91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
artivizsla #79553 Mijkivel volt valami kihívás dolog, vagy párbaj féle, az meg volt már ?
Mondjuk mióta megkapta jogsit, tele vannak a hírek autós balesetekkel, de gondolom, hogy nincs köze ahhoz, hogy őt is rég látni errefelé. :))
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.10.27. 20:42:08 -
#79552 Biztosan:) Vagyis gondolom.Én csak félévente egyszer felmegyek mostanság ATAG ra oszt megnézem ,hogy hol tart a feltörekvő ifjúság.
Konstatálom,hogy még mindig qrva ügyes vagyok és ezzel elvagyok megint fél évig. -
#79551 Nono:) Tomnak is :) mármint megjegyzése:)) Ebbe ne kezdjünk bele aszondom mert nem jössz ki belőle jól:))
Mint már mondottam ha a szart sokáig paskoljuk előbb utóbb fos azaz bos lesz belőle:)))
Ne védd a védhetetlent. Elkapkodták ennyi.Most m,hogy olyanok is kipróbálják aki k értik is mi miért van ne félj jönnek szépen sorra a hírek.
Eddig csak a lelkes amatőrök tapsikoltak hozzá,én úgy látom:)
-
sakkay #79550 Nana, azért utána volt hozzáfűzni valóm . Nem ugyanaz...attól még Tom nagyon szépen repülte-még ha ugye így sem sokkal lett reálisabb a BOS német fm-je. -
#79549 Köszönöm szépen
@Laca: Ez qrvajó -
#79548 Nononono!!!!:)
Tom megcsinálta vele ,javallom a pumákok fórumát nézd meg. Azért az évek meg a rutin tudod:)))
-
sakkay #79547 Beszarás! Na ez edge grafikával..
Szép volt a 3 pontos leszállás. -
sakkay #79546 Keményen elkezdődött az agyalás a dcs fórumon, a mi-24-ről..bakker ha megcsinálnák! Kb akármilyen mappra rakják az ok! Meg akármelyik háborúba az elmúlt 40 évben. -
#79545 Meg is osztom :)
Egy kis kedvcsináló FSX-hez Z-142-vel
-
sakkay #79544 -
#79543 Sztornó, menet közben Hd lett... -
#79542 Urak, hogyan lehet feltölteni 36 perces videót Hd-ban a Youtube-ra, sehogy sem akar sikerülni.
Windows Moviemakerrel nem enged belépni a csatornámba, ha csak simán a Yt-re töltöm akkor meg nem Hd. -
Solt #79541 Sakkay a miénk, nem adjuk... Lacát viheted! :DDD -
JanKo72 #79540 Kösszi Sakkay! Überfasza vagy. Tényleg veszek egy X52-t legalább. Gyere néha a Káró ász SG-re is.- Most nyilt.
-
artivizsla #79539 Azt mi nem tudhassuk, hogy neki mire van ingerenciája, lehet, hogy még arra is...:)) -
#79538 Csak rajta kívül repül bárki is... szép is lenne, ha valaki a Lacán belülről repülne ;) -
artivizsla #79537 Laca, rajtad kívül szerinted repül még itt valaki ? :)) -
artivizsla #79536 Mi bízunk benned, a szkeptikusokat pedig meg fogjuk győzni, nem tudom, hogy hogyan, de meg fogjuk, kitartás ! :)) -
artivizsla #79535 http://youtu.be/mP9BYGNcYQ4
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.10.27. 17:35:25 -
artivizsla #79534 Aztakurvaéletbe :
-
feca1229 #79533 Huhh!
Megnyugodtam... már' azthittem :-)) -
sakkay #79532 Meg lehet nyugodni..nagy kam a videó!!! Gondolom easy repmodell, aztán irány az egyenes!
