IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
1800k egy tankra? 😊 Van 500+2x250 vagy 3x250, mindegy majd próbálgatom.
37-essel gondolom az AP lőszer.
A nagypuska vagy a nagybomba nem kopogtat, benéz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Tényleg stukánál ki lehet nyitni az alsó ablakot BoS-ban?

"Közhírré tétetik!
Holnap kezdődik Seregélyesen egy 5 napos ásatás. Fw-190, IL-2, A-20G Boston repülőgépek feltárása lesz a heti program. Sárdagasztás meg jó társaság garantált Úgyse érdekel senkit csak mondom ki írom"
Faces bejegyzés, egyéb infót nem tudok róla
Betétnek jó egy kis darab nemes kavics de amúgy használhatatlan.
Egyébként komolyan kérdeztem, hogy vékony márványlapból nem lehet nyelet csinálni, biztos egyedi lenne? Törne ?
Bakker, már én is nézem a borotvákat, pedig rühellem a szőrtelenítést.
Off : ( Ezt még ki kell írni azért itt a fórumon, vagy elhagyhatjuk ? )
Anya a férjnek :
- Na ide figyelj ember :
- Ha kicsit kócos a frizurám, akkor nem lesz szex az este !
- Ha közepesen kócos a frizurám, akkor talán lesz szex az este !
- Ha nagyon kócos a frizurám, akkor durva szex lesz este !
Apa az asszonynak :
- Na, ide figyelj asszony :
- Ha este iszok egy sört, akkor lesz szex este !
- Ha este iszok két sört, akkor lehet, hogy lesz szex este !
- Ha este iszok öt sört, akkor meg már szarok rá, hogy milyen a frizurád !!!
töröld le és rakd ujra, hátha. Nekem szerencsére nem volt ilyen gondom.
Amíg nincs fent a pöccs, minden klappol. Amint felteszem - rövidebb - hosszab idő elteltével jön egy hatalmas nagy CTD.. és előtte mintha a hanggal lenne valami problémája.
A hangkeltő eszköz egyébként az SB X-Fi, szóval nem szándékozom lecserélni 😊
Egyébként meg ja, öregszel... <#vigyor1>#vigyor1>
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A dcs-ben 15 dollár most a Dóra srácok, a p-51 meg 9!!!! Bezzeg a kúrva helikopterek nem.

Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.09.13. 14:59:35
Megmutassam őket?