IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem. Egyenlőre senkinek nem indult el. A fejlesztők meg elaludtak az éjjel. Semmi válasz senkinek..<#nevetes1>

Sakkay!
Neked felment az új update?
Nekem nem nem frissít!

<#alien> Mivel én gyerekkoromban mindig idejártam, akkor volt az igazi. Éppen a tulajjal azt fejtegettük múltkor mi az oka annak, hogy most csak a péntek szombat megy-az is néha gyalázat, régen meg szó szerint nem fértek el bent az emberek és így a kinti kerthelyiség is feltöltődött..aztán már ott is megtelt 10-re. Szóval nem a pénztelenség mint amit ő gondol, hanem az, hogy a kezdő fiatalok(szórakozás tekintetében) max bebaszni mennek el és ugrabugrálni. De amúgy mindent a facebookon intéznek. A személyes találkozók, az iszunk beszélgetünk(és itt pont ez lenne a lényeg) és ezzel együtt a spontán bulik, szinte meg is szűntek..marad az-atomúlbebaszunkpéntekenge*i--!hozzáállás.

Hol is van ez a hely egész pontosan? <#hawaii>
Sosem árt új vadászterületeket felderíteni<#taps>

A Béna.

Amúgy repülés közben meg még szebb, és aki kipróbálta, ez az amit elismernek egyből. Összességében szerintem is ez a legszebb. Mármint a környezetet is beleértve, mert a DCS gépek is gyönyörűek, de a környezet fos. Pedig a BOS egyenlőre csak tél. Jut eszembe az új javítással jött új térkép. Nem vagyok benne biztos,de én úgy vettem ki, hogy külsősök csinálták.

PhantomAss
nem rossz ez a grafika!
nekem talán a BOS tetszik a legjobban grafikai szempontból az összes mai szim közül a legjobban
ennyit a dx9-ről

GOOBY, pls

Ja, én kb 2 havonta de dettó!
Gyerekek egy kocsma belső életéről könyvet lehetne írni...na jó ez nem igazán kocsma ahol lakok, inkább fiatalok járnak, meg nagyon igényes de minek nevezzem...isznak meg van zene A törzs gárda 30+ lányok meg 25+meg aki éppen betér.Baszki egy kis mai Magyar eset tanulmány az egész<#pardon1>.

Na végre zene :)

Willenbrock
Ez egy jó pedál,nekem is ez van.Strapabíró,nem érzékeny a szennyeződésekre.Hetente egyszer letörlöm nedves ronggyal aztán annyi.Kb 7 éve minden gond nélkül működik.

Papa01
<#vigyor>

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Her Laca
Sokan azt hiszik magyar cucc. Jó az átkosban a caola vagy ki gyártotta itthon ( majd utána nézek) de ez echte német dolog ám.
Na egy kis tudás.
itten lehet okosodni

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

whiteskull
Én csak a derby-t kóstoltam, de annak nagyon szar íze volt. :)))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

A seregben olyan népszerű hiánypótló volt, hogy majdnem a kantinban árulták felesnek. <#nyes>
Utoljára szerkesztette: 77pxdumbo, 2014.08.22. 21:05:36

Jóféle <#eljen>

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Her Laca
<#pias>http://www.youtube.com/embed/60-1NBGDTfk

Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.22. 20:41:02

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Mond ez nektek valamit?:)) Ma fiam hozott nekem mert minap erről beszélgettünk.
Ugyan ez német ,és az igazi receptúrát Svájcban gyártják de ez is majdnem ugyan az,csak kicsit felfrissítve.
Öregjeim jutnak eszembe róla,használni is fogom asszony "nagy bánatára" . Bár szerintem abszolúte nem rossz.

C64-en láttam először (+8 részes CoV leírás) aztán XT + CGA toltam.

Na olyanom nem volt..

OK, csak nem nagyon akar ideérni.
Enterprise 128-ason is volt "Elite" progi, amit a ZX Spektrum-ról vettek át.
Viszonylag nyugodt vagyok és nagyon erős<#alien>, ráadásul ezt 2 éve használom és nem kell lehúznom a redőnyt nappal<#wink>! Mivel nem világít semmi a hátam mögül, nekem ez tökéletes. Mármint fényérzékenység szempontjából.

GaBika6
Ez igaz a napfényre meg aminek van infra jele ha egy kicsi is. Mert pl "petróleum lámpa, milyen szép a lángja" na erre nem érzékeny... <#awink>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Légy nyugodt és erős, a wiimote is érzékeny a fényre, pláne, ha a hátad mögött van...

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Köszi. Már amúgy néztem, de nem támogatja a kamerának használt wii bizbaszt. Az meg ugye sem a fényre nem érzékeny, és tudja a 100 fps. Régebben web kamerát használtam át is alakítottam, de ez sokkal jobb.

Csak azért kérdem, mert én is próbálkoztam régebben a freetrack-el de a ps3-mas kamera miatt mindig kifagyott, úgyhogy hagytam is az egészet.Aztán olvastam ,hogy van ez a facetracknoir és hogy a 3 ledes megoldást is támogatja.Azóta csak ezt használom és nekem nagyon bevált.Szerintem egy próbát megér <#awink>.Ja és dcs-nél se szarakodik
Nézd alapvetően nagyon jól működik a rendszerem, csak azért ahogyan a vidiken néztem ott némileg még jobb az eredeti.
Az egy dolog, hogy szinte mindig van egy kis inogás,(amit hangolással részben megszüntettem de ezáltal feladtam a szerkezet' apró mozdulat érzékenységéből sokat) de ami a legfőbb ,a szög amit belát a kamera. Sem a wii, sem a webkamerák nem erre lettek kitalálva. A DCS buziságáról nem is beszélve. Bár pl. Gabinál nincs.

