91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#90344 Ahogy LeonSilver írta, amilyen nézet a WT-ben is van. Sok reményt mondjuk nem fűzök ahhoz, hogy egy sim-ben is legyen ilyesféle, de egy kérdést megér. -
VDomino #90343 Minél nagyobb sebességgel (+600) kell bezuhanni a célra, akkor általában mögéd lő. Utána 0 m- en menekülni nyélgázon, semmi kavirnyálás a reptér felett, aztán a reptértől messze szabad csak visszaemelni. Aztán ismételheted a műveletet, csak akkor már lesz ott enemy is nagy eséllyel. -
#90342 Külső nézetet, mint az árkád cuccokban. Gondolom a wértündérben is van. -
Death Rattle #90341 Hogy érted hogy 3rd person nézet ?
F1-Belső (kabin) nézet
F2-Külső = a kamera nézete minden irányba változtatható.
F3-Flyby nézet = Egy adott nézőpontból követi a gépedet először szemből majd ahogy elrepülsz mellette "utánad néz" egy darabig, aztán újraindul.
F4-Hátsó fix nézet = A kamera a gép mögött-fölött van, árkád játék szerű
látványt nyújtva. Nem állítható.
Konkrétan milyen nézetre gondolsz amit keresel ?
Utoljára szerkesztette: Death Rattle, 2020.02.22. 15:47:21 -
stork13 #90340 Ez kihívásokat rejt, főleg ha egyedül játszol vagy 2-3 fő van össz a szerveren. :D -
Paladin #90339 Csapatban kell támadni. Ennyi :) -
stork13 #90338 Ezekkel a gépekkel mi a legjobb taktika repteret támadni? Eddig kb. 20%-ban értem csak vissza a saját reptérre, általában szétlőve, ezt az arányt növelnem kellene egy picit. :)
-
#90337 Talán bicskanyitogató a kérdés, de létezik 3rd person nézet a játékban? Akár offline, single küldetéseknél vagy valamilyen mod-al. Én ugyan így, kimondva nem találtam, de vannak fent yt-on régebbi videók (2016, MagZ), amik ezt elemzik és moddolhatóságot is emlegettek egy fórumon. -
Paladin #90336 3000 nem elég, legalább négyre kell mászni, ha nem akarod magad lelövetni a légvédelemmel. (Komoly felhőzetnél persze eleve a level bombing nem játszik, de ez messze nem olyan gyakori, legalább is a komolyabb szervereken, WoL-on, KOTA-n nem játszom, azt nem tudom.)
Egy tonnás és nagyobb bombákat meg ha jól tudom, a nagyobb német bombázók is ritkán vittek IRL, úgyhogy azért vannak erősen limitálva - de ez second hand info, sose ellenőriztem. Itt viszont biztos van aki jobban képben van a vonatkozó történelemmel.
-
Death Rattle #90335 Tegnap pont az A5-tel nyomultam a KOTA-n, a 20millis gépágyúkonténereket is fel tudtam rakni mert Bodenplatte küldetés ment.
A reptéri légvédelem tényleg halál pontos, egyedül akkor nem találnak el ha pontosan a nappal szemben lépek le a rácsapásból.
Ma kipróbálom az A8/F8-ast a 30 millis ágyúkkal. Na az egy vadállat... -
#90334 A Fóka az egy tonnás bombával nagyon durva, kár hogy sokszor tiltják a szervereken. Meg mondjuk azt sem értem hogy a vadászokhoz a bombákat is miért tiltják le a WoL-n.
A magasból bombázásnak meg sajnos a multis szervereken semmi értelme: az összes szerveren max. 3000 méteren felhők vannak, afölé nem tudsz menni mert takarják a célt, azalatt meg elkap a légvédelem és a vadászok. Ha néha felhőmentes idő van akkor is tökmindegy milyen magasra emelkedsz, a légvédelem olyan pontos hogy 2 mp alatt lelő.
