91398

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
  • PhantomAss
    Na ezt nem tudtam hogy ilyen összefonódások vannak nálatok.
  • VO101Tom
    BoS is és a CloD is az 1C kiadóval áll szerződésben, az 1C-nél vannak az Il2 jogai, amit mindketten használunk. Teljesen nyilvánvaló, hogy a kiadó nem engedné, hogy egymás alá tegyünk bármiben, de nem is akarunk, abból senkinek nem lenne haszna. Ráadásul a TF-et Jason vitte be az 1C-hez, az ő ötlete volt nekünk szerződést ajánlani (oké, neki is érdeke volt hogy a TFS moddolásait az 1C kontroll alá vegye), és bár nem a főnökünk, a TFS vezetése és Jason szokott egyeztetni a napi/heti dolgokról is.
  • Death Rattle
    Erről írtam a minap.
    Kegyetlen így, van benne javítani való tutira. Az eleve tankelhárító célra fejlesztett Hs-129 MK-103-asával is szarrá kell lőnöm az új üzemanyagszállító teherautókat hogy méltóztassanak kigyulladni. A Katyusákat sem olyan egyszerű felrobbantani mint eddig de az még istenes. Én is remélem hogy kissé átgondolják ezeket a dolgokat mert hát :

"Ah, micsoda idők, amikor mindenféle jöttmentek kényükre-kedvükre NI-t mondhatnak az öregeknek. Átok ül ezen az országon, itt már semmi se szent! Még a rekettye tervezők és berendezők is gazdasági stressz alatt élnek a fejlődés eme szakaszában."
  • PhantomAss
    Aham, így már érthető. Csak fura volt egy kicsit hogy a másik cég portékáját ajánlgatja :)
  • Zpogi
    Ha jól emlékszem anno volt is ilyen megállapodás közöttük, hogy Jasonék nem mennek Afrikai hadszíntérre, Tomék pedig a Csendes-óceánira.
  • PhantomAss
    Jasonnal (IL2 producer) volt egy kérdezz-felelek a minap és megemlítette a CloD új Afrika mapját is. Asszem nem szeretnének konkurenciát állítani egyelőre :)
    Q: Is it planned to expand the line of "Battles ..." to an earlier side: France 40, Africa, USSR 41 (Odessa, Leningrad, Sevastopol), the Finnish War (39-40)?

A: Jason: About new Battles, as I stated above, I have nothing new to report. I of course always want to make more theaters, but you should also check out Team Fusion’s new North Africa add-on for Cliffs of Dover. They have done some cool stuff with some new planes. Stay tuned for more info about that product soon.
  • VDomino
    Azt írták reddit- en, hogy tudnak a hibáról, és dolgoznak rajta.
    Utoljára szerkesztette: VDomino, 2020.04.16. 21:27:52
  • PhantomAss
    No az Il2 ebben a formában szinte játszhatatlan mióta kijött a legújabb patch. Legtöbbször láthatatlan gépek lőnek, senki nincs a közelben és miután lelőtt megjelenik az ellenfél gépe :)
    Remélem hamar kiadnak vmi javítást mert ez így nem okés. Emlékszem ez a bug (vagy feature) már régebben is előfordult, nem igaz hogy nem tudnak valamit csinálni vele.
  • VO101Tom
    Köszönjük :)
    A Wellington külső modell már a játékban volt, ahhoz nem nyúltunk (festések persze lesznek újak), a belső viszont teljesen új (lövésztornyok is készen vannak), egy cseh és egy amerikai srác csinálta.
  • Lysandus
    Ez állat!!! Nagyon szuper lett. A hangok meg elképesztően jó lettek!
  • Nohab
    Csak annyit felejtettél megemlíteni Péter, hogy te voltál Mesterekmestere. Így még talán valaki felismer innen a fórumról :)
  • LeonSilver
    Hát ez qrva jó!
  • PhantomAss
    Ezt már az alapoktól ti csináltátok, full 3d klikkelhető fülkével?
  • messerharcos3
    Sziasztok! Talán emlékeztek még rám :D Offolok kicsit, remélem nem bánjátok. Hátha tetszik valakinek, a youtube csatornámon vannak még egyébb modellek is. A videó leírásból le lehet minden szükségeset tölteni ahhoz, hogy megépítsétek, ha kedvetek tartja. link
  • messerharcos3
    Sziasztok! Talán emlékeztek még rám :D Offolok kicsit, remélem nem bánjátok. Hátha tetszik valakinek, a youtube csatornámon vannak még egyébb modellek is. A videó leírásból le lehet minden szükségeset tölteni ahhoz, hogy megépítsétek, ha kedvetek tartja. papír BAC Lightning
  • VO101Tom
    Wellington testflight. Most már lesz értelmes nehézbombázójuk/torpedóvetőjük az angoloknak is.
  • PhantomAss
    Én nem igazán látok különbséget, érzésre ugyan az mint volt.
  • mustangdc3
    én is próbálgattam de a wol-on, laposan a fák fölött mentem a légvédelmi ütegekre, még lőttek is felém de megúsztam épségben. igaz h kis repteret támadtam csak eddig így
  • Death Rattle
    Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok !

