91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
lala42 #80764 BUÉK mindenkinek. -
Romeo One #80763 Új év felvirradta után, ha ráérsz, PM. :) -
sakkay #80762 BÚÉK! -
Romeo One #80761 Emlékezetes Szilvesztert, Boldog új esztendőt, no meg szebb jövőt mindenkinek. (Nem kívánt rész törlendő....)
BUÉK. -
Frenky #80760 BÚÉK Mindenkinek!
Hunter :-) -
#80759 BUÉK nektek! -
77pxdumbo #80758 Kívánok Mindenkinek nagyon jó és emlékezetes szilveszter esti bulit, és utána egy Békés Boldog Új Esztendőt. -
#80757 Sziasztok!
COD: Én csak most kezdek ismerkedni a szim-el,de már most imádom!
Viszont felmerült néhány kérdés,mint pl: hogyan lehet a lövész helyére beülni,van e lehetőség gomb kombinációra beállítani az aircraft labels-t,vagy,hogy a FMB szerkesztésben hol vannak az emberek?
Köszönettel,
Zsolt
-
Lysandus #80756 Mint írtam a pörgés normális (bővebb magyarázat itt: Légcsavar, wiki, a reakciónyomaték és precesszió résznél)
Fékkel és oldalkormánnyal kell megfogni a gépet, és a gázt is finoman kell adagolni. A videón is látszik, hogy oldalkormánnyal meg tudtad fogni a gépet, csak vissza kellett volna belőle venni, amikor már megvolt. Itt folyamatosan lépni kell a pedálokat, ahogy az a valóságban is volt. (Valaki linkelt itt egy Rata fel- és leszállás videót, 80742-es hozzászólás, nézd meg, hogy a pilóta folyamatosan korrigál fel- és leszállásnál az oldalkormánnyal.) Gyakorolni kell. A jó hír, hogy ha rájössz hogyan kell, akkor az "izommemóriában" rögzülni fog. -
moho #80755 így
https://www.youtube.com/watch?v=Nma71s9ytBc -
Lysandus #80754 Ja, és fel és leszállásnál manuál prop pitch, 12 órás állással. Tehát E4-ben is manuálra kell váltani (ekkor elkezd magától beállni a fél 9-es állásra, de ezt nem jó, hanem vissza kell tekerni 12 órára a légcsavar állásszögét. Ha felszálltál, és a fordulat túllépi a 2000-et, vagy inkább a 2200-2300-at, akkor állíthatod vissza automatára (ha túl kicsi fordulatnál rakod vissza autóra, akkor össze-vissza fog járni, ez egy bug.) -
Lysandus #80753 Fékkel próbáld meg. CloD-ban alapból mozog a gép, ha kirak a reptérre. Tehát először tövig nyomod a féket, hogy megállítsd. Utána felengeded, finom gáz, 1000-es fordulatig, és lehet óvatosan gurulni. Gurulásnál meg külön-külön fékezz finoman vagy kevésbé finoman a jobb és a bal fékkel, ahogy a helyzet igényli. (Könnyebb, ha van pedálod, nyilván.)
Az oldalkormány meg akkor hatásos, ha nagyobb gázt adsz (nagyobb a "légcsavarszél", aminek hatására erők ébrednek a kormányfelületeken, például az oldalkormányon.) Úgy is lehet gurulgatni, csak úgy nehezebb. Az oldalkománnyal inkább már akkor kell lépni a gépet, amikor már van sebesség.
Tehát: irányba állsz, fokozatosan gázt adsz, először finom fékezéssel tartod az irányt, utána, amikor már az oldalkormány is hatásos, finoman azzal tartod irányba.
Az oldalkormányt repülés közben is használni kell, mert a gépben (109) nincs oldalkormány trimm (se csűrő trimm).