Miért nem használsz helyette inkább facetracknoir-t ?
ja közben utána néztem.

Mit jelent a hall effekt a thrustmaster joyoknál? Mármint ok, hogy mágneses érzékelő meg hall effekt faxom, de ez most csak a pontosságot és/vagy a középtől való eltérés nehezítését jelenti, vagy valami erő visszacsatolás szimulálás, új értelmezésben?
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.08.22. 15:36:37

Saitek pro flight

Seaweed
Abbol melyiket?! Vagy mind1? (Ha jól tudom most 3 fele van)
Nemtom' ezek milyenek, de a saitek pedál eszméletlen jó! Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Seaweed
Ha mar pedal nekem ez a kiszemelt:

http://flightsimcontrols.com/store/pedals/t-rudder-pedals-usb-eu/
http://youtu.be/wwigDKDUjPI

meg majd orosz gepekhez egyszer egy VKB Fat Black Mamba + X55 gazkar: Tökély! <#hehe>
Seaweed
Amigan is volt Elite. En is azon toltam anno. :) Van most is Elite Dangerousban kek duna keringo ha veszel hajora auto docking systemet..de igazabol nem kell sokkal nagyobb fun a sok benazo kozt kezzel bemanoverezni <#buck>
Seaweed
Jah ezt beneztem! <#hehe> (Abban a topicban is ffb-s joy a tema)
Ja! Akkor fasza. Hát ez esetben a logi pedált adnám el.
Lehet, hogy c64 nyomtam sokat a fene tudja. Valószínűleg...most, hogy gondolkodom, mert arra emlékszem mekkora szám volt, hogy megvettem valamit, aztán szólt a Kék Duna keringő...<#taps>ja automatikus dokkolót.

Amúgy ennek a loooginak pont az a baja, hogy olyan penge, hozzáérek aztán meg már érzi is. Akkora halál zónát kell beállítani mint az állat. Öreg evom rá sem bagózott ha megfogtam, ez meg érintésre beőrül.CLOD-ban még ok, de BOS-ban...pfüüüü amúgy is inog a messzer de így!

LeonSilver
Az ELITE c64-en volt az igazi.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Igen. közel is vannak egymáshoz meg szar is. Nemhiába, lógi...
Miért ne lehetne? Nem dugod rá a pedált a joyra oszt' jó napot

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

<#wilting>Azt honnan láttad? Mert nem én voltam. <#nevetes1>Imádtam az ős elitet még amigán?! de azóta egyet sem próbáltam ki. Éppen valaki múltkor-talán pont te-rakott be elites videót, néztem is nagyot, hogy van ilyen!

Na ok, de lehet olyat , hogy g 940 joy meg gázkar, és saitek pedál?! Azt hittem ezeket nem lehet külön használni mert valahogy egybe vannak. Igaz <#fejvakaras> régebben láttam csak joy(940) árulni valahol. Amúgy pont azt néztem, milyen közel vannak a pedálok egymáshoz.

LeonSilver
Drága testvérem! Hallgass rám! EL NE ADD A SAITEK PEDÁLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nééééééééééééégynhééééééééééégynéééééééégy

Én eladtam, meg is bántam. De fogok venni egyet. A G940pedálja egy szép, nagy kupac híg bálnafos! Rövid a kitérési útja és nem lehet olyan fincsin pedálozni vele, mint a Saitekkel.

Seaweed
Láttam hogy Elitezel is, én is. De én azt az ezer éves MS Sidewinder joyommal mert bal kezem alá ott jobban fekszik nekem a billentyűzet, mint a gázkar. Hozzá kell tenni hogy az öreg' SW még midig egy jó joy, pedig már párszor szét kellett szedni a recsegő műanyagok miatt. De az optikai érzékelők még jók benne. Igaz nagya holtjátéka is, de dead zone allitassal minden rendben.
A helyzet az, hogy vannak előnyei is az öreg evo-hoz képest, de vannak hátrányai is. És ugye ráadásul még jó, mi lesz ha elkezd romlani. Szumma szummárom, vettem egy új joyt, de nem jobb mint a régi, hanem más. Ha pár hónapon belül eladom, nyugodt lélekkel teszem, mert tényleg új és semmi baja. De ha ennél maradok úgy, hogy ráadásul idegesít benne egy két dolog, és még el is romolhat, az az abszolút szopás. Na most..mivel nekem kell ffb, egyszerűen nincsen más mint az a szar g940. Szóval ennyi. Ha nem találok akkor persze marad ez, de annak nem örülnék túlzottan.
Azért még persze megpróbálom finomítani a beállításokban, bár ami igazán zavar, hogy érzem a fogaskerekeket, na ezen semmi nem változtat.

De az EGY SZAR.

Her Laca
<#conf> Mi van kollega? Mi ez a gyors vásárolhatnék,csak tegnap vetted át a lóóóóóóóóóóóóóóóóóógi -t.

Az a baj, hogy már nem gyártják egy jó ideje, így újat sem nagyon kapni már. Ha tényleg kell, akkor ahol meglátod, csapj le rá...

www.smart-bus.hu