IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A BOS-t mondom.
Még nincsen kész de meg lehet venni, hamarosan kész lesz(két hét<#vigyor>). Én repülöm már fél éve. 10 gép van benne egyenlőre, a dm és az fm is fejlesztés alatt van, de a keret és a progi lényegében kész. Átlagos este 150 ember repüli kb 8-10 szerón. Egyenlőre a legnagyobb max 65 fő. Itt folyamatosan nyomon tudod követni kinek hogy tetszik <#alien> pro és kontra.

Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék! Valamikor évekkel ezelőtt viszonylag sűrűn játszottam hosszú időn keresztül. Komplett felszerelés, sok gyakorlás, ahogy az lenni szokott.
Valahol talán a 4.08-4.09 körül hagyhattam abba az IL-2 . Időm energiám, meg talán érdeklődésem fogytával.
A napokban újra , egy barátom „segítségével” feléledt a késztetés bennem hogy „Joy-t ragadjak” Mivel a felszerelésem még megvolt. Belevágtunk!
És ugye itt jön a kérdésem:

Mivel játszanak ma az embere?
Mert bár tömeg nem volt már a lobby-in évekkel ezelőtt sem.
De azért a mostani ’46 4.12.2 amit feltettünk , nagyon vérszegény talán ha 3-5 szervert lehet találni. (Jó öreg Pumaszálláson talált telepítési útmutatóért Köszönet! Van ami nem változik  Respect Tom és a többiek !!!)

Lenne valaki olyan segítőkész és ad egy helyzetjelentést a virtuális repülés pillanatnyi lehetőségeiről?! Mert annyi itt a verzió és a játék hogy hirtelen nehezen igazodom el.
- Mivel játszanak az emberek? IL2 ’46 4.12.2 nagyon kevesen vannak 
- HSFX Mod érdemes feltenni? Mit ad hozzá? van valami mod swicher mint réden, hogy lehessen a NO mod szervereken is játszani?
- War-ok vannak még? mert ez az „egy szektorban induljunk a levegőből 10vs10 ben és mindenki hozzon 25lbs Spit-et és La7 3xB20-at, mert ez egy dogszerver „ nagyon mókás tematika de, hogy is mondjam?! nem ez a „szimulátor repülés csúcsa”!
- COD gondolom zsákutca? még a leállásom után halottam róla keveset? Erőmű kell és alig szebb /jobb mint a ’46? igaz ez vagy tévedek?
- BOS ??? Na promú videó szép! De van 3 gép és a gépigényét sem ismerem? Gondolom külön multi szervere van. Nem a lobby-t használja!? Netán máris itt tolonganak az emberek? mert ha van 25 szerver és játszanak 300 an, ráadásul nem kell hozzá a szillikon völgyből kilopni az asztali-gépeket hogy fusson. Talán elgondolkodtató a beruházás! A jövő nyilván ez, de már a jelen is?
- WAR TANDER
Ez most komoly? <#falbav>
Láttam két videót: külső nézet, színes ikonok, olyan volt mintha egy StarWars játékot néznék!
Ráadásul igaz hogy, meg kell venned a gépeke, és a felszerelést?! Éretem a piaci modellt, (és bár nem tudom az árakat,) de azt gondolom ezért a fosért egy fillért sem adnék. ha itt tolonganak a népek marad az a két szerver a Lobby-n amit értelmesnek tartok <#confused>

Srácok kérlek hozzatok képbe! Mi most a helyzet a netes repülés terén.
Ti mivel , hol játszotok? Hol vannak a magyarok, a magyar századok?!
Előre is köszi mindenkinek!
Salute!

Utoljára szerkesztette: Rashad, 2014.09.20. 20:41:07
Na Fürti jösz?

Gyere TS-re
Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.09.20. 19:38:50

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ezért kell fiatal szűz lányokkal kezdeni... Ők még elhiszik, hogy azért kicsi és puha, hogy ne fájjon!! 😄
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.09.20. 15:43:47

www.smart-bus.hu

whiteskull
Pont ezt magyarázom én is az asszonynak, hogy nem a méret a lényeg. 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Mint ha az Elitről is beszéltünk volna nem is olyan régen és tessék, ez is mai hír az Indexről.
LeonSilver
70"Hg not Hq, that is the manifold pressure, 70" of mercury, how barometric pressure is measured. Standard pressure at sea level is 29.92" Hg. The P51 had a great turbo charger that could ram that much air into the intake for power. that is a ton, had no idea the P51 could handle that much boost, amazing aircraft. I like the CAVU also, have not heard that term for quite some time. (Clear Above Visibility Unlimited) for those who were wondering.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

"Hg az a higanyhüvelyk, a motor szívótérnyomását (nem tudom, ez-e a magyar helyes kifejezés az manifold pressure-re) mérték ezzel a egységgel és ha jól emlékszem 75-ig van a Mustangokban a műszer skálázva.

LeonSilver
MiG-21Bis modul szavazás/sorsolás ED fórumon ! ! !
http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=130735
09.22. reggel 6-ig lehet szavazni ED fórumos felhasználónévvel, DE CSAK VALAKI MÁSRA ! ! !
Én azt mondom szavazzunk Becz Lacira. A felhasználóneve korrektül: "beczl" (kisbetűkkel, de gondolom ezt már tudjátok) , minden szavazat növeli a nyerési esélyeit.
Szép lenne ha nyerne Gondolom a Bőrnyakúak nem küldtek Neki semmit sem, ...és hogy a sok sakkfigura (értsd: sötét parasztok) ne felejtsék el a nevét Lacinak - hogy kinek is köszönhetik valójában ezt a modult ! ! !
Szóval szavazzatok minél többen, és reménykedjünk Laci visszatérésében (is) !
Üdv

(Hungaro)

Zpogi
Milyen mértékegység akar lenni az a Hq,talán hektogramm? Mert, ha igen akkor 70 hg=7kg-val és az nem valami sok.
Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2014.09.20. 11:14:00

Heh, ezek szerint olvassa(?) néhány az indexes ezt a topikot. Nem az első eset lenne, hogy itt leírt téma jelenik meg ott.
LeonSilver

Zpogi
Na! Azért még vagyunk itt egy páran akikkel jöhetsz Fókázni. 😊

9,50 min től látható a messeren magyar skin "Magyar tarka", viszont én úgy tudom, hogy azt nem használták, talán csak egy-két gépen volt meg az a festés. Bár lehet, hogy tévedek!