10 % üzemanyaggal repültem, fegyverzet nélkül. Nemhogy az orsót, de még a loopingot sem lehet megcsinálni a felszállás után...,ha tovább várok, még akkor sem. Erről ennyit. Mindenki nyugodjon le a picsába..ennyire azért nem szar. -
sakkay #79531 Addig is:
az egyik fejlesztő rakta be ezt a videót, hogy "akkor ez is irreális?" Ne, ne mondjátok ez nem egy he-11 60 évvel ezelőttről, azért raktam csak be, mert állat a videó! -
sakkay #79530 BOS..
Megnézem magamnak a lenti videót-mármint kipróbálom lehet e ilyen, full reál beállításon. Szánalmas lenne ha ez igaz. -
sakkay #79529 Fenti panel egyik tekerős gombjával' állíthatod be, 4 állása van. És tényleg hatalmas. Ha sokat repülöd, igen faxán meg lehet tanulni mindent. Mondjuk nem árt hozzá pedál, egy jó joy, meg egy külön gázkar...az nagyon kell. -
JanKo72 #79528 Van valami bill. funkció, ami az ablaktörlőt bekapcsolja? Még fel sem szállok, és már tele van bogarakkal. Ez szerintem egy kicsit bugos!! :D :D :D
Utoljára szerkesztette: JanKo72, 2014.10.27. 15:49:45 -
JanKo72 #79527 Megvettem a DCS legutóbbi akciójában a Huey-t. Soha nem próbáltam helizni, ma volt az első alkalom. Kb. mintha a fitnessball-on ülve emelgettek volna fel-le. De elképesztően jó. Nem is gondoltam volna, hogy ennyire le tud kötni. A repülés az nálam a merevszárnyút jelentette eddig, de most beleszerettem egy kicsit ebbe is. Néha azt se tudtam mit csinálok, de a faszi mellettem olyan nyugodtan ült, hogy szégyelltem volna lezuhanni vele. Valahogyan sikerült a kifutón lévő számra leszállni, nem is értem hogyan. Igazad volt Sakkay tényleg nagyon király! Érdemes kipróbálni annak is aki eddig csak repülőzött!! -
#79526 Azért ezt a shitthunder árkád módjában se nagyon lehet megcsinálni egyik bombázóval se
PhantomAss: sajnos nincs demó, csak a túlárazott béta. -
#79525 a BoS-nak nincs vmi demója (mint pl a RoF-nak), hogy ki lehessen próbálni?
Nézegetem a neten de nem találok erről infót -
#79524 Amúgy régépben próbáltam,annyi a különbség hogy kicsit több időbe telik mire felmászok. -
#79523 Mi a különbség?Nem a gépről szól hanem a harcmodorról.Magasabban legyél mint az ellenfél,és ne állj le forgolódni nő meg tartsd kontroll alatt a légterét. -
#79522 Messzerrel profin megy már, hurkánnyal nem próbáltad a harcot, hogy legyen egy kis extra kihívás? -
#79521 Olyan mintha egy némileg feljavított Il-2 lenne. Mindenütt ezek az egyen betonpályák,sivár táj egyenfákkal stb. Amúgy Jó gép ez a Heinkel, most már értem miért nem akartak melléjük vadászkíséretet adni az angliai csata elején :D -
#79520 Na mi van? Van videó ,van repülés,fórum megállt mint a szög:)) Tán csak nem élőben nézitek az ostromot:)))
Ej nektek semmi se jó.:) -
#79519 -
Indi69 #79518 Még nem próbáltam, de őszintén szólva ritka randa. Olyan mű az egész, és szét baszták a clodot, hogy rohadnának meg -
#79517 3*7? Az náluk 12... ahogy az a szutyok kinéz :p -
Indi69 #79516 Három, 3×7 -
artivizsla #79515 Le fog menni, mint az IL2 és a CloD ára is, sőt a DCS modulok ára is elég hamar esik a megjelenés után. -
#79514 Akkor már ketten vagyunk igy, bár én 2k ban huztam meg a bizonytalansági faktort :)