91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#79799 És miért? Mer örök mint a nyomorúság,sose kopik el max a tengely ami forog rajta:)) -
Szepy2884 #79798 csapágyazásnak. És igen, minél több van benne annál tartósabb. Amúgy rubinkő csapágyak. Az igazán luxus kategóriákban arany csapágy csészékbe foglalt gyémánt köveket használnak. Pl: A Lange & Söhne, Patek Philippe stb. -
#79797 Kések??:) Beretva! az a finom műszer urak:) A beretva!
Nem kell megijedni a másik nagy doboz üres:)) -
Szepy2884 #79796 A baj csak az hogy most jöttem haza a 6:40-es Germanwingsel és annyira csipás voltam hogy akkor jutott eszembe hogy nem raktam a poggyász közé az imádott svájci késemet amikor rákérdeztek hogy van e nálam valami vágó eszköz. Akkor aztán felébredtem! Azt hittem a guta üt meg
Van két Spyderco-m. Egy Delica 4 és egy Paramilitary 2. Még az olcsóbbik is 2x annyi volt mint a svájci de én akár mindkettőt odaadnám ha visszakaphatnám az imádott késemet -
croatianus #79795 Aztán ezek a kavicsok minek bele. A felhúzós Poljotba aszongya, hogy 17 van, az Aeromaticba meg 22. Akkor az most annyival jobb? -
#79794 Én if you koromban voltam órabuzi. Amikor az ajándékba kapott automata seiko órámat elhagytam (nem az volt az első...), akkor hagytam fel ezzel a szenvedéllyel. -
croatianus #79793 A baj csak az, hogy a fejlődő késmániámat is alig tudom már kordában tartani. -
croatianus #79792 A rend kedvéért, akkor már idebiggyesztem eszt is:
-
Szepy2884 #79791 Nem akarlak elkeseríteni de már késő. Én már évek óta szenvedek ebben a betegségben. De jól elvagyok vele. Majd szépen észreveszed magadon, hogy titkon lesegeted kinek mi van a csuklóján és ebből hosszabb rövidebb távú következtetéseket vonsz le a viselője stílusáról, ízléséről, társadalmi helyzetéről, kifinomultságáról stb. Aztán fórumokat fogsz bújni és kényszeresen is megállsz majd minden kirakat előtt amikben órák vannak. És vagy fintorogsz majd a kínálaton vagy ájuldozol, de egy biztos, közömbös már nem tudsz lenni. Üdv a klubban
Utoljára szerkesztette: Szepy2884, 2014.11.08. 18:57:40 -
croatianus #79790 Jáháháj de szípek ezek a Poljotok is. De nagyon drágába vannak.
Egy egész új világ nyílik meg számomra éppen. Talán most kéne abbahagyni, amíg nem késő.
Mondjuk a felhúzósok azok éppen annyik, mint az általam linkelt, na de hát az mégiscsak avtómatüj, meg nyemeckij, meg retrográd, meg minden... -
#79789 :D -
#79788 Áááá de fasza! Gondolom az ára szintén fasza.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2014.11.08. 18:32:23 -
Szepy2884 #79787 hűjje -
#79786 Nah gyorsan nézem mi a felhozatal most Poljot órákban...huhh ez bejön! :)
-
#79785 Lassan egy évtizede nem hordok karórát. Bár van egy Poljot Aviator mechanikus (felhuzós!, nem automata) karórám, fém + bőr szíjjal. -
#79784 Ha "non jeweled" akkor nem lesz hosszú életű, és qrva hamar pontatlan lesz. -
#79783 :D -
croatianus #79782 Na ez igen! Ha lemegy a nap, csak meggyújtod, oszt működik tovább. -
#79781 Nudli! Ez az enyém! Na ez a fasza!
-
croatianus #79780 Hm... nem is írnak olyan nagyon rosszakat róluk (az izékről). Aszongyák, hogy "Seiko-Epson non jeweled" óramű van bennűk, és egy pohár vízbe nem fulladnak bele. És még a ház is "solid metal".
Willenbrock uram! Meg-e tudnád állapítni kétséget kizáróan, hogy a szíj igazi bűrből van-e? -
croatianus #79779 Hát ez elég szép. Gondolom téged nem is tüzelt fel ez a "kihagyhatatlan ajánlat".
Én viszont, amióta be lett linkelve, szinte folyamatosan órákat nézek.(Persze, nem ezeket az izéket. Itt, egyébként, elég rendesen kivesézik őket, fotókkal.)
Amúgy is motoszkált bennem, de ez most, úgy néz ki, berobbantotta. Veszélyben a "megtakarításom".
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2014.11.08. 17:12:57 -
artivizsla #79778 Én egy ilyet használok, csak fém szíjjal, de gondolkodom, hogy bőr szíjra cserélem majd.
