IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked felment az új update?
Nekem nem nem frissít!
Sosem árt új vadászterületeket felderíteni<#taps>#taps>
A Béna.
nekem talán a BOS tetszik a legjobban grafikai szempontból az összes mai szim közül a legjobban
ennyit a dx9-ről
GOOBY, pls

Gyerekek egy kocsma belső életéről könyvet lehetne írni...na jó ez nem igazán kocsma ahol lakok, inkább fiatalok járnak, meg nagyon igényes de minek nevezzem...isznak meg van zene A törzs gárda 30+ lányok meg 25+meg aki éppen betér.Baszki egy kis mai Magyar eset tanulmány az egész<#pardon1>#pardon1>.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Na egy kis tudás.
itten lehet okosodni
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Utoljára szerkesztette: 77pxdumbo, 2014.08.22. 21:05:36
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.22. 20:41:02
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ugyan ez német ,és az igazi receptúrát Svájcban gyártják de ez is majdnem ugyan az,csak kicsit felfrissítve.
Öregjeim jutnak eszembe róla,használni is fogom asszony "nagy bánatára" . Bár szerintem abszolúte nem rossz.

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Az egy dolog, hogy szinte mindig van egy kis inogás,(amit hangolással részben megszüntettem de ezáltal feladtam a szerkezet' apró mozdulat érzékenységéből sokat) de ami a legfőbb ,a szög amit belát a kamera. Sem a wii, sem a webkamerák nem erre lettek kitalálva. A DCS buziságáról nem is beszélve. Bár pl. Gabinál nincs.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.08.22. 15:36:37
http://flightsimcontrols.com/store/pedals/t-rudder-pedals-usb-eu/
http://youtu.be/wwigDKDUjPI
meg majd orosz gepekhez egyszer egy VKB Fat Black Mamba + X55 gazkar: Tökély! <#hehe>#hehe>
Lehet, hogy c64 nyomtam sokat a fene tudja. Valószínűleg...most, hogy gondolkodom, mert arra emlékszem mekkora szám volt, hogy megvettem valamit, aztán szólt a Kék Duna keringő...<#taps>#taps>ja automatikus dokkolót.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Miért ne lehetne? Nem dugod rá a pedált a joyra oszt' jó napot
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Én eladtam, meg is bántam. De fogok venni egyet. A G940pedálja egy szép, nagy kupac híg bálnafos! Rövid a kitérési útja és nem lehet olyan fincsin pedálozni vele, mint a Saitekkel.
Azért még persze megpróbálom finomítani a beállításokban, bár ami igazán zavar, hogy érzem a fogaskerekeket, na ezen semmi nem változtat.
www.smart-bus.hu