stb )
Hogy van az, hogy ez most a világ vége már most azonnal, amikor még semmi sem biztos, de az ennél jelentősebb pluszt eredményező rezsicsökkentés, ami már tény, pedig egy elbagatellizált tétel? Sőt, ez pont egy olyan adó lenne, ami a nagyon szegényeket, nyugdíjasokat nem érinti, tehát mondhatni, hogy cociálisan érzékeny...
Ahogy látom jellemzően azok vannak a legjobban felháborodva, akinek egyébként sem szimpatikus a fidesz, és ezzel most jó fogást lehet találni rajtuk, illetve azok a torrent huszárok (nem rátok gondolok), akik TB hegyeket szednek le és osztanak vissza... ( ha szárazon nézzük, ez pont az illegális letöltésekre lenne egy komoly csapás )
Egyébként a korrektség kedvéért hozzá kell tennem, hogy ez így ebben a formában még ötletnek is hülyén hangzik. -
#79072 Ami tény az az, hogy a fideszben IS volt kommunista elvtársak tobzódnak. Többek között ezért nevetséges dagadt házelnök elvtárs piszkoskommunistázása. Hogy a többiekről ne is beszéljünk ;) -
Solt #79071 Van némi rálátásom a fidesz belügyeire... két érdekcsoport ütközik ott is, így nem lepnek meg az ilyen híresztelések, viszont kizárólag tényekkel és megtörtént eseményekkel kívánok foglalkozni, vélekedésekkel és feltételezésekkel nem. :) -
majonur #79070 minden egyes szavaddal egyett kell, hogy ertsek, tenyleg szepen osszefoglatad a lenyeget. -
Solt #79069 Megtettem Leon, körülnéztem. :) Azt látom, hogy a rendszerváltás után volt egy gúzsba kötött kezű jobboldalinak csúfolt kormány, majd azt követően volt 12 évnyi baloldalinak csúfolt újabb elvtársi uralom között 4 év fideszes kormányzás. A szétprivatizált ezer milliárdok is kb ebben az arányban repültek ki az országból, a következtetést levontam.
Az, hogy mellettünk mindenki elszáguld, azért azt gondold át... elég nemzetközi a baráti társaságom, gyakorlatilag Szerbia kivételével szinte mindenhol van vagy rokon, vagy ismerős. Ők nem ezt mondják mint te... sőt, még az Olaszoktól is meglehetősen rossz hírek jönnek.
Attól, hogy nem érdekel az OK, csak az OKOZAT, még a tények nem változnak mesterem. Egy ország pillanatnyi állapotának van előzménye még akkor is, ha téged nem érdekel. :) Emlékeim szerint az az orsós winnetou 300 milliárd plusszal adta át a kasszát a D-209-s elvtársnak, aki bele is kezdett a bőkezű 100 napos programba, aminek ismerjük a kimenetelét...
Paks II része annak a politikának, hogy a térség legolcsóbb energiaáraival befektetőket csalogassanak ide. Ezt le lehet egyszerűsíteni odáig, hogy eladják az országot az oroszoknak, de ennek nem sok értelmét látom már csak azért sem, mert emlékeim szerint szakmai okai is vannak bőven annak, hogy az oroszok csinálhatják meg, és nem más. A hitelfelvétel pedig csak akkor rossz, ha az amire felveszik, nem termeli ki azt összeget, amit vissza kell fizetni. Kétlem, hogy Paks II ilyen lenne.
Ha egy ajrót sem kapnánk holnaptól... Leonom, én téged egy értelmes emberkének tartalak, akinek adok is a véleményére, a korodnál fogva pedig tisztelek is! :) DE! Kérlek, egy nyugodtabb pillanatodban gondold végig... szerinted az EU jótékonysági intézmény? Amit kapunk pénzeket, azokat milyen áron kapjuk? Miket tettünk meg eddig érte? Mikről kellett lemondanunk? Vám bevételek, mezőgazdaság, nyitott piac ami szétverte a miénket, élelmiszer ipari multi hegyek, amelyek szétverték a vidéket a sok külföldi olcsó szarral, ezzel bekényszerítve a vidékieket a városba, stb.
