91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #80684 a vagy tucatnyi gömbrágót nem is említve... :D -
sakkay #80683 Az igaz..ráadásul szerettem is. -
Solt #80682 Még egy marék dunakavicsra is jutott volna belőle... :D -
#80681 Mennyi zizit kaptál volna érte... bakker! :p -
sakkay #80680 Köszi..én megvettem 20.000-Ft-ért..ne mondj semmit, amúgy ez csak az alapverzió-mármint amit leáraznának-de akkor is. -
#80679 steam-en lehet szavazni, hogy a IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad holnap -50%-os legyen és így 8000Ft-ba kerüljön :D -
#80678 Mivel szoktunk itt zenélni is....
Elhunyt Joe Cocker :(
-
Solt #80677 Oké... kíváncsi vagyok. :) -
feca1229 #80676 kifogom próbálni, majd leírom mire jutottam! -
Solt #80675 Próbáld meg aktiválni az összes modulod steam-n... -
feca1229 #80674 és ezen lesz valami változás, vagy minden így marad? Engem nagyon nagyon idegesít, hogy két helyen van a DCS, STEAMen és a hivatalos EDén. -
Solt #80673 Én úgy emlékszem csak azt nem lehet, ami a hivatalos oldalon már megjelent, de a steam-n még nem... persze ez nem 100%. -
#80672 Én is összevissza vásároltam. pl. Az első az A10C volt Origin-ről. Simán megy azóta is. -
sakkay #80671 Hiába nézed...nincs biztos pont a témába, én pl. vettem egy nem steamos' hueyt Frenky-től, beregisztráltam steam-ra-és működött. De tudom, hogy valaki meg akármit csinált, nem tudta elindítani, volt egy ideig , hogy a steamost' sem a steam-on'! -
#80670 Elvileg nem mindent lehet steamen beregelni, ettől függetlenül kb egy hónapja én minden modulomat lazán tudtam regelni steam alá. (A10C,FC3,Ka50) -
Solt #80669 Én így tudom, de kérdezd meg sanyót... ő biztos vágja... emlékeim szerint az oldalán is van infó erről. -
#80668 igen? ezt nem tudom...de akkor utána nézek hogy van ez
-
Fürtös #80667 Hat en meg mindig ugyanaz a szabolcsi parasztgyerek vagyok aki voltam...:-)
Ha valaki olyan marha,hogy szetrollkodja a topicot es utanna meg kiadja a nevet,az viselje a kovetkezmenyeket! :-) -
Solt #80666 Miért kéne kétszer megvenni? Minden modult lehet a steamre regisztrálni nem? -
Caterpillar #80665 Érdekes ez a CD kulcs mizéria, én 2012-ben megvettem az A-10 -et steamen, kimásoltam a kulcsot és azóta is megy a nem steames verzióval. Kíváncsi lennék mi az oka, hogy nem lehet ide-oda pakolni a kulcsokat.... -
#80664 ja tudom néztem, de nekem nem steames kellene (nem akarom 2x megvenni a cuccokat)
-
Solt #80663 Akciós a minyó... -65% van rá steam-n, így 16 ajró. -
sakkay #80662 Jó vele ha a m.sw 2 pro-ra gondolsz. Jó lehet vele repülni-ha!!! van külön karod. Mert az a mini pöcs nem alkalmas a heli repüléséhez ami a sidewinderen van. Én ezért vettem hozzá ilyet Saitek Q, na ezzel már komolyan is lehet repülni.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.12.22. 14:30:57 -
sakkay #80661 Én sem szeretem, a saitek sokkal jobb volt-de-meg lehet szokni Leon. Én pl. majdnem megszoktam már. Kevés az útja, de hát ez van. A G940-et meg nem lehet kombinálni saitekkel. Legalábbis olyan műszaki faékeknek mint én-te lehet megoldod, az mondjuk komoly lenne. -
#80660 én is most arra várok h a minyót akciózzák le, akkor beújítom
jó lenne egy normális joy is de nincs a piacon uh majd meglátjuk mennyire bírja a sidewinder a helit -
#80659 Sajna nagyon-nagyon kevés az időm. 5-ig gálya, fél hat mire hazaérek.