Nos, mi a véleményetek az új sérülésmodellről ? Nekem egyenlőre annyi hogy repülőteret támadni mostantól nagyon veszélyes dolog. A minap gyakorolgattam a MetalWar szerveren, Fw-vel és Stukával lőttem-bombáztam a krasnodari repteret. Mondanom sem kell elég drasztikus eredménnyel. Rám nézve legalábbis : kb. minden második rácsapásnál lelőttek mint a sz**t. Tök mindegy mivel, honnan, milyen magasságból, szögből csaptam rá vagy merre, milyen magasságon próbáltam eliszkolni, szinte mindig eltaláltak.
    Legalább van kihívás...
  • Lysandus
    Az Fw-190 a D-FWAA, egyike annak a 20 A8 replikának, amelyeket a 90-es évek végétől készítettek. BMW 801-es motort már nem találtak hozzájuk, a legtöbbet - ezt is - egy Svecov AS–82 orosz motor hajtja (ezek változatai voltak a La-5-ben). Ami az M-62-es továbbfejlesztése, amit pedig az Ancsákban lehet megtalálni. Még a hangja is hasonlít az Ancsához, és ez nem véletlen. :)
    Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2020.04.07. 23:59:44
  • VO101Tom
    Atag TS új szerverre költözött, az új IP: 104.153.108.10
    jelszó, port, minden más változatlan.
  • LeonSilver
  • PhantomAss
    A próbaváltozatot le tudod tölteni, ha érted mire gondolok :) Aztán eldöntöd kell-e, de szerintem azt mondod kell.
  • sakkay
    Havernál néztem-tényleg nagyon jól néz ki-ha majd akciózzák megveszem. Kb 1 év :)) Amúgy a cv1 gyalázatosan néz ki a reverb után..
  • Death Rattle
    Van valahol jelmagyarázat, leírás vagy lista a játék információs ikonjairól ? Azokról amik a képernyő jobb oldalán jönnek fel. A motor menedzsment miatt kérdezem, próbálom kihozni a legjobbat magamból, és még van jó pár kérdés amire nem jöttem rá.
  • PhantomAss
    off, de ez a Half Life Alyx qrva jó a reverbbel :)
    Ez az első fps amit kipróbáltam, a kontrollereket most vettem elő a dobozból. Nagyon jól megcsinálták a kezelőfelületet, 5 perc alatt megszoktam az irányítást.
    Aki teheti próbálja ki, nagyon tuti.
  • sakkay
    Nézd, a helyzet az, hogy kb. egyről beszélünk azzal a kitétellel, hogy mivel
    a. totál új rendszert csinálnak, alapjaitól újraprogramozzák a minden is, és még nincs egy kicsit is működő alap
    b.MI a faxt tudsz kezdeni ebben az időszakban olyanokkal, akik a már kész programmal tudnak szöszölni, és hadjáratot készíteni?
    Érted? Jó ha pilóta vagy, csak ha a gép még darabjaiban van, semmi értelme, hogy ott lebzselj az alkatrészek körül
  • VO101Tom
    Köszi az infót, a BoS hadjárataival nem vagyok képben :)
  • VO101Tom
    Ezt nem értem, milyen munkája vált feleslegessé Reddognak? Ha lenne egy din. hadjárat, az pont hogy rohadt sokat segítene nekik, hogy azon szervezett eventeket futtassanak. Attól, hogy dinamikus hadjárat van egy térképen, attól a hadjáratot még el kell készíteni, a szemben álló feleket paraméterezni, kiválasztani a célokat, felépíteni a teljes keretét, hogy az adott térképen épp milyen háború is folyik, milyen gépparkkal, melyik évben. Ez sehol nem automatikus, de kell is, hogy ilyen szinten beállítható legyen.

