91398

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    NEEEEEEEEE... ezeket spoiler-be, mert mindenkit a saját halottamnak fogok tekinteni... :DD
  • Lacusch69
    Hehe, kolléga...
    Fogíny levágása a fogról, fogtő megcsiszolása, fogíny visszavarrása?
    Nekem 2 nap szájzáram volt utána...
    Utoljára szerkesztette: Lacusch69, 2015.01.18. 14:28:15
  • sakkay
    Ok..szétvágott pofával' nehéz beszélni az igaz..majd max. elhümmögöd! De azért repüld a minyót, mert lehet lesznek páros küldetések is.
  • LeonSilver
    Jut eszembe... A Track IR5 is eladó.
    Ez a gamer set. Van hozzá a Track Clip pro is és a TrackHat is.
  • Papa01 #81011
    Jó lenne, de még a szóbeli kommunikációm a pénteki horror fogászati kezelés után nem az igazi.. :) Jövő hét P-SZ?
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2015.01.18. 13:29:55
  • Valka78
    És mik a személyes tapasztalataid? Ergonómiája milyen? Nekem nincs TR-em, szóval a POV kapcsoló kézreállóssága fontos. Pedálra szoktak még panaszkodni...
  • LeonSilver
    Azért nem szedtem ki a csavart, mert alig használtam a cuccot. Összesen nem mentem vele 10 óránál többet.
  • LeonSilver
    Az osztott gázkart szét kell szedni (le kell szedni az alját) és egy hülye csavart ki kell belőle szedni.
    Kicsit rövid a cukorspárga és ha az a csavar nincs kiszedve, akkor egy idő után a vezeték megadja magát.

Én más problémáról nem tudok. Pedál, joy, gázkar működik faszán.
    A firmware már frissítve van. Könnyű a gombokat, tekertyűket felprogramozni. Az FFB-t én így használom, de ez teljesen szubjektív.

Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2015.01.18. 10:33:50
  • Valka78
    Engem érdekelne a dolog, de úgy emlékszem sokan panaszkodtak rá. Elmondanád esetleg, hogy milyen hibákra lehet számítani? Főleg il2 '46-al tolom.
  • sakkay
    Este helizés Papa?
  • Papa01 #81005
    Szia friss reg! :)
  • Lacusch69
    Ha annyira akarna, regisztrálhatna más néven.
    Bár még mindig tartom a véleményem, hogy költözzünk át az Index prop. repszim topikjába.
  • Seaweed
    off:

most lattam pm-ed, valaszotlam ra

on:
  • kontrabrake
    kitiltotta 3 hónapra egy jonika nevezetű moderátor
    milyen szűz lányról karattyolsz?
  • GaBika6
  • sakkay
    Baxki...sajnálom.
  • LeonSilver
    Eladó:
    - Logitech G940 (szinte új, alig-alig használtam) 60 000,-
    Plusz posta.
    Vagy a jövő héten pénteken megyek Szombathelyről Orosházára és akkor el tudom vinni ha útba esik (szhely-győr-bp-stb..).

Semmi baja, egyszerűen nincs időm játszani, röpcsizni.
    Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2015.01.17. 22:00:31
  • artivizsla #80998
    Már olyan rég él együtt a párjával, hogy kizárt, hogy időközben ne engedne az elveiből. Ezt egyik asszony sem engedné meg. :)
  • Solt
    Laca aláírása volt egy időben, hogy "az elv olyan mint a fing, tartjuk amíg tudjuk". Remélem már alaposan csikar a hasa... :D
  • LeonSilver
    Oké Kiru
  • artivizsla #80995
    "...Ismeritek Lacát. A legritkább esetben csinál segget a szájából. Azt mondta, hogy nem jön vissza. Én remélem, hogy majd igen, de nem lepődnék meg azon sem, ha tényleg távol maradna..."

Dehogy nem , az ember az élete során sokszor megváltoztatja a véleményét. Pl. kiskorunkban minden fiú mondta, hogy nem szereti az alkoholt és a lányokat, aztán ez is hogy megváltozott az idő előrehaladtával, mi lettünk a 10 millió alkesz országa ! :))
  • artivizsla #80994
    Kéreti magát, mint szűz lány a nászéjszakán ! :))
  • Feró Flex
    Lacával mi van emberek???
  • Lysandus
    A sárkány fém részei maradtak meg, nem? És tulajdonképpen egész jó állapotban...
  • GaBika6
  • Valka78
    A "gyári" kiadás.
    Egyébként: Balaton map
    vévévé.sas1946.com/main/index.php/topic,38899.0.html
    Utoljára szerkesztette: Valka78, 2015.01.17. 11:30:11
  • hrundibaksi
    nemtom mi az a vanilla
  • Valka78
    A fórumon mintha azt írták volna, hogy kompatibilis a vanillával. Akkor talán a hsfx-el is össze lehet hegeszteni.
  • hrundibaksi
    #DBW mappába másolod,nem kell a JSGME
  • acidrain
    Ha gondolod adok "leckéket" 46-al. :)
  • Valka78
    Ez engem is érdekelne.
    Valamint úgy emlékszem anno egy magyar srác megcsinálta a Balaton map-ot rendesen. Az nincs meg valakinek esetleg?
  • Frenky
    Sziasztok! Gondoltam ide is beírom, hátha valakit érdekel :-) Esemény a DCS World MAGYAR Felhasználók FB csoportból idézve...
    Akinek van kedve/ideje vasárnap 10:00-kor, jó lenne egyet repülni, lehetőleg 2.VH.-s gépekkel, de természetesen más gép is jöhet.
    Az ingyenes TF-51D_vel, P-51D_vel, FW190_el és a BF109_el. Van egy WWII AirShow mission_om, ha valaki hostolná, jó lenne.
    A saját TeamSpeak szerverünket ajánlatos használni. Mehetünk a Virtual-Aerobatics szerverre is, ezen minden gépet tudunk használni.
    Egy csapatépítő repülésre gondoltam, ahol segíthetnénk egymásnak, mit hogyan kell csinálni, stb. Aki még úgy gondolja, hogy nem akar/tud a többjátékos résszel repülni, azok természetesen jöhetnek spectator/nézőként is :-) TS-re is csatizzatok. Kérdéseket itt írjátok meg, biztos tudunk segíteni egymásnak. HUNter
    CsapatÉpítő Közös Online Repülés - Vasárnap 10:00-tól

• croatianus
    Há', hogy működik ez a térkép.
  • Willenbrock
    Ha lesz folytatása a clodnak, vagy valami jobb tűnik fel a színen, akkor talán visszatérnek a régi tagok is.
  • LeonSilver
    Tudom, hogy tudod ;)
  • hrundibaksi
    mire gondolsz?
  • kontrabrake
  • kontrabrake
    neeeem , nem avult el hanem csak megöregedett egy kicsit,
    az il-2 az ősanya, ő szent!!

http://youtu.be/zJTshD6kmiw?t=1m13s
    Utoljára szerkesztette: kontrabrake, 2015.01.16. 00:28:44
  • croatianus
    Ez má döfi!