IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet, hogy fordulat áll be az maláj gép lelövése ügyében ?
Her Laca
Az a baj az AI val,hogy segg hülye. Próbáltam laggal és jakkal is 1vs4 et és a messzerek visszahullottak alólam. Na most ugye ez képtelenség amikor egy szintről indulunk Szóval ezek a videók csak amolyan ismerkedésnek jók,magukról a gépekről ez így nem ad korrekt információt.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Hát orosz gépeknél azért csak óvatosan a zuhanással való tűzoltást. Lehet a szárnyát hamarabb elhagyja mint a tüzet, már ha valósághű a gépmodellezés.
Persze, ha éppen csak a szárny ég, lehet jó megoldás <#eplus2>

Her Laca
Részemről:) Lehet 1v1 ezni? Jó lenne orosz vasakkal repülnöm ,és látni humán ellen mire elegek.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Multi holnap este?

Nézd Laca-amúgy örömmel tölt el amit írtál<#vigyor0>-pont ez az. Azért hiszek benne(inkább remélem fogcsikorgatva) , hogy igazi szim lesz, mert ez az első a témában, ami megfogott érzelmileg is, az il-2 óta. A hideg tény pedig az, hogy ha így maradna az meg már kevés.

Her Laca
Amúgy kicsit megértem ám Sakkay lelkesedését. Mert lássuk be hangulatilag nem rossz ez a BOS,a gépek szépek jók a kabinbelsők ,pontosabban anyag hatásuk van,a felhőzet parádés ezt el kell ismerni. Szóval magával tudja ragadni az embert a cucc.Ezért mondottam,hogy ha ez jött volna az IL2 után akkor isteníteném.

Gab920926
köszi :)

Szóval van itt egy SAVAS nicknevü fórumtárs. Ő még a múltkor is Il-2-zött. Ő magyarázta,hogy mit milyen sorrendbe kell felpakolni, azután mit-melyik portot kell kinyitni a tűzfalon, és mehet a HL. ( hip.lobby) De már nem emlékszem, hogy mit-hogyan kell. Na Ővele kell felvenni a kapcsolatot. Nála van az okosság.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Gab920926
??

Nyertél. Neked van igazad, így visszanézve.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.08.07. 17:57:25

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Savas mester Úr a megmondhatója ennek a problémának.<#nevetes1>

Gab920926
Sziasztok nagyon régen nagy Il-2 fanatikus voltam aztán abba hagytam most ismét szeretnék elkezdeni multizni de valamiért Idő túl lépéssel nem enged be szerverre Ötlet?

OFF: http://www.youtube.com/embed/20gV5zjmd1w
Tetszik.<#taps>

Ez azért van mert folyamatosan megy a javítgatás állítgatás. Minden héten pénteken, de néha hét közben is jön a javítás. Eddig pl. hihetetlenül könnyen szakadt le a szárny. Ez került javításra egy hete...na azóta hihetetlenül gyúlékonyak a gépek. Amúgy az orosz gépeknél ha nagy magasságban vagy, el lehet oltani-néha-a tüzet,nagy sebességű zuhanással. Én mivel mindig messzerrel repülök nem próbáltam még, gondolom ha van magasság, idő, meg szerencse, annál is el lehet. Persze gondolom nem mindegy milyen az a tűz.

8:38-nál úgy néz ki az a benyafolyás mint valami tűzoltófecskedő 6 barnal
meg az a kockás tűz 2014-ben<#wow3>
1 mp-es sorozat és lángol 4-ből 4 gép?????? <#merges2>
ilyen még az ultarapack3-ban se volt, pedig az is elég tulzó
ez nem más mint az il2 név használata csomó user csőbehúzására.
pedig sokat vártam ettől a játéktól, na mindegy
Utoljára szerkesztette: szederle, 2014.08.07. 11:02:00
Her Laca
Én ezt az inbolygást nem tudom mire vélni,az ok hogy kis sebességnél csinálja no de ez mindig.

repvez
Ahogy én látom, az nem Lacáé , csak az elötte meglött gép füstje, csak pont ugy látszik mintha mögötte lenne. A későbbiekben már nincs füst mögötte.
Her Laca
Igazad van, nekem is feltünt, kicsit erőtlen lett,pedig vigyáztam,hogy ne hajtsam szét. Nem tudom mi lehetett,jakabnál nem vettem ilyet észre.

Laca!
A vidiben 5,30 körül húzod a füstöt. Miért? Nem lőttek meg. A videóban látszik, hogy nincs túlhajtva a motor. Akkor miért? Majd később eláll a füst. Mitől is?
A hangja a gépnek húzáskor, vagy fordulóban kissé dobozszerü, vagy "enyhén" ROF-os.
Baszd le a szerelődet, mert túl karcos az dekli.
(Én is kipróbáltam, teszteltem-tesztelem, majd írok 1 hosszabb összefoglalót.)
Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.08.07. 08:20:58

Ezt a játék készítőitől kérdezd, én a valóságról beszéltem. :)

Her Laca
Lófaxt! megvan a megoldás. Menekülésre használatos újfajta raketa hajtómű . <#buck>

repvez
Vagy határeset elfogadjuk ? :)
repvez
DE a videoban a csürök környékétől jött a füst ,nem a szárnytőből.
Her Laca
No akkor megoldódott:) Azért is tettem fel ide ,hátha más nem annyira lusta mint én:))

Nananananana!! Az a szárnytőnél van!! Onnan hogy a retekbe kerül a szárny közepére az üzi?? Vigyáztunk mert még kisiklunk itten:)
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.06. 23:12:21

Akkor vesd tekinteted a 101. sorszámú részegységre. ;)
A Jakoknak szintén van szárnytartályuk. Mint ahogy még jó pár gépnek, mint Typhoon, Tempest, késői Spit, Hayate.