Részemről sokkal aggasztóbb volt az, hogy a baloldalinak csúfolt kormányok kiárusították az országot éveken át, főleg stratégia ágazatokban. Garantált profit az energia szektorban, és társai... Plusz ahogy odalöktek a bankoknak... megszüntették az államilag támogatott lakáshitelt menet közben (!), majd a nyakunkra engedték a svájci frank hiteleket... tudom-tudom, nem volt szándékos, a véletlenek sorozata hozta így! :)
Egyébként pedig én nem őket védem, hanem azt a tendenciát, amit látok, vagy látni vélek összességében.... szerencsére a választások alapján nem csak én vélekedek így.
A hírforrások mellőzésével nem homokba dugom a fejem, hanem nem engedem magam befolyásolni... azt nézem amit tapasztalok, amit befizetek, ami bevételem van, stb. Érzelmi manipulálásra nem vagyok kíváncsi sem pro, sem kontra. ;)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.10.22. 14:35:57 -
#79068 Hát igen. Jobbak. Többet és pofátlanabbul, nyíltabban lopnak. Ez a tény Solt. -
Solt #79067 Több mindene volt.. annak a felfújt lufinak a levét isszuk a mai napig... azt az adósságot görgetjük magunk előtt kamatos kamattal. :(
Én nem azt mondtam, hogy a fidesz jó, hanem azt, hogy jobb, mint amik eddig voltak, ez pedig nem vélekedés, hanem tény. Csupán azt mondom, hogy észre kell venni a javuló tendenciát, mert csodára senki nem képes... évtizedek hátrányát nem lehet 4 éves ciklusokban ledolgozni. -
#79066 "November 4-én, kedden nyújtja be a kormány a parlamentnek a "fair bankrendszerről" szóló törvényjavaslatot, és valamikor ekkor érkezik külön javaslat formájában a forintosításról szóló törvény is - értesült több független forrásból a Portfolio. A laphoz eljutott információk szerint az átváltáskor a tervek szerint aktuális piaci árfolyamot alkalmaznak majd várhatóan 2015 első felében.
Bár voltak más forgatókönyvek is a Portfolio úgy tudja, hogy gyakorlatilag eldőlt, hogy a lakossági devizahitelek forintosítása során nem lesz semmiféle kedvezményes árfolyam, hanem azt az aktuális piaci szinten (svájci frank esetében jelenleg közel 254 forint) kell megszabadulniuk devizahitelüktől az ügyfeleknek egy új forinthitel segítségével.
A döntés azt jelenti, hogy a pénzügyi szektornak emiatt nem kell majd újabb veszteséget elkönyvelnie a devizahitelek jövő január-februári elszámolása miatt keletkező 900-1000 milliárd forintos bruttó, illetve (céltartalékok felszabadítása, adóhatás után) 700-800 milliárd forintos nettó veszteség után." -
#79065 :D :D -
#79064 Solt. Én nem akarlak megtéríteni sem téged sem senki mást. Attól, hogy nem egyezik a véleményünk csak színesebb a világ, utálnék olyan helyen élni, ahol egy gondolata lehet mindenkinek. De!
Nézzél már körül baszki! A gengszter váltás környékén mi voltunk a legfejlettebbek, mi tartottunk elől. És nézd meg mi van most.
Hát lassan Bulgária is elhúz mellettünk a picsába!
És ahogy már mondtam. Nem érdekel mi volt 50 éve, nem érdekel az elmúltnyócév. Nem érdekel mi volt 10 vagy 12 éve. AZ érdekel, hogy MOST mi van. ÉS ha tetszik ha nem ebben bizony elég vastagon benne van orsós winnetou keze is.
Ha ellenzékben volt, ha kormányon.
Mit ha bevezetik? Ma reggel a (nem)független közszolgálati médiában valami gyökér államtitkár ecsetelgette, hogy miért is van tervben a netadó.
Persze én már mondtam, hogy nagy valószínűséggel terelés az egész és visszakozni fognak.
Mert az a helyzet, hogy most az emberek, a netezők zöme ezen csámcsog, holott van ennél egy sokkal-sokkal fontosabb dolog, ami így feledésbe merül. Egy időre legalább is. Mert akiket Te olyan hevesen védesz, éppen "eladják" az országot az oroszoknak. És nem csak Paksról van szó. Mit gondolsz az EU meddig fogja nézni, tűrni ezt? Vagy a NATO? Ja, persze. Menjen a picsába az EU is meg a NATO is, ugye?
