91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#79113 Ezt olvastad?
Nincs semmi bajom veled,de egy kicsit illik rád a "szerelmesek" jellemzés. -
sakkay #79112 Csak Laca ez nem így működik. Azt mondom pl. a román kormány pár emberéről, hogy korrupt, és kitiltom őket az országból. Erre jön a kérdés, hogy milyen ügyben és milyen bizonyítékok alapján? A válasz:nem áll módomba közölni...ja, hogy ja?! Nem Laca ez már 300 éve sem így működött és most sem. Csak az USA megteheti.. -
Solt #79111 Mármint az amerikai diplomácia nem dobálózik csak úgy a semmibe? Mesterem! Viccelsz bolondozol vazze? :D Csak egy közeli példa... Irakban is milyen sok vegyi fegyver volt... :D
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.10.22. 19:02:15 -
Solt #79110 A szarról nekem más a véleményem, de abban egyetértek, hogy lehetne jobb... a kérdés az, hogy adott körülmények között, adott előzmények mellett, van-e olyan, aki ennél többet tenne le az asztalunkra. A válasz erre egyértelmű, nincs. -
#79109 Sose adják ki a neveket,azt csak az tudja akit kitiltottak.Olyan személyiségi jog ,vagy mifene tudod:))
De azért te se gondolod komolyan,hogyha nem lenne konkrét bizonyítékuk akkor csak így dobálóznának ilyenekkel:)
Ez olyan,mint Frenky kutyám meglepődése amikor belekötött egy argentin dogba:) -
sakkay #79108 Kicsit nézz utána a tényeknek. Nem gyanús? Benyomják az amik, hogy kormányközeli, meg, hogy x fő, de nevet nem mondanak. A kormány 2 napja mást sem mond, hogy adják már oda az infóikat ha van-ja azt nem adják..köszi. Ez a nem normális.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.10.22. 18:49:11 -
Solt #79107 Azok hát, tapsolni én sem tapsolok nekik, de ettől még jobbak mint az eddigiek... :) -
Solt #79106 Jaj, ne már... rálépnek egy amerikai tyúkszemre, erre hirtelen előállnak az amcsik ezzel... persze konkrétumot nem mondanak, de annyit igen, hogy az atv-n lehessen egy jót csámcsogni... :) Egyébként pedig, ha az amerikai diplomáciának még bármit elhiszel...
Pont ezekért mondom, hogy senkinek semmit... amit az ember maga tapasztal, amit közvetlenül a környezetében lát, amit a saját bőrén érez, az alapján kell élni... a média semmi más mint érdekképviselet, és aki szűrő nélkül elhisz bármelyiknek bármit, az csak a saját idegrendszerét gyalulja le... -
#79105 Ez a nyomorék kurva vida ildikót a schwechati reptéren érték utól.
Azt mondja, hogy nem nyilatkozik.
Már elnézést kérek de mint közalkalmazott az én kibaszott adómból kapja a fizetését. Mi az, hogy nem nyilatkozik apukám?? Talán akkor húzzon a kurva anyjába kapálni a mezőre.
-
#79104 Solt! Én bármelyik kormányba belekötök baszki ha, szar. És ez (is) szar. -
#79103 Ma!
" Nagy vállalkozó"
Tegnap felhívom,hogy hozzon még 16 zsák ragasztót mert köll. Mi az ,hogy elfogyott?
Mondom tesó én lexarom ,tanítsd meg a kőmíveseidet betonozni,vakolni,hozd az anyagot vagy csináld magad.
Reggel megjön,hoz 8 zsákot. Du 4 re elfogy.Mondom hozzon,hogy be tudjam fejezni.Vakarózás ,mellébeszélés stb.8 zsák ragasztón megy a vakarózás!!!! Ja a törökországi nagykövet lakhandijáról van szó!!! Majd hétfőn.
