IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MUHAHA!!!!!!
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Okosok vezetik az országot.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Seaweed
Két személyes "bajnokság"? <#gonosz1>

Igaz hogy perpill részeg vagyok mint egy diszno..de ha rendben leszek, azert csak ki allnek egy par korre....

amugy mivel ment? BOS? CloD?
acidrain

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Zpogi
"aktívan tudatosan tanulmányozva a légi-harc taktikákat" by Amaymon

Hát...ennyit az elméleti tudományról, győzött a gyakorlat.

Zpogi
Tom már csinált egy ilyet, ha gondolod átküldöm neked. Savi mindjárt belinkel róla egy képet.

Zpogi
<#eljen> Valami ilyesmi végkifejletre számítottam 😊

na repültünk 1-et amayon-nal, 4-1-re én nyertem
az a egyszer átestem, nem talált el ellenséges lövedék, de mondtam hogy vegyük úgy minthe lelőtt volna.
Előszőr fordulóztunk, ő átesett, én durr végiglőttem--> robbant
másodszor beollóztam előtte, túlszaladt rajtam, durr kapáslövés--- > levittem a szárnyát
harmadszor csak felvittem gyertyába a gépem, ő jött utánam, de hamarabb zuhant mint én---->> rögtön a hatjába voltam, szétlőttem xDDD
negyedszer--> csináltam egy szép palástot, nem tudott követni--> szétlőttem megint
ötödjére meg csak simán átestem

hát ennyi volt a nagy bajnokság <#nevetes1><#nevetes2>

Utoljára szerkesztette: wolfgrim, 2014.09.28. 23:08:05

Sg forum , IL2 STURMOVIK topic házi dogfight versenyének bajnoka, hivatalos ÁSZ PILÓTA cím jogos birtokosa

A magyar Emilekről van esetleg valakinek a wikipédiánál nagyobb mélységű információja?
Elkezdtem csinálni CloD-hoz egy ilyen skin-t a nem túl nagy számú referenciák alapján (1 profil, +1 a D-1esről, +1 fotó a "magyar tarka" Frigyesről), bár elakadtam vele egy ideje. Egy-két apró bizbasz nemtalálása a templéten lelohasztotta kissé a kedvemet.
Egy kis további ismeret hátha újramotíválna.
A D-1esről egy ilyet találtam:

Ebből a könyvből.
Itt egész meggyőző színminták is vannak.
'41-ig volt ék, de nem a mostani egyenlő vastagságú, a piros rész sokkal vékonyabb volt, mint a fehér és a zöld.

Az Emileket már '43-ban kaptuk, szóval azokon biztos nem, de volt két darab Dora változatunk is. Na azokról képet/festést én még nem láttam.

Ha jól emlékszem, a magyar Messzereken már nem volt ék alakú felségjelzés.
De az adott képen az ék alak a Gruppenkommandeurt jelenti.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Nincs infóm róla, de a neten sem találni semmit. Az ék jelzés alapján magyarnak tűnik. Érdekes, hogy a légcsavar tolla ép, mintha nem kényszerleszállt, hanem robbanástól felborult gép lenne, akkor viszont meg valamilyen reptéren készülhetett a kép, de ez csak elmélkedés persze.
Arti a 344 es képről van valami bővebb infó?
Jól látom,hogy magyar gép?

Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2014.09.28. 12:57:45

A Béna.

Kávé mellé.
üdv
mikor érsz rá egy ilyen bo5-re holnap este jó neked?
bos-sal il2-el, cloddal menjünk?
üdv

Sg forum , IL2 STURMOVIK topic házi dogfight versenyének bajnoka, hivatalos ÁSZ PILÓTA cím jogos birtokosa

Willenbrock
Én is csak segítőnek szoktam menni nagybátyám szőlőjébe szüretelni.Nem szeretem,elveszi az egész szabad napot,amiből amúgy is kevés van,sok a darázs is.Mikor jó az idő,mint pl tavaly,akkor még csak kibírható.Nem bánom,hogy idén lerohadt a nagy része,ilyen fos időben semmi kedvem szüretelni.

<#vigyor>

Ki kellet húzni minden usb..beszarás..