Tudod mi történne, ha holnaptól egy vacak eurót sem kapnánk?
Nem rossz álláspont ez a mellőzz minden híforrást, csak tudod attól, hogy a fejedet a homokba dugod és nem veszel tudomást a történésekről, azok attól még megtörtének.
Az urakká avanzsált hazaárulókban meg bizony benne vannak a kiszes, szocis átvedlett fideszes szarjankók is. -
Valka78 #79063 50 év szocializmus. Érdekes, hogy akkor több mindene volt az országnak mint most. Lehet, hogy Ausztriába kellett menni hűtőért meg commodore 64-ért, de megállt a lábán az ország. Fura, ahogy a csóró kelet-európai kommunista országból, a gazdag kapitalista EU tagjai lettünk. Ne érts félre, én sem szeretem a komcsikat. Nem azért mert komcsik, hanem azért mert sosem voltak azok. Ha nem lettek volna azok a "nagytudású" pöffeszkedő szarháziak, a kommunizmus is egész máshogy működött volna. Mint ahogy a "kapitalizmus" vagy inkább globalizmus is egész máshogy működhetne, ha tényleg értünk lenne és nem mi érte. És ez alól egyik eddigi kormány sem kivétel. A fidesz annyiban más, hogy legalább azt a minimumot megadja ami feltétlenül szükséges. A szocik legtöbbször még ezt sem tették - ez igaz. De attól, hogy valaki nem kettőt rúg beléd, csak egyet, még nem lesz jó hozzád. -
Solt #79062 Na itt a lényeg... "HA" bevezetik... még semmi konkrétum nincs, de a világfájdalom már kibukott az uszítás hatására...
Én csak azt tudom, mi nem volt az osztrákoknak... például 50 év szocializmus, és az utána urakká avanzsált hazaáruló szarházik... pont ennyi előnyük van, ezt illene tudomásul venni amikor arról megy a fanyalgás, hogy bezzeg nekik milyen jó.
Egyébként pedig részemről elég kemény véleményem van az egyéni sorsokat illetően... mindenki a saját sorsának kovácsa! És mondom ezt úgy, hogy közel 30 milliós adósságom van, és rengeteg hibát vétettem az elmúlt évtizedben. Néha az önkritika sem árt. -
Valka78 #79061 Vannak változások, persze. Stabilabb lett az élet - meg egy kicsit "szűkebb". Én ugyanúgy élek mint 8 vagy 10 éve. Ugyanolyan esélytelenül. Hiába dolgozik az ember, ha 2-3 szakmával is csak nettó 120-140-et keres. Ebből építsem fel az életemet? Ennyiből el tudok vegetálni. Az internet az utolsó dolog, ami még szórakoztat az életben. Ha bevezetik ezt a 150 FT/GB adót akkor ennek is búcsút mondhatok. Mondd meg kedves Solt, miből gondolod, hogy az embereknek elég az, ha bérrabszolgák lehetnek? Nekem az nem okoz kielégülést, ha tapsolhatok a nagyvezérnek.
Azt írtátok, hogy soha nem érjük el Ausztria szintjét. Miért? Mije van az osztrákoknak, ami nekünk nincs? Megmondom. Korrekt vezetőik. Itt nálunk szarba se veszik az embereket. Statisztikai adatok vagyon, kosztért és kvártélyért dolgozó bérrabszolgák. Persze elismerem, nem mindenki. Éppen csak a nagy többség. És akkor még érezd magad szerencsésnek, hogy van munkád.
