IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sg forum , IL2 STURMOVIK topic házi dogfight versenyének bajnoka, hivatalos ÁSZ PILÓTA cím jogos birtokosa
csodálatos <#gonosz1>#gonosz1>
Sg forum , IL2 STURMOVIK topic házi dogfight versenyének bajnoka, hivatalos ÁSZ PILÓTA cím jogos birtokosa
GOOBY, pls
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Viszont lehet kell vennem egy házat, mert a elülső hang kimenet is gagyizik, meg az egyik első usb is tönkre ment. Nem szeretném ha valami kóbor áram szétbaxna valamit. Ja, nagyon faszán megy a hueyen minden<#alien>#alien>, még a géppuska fejfordítás is track ir-el!
Mentségükre legyen szólva, tényleg kiadás közeli állapotban van, ha meg úgy érzik, hogy még kell akár pár hónap, csinálják-főleg úgy, hogy bármikor repülhetem<#vigyor0>#vigyor0>. Inkább, minthogy szar állapotban nyomják ki. Mint sokszor mondtam, ez ugye nem zsákba macska, teli van videóval a youtube. A kiadásnál már nem lehetnek olyan dolgok, amiket a fizető béta teszterek, még kénytelenek elviselni.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Viszont min HG szeretnék valamit közölni a nagyérdeművel. Sajnálatos módon ÉN (ha tetszik, ha nem) érzékeny vagyok a helyesírásra.
A néhai lineage2.amnesia.hu látogatói tudnának erről nyilatkozni 😄 Kicsit megpiszkáltam a fórum motort és az ilyen szavakra, hogy:
-ien
-oan
-muszály
... stb, a motor azt írta ki, hogy buta vagyok és primitív 😄
Egy szó mint száz, tiszteljük meg egymást azzal, hogy próbálunk helyesen írni!
Nem fogom senki vérét venni ha szarul ír (elütés például nem számít annak), csak... lesz egy véleményem az illetőről 😉
Valamint tökéletesen egyetértek azzal, hogy amit csak lehet az próbáljuk meg magyarul írni.
Pénteki frissítés a BOS-nál lő pálya tesz elemzés miatt állítólag-van szerintem más is a dologban-minden lövedék nyomjelző lesz..mint ahogyan azt egy itteni fórumozó-legalábbis úgy emlékszem, vagy Sanyonál olvastam talán-megjegyezte, lézer háború lesz.<#vigyor>#vigyor>
Ja és igen...van 100 fős szeró!
Ennyit arról, hogy lehetetlen.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.10.02. 20:55:33
Kérek mindenkit tényleg zárjuk le<#kuss>#kuss>, Amaymon megy repülni, de ha nem az sem baj.
Eztán pedig, mint ahogyan eddig is, Artivizsla reggel berakja a képeket kávéhoz, Laca fikázza a BOS-t vagy ami épp aktuális, én védem, és minden kedves ős, és nem ős fórumozó dobja a témáit ami csak eszébe jut! Én imádom a harc minden formáját de ez nem ehhez a fórumhoz méltó két nap volt. Köszönöm.
Gyere fel ATAG-ra. Nincs abba semmi szégyen ha lelőnek. A minap nekem sem ment. 3,valamennyi győzelem melett 8 halálom volt. (4 felszáűllás közbeni támadásból, 2 saját balfaszságom, 2 ellenség légigyőzelme.) jobb volt a srác. Nem szégyellem. És mégis jól szórakoztam. Gyere fel és együtt talán csapatban jobban fog menni. Persze a kérdés még adott. Tudsz-e jönni. ( nem idő miatt.)
Hajdanában volt 1 gyerkőc. G-50 el reppent. Így kezdte. 0-24 Ma már a kitartásának köszönhetően 24-0 az aránya.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.10.02. 20:32:10
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Pedig sztem itt senki nem éli meg szégyenként ha valaki lelővi. egyszerüen elkönyveli, hogy jobb volt az ellenfél vagy nem figyelt eléggé. ÉS nem azért vanank a lista élén mert kiismerte a pályát és gyorsaban lő, nem hanem azért mert sokat gyakorolt tapasztalat és tudás van mögötte.
