IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Btw. sokan kölcsönadnák az accjukat innen, hogy kipróbáld. Én csak azért nem, hogy az ingame nickem ne legyen ismert :)
Egyébként nem próbáltam még... és nem is fogom, amíg ki nem adják, és olyan nem lesz, mint amilyennek lennie kell... vagy sokkal olcsóbb nem lesz.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.10.01. 17:58:21
www.smart-bus.hu
Atag-ra időnként felnézek , de amint bele ülök nem kap el kedv és a kényszer, hogy ezzel játszanom kell. Pedig maga a TF peccs szuper.
DCS-t próbáltam, nem az én világom, elsősorban multiban szeretek játszani és nem főként gombokat nyomkodni. Van egy határ ami felett kényelmetlen a túlzott realizmus. Ezért nem is tartom igazán játéknak.
A legtöbbet, per pill BOS-al megyek, hogy szokjam és lássam mi változik. De sok időt nem ölök még bele addig, amíg nincs kész. Leginkább ennek a játékfilozófiája állna hozzám közel. Feltéve pluszban, ha ez megvalósul:
- Not an arcade game, a simulator. (Jason)
- Would like to return to the original IL-2 <1946>1946> idea. (LOFT)
- Engines will operate in a realistic manner as they do in RoF. (Jason) - ez eddig részben igaz csak
- Aircraft will not be balanced (for "game" reasons) and built/modeled as they were. (LOFT) - ez eddig részben igaz csak
- Only the critical systems will be modeled: propeller pitch, boost, altitude control, different mechanization, weapons etc. (LOFT) -ez eddig részben igaz csak pl. a yak, nyomod a gázt és lősz, semmi dolog vele
- Folyamatosan bővülő tartalom (fizetős, de legalább bővül)
www.smart-bus.hu
<#idiota>#idiota> Utoljára szerkesztette: acidrain, 2014.10.01. 17:33:18
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Akkor most Te melyik szimulátorokkal is játszol? Mi a nick neved a játékban? Összeölhetnénk és valamelyik este mehetnénk együtt a csapattal.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2014.10.01. 11:39:24
GOOBY, pls
@Hecker007: 680 régebbi kari, és ezt is fel lehet tuningolni 1200-ig bár nem tettem annyira, mert szükségtelen. BOS egyébként SSD-ről fut. Sokat nem jelent, mert kb. 2 gigát eszik a memóriából utána alig nyúl a vinyóhoz.
@Amaymon: milyen és mennyi ram van a gépedben, illetve játék ssd-ről fut vagy hdd-ről? Habár utóbbi nem hiszem hogy sokat számítana, de fps droppokat nálam megoldotta néhány esetben.
i2500k~4ghz, gtx560ti, 4gb ram.
Teljesen mindegy milyen játék, BF4, CLOD, Metro 2034, stb, medium-high beállításokkal játszhatóan fut.
A tiédenek sokkal jobban kéne bírnia ez alapján.
GOOBY, pls
A lényegre visszatérek felturbóztam a 780-as karimat az ASUS tweakerrel, mellette ketyeg egy intel 4790k 4.4 GHz-en az se tuningoltam fel nagyon (elméleti határa szerencse függően 4,6-4,7GHz). Az alaplapom elég minőségi széria. (Ha valakit érdekel megadom)
Na így már elfut valamennyire a game még, ha helyenként frame drop-ok is vannak. Az viszont érdekes, hogy mikor frame drop-ol a BOS, sem a GPU nincs 100%-on, se a proci, valahol máshol van a bottle neck! Lehet a netkódban van valami bug?
Az FM-et direkt nem mondom, mert ott szerintem inkább az idő volt kevés amit ráfordítottak, a keret adott, hogy kiváló legyen.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Tehát ha a szárny leszakad akkor a szárnytöben vagy a törzsben elhelyezett üzatartályból jöhet üzapára ha a motorra ér akkor lángra kaphat.Ha viszont nem ilyen részeken történik a törés akkor ugye a sodronyköteles kormányzás miatt azok a részek nem biztos hogy igy leszakadnak hanem a sodrony végén himbálóznak, ugyan igy a vásznazás sem törik hanem egy darabik egybetartja a részeket .
