IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt van a gépen,akkor játszhatnék vele amikor akarok oszt még sincs egy kis késztetésem se rá. Pedig aztán én megszállott tudok lenni. Ez a véleményem😊))
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Neked felment az új update?
Nekem nem nem frissít!
Sosem árt új vadászterületeket felderíteni<#taps>#taps>
A Béna.
nekem talán a BOS tetszik a legjobban grafikai szempontból az összes mai szim közül a legjobban
ennyit a dx9-ről
GOOBY, pls

Gyerekek egy kocsma belső életéről könyvet lehetne írni...na jó ez nem igazán kocsma ahol lakok, inkább fiatalok járnak, meg nagyon igényes de minek nevezzem...isznak meg van zene A törzs gárda 30+ lányok meg 25+meg aki éppen betér.Baszki egy kis mai Magyar eset tanulmány az egész<#pardon1>#pardon1>.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Na egy kis tudás.
itten lehet okosodni
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Utoljára szerkesztette: 77pxdumbo, 2014.08.22. 21:05:36

Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.22. 20:41:02
Ugyan ez német ,és az igazi receptúrát Svájcban gyártják de ez is majdnem ugyan az,csak kicsit felfrissítve.
Öregjeim jutnak eszembe róla,használni is fogom asszony "nagy bánatára" . Bár szerintem abszolúte nem rossz.

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Az egy dolog, hogy szinte mindig van egy kis inogás,(amit hangolással részben megszüntettem de ezáltal feladtam a szerkezet' apró mozdulat érzékenységéből sokat) de ami a legfőbb ,a szög amit belát a kamera. Sem a wii, sem a webkamerák nem erre lettek kitalálva. A DCS buziságáról nem is beszélve. Bár pl. Gabinál nincs.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.08.22. 15:36:37
http://flightsimcontrols.com/store/pedals/t-rudder-pedals-usb-eu/
http://youtu.be/wwigDKDUjPI
meg majd orosz gepekhez egyszer egy VKB Fat Black Mamba + X55 gazkar: Tökély! <#hehe>#hehe>
Lehet, hogy c64 nyomtam sokat a fene tudja. Valószínűleg...most, hogy gondolkodom, mert arra emlékszem mekkora szám volt, hogy megvettem valamit, aztán szólt a Kék Duna keringő...<#taps>#taps>ja automatikus dokkolót.