91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
GálTomi #79633 Örülnél mi? Nem szabadultok meg tőlem olyan könnyen. Mostanában inkább a valódi botot,pedálokat nyüstölöm. Néha néha leülök a dcs mig 21 el ökörködni.... És ott van a legfontosabba Levente 2 készülnek a csűrő vasalások... Aki nem tudja de érdekli a pumaforumon talál róla infot. -
#79632 Na bakker. -
Lysandus #79631 Fogalmam sincs, azt tőlük kérdezd meg... -
#79630 Azok nem érdekelnek. Retek politikusok megint rátelepedtek erre az ügyre.Azt nem értem,hogy mér nem baxák szájba a legelső pártembert aki megjelenik egy ilyen felvonuláson és osztja az észt.Ha szépen sorba kapnának csak elmenne a kedvük a mászkálástól,mindegy milyen párt tagjai. -
Lysandus #79629 Nem tudom. Ma az a pár száz norvég zászló alatt felvonuló, állítólag az internetadó eltörlését "ünneplő" csávó nekem nem tűnt annyira boldognak. :-) -
#79628 Kinek van arra ideje ebben a nagy változásokkal teli időszakban,amikor a góré megaszonta,hogy az emberek félreértették ezt az internetadót,és az nem is úgy van ahogy varga györök mondta.Most is sírok a röhögéstől ,nem bírnék repkedni. -
sakkay #79627 Lehet, de nekem nem volt meg, vagy kiment..amúgy dcs-és megy ezerrel, meg total war mostanában. Éppen a minyóval ismerkedem. Igencsak fura a Huey után!
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.10.31. 20:14:01 -
artivizsla #79626 Nézzétek a Nat. Geot !
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.10.31. 20:08:43 -
artivizsla #79625 Intézd el, hogy legyen benne Fóka !
-
artivizsla #79624 Clod ? Az meg mi ? :)) -
Lysandus #79623 Dehogy vonultunk! :-) De Ti meg gyertek netre CloD-ozni! :-) -
artivizsla #79622 Épp akartam írni, hogy remélem nem vonultok Gál Tomival együtt önkéntes száműzetésbe a múltkori vita miatt, mert azért hiányzik mindenki nekem, akikkel itt szót szoktunk érteni, politikai, felekezeti és nemi identitástól függetlenül ! Na jó, a nemi identitással nem kell azért visszaélni, nem azért írtam. :)) -
artivizsla #79621 besz@rás !
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.10.31. 19:40:44 -
Lysandus #79620 Mi van, az elmúlt huszonvalahány évben hol éltetek? Ez alapvicc! :-D -
Solt #79619 Ne csak a negatív dolgokat vedd észre, és hidd el kitárul a világ... :) A munkámból és az ismeretségi körömből adódóan elég sok ország "belügyeire" van rálátásom, mindenkinek megvannak a viselt dolgai... -
sakkay #79618 Na ja, azt elhiszem...az engem is zavar, de ez olyan mint a Tanúban a narancs -
sakkay #79617 Hát ez hatalmas! -
Indi69 #79616 Persze, ez a hazám. Hova mennék? Csak már unom a gondolkodásmódot és a mentalitást. -
#79615 Zajlik a tüntetés.
Idősebb bácsi, táblával a kezében kiabálja:
- menstruációóóóó, menstruációóóóóóó
Fiatalabb srác:
- bácsi, nem menstruáció, hanem demonstráció!
Bácsika:
- mindegy fiam, csak a vér folyjon...
:)
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2014.10.31. 18:51:06 -
Solt #79614 -
sakkay #79613 Fenét!
Régen majd 1000 éven keresztül periodikusan ismételve gyújtogattak, fejet, faszt vágtak, és mégis maradtunk! Nehogymá' azért mennyünk el, mert nem élünk úgy mint az osztrákok?! De aki nagyon akar menjen, én maradok. Öcsémék kimentek, 3 év folyamatos meló, most jönnek haza. Na így lehet!