A DCS dinamikus kampány legelső béta verzióját mondta Wags körülbelül 2021-re valamikor. Amikor Wags is azt mondja, hogy majd évek múlva lesz belőle valami (2019 végén volt erről szó), akkor nyugodt lehetsz benne, hogy senki, de még CEO szinten sincs senkinek lövése sem arról, hogy mennyi munka kell hozzá, az mennyibe fog kerülni és mikorra lesznek kész vele. Lehet, hogy 2022-ben már azzal repkedünk, de lehet, hogy még 2025-ben sem. A dinamikus kampányhoz gyakorlatilag DCS 3.0 fog kelleni, a játék alapjait annyira át kell dolgozni. Nem mondom, hogy lehetetlen megcsinálni, nyilván ha rászánják a pénzt és a fejlesztést, akkor bármit megcsinálnak, csak épp azt nem látom, hogy most tényleg lenne erre pénz és szándék.
  • sakkay
    A DCS dinamikus kampánya még csak készül, de már hivatalos. HA viszont ennek tükrébe nézzük-és ede "2 hét és kész" világában, Reddogék munkája feleslegessé is vált. Gondolom még csak most van a teljesen alapokról kezdett gerinc lefektetés.
  • sakkay
  • Paladin
    TAW-nak most volt egy rövid, két mapos kampánya a nyugati oldalon a Bodenplatte-nak köszönhetően. Következő rész ugye Normandia lesz, úgyhogy ki lehet majd bővíteni.
    Ha minden igaz az a terv, hogy egyszer kelet, egyszer nyugat megy majd felváltva (gondolom Normandia után).
  • VO101Tom
    Meglátjuk. Reddogék (tudod, akikkel az a qrva nagy anyázás volt 2018-ban Storm of War fórumon) nemrég facebookon bejelentették, hogy DCS-ből jönnek vissza CloD alá campaignt csinálni. Igazat megvallva ezen nincs sok mindent magyarázni, amilyen csúnya volt már a szitu amikor átvonultak DCS-be, amennyire elszántan akarták megmutatni, hogy ott is felépítik ugyanazt az online eventeket és közösséget ami akkor futott SoW-on, engem nagyon meglepett ez a lépésük. El lehet képzelni mennyi és milyen problémákba futottak bele, amíg eljutottak odáig, hogy ilyen előzmények után visszajönnek CloDozni. Mondjuk azzal tisztában voltam már előtte is, hogy a DCS erre a típusú hadjáratokra nem alkalmas, a BMS Falcon Online szervezője is megpróbálta ugyanezt, csináltak szervert, szerveztek PvP hadjáratot, de ők hamarabb fel is adták mint a SoW (nekik volt hova "visszamenni" ), azt mondta AS, hogy a DCS júzerek általi programozhatósága a fő gond, mert bugos, komplikált, és a töredékét nem tudod megcsinálni amit máshol meg igen. A CloD editora C#-al annyira szabadon programozható, hogy Reddogék csináltak angol előrejelző radarhálózatot, rendes online felülettel, kidolgozott interfésszel, ami a SoW hadjáratok alatt használtak is. Ilyet esélytelen, hogy máshol megcsinálj.

Nemtom hogy online PvP hadjáratokkal a BoS hogy áll, de az angolszászoknak a Keleti-Front nem annyira érdekes, mint ahol voltak angolok vagy amerikaiak. Ahogy az Oroszoknál meg a CloD-os BoB nem túl népszerű. Remélem Afrikát azért megnézik ők is
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2020.03.24. 22:40:58
  • VDomino
    Nem igazán, mert máshol is van. De minél több, annál jobb, már csak repülni kellene .
  • sakkay
    Az nagyon faxa lenne. ezzel ki tudtok tűnni a piacon!
  • VO101Tom
    VEF, Bellum War és ezekre emlékszel még régi il2-ből? Azokhoz hasonló, csak ennek saját szervere van, azon fut, de ugyanúgy a játékosok repüléseitől függ a hadjárat alakulása. Egy spanyol csapat csinálta még pár éve, amit a TFS-nek felajánlottak, mondjuk mostanában nem hallottam róluk túl sokat. De legutóbbi infóm szerint lesz ilyen is.
  • sakkay
    Köszi, mi is pontosan az online war?
  • VO101Tom
    Hát passz. Nincs igazán rálátásom, hogy ők hogy haladnak és mit csinálnak, online war az lesz (ha minden igaz) és offline küldetéscsomag is készül (ha minden igaz), de ezt valszeg csak kiadásnál fogom látni én is, hogy végül mire jutottak (nem repkedek a beta-val, mert ahhoz túl sok a meló, így sincs időm már másra).
  • repvez
    Igazad van, nem gondoltam a különböző loszerekre. De ezért nem egy ember csinál mindent hanem több embert ötletel vagy adja össze a tudást infót.
    Jó lenne ha ha tudnék programozni, mert el tudnám vele ütni az idöt saját ötleteim megvalósítására , de ad-hoc jelleggel nem sikerül egyedül nekiállni.