91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#80440 Lehet regrol kellene. De bevallom mar fele ember nevere sem emlekszem. -
#80439 Jelzem valszeg több köze van a repüléshez mint itt összesen ahányan vagyunk, kis túlzással:) -
#80438 Te nem ismered Fibet? Ne csináld már. -
#80437 Bocs nem tudtam hogy itt mindenkinek a kvalitasaival ennyire tisztaban vagy! -
#80436 Mielőtt itt fibet nekiállnátok leagyalni azért azt tudjátok ,hogy kb itt bárkit oda vissza jobbról balról levakar az égről:))
Lehet kissé nyers ,de nem mondanám ,hogy nem tudja mit beszél,pláne összehozni a nevét a wartündérrel,az sértés kategória. Nem tisztem védeni csak ,hogy na :)) -
Solt #80435 Én is szeretlek... :D
Amikor valamelyik topikban meglátok egy olyat aminek később a hasznát vehetem, akkor azt elmentem, és alkalomadtán alkalmazom! :) Például epekedve várom, hogy EZT felhasználhassam... :D Vagy EZT amikor mutatnak egy jó csajt, bár ezt általában nem értik meg... :DDD
-
Caterpillar #80434 Nekem ez jutott eszembe:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Caterpillar, 2014.12.11. 11:21:43 -
Szepy2884 #80433 Istenem de mekkora egy nagy marha vagy Te!!!
Most akkorát nyerítettem ezen mint egy ménes
Honnan szeded ezeket a marhaságokat? Kérlek taníts engem Mester!
Egy az egyben ugyan ez fogalmazódott meg bennem is Solt Úr, de ennél jobban én sem tudtam volna megfogalmazni -
Solt #80432 -
#80431 -
Caterpillar #80430 -> -> -> -
FiBriZZo #80429 adjak értelmező szótárat? mondom kismagasságban az allisonos mustang gyorsabb volt mint az összes német gép 42ben. világos? :) a többit hagyjuk, látszik nem értesz a légiharc technikákhoz :) kézikönyvpilótáktól mindig kiégek. -
Solt #80428 Én nem tudom ezek a beeső figurák honnan jönnek, hol szocializálódtak, de egy-két belépő elég "kemény"... :D -
#80427 Adjak P-51 tipusfuzetet? (Van vagy 20db kulombozo kiadvanyom beszekennelve.) Az osszes szakirodalom lehuzza az allison motort, hogy gyenge szinte minden helyzetben/szituacioban, es ahogy PhantomAss is irta 3000 felett meg konkretan lepkefing volt...es meg sokat is fogyasztott, nem tette a hosszutavu kiserest lehetove. Merlinnel es pottankal tudtak elkiserni csak a bombazokat, ugy hogy maradjon ido legiharcra is, es meg haza is menjenek olaszorszagba, vagy angliaba.
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.12.11. 10:31:23 -
#80426 Futottunk itt mar koroket ebben a temaban. A legjobb eredmenyt valami eros intel proci es egy nvidia kartya hozza majd bosban. -
egyre tobb a szagerto...wartundernek hala... -
Sintér #80424 Persze hogy korberepulte a Mesza, felteve hogy utolerte... hat nem is tudom, aki gyorsabb az iranyitja a harcot, ha akar tamad, ha akar menekul.
Amugy kicsit almat a kortehez hasonlitunk dolog ez itt, a lovacska laminaris szarnyprofillal nem pont vermes dogfightra volt tervezve. De emiatt a profil miatt volt gyors.
Korabban kertem tanacsot hardverugyben, mi a javasolt konfig. Ha valakinek lenne 2 perce orommel vennek valami valaszt. -
#80423 "dogfightban folyamatos sebességfölényben van a p51, fordulni meg a sebességből lehet, egy kis kezdeti sebességfölényből ami alap, plussz combat flapsel, amit rutinból használtak, simán letolták a meszát meg a fókát fordulóharcban"
Ez tömény hülyeség amit írsz, már bocs. A p51 nem volt kimagasló manőverező légi harcban. 1 vs 1-ben a me 109 simán körberepülte.
A gyorsaság nem minden, és az allison 3000m felett meghalt. Európában meg vígan 6e m körül voltak a légiharcok. Nem csoda hogy lecserélték azt a szart.
Én mem lettem volna amcsi pilóta ha nincs további többszáz amcsi gép körülöttem, ellenben néhány német géppel, amit fáradt, elhasznált, vagy a pilótaiskolából épp kikerült pilóták repültek nagyrészt.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2014.12.11. 08:54:26 -
#80422 A gravitáció törvénye az egész galaxisban tipikus. Viszonylag lassú és verhetetlenül manőverező gép az pl a rata volt,a P-51 semmiképp, az inkább a gyors energiaharcos típusokhoz tartozott, főleg nagy magasságú harcra optimalizálva. Az ötvenes években már rég nem használták vadászfeladatokra komolyabb országok, Koreában földi támogatók voltak, akkor már az F-86 volt a csúcsgép. -
sakkay #80421 Még nem tudom..délután utána nézek, mondj egy árat te is priviben, pogi is érdeklődött-de tényleg nem tudom mi a reális. -
#80420 Hogyé? -
FiBriZZo #80419 te is rakdd rendbe az agyad, allison motoros p51 már 42ben kis magasságon világverő volt a maga idejében (kb 50kph-val gyorsabb mint a mesza vagy fóka), a merlines p51 meg 43 decembertől 60-80 kphval gyorsabb mint az akkori messzerek vagy fókák. dogfightban folyamatos sebességfölényben van a p51, fordulni meg a sebességből lehet, egy kis kezdeti sebességfölényből ami alap, plussz combat flapsel, amit rutinból használtak, simán letolták a meszát meg a fókát fordulóharcban. nem csak a discovery channel antipropagandán kéne nevelkedni, hogy az csak amcsi kamu. csak a dora hozza vissza egálra az 1v1et. nem részletezem tovább :) nem lettem volna német pilóta a mustangok idejében. -
sakkay #80418 Valakit érdekel esetleg egy saitek Pro Flight Rudder Pedals? -
Feró Flex #80417 Köszönöm szépen. -
Solt #80416 Hibernálás + virtuális memória... :)
Vistától szerintem meg szabadulj meg... pár ezer forintért lehet venni "legális" Win7, Win8.1 kulcsokat.
