91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • LeonSilver
  • artivizsla #80963
    Ezek tényleg szép munkák !
  • croatianus
    Őt ismered?
    Szerintem, hozza a Kocsis minőséget, sőt.
    Ráadásul nem semmi figura, nézd meg a portréfilmet!
  • croatianus
    A svájci az nem sandvik, hanem "MoVa", ami szerintem fabatkát sem ér, bár be kell valljam, egyikkel sincs mélyebb tapasztalatom, mivel szénacél mániákus vagyok.
    "Krupp acél" (WNR 4034) az akad a háztartásban, és arról nem sok jót lehet elmondani azon kívül, hogy nem baj ha a mosogatóban marad. Eleve nem lehet igazán finomra élezni, viszont azt is elveszti két perc alatt. Úgy tudom, ez a MoVa sem sokkal különb.
    Cimborám sandvik Opinel-ét volt alkalmam megélezni, az elég meggyőzőnek tűnt rozsdamentes létére.
    Azért linkeltem a Révészt, mert ő abból csinálja a bicskáit egy ideje.
  • Frenky
    Sziasztok!
    Van olyan DCS szerver, ahol 2.vh.-s gépekkel szoktatok/lehet repkedni? Akinek lenne kedve repülni WWII-es gépekkel, jelezze, mert én is mennék. Engem főleg ezek a légcsavaros vasak érdekelnek, ezzel szeretek repülni, gyakolrolni, stb. P-51D-vel vagy a TF-51D_vel tudok jönni, a többi 2.vh. modul még nincs a birtokomban sajnos.
    DCS World MAGYAR Felhasználók Csoportja - Csatlakozzatok!

Üdv, HUNter
  • sakkay
    Mondjuk ez is ám csak a 2d világra értendő. Amint valós a dolog, az embereket ugyanúgy lesokkolja a látvány mint bármikor ezelőtt. Pár hete futásnál látom , hogy éppen fejest ugrik egy néni a betonba-én hívtam mentőt meg addig tettem amit kell-ott volt három fiatal srác is, de annyira lesokkolta őket a vér látványa, hogy egyszerűen csak néztek mint a borjú. Pedig segítő célzattal futottak oda, csak hát a látvány ugye....pont ez (is) szokott a különböző kommentekben felidegesíteni, amikor mondjuk egy ember agyonlövésére azt írják(ugyanezek) mi ebben a durva látvány..hm..igazából meg kb. behugyozna-szarna-csak hát ez nem a valóság-mármint az agy szerint, amit a monitoron\tv keresztül látnak.
  • LeonSilver
    Ismeritek Lacát. A legritkább esetben csinál segget a szájából. Azt mondta, hogy nem jön vissza. Én remélem, hogy majd igen, de nem lepődnék meg azon sem, ha tényleg távol maradna..
  • Szepy2884
    azokat meg sem nézem.

De félelmetes hogy milyen rohamosan emelkedik az ember(ek) ingerküszöbe
  • sakkay
    Senki nem használja azért. Egyszerűen a legtöbb esetben ez a jobb élő célok felderítésére.
  • Szepy2884
    Sandvik acélból EDC-re nekem elsőre a svájci bicsakok ugrottak be, de croatianusnak tökéletesen igaza van.

Ha lehet inkább magyar mester által készített bicsakot érdemes választani, az 1000-szer egyedibb lesz, mint bármelyik gép által kifosott világmárka.

Én Kocsis mestertől tervezek egyszer egyet beszerezni, de ahogy nézem újabban nem vesz fel rendelést.
  • Lysandus
    Gondolom ezért (is) használnak thermal image-t (hőképet) a célzó kameráknál. Hogy az ellenség arctalan maradjon, könnyebben lehessen "kiiktatni".
  • croatianus
    Révész?
  • Lacusch69
    Ja, Szepy, tudsz valami normális bicsakot 12c27-ből EDC-re 10k-ig? Én eddig csak Opinelt meg EKA-t találtam. Egyik sem rossz, de EKÁra most nem futja.
    Fixeim már vannak (Mora Companion és Bahco 2444), bár nem EDC.
  • Solt
    Úgy-úgy... már hiányzik a vén morgó medve... :D
  • Lacusch69
    Nem tudom, de visszajöhetne már, hogy egy kicsit szívhassuk a vérét...
  • Lacusch69
    A lefejezős, tarkónlövős videóknál még mindig hmmmm... "kevésbé borzasztó"
  • repvez
    Nem tudja valaki hogy Herr Laca eltiltása lejárt e vagy önszántából marad távol? esetleg a PM et el tudja olvasni?
  • Szepy2884
    A háború arca... de az ellenség(?) arctalan. Mint mindig.

