91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Mind 1:) Nem én leszek aki ezt élesben kipróbálja egyelőre.Majd ha max 5 ezer lesz az ára de akkor is meggondolom.
    Vesszen a 3*7
  • repvez
    Az lehet és lehet az miatt is repül ilyen szépen egy bombázó , vadászokat megszégyenitve, bár a gépen látszódik némi árnyék,csak a földről maradt le
  • Her Laca
    Fénysebességgel ment és lehagyta:) Aztán az is lehet,hogy van ilyen árkád beállítás is .Il2 ben is volt ha jól rémlik,vagy nem?
  • repvez
    És hova tünt a gép árnyéka a földről?
  • Her Laca
    Nem:) Ehhez céget kell vezetni:) Most mit vársz tőlük? Kiadták,mert gyanítom olyan a szerződésük,hogy rábaxnak ha nem ,eladásokat kell produkálni.És akkor mondja azt,hogy nem jó? Azért ez nekik üzlet és úgy is indult,míg pl a CLOD os fejlesztők szerelemből csinálták.
    Lehet majd ki lesz javítva ,bár én nem hinném,hogy az olyan egyszerű dolog.Mind1 ott a csatorna ,van sok spit akik alant kavarnak ,nekem tök mind 1 ,hogy hómező,vagy tenger felett lövöm őket ráadásul ingyé most már:)
  • feca1229
    Én azért még mindig csodálkozok azon, hogy ezt gondolom Ők is látták, és mégis képesek azt mondani, hogy fasza minden, és 99% az Fm!
    Azért ehhez pofa kell!
  • Her Laca
    Ne rugózzunk már ezen:) Meg lett mondva,hogy xar szerintünk.A 3*7 szerint qrva jó. Majd az eladások megmutatják kinek van igaza.
    Nem hinném,hogy tömegek kiadnak érte annyi pénzt.
  • Her Laca
    face
  • feca1229
    Tehát a "Világ legjobb szimulátora"
    A Puma forumon Tom linkelete be ott leltem!
    Az a furcsa, hogy a 777 szerint csak pár simitás kell és kész az FM!!!
    Azért nem semmi
    Világ legjobb szimulátorának az FM-je :-)
    Utoljára szerkesztette: feca1229, 2014.10.26. 18:53:05
  • Szepy2884
    Hát ja. Kiugrottam 9 hónapra. De 2-3 hetente hazamegyek ha csak nem máshova kell menni. De hol láttad, hogy kint vagyok?
  • Her Laca
    De gyó ,hogy látlak:) Mit csinálsz ott.Úgy láttam arra melózól?
  • Her Laca
    No urak,jelentem visszatértem mint Svarci.
    Mentem egy kört ATAG on. A kezdeti üdvözlések után Widu,Valec ,meg még a régiek,felszálltam.Kapkodtam a fejem a kontaktokra ,látszott ,hogy több mint fél éve be se dugtam ajoy-t. DE! Ki mondta,hogy itt nem lehet ellenfelet találni. Lőttem 3 gépet,ha a kutyák nem vinnyognak,hogy le kell menni még merem állítani 1-2 gép belefért volna ,lőszer volt ,benya volt.Az igaz,hogy nem 2 perc alatt ,no de a valóságban sem így működött :) ugye ?:))Van videó is ,majd ha megcsinálom felteszem:)Persze megvágom mert nagyrészt tekeregtem .
  • Szepy2884
    Nem kell válaszolni. Most látom, hogy valószínűleg megvette a Saiteket...
  • Szepy2884
    Helló Urak! :) Hejj de rég jártam már erre! :)

Képzeljétek mi történt. Már egy jó ideje itt vagyok Stuttgártban és gondoltam elmegyek kicsit plázázni. Ha már pláza, benézek az itteni mediamarktba. A felhozatal ugyan az mint otthon, sajnos az árak is.

Keresek Saitek cuccokat, különösen joystickot. Na nem mintha kellene, mert már idejét sem tudom mikor láttam utoljára szimulátort és én még az il2 óta nem is vágom mi a helyzet ezen a téren, de gondoltam kicsit nosztalgiázok.

Hát jelentem, hogy az itteni mm-ben ahogy otthon sem, semmi sincs ami Saitek pláne nem joystick.

Átmentem egy másik plázába, ott van Saturn. Na az 3 emelet csak műszaki cuccok. Mondom, ha itt nincs, akkor sehol. Hát jelentem itt volt! Vakami V-1 és a Cyborg FLY 5-ös. De egyikre sem volt ráírva a gyártó és én meg azt hittem, hogy valami kínai utángyártott cucc! Valami mad catz volt ráírva Saitek helyett. Hát hogy van ez kérem
  • artivizsla #79499
    Azért arra figyelj, nehogy az asszony is kedvet kapjon a nagy retrohangulatban a "fiatalabb" Lacához, mert ebben a korban az akkori "mutatványokba" még bele is hallhatsz a végén. :))
  • sakkay
    A leírás szerint ahhoz nem nyúltak..de lehet este azért ránézek..hátha
  • parlucci
    Ebédi utáni lazításképp.
  • Her Laca
  • Her Laca
    Ma reggel asszony elküldött tecsóba,pont a bolha mellett mentem el na benéztem.Ezt találtam kemény 100 forintért:)
    Mühle.De nem ez a lényeg.Még keletnémet!!! Mióta egyesültek igen drága cuccokat gyártanak,de régen is jókat csináltak.Ezt meg ahogy néztem nem nagyon használták,jól kifertőtlenítettem,meg zselés pillanatragasztóval fixáltam a matricát,hogy sose kopjon le.Ki is próbáltam.Nagyon jó.Full retró.
  • sakkay
    Látom én, hogy Dali, meg bajusz, de ez a férfinő, szakállas nő, meg ilyesmi miatt leesett az ingerküszöböm.
  • Torzonborz
    "Teljesen fölösleges az államhoz járni (segítségért, támogatásért), mert nem fog adni semmit. "

