IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és a világ mindig így fog működni.<#alien>#alien>
"...A terv alapvető célja az ukrán államhatár stabilizálása, valamint Ukrajnának való jelentős segítségnyújtás egy új energetikai megállapodás elfogadása által. Ha Oroszország elfogadná a feltételeket, akkor a nemzetközi közösség elismerné a Krím függetlenségét és Oroszország általi annektálását..."
Azért a világ még mindig elég mocskos módon működik.
Köszi.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nos kezedem azt hinni, hogy a szám.tech. visszafele fejlődik. Tessék törésmodell. <#finom>#finom>
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
de ez nem lesz clod folytatás
csak ott ál és bólogat.A riporternek nem kéne kérdezni vmit?
nagyon gagyi bemutató,erőtlen hulladék<#gun>#gun><#vomit>#vomit><#vomit>#vomit><#vomit>#vomit>
Mindezt élesben. géppárban.
Valami ilyesmire gondolok.
Ez valamikor 2 éve készült😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Gondoltam, megnézem hol tart a hőbörgés hőfoka a "szimulátoros" szekcióban, és ott találtam egy totyikot ezzel a figyelemreméltó címmel:
"These are the reasons to make the best Aircombat Simulator of the history"
És akkor kiderült, hogy a rokonszenvesen szerény mondatot az illető ezekből vette, amiket ő belinkelt, hogy BEZZEG!
Először nem értettem, hogy a belső elhárítás hogy-hogy még nem törölte, aztán megértettem.
Majd a csodafegyverek, csak ki kell tartani!
A pár szavas üzenet a következő:
"the BBBEST flight sim in the world"
"hardcore with passion"
Na most a passion érdekes kifelyezés. Egyszerre jelent kedvtelést, szerelmet és "passiót", vagyis Jézus kínszenvedését.
Ha az első pár percet megnézed már bőven mindent tudsz, A nyitószöveg:"egy újabb hardcore szim bemutató?" és fölötte az asztalra dőlve szundikál egy hölgy(?!). Persze a válasz, hogy "dehhhogyííís". Vagyis közli, hogy ez nem egy egy hardcore sim lesz! DE: természetesen attól még minden benne van, ami abban benne lenne, hiszen "egész egyszerűen mi a világ legjobb szimulátorát csináljuk". Érted?! Szóval neked nem kell aggódnod, hogy átesel, túlmelegszel, keresztszél van, rosszul állítottad be a géppuskát, de attól még az benne van, higgyed el.
És akkor megy a további bla-bla, amit asszem, úgy hívnak, "elmélyítés", vagyis agyba döngölés:
"Mi létrehoztuk a repszim-zsáner új szintjét, ami három dolgon nyugszik: KIHÍVÁS, ÉRZELEM, RUGALMASSÁG. Bla-bla-bla-bla...."
És azt sem hiszem,hogy egy hardcore játékos többet játszana mint egy kevésbé érdeklődő,sőt szerintem kevesebbet ,ha csak azt nézem,hogy akiket ismerek azok hetente max 1-2 estét szánnak rá,míg a wartündérben minden nap sokan nyomulnak.
Viszont igaz ami igaz az üzlet az üzlet😊
Sebaj, ennek mindenképp működnie kell:
https://www.youtube.com/watch?v=4O-uERZWMxc
https://www.youtube.com/watch?v=CfogyFPRAe8
Nos, ezzel, gondolom, minden remény szertefoszlott.
Lehet, hogy ez a TV-shopos pr némi szektás agymosással tarkítva ma már elvárás, de biztos jele is annak, ha valami mögött igazából nincs semmi. Amikor a második (számomra végtelelenül antipatikus) úriember a retro-game után bevágta a renderelt trailert, demonstrálandó a fényévekkel mérhető különbséget, akkor hangosan felröhögtem. Ezt, szerintem, már nyugodtan lehet cinizmusnak tekinteni.
Pontosan ugyanaz a helyzet mint a warthunderrel: Ott is úgy gondolták, hogy egy szűkebb rétegnek szóló, valóban szimulátorszerű módot - már csak saját örömükre is - majd elműködtetnek a népszerűbbek farvizén. Csak hát, győzött a forradalom.
Hogy az igénytelenebbek "igényeihez" igazítani valamit, aminek a valódi élvezetéhez mindenképp szükség van némi erőfeszítésre, szóval, hogy ez működhet, minden logika, sőt történelmi tapasztalat ellenére, ezt elhinni, úgy néz ki, ott arrafelé Moszkva környékén megszokott.
Talán a vodka+kokain+végtelen távolságok kombó teszi.
A BoS-os képek alapján nemhogy a felhő, de a táj és a gépek is sokkal szebbek CloD-ban.
Ez az én szubjektív véleményem.
www.smart-bus.hu
@Laca: Ez nem BoS, hanem CloD kép???? Baaaaaakkker! 😄