-
Amery #80415 Első körben nézd meg mennyi van beállítva virtuális memóriának, azt nem látod intézőben.
w7-en sajátgép jobb gomb, tulajdonságok -> speciális tulajdonságok -> speciális fülön teljesítmény, beállítás gomb -> speciális fülön virtuális memória, módosítás gomb. vistán is valahogy így lehet.
-
Lysandus #80414 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szentendrén az Arzén utcában dolgozik az öreg Vogel úr és a fia. Csak Opellel foglalkoznak de mindent tudnak a márkáról. Az áraik kifejezetten szolidak. tel: 26-310-121 -
Feró Flex #80413 Segítség OFF témában!
Lehalt a verdámban (Astra DTI 2000) az adagóló elektronika tud valaki ajánlani egy jó szakit erre a javításos hadműveletre?
Köszi előre is. -
Feró Flex #80412 Na!Azért én várok még és egészen addig míg az Arma3 mintájára 1000ft lesz az Interspárban. -
Lacusch69 #80411 PC mágusok, segítség kellene...
Vista Business 32bit (jogtiszta, azért van ez)
A 75GB-os C meghajtómon 2GB maradt. Megnézve és összeadva a rajta található mappák össz. nagyságát, 20GB hibázik... (A rejtett mappák keresését is engedélyeztem)
Hol keressem a maradékot? -
Lysandus #80410 Hamarosan valamelyik PC-s játékmagazin ingyenes mellékleteként fogja végezni? :-)
Tazar -
lala42 #80409 Stalingrad
Lesz ez még ingyér is. -
#80408 "a gravitáció törvénye egy gépnél nem tipikus...
A SU 27es a világ egyetlen gépe mely képes egyetlen másotpercre a gravitáció és az anyag rugékonyságot melözni!"
ez mekkora szöveg, én ebből semmit sem értek, de szerintem az sem aki írta :D
bár lehet hogy 10 éves... -
#80407 Jah es honna idezted? ...oda kene ironom most latom ezt.....dehat en csak kobor vagyok mostanaban itt... -
Azert tegyuk rendbe a kusza agytekervenyeket:
-P-51 jol gyorsult, foleg nagymagassagban a merlin motornak koszonhetoen (elotte az allison egy fos volt mindenhol)
-P-51 forduloharcban egy kalap kaki volt. energia harcot kellet azzal is vivni.
-"Cobra manover" ....khhmm...mi ez lassan urban legend?! A modern gepeket alapvetoen instabilla tervezik. Ennek hala lehet olyan manovereket vegrehajtani veluk amit egy stabil geppel nem lehet az eletben se, mert vagy tul nehez vagy tul gyenge hozza (lasd epp ezert lehet murep. gepekkel megcsinalni mert pille konnyu es huzoero/tomeg aranyuk a legmagasabb a vilagon). Ama bizonyos Cobra menovert nagyon sok geppel meg lehet csinalni, es meg is csinaltak, az F-14-tol az F-15-oson at a Su-27-ig. Mas kerdes hogy a fbw rendszerek nem engedik ezt megtenni mert nagyon nagyaz eselye egy hajtomu pompazsnak. Orosz gepeknel, es itt foleg a Flankernel alul van vannak a szivocsatornan kopolytuk igy kisebb az eselye. De nem ettol az a Flanker ami. Nagy, sok uza, sok fuggeszto pont, kis feluleti terheles, nagy szarnyfelulet, azaz kimagaslo aerodinamikai tulajdonsagok...tehat jol manoverez, konynen kezben tarthato egy tapasztalt jo pilotanak, es az elektronika se ugat annyi mindenbe bele (bar Su-35-nel mar tuti mas a helyzet...nahmog ott van toloerovektoralas is...akar hatrabukfenc is megy neki...piszok osszetett kerdes) -
sakkay #80405 -
Lysandus #80404 Azért a P-47-es pilóták nagyon nem kedvelték, amikor átképezték őket. Inkább maradtak volna a Thunderbolton.
Csak abból majdnem kétszer annyiba került egy gép, mint a Póniból. Mondjuk én úgy tudom, hogy a P-51 inkább gyors volt, mint fordulékony... -
Solt #80403 Cuki... :D -
Feró Flex #80402 Redtélsz' topik -
Solt #80401 Vártündér topik? :D