Hatkor vacsi, aztán ha ott vannak az unokák, akkor egy kis kergetőzés velük :)
Este 9-kor meg már nem vagyok hadrafogható.
És ami miatt mostanában nagyon keveset repülök, az a G940 pedálja. Nagyon ótvar. Elmondhatatlanul utálom :)
Majd ha beszerzek egy saiteket, akkor talán. -
sakkay #80658 Már azon gondolkodtam éppen, hogy eladom valakinek, de nem merem. Hátha igazam lesz aztán egyszer még lesz belőle valami.
Tegnap repkedtem online a minyóval-kár, hogy nincsen értelme egyenlőre az online helis repüléseknek-beszálltam egy hangárba. Örömködtem magamnak egy kicsit, aztán eszembe jutott láttam fent pár srácot szitakötőkkel is. F2, nézelődés mit tudnak a kollégák...4-ből kb. 1 tudott repülni, a többi a saját roncsaitól körülvéve gyakorolta a fűbe harapás kemény manővereit...ez nem gond, mindenki így kezdi, én csak azt nem értem miért online kell ezt, amikor teli van emberekkel a reptér. Viszont 2 napja volt fent egy srác minyóval, na az brutálisan ügyes volt. A kamovot is szépen repülik páran, bár ahogyan emlékszem a minyót, vagy a hueyt kb 3x nehezebb repülni mint azt. Te szoktál online repülni? Van olyan szeró amit érdemes keresni? -
#80657 Oké! Én faszagyerek vagyok, lehet velem beszélni. Legyen két zacskó zizi.. ;) -
sakkay #80656 Jóvannamá.... -
#80655 Mondjuk ha egy csomag Zizihez csapnák, azt mondanám: üsse kavics, úgy is szeretem a zizit :D -
VO101 tvr #80654 Ne legyél ennyire szigorú. 4e körül a prémiumért azt mondom hogy reális. Persze magamnak ennyiért sem venném meg -
#80653 Nekem pont 10e Ft-al több, mint amennyit ér... -
#80652 még mindig 5e -vel drágább mint amit nekem érne :D
majd jövőre.. -
lala42 #80651 itt olcsóbb -
#80650 http://www.pcpilot.hu/il-2/battle-of-stalingrad/3852-battle-of-stalingrad-akcio-januar-2-ig.html -
feca1229 #80649 Köszönöm!
És boldog karácsonyt ha addig nem beszélünk! :-D -
lala42 #80648 Hali Fürti!
Látom jó kisfiú voltál és három piros pontot is kaptál. :-) 5-ért kapsz egy 5-öst. Látod mondtam én mindig, hogy a tanulás meghozza a gyümölcsét. -
#80647 fél órája nyitva van -
feca1229 #80646 Szerintem is, nyisd vissza légyszives a DCS topikot! Légyszives! Már ne haragudj de amiket én olvastam abban nem volt semmi olyan durva ami ilyen mértékű büntetést érdemelne. Mármint amit eltudtam olvasni és nem került törlésre. Eddig soha nem volt semmi baj, és szerintem is úgy volt, hogy MM jött kötekedni! Tehát szerintem a büntetés mértéke nincs egyensúlyban az elkövetett cselekménnyel, már ha ezt elkövetett cselekménynek lehet venni, hogy jön valaki ide és elkezdi osztani az eszet, ahol szerintem ez a közösség a kölcsönös megbecsülésen, és közös érdeklődésen kovácsolódiott össze egy csapattá, és válaszoltak neki először finoman aztán kevésbbé finoman, de a határokat betartva! Ezért kérlek gondold át ezt a topik bezárást még egyszer, ha van rá lehetőséged, mert hiszen ha többször is beleolvastál eddig Leon által házigazdaként nyitott topikjaiban (mert több is van neki, hál' Istennek) én úgy gondolom, hogy egy nagyon jó közösség életébe pillanthattál be. Ezért kérlek fontold meg. -
#80645 Inkább nyisd vissza a DCS topikot légy szíves