IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Csak legyenek fák!<#nevetes1>#nevetes1>
ilyenek voltak:
logi force
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2014.08.21. 10:42:20
GOOBY, pls
A FB_ON is elérhető a csoport: DCS World MAGYAR Felhasználók.
Szép napot :-)

Meg fogok egy használt papír zsebkendőt,megpököm és a vállam felett balfele eldobom ,majd 4 x körbeforgok a tengelyem körül,és a végén megvakarom a jobb fülemet. Állítólag ez használ ilyen esetekben ,mármint ha segíteni akarunk az embertársunkon ,hogy elkerülje a rontást.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mindenesetre azért kerestem ezt a típust, mert ez a legutolsó ffb joy a g940 előtt. Meglátjuk.
Tegnap még fel és leszálltam párszor,most már könnyedén megy,de amíg rá nem éreztem addig csináltam pár krátert a reptéren😊
Érdekes mert elsőre a mezőn próbáltam na az nem jött össze aztán Tom mondta a tutit (Jani elnevezte Tom felszállásnak),megállsz féket tövig nyomod,gázkart orrkúpig és amikor két kerékre áll akkor leugrassz a fékről,oszt pikk pakk felszállsz,na ez sikerült is. Viszont harmadszorra,negyedszerre ,ötödszörre nem😊)) de a végén ráéreztem és most már megyen. 300 alatt nem kell elemelni,azaz nem szabad hagyni,mert megtekeri a gépet az agregát. A leszállás dettó. 250 alatt ne akarjon az ember a futó felett vitézkedni,inkább 300 és onnan kilibegtetni. Na mostmár mindent tudtok😊
Na jó😊 Tom csinálta a Puma fórumon rátalálsz.
Ha kész felteszem ide.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Itt meg nincs DCS.
A lényeg, hogy a beállításoknál keresd meg az FW-190 real vagy szim vagy valami ilyesmit. Ott tudod állítgatni a cuccot.
Sajnos alapból mindenre (bot, pedál, gázkar) rárak mindent....
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
itt egy videó pl:
p51 startup
arra figyelj hogy nagyon máshogy viselkedik mint pl. az il2-ben, felszálláskor nagyon óvatosan szabad gázt adni, és a leszállás sem egyszerű.
Én az elején párszor összetörtem mire rájöttem mit hogyan kell
más:
olvasom a Dora manualt, érdekes dolgokat ír: pl. a d9-ben is hasonló giroszkópos célzóberendezés volt mint a mustangban. Ráadásul a gázkar csavarható volt (mint a motorokon), és ez egy bovdennel össze volt kötve a revivel, ahol ezzel a célkör méretét lehetett állítani az ellenfél szárnyfesztávjának megfelelően.
Ezt eddig nem is tudtam.
GOOBY, pls
A DCS free nem indul el, valaki köcsög "Adatvégrehajtás megakadályozására" hivatkozik, amikor ezt semlegesíteni akarom, azt mondja a Vista 32, hogy ennél a programnál nem kapcsolható ki.
Ötlet?<#confused>#confused>
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Szemezgess😊
Azon gondolkodtam hogy váltok BOS-ra 46-ról, de lenne előtte 1 kérdésem. Milyen repülhető gépek vannak a BOS-ban jelenleg?
Előre is köszönöm a válaszokat 😊
Körítés nélkül megeszem a húst, de hús nélkül a köretet nemigen. 😄DD
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.