91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • LeonSilver
    Rezi? Ne is mond... Megkerülő osztag.. cipelhettük az a tetves drótot, feszítő csigasort, meg a kutyafaszát
  • sakkay
    Keménység az volt..ha más nem is.
  • sakkay
    Azért a mi-24 operátori helyért nagyon irigyellek!
  • artivizsla #80921
    Reziben együtt voltunk a hegyi kiképzésen a Furkó csapatával. Hát...nem kímélte őket, bár semmi olyat nem kért tőlük, ami bele halhattak volna, max. akkor, ha nem hajtják végre a feladatot, mert akkor ott helyben agyon ütötte volna az illetőt.
  • lala42
    Minket is kötelezni akartak évi 3 ugrásra, de igen elleneztük. Nem tiszta népség volt. Nekünk kicsit vadaknak tüntek a srácok, persze volt néhány jó fel közöttük. Pl a Hüse Kari, Novák Dezső. Furkó nem volt komplett. De jó csávó volt.
    Nincs bajom a helikkel. Hiénáztam Mi-8, K-26 Kamovval, Mi-24 (operátor helyén) Abban az időszakban csak ezek voltak a környezetünkben. A kamov olyan mint a szekér. Rázs.
    Utoljára szerkesztette: lala42, 2015.01.10. 19:10:02
  • sakkay
    Nana..a heliket nagyon szeretem, amúgy meg ejtőernyős voltam
  • lala42
    Jogosan. Mint az ernyősöket. Tudod! Ép ember ép ésszel ép gépből....
  • feca1229
    Én megvettem a BOSt még régebben 50 dollárért talán. Akkor nem volt ennyi a dollár mint most! Szerintem a cikkben az volt a baj, hogy de csak szerintem jelzem, hogy a cikk író kipróbálta kicsit a játékot repült pár kört és ennyi, így valóban nem tünik olyan rossznak, sőt míg nem ismered a játékot talán még bonyolultnak is tünik az a pár beállítási lehetőség, amig nem próbáltad sokszor. Abban viszont biztos vagyok, hogy a Fókának a botkormányát nem nyomta intenziven előre mert akkor az első csodálat egy 'mi a picsa van' felkiálltással véget ért volna! A fóka itt ebben a pillanatban azzonnal a hátára fordul, kb. a SU-26 os fürgeségével, és ha földközelben vagy akkor annyi! Ez a manőver csak ebben a szimben van így. A 777 szerint ez így teljesen normális, nincs semmi baj a Fóka rep.modelljével! Ilyen volt a Messer is csak azon talán állítottak valamit, mig mindig megvan neki csak már nem annyira erősen! Érdekes, hogy a CLODban, és a DCSben nem viselkednek így mármint a messer K4 és a Fóka D9 sem. Tudom, hogy nem azonos tipusok mint a BOSban de akkor sem lehet olyan nagy különbség. Amúgy sok lehetőség lenne ebban a játékban csak a fejlesztők hozzáállása kritikán aluli, az a lerosszabb ebben, hogy mikor a ROFot csinálták akkor szerintem nagyon normálisak voltak, most olyan köcsögök! Önfejű, makacs, nagyképű lekezelő modon viselkednek, a számukra nem tetsző forumhozzászólásokat törlik, vagy bezárják, nézd meg a Metacritic oldalán Metacritic pontozás nem áll valami szépen, gyenge kezdés után, gyenge esés! Szerintem Ők sem erre vártak! Sok ember nem nem ilyen szimre számított, a 777 pedig nem érti, hogy mi a baj, vagy csak nem akarják érteni! Pedig lehetne ez nagyon jó szim is, mert a ROFal sikerült nekik, csak itt szerintem elmérték magukat! Szerintem sem ér többet 2-3000.-Ft többet így ebben az állapotban! Teljesen igaza volt vagy van abban Sakkaynak, valahol azt írta, hogy a két szék közül a padlóra esnek így! Hiába van meg nekem ritkán repülök vele, ja meg még ez a buzi unlock rendszer, hát az egy hülyeség, a leggyengébb kampány amivel találkozhatsz egy repülő szimben tökéltesen értelmetlen hiába való semmi az az egész, legalább történelem hű lenne, de arra meg szerintem nem volt elég idejük, hogy megcsináljáK! Meg vettem a multkor a BF k4 a DCSben na az kicsit komolyabnak tünik, még a CLOdal szoktam néha reppenni, ha időm engede, igaz multizni már azzal is elég régen voltam, pedig nagyon jól összerakták a TF es srácok. Pedig lehetne a BOS is nagyon jó ha tudnánk, hogy mit akarnak vele, és merre menjenek!
    A legfontosabb viszont ha tetszik és leköt téged akkor elérte célját hiszen ezek a játékok erről szólnak, hogy szórakoztassanak, és örömöd leld benne!
    Utoljára szerkesztette: feca1229, 2015.01.10. 17:43:28
  • artivizsla #80916
    Én is be akartam tenni ide, de akkor itt van egy másik téma is.
  • sakkay
    Idióták...
  • owewewor
    Az index mai cikke Rudel-ről:

"Rudel itt egymaga több mint 100 szovjet tankot lőtt ki (bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Stuka legénysége kétszemélyes volt – egy pilóta és egy lövész –, így Rudel nem egyedül semmisítette meg a célpontokat )."
  • croatianus
    Izé... az az FSX-hez kell, nem ehhez, bocs.
  • Indi69
    Sikerült. Uraim köszönöm a segítséget
  • Indi69
    mit csináljak?
  • Indi69
    "TIRViews.dll" Ez nincs. FreeTrack interface és a TrackIR interface pipálva.
  • croatianus
    A "bin"- ben mappa nélkül, csórén kell egynek lennie.
  • croatianus
    Ez meg volt?:

"Azt még nézd meg, hogy a FreeTrack mappájában van-e egy ilyened: "TIRViews.dll", és, hogy ha elindítod a freetrack-et, az output-nál bevan-e pipálva a FreeTrack interface és a TrackIR interface is."

Meg a controls-nál a tengelyek beállítása?
  • Lysandus
    Tedd fel a Team Fusiont is, megéri.
  • Indi69
    Már bent van, de ez 1 sárga mappa. Biztos így kell lennie?
  • croatianus
    Nekem a 19KB-os van bent, és működik!
  • Sidewinder
    Sikerült kipróbálnom a CoD-ot, a legutolsó gyári patchelt változatot. Nagyon szép, nagyon jó. Messzerrel, Hurricane-el és Szu-26-al repültem,nagyon tetszett. A Szu-26 egy csoda, fantasztikusan orsózik. A többi gép is nagyon tetszik benne. A BoS-t még nem próbáltam, de olvasva azok írásait akik rendszeresen repkednek vele, biztosan nem fogok érte 11 e HUF-ot fizetni. Majd amikor 2-3000-ért osztogatják, akkor talán.
  • Sidewinder
    A repülőszimulátor teszteléséhez a legjobb ember a GameStar csapatában RG. Ő az egyetlen aki tud repülőgépet vezetni a GS csapatból, vitorlázórepül. A CoD lehúzását én sem értem. Valószínű az okozhatta, hogy megunta, hogy a szimulátor lényegében az utolsó frissítéssel, amikor belekerült a Szu-26, akkorra lett egy igazán klassz, elfogadható minőségű program. Lehet, hogy egyszerűen évek óta nem is látta,ami egy szakújságíró esetében nem írható a javára. Itt pedig rögtön kapott egy bugmentesebb programot, ezért a jó értékelés. Rendszeresen figyelem az írásait, a teszt alatt valaki szóvá tette és engem is meglep, hogy a DCS-ről nem ír semmit. A második VH-s gépek esetében ezt megértem, mert a DCS-nek még nincs kiforrott második világháborús része, mert csak a gépek egy része készült belőle, térkép pedig nincs. Az UH-1-ről, Mi-17-ről viszont simán írhatott volna tesztet, de akár a Black Shark 2-ről is. Az, hogy ez miért nem történt meg, jó kérdés. Több ok lehetséges szerintem:
    1. A két szállítóhelikopter szimulátor nem jelent meg Magyarországon dobozosan, lemezen és lehet, hogy a GS-nél még él az a régi elv, hogy csak olyan játékról/szimulátorról közölnek tesztet amely Magyarországon hivatalosan kiadásra került CD-n vagy DVD-n.
    A BS-2 volt az utolsó a DCS-ből, ami így megjelent az országban, de sajnos arról sem láttam tőle tesztet.
    2. Esetleg elkapta őt is az a jelenség amit tapasztalok néhány vitorlázórepülő társamon: lenézik a helikoptereket és a heliopterpilótákat (ronda felborított szélmalom, az nem repülés, abba ő soha bele nem ülne,stb,stb...).
  • Sidewinder
    szerintem kevés a 4 giga ram. Én csak a world-öt használom notebookon néha, mert akad. Az árnyékokat érdemes levenni, és például a víz megjelenítésének részletességét. Javaslom, hogy inkább állíts mindent közepesre, és próbáld ki úgy, majd pedig kezd feljebb húzogatni darabonként. Közben nézd az fps szám változását.Időigényes, ám ezzel a módszerrel talán be tudod úgy lőni, hogy viszonylag szép is legyen, de ne kezdjen diavetítésbe.
  • asw27
    A HeadTracker.dll (11Kb!!!) a Bin könyvtárba legyen bemásolva. Más nem kell.
  • Indi69
    off. Üdv. itt is meg kérdezem. akadós a dcs, mindent fullra raktam. A gépem i5 gtx570 4gb ram, mi a kevés? Vagy a grafikából mit vegyek le? Ja és a freetrack még mindig nem jó :( Üdv
  • LeonSilver
    Dell laptopokat az USA-ból hogyan szállítják? Hát.. kevés kivételtől eltekintve leginkább sehogy.
  • LeonSilver
    Na igen.
    És például miért is nem szállít sok cég Magyarországra?
    Nekem is loptak már el a postán cuccomat. A rohadt buzija jó nagyot koppanhatott, mert egy szaros driver cd volt és nem valami fasza film vagy zene. Remélem azóta jól megdöglött a tolvaj.