-
Solt #79060 Ha elfogadsz egy tanácsot, mellőzz minden hírforrást... a hangulatkeltésen kívül másra nem jók. -
Indi69 #79059 ezek ára sem változik mert nem mi fizetünk a fidesz propagandára meg nem vagyok kíváncsi. nyitva van a szemem és látok is még hála istennek, nem úgy mint szegény egyszeri juhász :(
Utoljára szerkesztette: Indi69, 2014.10.22. 11:29:41 -
Solt #79058 Ne üssön meg a guta... :) Tételesen tudok minden felvetésedre válaszolni... ha érdekel, akár privátban is. :)
Egyébként semmi mást nem kell tenni, mint az emlékezetünkből előbányászni a rendszerváltozás utáni időszak eseményeit. Ezek tükrében aki nem látja a pozitív változást, az nem is akarja... :) -
Indi69 #79057 Solt, minden tiszteletem a tiéd. komolyan mondom nem akarok kötekedni, de te hol élsz? Felcsúti stadion, FTC pálya, Budapesti villamosvonal renoválás, bkk létre hozása.....soroljam. munkanélküli idő csökkentésével elérték a munkanélküliség javulását, nemzeti dohány boltok, föld osztogatás. qrva jó nekünk tényleg. És minden külföldön dolgozó, ( élő ) magyar csak kalandozik mint eleink. Tényleg azt gondolod,hogy ez jó nekünk? Ne válaszolj , én be fejeztem ezt a témát mert a guta megüt. Bocsánat de nem tudtam magamban tartani -
Romeo One #79056 :)))) Csak pontosítok.
Szerintem vannak itt páran, akik már csak a történelemkönyvekből ismerik a SZER-t. -
Solt #79055 És ez ennek a pár évnek a következménye? :) Kétlem... -
Solt #79054 Jól értem, hogy feltételezésekre alapozva megy a hiszti? Nem volt elég már az állandó riogatásból? Bejött ezek közül akár csak egyszer is valami?
Azt hiszem én is mondhatnám neked, hogy tovább kéne látni az orrodnál... a rezsicsökkentés lényege, hogy nálunk legyen a legolcsóbb az energia, és ezzel tudjanak befektetőket idecsábítani... ennek a lecsapódása a lakosság energiaár csökkentés. Ha politikai elemző lennék, akkor erre mondanám, hogy zseniális politikai húzás... szavazatokat hoz, befektetőket hoz, stb... a kecske is jól lakik, a káposzta is megmarad. -
Solt #79053 Hálás is vagyok, egy büdös szavam nincs... viszont azt nem értem meg, hogy miért kell úgy csinálni, mintha eddig minden olyan kurva nagy rendben lett volna. Úgy látom hamar kiment az emberek fejéből az a nyóóóóc év...
A tendenciát kell nézni, az pedig javuló félben van még akkor is, ha sokan nem érzik azonnal a bőrükön... no és persze akkor is, ha az index mást ír... :) -
Solt #79052 Milyen böjtje lenne? :)
Budapest rendbetételén aztán végképpen nincs értelme elkezdeni vitázni... :) Lassan 20 éve járom napi szinten, hidd el nekem, olyan mintha mázsás követ vettek volna le a válláról. Az meg végképpen nem érdekel hányszor adják át, az a lényeg, hogy végre nem az enyészet zabálja... -
Solt #79051 Leonom, a rendszerváltás óta egyszer sem mondhatta el az ország zöme, hogy jobban élne, most viszont azt elmondhatja, hogy nem lesz neki minden január elsejével jóval szarabb. Ugye emlékszünk még az évkezdetekre? Emellett végre elkezdett erősödni a középréteg, ami hosszú távon mindenkinek jó, nemcsak nekik...
Azt nem tudom honnan vetted, hogy én magamon kívül mást leszarok, de hidd el nem így van. Csupán örülök neki, hogy én mint a középréteg képviselője, végre nem a nadrágszíj meghúzásával kell foglalkozzak. Ráadásul a környezetemben rengetegen vannak így, persze rengetegnek rövid az emlékezete, és hajlamos belekezdeni a divatos fanyalgásba...
Olyan kormányt még nem szart a világ, amelyik a mélyszegénységben élőket pár év alatt a középréteghez emelné... ilyet elvárni, velük érvelni ilyen kevés idő után szimpla demagógia. A családsegítő és a szociális munkás Svájcban is "sírni" fog...
A szüleim pont a "Gizi néni" kategória... hidd el nekem, nem 250.-Forintot spórolnak havonta rezsicsökkentéssel, és bizony a nyugdíjuk mellé bőven jól jön az a megtakarítás! Főleg úgy, hogy gyakorlatilag évek óta nem emelkedtek az árak, nem romlott a pénzük értéke! Ilyen a rendszerváltás óta nem volt... ezt kár lebecsülni.
