IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még nincsen kész de meg lehet venni, hamarosan kész lesz(két hét<#vigyor>#vigyor>). Én repülöm már fél éve. 10 gép van benne egyenlőre, a dm és az fm is fejlesztés alatt van, de a keret és a progi lényegében kész. Átlagos este 150 ember repüli kb 8-10 szerón. Egyenlőre a legnagyobb max 65 fő. Itt folyamatosan nyomon tudod követni kinek hogy tetszik <#alien>#alien> pro és kontra.
Egy kis segítséget kérnék! Valamikor évekkel ezelőtt viszonylag sűrűn játszottam hosszú időn keresztül. Komplett felszerelés, sok gyakorlás, ahogy az lenni szokott.
Valahol talán a 4.08-4.09 körül hagyhattam abba az IL-2 . Időm energiám, meg talán érdeklődésem fogytával.
A napokban újra , egy barátom „segítségével” feléledt a késztetés bennem hogy „Joy-t ragadjak” Mivel a felszerelésem még megvolt. Belevágtunk!
És ugye itt jön a kérdésem:
Mivel játszanak ma az embere?
Mert bár tömeg nem volt már a lobby-in évekkel ezelőtt sem.
De azért a mostani ’46 4.12.2 amit feltettünk , nagyon vérszegény talán ha 3-5 szervert lehet találni. (Jó öreg Pumaszálláson talált telepítési útmutatóért Köszönet! Van ami nem változik Respect Tom és a többiek !!!)
Lenne valaki olyan segítőkész és ad egy helyzetjelentést a virtuális repülés pillanatnyi lehetőségeiről?! Mert annyi itt a verzió és a játék hogy hirtelen nehezen igazodom el.
- Mivel játszanak az emberek? IL2 ’46 4.12.2 nagyon kevesen vannak
- HSFX Mod érdemes feltenni? Mit ad hozzá? van valami mod swicher mint réden, hogy lehessen a NO mod szervereken is játszani?
- War-ok vannak még? mert ez az „egy szektorban induljunk a levegőből 10vs10 ben és mindenki hozzon 25lbs Spit-et és La7 3xB20-at, mert ez egy dogszerver „ nagyon mókás tematika de, hogy is mondjam?! nem ez a „szimulátor repülés csúcsa”!
- COD gondolom zsákutca? még a leállásom után halottam róla keveset? Erőmű kell és alig szebb /jobb mint a ’46? igaz ez vagy tévedek?
- BOS ??? Na promú videó szép! De van 3 gép és a gépigényét sem ismerem? Gondolom külön multi szervere van. Nem a lobby-t használja!? Netán máris itt tolonganak az emberek? mert ha van 25 szerver és játszanak 300 an, ráadásul nem kell hozzá a szillikon völgyből kilopni az asztali-gépeket hogy fusson. Talán elgondolkodtató a beruházás! A jövő nyilván ez, de már a jelen is?
- WAR TANDER
Ez most komoly? <#falbav>#falbav>
Láttam két videót: külső nézet, színes ikonok, olyan volt mintha egy StarWars játékot néznék!
Ráadásul igaz hogy, meg kell venned a gépeke, és a felszerelést?! Éretem a piaci modellt, (és bár nem tudom az árakat,) de azt gondolom ezért a fosért egy fillért sem adnék. ha itt tolonganak a népek marad az a két szerver a Lobby-n amit értelmesnek tartok <#confused>#confused>
Srácok kérlek hozzatok képbe! Mi most a helyzet a netes repülés terén.
Ti mivel , hol játszotok? Hol vannak a magyarok, a magyar századok?!
Előre is köszi mindenkinek!
Salute!
Utoljára szerkesztette: Rashad, 2014.09.20. 20:41:07
Gyere TS-re
Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.09.20. 19:38:50
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.09.20. 15:43:47
www.smart-bus.hu
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=130735
09.22. reggel 6-ig lehet szavazni ED fórumos felhasználónévvel, DE CSAK VALAKI MÁSRA ! ! !
Én azt mondom szavazzunk Becz Lacira. A felhasználóneve korrektül: "beczl" (kisbetűkkel, de gondolom ezt már tudjátok) , minden szavazat növeli a nyerési esélyeit.
Szép lenne ha nyerne Gondolom a Bőrnyakúak nem küldtek Neki semmit sem, ...és hogy a sok sakkfigura (értsd: sötét parasztok) ne felejtsék el a nevét Lacinak - hogy kinek is köszönhetik valójában ezt a modult ! ! !
Szóval szavazzatok minél többen, és reménykedjünk Laci visszatérésében (is) !
Üdv
(Hungaro)
Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2014.09.20. 11:14:00

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
A Béna.
Ja, és ma jön BOS patch, ha minden jól megy.
De ez nem sza. A kötél a világ legősibb szerszáma, eszköze.
Ugrálni meg ezzel is lehet. ( Ismerek olyat, akinek ez sem kell hozzá) ugrál enélkül is. LOL
Na megyek összetörök vagy 2 Fókát :-)
Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.09.19. 19:15:26
<#alien>#alien> De mintha múltkor is te lettél volna aki ezeket a szarokat ajánlotta, te kis provokátor..
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.09.19. 19:06:35
Minek az a nagy flanc :-)
Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.09.19. 18:51:14
Ugrálókötélben ha komolyat és tartósat akarsz ilyet vegyél, és innen.Ez itt egészen hihetetlen, hogy honnan hozzák és ennyi az ára..
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2014.09.18. 20:57:35
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Volt szó korábban ugrálókötélről. Milyet is kell venni ami jó?
Ma vettem egy "Pro's Pro csapágyas ugrálókötél súllyal " típusút, leesett a kőre és széttört a nyele... LoL
A szőnyi kisebb is volt és akkortájt még épülőfélben volt tudtommal.
Utoljára szerkesztette: Rue East, 2014.09.15. 21:57:51
Utoljára szerkesztette: 77pxdumbo, 2014.09.15. 20:50:07
Itt még éppen sikerült megmenteni 😊
Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2014.09.15. 19:01:46