-
sakkay #79777 Krumpli!? -
croatianus #79776 Na... találtam "elérhető árú" verziót:
krumpli
Ez elég meggyőzőnek tűnik.
Utoljára kiskamasz koromban hordtam valami "hétzenéset", de most elgondolkodtam. Bár ez játszósnak drága, de valószínű, hogy bírja is a strapát.
És van itt még egy két egyéb csecse-becse.
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2014.11.08. 16:03:50 -
Szepy2884 #79775 Ez legfeljebb olyan stílusú de közel sem valósághű másolat
Ennyi pénzért nyilván rettentő gagyi de akár még egész jó szolgálatot is tehet mint játszós óra.
Ha valaki már vett ilyet leírhatná a tapasztalatát. Milyen a tok? Műanyag? Mert az nagyon gáz lenne esetleg nikkelezett réz? Az sem jobb. Pláne annak aki Ni alergiás aki meg nem, annak meg majd az izzadsága fogja leszedni a bevonatot.
Akit esetleg érdekel a valódi pilóta órák története annak itt egy kis olvasni való kávé mellé hogy klasszikust idézzek
Ma is gyártanak hasonlókat hordható viselhető méretben, mert az eredeti B-uhr akkora volt, hogy nem csuklón, hanem a repülős dzseki/ruházat úján viselték különösen hideg időjárási viszonyok között.
-
#79774 Kicsit olyan, mintha a hirtelen gázadás meg a húzott bot miatt billenne le átstartolás közben, persze tudom ez nem egy 1000 lóerős motor,de nem is egy több tonnás gép, talán hagynia kellett volna kicsit gyorsulni a földön. Amikor meg már a levegőben voltak és elkezdtek sebességet ill. magasságot gyűjteni, az oktató visszavette!? - ki tudja milyen indíttatásból, a hülye barom - a gázt, a gyerek meg még jobban húzta a magasságit, hogy elkerülje a fákat, ekkor kezdtek átesni, és emiatt kezdett lebillenni a bal szárny. Amúgy szerintem a srác nem balra csűrte, hanem inkább jobbra próbálta, hogy kompenzálja a balra dőlést.
Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2014.11.08. 11:05:48 -
artivizsla #79773 Nem lehet, hogy eleve az átstartolást akarta gyakorolni, csak egy kicsit felemásra sikeredett ? -
#79772 Meg mintha kicsit gyorsan érkezett volna,aztán korán húzta hátra a botot,és gyorsan vesztett a végére sebességet,ezért esett le olyan zökkenve. Visszapattant a levegőbe. Akkor is egyenesen kellett volna emelkedni és gyorsítani. -
#79771 Én sem értem.Először lerakta a gépet,ha kicsit zökkent is, szerintem nem igényelt volna átstartolást, elég hosszúnak látszik a pálya. Ha meg átstartol,akkor miért nem a pálya felett egyenesen gyorsítja a gépet? Belekezdett egy bal fordulóba túl kicsi sebességgel,fák felett. Még meg is húzta az orrát,erre tovább csökkent a sebesség,aztán balra döntötte a gépet,ami átesett. Talán azt hitte lesz sebessége azonnal belekezdeni egy körbe,de valamiért csökkent a vonóerő. -
artivizsla #79770 Ez mi volt ?
-
Lacusch69 #79769 Ha majd lesz Kriegsmarine óra másolat, akkor veszek egyet, hogy ne az eredetit kelljen hordanom... -
#79768 Na de meddig?:) -
#79767 Már lehet kapni ilyen világháborús Luftwaffe repülős óra másolatot, a katonai órák sorozatban: Link Nekem bejött, másodperc pontosan jár. -
#79766 Köszönöm Vogel! -
#79765 én is ugy tudom, hogy azt tényleg nem lehet,de ha már valaki más kiad egy " game only" verziót más nyelven azt le lehet forditani.
Egyébként még abban sem vagyok biztos, hogy a 21es is még mindig ide tartozik , mármint annak a manuálja is még szolgálati , hiába lassan 15 éve nincs rendszerben.DE ezekben a jogi dolgokban nem vagyok otthon -
#79764 Ha valóban nincs Mi-8-hoz angol, vagy német nyelvű manual, akkor én nem fogok neki egyhez. Az ok igen egyszerű, mivel aktív légijármű a honvédségi rendszerben, így nem adhatok ki róla infót, mert szolgálati titok alá esik, melyet tudtommal nem oldottak fel. A fordítás az más eset. Repvez kollega erősíts meg, hogy te hogy tudod! A Re/954-re gondolok. -
lala42 #79763 -
lala42 #79762 -
#79761 Ja! De akkor én már boldog civil voltam, hála Istennek :D
-
artivizsla #79760 Leon, ezt láttad már ?
Hujber az egyik "szereplője". mellesleg szombathelyi születésű.