IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zpogi
Milyen mértékegység akar lenni az a Hq,talán hektogramm? Mert, ha igen akkor 70 hg=7kg-val és az nem valami sok.
Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2014.09.20. 11:14:00

Heh, ezek szerint olvassa(?) néhány az indexes ezt a topikot. Nem az első eset lenne, hogy itt leírt téma jelenik meg ott.
LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Zpogi
Na! Azért még vagyunk itt egy páran akikkel jöhetsz Fókázni. 😊

9,50 min től látható a messeren magyar skin "Magyar tarka", viszont én úgy tudom, hogy azt nem használták, talán csak egy-két gépen volt meg az a festés. Bár lehet, hogy tévedek!

Lehet róla szó, ha nem kell mennem éjszakára.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Furi nem? A Multkor több mega volt és semmi százalék növekedés ... miért?

LeonSilver
Wowwwwww.... jött egy 257megás peccs és egyből 75% lett a készűcccssség!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Lala holnap közös fókaröptetés?

A Béna.

Köszi.

<#nevetes1>

repvez
Ide kellene az acél .<#idiota><#papakacsint>
LeonSilver
Oké, zaklass nyugodtan. Igaz mostanában nem repültem, de talán tudok segíteni.

Megvettem az uh-1et..majd lehet zargatlak vele kapcsolatban.
Ja, és ma jön BOS patch, ha minden jól megy.

LeonSilver
<#awink>

<#alien>

LeonSilver
Na most verekedni akarsz vagy ugrálni? Mert nem mindegy...

Ezek a cuccok acélsodronyból vannak, és van rajtuk egy vékony műanyag..nem véletlenül acél<#wink>.

A múltkor nem.!!! Csak most :-)

De ez nem sza. A kötél a világ legősibb szerszáma, eszköze.
Ugrálni meg ezzel is lehet. ( Ismerek olyat, akinek ez sem kell hozzá) ugrál enélkül is. LOL
Na megyek összetörök vagy 2 Fókát :-)
Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.09.19. 19:15:26

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Na ja..az oviban igen..dupla tekerést meg x ezreket nem fogsz leugrálni ezekkel 1 évig azt garantálom. Kenderrel meg alapvetően semmit..csak mint mondtam az oviban<#hawaii>.
<#alien> De mintha múltkor is te lettél volna aki ezeket a szarokat ajánlotta, te kis provokátor..
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.09.19. 19:06:35

ez a legjobb és olcsó is.

Minek az a nagy flanc :-)
Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.09.19. 18:51:14

Thx

Na sziasztok! Ma jöttem haza, egy hétig nem voltam, nem sokat pörgött a fórum<#nevetes1>!
Ugrálókötélben ha komolyat és tartósat akarsz ilyet vegyél, és innen.Ez itt egészen hihetetlen, hogy honnan hozzák és ennyi az ára..

Papa01
Off: Urak, Pesten a VI.,XIII., XIV. kerületben tud valaki kiadó garzont olcsón? 😊 Köszi a válaszokat! 😊
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2014.09.18. 20:57:35

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Én a kaszaköveket szoktam egy napig, az első leejtésig használni 😊

Srácok! Elnézést ez off...
Volt szó korábban ugrálókötélről. Milyet is kell venni ami jó?
Ma vettem egy "Pro's Pro csapágyas ugrálókötél súllyal " típusút, leesett a kőre és széttört a nyele... LoL

Hi! Nekem a P-51D vel sem künnyű leszállni, talán 10-ből 2-3 szor sikeres :-) Eleinte még a felszállás is nehéz volt..

Bizony működött, Magyarország egyik legnagyobb finomítója, méghozzá a háború előtt amerikai tulajdonú. Nem véletlen érte több bomba támadás is.
A szőnyi kisebb is volt és akkortájt még épülőfélben volt tudtommal.
Utoljára szerkesztette: Rue East, 2014.09.15. 21:57:51

Teljesen igazad van. Az ilyen cuccokat, kellő tisztelettel és alázattal kell kezelni. Egyszer szereltem egy kardot, közben egy pillanatra másra figyeltem, és majdnem az ujjamba került <#hehe>
Utoljára szerkesztette: 77pxdumbo, 2014.09.15. 20:50:07

Kiváló tanulókés. De a lényeg, hogy ahogy egy repülőt, ugyanúgy egy borotvakést sem szabad sose letegezni.

Egy isten vagy Laca 😊) <#taps>

macleody
Épp ki akarom próbálni ma este, kíváncsi vagyok rá.
Zpogi
Rühellek leszállni a Dórával. 10-ből 9 kilencszer leszállás utáni gurulásnál töröm össze, állandóan kitör valamerre, nehéz egyenesbe hozni. Egy átstartolás maga a rémálom....

Itt még éppen sikerült megmenteni 😊

Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2014.09.15. 19:01:46

Willenbrock
Valóban ez Almásfüzitő. Kb. a timföldgyár környékén lehet. Úgy látszik ott is működött akkor olajfinomító,nem csak a mostani molaj területén.

Nohab
Itt volt az egyszer, hogy a helyi sajátos légmozgás elfújta a bombákat és a mezőt "szántották" fel. Mondjuk az is lehet, hogy csak elnézett valamit a bombacélzó. A rokonaim végignézték a szőlőhegyről.
nem tul lenyeges, de ugy tudom hogy a The Legend of Zelda t nyomta, a lanyat is Zelda Williams nek keresztelte.

A füst Almásfüzítőtől száll fel. Szőny az hátrébb van, ahol az a kis sziget van a Duna jobb partján.

Willenbrock
Ez a kép a szőnyi (komáromi) olajfinomító bombázásáról készült. Tőlünk csak 5 km-re van

Elképesztő!

Her Laca
Van ez a késem most élezik.
Még a krapek aki egy mágus sem tudta hova tenni.

Na keresgéltem oszt ezt találtam.
Itten azt írják igen régi cég.
Akkor az se egy mai darab

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Asszem a warcraftba beteszik egy karakternek ,valami csaposnak vagy minek. Azt nyomatta ezerrel.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Állítólag nagy gémer volt az öreg.
Her Laca
Délután csináltam😊

Her Laca
EZ AZ!!! Erről beszélek. No kapsz egy Dovot kezdőkésnek, megéleztetem neked.

Eztet itt ni. Csak ,hogy ne valami névtelen legyen😊)

Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.09.14. 19:58:38

Már régen forog a fejemben, hogy egyszer ki kellene próbálni. A nagyapám ilyet használt még anno, sokszor néztem az öreget ahogy szép komótosan habot ver, pamacsolja magát, aztán határozott, de óvatos mozdulatokkal simára húzza az arcát. Valahogy olyan nyugalom lebegett ilyenkor a levegőben.
Mindazonáltal pengebuzi vagyok. Kardok tőrök kések a gyengém, ez is belepasszol a sorba.
Utoljára szerkesztette: 77pxdumbo, 2014.09.14. 19:52:40

Her Laca
Beretválkozni akarsz ilyennel? Most komolyan kérdezem.

Igazad van Laca. Én is ajándékba gondoltam kapni <#vigyor>

Zpogi