IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
KEDVES BARÁTAIM! Összeszedtem bátorságomat, és a Veszprém megyei "Napló" újság selfie pályázatra beneveztem a mellékelt képemmel, amely 78. számmal Kositzky Attila névvel megjelent. A képet egy MiG-21biszAP gép kabinjából készítettem, kísérőm Pető "Pinyó" István volt. A háttérben a pápai 1. sz. légtér Ny-Dny-i része látható a Bakonnyal, a Kőris hegyi polgári radar antennával és kilátóval, valamint Bakonybél ÉK-i csücske és a csúcsra felvezető út.Kérlek benneteket, ha a kép megnyerte a tetszéseteket, szavazzatok. Segítségeteket előre megköszönöm Attila.
Itt a link: http://veol.hu/hirek/naplo-selfie-palyazat-2014-szavazas-1637032
Alul lehet szavazni, a 78. számúra kell 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mint ezen a képen is:

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

De nehogy kardodba dőljél utána😊

és a világ mindig így fog működni.<#alien>#alien>
"...A terv alapvető célja az ukrán államhatár stabilizálása, valamint Ukrajnának való jelentős segítségnyújtás egy új energetikai megállapodás elfogadása által. Ha Oroszország elfogadná a feltételeket, akkor a nemzetközi közösség elismerné a Krím függetlenségét és Oroszország általi annektálását..."
Azért a világ még mindig elég mocskos módon működik.
Köszi.
Nos kezedem azt hinni, hogy a szám.tech. visszafele fejlődik. Tessék törésmodell. <#finom>#finom>
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
de ez nem lesz clod folytatás
csak ott ál és bólogat.A riporternek nem kéne kérdezni vmit?
nagyon gagyi bemutató,erőtlen hulladék<#gun>#gun><#vomit>#vomit><#vomit>#vomit><#vomit>#vomit>