91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
lala42 #79839 Én ezzel is megelégednék. Kell a nyünek az óra.
Majd csak elütném az időt. -
#79838 Akkor mi serceg a penge alatt? :)
De a kedvedért majd növesztem 3 napig .Különben a késnek ez a nagy előnye minden más eszközzel szemben,hogy akár egy hetes szőrt is ugyan úgy levisz egy szuszra mint az egy napos borostát. -
artivizsla #79837 Ez még az "elfogadható" árfekvés, egy korábbi karácsonyra leptem meg vele magam, első látásra megtetszett. Volt fehér számlapos is, de a fekete jobban néz ki szerintem. Órákat szerettem mindig is nézegetni, de gyűjteni nem akarom őket, arra ott vannak a tőrök, meg bajonettek nekem is. Ka-bar kést koppintottam magamnak régebben, mikor még nem nagyon lehetett itthon beszerezni, ami meg kapható volt, az nem fért be az akkori költségvetésbe. Majd teszek be képet róla.
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.11.08. 22:19:44 -
artivizsla #79836 Szőr nélkül még sok is az 5 perc ! :) -
croatianus #79835 Na én itt azért nem tartok, keményen visszafogom magam. Vitrinbe nem veszek kést, és szerencsére limitálva vagyok szénacélra, és abból hál'Istennek újabban kicsi a választék. Bár... azt hittem, hogy a túrakés igényemet lerendeztem 2K-ból (Hultafors GK), közben meg épp mostanában sandítgatok valami nagyobbra, és ez fájni fog, azt tudom. Kinéz valami Ka-bar, vagy Ontario, és az már nem 2K.
És akkor most meg még jön ez az óra dolog.
Ráadásul, még egy pár funkció, ami fölösleges lesz a telefonon, amiből így is alig lehet elég butát venni. -
#79834 ŐŐőőőőőőőőőhhhhhhh 1200 dodó? ..azt a leborúlt szivarvégit! -
#79833 Argentínában találtak egy ládával zsír újjakat ,zacskóban lezárva ,aztán elkezdték kiszórni az ebay on olyan 40-60 ezerért őket.
Nem kell mondanom,hogy nem sokáig hírdetgedték a cuccot:) Bár tán még van pár fent.Nekem ilyenem nincs és valszeg nem is lesz ,bár ódákat zengenek róluk,csak nagyon rideg az anyagjuk,egy kocc és törik,ellenben megbőrözöd és haminden nap használod ,akkor elég 1-2 hét után újra. Nagyon tartja az élét azt mondják.Na de én már akkor minden alkalommal húzok azon a bőrön ,és jók nekem a túrt ámde remek kis beretvák:)
-
bucsher #79832 Ne csinálj belőle problémát, nem tartanám túlzásnak, ha ilyet kapnék tőled karácsonyra :) -
#79831 Nekem meg ez:)
De nagy duzzogva ezt is elfogadnám
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.11.08. 21:34:18 -
#79830 Ez is de kéne..........ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ...142 ezer....
most hagyom abba mert megzakkanok -
#79829 höhö -
#79828 CloD csúcs, BoS szar...IL2 elavult, olyan régen volt, hogy igaz se volt! Így jó? -
#79827 Ne aprózd.
Ne ez kell neked:)
Ez itt ni -
#79826 Jaja! Az én Poljotom is netről van! itthon 60-ért adták gyárilag bőr szíjjal. Netről megvolt a feléből, + német shopból netről hozzá fém szíj
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.11.08. 21:28:31 -
#79825 Tetszik,hogy ma megint kibaxott sokat beszélgettünk az IL2,BOS,CLOD vonalról:))) -
#79824 Ahh...nekem is abba kéne hagyni, csak a szívem fájdítom...vazze titán óra!!! http://www.chrono24.hu/poljot/vostok-europe-anchar-titan--id1959939.htm?id=1959939&picnum=2&tab=pics -
#79823 Nézz utána a neten azokat amiket itt 150 körül látsz 50-70 ért megveszed .Persze van egy két márka ami mindenhol qrva drága na de az nem nekünk való:)
Nekem amúgy a pocim megmondja mindig mennyi a pontos idő:) Bár van órám pár darab ,meg szeretem is hordani őket ,de annyira nem vonz .De kinek a pap ,ugyi:) Mindenkinek kell egy hóbort,én aszondom.:) -
#79822 Piszok szépek ezek a drága markas órák is..de ennyi pénzt szerintem én akkor sem adnék egy óráért ha számolatlanul lenne belőle.
Poljotok is azért tetszenek mert jó az áruk, sokban kiváló svájci szerkezet van. -
#79821 A zeppelin nem is annyira drága. Én láttam 50 ért is úgy értettem. Órát mondjuk kis hazánkban boltban venni botorság ,baxott nagy árréssel adják őket.
Jelzem pl a sógornak van két breitling je is az egyik egy öreg darab (kb 40 éves)na azzal semmi baj,a másikat újonnan vette kb 800 000 ért na azzal már 3 x volt szervizbe,.Mondta,hogy még egy alkalom és visszaadja,már így is elég ciki a dolog.