A faxom tele az összes szarjankó semmirekellő faszparaszttal,és még azt akarja,hogy ünnepek alatt menjek dolgozni.
Nem volt őszinte a mosolya a válaszom után.
Na ilyenek a politikusok is :)
-
#79102 Lelkem én lexarom:) Tolvajok ezek is mint a többi,én már egyiknek sem tapsolok.Én azt látom,hogy szegényednek a népek,az árak mennek föl ,meló alig oszt ennyi. És lassan megmondják ,azaz akarják,hogy mit is kell nekem csinálnom,hogy jó hazafi legyek.Én valahogy nem akarom,hogy megmondják tudod. -
77pxdumbo #79101 Kőkeményen igazad van. Az egész internet és mindenki más ezen a gumicsonton csámcsog, és valahogy mindenki elfelejti a kormányt arról a névsorról kérdezgetni, amit az amcsik benyújtottak. Ugye kevesebb mint tíz kormánytisztviselőt (rossznyelvek szerint a NAV-elnökkel együtt) korrupció miatt kitiltottak az USA-ból.
Basszus normális országban már vizsgálati fogságban ülne mind. Csak arra faragtak rá ezek a surmók, hogy amerikámál nem lehet házkutatást tartani és ellehetetleníteni az életét.
Ettől akadok ki, hogy emberek még beveszik a hülye dumájukat. Persze elég, ha egy kicsivel nagyobb csontot odadobnak némelyeknek, aztán már meg is van a hívők gyülekezete... -
Solt #79100 Fusson ki merre lát... itt a vég! :D -
Solt #79099 Van kalap nincs kalap? :)
Mesterem, Zalában egy 1000 fős faluban élnek rokonaim, tisztában vagyok vele mi a helyzet vidéken. Ők örülnek a havi X ezer forint spórolásnak, pedig mindent el lehet mondani róluk, csak azt nem, hogy gazdagok. Sőt, örülnek annak is, hogy nem emelkednek az árak... ennyit arról, hogy kár ezzel jönnöm. :)
Szegény ember mindig lesz... olyan is, aki tehet róla, és olyan is, aki nem tehet róla... ha bármelyik kormányba bele akarok kötni, akkor mindig is lesz olyan terület, ami alapján ezt meg lehet tenni. Nem tudok neked mást mondani, mint amit eddig... összességében jobbak ( nem jók ) mint az eddigiek... ezt az álláspontot úgy érzem bőven meg lehet védeni.
A luxus adó hiányával egyetértek, egy ilyenfajta sarcot én is szívesen látnék... -
#79098 Baxhatják:)
-
Indi69 #79097 Üdv. Nem fognak, már most is azt csinálnak amit akarnak. Sajnos! Az eu-ról meg csak annyit, hogy előre eltervezetten szándékosan tették tönkre ezt az országot az elmúlt 24 év összes politikusának közreműködésével. -
#79096 Soltom! Én nem megyek bele már ebbe mélyebben,de ezek több adót találtak ki pár év alatt mint ezeddig az összes retardált.
Felőlem tetszhettneked a tevékenységük,meg ha gondolod fizess még a levegő vétel után is,de én nem vagyok hajlandó egy petákot sem adni azért pluszban senkinek amiért fizetek amúgy.
A lényeg az,hogy szarban a haza,és hiába a rózsaszín szemüveg de köll a lé,pláne úgy ,hogy most aztán nagykanállal álltak neki a fiúk a merítésnek.Eddig csak csínján voltak,de mára vérszemet kaptak,lásd Rogán stb.