Leszállásnál is figyelni kell a bepördülésre, én amikor észreveszem, hogy jobbra akar kitörni a gép kigurulásnál, akkor finoman rálépek a bal fékre. Nekem ez vált be. -
moho #80752 ha a joyt kihuzom akkor is ugyanez
nem tudom megfogni oldalkormánnyal, forog a földön veszettül :( -
moho #80751 ha full gázt adok semmit nem csinál csak forog a földön körbe-körbe -
moho #80750 ok a szél de járó motornál álló helyzetben egy minimális gázadást követően forog a gép, csak nem a szél
(ha a szelet kiveszem akkor is) -
Lysandus #80749 Fel kell kapcsolni a "lámpát". :-) A revi fényerejének növelése, csökkentése kapcsolók, egérrel tudod kapcsolni, a revi alján vannak, ha ráviszed a kurzort, ki is fogja írni melyik melyik. Alapból 0-án van. (Nyilván billentyűre is lehet rakni a kapcsolókat, de egérrel is kapcsolhatod őket.)
Felszállás: nehezebb lett, finoman kell ráadni a gázt, irányban tartani először inkább a fékkel, majd az oldalkormánnyal. És most már van oldalszél is a játékban, a reptéren a szélzsákok mutatják a szélirányt, szélerősséget. Vagy szél ellen száll fel az ember, vagy szél ellen csűri a gépet, ha oldalszél van.
Földön gurulás: könnyen bepördül, 1000-1200-as fordulatnál talán a legkönnyebb irányítani, itt is fékkel és oldalkormánnyal.
Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2014.12.30. 22:23:27 -
Szepy2884 #80748 precesszió? -
moho #80747 sziasztok
CloD esetében már találkoztatok olyannal, hogy nincs crosshair?
teamfusion 4.312 van fent (teamfusion előtt volt)
illetve, hogy felszállni sem tudok mert már a földön pörög balra, levegőben jobbra dől folyamatosan. mi lehet ez? -
#80746 Urak! Akit érdekel, saját készítésű skineimet lehet tölteni az IL-2 BOS-hoz...
link
Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2014.12.29. 23:54:19 -
Solt #80745 A típust ismerem, én kifejezetten elégedett vagyok vele, csak volt egy váltás, és azt hittem valami kamut hoztak... :) -
Lacusch69 #80744 A Saabomban 2.5 évet bírt...
Sokkal inkább Bannert vegyél. -
Solt #80743 Urak!
Exide akkumulátorokkal képben van valaki? -
#80742 Látszik,hogy nem könnyű leszállni a ratával. Másik videón is többször is megpróbálta a pilóta letenni. Milyen lehetett ezekkel akkor a régi tábori repülőtereken?
-
artivizsla #80741 Tényleg elcseréltem, bocs, ezt akartam. :)
-
artivizsla #80740 Laca, még mindig bejön neked a BMW ? Most akciós...
-
artivizsla #80739 Melyik nő nem ? :)) -
Lacusch69 #80738 Hazudik.
Vagy elcserélted a képet.
-
#80737 -
Solt #80736 -
artivizsla #80735 Annyi egyedülálló van itt, gondoltam, segítek nekik :
( Ha valakinek összejönne, az első éjszaka jogához ragaszkodom ! )
-
#80734 -
sakkay #80733 NAGYON JÓ LETT A KARÁCSONYI MEGLEPI PÁLYA
Köszi a tervezőnek -
#80732 Biztos be kellett mennie karácsonykor, vagy szilveszterkor is ,vagy nem kapott ünnepi pénzt, de jól bírja rövidujjúban :D
Utoljára szerkesztette: Willenbrock, 2014.12.26. 18:42:56 -
sakkay #80731 Huh de jól néz ki! -
Lysandus #80730 Banyek, ez igen! -
#80729 Ott vannak a szeren ezek a beállított képek. Az alábbi linken lehet szemezgetni, aki esetleg nem ismerné, Larry69 képei a legjobbak ezek is az ő keze munkái.
Team Fusion v4.3 Screenshot thread
-
artivizsla #80728 Ezt a könyvet ismeritek ? -
bucsher #80727 Ezt megveszem, adj egy árat! :D -
bucsher #80726 Én is néztem, hogy mind egy oldalra rendeződött. Csoda, hogy nem borult fel a rendszer :) -
Solt #80725 Áldott Karácsonyt Mindenkinek Uraim!