Azt megértem, hogy nem szimpatizálsz velük... el is fogadom, de ettől még az elért eredmények magukért beszélnek. Persze lehetne sokkal jobb, van amibe bele lehet kötni, de ettől még messze jobbak mint az eddigiek... -
#79050 Valami idióta most magyarázza ezt a szar adót a tv1-en.
Neeem, nem fogják átterhelni, a nyereségükből ki tudják fizetni :D
Melyik országban él ez a fasz?? :D Istenem! -
#79049 Osztrákiát kb. akkor fogjuk utol vagy elérni, ha felszántják az egészet a picsába és behintik sóval.
De nem is erről van szó! Arról van szó, hogy (ha már osztrákia) akkor ugyan azon munkáért a határ túloldalán keres az ember 1600-1800€-t.
Arról van szó, hogy a sárvári szargyárban, négy műszakban keresnek az emberek netto 75e Ft-ot baszki! Erről van szó. Meg arról, hogy a három műszakosoknak állandó a túlóra és ha netán azt mered mondani, hogy bocs de dolgom van szombaton, nemjönnék, akkor azt mondják, hogy hétfőn már ne is gyere.
Arról van szó, hogy a paraszt (nem pejoratív értelembe vett) éjjel-nappal dolgozik, a tejet szaré' veszik meg tőle, mert a szlovákiából behozott, áfa csalt tejet fele annyiért árulják a kurva boltba .
Félre ne érts Sakkay májsztró! Semmi bajom Veled vagy az itt fórumozókkal.
Ezekkel a töketlen, szar kormányokkal van bajom baszki!
Nem elég, hogy fizetek áfát meg az öreg Isten tudja mit, még pluszban mindent meg is adóztatnak. Ilyen a világon nincs baszki.
27%-os áfa... az ember esze megáll. -
#79048 A luxusadót mélyen igazságtalannak,indokolatlannak érzik, ez viszont nagyon fair lesz természetesen...Nem lesz ezt könnyű lenyomni sem a szolgáltatók,sem a felhasználók torkán,ha egyáltalán sikerül. -
sakkay #79047 Az a baj tudjátok-erős lesz-hogy a nyugati határ mellett van az ország. A bolygó!!! leggazdagabb része van egy karnyujtásnyira-pl. Ausztria. Soha nem leszünk elégedettek, amíg nem érjük el azt a, pedig nem fogjuk. Ha ezt az országot jelen állapotába megfognád, azt' bebasznád Grúzia mellé, 1 hónap után mindenki lenyugodna a picsába! Gondolatébresztőnek így reggelre, hogy milyen szar nekünk a föld nevű bolygón, miközben ezt olvasod aztán káromkodva szürcsölöd a meleg kávét a meleg szobába..faxomat....5,5 milliárd meg cserélne veled. -
77pxdumbo #79046 jujj! ne szőrszálhasogass
Utoljára szerkesztette: 77pxdumbo, 2014.10.21. 23:53:20 -
Romeo One #79045 A dolgok mostani állása estén szerintem a szabadeurópából tudnánk meg a legkevesebb igazságot, a legtöbb hazugság mellett.
:))) -
#79044 Én, hogyha valamiről az igazat akarom megtudni akkor vagy a Kurucot vagy az Alfahirt olvasom. -
Megfogtad a lényeget. Hihetetlen alul bérezés van,konkrétan én is látom.Komolyan mondom kínában nagyobb fizetésért dolgoznak már sajnos,mint amit itt kapnak az alkalmazottak. És nehogy azt higgye valaki ,hogy a cégek,vállalkozók maguknak spórolják így meg a pénzt.