-
sakkay #79095 Ja én is éreztem, hogy ez durva volt.. -
77pxdumbo #79094 "és az utána urakká avanzsált hazaáruló szarházik" Jól megfogtad a lényeget -
Sidewinder #79093 A netadó kérdésében is egyetértünk. Ha bevezetik, akkor megba@szhatják a 2/3-ukat, mert bukni fognak. -
Sidewinder #79092 Ez is EU. Most éppen a magyar mezőgazdasági repülést is megpróbálják kinyírni:
-
Solt #79091 Lesz egy adó sapka, aminél többet nem kér az állam. Ha a telefonadóból indulunk ki, ott ez 700 Forint magánszemélyek esetén. ( cégeknél 5000.-Ft asszem ) Ha a júzer nem éri ezt el, akkor él a GB * X Forint, ha ezt meghaladja, akkor a 700 Forint a fizetendő.
A telefonadónál jelenleg is így van... ebből és a nyilatkozatokból kiindulva, itt is ez lesz. A 20 milliárd tervezett adóbevétel is erre utal. Ha a hangulatkeltésből indulunk ki, akkor 1000 milliárdos nagyságrend lenne az adó évente... -
#79090 Solt baszki, nem érted a lényeget. Nem a 700 Ft a legfőbb baj! Egyszerűen ne legyen net adó. Semennyi. Egy forint sem.
Fizetek szjat. Aztán ha bármit veszek fizetek áfát. Mi a faszomat akarnak még? Mi? Mi nem elég?
Nincs elég zseton a rohadt stadionjaikra? Mit nem lehet áthárítani? Most fizetek mondjuk 5000Ft-ot a korlátlan netért. Jövőre meg azt mondja a T, hogy a korlátlan net ára 8500Ft. És? Áthárítás? Nem annak látszik és mégis az.
Az megvan, hogy jövőre mire vetnek még ki termékdíjat?
"Megadóztatják például az irodai papírokat, de nemcsak a fénymásolópapírt, hanem a jegyzettömböket, mappákat és iratrendezőket is. Ezekért kilónként 19 forintot kell majd fizetni."
Rizsacsökkentés? Aha, lófasz és esti fény apukám!
A villannyal meg ilyenekkel kár példálóznod Solt. Akárhonnan nézed, az jár jól aki sokat fogyaszt.
Menj már el kérlek egy borsodi faluba mondjuk egy egyedülálló idős nénihez. Még világítani is alig mer bakker! Tudod Te falun mennyi kihúzott hűtő van? Elképednél barátom. Még itt Vas megyében is.
Internetadó, meg termékdíj a szappanra, mosószerre. Az kell. Kérdem én, luxusadó miért nincs? A koszos szijjártó vagy a retardált rogán miért nem adózik a kibaszott villák, nyaralók meg mit tudom én mik után?
Nevetséges kormány! -
Sidewinder #79089 akiket Te olyan hevesen védesz, éppen "eladják" az országot az oroszoknak. És nem csak Paksról van szó. Mit gondolsz az EU meddig fogja nézni, tűrni ezt? Vagy a NATO?
Akkor nézzük,hogy mit tett a baloldal? felvett kurvasok hitelt az IMF-től. Arra,hogy ne kerüljön csődbe, az eladósodott ország. Cserébe az IMF kb azt is megmondta, h milyen fajta WC papírt használhat a magyar lakosság. ami rohadtul zavar, az, ha az IMF vlalkiknek pénzt ad, akkor rögtön megmondja,hogy miképpen kéne azt visszafizetni: nyugdíjcsökkentés, bércsökkentés, stb. Sok országban láthattunk erre példát. Az orosz adott több milliárd euro hitelt, hogy építtesünk vele egy atomerőművet magunknak! Ez azért jelentős különbség, az IMF hitelből színtiszta adósság lesz, míg egy felépült atomerőmű áramot termel. Amíg menni fognak párhuzamosan a régi blokkok, addig akár áramexportról is szó lehet, amiből Magyarország pénzhez jut. Egy atomerőmű pénzt is termel, míg az IMF hitel csak újabb adósságot. Ez a nem mindegy. A másik dolog, pedig : az orosz nem adja utasításba, hogy pontosan mely népjóléti kiadások megnyírbálásával fizesd vissza neki az adósságot. Csak fizesd vissza, az,hogy ezt miként oldod meg, az már a saját "belügyed". Az egyéb eladja az országot dolgot nem értem,csak sejtem: nehogy már a magyar adófizetők pénzén küldjünk vissza magyar gázt az ukránoknak. 5 milliárd dollárral tartoznak a Gazpromnak, és fel vannak háborodva, hogy nekik nem szállít gázt a Gazprom a két szép szemükért, és azért cserébe, hogy az ukrajna keleti részén élő nagyrészt orosz nemzetiségű lakosságot kazettás bombával meg egyéb fegyverekkel irtja...
