IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zpogi
A gázkar keménység állításánál levő gumiforgács megszűntethető némi szilikonzsír használatával (legalábbis nálam a tavaly októberi kenés óta nem jelentkezett forgács). 😉 Ettől függetlenül tényleg a pofátlanság netovábbja, hogy egy ilyen (ár)kategóriájú termék ennyire könnyen széthullhat.

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Na..kíváncsi vagyok olyan e mint a biciklizés<#vigyor>.

Her Laca
No ha minden igaz holnaptól megint elárasztalak benneteket jó kis videókkal😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Hát... lemehetne bótba 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
No de most remek joy od van😊) lóóóóóóóóóóóóóóógii😊Süt ,főz ráz mi kell még?😊

Papa01
Na igen, érthető...

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Emiatt tettem le róla én is...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Tudsz valamit<#confused><#conf><#pias>

Papa01
Laca, ez az a HSZ, ami a Warthog-ról szól (Linkes): #75529

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Ja... a legmulatságosabb, hogy a két videót a war thunder hivatalos fórumán találtam!
Gondoltam, megnézem hol tart a hőbörgés hőfoka a "szimulátoros" szekcióban, és ott találtam egy totyikot ezzel a figyelemreméltó címmel:
"These are the reasons to make the best Aircombat Simulator of the history"
És akkor kiderült, hogy a rokonszenvesen szerény mondatot az illető ezekből vette, amiket ő belinkelt, hogy BEZZEG!
Először nem értettem, hogy a belső elhárítás hogy-hogy még nem törölte, aztán megértettem.
Én még akkor is hiszek a győzelemben.<#alien>
Majd a csodafegyverek, csak ki kell tartani!

Her Laca
Különben nem vagyok boldog ám. Most komolyan. Titokban azért reméltem ,hogy szim lesz,de sjan😞

Her Laca
No felmásztam TS re.

LeonSilver
Roppant boldog vagyok, hogy nem adtam ki pénzt erre a szutyira 😊

Hát... , nem vagyok egy angol-bölcsész, de ehhez nem is nagyon kell. Lényegi információról nincs szó, hanem van egy pár szavas üzenet, és az összes többi azt támogatja. Ezt, azt hiszem, valahogy úgy hívják a reklám szakmában, hogy "pozícionálás".

A pár szavas üzenet a következő:

"the BBBEST flight sim in the world"

"hardcore with passion"

Na most a passion érdekes kifelyezés. Egyszerre jelent kedvtelést, szerelmet és "passiót", vagyis Jézus kínszenvedését.

Ha az első pár percet megnézed már bőven mindent tudsz, A nyitószöveg:"egy újabb hardcore szim bemutató?" és fölötte az asztalra dőlve szundikál egy hölgy(?!). Persze a válasz, hogy "dehhhogyííís". Vagyis közli, hogy ez nem egy egy hardcore sim lesz! DE: természetesen attól még minden benne van, ami abban benne lenne, hiszen "egész egyszerűen mi a világ legjobb szimulátorát csináljuk". Érted?! Szóval neked nem kell aggódnod, hogy átesel, túlmelegszel, keresztszél van, rosszul állítottad be a géppuskát, de attól még az benne van, higgyed el.
És akkor megy a további bla-bla, amit asszem, úgy hívnak, "elmélyítés", vagyis agyba döngölés:
"Mi létrehoztuk a repszim-zsáner új szintjét, ami három dolgon nyugszik: KIHÍVÁS, ÉRZELEM, RUGALMASSÁG. Bla-bla-bla-bla...."
Papa01
Bocsi Laca, most kerültem gép elé! 😊

Her Laca
Nagyon ecsetelik a hardcore vs hobby szintű akármit. Csak nem értem ,hogy a hardcore az nem szórakozás miatt játszik? Neki az a szórakozás ha minél valóság hűbb vagy nem?
És azt sem hiszem,hogy egy hardcore játékos többet játszana mint egy kevésbé érdeklődő,sőt szerintem kevesebbet ,ha csak azt nézem,hogy akiket ismerek azok hetente max 1-2 estét szánnak rá,míg a wartündérben minden nap sokan nyomulnak.
Viszont igaz ami igaz az üzlet az üzlet😊

Her Laca
Ja! Volt ,hogy a pöcsünkig nem láttunk 100m től 3K ig egy baxom nagy tejföl,néhol csak egy egy kis tisztás benne.