Her Laca
Én itt nem látok semmi olyat amibe folyadék lenne de nézzétek át ti is.

<#vigyor0>

Her Laca
http://www.youtube.com/embed/CYgxAX_tjJY

Her Laca
Mindjárt kapok röntgenrajzokat minden II.VH-s gépről. Majd kikutakodjuk mi a fax van ott .

LeonSilver
Áhhhhh... tudatlanok! Ott folyik belőle a csemtrél :D

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

repvez
Nekem is ez szúrt szemet, de egy aszárnyból valami folyik szindróma a CLOD-ban is megvan ha jól emlékszem, ugyhogy nem tudom hova tenni, hogy miért gondolják a fejlesztők ezt a látványt igy feldobni.
Her Laca
De jól néz ki:)

Na akkor ennyit a sérülésmodellről. Van még kérdés?

"...Tüzelőanyag tartályai (3 db) a centroplán részen lettek elhelyezve. Egy darab a pilótafülke előtt alul (felette az olajtartály), a másik kettő mellette a szárny-törzs csatlakozásainál..." wiki http://hu.wikipedia.org/wiki/La%E2%80%937

Her Laca
mittudom én:)) Fehér valami amit odatettek:) Nem benya? Hol van az orosz gépek üzemanyag tartálya amúgy? Mondjuk nem hinném ,hogy a szárnyba tették őket.

7:58-nál mi lehet az a fehér vmi ami a Lavocskin mindkét szárnyközepéből folyik?

Her Laca
<#conf><#awink> Mi az ,hogy a legocsmányabb helyről? Van olyan nézet is ahonnan egy másik gépet néztem ahogy ég és ott is kockás?
Amúgy most mentem egy1vs4 et és tényleg jó a kinézet,felhők parádésak .Mondjuk most meg imbolyog amessza mint kecskeszar a deszkán.<#nemtudom> tegnap nem éreztem ennyire ezt,bár volt bennem 4 feles az is igaz.

repvez
Persze értem én csak vicceltem,mert hasonlitott rá.DE engem ilyen veszély nem fenyeget, hogy az ugrálókötél üsse ki a szemem., Nekem ez már ürtechnikának néz ki amit utoljára én fogram az még ilyen hegymászókötél szerüség volt esztergált fa nyélbe csomózva és jó napot.
Na jó..az hozzá tartozik persze, hogy a lehető legocsmányabb-te tényleg abból a szögből olyan-nézetből van. Nézz meg több vidit vagy képet, máshonnan szebb mint akár melyik szimben.

azt nem értem hogy a moddolt il2-ben jobban néz ki a tűz, amit 4 éve csináltak lelkes amatőrök!!!
Ezt meg fejlesztő csapat csinálja, hivatásos programozókkal designerekker.
Hogy lehet ez???
Utoljára szerkesztette: szederle, 2014.08.06. 21:58:29
az a tűz <#guluszem1>
Ja persze..<#alien>majd ha neked is egyszer kétszer a szerencsén múlik a szemed világa, meggondolod..főleg amikor elbaxom a dupla tekerést.
Mondjuk a mostani is elméletileg jó, de amikor utoljára volt afférom vele, csapágyastól szakadt ki az egész szar helyéről, meg éppen csak elkerülte az orcámat<#idiota>. Pedig akkor azért sebességbe van ha nekiállok. A baj az, hogy a legtöbb az csak arra való, hogy pár százat ugrálsz vele, mondjuk heti kétszer-simán-azt jó napot.
Viszont ilyen(mint lent) van az egyik jó barátomnak, széthajtja magát, de ennek a szarnak semmi baja.

repvez
sima bicikli bovdent bárhol kapni <#idiota> (bocsi)
Ezen jobban látszik...

Srácok ilyenugráló kötelet tud valaki Magyarországról? Online bolt , sima, bárhogy...

Her Laca
Nem.
Nem bonyolult de figyelni kell pár dologra. Menj egy kört vele:) oszt rájössz.
De ne hasonlítsunk már egy spitet egy Lagg hoz mert besírok:)
No de hagyjuk is ,neked tetszik ,én továbbra is mást gondolok oszt ennyi. :)
A nagyobb baj az azzal van,hogy sokan mások is mást gondolnak:)) Na ez már a problem nem az ,hogy én mit gondolok:)

Igen. Viszont a lagg-ot akartam mondani, mert azzal kellett macerázni sokat , hogy rendesen repüljön. A spittel a keverék állítás a + macera nem?! Tú azon ami a németen automata...

Her Laca
Spittel azért kell variálni. Most nem írom le mit ,hogy ,de a jakabnak csak toltam a gázt. Te repültél a spittel?

Nézzél fel multira..de mostanában mert este már nehéz beférni. EU expert. Ha bent vagy a hülye balance miatt is néha kell várni. Ami amúgy nem értem mi alapján méri az egyensúlyt.<#fejvakaras>