Igy a kettő keverékének kéne hogy legyen, és a füstön még mindig lenne mit javitani.
Utoljára szerkesztette: repvez, 2014.09.30. 11:27:27
Ráadásul ha a mostanit (bos)veszem figyelemben, bizonyos sebességen túl, ott sincsen pardon<#alien2>#alien2>. A lényeg nem annyi, hogy összeér aztán bumm.
Láttam már a yt-n pár légi összeütközést, de azok még kis sporgépek esetén is robbanással, totális szétszakadással végződtek. Itt meg mintha egy kötéllel húznák a gépet, ami az ütközéstől elkezd rángatózni, leszakadnak darabok, és lezuhan. Pl. a He111 ütközéseknél, szerintem ha két akkora súlyú gép összeütközik 300km-es sebességnél akkor ott semmi nem marad, itt meg letörik pár darab és kész, semmi tűz, robbanás.
Nem mindig, de legtöbb esetben.
Itt is azt látom h ugyanúgy viselkednek a gépek mint a ROF-ban, csak amíg ott az élethű, mert párszáz kilós fa-vászon tákolmányok, itt már nem, mert ezek több tonnás monstrumok tele üzemanyaggal és robbanószerrel.
Persze ezen lehet vitatkozni, de nekem nem tetszik ez a törésmodell, olyan súlytalan az egész.
Egyébként maga a játék tetszik és ki is fogom próbálni ha lemegy az ára.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2014.09.30. 09:35:36
GOOBY, pls
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.09.30. 07:29:42
Utoljára szerkesztette: Amaymon, 2014.09.29. 22:59:59
<#alien>#alien>Leszálltam a hueyal egy Antonov akármire. És túl is éltem..marhára élvezem ezt a helit!
De jó lesz az. ( ha ingyér lesz)
Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.09.29. 22:16:05
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Valaki tud valamit az 50 Emilről, mondjuk, hogy részt vettek-e harcokban, melyik századokhoz kerültek, stb... ?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
DCS World MAGYAR Felhasználók csoportja a FB_ON!
vagy Digital Combat Simulator World MAGYAR Felhasználók csoporja a Google+ ON! Csatlakozz!
www.smart-bus.hu
Csak összehasonlításként, Rosztovban új VVER blokkokat építenek az oroszok. Tudom, hazai pálya meg minden, de azért mégiscsak jelent valamit, hogy a tervezett határidő előtt egy hónappal már átadásra kerülhet. Azok után amit a franciák itthon műveltek, és aamit a finneknél szerencsétlenkednek jelenleg is, nem örülnék egy francia erőműnek. Természetesen annyi pénzből nem úszná meg az ország a francia blokkokat mint amennyibe az orosz kerül. Az sem véletlen szerintem, hogy a finnek (pedig nekik van pénzük bőven) a magyar-orosz szerződés megkötése előtt több héttel már szerződést kötöttek az oroszokkal a Hanhikivi-1 atomerőmű felépítésére.Pedig ott volt pályázat, amerikaiak (westinghouse) japánok és franciák részvételével. Mégis az oroszok nyertek. "ne az emberek,hanem szakemberek döntsenek" - orbitális baromságokat hallok az erőműről (többen megkérdezték h meg merem- e enni a kertben termett paradicsomot, mert szerintük sugárbeteg leszek tőle,stb...) , a politikusok közt is sok a marha, de Aszódi Attilát hozzáértő szakembernek gondolom azok alapján, amiket hallottam róla. A politikusnak sem ártana mondjuk ismerni,hogy mi a lokalizációs torony, vagy mi a zónaolvadék csapda, de a legtöbbször sajnos ezt nem lehet elvárni tőlük. Abban kell reménykedni,h a szakemberek normálisan elmondják nekik, h mit merre meddig, és az alapján döntenek.
Akkor én már nem is fárasztom magam.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"