Foglald már össze légyszi, hogy mit mondanak, ha már neked sikerült végigszenvedni. Köszönöm!
Régi Il-2-ben is volt. Legalábbis emlékszem pár waros küldire, keresztszéllel, zuhogó esővel és egybefüggő felhőtakaróval...
Ajjaj... úgy látom, a video beszúrással vannak problémák.
Sebaj, ennek mindenképp működnie kell:
https://www.youtube.com/watch?v=4O-uERZWMxc
https://www.youtube.com/watch?v=CfogyFPRAe8
Egy kis parasztvakítás az Uraknak:

Nos, ezzel, gondolom, minden remény szertefoszlott.
Lehet, hogy ez a TV-shopos pr némi szektás agymosással tarkítva ma már elvárás, de biztos jele is annak, ha valami mögött igazából nincs semmi. Amikor a második (számomra végtelelenül antipatikus) úriember a retro-game után bevágta a renderelt trailert, demonstrálandó a fényévekkel mérhető különbséget, akkor hangosan felröhögtem. Ezt, szerintem, már nyugodtan lehet cinizmusnak tekinteni.

Pontosan ugyanaz a helyzet mint a warthunderrel: Ott is úgy gondolták, hogy egy szűkebb rétegnek szóló, valóban szimulátorszerű módot - már csak saját örömükre is - majd elműködtetnek a népszerűbbek farvizén. Csak hát, győzött a forradalom.
Hogy az igénytelenebbek "igényeihez" igazítani valamit, aminek a valódi élvezetéhez mindenképp szükség van némi erőfeszítésre, szóval, hogy ez működhet, minden logika, sőt történelmi tapasztalat ellenére, ezt elhinni, úgy néz ki, ott arrafelé Moszkva környékén megszokott.
Talán a vodka+kokain+végtelen távolságok kombó teszi.
Bosban is van....

Nagy tévedés! 1992-ben volt, csak azóta már nem divat.
F15 III

Willenbrock
A képek alapján én is így látom. Felhőkkel kapcsolatban annyiban adós maradt minden szimulátor,hogy olyan igazi összefüggő felhők egyikben sincsenek,amik pl fél országokat beborítanak.Légi fotókon lehet ilyeneket is látni.

LeonSilver

LeonSilver
Az, hogy melyik játék szebb erősen szubjektív vélemény.
A BoS-os képek alapján nemhogy a felhő, de a táj és a gépek is sokkal szebbek CloD-ban.

Ez az én szubjektív véleményem.

Már készültek, tehát 8-10 év múlva meg is jelent volna... <#ravasz1>

www.smart-bus.hu

Papa01
Szerintem is szép az is, sőt - a képek alapján -, a talajban , felhőben szebb a BoS.

Her Laca
Persze nem mondom,hogy nem szép a BOS is ,teljesen vállalható a kinézete. Csak hát .......😊

Her Laca
Ja😊 Amikor még a 3*7 nem tette rá a koszos kis ujjacskáit az IL2 névre😊 Már készültek az orosz térképek és gépek is.

Her Laca

Papa01
Nincs mit! 😊 Én is a fejlesztői topikban kérdeztem rá! 😊
@Laca: Ez nem BoS, hanem CloD kép???? Baaaaaakkker! 😄

Her Laca
Ja csak ez a CLOD hoz készült annó😊))

Köcce. Esküszöm hosszasan keresgéltem és nem vettem észre.

Papa01
EZ sztem nagyon jól néz ki...

Papa01
Erre gondoltál? 😊

Csak pár CLOD-os rajfilm képet is tessék észrevenni!<#alien> Na ott aztán tényleg látni szépeket...

Her Laca
Ezekre gondolsz?😊) Rosálok😊

LeonSilver
sakk

Javaslom nézegessetek pár BOS képet csak úgy simán a google-ba. Aztán találtok párat amire nem mondjátok sem , hogy dx9, sem , hogy matt<#sniffles>.

Nem lehet erről az oldalról bejelentkezni?

DX9 ...

Hát milyen legyen édes Istenem Sztálingrád füstjében bakker...<#alien>a BOS-nak rengeteg árnyalata van, időjárás , nap, és környezet függő. A sérülések-lövések,lyukak-tényleg nem elég szépek, még nincsenek befejezve-mondjuk ezt csak remélem. A kép amúgy azért lett berakva, mert ez a nem kicsit szétlőtt lavóron 3 szerkezeti hiány szakadás van,ami sajnos nem látszik, hogy ezek mennyire nem sterilek már.

Her Laca
Is is😊 De úgy még randább. Azok a foltok a szárnyon amik valami lövés nyomok,hát nem tudom mennyit kéne vedelnem,hogy szépnek lássam😊
Meg az egész olyan matt vagy mi.😊

Papa01
😄
Egyébként nagyítva nézted? Mert úgy szerintem szép! 😊

Her Laca
Papa😊 Tudod az elvek😊)
Na de nincs igazam? Az a Lavor csúf😊

Papa01
<#vigyor> Az első két mondatod után nagyon bíztam a pozitív végkifejletben, de hiába! 😊