91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • artivizsla #79553
    Mijkivel volt valami kihívás dolog, vagy párbaj féle, az meg volt már ?

Mondjuk mióta megkapta jogsit, tele vannak a hírek autós balesetekkel, de gondolom, hogy nincs köze ahhoz, hogy őt is rég látni errefelé. :))
    Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.10.27. 20:42:08
  • Her Laca
    Biztosan:) Vagyis gondolom.Én csak félévente egyszer felmegyek mostanság ATAG ra oszt megnézem ,hogy hol tart a feltörekvő ifjúság.
    Konstatálom,hogy még mindig qrva ügyes vagyok és ezzel elvagyok megint fél évig.
  • Her Laca
    Nono:) Tomnak is :) mármint megjegyzése:)) Ebbe ne kezdjünk bele aszondom mert nem jössz ki belőle jól:))
    Mint már mondottam ha a szart sokáig paskoljuk előbb utóbb fos azaz bos lesz belőle:)))
    Ne védd a védhetetlent. Elkapkodták ennyi.Most m,hogy olyanok is kipróbálják aki k értik is mi miért van ne félj jönnek szépen sorra a hírek.
    Eddig csak a lelkes amatőrök tapsikoltak hozzá,én úgy látom:)
  • sakkay
    Nana, azért utána volt hozzáfűzni valóm . Nem ugyanaz...attól még Tom nagyon szépen repülte-még ha ugye így sem sokkal lett reálisabb a BOS német fm-je.
  • Zpogi
    Köszönöm szépen

@Laca: Ez qrvajó
  • Her Laca
    Nononono!!!!:)
    Tom megcsinálta vele ,javallom a pumákok fórumát nézd meg. Azért az évek meg a rutin tudod:)))

• sakkay
    Beszarás! Na ez edge grafikával..
    Szép volt a 3 pontos leszállás.
  • sakkay
    Keményen elkezdődött az agyalás a dcs fórumon, a mi-24-ről..bakker ha megcsinálnák! Kb akármilyen mappra rakják az ok! Meg akármelyik háborúba az elmúlt 40 évben.
  • Zpogi
    Meg is osztom :)

Egy kis kedvcsináló FSX-hez Z-142-vel

• sakkay
  • Zpogi
    Sztornó, menet közben Hd lett...
  • Zpogi
    Urak, hogyan lehet feltölteni 36 perces videót Hd-ban a Youtube-ra, sehogy sem akar sikerülni.
    Windows Moviemakerrel nem enged belépni a csatornámba, ha csak simán a Yt-re töltöm akkor meg nem Hd.
  • Solt
    Sakkay a miénk, nem adjuk... Lacát viheted! :DDD
  • JanKo72
    Kösszi Sakkay! Überfasza vagy. Tényleg veszek egy X52-t legalább. Gyere néha a Káró ász SG-re is.- Most nyilt.
  • artivizsla #79539
    Azt mi nem tudhassuk, hogy neki mire van ingerenciája, lehet, hogy még arra is...:))
  • LeonSilver
    Csak rajta kívül repül bárki is... szép is lenne, ha valaki a Lacán belülről repülne ;)
  • artivizsla #79537
    Laca, rajtad kívül szerinted repül még itt valaki ? :))
  • artivizsla #79536
    Mi bízunk benned, a szkeptikusokat pedig meg fogjuk győzni, nem tudom, hogy hogyan, de meg fogjuk, kitartás ! :))
  • artivizsla #79535
    http://youtu.be/mP9BYGNcYQ4

Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.10.27. 17:35:25
  • artivizsla #79534
    Aztakurvaéletbe :