Ez itt sajnos elképzelhetetlen. Gondolj csak az orkokra meg a "libsi" pártfogóikra.
    Na részemről ennyi volt itt a polos duma inkább maradok az off témáknál. :D
  • LeonSilver
    Ezt most NEM a vita folytatásaként linkelem! Tényleg érdemes elolvasni. Egy ilyen vezetéssel tökéletesen elégedett lennék azt hiszem.

Az internet és Észtország
  • Torzonborz
    Köszi májsztró Még egy kérdés : gázkart érdemes néha szétkapni és pucolni vagy az nem igényel ilyesmit ?
  • LeonSilver
    Ja :)
    Még beleírtam azt is, hogy "politika, hobby és zene" csak a 40 karakterbe nem fért bele ;)
  • Papa01 #79489
    Leon, most látom átnevezted a topikot! :)
  • artivizsla #79488
    Én nem vagyok oda a fociért, már ha egyre gondolunk. :)
  • feca1229
    A BOSt próbálta valaki a pénteki frissités óta? Az FM helyre van már hozva, vagy még mindig azért repülnek szarul a német gépek mert ez a "világ legjobb szimulátora". Nem vagyok otthon már napok óta, igy nem probáltam.
  • Indi69
    amíg politizáltunk azt csak beszélgetésnek mondanám. Aztán a vita arról szólt, hogy miről beszélgethetünk. Különben azt gondolom, hogy mert nem beszélünk róla, a politika még létező valami. Más kultúrkörök is ilyen szégyenlősek?
  • LeonSilver
    :)
    Neked nem kell?
  • artivizsla #79484
    Egy kicsit most vissza kell vonulni, mivel nemsokára kezdődik a leányom bérmálása. Tegnap volt a gyónáson, mondjuk 3 órát tartott. Meg is jegyeztem neki, hogy a bűneihez képest elég hamar végzett. :))
  • feca1229
    Nekem ugy tünt. Àltalában nyugodtabb hangvételű levelezések szoktak itt menni. Ne hogy félre érts, én nem biráskodni vagy az eszet osztani akartam, mert tényleg nem. Èn csak leirtam a véleményem.
    Utoljára szerkesztette: feca1229, 2014.10.26. 08:50:14
  • LeonSilver
    Embere válogatja.
    Ha képes vagy felfogni és elfogadni, hogy az emberek nem egyformák, minden ember más és más, akár politikai nézeteiben vagy bármi másban, akkor nem kívánod a vérét venni csak azért, mert máshogy gondolkodik.
    Nekem vannak olyan ismerőseim, akik gyökeresen ellentétes nézeteket vallanak, nem csak politikában, és mégis tudok Velük beszélgetni - anyázás nélkül.
    Itt sem volt semmi probléma, sem anyázás sem személyeskedés, egy darabig ugye.

Mikor is kezdett "eldurvulni" a vita?
    Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2014.10.26. 08:40:22
  • feca1229
    Az a baj a politikával, hogy összeugrasztja az embereket. Nem csak a barátokat, hanem még a családokat is. Hiszen tudjuk nagyon jól, hogy háboruk is törtek ki miatta. A fenn álló rendszerek nem tudnak mindenkinek megfelelni, akiknek most jó az dicséri, akinek meg most nem jó az szidja. A legnagyobb gond, hogy a politikárol csak rövid ideig lehet kulturáltan beszélgetni, utánna az egész átcsap egy veszekedésbe hiszen egyik fél sem érti, hogy miért nem érti a màsik az Ő saját álláspontját. Az előbb látható is volt, hogy kezd eldurvulni. Én ugy gondolom , hogy esetek döntő többségében kultulrált normáls emberek irogatnak ide, és még itt is kezdtek elszabadulni az indulatok.
    Ezt nem vitainditásnak szántam, csak szerintem sokkal normálisabb emberek vagyunk, hogy ne vennénk ezt észre, hogy ezen túlkell lépni.
  • i robot
    A második képen az Conchita Kolbász rokona?
  • Willenbrock
    Köszi, nagyon jó képek!
  • Her Laca
    Mondom vonatkoztass el:)
    Ezek szerint Dalit se csipázod:)
  • sakkay
    A felső még lehet,de az alsó...
  • Her Laca
    Én amióta láttam az experidance -t azóta máshogy nézem ezeket a dolgokat. Sose érdekelt igazán a táncművészet de félelmetes mit tudnak közvetíteni pusztán mozgással és zenével.Azóta megszerettem ezt a műfajt. Vonatkoztass el a nemiségtől:) én aszondom.:)

Ez a kép egyszerűen zseniális

No meg ez

Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.10.26. 07:35:32
  • LeonSilver
  • artivizsla #79474
    Egy kis ízelítő :