Lehet róla szó, ha nem kell mennem éjszakára.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Furi nem? A Multkor több mega volt és semmi százalék növekedés ... miért?

LeonSilver
Wowwwwww.... jött egy 257megás peccs és egyből 75% lett a készűcccssség!

Lala holnap közös fókaröptetés?

A Béna.

Köszi.

<#nevetes1>

repvez
Ide kellene az acél .<#idiota><#papakacsint>
LeonSilver
Oké, zaklass nyugodtan. Igaz mostanában nem repültem, de talán tudok segíteni.

Megvettem az uh-1et..majd lehet zargatlak vele kapcsolatban.
Ja, és ma jön BOS patch, ha minden jól megy.

LeonSilver
<#awink>

<#alien>

LeonSilver
Na most verekedni akarsz vagy ugrálni? Mert nem mindegy...

Ezek a cuccok acélsodronyból vannak, és van rajtuk egy vékony műanyag..nem véletlenül acél<#wink>.

A múltkor nem.!!! Csak most :-)

De ez nem sza. A kötél a világ legősibb szerszáma, eszköze.
Ugrálni meg ezzel is lehet. ( Ismerek olyat, akinek ez sem kell hozzá) ugrál enélkül is. LOL
Na megyek összetörök vagy 2 Fókát :-)
Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.09.19. 19:15:26

Na ja..az oviban igen..dupla tekerést meg x ezreket nem fogsz leugrálni ezekkel 1 évig azt garantálom. Kenderrel meg alapvetően semmit..csak mint mondtam az oviban<#hawaii>.
<#alien> De mintha múltkor is te lettél volna aki ezeket a szarokat ajánlotta, te kis provokátor..
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.09.19. 19:06:35

ez a legjobb és olcsó is.

Minek az a nagy flanc :-)
Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.09.19. 18:51:14

Thx

Na sziasztok! Ma jöttem haza, egy hétig nem voltam, nem sokat pörgött a fórum<#nevetes1>!
Ugrálókötélben ha komolyat és tartósat akarsz ilyet vegyél, és innen.Ez itt egészen hihetetlen, hogy honnan hozzák és ennyi az ára..

Papa01
Off: Urak, Pesten a VI.,XIII., XIV. kerületben tud valaki kiadó garzont olcsón? 😊 Köszi a válaszokat! 😊
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2014.09.18. 20:57:35

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Én a kaszaköveket szoktam egy napig, az első leejtésig használni 😊

Srácok! Elnézést ez off...
Volt szó korábban ugrálókötélről. Milyet is kell venni ami jó?
Ma vettem egy "Pro's Pro csapágyas ugrálókötél súllyal " típusút, leesett a kőre és széttört a nyele... LoL

Hi! Nekem a P-51D vel sem künnyű leszállni, talán 10-ből 2-3 szor sikeres :-) Eleinte még a felszállás is nehéz volt..

Bizony működött, Magyarország egyik legnagyobb finomítója, méghozzá a háború előtt amerikai tulajdonú. Nem véletlen érte több bomba támadás is.
A szőnyi kisebb is volt és akkortájt még épülőfélben volt tudtommal.
Utoljára szerkesztette: Rue East, 2014.09.15. 21:57:51

Teljesen igazad van. Az ilyen cuccokat, kellő tisztelettel és alázattal kell kezelni. Egyszer szereltem egy kardot, közben egy pillanatra másra figyeltem, és majdnem az ujjamba került <#hehe>
Utoljára szerkesztette: 77pxdumbo, 2014.09.15. 20:50:07

Kiváló tanulókés. De a lényeg, hogy ahogy egy repülőt, ugyanúgy egy borotvakést sem szabad sose letegezni.

Egy isten vagy Laca 😊) <#taps>

macleody
Épp ki akarom próbálni ma este, kíváncsi vagyok rá.
Zpogi
Rühellek leszállni a Dórával. 10-ből 9 kilencszer leszállás utáni gurulásnál töröm össze, állandóan kitör valamerre, nehéz egyenesbe hozni. Egy átstartolás maga a rémálom....

Itt még éppen sikerült megmenteni 😊

Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2014.09.15. 19:01:46

Willenbrock
Valóban ez Almásfüzitő. Kb. a timföldgyár környékén lehet. Úgy látszik ott is működött akkor olajfinomító,nem csak a mostani molaj területén.

Nohab
Itt volt az egyszer, hogy a helyi sajátos légmozgás elfújta a bombákat és a mezőt "szántották" fel. Mondjuk az is lehet, hogy csak elnézett valamit a bombacélzó. A rokonaim végignézték a szőlőhegyről.
nem tul lenyeges, de ugy tudom hogy a The Legend of Zelda t nyomta, a lanyat is Zelda Williams nek keresztelte.

A füst Almásfüzítőtől száll fel. Szőny az hátrébb van, ahol az a kis sziget van a Duna jobb partján.

Willenbrock
Ez a kép a szőnyi (komáromi) olajfinomító bombázásáról készült. Tőlünk csak 5 km-re van