30 évig egybe szedtük a fehér és piros szőlőt, lett belőle rózsaszín bor, főleg a hozzáadott csapvíz hatásár. Pár éve egyszer tiszta ideg volt, mert véletlenül, mikor már a préseléskor annyira nem volt szomjas, a csapvizet abba a hordóba is engedte, amit magának akart eltenni. Az idén kitalálta, hogy szedjük külön a fehér és piros szőlőt, amik persze vegyesen, össze-vissza vannak telepítve. Előbb leszedtük a fehéret, majd utána még egyszer végig mentünk az egészen és leszedtük a pirosat. A végén mondom neki, hogy ne szopasson már minket jövőre is evvel a hülyeséggel, 30 évig jó volt egybe szedni, ha jövőre is külön akarja szedetni, akkor most álljon neki oszt húzkodja ki a tőkéket és rendezze sorba őket a színük alapján, mert jövőre nem jövök szedni.
Sógornál ma szüreteltünk. Előzetesen az elmondható, hogy amelyik vidéken nem rohadt le a szőlő, ott a bor árát nem a szőlő, hanem a hozzáadott cukor mennyisége fogja meghatározni, olyan alacsony a cukor foka.
Srácok kurva nagy a gáz. Reggel még átdugtam bár usb, meg letöröltem a monitort, most meg benyomom és semmi. Illetve előjön az alap kép amikor kiírja hogy nyomj f2 meg ilyesmi, de nem bootol tovább. Csipogás nincsen egy hang sem. Mi a fasz lehet ez?
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.09.27. 17:59:36

Ez érdekes, valaki az Orosz fórumról fordította:
Valdamar: I take this opportunity once again ask Almost most important friend Loft - when you can start to stick to steer for the T-34? smile.gif
Loft: By February, the most optimistic. Cabins also need gameplay, etc.
Mondjuk a képesség adott, ez egy technikai video a BOS motorjával, a készítőktől(1 éves vagy több)

Gondolkoztál már azon, hogy veszel egy fényképezőt?
😊

Én is néztem de aztán úgy döntöttem placebo. De ha neked is feltűnt akkor lehet mégis csináltak valamit.

Az írták nem lesz FM változás csak a ballisztika, de érzem hogy bele nyúltak valamibe. Lehet a joy-t kezeli másképp.
Két külön patch jött a bos-hoz, előbb az egyiket felrakod kilépsz, aztán indul a másik.

<#vigyor>

<#nevetes1>

Na én megyek megnézem az ATAG-ot

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Itt vagyok, de most nincs kedvem trollkodni, aszontátok ne tegyem 😄
Hajók nem, de pl. légvédelmibe, vagy tankba már korábban be lehetett ülni. Volt is olyan map, küldi, vagy mit tudom én, hogy lehetett füldi cuccal is vitézkedni.
De már talán kivették. Most már csak 4-5 fajta menet van az ATAG-on. A többir nem igazán járunk. Talán a dog szerver még ami van. Az alábbi vidi is ott játszódik.
Hova tünt a BO5-ös barátunk?
Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.09.26. 20:07:36

Seaweed
hmm

Te Laca..még a végén megvágod magad<#hehe>. lassan nyithatod a saját beretva boltodat, annyi van már.

Seaweed
Hmm. Latszik hogy CloD nekem kimaradt! Ezt nem is tudtam. thx!
Her Laca
Legutóbbi az ez volt
Kb 400 forintomba került.
ilyen volt

Ilyen lett.

Természetesen eredeti állapotba visszaállítva, a nyél is a z ami volt rajta,csak sok meló volt.

Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.09.26. 19:52:44

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Nem voltak benne ilyen hajók, és az sem biztos, hogy tudtak egymással harcolni. Mivel a clod alapvetően a későbbi tervek szerint nem csak a repülők, hanem más járművek mozgatására' is készült, a lehetőség adott. Halkan jegyzem meg, a "pusztulását" is többek között ez okozta..

Bos fórumról!

Convergance at least we got it. Good.

What about flight model changes expecially Fw 190 poor climb rate, acceleration, negative pitch flick roll etc?? What about roll rates correction in rest planes like LAgg3 and LA5? What about maximum safe dive speeds? About gears and flaps damages at high speeds?

Seaweed
<#fejvakaras> Vilagositsatok fel, hogy ez mivell tobb mint az alap CloD-ban!
<#guluszem1><#worship>

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Basszus! A cigánytelepen nem láttam ekkora készletet. Pedig elhiheted, hogy jártam néhányon.<#csodalk>

Seaweed
Rossz napod van ember? <#whatever>
Seaweed
Irónia
Zpogi
Ezért hát minden ember azt csinál amit szabad<#idiota>

Her Laca
Most mit rinyálsz? Tetszik játsszál vele.
Mondtuk azaz mondtam én ,hogy tilos? Nekem nem tetszik,meg még sokaknak sem . Szabad ország szabad világ szabad a vélemény.
Uff.

Bos fórumon volt,<#alien> a CLOD részlegen!

Seaweed
Nah de lagalabb lesz valtozas ezen a teren.....de mar mind1, mi tudjuk hogy ez szar, meg sosem lesz olyan jo mint CloD. Mar nem is varok semmit tole! <#gonosz1><#duhos2>