Amaymon : Ha te nem így látod, kérlek ne kezd bizonygatni az ellenkezőjét én nem vagyok pszichológus, nem tudok segíteni neked ebben.
Nem mondom, hogyha valaki paranoiás, akkor a mai világban nincs akár még igaza is, de nem azért fognak lelőni, mert te vagy az, hanem mert látnak egy enemyt, és megtámadják, az lényegtelen, hogy ki ül benne. Ha pedig baráti gépben üldögélsz, akkor megnyugodhatsz, nem divat az itteniek között a teamkill. :-)
Nem mindenki reagal ilyenekre ugyanugy.
Mondjuk engem nem huzott fel, ha nalam pl valaki jobb az nekem mar semmit nem jelent. Van eleg mas problemam a maganeletemben hogy ez fontos legyen. De ettol fuggetlenul el tudom fogadni amit irtal.
Mert gondolom csak így történt ha itt így írták!
Amaymon, feldobtad a labdát, mégpedig ebben a hozzászólásban --> http://sg.hu/forum/uzenet/1003898951/78222 , reagáltak rá páran, többek között én is, hogy legyen 1v1. Választ nem adtál, emiatt úgy érzem, hogy csak húzod az emberek agyát, feleslegesen fosod a szót.
CloD-os elitista hozzáállás? Pogi írta, hogy gyere, és repülj velünk ha van kedved, válaszra sem méltattad, de az észosztás az nagyon megy.
Most meg savanyú a szőlő? Csak nevetni tudok a hozzáállásodon.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Kicsit olyan érzésem van a sráccal kapcsolatban mint amikor valaki kopogás és köszönés helyett berugja az ajtót és közli,hogy mostantól itt mindenki kussol mert én mindent tudok,mindenhez értek.... Az ilyen mindenhez sokkal jobban értő emberek meg nagyon hamar kiverik nálam a biztosítékot...
Én meg ilyen őszinte gyerek vagyok aki megmondja ha valami nem tetszik.
Mondjuk az azért mutatja a probléma szintjét ,hogy az itt töltött nyolc év alatt ő az első aki ezt elérte.
Sajnos a gépem meg a repülős cuccaim otthon maradtak,mert már rég kihívtam volna, annak ellenére,hogy én már nagyon rég csak DCS-t repülök.(tableten meg nem fut)
Megkérném valamely kollegát, repüljön egyet a sráccal had nézzük meg mit tud.
Ha tényleg van mire hintenie az észt én leszek az első aki megköveti!
A Béna.
"csak finoman jelezni akartam,hogy fejezd be az arcoskodást..."
Fene nagy ego-d van. Igyál már egy sört és nem tűnik arcosodásnak, amit írok 😊
Megjegyzem az mi szerinted, amikor egy században nem engedik hogy lelőjenek? Bármit csinálhatsz, de nem lőhetnek le. Na olyankor hol húzod meg az ego határát? Ki irkált ilyeneket ebben a topikban, hogy lelőttem aztán visszajött az ellenfél, de az már nem számít, mert lelőttem. Az elitista hozzáállás pont, hogy a CloD-osok felől ömlik, akik azon versengenek, hogy leginkább ne küldjék földre őket egyszer sem. Na de egy combat sim-nek nem az a lényege? Ettől fene nagy egojuk lenne? Fura alak vagy te. 😊
Én kérek elnézést. LoL
Nem nyelvtan, csak finoman jelezni akartam,hogy fejezd be az arcoskodást... Már a kezdő hozzászólásaid is eléggé alacsony színvonalra utaltak, de sajnos a folytatás sem lett jobb.
Most komolyan srácok csak engem irritál a srác?
Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2014.10.02. 17:35:10
A Béna.
Gondolod hogy ezzel nem vagyok tisztában?
"Egyelőre még úgy gondolja, hogy ha elárulja a hívójelét, akkor mindenki ráront, hogy lelője."
