IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papa01

Na ez a dobos viszont szigorú.. ha szar kedvem van csak ezt kell megnézem és röhögök! 😄

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Az elsőt láttam már, de a második.... basszus! A pasi mindent visz! Qrva nagy arc!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

acidrain
Üdv Urak! Offolok egy kicsit 😄

A komolyzene kedvelőinek sok szeretettel:

Csekkoljátok a dobost:

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Fasza.

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Mi nem egyszerű? A mai világban egy lézer szkennerrel pár perc alatt feltérképezik az egész kabint ,ráadásul úgy ,hogy pont oda teszik ahol a pilóta szeme lenne. Bakker egy nyűves építkezésen is komolyabb szerkentyűkkel dolgoznak már,akkor ezen mi nem egyszerű?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Nem ilyen egyszerű, ezen megy a hirig napok óta..

Her Laca
A fóka kabin még mindig szar.Vastag az üveg ,a revi az egekben ,ez úgy szar ahogy van. Csinálják meg rendesen.Menjenek el valamelyik múzeumjukba oszt nézzék meg mérjék át és ennyi.Van nekik elég zsákmányolt cuccuk. Faxt szórakoznak ezen ennyit.

LeonSilver
<#eljen><#worship>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Hát, a 26-os Tóth-Csillag Rebeka jobban tetszik<#eljen>, de azért Attila bátyánkra szavaztam...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

LeonSilver
Id Kositzky Attila:

KEDVES BARÁTAIM! Összeszedtem bátorságomat, és a Veszprém megyei "Napló" újság selfie pályázatra beneveztem a mellékelt képemmel, amely 78. számmal Kositzky Attila névvel megjelent. A képet egy MiG-21biszAP gép kabinjából készítettem, kísérőm Pető "Pinyó" István volt. A háttérben a pápai 1. sz. légtér Ny-Dny-i része látható a Bakonnyal, a Kőris hegyi polgári radar antennával és kilátóval, valamint Bakonybél ÉK-i csücske és a csúcsra felvezető út.Kérlek benneteket, ha a kép megnyerte a tetszéseteket, szavazzatok. Segítségeteket előre megköszönöm Attila.

Itt a link: http://veol.hu/hirek/naplo-selfie-palyazat-2014-szavazas-1637032
Alul lehet szavazni, a 78. számúra kell 😊

Pont ezen agyaltam már reggel is. Tök mindegy , hogy eredeti a kép, az optika úgy torzít', ahogy a kép készítője akarja. Azt meg , hogy mit látsz igazából háááát...

Zpogi
Mondjuk ezekkel a fényképekkel meg az a baj, hogy minél több mindent akarnak láttatni rajtuk, ezért kis fókusztávolságot állítanak be az objektíven ami szintén torzít. A felső képen a kabinkeret teteje is elég szürreálisnak tűnik.

Mint ezen a képen is:

Igaz...

repvez
ezt a képet én is néztem és az alsó müszerfal lap is sokkal jobban kitakarva van mint az eredetin,de ezt ahogy olvastam a forumon is feltünk már pár embernek
Zpogi
Van még ott gond...
Ez az összevetés arról az oldalról van amit Sakkay linkelt.

Igen kivéve a revi..

Be tudtatok lépni a BOS fórumjára amit linkeltem? Mert ott van pár múzeumi kép ahogy látja a srác belülről, a méretek pont ugyanazok. Teljesen.

i robot
Az igazihoz képest mintha szét lenne lapítva az egész fülke.

A Revi még egy kicsit magasan van, de már alakul.
Nem baj Laca belejössz. Legalább megvan a motiváció, meg a kihívás<#vigyor0>

Her Laca
Kérlek 😊 Repkedtem. És szinte semmit se találtam el😊) Mondjuk ráfogom arra ,hogy nem jó helyen volt a joy és kényelmetlen volt ,de tiszta helyzetekben úgy körbelőttem az ellent mint hülyegyerek a hurkapálcát a vursliban😊 Na de 1-2 nap oszt csak visszatérek mint Svarci😊

Na úgy néz ki, a nézetet eltalálták..szerintem.

Papa01
<#eljen>

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Egyszerűen olyan kevés az a 33 fő, hogy hiába vagyok bent multiban 4 győzelem után leszálltam, és vagy 5 perce nem enged felszállni mert fullon van a szeró.

Az. Látod ki csinálta a szimen belül, a név mindig ott van a bal sarokban..így nem lehet cselezni!<#vigyor>

Papa01
Ez nagyon szép kép. Ingame?

<#alien>

Her Laca
De megvan! kösz.

Her Laca
Mi másban😊))?

ühü..

...gunsight
Leaning to ... mittommi
Mármint? Clodban?

Her Laca
Mi annak a nézetnek a neve ahol ráközelít a célkeresztre?

Her Laca
Rakom össze éppen a vasat. Elkérem majd Tom tól ezt az izét Bost és majd mondom a véleményt sakkay mester.
De nehogy kardodba dőljél utána😊

Ez a régi verzió..

Ez full grafikai beállítással készült kép?

Jó majd csinálok estére jobb nézetből, ezt a fórumon találtam. Azért rakta be így gondolom, mert így tudnak hasonlítani az előző verzióhoz.

Most komolyan. És nem baszogatásképpen. De ez a kinézet egy Il-2 mod szintjén van.

Na jó, nincs videód hozzá ?
<#rinya>
Vélemény?

kijött az új patch. Alakítottak a fw190 pilóta nézetén. A sztárnyak sokkal ritkább esetben törnek találatkor-8 lelövésnén csak egyszer láttam,<#alien> az Orosz gépek égnek mint a tábortűz! Nem is tudom mit szolnak majd multin. Ja és a fw igencsak felkeményedett. Na nem az fm-az állítólag a henkel után lesz rendbe rakva-hanem a DM. Úgy nyelte az egyik tesztben a lövedékeket, csak lestem..aztán gyulladt ki<#vigyor>.