IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Mert xar. De Sakkay mesternek teccik😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Azért hőbörgöm (meg még mások is) mert egy retek xar bizonyos részekben. Plusz az ára az rablás kategória,és ezért lófaxt kapsz,8 gépet.
Na ezért van a flame,meg amúgy is szeretünk hőbörögni,és plusz az oroszoknak nem hiszünk.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Erre rájöttem magamtól is teeeee.... de nem tudhatom milyen egy frissen vásárolt BoS-nál. Érted? Lévén előttem néhányan már tolták ezen az accon.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Ez a füst meg NEKEM kifejezetten nemtecccccik...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Csak pipáld ki Leon!<#vigyor>

LeonSilver
Erre ni. Bár lehet rosszul értelmezem, de nekem ebből az jön le, hogy ezek lokkkolva vannak (nem használhatóak), aztán ha röpködsz és lépegetsz előre (vagy valami) akkor lesznek unlockoltak azaz használhatóak. Nem így van?

Seaweed
BoS draga mivoltanal el kell fogadni hogy az early alpa stadiumban torteno fizetes, az tamogatas a fejlesztoknek. Aztan hogy ha a vegles olyan lesz mint a RoF hogy alap aron max 1-2 gep, aztan vedd meg mind ami kell.... Vegulis mukodik a modell, mert ha nem menne, nem csinalnak.
En anno nem elsore perkaltam ki a 95 dollart erte, hanem elobb ugy sakkoztam hogy megkerestem ra a zsetont. De nem sajnaltam.
Sokan fikazzak az oroszokat. Csak epp nem kene, mutasson valaki nekem egy nemetek altal keszitett szimet! vagy egy jenkik altal keszitett szimet! Oruljunk annak ami van, mert mar tizeneve is arrol ment a flame itt es mas forumokon is hogy a szimkeszites nem tul jo uzlet.
Majd meglátjuk mi lesz a vége. Én annyit mondok-immár nagyon sokadszor-hogy akkor teszek le róla, ha kész lesz, és a komoly hibák még mindig benne lesznek. Sokkal több potenciál van ebben, mint a CLOD-motorjában. Csak ki kell használni.Mondom, meglátjuk.

Her Laca
Az van drága testvírem😊) ,hogy első kőrben még tetszetős is a dolog,aztán az ember nekiáll még ,még ,még és szemet szúrnak a dolgok.
Értem én,hogy szereted,de nem tűnt fel még,hogy bár itt sokan megvehetnék,és Tom jóvoltából már lassan boldog és boldogtalan is kipróbálhatja,,akkor játszhatna vele amikor csak akar ,oszt mégse tolongunk a szervereken😊

Ok.

LeonSilver
Majd otthonról, most még tolom a szekeret.

Mire gondolsz a stukánál?

LeonSilver
Hát... izé 😊
Kurva jó szimulátor szerintem nem.
Leszögezem én az fm-hez nem értek (meg még egy csomó máshoz sem). De számomra egy kurva jó szimulátor ott kezdődik, hogy a rühes kabinban ÉN kapcsolhatok minden, én állítgathatok mindent. A kurva jó szimulátorba nekem nem tartozik bele az unlockolható ketyerék sora.
Mi a faszom az, hogy van egy Ju-87 és unlockolni kell hozzá ezt-azt? ...basszanak már fel idegileg 😄
Már csak egy lépés, és úgy kell megvenni a cuccokat, mint a RoF-ban.

A graf annyira már nem rossz, bár ettől a tök fehér tájtól agyhúgykövet kap az ember... A füst meg 😊 Nekem nem is azzal van bajom, hogy túl fekete és vastag (egyébként az) hanem azzal, hogy olyan izé.... mintha egy tömör cső lenne.

BOS fórumról.
Fw190 téma.

Na....szóval az a helyzet ez nem is arra való, hogy 5 órát üljél benne. Aki erre számított....<#whatever>.az nem tudom mire számított. Én úgy tudom elképzelni max 1-2 óra, egy szimben, esetleg horror játék, ilyesmi. Egy csomó játékhoz még kellene + eszköz az irányításhoz stb. Nem egy 5 órás maraton, őőő űr szimulátor?-ban!Szóval az egyetlen szegmens ahol khm..talán nem sok értelme van használni, na az pont az ilyen game. De tényleg a pofám leszakad...<#nevetes1>még jó hogy nem a worms 2d a példa.

Ez így van. Annyit helyesbítek-de mondjad meg ha szerinted nem így van-lehet ebből még kúrva jó szimulátor.
<#alien> Bár ugye itt ebbe a topikban ez nem menő, de azért téged talán nem vetnek máglyára! Nekem meg már úgyis mindegy, nekem már gatya..
<#vigyor>

LeonSilver
Hát... majd még tologatom, szóval meglátjuk.
Vannak benne fasza dolgok, ez tény. És vannak szarok is. Ez is tény.