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.11.08. 21:17:38 -
#79820 Akkor még nyálcsorgatónak:
http://junkerswatch.eu/index.php
http://zeppelinwatch.eu/
http://soyuz.hu/
-
#79819 -
#79818 -
#79817 Taktikai kés? Én is "gyűjtöm"...úgy tartom kordában hogy ne vegyek minden héten 8-10 ezres kést, hogy nem megyek a military bolt közelébe... Persze mikor külföldről rendelek valami, hát hopp nem befigyel 1-2 kés? Dehogynem :D Legutobb is mikor Helikon Tex cuccokat rendeltem hogy hogy nem két bugyli is volt a csomagban -
#79816 Bele lehet keveredni ebbe a karóra mókuskerékbe! Szerencsére az áruk segít a "leszokásbán" :D
Jópár éve egy ismerősöm aki nagyon óra buzi, tele a gyűjteménye többszázezres Fortis meg a fene tudja milyen márkákkal, meg az én occo' Poljotomra is ráizgult...nah ő tuti beteg -
#79815 Ja-ja -
#79814 UPC nem tölt vissza. 48 órát benne kell hagynod a kliensbe oszt' jó napot (Ncoreon 2 héten belül 48 órát kell seedelni, tök mindegy mennyit tölt fel) -
Szepy2884 #79813 az, de az igazsághoz az is hozzá tartozik hogy az enyvkóros cuccokat nem seedeli. Az enyvkór meg azt mondja hogy nincs elég rangom hogy seedeljek. Hogy van ez? -
#79812 UPC? -
#79811 Én japán vizes köveket.Vannak kerámia kövek is ,meg gyémántos kövek amik sose kopnak el ,de a japánok azok valahogy finomabb élt tudnak szerintem.Végül is ha éles dolgokról van szó akkor az etalon a japán vagy nem?:) Valamit csak tudnak ott keleten .
Jellemző a pengeimádatukra,hogy a világon fellelhető nagy borotvák ,és most értsd a nagy szót valóban úgy,tehát a nagy vasak mind japánban vannak kevés kivétellel,lévén összevásárolták őket a világból.Az ebay on is a nagy 7/8-8/8 as nagy márkákat csak japánoktól tudná az ember megvenni.Ezek vonzódnak az éles kütyükhöz. -
Szepy2884 #79810 OFF
az ntorrent mi a rákért nem akarja feltölteni amit leszedek? -
Szepy2884 #79809 nem rossz. én kerámia rudat használok erre a célra. Azóta nincs olyan kés a konyhában ami ne beretválná sercegve a szőrt a karomon ;) -
Szepy2884 #79808 már nem emlékszem pontosan de talán hepatitis c. Egy dokumentum film sorozatban láttam egyszer. Az volt a címe hogy kultikus kedvenceink. Mindennapi használatitárgyak kialakulását és történetét mutatta be. Érdekes sorozat volt. Még az olyan egyszerű mindennapi eszközről is mint a golyóstólról is érdekfeszítően tudtak beszélni. Nem megfeledkezve arról hogy Bíró Lászlós magyar feltalálónak köszönhetjük a létét. -
#79807 1000 -es kő élszalag,3000-5000-8000-13000,crómoxidos balsafa,lenvászon ,bőr durva oldal,bőr sima oldal.
Hajszálra ránéz és az a közeledtére kettéesik. -
#79806 Mert a fertőzés az csak a beretvával terjedt?:) Mindenkinek volt sajátja ( múltkor linkeltem egy oldalt,hogy az angelusoknál már az 1700 as évek táján is ,de lehet jóval előbb ,kincstári kötelező tartozék volt a személyes borotva),milyen fertőzés volt ami így terjedt? -
Szepy2884 #79805
Értékelem a szenvedélyed!
Hogyan fened? -
Szepy2884 #79804 röhögni fogsz de az eslő vh-ban a lövészárkokban a borotva majdnem több áldozatot szedett mint a golyó! A fertőzések miatt. De gyütt Gilette bácsi oszt megódotta az első cserélhető pengés beretvával -
#79803 Ezt nem teszem már be ide nyilvánosra ,de nézd meg:)
http://youtu.be/MpJDLfjW8RA?list=UUbSqHlXXTW2foqH_zwgfLmw
És elmondhatom,hogy Buga Józsi nem szép ember de gavallér:) -
Szepy2884 #79802 az se kopik el ha 4-5 évente tisztítják és újra kenik :D
Nekem egy 15 ezer forintos automata Seiko 5-ösöm van (használtan vettem, a boltban annó 21 ezer volt). Idén volt 5 éves. Semmi baja nincs de autót sem akkor viszünk szervízbe ha már kifogyott az olaj. Na én elvittem és szétszedettem az utolsó csavarig majd összerakattam tisztítva olajozva. A szervíz többe került mint az egész óra. De hátha egyszer szeretem!
5 év múlva újra vinni fogom -
#79801 Ne gyerekeskedj már:) Az nem borotva hanem reluxa.Férfi ember az késsel metéli a szőrt.
Jelzem abszolute könnyű,,csak abba gondolj bele,hogy évszázadokig más se volt oszt mégse pusztult ki az emberiség férfiak hiányában:)
Nekem 5 perc cakk pakk kb késsel,de abba már a pemzlizés i benne van.Majd mérd meg neked mennyi idő .
-
Szepy2884 #79800 és mindennap másikat veszel elő :) Én az első próbálkozásnál kinyírnám magam :) Jó nekem az eldobható 3 pengés is zselével ;)