Bár volt már olyan hogy a Ju 88-cal csináltam egy majd egy órás kört, telepakoltam 50kg-os bombákkal, lebombáztam jópár célpontot és senki sem zavart közben. Ilyen sajnos ritkán van, de ha összejön jó móka.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2020.02.19. 18:15:01 -
Death Rattle #90333 Nálam is a Jabo a favorit a Focke-Wulf A5 és A8/F8 változatokkal, na meg a Hs-129, csak ne lenne olyan tetű lassú !
Aki pedig bombázni megy annak full respekt ! -
VDomino #90332 Persze
Mondjuk jabózni se rossz móka, a bomberek nem az én világom, de tisztelem azokat, akik repülik őket. -
Paladin #90331 Szerintem meg ízlés dolga :)
Én a moszkvás gépparkot élveztem a legjobban anno.
Az okát is sejtem a difinek: gondolom te inkább vadász szemszögből nézed, én meg bomber/attacker oldalról :) -
feca1229 #90330 Csak szemléltetés céljábol tettem ki a moszkvát. A bodenplatte 25% kedvezmény van. Csak gondoltam, akinek nincs meg valamelyik map, és érdekli annak jo lehet!
Amugy igazad ban! -
#90329 +1
-
VDomino #90328 Moszkvát már nem érdemes megvenni. BoS standard+ A3+G6+ BoBP standard, ezt a kombót venném 60$- ért, így 42-45- ig ütőképes a júzer minden mapon online. -
feca1229 #90327 Battle of Moscow
80 dollár helyett az összes térkép 20 dollár, Battle of Bodenplatte pedig 80 dollár helyett, 60 dollár. A collector gépeknél is nagy kedvezmények vannak, ha valakit érdekel. -
#90326 Új fegyvertípus debütált CloD-ban:
-
Death Rattle #90325 A WoL-on 24/84 volt a létszám, úgyhogy ott más volt a probléma. A ping sem volt vészes.
Jaaa hogy stabilizátor= vízszintes verérsík ? Akkor nem szóltam -
LacAI #90324 Híj de csúf az a két ágyú a szárnyban. Pfujj. -
#90323 Stabilizátor=vízszintes vezérsík -
#90322 A WoL akkor dobál ki ha tele van, 84 fő a limit de már 82 körül általában kidobál mert egyszerre többen is akarnak csatlakozni.
Hétvégén általában ez van mert mindenki akkor ér rá repülni.
Mi a gond a Fóka stabilizátorával? Ugyan az mint a többi gépen. -
Death Rattle #90321 Gyakran előfordul hogy kidobál a szerver mielőtt betöltené a küldetést ? Másfél órája akartam fellépni a WoL-ra de 5 próbálkozás után meguntam. Most 20 perce már jó volt.
Ja, Fw-ken a stabilizátornak mi a lényege ? Hogyan kéne használni ? -
Death Rattle #90320 Hát, erre nem kaptam semmit. Kb. 3 perc múlva lett vége a meccsnek, lehet hogy addig nem robbant fel. -
#90319 Igen így van. Viszont ha kigyullad utána nem kell újra rálőni, mert kis idő után felrobban magától is és akkor adja meg a pontot -
#90318 Nekem úgy rémlik, hogy ha kigyullad a jármű az még nem jelent megsemmisülést, csak akkor szokta megadni amikor felrobban. -
#90317 Lehet hogy az a teherautó nem volt az adott célpontok között. MInden briefing-nél meg van határozva hogy pontosan melyik négyzetben vannak a célpontok, talán az amit lőttél nem volt benne a listában. De csak tipp...
Mondjuk még nem láttam célponton kívül hasonló objektumokat de nem is nagyon figyeltem.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2020.02.07. 05:59:39 -
Death Rattle #90316 Köszönöm !
Az előbb 109G-6-al rácsaptam egy híd mellett álló teherautóra, ami azonnal kigyulladt. Viszont nem jelezte a szerver hogy kilőttem volna valamit, úgyhogy nem tudom csak teherautó volt vagy mondjuk légvédelmi jármű. Pontot nem kaptam rá és a statisztika sem listázta. Pedig kiégett, tisztán láttam. Nem vágom...
