IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De hogy űberbrutál az mán így látszik. Fuck Bos,fuck Clod,meg úgy minden ezek után aszondom.Ez az igazi szim.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A Béna.
A felszállás aszisztenciát kezdésnél kapcsold ki Laca!
És rántsd le a P51 TF et is!
A Béna.
GOOBY, pls
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
A Dórát pedig innen
Azt hiszem SAanyó írta, hogy ez a Dóra nem steames. De lehet ebben tévedek.
Ha kérhetném szájbarágósan.
Honnan és hogyan tudom letölteni a DCS Worldöt ,és a Fóka modult. Kaptam ajándék szérialt a Fókához Leon tesótól amiért ezer hála és köszke meg ingyombingyom. Kére linkeket stb. Vagy valahol olvastam,hogy steam en is lehet?
Egyébként meg a felbontásban és érzékenységben. A 4 asszem 30-40 fps-t érzékel, az 5 pedig 100-at.
Utoljára szerkesztette: 77pxdumbo, 2014.08.20. 10:29:33
Bár én is úgy vagyok vele hogy túl szép hogy igaz legyen, de meglátjuk...szerintem ők is tudják hogy ez az egy dobásuk van, ha most nem szúrják el az EDGE-t akkor tarolhatnak, hosszabb távon is.
GOOBY, pls
Itt az arcade a-10 kép:

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

DCS
Van több is, majd megy. Nos talán ez az a szim, amit vártunk grafikailag.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.08.19. 22:08:18
Mindamellett én nem hasonlítgatok,mert értelmetlen.
A Clod a múlt, ez meg a jelen vagyis a jövő lenne,viszont az előrelépés az szinte nulla,van amiben jobb (ez kétségtelen) van amiben meg xarabb (ez is tuti) ,engem nem győzött meg és ennyi. Nincs az az odabasz érzésem mint a CLOD nál annó ,pedig az ezer meg egy sebből vérzett amikor kiadták. Ott beültem a messzerbe és hetekig gyakoroltam,hogy eltaláljak valamit,itt beültem és lelövök akárkit. Mi lenne ha rászánnék egy 10-20 órát? Meg is unnám .
<#fejvakaras>#fejvakaras><#conf>#conf> Oszt ezt miből szűrted le. Mert én ilyet a büdös életben nem mondtam. Az,hogy ütközéskor csillagszórót játszanak a gépek ,ok 😊 bár azért ez sem így van de jó,amúgy meg egy kalap kaki😊) QLA😊)) Nem teccik!😊 Nem szeressem😊 Hogy mondjam még?😊
Megy a fóka 400 -500 al oszt lebeg mint nagyanyám bugyogója a szárítón. Ez baromság. És hány fős lesz az a szerver? Mennyi földi egységgel? Lesznek e feladatok,vagy csak repked a jóember össze vissza? Én legközelebb akkor fogom kipróbálni amikor kiadják,oszt majd jóóóóóóóóóóól lehúzom😊)
3*7 fujj.
Hi all,
For those of you who know us this will be our Battle of Stalingrad Expert Server thread. Vander and Haashashin will be building missions to the usual high standard set in Rise of Flight. The server will also feature "full realism" settings as much as possible.
For those who dont know us please visit www.syndicatesquadron.net and you will find out more. Essentially though we have been running an IL2:1946 Server and a Rise of Flight Server for many years
Today we will be launching our test Server for BoS based in Europe (Amsterdam) which should give good stable pings to just about anywhere. We strive to bring you complex objective based missions with a slant towards teamwork. We try to work within the boundaries of the software to bring a smooth performance experience. In these early stages we will obviously make mistakes and all feedback, no matter how good or bad, is welcome.
Enjoy the Server!
SYN_Jedders
Ja nincsen rajta balance<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.08.18. 23:21:51
Ha van sebesség, már jó a negatív manőver is.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.08.18. 23:13:00
Ez nem a clod kezdése srácok, azért ezt látni kell. És most nagyon nem arra gondolok, hogy hova pozicionálja magát a game, hanem arra, hogy szép és működik, játszható, hangulatos. (ha a CLOD így kezdett volna a meglévő hibák ellenére, 10x többen vették volna meg, és nem itt állnánk) Ez még akkor is vonz egy viszonylag nagy, nem hardcore réteget, ha a szim kategórián belül váltózó is a megítélése. Szóval nem értek egyet azzal, hogy a többség arányában már elkelt'.
De van egy olyan érzésem, hogy akit nagyon érdekelt és nem nézte az anyagiakat, az már költött. Aki eddig nem vette meg, azok ki tudja meddig fognak kivárni....
Nyilván a "hivatalos kiadáskor" is lesz felfutása az eladásoknak. Nagy marketing felhajtás lesz.