IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó repülést !<#vigyor>#vigyor>
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.26. 20:18:12
www.smart-bus.hu
A követeléseim a következők.
Névre szóló díszpéldány!
Külön egyéni skin . Természetesen elküldöm a Tazmán ördögömet ami a gépeim oldalát ékíti . Ja és a farokra a 100 as koszorú,az orra a ricsi jel.
Más hitelen nem jut eszembe:) Onnantól csak dicséret fogja elhagyni a számat illetve a klaviatúrámat:)))
tr3 ebay
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
Ajánlom ezt az ARKO török rúdszappant:) Van vagy max 300 forint és olyan habot csinál ,hogy nem győzöd hova kenni. Török boltokban lehet kapni,meg néha kínaiaknál. És az illata is tipikus szappan illat.

Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.26. 15:29:15
www.smart-bus.hu
Érdemes előtte pár youtube-os videót megnézni azért. Én magam is fogtam már olyan lány fejét,akinek szét roncsolódott az arca, és az agyvíz csorgott az orrán keresztül, miközben a dogi próbálta rárakni a nyakmerevítőt. Meghalt amúgy.(autópálya éjfél eső kamion összeállítás)
Szóval marha jó dolog vezetni, de marha hamar megvan a baj.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ma megjött a jogsim. :) Már csak valami jármű kell amit vezethetek :D
ON:
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Kicsit túllihegik ám ezt a dolgot,mondjuk ha aranyozott a bismarckod arra azért nem árt odafiogyelni.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
A kommentek között van egy két jó is.
Van akinek a pap ,aztán van akinek a neje:)
A Beretvák meg tetszetősek, majd ha olyan dologról megy a téma ami nem tetszik, szólok <#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2014.08.25. 22:19:04
A Béna.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Nah ezert mondom, mert emlekszem meg nagyapaimra, volt 1 ko, meg szijj oszt csokolom.
De ertem, ez is olyan mint mas gyujtemenyeknel, fontos a kiegeszito, ha a legjobb az meg jobb :)
Utoljára szerkesztette: superdrinker, 2014.08.25. 21:24:44
Meg más az acél ez szénacél és lévén ezek élesebbre vannak fenve mint a gyalu.Úgy nézzük,hogy egy hajszálat megfog az ember és kb egy centire onnan ahol fogjuk rátesszük a beretva élét és annak egy finom kis nyomásra el kell vágnia.Ezt gyalukéssel nem nagyon tudod megcsinálni. De mondom lehet ezt egyszerűbben is ,hisz régen nem volt a parasztembernem 100 féle köve ,bőre ,volt egy fenőkő,meg a gatya szíj oszt mégis megberetválkoztak.
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.25. 21:24:27