Ragozhatjuk ezt napestig különben ,de szerintem most valóban szar a helyzet. -
77pxdumbo #79042 Persze esténként a nemzeti csatornákat nézve, minden szép és jó meg dübörög, meg a nagy gonosz juejesszé is irigykedik ránk, azért tiltogatja ki szegény ártatlan politikusainkat. Még a végén újra a szabadeurópát kell majd titokban hallgatnunk. -
77pxdumbo #79041 Középvezetőként, közelről látom a legalsó és egyben a legnagyobb réteget. Hát Őket nemigen érintik az új autó eladások, meg az ingatlanvásárlások. A közterhek csökkentése meg valahogy a munkáltatók zsebét terheli meg jobban. A rezsicsökkentéssel meg nemigen tudnak mit kezdeni, mer ugye nem nagyon tudják kifizetni a gázt még rezsicsökkentve sem. Elektronikus dolgokból is csak minimálisat használnak. Egyszerűen nemigen tudják realizálni a kedvezményeket, mert alig van jövedelmük. Ezeket egyszerűen nem Nekik találták ki.
Meló után még 5-6 órát dolgoznak, hogy valahogy megéljenek, aztán 50 egynéhány évesen szépen kezdenek tönkremenni egészségileg. Legalább nem kell nekik nyugdíjat fizetni, oszt jóvan. Én ezt látom nap mint nap. -
#79040 Már ne haragudj, de ez a másik idióta baromság. Mi a f@****at érdekel engem, hogy mi volt 4-8 vagy 12 évvel ezelőtt? Vagy Téged?
A jelennel kell foglalkozni és nem mindig hátranézni meg visszamutogatni basszus.
Mond már meg nekem, hogy hol laksz? Dolgozik valakid külföldön? nem ismerős, családtag.
Mert nekem mind a két vőm a büdös osztrákoknál dolgozik. Soha, mondom SOHA többet nem fognak itthon dolgozni.
Nem szórólapoznak vagy ilyesmi. Szakmában dolgoznak, évek óta. Még kijárnak, de már tervezik a kitelepülést. Szerinted véletlen?
Véletlen, hogy szinte ugyan azért a munkáért itthon kapott például a Tibor 120-130e nettót, kint meg kap 2000€-t, 13. - 14. havi bért..
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2014.10.21. 22:59:46 -
77pxdumbo #79039 Szívemből remélem, én tévedek, és e szép országban MINDENKI reggel felébredvén a saját, tehermentes házikójában, a saját tulajdonú négy kerekén elrobog a jólfizető munkahelyére, ahol 8 óra alatt kényelmesen megkeresi azt a pénzt, amiből nevelgeti a legalább 3 gyerkőcét, és munka után 8 óra szórakozással tölti el az idejét... -
artivizsla #79038 Ennyire ne fessétek már sötétre a dolgokat. Az új autó eladástól az ingatlanvásárlásig növekszik minden, a közterhek végre nem nőnek, hanem rosszabb esetben is legalább szinten maradtak. Aki most gondban van az életét illetően, annak 4 éve minden rendben volt ? -
Fürtös #79037 Menj le Szabolcsba vagy Borsodba ... Konkrétan szellemvárosok vannak... Odahaza (Kisvárda) 2006 ban 25 ezren éltek a városban,most jó ha vannak 15 ezren. Mindenki elment külföldre vagy Pestre :(
Budapesten te bizony egy másik világban élsz, gyakorlatilag az ország 2 részre van szakadva, Debrecen körül van a "határ" körülbelül akkora különbség van mintha csak az osztrák határt lépnéd át...
Én is külföldön nyomom, de hál istennek én nem anyagi szempontok miatt jöttem ki...
-
77pxdumbo #79036 Örülhetsz a rezsicsökkentésnek, csak kicsit tovább is kéne látni az orrodnál. Ha a rezsicsökkentés beérik, (már elmúltak a választások) és megalakul a Nemzeti Közszolgáltató, -ami valahogy megint csak azorbán valamelyik spanjához kerül- na akkor nézegesd majd elégedetten a számláidat, és boldogítson a tudat, hogy egy igazi, magyar és nemzeti tolvaj húzza ki a zsebedből az utolsó forintocskáidat... -
asw27 #79035 Adj hálát a sorsodnak, hogy benne vagy abba a néhány százezer főbe, akinek jobb lett az élete. Az ország lakosságához képest a legszerencsésebbek közé tartozol. Hidd el, nagyon keveseknek adatik ez meg ebben az országban. -
#79034 Persze, hogy lesz. Semmi sincs ingyen. Még a devizások kirángatása a szarból sem.