IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Id Kositzky Attila:

KEDVES BARÁTAIM! Összeszedtem bátorságomat, és a Veszprém megyei "Napló" újság selfie pályázatra beneveztem a mellékelt képemmel, amely 78. számmal Kositzky Attila névvel megjelent. A képet egy MiG-21biszAP gép kabinjából készítettem, kísérőm Pető "Pinyó" István volt. A háttérben a pápai 1. sz. légtér Ny-Dny-i része látható a Bakonnyal, a Kőris hegyi polgári radar antennával és kilátóval, valamint Bakonybél ÉK-i csücske és a csúcsra felvezető út.Kérlek benneteket, ha a kép megnyerte a tetszéseteket, szavazzatok. Segítségeteket előre megköszönöm Attila.

Itt a link: http://veol.hu/hirek/naplo-selfie-palyazat-2014-szavazas-1637032
Alul lehet szavazni, a 78. számúra kell 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Pont ezen agyaltam már reggel is. Tök mindegy , hogy eredeti a kép, az optika úgy torzít', ahogy a kép készítője akarja. Azt meg , hogy mit látsz igazából háááát...

Zpogi
Mondjuk ezekkel a fényképekkel meg az a baj, hogy minél több mindent akarnak láttatni rajtuk, ezért kis fókusztávolságot állítanak be az objektíven ami szintén torzít. A felső képen a kabinkeret teteje is elég szürreálisnak tűnik.

Mint ezen a képen is:

Igaz...

repvez
ezt a képet én is néztem és az alsó müszerfal lap is sokkal jobban kitakarva van mint az eredetin,de ezt ahogy olvastam a forumon is feltünk már pár embernek
Zpogi
Van még ott gond...
Ez az összevetés arról az oldalról van amit Sakkay linkelt.

Igen kivéve a revi..

Be tudtatok lépni a BOS fórumjára amit linkeltem? Mert ott van pár múzeumi kép ahogy látja a srác belülről, a méretek pont ugyanazok. Teljesen.

i robot
Az igazihoz képest mintha szét lenne lapítva az egész fülke.

A Revi még egy kicsit magasan van, de már alakul.
Nem baj Laca belejössz. Legalább megvan a motiváció, meg a kihívás<#vigyor0>

Her Laca
Kérlek 😊 Repkedtem. És szinte semmit se találtam el😊) Mondjuk ráfogom arra ,hogy nem jó helyen volt a joy és kényelmetlen volt ,de tiszta helyzetekben úgy körbelőttem az ellent mint hülyegyerek a hurkapálcát a vursliban😊 Na de 1-2 nap oszt csak visszatérek mint Svarci😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Na úgy néz ki, a nézetet eltalálták..szerintem.

Papa01
<#eljen>

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Egyszerűen olyan kevés az a 33 fő, hogy hiába vagyok bent multiban 4 győzelem után leszálltam, és vagy 5 perce nem enged felszállni mert fullon van a szeró.

Az. Látod ki csinálta a szimen belül, a név mindig ott van a bal sarokban..így nem lehet cselezni!<#vigyor>

Papa01
Ez nagyon szép kép. Ingame?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

<#alien>

Her Laca
De megvan! kösz.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Mi másban😊))?

ühü..

...gunsight
Leaning to ... mittommi
Mármint? Clodban?

Her Laca
Mi annak a nézetnek a neve ahol ráközelít a célkeresztre?

Her Laca
Rakom össze éppen a vasat. Elkérem majd Tom tól ezt az izét Bost és majd mondom a véleményt sakkay mester.
De nehogy kardodba dőljél utána😊

Ez a régi verzió..

Ez full grafikai beállítással készült kép?

Jó majd csinálok estére jobb nézetből, ezt a fórumon találtam. Azért rakta be így gondolom, mert így tudnak hasonlítani az előző verzióhoz.

Most komolyan. És nem baszogatásképpen. De ez a kinézet egy Il-2 mod szintjén van.

Na jó, nincs videód hozzá ?
<#rinya>
Vélemény?

kijött az új patch. Alakítottak a fw190 pilóta nézetén. A sztárnyak sokkal ritkább esetben törnek találatkor-8 lelövésnén csak egyszer láttam,<#alien> az Orosz gépek égnek mint a tábortűz! Nem is tudom mit szolnak majd multin. Ja és a fw igencsak felkeményedett. Na nem az fm-az állítólag a henkel után lesz rendbe rakva-hanem a DM. Úgy nyelte az egyik tesztben a lövedékeket, csak lestem..aztán gyulladt ki<#vigyor>.

NAGYON OKOS AZ A NŐ..mondom úgy , hogy nem szertetem
és a világ mindig így fog működni.<#alien>

Merkel ajánlata az Oroszoknak :

"...A terv alapvető célja az ukrán államhatár stabilizálása, valamint Ukrajnának való jelentős segítségnyújtás egy új energetikai megállapodás elfogadása által. Ha Oroszország elfogadná a feltételeket, akkor a nemzetközi közösség elismerné a Krím függetlenségét és Oroszország általi annektálását..."

Azért a világ még mindig elég mocskos módon működik.
Mármint törésmodell?

Sziasztok ! Valaki el tudná mondani jó szájbarágósan hogyan lehet térképet beilleszteni a HSFX 7.02 -be ?
Köszi.
Her Laca
Isten hozott😊

Tie Fighter! 😊

Nos kezedem azt hinni, hogy a szám.tech. visszafele fejlődik. Tessék törésmodell. <#finom>

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

pedig már nagyon vártam az il2 folytatását, örültem is hogy rátaláltam erre a forumra
de ez nem lesz clod folytatás
a szakállas csávó nagyon idegesítő
csak ott ál és bólogat.A riporternek nem kéne kérdezni vmit?
nagyon gagyi bemutató,erőtlen hulladék<#gun><#vomit><#vomit><#vomit>
Her Laca
Na mekkora ötletem lett. Elmegyünk Atagon Londonig és leszállunk a királyi palota előtt ,majd haza😊
Mindezt élesben. géppárban.
Valami ilyesmire gondolok.
Ez valamikor 2 éve készült😊