Nem vagyok fidesz szavazó, de igen is jól tette a kormány,hogy leállította a gáz reexportját ukrajnába. Ha az orosznak nem fizetik ki, akkor miből gondolják, h nekünk majd kifizetik? Vagy szegjünk szerződést a Gazprom ellenében mi is, utána pedig télen fagyjunk meg? Csak mert Miller bácsi megmondta, hogy a reexport egyenlő a szerződésszegéssel, annak minden következményével, így a csapelzárással együtt.
EU? Valóban igaz, hogy rengeteg támogatást küldtek, ezzel szerintem senki nem vitatkozik. Viszont például az EU-s cukorkvótának köszönhetően zárt be egy kivételével az összes magyarországi cukorgyár, a kaposvári kivételével. Ez pedig az érem másik oldala.
Az EU-val az a legnagyobb baj, hogy állandóan szövegel róla a vezetés,hogy ők lesznek a világ vezető gazdasága mindenkit megelőzve. Csak amikor ezért tenni is kéne, akkor inkább bekapcsol náluk az USA seggnyalás lvl 999 üzemmód, és saját magukat tökönszúrva szankciózzák Oroszországot, csak mert Sam bácsi annak örül...
Az erőmű magyar tulajdonban lesz. -
asw27 #79088 Az elmúlt évben a havi adatforgalmam 100-370 Gb-között mozgott. 100 alatt nem volt. Fizetek havonta 5490 ft-ot.
Feltételezésed szerin jövőre 6490 ft-ot fogok fizetni. Ha nem változik meg a netezési szokásom, akkor mennyi adót fogok termelni?
Ki fogja utánam megfizetni az államnak az adatforgalmam után járó adóterhet?
Vagy az állam csak az előfizetésenkénti 700 ft-ra tart igényt?
Ha a szolgáltatónak csak a fenti 700 ft-ot kell megfizetnie utánam, akkor az nem akkora probléma.
De vajon ez így is lesz? -
Solt #79087 Ne offolj... ejnye no... -
sakkay #79086 Kész a BOS-már ami a hivatalos kiadást illeti.
Az fm nem lett még kijavítva-már ami a német gépeket illeti.
Ígérik a folyamatos fejlesztést. Este ránézek meddig jutottak,írok. -
Solt #79085 Én meg 100% biztos vagyok benne, hogy nem így lesz... :) Gondolj csak a telefonadóra anno... abból is milyen hiszti volt, aztán mi lett belőle? A magánszemélyeknél van egy 700 Forintos plafon, oszt csókolom.
Itt váltig állítják, hogy olyan szigorú szabályozás lesz, hogy ne lehessen áthárítani... ezt a szolgáltató ha valahogy kikerüli, akkor is magánszemélyek esetében lesz egy maximum 1000.-Forintos áremelkedés...
