IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2014.09.20. 11:14:00

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A Béna.
Ja, és ma jön BOS patch, ha minden jól megy.
De ez nem sza. A kötél a világ legősibb szerszáma, eszköze.
Ugrálni meg ezzel is lehet. ( Ismerek olyat, akinek ez sem kell hozzá) ugrál enélkül is. LOL
Na megyek összetörök vagy 2 Fókát :-)
Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.09.19. 19:15:26
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
<#alien>#alien> De mintha múltkor is te lettél volna aki ezeket a szarokat ajánlotta, te kis provokátor..
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.09.19. 19:06:35
Minek az a nagy flanc :-)
Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.09.19. 18:51:14
Ugrálókötélben ha komolyat és tartósat akarsz ilyet vegyél, és innen.Ez itt egészen hihetetlen, hogy honnan hozzák és ennyi az ára..
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2014.09.18. 20:57:35
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Volt szó korábban ugrálókötélről. Milyet is kell venni ami jó?
Ma vettem egy "Pro's Pro csapágyas ugrálókötél súllyal " típusút, leesett a kőre és széttört a nyele... LoL
A szőnyi kisebb is volt és akkortájt még épülőfélben volt tudtommal.
Utoljára szerkesztette: Rue East, 2014.09.15. 21:57:51
Utoljára szerkesztette: 77pxdumbo, 2014.09.15. 20:50:07
Itt még éppen sikerült megmenteni 😊
Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2014.09.15. 19:01:46
Még a krapek aki egy mágus sem tudta hova tenni.
Na keresgéltem oszt ezt találtam.
Itten azt írják igen régi cég.
Akkor az se egy mai darab
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Eztet itt ni. Csak ,hogy ne valami névtelen legyen😊)
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.09.14. 19:58:38
Mindazonáltal pengebuzi vagyok. Kardok tőrök kések a gyengém, ez is belepasszol a sorba.
Utoljára szerkesztette: 77pxdumbo, 2014.09.14. 19:52:40