91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lacusch69 #81004 Ha annyira akarna, regisztrálhatna más néven.
Bár még mindig tartom a véleményem, hogy költözzünk át az Index prop. repszim topikjába. -
#81003 off:
most lattam pm-ed, valaszotlam ra
on: -
kontrabrake #81002 kitiltotta 3 hónapra egy jonika nevezetű moderátor
milyen szűz lányról karattyolsz? -
#81001 -
sakkay #81000 Baxki...sajnálom. -
#80999 Eladó:
- Logitech G940 (szinte új, alig-alig használtam) 60 000,-
Plusz posta.
Vagy a jövő héten pénteken megyek Szombathelyről Orosházára és akkor el tudom vinni ha útba esik (szhely-győr-bp-stb..).
Semmi baja, egyszerűen nincs időm játszani, röpcsizni.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2015.01.17. 22:00:31 -
artivizsla #80998 Már olyan rég él együtt a párjával, hogy kizárt, hogy időközben ne engedne az elveiből. Ezt egyik asszony sem engedné meg. :) -
Solt #80997 Laca aláírása volt egy időben, hogy "az elv olyan mint a fing, tartjuk amíg tudjuk". Remélem már alaposan csikar a hasa... :D -
#80996 Oké Kiru -
artivizsla #80995 "...Ismeritek Lacát. A legritkább esetben csinál segget a szájából. Azt mondta, hogy nem jön vissza. Én remélem, hogy majd igen, de nem lepődnék meg azon sem, ha tényleg távol maradna..."
Dehogy nem , az ember az élete során sokszor megváltoztatja a véleményét. Pl. kiskorunkban minden fiú mondta, hogy nem szereti az alkoholt és a lányokat, aztán ez is hogy megváltozott az idő előrehaladtával, mi lettünk a 10 millió alkesz országa ! :)) -
artivizsla #80994 Kéreti magát, mint szűz lány a nászéjszakán ! :)) -
Feró Flex #80993 Lacával mi van emberek??? -
Lysandus #80992 A sárkány fém részei maradtak meg, nem? És tulajdonképpen egész jó állapotban... -
#80991 -
Valka78 #80990 A "gyári" kiadás.
Egyébként: Balaton map
vévévé.sas1946.com/main/index.php/topic,38899.0.html
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2015.01.17. 11:30:11 -
#80989 nemtom mi az a vanilla -
Valka78 #80988 A fórumon mintha azt írták volna, hogy kompatibilis a vanillával. Akkor talán a hsfx-el is össze lehet hegeszteni. -
#80987 #DBW mappába másolod,nem kell a JSGME -
#80986 Ha gondolod adok "leckéket" 46-al. :) -
Valka78 #80985 Ez engem is érdekelne.
Valamint úgy emlékszem anno egy magyar srác megcsinálta a Balaton map-ot rendesen. Az nincs meg valakinek esetleg? -
Frenky #80984 Sziasztok! Gondoltam ide is beírom, hátha valakit érdekel :-) Esemény a DCS World MAGYAR Felhasználók FB csoportból idézve...
Akinek van kedve/ideje vasárnap 10:00-kor, jó lenne egyet repülni, lehetőleg 2.VH.-s gépekkel, de természetesen más gép is jöhet.
Az ingyenes TF-51D_vel, P-51D_vel, FW190_el és a BF109_el. Van egy WWII AirShow mission_om, ha valaki hostolná, jó lenne.
A saját TeamSpeak szerverünket ajánlatos használni. Mehetünk a Virtual-Aerobatics szerverre is, ezen minden gépet tudunk használni.
Egy csapatépítő repülésre gondoltam, ahol segíthetnénk egymásnak, mit hogyan kell csinálni, stb. Aki még úgy gondolja, hogy nem akar/tud a többjátékos résszel repülni, azok természetesen jöhetnek spectator/nézőként is :-) TS-re is csatizzatok. Kérdéseket itt írjátok meg, biztos tudunk segíteni egymásnak. HUNter
CsapatÉpítő Közös Online Repülés - Vasárnap 10:00-tól
-
croatianus #80983 Há', hogy működik ez a térkép. -
#80982 Ha lesz folytatása a clodnak, vagy valami jobb tűnik fel a színen, akkor talán visszatérnek a régi tagok is. -
#80981 Tudom, hogy tudod ;) -
#80980 mire gondolsz? -
kontrabrake #80979 -
kontrabrake #80978 neeeem , nem avult el hanem csak megöregedett egy kicsit,
az il-2 az ősanya, ő szent!!
http://youtu.be/zJTshD6kmiw?t=1m13s
Utoljára szerkesztette: kontrabrake, 2015.01.16. 00:28:44 -
croatianus #80977 Ez má döfi!
És akkor ezt hogy? JSGME-vel? -
sakkay #80976 Tudom. -
#80975 Stalingrad -
#80974 Nem fog. Egyrészt ki van még tiltva, másrészt mint mondottam, nem csinál segget a szájából.
Dumálok Vele, lényegében ezt mondta. -
sakkay #80973 Sajnos nem írhatom, mert nekem ez kevés így..habár ha Laca erre előbújik, még az is lehet , hogy belekezdek mégis -
kontrabrake #80972 meg mert mondjuk este van ki-ki nyugalomban -
Szepy2884 #80971 Láttam már a munkáit de nem igazán tudtam hova tenni.
Nem tudtam eldönteni, hogy Kocsist "másolja" vagy esetleg Kocsis másolja őt?
Bevallom felületesen legyintettem és tovább léptem. A porté filmre pedig te hívtad fel a figyelmem és ez mindent helyére tett!
Mindegy kinek milyen a bőrszíne, milyen a végzettsége, csak az számít hogy milyen az embersége.
Ez az EMBER pedig nagyon egészséges életszemléletű. Sokan tanulhatnának tőle. Én már is tanultam.
Svájci kés acélja. Nevezhetjük bárminek nem egy atom villanás ha acél buziként tekintünk rá. Amolyan 420HC, Sandvik, tulajdonságúnak mondják. A 440A-tól azért jobb. Nekem mindegy is. Kispolgári használatra bőven elegendő. Legalább is én evésre használom. Ha tankot akarnék hámozni akkor előveszem a CPM S30V porkohászati űberacálomat vagy a VG10-es csodaacélomat
Utoljára szerkesztette: Szepy2884, 2015.01.15. 21:37:22 -
artivizsla #80970 Majd sakkay megint leírja, hogy milyen jó lett a BoS és annak úgy sem fog tudni ellenállni...:) -
artivizsla #80969 Ez melyik térkép ? -
Lacusch69 #80968 Van Victorinoxom (szerencsére nem 2354263452356 funkciós, és nem piros hanem fekete színű), annyiból jó, hogy gyorsan megfelelő élt tudtam rá húzni egy gyémántos fenőacéllal. Meg nem túl ijesztő, ha nyilvános helyen előveszem.
Most EDC-re egy Spider's Steelem van (Spyderco utánérzés, 1000Ft körüli összeg a Vatyerkán licittől függően). 440-es acél (valószínűleg "A"), de az árához képest kifejezetten jó.
Bár a 12c27-es pengéjű Morához képest a kanyarban sincs... (Ami skandináv élezés egyébként is.) -
Lacusch69 #80967 Köszi, ötletnek jó, a bicskák kifogástalanok, de nem használnám őket EDC-re. Már egy Herbertz elhagyásától is napokig a plafonon voltam, ettől meg egyenesen infarktust kapnék... -
#80966 -
#80965 Laca küldi őket.