IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A FB_ON is elérhető a csoport: DCS World MAGYAR Felhasználók.
Szép napot :-)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Meg fogok egy használt papír zsebkendőt,megpököm és a vállam felett balfele eldobom ,majd 4 x körbeforgok a tengelyem körül,és a végén megvakarom a jobb fülemet. Állítólag ez használ ilyen esetekben ,mármint ha segíteni akarunk az embertársunkon ,hogy elkerülje a rontást.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mindenesetre azért kerestem ezt a típust, mert ez a legutolsó ffb joy a g940 előtt. Meglátjuk.
Tegnap még fel és leszálltam párszor,most már könnyedén megy,de amíg rá nem éreztem addig csináltam pár krátert a reptéren😊
Érdekes mert elsőre a mezőn próbáltam na az nem jött össze aztán Tom mondta a tutit (Jani elnevezte Tom felszállásnak),megállsz féket tövig nyomod,gázkart orrkúpig és amikor két kerékre áll akkor leugrassz a fékről,oszt pikk pakk felszállsz,na ez sikerült is. Viszont harmadszorra,negyedszerre ,ötödszörre nem😊)) de a végén ráéreztem és most már megyen. 300 alatt nem kell elemelni,azaz nem szabad hagyni,mert megtekeri a gépet az agregát. A leszállás dettó. 250 alatt ne akarjon az ember a futó felett vitézkedni,inkább 300 és onnan kilibegtetni. Na mostmár mindent tudtok😊
Na jó😊 Tom csinálta a Puma fórumon rátalálsz.
Ha kész felteszem ide.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Itt meg nincs DCS.
A lényeg, hogy a beállításoknál keresd meg az FW-190 real vagy szim vagy valami ilyesmit. Ott tudod állítgatni a cuccot.
Sajnos alapból mindenre (bot, pedál, gázkar) rárak mindent....
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
itt egy videó pl:
p51 startup
arra figyelj hogy nagyon máshogy viselkedik mint pl. az il2-ben, felszálláskor nagyon óvatosan szabad gázt adni, és a leszállás sem egyszerű.
Én az elején párszor összetörtem mire rájöttem mit hogyan kell
más:
olvasom a Dora manualt, érdekes dolgokat ír: pl. a d9-ben is hasonló giroszkópos célzóberendezés volt mint a mustangban. Ráadásul a gázkar csavarható volt (mint a motorokon), és ez egy bovdennel össze volt kötve a revivel, ahol ezzel a célkör méretét lehetett állítani az ellenfél szárnyfesztávjának megfelelően.
Ezt eddig nem is tudtam.
GOOBY, pls
A DCS free nem indul el, valaki köcsög "Adatvégrehajtás megakadályozására" hivatkozik, amikor ezt semlegesíteni akarom, azt mondja a Vista 32, hogy ennél a programnál nem kapcsolható ki.
Ötlet?<#confused>#confused>
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Szemezgess😊
Azon gondolkodtam hogy váltok BOS-ra 46-ról, de lenne előtte 1 kérdésem. Milyen repülhető gépek vannak a BOS-ban jelenleg?
Előre is köszönöm a válaszokat 😊
Körítés nélkül megeszem a húst, de hús nélkül a köretet nemigen. 😄DD
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Mindenesetre tetszik. Eddig én azért nem foglalkoztam a DCS el mert nem érdekeltek a modern gépek ,a helik meg pláne nem. Mondjuk az F86 az még birizgálja a fantáziámat😊
Szerintem.
Én abban reménykedem-most per pillanat a Cobra de aztán a mil 24-hogy csinálnak a gépekhez korban és történelmileg hozzá való területeket is az új edge motorral. Na az aztán komoly lenne. De csak ha fizikailag lesznek fák, mert ha nem bekaphatja az edge is!!!
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2014.08.20. 13:30:47
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.08.20. 13:26:40