IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
"Sosem játszottál ellenem, amíg ki nem próbálod előítéleted van irányodban, ez a gyengéd. Alá becsülöd az ellenfeleid, ezt soha ne tedd (!), mert nemzetközi porondon edződőm a mély vízben. Több, mint 2 éve repülök szim szerűségekkel, aktívan tudatosan tanulmányozva a légi-harc taktikákat. Ennyi idő alatt ragadt csak tán rám valami. Hidd el az alap trükköket bármelyikben többé-kevésbé elsajátíthatod, csak a metagame más. Azt pedig meg kell tanulni. Igazság szerint az sg bajnokság frissítő elem lenne a fórum életében. Túlságosan elkomolyodott a topik, elszakadt a realitásoktól, vágyálmoktkal, extrém teljesíthetetlen elvárásokkal van tele. Mondhatni elszállt a fantázia irányába. Ha van cél van csapatszelem, apró lépésekkel kell kezdeni az építgetés, aztán meglátjuk mit lehet kihozni belőle. Abszolút negatív motiváció nélkül l*sz*r az egész."
Ehhez képest most azt írod nem repülsz mert nem érint meg és nem a te világod...
Akkor honnan a fene nagy tudás youtube videokból?
Csak jelezném: nemrég itt megkínált egy kollega egy elég megalázó 5-0 ra ,amit elfeledtél kiírni az aláírásodba.
Ehhez képest még mindig nem vettél vissza sem arcból sem stílusból ,neked ilyen feltünési viszketegséged van vagy mi?
Bocs, nincs bennem bántó szándék de nem szeretem a komolytalan embereket....<#nemtudom>#nemtudom>
A Béna.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2014.10.01. 22:09:30
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
BO5 vagy 1v1 nélkül is bizonyíthatod ügyességed, pl. online repkedések alkalmával. Ha gondolod megadom a Ts címünket is.
Vérdíjat jelentős személyekre szoktak kitűzni.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.10.01. 20:15:42
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Azt még Decsov, meg Széles sem adta volna.(ha tudod miről beszélek) Sem Újlaki, sem Borsi, sem Fodor.<#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.10.01. 20:13:26
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
www.smart-bus.hu
Btw. sokan kölcsönadnák az accjukat innen, hogy kipróbáld. Én csak azért nem, hogy az ingame nickem ne legyen ismert 😊
Egyébként nem próbáltam még... és nem is fogom, amíg ki nem adják, és olyan nem lesz, mint amilyennek lennie kell... vagy sokkal olcsóbb nem lesz.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.10.01. 17:58:21
www.smart-bus.hu
Atag-ra időnként felnézek , de amint bele ülök nem kap el kedv és a kényszer, hogy ezzel játszanom kell. Pedig maga a TF peccs szuper.
DCS-t próbáltam, nem az én világom, elsősorban multiban szeretek játszani és nem főként gombokat nyomkodni. Van egy határ ami felett kényelmetlen a túlzott realizmus. Ezért nem is tartom igazán játéknak.
A legtöbbet, per pill BOS-al megyek, hogy szokjam és lássam mi változik. De sok időt nem ölök még bele addig, amíg nincs kész. Leginkább ennek a játékfilozófiája állna hozzám közel. Feltéve pluszban, ha ez megvalósul:
- Not an arcade game, a simulator. (Jason)
- Would like to return to the original IL-2 <1946>1946> idea. (LOFT)
- Engines will operate in a realistic manner as they do in RoF. (Jason) - ez eddig részben igaz csak
- Aircraft will not be balanced (for "game" reasons) and built/modeled as they were. (LOFT) - ez eddig részben igaz csak
- Only the critical systems will be modeled: propeller pitch, boost, altitude control, different mechanization, weapons etc. (LOFT) -ez eddig részben igaz csak pl. a yak, nyomod a gázt és lősz, semmi dolog vele
- Folyamatosan bővülő tartalom (fizetős, de legalább bővül)
www.smart-bus.hu
<#idiota>#idiota> Utoljára szerkesztette: acidrain, 2014.10.01. 17:33:18
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Akkor most Te melyik szimulátorokkal is játszol? Mi a nick neved a játékban? Összeölhetnénk és valamelyik este mehetnénk együtt a csapattal.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2014.10.01. 11:39:24
GOOBY, pls
@Hecker007: 680 régebbi kari, és ezt is fel lehet tuningolni 1200-ig bár nem tettem annyira, mert szükségtelen. BOS egyébként SSD-ről fut. Sokat nem jelent, mert kb. 2 gigát eszik a memóriából utána alig nyúl a vinyóhoz.