Utoljára szerkesztette: Death Rattle, 2020.02.06. 19:54:24 -
#90315 Gratula az első online győzelemhez :)
Én is általában csak nyomok egy gázt és megyek árkon bokron át, de soha nem ütköztem még felszállás közben senkivel mert arra figyelek. Bombázóval mondjuk nem, annak kell a teljes kifutó.
Nincs igazából szabály, tedd ki a helyzetjelzőt fel/leszállásnál hogy lássanak, és figyelj a többiekre.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2020.02.06. 06:27:46 -
Death Rattle #90314 Gyakorolgatok a Wings of Libertyn. Tegnap megvolt az első kill, egy Yakot lőttem le Bf-110E-vel. Egy élmény volt ! Mondjuk én inkább JaBo-zok 190-essel vagy csatarepülök a Hs-szel.
Észrevettem hogy a repterek kissé kaotikusak. Ha van kiépített kifutó akkor a fele banda kigurul és felszáll, míg a másik fele rögtön motorindítás után nekilódul aztán megy "tökön-babon" meg persze az éppen guruló társain keresztül. Törve magát és a társait egyaránt...
Erre van valami hivatalos szabályzat, vagy íratlan szabály ? -
#90313 Hordozó most még nem lesz, de csatahajók, cirkálók igen, amikhez meg rohadtul nem lesz tanácsos közel menni. Ezek a torpedók tudtak úszni jó pár mérföldet, meg kell majd tanulni messziről indítani. -
Lysandus #90312 Ó! Egy hordozó már kellő motiváció lehet ahhoz, hogy az ember kitanulja a bombázó szakmát. :) -
#90311 -
Death Rattle #90310 Aha, ez tökéletes. Szerencsére nagyon jó az angol tudásom, értek mindent. Köszi. -
#90309 Általános nincs, minden gépé egyedi. Minden gépnél figyelni kell az rpm-et, prop pitch+mixture szempontból az Fw 190-nel és a Me 109-cel nem kell törődni, a többi gépét meg amint régebben írtam, a briefing/specification-ban megtalálod. Ott le van írva mindegyiknél hogy mire kell figyelni, mi automatizált és mi nem, és hogy mik a határértékek, mekkora rpm-hez mekkora nyomás tartozik, stb.
Itt össsze van szedve minden:
link
Ha esetleg nem tudsz angolul és konkrétan egy vagy két gép érdekelne akkor lefordítom neked, de arra nem vállalkozom hogy mindet mert az baromi sok adat :)
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2020.02.04. 20:34:41 -
Death Rattle #90308 Amúgy van valahol valamiféle általános leírás a motorok kezeléséről ? Mixture control, RPM, Prop pitch, hűtők, stb.
A német gépeké érdekelne leginkább. -
Death Rattle #90307
Multiplayer szerverek :
Knights Of The Air és Wings of Liberty -
#90306 Mi ez a KOTA és WoL? -
Arhont #90305 Köszi. az IL"2 honlapján át tudom irni. Alapprobléma a WOL-al van. Azt akartam, hogy ott is működjön a dolog, ezért új regisztrációt csináltam alapból. Most meg a steamen (mert azon keresztül vettem meg szinte mindent) akartam egy új acountot létrehozni, de jelenleg nem engedi. Volt aki azt mondta, hogy pár napot várni kell, mire ez az egész átfut az orosz rendszereken, de én már tényleg nem értem. Nevet változtattam már korábban is, de a WOL nem fogadta el, ha ott át akarom irni server error 500-at ir. A többi szerver engedi. Mivel viszonylag sokat játszik a csapatunk a WOL-on, én is elég szép eredményeket érek el, ezért akartam, hogy ott is adja hozzá az én eredményeimet a csapathoz. Mivel a sima névváltoztatás nem volt elég a Wol-nál ezért gondoltam, hogy csinálok egy új regisztrációt.