IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Intézkedsz? Mert addig ez lesz sajnos <#eplus2>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Nem mondom, lehet az, lehet graf. hiba is. A különböző füst effekteken való ábrázolás még fejlesztés alatt áll. Állítólag még a felhőkön is változtatnak, pedig azok nagyon szépek.

Ja, ok. Az más.<#vigyor>

Her Laca
Úgy komplett 😊 Ahogy felsoroltad😊 Szerintem csúf a megvalósítás.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

repvez
mondjuk az elég fura hogy a kilépő élnél végeszakad a láng követve annak alakját és utánna halványabban folytatódik ,de az is lehet hogy az csak az alsó láng a felső az ott van vége
<#sniffles>Most őszintén..mi is, hogy látszik a szárnyprofil, és van olyan-élethű effekt ami talán máshol nincsen-hogy a hő eltorzítja a nézetet? Vagy mi nem tetszik?<#nyes> Esetleg, hogy visszatükröződik a (tűz)fény, avagy ott vannak a találatok ahová lövöm?
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.08.26. 21:10:07

Papa01
Nagyon állat! 😊 Tetszik! <#eljen>

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Her Laca
Ez qrva randa.

Her Laca

Na na!Csak finoman Leon..
jó repülést !<#vigyor>

Her Laca
Híjnye mit találtam,de rég hallottam.

Her Laca

LeonSilver
Úgy-úgy! 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
No aztán csak ŐSZINTÉN😊) Had örüljön Sakkay mester. <#eplus2>

LeonSilver
<#worship>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Leon! Privát! 2 is
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.26. 20:18:12

A szállítási költséget hagytam ki a számításból... 30 körül egy új TIR4 jó bolt, de a plusz 50 dodó már sok...

www.smart-bus.hu

Az a baj, ez viszont tényleg nem tud annyit ami kellene. Főleg a látószög, meg fps.

A kettő közül az ÁFA a fájdalmasabb.

Ok megbeszéltük.<#alien>

Her Laca
Gondolkodtam!
A követeléseim a következők.
Névre szóló díszpéldány!
Külön egyéni skin . Természetesen elküldöm a Tazmán ördögömet ami a gépeim oldalát ékíti . Ja és a farokra a 100 as koszorú,az orra a ricsi jel.
Más hitelen nem jut eszembe😊 Onnantól csak dicséret fogja elhagyni a számat illetve a klaviatúrámat😊))

PhantomAss
ez igaz hogy csak tr3 , de nekem is ilyenem van és elvagyok vele...
tr3 ebay

GOOBY, pls

Ja csak 50+a szállítási költség..

Az még belefér szerintem a vámmentes keretbe, csak áfát kell fizetni...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Kis retró életérzés😊
Ajánlom ezt az ARKO török rúdszappant😊 Van vagy max 300 forint és olyan habot csinál ,hogy nem győzöd hova kenni. Török boltokban lehet kapni,meg néha kínaiaknál. És az illata is tipikus szappan illat.

Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.26. 15:29:15

Ha valaki lát jó áron tackir 4 pro, vagy 5 használtan, szóljon. Bezzeg amcsiknál 100 dollár a 4 pro, a gyártótól.. De legalább 4x annyit keresnek is szegíny amik. Faxom.

Her Laca
Hál istennek járművet nem adtak a jogsihoz😊) így biztonságban közlekedhetünk még egy darabig<#eplus2>

Gratulálok én is, és egyben csatlakozom sakkay-hoz... Ésszel, mert hamar megvan a baj! 😉

www.smart-bus.hu

Csak legyél észnél. De most komolyan. Amúgy gratula.
Érdemes előtte pár youtube-os videót megnézni azért. Én magam is fogtam már olyan lány fejét,akinek szét roncsolódott az arca, és az agyvíz csorgott az orrán keresztül, miközben a dogi próbálta rárakni a nyakmerevítőt. Meghalt amúgy.(autópálya éjfél eső kamion összeállítás)
Szóval marha jó dolog vezetni, de marha hamar megvan a baj.

Papa01
Gratulálok! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Her Laca
Vegyél.

mijki
OFF:

Ma megjött a jogsim. 😊 Már csak valami jármű kell amit vezethetek 😄

ON:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca
De nem egy nagy dolog ám. Azt a vicek vacak kést 1000 es vizespapírral üveglapon ,majd 1200 es áthúztam,az élszalagot kiegyenesítettem,majd fatertól kapott megnemmondom milyen kővel (amin még ő is fente a beretvát) szépen átdolgoztam,utána krómoxidos bőr,majd sima. Volt vagy 1-1,5 óra ,de pattintja a hajszálat. Majd ma kipróbálom milyen vele a beretválozás.
Kicsit túllihegik ám ezt a dolgot,mondjuk ha aranyozott a bismarckod arra azért nem árt odafiogyelni.

Her Laca
Ja . Mondtam ,hogy 6000 körüli az élezés. Én majd valamikor veszek egy követ ,a fene cipelgeti a késeket.

5900ért lesz meg péntekre a Bismarckom.

Érdekes dokumentumfilm az orosz rendőrség terrorelhárító alakulatáról, a Vityazról.

Nekem a lánya <#eplus2>

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Her Laca
olvastátok?
A kommentek között van egy két jó is.

Seaweed
<#worship>
Her Laca
Nem nem😊 Miért is lennél? Én sakkay-t se bántom amiért neki tetszik. Csak megvitatjuk az aktuális dolgokat. És mint alant is linkeltem ,álltalában mint Besenyőnek nekem is .....😊
Van akinek a pap ,aztán van akinek a neje😊

Seaweed
Szerintem is jo lesz. De akkor most Laca celpontja leszek? <#hehe>
Öjj ha a CLOD ban lenne Fóka...
A Beretvák meg tetszetősek, majd ha olyan dologról megy a téma ami nem tetszik, szólok <#taps>
Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2014.08.25. 22:19:04

A Béna.

Imádom.

Her Laca
Ja ez jó volt😊 De szép rácsapás azt meg kell hagyni😊)

Laca csatornáján keresgéltem, amikor... 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Her Laca

Na erről beszéltem<#wink>

Her Laca
Azt jegyezzük meg ,hogy nagyjából ki is merül benned a tetszők 😊) gyülekezete. na jó van még pár csendes érdeklődő😊

Ja, hát nagyon leegyszerűsítve igen. Nekem meg tetszik. És aztán megy a hirig.<#nevetes1>