-
Solt #79612 Tényleg ne politizáljunk, mert bezárják a topikot... a "humiari" is pihent egy fél napot... -
Indi69 #79611 Jaj-jaj :) Politizálni nem szabad :)))) Lesz az, csak majd máshogy nevezik. A balosok meg nem gondolhatják komolyan, hogy bárki rájuk voksol. A f..............om tele van már mind a két brigáddal. Igaza van Lacának, lehet tényleg el kéne innen lépni. Bár, neki mindig igaza van :) -
artivizsla #79610 Na, nem lesz netadó, de ezt mondtuk már egy hete is. Laca, még kételkedsz, hogy "mások" is olvassák ezt a fórumot ? Erre a tüntetések szervezői az ünneplés helyett már a kormány megbuktatását tűzte ki célul. Mondjuk, ezt is megmondtuk, hogy a netadó elleni tüntetés csak alibi volt eddig is, de legalábbis gyorsan ráépült a balos ellenzék a spontán szerveződött amatőrökre. Nekem sokatmondó az a tegnapi infó is, hogy a héten Gyurcsány találkozott az amerikai "semleges" ideiglenesen megbízott nagykövettel ami után széles mosollyal az arcán távozott. Érdekes az is, hogy az ami nagykövetet ebben az esetben nem zavarta az az egyszerű tény, hogy a magyar újkori történelem legkorruptabb kormányfőjével rázott kezet éppen, de biztos elfelejtettek neki szólni, vagy nem is annyira finnyás a nagykövet, vagy esetleg ő is úgy van evvel, hogy számára is az a korrupció, amiből épp kihagyják. -
artivizsla #79609 Pont jött az asszony, halkan megjegyezte, hogy milyen érdekes, hogy nekem mindig ilyen képek jönnek be ? Mutattam neki egyből, hogy nehogy má anyukám, ezt a Phantomass küldte, én is pont most akartam felháborodni, hogy hogy át lettünk b@szarintva ezekkel a felháborító képekkel...Komolyan, nem is értem...:)) -
feca1229 #79608 Nekem bejönnekk a képek és hölgyek vannak rajtuk! Ők is bejönnek! :-) -
Solt #79607 Szerencsére nem... :D
-
artivizsla #79606 Csak nekem jöttek be a link megnyitásakor ezek a képek ?
-
#79605 néhány A7 Corsair-es kép -
Lacusch69 #79604 Ezen behaltam... (ha igazi)
Kép, de másképp nem rakta be a fórum
Utoljára szerkesztette: Lacusch69, 2014.10.31. 12:13:47 -
artivizsla #79603 Lassan kezdenek szivárogni az infók a rendszerváltás hajnaláról :
"...Tehát nem volt rivalizálás ön (Németh Miklós ) és Horn Gyula között?
Ő volt az utolsó, aki támogatta a határnyitást.
Miközben, az ön visszaemlékezése szerint, kiharcolta, hogy ő vághassa át a határon a vasfüggönyt a sajtó előtt.
Mit vágott át? Egy rekonstruált harminc méteres szögesdrótot. Tessék megnézni a színes fotókat, visszaépítették azon a részen a határkerítést. Az ötlet egyébként sem Horn Gyuláé volt, hanem Alois Mocktól származott (1987-89 között osztrák alkancellár, 1995-ig külügyminiszter). Gyula jött és mondta, hogy a Mock javasolja. Mondtam, jó, nagyszerű ötlet, legalább újra tesztelhetjük Gorbacsov és az oroszok reakcióját. Hajlítható alumíniumdrótból építették újra, hogy átvághassák.
Bush elnök is a másolatból kapott egy vasfüggöny-darabkát?
Nem, Bush elnök valódit kapott. Azt hiszem, a mai fejemmel máshogy döntöttem volna. Szólok Vranitzkynek (Franz Vranitzky osztrák kancellár 1986-1997), és mi vágjuk át, a két miniszter pedig segédkezik. Nekem más dolgom volt akkor: kerekasztal tárgyaláson vettem részt. Az országot a csődtől kellett megmenteni. A vasfüggöny átvágásának kommunikációs jelentőségét alábecsültem akkor. Horn Gyulának ehhez biztosan jobb érzéke volt. Hadd mondjak ehhez még valamit. A határnyitás 1989. szeptember 10-11. éjszakáján történt. Azóta 25 év telt el, öt kerek évforduló. A szoclib kormányok idején az évfordulót mindig június 27-én tartották, amikor átvágták a vasfüggönyt. Jobbközép kormányok idején az augusztus 19-i Páneurópai Piknikre emlékezve ünnepelték. Idén történt meg először, hogy szeptember 10-én tartották az ünnepet. Engem az a megtiszteltetés ért, hogy a tolószékhez kötött Helmut Kohl akkori német kancellárral együtt emlékezhettünk a valódi határnyitásra. Kinek a döntésének is köszönhető tehát?..." -
#79602 Érdemes a DCS hivatalos oldalán követni, szinte mindent oda raknak ki először.