Her Laca
Másodikra?😊

Ismert jelenségek... ezért nincs még piacképes verzió belőle! 😊

Még legalább 2-3 év kell neki, de jelentősen akkor fog meglódulni, ha elterjedt a DX12 / Mantle, mert ezek nélkül a jelenlegi fejlődési ütemben nincs az a VGA ami 4K-n fix 60 fps-t kiprésel magából... 😊

www.smart-bus.hu

Egy vélemény az Oculus Riftről az ELITE topikból:

Riftről...
Seaweed
Mozgo izenelkul gondoltam 😊 Eleg ritka hogy valaki a nappaliban epit egy ilyen ketyeret. De OR es tarsai mindenkinek elerhetoek lesznek belathato idon belul.
Nem hiszem... főleg, ha úgy mozog alattad a az egész ketyere, mintha valóban repülnél. Azzal szokott gond lenni, hogy fizikailag nem érzed azt, amit a szemeddel látsz. Mondjuk egyénfüggő is... akinek mondjuk buszban, hullámvasúton, stb hányingere van, az OR-l is bajban lesz.

www.smart-bus.hu

De nem lett<#nyes>

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Seaweed
OR-t eleg kerdesesnek tartom szimulatoroknal. Mar 3D-ben. Ha tud 2D-t akkor nem. Szep kis tengeri betegseget meg hanyingert lehet vele szerintem ossszeszedni legiharc kozben.
Akkor térjünk erre vissza, ha lesz olyan, ami 360 fokban körbefordul minden irányba... fejre egy OR, és fél orgazmus.... 😊

www.smart-bus.hu

DonZorro

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

LeonSilver
Auccss.... belehallgattam. Nem kellett volna :p
A jó zene itt kezdődik!

Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2014.08.27. 08:07:54

LeonSilver
Első benyomás: ebből lehetett volna egy kurva jó szim

És vélemény?

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Pénz Jóska

Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.08.27. 08:00:45

Van itt jó zene :-)

LeonSilver
Nnnnnaa. Mentem néhány karikát ezzel a csudával 😊

Willenbrock
Funkciók nélküli fülkének értelme nincs,viszont egy ilyen már jó lenne:

Willenbrock
Félig off: Szép ez a 2 F-18 videó:

Seaweed
Nah jah igazad van. Ha magambol indulok ki akkor egy ilyen:
http://www.playseat.com/shop/eu/wl/flight-simulator/flight-simulator-chair.html
nagy tv elott tir-el hotassal, pedallal, wireless billel oldalt meg egerrel .
Maga az elmeny hogy pl 1 meterre ulsz egy 120-160 centis LCD tvtol ugyis anyira "korbeolel" hogy nincs szukseg mukabinra.
Ettol fuggetlenul biztos lesz akit erdekel, mert sok olyan hazi kabint lattam az idok soran ahol semmi nincs bent a kezeloszerverken kivul, akar kabinkeret is kiepitve, es mogotte egy monitor...

persze jo nekem a 27-es monitor is ami van :]
repvez
Lehet, hogy csak én gondolom igy,de mi a jó abban ha egy karton kabinba ülök,de semmi pluszt nem kapok hozzá? ettől még sem külső müszereim nem lesznek sem jobb kezelőszervek. nem tudom kapcsolgatni a rendszereket. Ez igy egy gyereknek megteszi,de aki komolyabban gondolja annak ez vicc kategória.
Seaweed
Sok topikba nem osztom szet (DCS,BMS stb), osszatok szet ha nem lett volna meg:

https://www.kickstarter.com/projects/1117888467/jet-fighter-cockpit-in-your-living-room
Willenbrock
Fejlődött,mert már nem csak egy folt a sérülés,de a tűz ahogy megszakad a kilépőélnél,az nagyon nem néz ki valóságosan,azon biztos alakítaniuk kell.

0.40-nél állítsad meg, és képzeld oda, hogy nem szakadt le a szárny..a bos tűz áll a legközelebb ehhez.(már volt itt)

Arról nem beszélve ha leszakad az égő szárny pont így néz ki..
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.08.26. 22:05:47

Nincsen azzal semmi gond, ha tömény üzemanyag ég inkább itt is nem mindegy milyen az a tűz. Mármint mi ég, és mekkora mennyiségben, mekkora sebességnél.

LeonSilver
Most őszintén. Az a tűz azért hagy némi kívánnivalót maga után.
Ez olyan... lávás vagy mi. Egy gép, bármilyen gép nem így ég bakker. Ez olyan "tömény" vagy mi.

Nekem nem kellene, de tök komolyan megcsinálták. Ahogyan néztem pilótákok<#alien> a készítők!

Her Laca
Szarvkormány? Az minek?

<#vigyor>
Inkább ezt nézd! FFB cucc, kis cég bos fórumon volt.