Elborzadtam a látványtól de mégis végig néztem.
  • PhantomAss
    ez van...ez a 10+ éve fejlesztgetett repmodell ennyit tud. A múltkor kipróbáltam az il2-t pár percre de alig hittem el hogy ez ilyen árkád
    régen pedig mennyit játszotunk vele...sajnos mostanra elvult, kb war thunder szerűen egyszerű az egész
    ha valósághű repmodellt akarsz akkor próbáld ki a dcs-s. Bár csak mustang és fóka van, ufó repmodellt tuti nem fogsz látni
  • croatianus
    Hát ja, a DBW-nek a térképeit mindig is sóvár szemekkel néztem a videókon, de a 4.12-vel az nem megy, meg onlány se nagyon lehet vele repülni, pedig nekem most az a nagy szám, mivel annak idején még nem vót netem. A "vanília" azért már tényleg elég szájhúzós mai szemmel nézvést, úgyhogy a HSFX a befutó.

Viszont az eddig nem nagyon esett le, hogy az angol gépek mennyire ufók, nem igen találok fogást rajtuk. Az AoE-n néha elfog a kísértés, hogy átálljak a sötét oldalra. Úgy tűnik, egy nagy adag gyakorlás rám férne, mert még ezek az új AI-k is állandóan leszednek spittel.
    Értem én, hogy el kéne emelkedni, meg energia-energia, de hát mégis mindig utolérnek a mocskok. Nincs valakinek egy-két hasznos tippje?
  • hrundibaksi
  • hrundibaksi
    BOS = ROF
  • moho
    BOS egyébként mennyiben különbözik CLOD.tól? Érdemes beruházni rá? Erőforrás igénye kb cliffs of dover?
  • hrundibaksi
    Sajnos az én IL2-m nem így néz ki!

A régi 32bit-es XP-n 1GB-s ATI kártyával egy 19' Samsung monitorral egy tökély volt

Most 4GB ATI-val, 64bit-es Win7-el, 8GB RAM-al egy fos az IL2 DBW 1.71

• moho
    itt nem találtam ilyet
  • moho
    köszi, kipróbálom
  • Lacusch69
    Szerkesztettem a hsz-t az előbb, de letelt az 5 perc...

Azt találtam, hogy a conf.ini-ben volt a [HookView Config], ebben a speed-et írtam át nagyobb értékre, ha jól emlékszem
  • moho
    egyébként BOS-ban használható az egér trackir helyett? (sajnos utóbbival nem rendelkezem)
    megéri beruházni rá?
  • artivizsla #80936
    Le a kalappal előttük !
  • moho
    keresgéltem én is de csak az egér érzékenységét találtam, amivel tényleg gyorsabb de nem az egérrel együtt mozog a fej hanem egy adott sebesség után max követi. totál nem olyan mint pls BMS vagy DCS alatt.
  • Lacusch69
    Évek óta nem "repülök" egyikkel sem, de arra emlékszem, hogy a '46-ban meg lehetett oldani a conf.ini-ben, hogy villámgyorsan lehessen nézelődni a hat switch-csel.
    Ha találok a dokumentumaim közt egy conf-ot, megnézem mi volt az. Talán van ilyen a CloD-ban is.
  • moho
    arra esetleg van megoldásotok, hogy Clod alatt egérrel történő fejmozgás esetén az a fej(kamera) lassabban mozog mint az egér?
    Egy gyors hátranézés esetén ez eléggé bosszantó tud lenni, hiába növelem az egér érzékenységét.
  • owewewor
    fogok én is repülni csak most fogok számítógépet venni meg még pár apróságot csak most szenet kellet vennem és elment a lovem.
    de jövő hónapban újra leszek a virtuális égen évnyi kihagyás után
  • GaBika6
    IL-2 BOS MAP
  • Fantasy18
    én már egy jó ideje nyomom a BOS t multiban szerintem eddigi legjobb multis 2 vh s szim! egyre jobb folyamatosan fejlesztik! i'm Fantasy néven vagyok steamen aki akar repülni velem az nyugodtan vegyen fel :)
    Utoljára szerkesztette: Fantasy18, 2015.01.12. 17:30:17
  • GaBika6
    Van olyan aki repüli a BOS-t?
  • lala42
    Természetesen poén volt. Az MHSZ időben kellett ugrani, de nem volt annyira kötelező. Békéscsabán is csak önkéntes alapn ment a dolog. Volt aki ugrott, volt aki nem. Én nem!
    A Killiánon meg csak a katapult szimulátort próbáltuk ki. Na az xar.
  • GaBika6
  • Sidewinder
    Ha poénból megy a dolog, akkor nincs vele semmi gond. Ha komolyan gondolja valaki, az már baj. Az ejtőernyőzésről ez egy nagyon régi mondás,ha jól tudom akkor egy angol tábornoktól származik,aki egy szovjet hadgyakorlatot szemlélt meg a 30-as években. Akkor látott először életében eje-seket. A magam részéről én ennek ellenére sajnálom, hogy a kiképzésünk során csak elméletben "ugrottunk". Oktatók mesélték,hogy az MHSZ időben a pilótáknak még kötelező volt ugrani. Szerintem ez ma is jó lenne, de nyilván nincs rá pénz. Ettől függetlenül szerintem jobb, ha valaki nyugodt körülmények között ugrik először, és nem úgy,hogy éppen hullik szét alatta a repülőgép.
  • Willenbrock
    :D