IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Persze, ha éppen csak a szárny ég, lehet jó megoldás <#eplus2>#eplus2>
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.08.07. 17:57:25
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Tetszik.<#taps>#taps>
meg az a kockás tűz 2014-ben<#wow3>#wow3>
1 mp-es sorozat és lángol 4-ből 4 gép?????? <#merges2>#merges2>
ilyen még az ultarapack3-ban se volt, pedig az is elég tulzó
ez nem más mint az il2 név használata csomó user csőbehúzására.
pedig sokat vártam ettől a játéktól, na mindegy
Utoljára szerkesztette: szederle, 2014.08.07. 11:02:00
A vidiben 5,30 körül húzod a füstöt. Miért? Nem lőttek meg. A videóban látszik, hogy nincs túlhajtva a motor. Akkor miért? Majd később eláll a füst. Mitől is?
A hangja a gépnek húzáskor, vagy fordulóban kissé dobozszerü, vagy "enyhén" ROF-os.
Baszd le a szerelődet, mert túl karcos az dekli.
(Én is kipróbáltam, teszteltem-tesztelem, majd írok 1 hosszabb összefoglalót.)
Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.08.07. 08:20:58
Nananananana!! Az a szárnytőnél van!! Onnan hogy a retekbe kerül a szárny közepére az üzi?? Vigyáztunk mert még kisiklunk itten:)
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.06. 23:12:21
A Jakoknak szintén van szárnytartályuk. Mint ahogy még jó pár gépnek, mint Typhoon, Tempest, késői Spit, Hayate.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Amúgy most mentem egy1vs4 et és tényleg jó a kinézet,felhők parádésak .Mondjuk most meg imbolyog amessza mint kecskeszar a deszkán.<#nemtudom>#nemtudom> tegnap nem éreztem ennyire ezt,bár volt bennem 4 feles az is igaz.
Ezt meg fejlesztő csapat csinálja, hivatásos programozókkal designerekker.
Hogy lehet ez???
Utoljára szerkesztette: szederle, 2014.08.06. 21:58:29
Mondjuk a mostani is elméletileg jó, de amikor utoljára volt afférom vele, csapágyastól szakadt ki az egész szar helyéről, meg éppen csak elkerülte az orcámat<#idiota>#idiota>. Pedig akkor azért sebességbe van ha nekiállok. A baj az, hogy a legtöbb az csak arra való, hogy pár százat ugrálsz vele, mondjuk heti kétszer-simán-azt jó napot.
Viszont ilyen(mint lent) van az egyik jó barátomnak, széthajtja magát, de ennek a szarnak semmi baja.
Nem bonyolult de figyelni kell pár dologra. Menj egy kört vele:) oszt rájössz.
De ne hasonlítsunk már egy spitet egy Lagg hoz mert besírok:)
No de hagyjuk is ,neked tetszik ,én továbbra is mást gondolok oszt ennyi. :)
A nagyobb baj az azzal van,hogy sokan mások is mást gondolnak:)) Na ez már a problem nem az ,hogy én mit gondolok:)