• feca1229
    Huhh!
    Megnyugodtam... már' azthittem :-))
  • sakkay
    Meg lehet nyugodni..nagy kam a videó!!! Gondolom easy repmodell, aztán irány az egyenes!
    10 % üzemanyaggal repültem, fegyverzet nélkül. Nemhogy az orsót, de még a loopingot sem lehet megcsinálni a felszállás után...,ha tovább várok, még akkor sem. Erről ennyit. Mindenki nyugodjon le a picsába..ennyire azért nem szar.
  • sakkay
    Addig is:

az egyik fejlesztő rakta be ezt a videót, hogy "akkor ez is irreális?" Ne, ne mondjátok ez nem egy he-11 60 évvel ezelőttről, azért raktam csak be, mert állat a videó!
  • sakkay
    BOS..
    Megnézem magamnak a lenti videót-mármint kipróbálom lehet e ilyen, full reál beállításon. Szánalmas lenne ha ez igaz.
  • sakkay
    Fenti panel egyik tekerős gombjával' állíthatod be, 4 állása van. És tényleg hatalmas. Ha sokat repülöd, igen faxán meg lehet tanulni mindent. Mondjuk nem árt hozzá pedál, egy jó joy, meg egy külön gázkar...az nagyon kell.
  • JanKo72
    Van valami bill. funkció, ami az ablaktörlőt bekapcsolja? Még fel sem szállok, és már tele van bogarakkal. Ez szerintem egy kicsit bugos!! :D :D :D
    Utoljára szerkesztette: JanKo72, 2014.10.27. 15:49:45
  • JanKo72
    Megvettem a DCS legutóbbi akciójában a Huey-t. Soha nem próbáltam helizni, ma volt az első alkalom. Kb. mintha a fitnessball-on ülve emelgettek volna fel-le. De elképesztően jó. Nem is gondoltam volna, hogy ennyire le tud kötni. A repülés az nálam a merevszárnyút jelentette eddig, de most beleszerettem egy kicsit ebbe is. Néha azt se tudtam mit csinálok, de a faszi mellettem olyan nyugodtan ült, hogy szégyelltem volna lezuhanni vele. Valahogyan sikerült a kifutón lévő számra leszállni, nem is értem hogyan. Igazad volt Sakkay tényleg nagyon király! Érdemes kipróbálni annak is aki eddig csak repülőzött!!
  • Hecker007
    Azért ezt a shitthunder árkád módjában se nagyon lehet megcsinálni egyik bombázóval se

PhantomAss: sajnos nincs demó, csak a túlárazott béta.
  • PhantomAss
    a BoS-nak nincs vmi demója (mint pl a RoF-nak), hogy ki lehessen próbálni?
    Nézegetem a neten de nem találok erről infót
  • Her Laca
    Amúgy régépben próbáltam,annyi a különbség hogy kicsit több időbe telik mire felmászok.
  • Her Laca
    Mi a különbség?Nem a gépről szól hanem a harcmodorról.Magasabban legyél mint az ellenfél,és ne állj le forgolódni nő meg tartsd kontroll alatt a légterét.
  • Willenbrock
    Messzerrel profin megy már, hurkánnyal nem próbáltad a harcot, hogy legyen egy kis extra kihívás?
  • Willenbrock
    Olyan mintha egy némileg feljavított Il-2 lenne. Mindenütt ezek az egyen betonpályák,sivár táj egyenfákkal stb. Amúgy Jó gép ez a Heinkel, most már értem miért nem akartak melléjük vadászkíséretet adni az angliai csata elején :D
  • Her Laca
    Na mi van? Van videó ,van repülés,fórum megállt mint a szög:)) Tán csak nem élőben nézitek az ostromot:)))
    Ej nektek semmi se jó.:)
  • Her Laca
  • Indi69
    Még nem próbáltam, de őszintén szólva ritka randa. Olyan mű az egész, és szét baszták a clodot, hogy rohadnának meg
  • LeonSilver
    3*7? Az náluk 12... ahogy az a szutyok kinéz :p
  • Indi69
    Három, 3×7
  • artivizsla #79515
    Le fog menni, mint az IL2 és a CloD ára is, sőt a DCS modulok ára is elég hamar esik a megjelenés után.
  • repvez
    Akkor már ketten vagyunk igy, bár én 2k ban huztam meg a bizonytalansági faktort :)