@Amaymon: milyen és mennyi ram van a gépedben, illetve játék ssd-ről fut vagy hdd-ről? Habár utóbbi nem hiszem hogy sokat számítana, de fps droppokat nálam megoldotta néhány esetben.
i2500k~4ghz, gtx560ti, 4gb ram.
Teljesen mindegy milyen játék, BF4, CLOD, Metro 2034, stb, medium-high beállításokkal játszhatóan fut.
A tiédenek sokkal jobban kéne bírnia ez alapján.
GOOBY, pls
A lényegre visszatérek felturbóztam a 780-as karimat az ASUS tweakerrel, mellette ketyeg egy intel 4790k 4.4 GHz-en az se tuningoltam fel nagyon (elméleti határa szerencse függően 4,6-4,7GHz). Az alaplapom elég minőségi széria. (Ha valakit érdekel megadom)
Na így már elfut valamennyire a game még, ha helyenként frame drop-ok is vannak. Az viszont érdekes, hogy mikor frame drop-ol a BOS, sem a GPU nincs 100%-on, se a proci, valahol máshol van a bottle neck! Lehet a netkódban van valami bug?
Az FM-et direkt nem mondom, mert ott szerintem inkább az idő volt kevés amit ráfordítottak, a keret adott, hogy kiváló legyen.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Tehát ha a szárny leszakad akkor a szárnytöben vagy a törzsben elhelyezett üzatartályból jöhet üzapára ha a motorra ér akkor lángra kaphat.Ha viszont nem ilyen részeken történik a törés akkor ugye a sodronyköteles kormányzás miatt azok a részek nem biztos hogy igy leszakadnak hanem a sodrony végén himbálóznak, ugyan igy a vásznazás sem törik hanem egy darabik egybetartja a részeket .
Igy a kettő keverékének kéne hogy legyen, és a füstön még mindig lenne mit javitani.
Utoljára szerkesztette: repvez, 2014.09.30. 11:27:27
Ráadásul ha a mostanit (bos)veszem figyelemben, bizonyos sebességen túl, ott sincsen pardon<#alien2>#alien2>. A lényeg nem annyi, hogy összeér aztán bumm.
Láttam már a yt-n pár légi összeütközést, de azok még kis sporgépek esetén is robbanással, totális szétszakadással végződtek. Itt meg mintha egy kötéllel húznák a gépet, ami az ütközéstől elkezd rángatózni, leszakadnak darabok, és lezuhan. Pl. a He111 ütközéseknél, szerintem ha két akkora súlyú gép összeütközik 300km-es sebességnél akkor ott semmi nem marad, itt meg letörik pár darab és kész, semmi tűz, robbanás.
Nem mindig, de legtöbb esetben.
Itt is azt látom h ugyanúgy viselkednek a gépek mint a ROF-ban, csak amíg ott az élethű, mert párszáz kilós fa-vászon tákolmányok, itt már nem, mert ezek több tonnás monstrumok tele üzemanyaggal és robbanószerrel.
Persze ezen lehet vitatkozni, de nekem nem tetszik ez a törésmodell, olyan súlytalan az egész.
Egyébként maga a játék tetszik és ki is fogom próbálni ha lemegy az ára.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2014.09.30. 09:35:36
GOOBY, pls
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.09.30. 07:29:42
Utoljára szerkesztette: Amaymon, 2014.09.29. 22:59:59
<#alien>#alien>Leszálltam a hueyal egy Antonov akármire. És túl is éltem..marhára élvezem ezt a helit!
De jó lesz az. ( ha ingyér lesz)
Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.09.29. 22:16:05
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb