IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elképesztő!

Her Laca
Van ez a késem most élezik.
Még a krapek aki egy mágus sem tudta hova tenni.

Na keresgéltem oszt ezt találtam.
Itten azt írják igen régi cég.
Akkor az se egy mai darab

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Asszem a warcraftba beteszik egy karakternek ,valami csaposnak vagy minek. Azt nyomatta ezerrel.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Állítólag nagy gémer volt az öreg.
Her Laca
Délután csináltam😊

Her Laca
EZ AZ!!! Erről beszélek. No kapsz egy Dovot kezdőkésnek, megéleztetem neked.

Eztet itt ni. Csak ,hogy ne valami névtelen legyen😊)

Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.09.14. 19:58:38

Már régen forog a fejemben, hogy egyszer ki kellene próbálni. A nagyapám ilyet használt még anno, sokszor néztem az öreget ahogy szép komótosan habot ver, pamacsolja magát, aztán határozott, de óvatos mozdulatokkal simára húzza az arcát. Valahogy olyan nyugalom lebegett ilyenkor a levegőben.
Mindazonáltal pengebuzi vagyok. Kardok tőrök kések a gyengém, ez is belepasszol a sorba.
Utoljára szerkesztette: 77pxdumbo, 2014.09.14. 19:52:40

Her Laca
Beretválkozni akarsz ilyennel? Most komolyan kérdezem.

Igazad van Laca. Én is ajándékba gondoltam kapni <#vigyor>

Zpogi

LeonSilver
Jó, persze. A 250-es is fasza, azt sem fogja visszadobni 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Btw kikapcsoltam én is az FPS limitert, ahogy te és megszűnt a recegés. Valami nem klappol azzal. Mondjuk CloD-hoz képest még nem gördülékeny annyira, bár abba hosszútávon belefájdul a fej annyira folyékony.

1800k egy tankra? 😊 Van 500+2x250 vagy 3x250, mindegy majd próbálgatom.

37-essel gondolom az AP lőszer.
LeonSilver
Így van. Vagy a nagypuskával. A többi csak bekopog, hogy van e otthon valaki.
A nagypuska vagy a nagybomba nem kopogtat, benéz.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Ha a véleményemre kíváncsi vagy , akkor minél nagyobb bombával😊

Kösz tényleg van "N"-el aktiválható. Még egy kérdés, még sosem stukáztam, tankra mivel érdemes menni?
Fighterek-nél sehol....ez elég gáz, ha figyelembe veszem, hogy a másik kategóriákban igen.
Her Laca
Orosz vasnál hol kell ezekre figyelni? Mert a németnél nem kell de az nem a játékkészítők elhivatottsága miatt van,hanem mert a germán mérnökök annó gondolkoztak😊

LeonSilver
Ki

Szerintem rendezik. A motor képes rá, mert a jaknál nem nagyon van ez. A stuka kérdést nem tudom. Valami lemezekkel, vagy üvegekkel' lehet szarozni, de lehet csak a menüben.

<#eljen>

Sőt mo.-n be is van tiltva...
Be akarták tiltani, de nem állt a kezdeményezés mögött elég kampós orrú, így maradt.
Csak még mindig szar az FM 😊 Engem az nem zavar, hogy nem kell kattogtani indításnál, mint a CloD-ban. Utána a motorra olaj, víz, ata, rpm, pitch oda kell figyelni stb. az ok, mert a start procedúrát rutinszerű unalmas repetitív időhúzó lépés sorozatnak tartom. De az egészet elrontja gépek "wobbing".-ja ~40km-es, erősen változó szél még oké, hogy ide-oda csapkodja, de na...