Ha törékeny cimke van a dobozon, akkor meg direkt rugdossák a buzik.
  • Lacusch69
    Kovácsoltvas kandalló-kiegészítőket gyártok.
    Pont tegnap volt egy reklamációs eset, hogy a postán küldött tisztítókészlet billeg, nem egyforma hosszúak a lábai.
    Így soha nem adjuk ki a kezünkből, úgyhogy csak egy helyen történhetett a sérülés.
    Na, vajon hol?
  • owewewor
    hát igen, sajnos....
    elektronikai gyárban dolgoztam, ahol tv-ket meg monitorokt csomagoltak, de úgy ,hogy 2m magasrol simán leejthetted volna, úgy be volt csomagolva
    volt is erre vmi féle szabványféleség is
    komolyan vették

a magyar posta meg no comment,
  • Fürtös
    Hát nem a magyar posta hozza
  • owewewor
    én nem tudom mit f0snak az emberek a posta miatt de komolyan...
    a több százezres dell laptopokat az usa-ból hogyan szállítják vajon Mo.-ra, aladdin szőnyegén, vagy mi?
  • LeonSilver
    Megbízást teljesítek :)

Eladó 120GB-os Kingston SSD és egy 1TB-os külső HDD (Adata HV 620).
    Az illető sajnálatos módon scak együtt adja el őket. Karira kapta, de nem tudja kihasználni.
    Csomagolása nincs, gari ilyen próba gari (3 nap). Viszont én megnéztem őket, tökéletesek és
    nem kér érte sok zsetont a jóember.
    A kettő együtt 30e Ft.
    Viszont postázni nem szívesen postázná az Adata HDD miatt.
    De ha minden kötél szakad, akkor a posta is szóba jöhet.
    Majd jól becsomizzuk és törékenyként adja fel.
    Ennyi. Ha érdekel valakit, akkor engem lehet zaklatni, lévén az illető nem jár az ezsgére.
  • Fürtös
    6-8 emberrel beszállnánk mi is Pogi :D
    Majd értesíts!
  • croatianus
    Semmit. Azt felejtsd el.
    Az itten a kérdés, hogy nem-e a Su25T- vel van problémád?
    Én csak azt próbáltam még, és szembe jutott, hogy ott tök más volt a probléma:
    albx válasza

Ja, meg mintha a controls-nál is be kéne állítani a tengelyeket.
  • Zpogi
    Nekem semmit nem kellett variálnom, mármint a Freetrack-vel, és tök jól működött, amikor elindítottam a Profil menüjében kiválasztottam a a Lock On-t oszt sanyi.

Ja meg még annyi, hogy nézd meg a Controlls-ban, hogy nem-e rakta be más tengelyre is(csak a view - vagy valami ilyesmi - oszlopban legyenek aktívak a tengelyek), mert akkor összeakad.
    Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2015.01.09. 18:18:12
  • Indi69
    És ezzel a freetrackhack valamivel mit csináljak? control c- control v?
  • croatianus
    Hát, ez egy ilyen bicikli.
    Eddig talán a vártündér az egyetlen, amit nem kellett össze-vissza hekkelni, hogy rendesen működjön. Annál még új freetrack-profilt sem kellett belőnöm, mivel az Il2 1946-éval tökéletes volt. De hát, ugye, az nem is igazi szimulátor (már csak ezért sem ).
    Utoljára szerkesztette: croatianus, 2015.01.09. 14:54:56
  • Indi69
    Köszi. Már megint belenyúltam
  • croatianus
    Na szóval.
    Belinkelem neked ezt, mert ennél bíztatóbbat én sem találtam annak idején, minden fórumról ide irányítottak mindenkit:
    freetrackhack
    DE!
    Nekem úgy tűnik, hogy én ebből semmit sem alkalmaztam, már csak azért sem, mert amiket itt ír mappákat meg fájlokat, azok nagyrésze nálam nem is létezik (2012-es bejegyzés).
    Ráadásul, úgy látom, hogy nekem az eredeti "Headtracker.dll" van benn, vagyis a 19KB-os.
    Úgyhogy inkább leírom, nekem hogy van:
    A fent említett "Headtracker.dll" (19KB) bent van egyszer a DCS World/bin mappában, és van egy DCS world/bin/headtracker mappa, amiben szintén benne van ugyanez.
    A gépekkel külön biztos, hogy nem szórakoztam, mivel nincsenek is nálam olyan mappák, amiket ír.

Azt még nézd meg, hogy a FreeTrack mappájában van-e egy ilyened: "TIRViews.dll", és, hogy ha elindítod a freetrack-et, az output-nál bevan-e pipálva a FreeTrack interface és a TrackIR interface is.

Utoljára szerkesztette: croatianus, 2015.01.09. 14:22:32
  • croatianus
    Nekem végül működik, de kellett vele küzdeni.
    Persze már elfelejtettem, hogy mit, de megpróbálok utánanézni.