Itt még több kép van róla ;) -
sakkay #79601 Hoppá!
EDGE messzer! És mások. -
#79600 Ismerem:)
Gondolod nem ástam bele magam a témába?:) -
artivizsla #79599 Egy kis tudomány a témáról :
-
artivizsla #79598 Egy jó kis cikk a magyar foci hőskorából :
"...A szegedi időszakomból, bár sok szép meccsre emlékszem, mégis leginkább az akkori aranyéletünk maradt meg. Szegeden focistaként jól lehetett keresni. A hadseregben törzsőrmester voltam és kerestem vagy havi 15 ezer forintot, amikor egy melós egy ezrest vitt haza. Mit csináltunk a pénzzel? Hát elmulattuk. A cigánynak már fájt a keze a sok hegedüléstől, a hegedűt haza kellett vinnie és lecserélni, mert úgy tele volt pénzzel. El nem lehet képzelni, milyen élete volt egy sportembernek akkoriban Magyarországon.
Mi egy privilegizált osztály voltunk, hadd mondjak rá egy példát. Szegeden, az ügyészségen volt a körletünk, ami egy óriási teremből állt. Volt ott biliárdasztal, konyha, bár, asztalok. A katonaság helyett ott kártyáztunk és volt egy szenzációs konyhánk, ahol mi magunk írtuk a menüt: azt ettünk, amit akartunk. A jogászokból álló tisztikar a „rendes” konyhán ette, amit a többiek is kaptak. Egyszer kopogtak az ajtón és bejött egy ezredes.
– Elvtársak, szeretnénk valakivel beszélni a kosztról.
Rámutattunk Tunyának becézett csapattársunkra, aki főleg a második és harmadik csapatban szerepelt, és kicsit az átlagosnál lassabb volt az észjárása. Ült az asztalnál, a lába az asztal tetején, mint egy amerikai filmben.
– Maga mit akar? – érdeklődött Tunya az ezredestől.
Az ezredes nem merte helyreigazítani, mert enni szerettek volna valami rendes kaját.
– Szeretném Önnel megbeszélni, hogy a 40-45 hadbíró tiszt, aki itt van az ügyészségen, Önöknél ehessen.
Nem is azt mondta, hogy szeretnénk nálatok, hanem hogy szeretnénk Önöknél enni. Tunya ránk nézett, mi bólintottunk és azt mondta az ezredesnek:
– Rendben van, jöjjenek, csak egyet szeretnék kérni. Amikor jönnek, kopogjanak, és amikor belépnek, vágják össze a bokájukat és „Erőt, egészséget!”-tel köszönjenek. Így is lett…
De mondok egy másik példát is. Akkoriban az egész országban kötelező volt az orosztanulás. Nálunk játszott a centerhalf poszton Mednyánszky Rudi, akinek a papája Amerikában élt. Kicsit osztályidegen srác volt, de Rudi minden áron angolul akart tanulni. Felfogadtunk egy angoltanárt az egyetemről, és bezárt ajtónál angolul tanultunk a Rákosi-korszak kellős közepén..." -
#79597 Innen indult a projekt. Ezt kaptam:)
Oszt ez lett belőle:) Még élezésre várt itt meg finomításokra a nyélen.
És itt újra összekerültek:)
-
#79596 A legnépszerűbb komment: " ha lesz internet adó én elköltözöm magyarországról " :/
Utoljára szerkesztette: Willenbrock, 2014.10.29. 07:40:57 -
-
#79594 Itt is,ne aggódj emiatt.