Tényleg stukánál ki lehet nyitni az alsó ablakot BoS-ban?
repvez
Azért érdekes, hogy a csillag nem számit tiltótt jelképnek ,de a horogkeresztet azt kitakarták. Ha történelmileg hiteles játékot akarnak akkor abban elférne ez is,mert itt nem az elvvel való azonosulást szolgálja hanem abban a korban ezek voltak a jelölések és kész.
Azé nem néz ki rosszul legalább.

repvez
Akit érdekel az ilyen esemény:
"Közhírré tétetik!
Holnap kezdődik Seregélyesen egy 5 napos ásatás. Fw-190, IL-2, A-20G Boston repülőgépek feltárása lesz a heti program. Sárdagasztás meg jó társaság garantált Úgyse érdekel senkit csak mondom ki írom"
Faces bejegyzés, egyéb infót nem tudok róla
Her Laca
Egy Sheffield i késkészítő manufaktúra alapítója. Márványból is csináltam de törik mint a ropi meg nehéz
Betétnek jó egy kis darab nemes kavics de amúgy használhatatlan.

Ki van a képen, a Hasfelmetsző? 😊

Egyébként komolyan kérdeztem, hogy vékony márványlapból nem lehet nyelet csinálni, biztos egyedi lenne? Törne ?
Bakker, már én is nézem a borotvákat, pedig rühellem a szőrtelenítést.

Off : ( Ezt még ki kell írni azért itt a fórumon, vagy elhagyhatjuk ? )

Anya a férjnek :

- Na ide figyelj ember :
- Ha kicsit kócos a frizurám, akkor nem lesz szex az este !
- Ha közepesen kócos a frizurám, akkor talán lesz szex az este !
- Ha nagyon kócos a frizurám, akkor durva szex lesz este !

Apa az asszonynak :

- Na, ide figyelj asszony :

- Ha este iszok egy sört, akkor lesz szex este !
- Ha este iszok két sört, akkor lehet, hogy lesz szex este !
- Ha este iszok öt sört, akkor meg már szarok rá, hogy milyen a frizurád !!!
LeonSilver
Megvolt, kétszer. Lehet majd írok valami szösszenetet a TF bugbizbaszba

LeonSilver
Az lehet látod 😊

Akkor passz.
töröld le és rakd ujra, hátha. Nekem szerencsére nem volt ilyen gondom.

Her Laca
Megharagudott rád😊 Mert sokat játszottál a BOS al😊

LeonSilver
Itt valami más probléma van.
Amíg nincs fent a pöccs, minden klappol. Amint felteszem - rövidebb - hosszab idő elteltével jön egy hatalmas nagy CTD.. és előtte mintha a hanggal lenne valami problémája.
A hangkeltő eszköz egyébként az SB X-Fi, szóval nem szándékozom lecserélni 😊

Mintha régebbről emlékeznék rá, hogy a cache mappát törölni kell, lehet hogy ezt elmulasztotad?

LeonSilver
Egyre biztosabb vagyok abban, hogy nálam valamiért nem klappol ez a TF pöccs.... Hogy bassza meg a moha. Vagy a páfrány.

Her Laca
Ma csináltam.

<#mf1>

Karácsonykor tuti lesznek nagy leárazások, addigra kiderül milyen a 2.0... szerintem addig érdemes kivárni... 😊

Egyébként meg ja, öregszel... <#vigyor1>

www.smart-bus.hu

50% az is..mondjuk jobb lenne a 70, még várok egy kicsit..

Te tudod... 😊 Én kivárok... akciók elég sűrűn vannak, lesz még ilyen... 😉

www.smart-bus.hu

Ja ja így van, de a uh-1et aszt hiszem megveszem..már csak a civil röppenés miatt..<#fejvakaras> lehet öregszem baxki?!

Kenjék a hajukra... 😄 Egy fillért nem adok többet nekik amíg nem derül ki, hogy milyen az EDGE...

www.smart-bus.hu

Seaweed
Hehh tenyleg annyi....ha a buyra boksz..folapon nem enyit irnak.
Seaweed
Hol? hivatalos weblapon nem ennyiert van fent.
Figyelem!<#alien>
A dcs-ben 15 dollár most a Dóra srácok, a p-51 meg 9!!!! Bezzeg a kúrva helikopterek nem.

Her Laca
Egy késem még élezés miatt távol van

Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.09.13. 14:59:35

Her Laca

Her Laca
Hagyjátok a beretváimat😊 Nem eladók.<#ejnye1>
Megmutassam őket?