IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Most viszont kettőt tudok lelőni max. lőszer javadalmazással..vagy hármat esetleg.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Amúgy megnéztem a sérüléseket, valóban csak az il lett át dolgozva, de az elég komolyan. A többi maradt. A 65 fős szerón általában 50 fps a legalacsonyabb 38 volt tömegben robbanások alattam.
De nem baj felőlem rájuk is száradhat.És igen is negatív agitációm utoléri őket:)))) Vagy nagyon le kéne fizetniük:)
Jelezném, pár hónappal ezelőtt azt mondtad ilyen sem lesz.<#alien>#alien>
Az öreg az jó késeket készít ,de van egy két "amatör" akik szvsz jobbakat:)
A nagy szakik a Stehlo-ra esküsznek Ő is magyar asszem nemrég halt meg kint élt solingenben és az ikres anyagából dolgozott. Na aszongyák,hogy annál jobb beretvát még nem láttak.
De!! ott is hibáznak! Ha tuti élt akarsz van két krapek ,na jó ott postázni kell meg beletelik pár hétbe ,de az meg van élezve és utána évekig csak bőrözni kell. Igazság szerint ha valaki vigyáz a beretvára akkor sok sok évig elég csak a bőrözés,ezért is jó ha 2 borotva van.
Pl Salmó az élezés és felújítás mestere,vagy a vagy Flaschnerék a Váci utcában,vagy jómagam:))
Meglepődnél milyen sokan használnak borotvakést:) És gyűjtik őket.
Csak egy bajuk van az újaknak azaz + egy bajuk,hogy szar a gyári élük. Néztem én is EM ben és vicc kategória,az ős késeimnek 100x különb élük van.Azért 20-30 ezerért legalább éles legyen. Bármelyik beretvámnak megmutatok egy hajszálat az az él közeledésére kettéesik:) sőt van egy kukázott 1000 forintos beretvám amin élezni tanulgatok,,na annak is jobb az éle,pedig apámtól kapott semmilyen kövem van csak,meg 1 katonai,meg egy rendőr bőrszíj:))
Ez a túrt :)
Ezek meg amiket használok.
Bőr saját gyártmány

Nekem van egy Zwillingem is ,ők már nem gyártanak beretvát sajnos (bár lehet újra kezdik),na annak világhíres anyaga van,sokan esküsznek rá.
Bár nekem csak 2 beretvám van ,de valóban míg a Schulze ami szitén qrva jó és ő is van vagy 60 éves pendül egyet amikor egy hajszálra teszem és azt elvágja ,sőt zenél az arcomon is,addig az ikres olyan méltóságteljes csendben teszi ugyanezt ,hogy ihaj:) Na szóval a műanyag világ már ezt is elérte,a mostani pengék olyan vékonyak (ezt azzal magyarázzák,hogy fejlődött a kohászat meg minden,de tudjuk,hogy spórolnak mert így 1 régi anyagából 2 -őt csinálhatnak) ,hogy ránézni is fél az ember.
http://bolthely.hu/ferfiakjatekboltja/lista/50cf72c886cc1_borotvak
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.08.25. 17:22:49

www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
Pedig valamikor 1999-ben gyártották!
A joy elején az ember kisujjánál van egy érzékelő. Ha nem fogod a joyt nincs FFB ergó nem akar leugrani az asztalról, stb...