Nem ez a fő szempont, de nem tagadom benne van a pakliban.
"A zsargont meg amit használ én se értem."
Nem engedték be a külsős szervereket hétvégén, csak a hivatalost. Így a duel szerverek vagy missionok, pl. ami a syndicatesquadron.org szerverén fut nem volt elérhető.
Nem már, ne jöjjön elő a fórum reflex, hogy kötekedünk a nyelvtannal. Lejárt lemez, unalmas.
1. A felsorolásban nem szándékoztam a fejlesztők eredeti kijelentésein változtatni, ezért copy-paste egy pinned topic-ból <#nevetes1>#nevetes1>
2. a 3rd-n fennakadni egy internetes fórumban számtech szlengben a mai korban vicces, nem barlangban élünk.
A zsargont meg amit használ én se értem. (3rd party server, wtf?) Úgy látszik ebben a "klán" rendszerben szocializálódhatott, itt meg a többség századokban.
Apropó, a TS új címét (ha van) és jelszavát átdobná valaki priviben nekem?
Köszönöm!
1/3_vszd_Tazar
Könyörgöm valaki csináljon már vele egy 1v1-et.
Hátha észhez tér...
Azt meg csak megjegyzem csendben,hogy nem keverjük az angolt a magyarral,vagy magyarul írd vagy angolul.
Téves hiedelem ,hogy ettől majd mindenki azt hiszi ,hogy te aztán igazán értesz itt a dolgokhoz.
Ahogy te használod úgy sokkal Inkább szánalmas...
A Béna.
Hol írok én ilyet?
"Csak jelezném: nemrég itt megkínált egy kollega egy elég megalázó 5-0 ra"
Ezt honnan veszed, mert leírta valaki? 😊
Az ingame nevem nem ismert akkor hogyan? Nem dueleztem még senkivel.
www.smart-bus.hu
"Sosem játszottál ellenem, amíg ki nem próbálod előítéleted van irányodban, ez a gyengéd. Alá becsülöd az ellenfeleid, ezt soha ne tedd (!), mert nemzetközi porondon edződőm a mély vízben. Több, mint 2 éve repülök szim szerűségekkel, aktívan tudatosan tanulmányozva a légi-harc taktikákat. Ennyi idő alatt ragadt csak tán rám valami. Hidd el az alap trükköket bármelyikben többé-kevésbé elsajátíthatod, csak a metagame más. Azt pedig meg kell tanulni. Igazság szerint az sg bajnokság frissítő elem lenne a fórum életében. Túlságosan elkomolyodott a topik, elszakadt a realitásoktól, vágyálmoktkal, extrém teljesíthetetlen elvárásokkal van tele. Mondhatni elszállt a fantázia irányába. Ha van cél van csapatszelem, apró lépésekkel kell kezdeni az építgetés, aztán meglátjuk mit lehet kihozni belőle. Abszolút negatív motiváció nélkül l*sz*r az egész."
Ehhez képest most azt írod nem repülsz mert nem érint meg és nem a te világod...
Akkor honnan a fene nagy tudás youtube videokból?
Csak jelezném: nemrég itt megkínált egy kollega egy elég megalázó 5-0 ra ,amit elfeledtél kiírni az aláírásodba.
Ehhez képest még mindig nem vettél vissza sem arcból sem stílusból ,neked ilyen feltünési viszketegséged van vagy mi?
Bocs, nincs bennem bántó szándék de nem szeretem a komolytalan embereket....<#nemtudom>#nemtudom>
A Béna.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2014.10.01. 22:09:30
BO5 vagy 1v1 nélkül is bizonyíthatod ügyességed, pl. online repkedések alkalmával. Ha gondolod megadom a Ts címünket is.
Vérdíjat jelentős személyekre szoktak kitűzni.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.10.01. 20:15:42
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Azt még Decsov, meg Széles sem adta volna.(ha tudod miről beszélek) Sem Újlaki, sem Borsi, sem Fodor.<#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.10.01. 20:13:26
www.smart-bus.hu