Az egész adónemből 20 milliárd forint bevétellel számolnak, és ebben a céges előfizetések is benne vannak, amikre arányosan nagyobb teher jut... na most van 6 millió net előfizetés, számolj... :) -
Romeo One #79084 A narancsoligarchák nem többet lopnak, csak sokkal nyíltabban, és emiatt sokkal többnek tűnik. Az "bal" emberei fű alatt csinálták, hogy ne legyen látványos. De már mindenki elfelejti (a fiatalabbak meg sem jegyezték) a privatizációnak csúfolt országrablást, a pártvagyon magánkezekbe játszását, az útépítés-mutyit, a magyar állami aranytartalék 98%-ának fillérekért való elherdálását, az államadósság többszörösére emelésének egyetlen tollvonással való aláírását '89-ből, és még sok-sok más olyan történést, ami nem kapott ekkora nyilvánosságot, tehát nincs.
A mostaniak pofátlanul, nyíltan teszik ugyanezt, abból a cinikus logikából kiindulva, hogy ha 45 év bűneiért semmi sem járt, akkor 4 (8) év alatt sem lehet olyat tenni, amibe belebuknának.
És egy apró észrevétel, anélkül hogy bárkit védenék:
Az egyik a haverjainak játszotta át a trafikmutyit. De önmagában ettől még egy fillérrel sem lett drágább a cigaretta. Csak máshová ment a pénz, amit úgyis kiadtál volna.
A másik a haverjainak játszotta át a devizahitel mutyit. És az nem picit lett drágább. És máshová ment a pénzed, vagyonod, amit pedig nem erre akartál kiadni.
És mégis, melyiknek követelik a fejét a zemberek? Pusztán azért, mert az egyik a kirakatban van, a másikról meg csak úgy lehet olvasni, az "alternatív" médiákban.
-
asw27 #79083 Gondolom olyan 100%.
Van kb. 3 nagy szolgáltató. Vidéken egy.
Gyakorlatilag konkurenciaharc nem is létezik.
Simán áthárítják az adót költségként és kész.
Vagy, a nagy árversenyben a rám eső ~20-40 000/hó forintos adótartalmat elengedik nekem, lévén fizetek nekik havonta a szolgáltatásért 5490 ft-ot.
Szerinted mi fog történni?
Utoljára szerkesztette: asw27, 2014.10.22. 17:03:49 -
Solt #79082 Ha higgadtan végig gondolod, szerintem mennyi esély van erre? -
asw27 #79081 Ha ezt az új adót így elfogadják, akkor meg fog szűnni a korlátlan adatforgalmú előfizetés az országban és pont.
Kapunk majd egy kb. 4.5 Gb adatforgalmat az eddigi árért, majd minden további Gb-ot kiszámláznak 2-300 ft-ért. -
Solt #79080 Szerintem aki döntéshozó pozícióban volt, az nyugodtan mehetett volna a lámpavasra... a többit meg csak szimplán eltiltani minden közéleti szerepkörtől... még a választójogot is megvontam volna! :)
Ilyenkor derül ki, hogy a következmény nélküliség milyen károkat tud okozni. :( -
#79079 Én nem mondom, hogy lámpavasra kellett volna lógatni őket. Viszont MINDENKIT akinek bármi kis köze volt az MSZMP-hez, a KISZ-hez vagy a hasonló szervezeteket, azokat örökre "eltiltottam" volna a közélet minden formájától.
Én például hivatásos katona voltam, próbáltak beszervezni, de sohasem voltam párttag és még a szaros kiszből is kiléptem. Mondjuk zaklattak is miatta rendesen.. :) -
Solt #79078 Hogy őszinte legyek azt sem tudom mi az... :) -
Solt #79077 Sőt, csecsemőt is áldoznak majd... :D -
majonur #79076 hogyhogy csak 50 GB, nem szedted le a az Alien Isolation-t, csak az 23 Gb, azonnal potold, igzazan jol sikerult. :) -
Indi69 #79075 megint hazudoznak én kérek elnézést -
Solt #79074 Ezért kellett volna a portástól felfelé mindegyiket lámpavasra lógatni anno... nálunk jártak a legjobban, és ez kurvára visszaüt! Sem a csehek, sem a lengyelek nem hagytak ekkora mozgásteret a volt elvtársaknak.