IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk, amióta tudom, hogy a csipogásoknak kőkemény értelmük van, elég fontosnak tartom azt az 1 pittyenést.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.10.04. 10:57:55
Az hogy az elolapi usb-vel gond van lehet az alaplapi port miatt. Probald meg masik csoportra tenni. Alt 2-3 vezerlo van egy alaplapon. Lejhet az egyik meg zakkant mar. (en live linuxal szoktam megnezni hogy melyik port melyik vezerlohoz tartozik, pl sysrescuecd-vel)
Na igen sejthető volt , hogy az egy héttel ezelőtt publikált, néhány ember által tesztelt kampányt kaptuk meg. Azt írják a kódolás és a majdnem egybe állt rendszer finomhangolása a maradék egy hónapra marad. Egyébként szerintem volt egy ninja buff a 109-eseken, de nem a túlvezérelt lötyögés eliminálása.
Ha letörölted a játékot ,akkor rámész az IL2 forum oldalára, ott megkeresed a profil beállitást, és a downloadra klikkelsz, akkor letölti a setup.exe-ét amit majd futtatsz és ennyi. Tehát én nem a STEAMröl töltöm le hanem a hivatalos oldalrol, és képzeld mostmár 90% hát nem nagyszerű? :-)
A messer ugyonolyan szarul repül, de legalább levannak zárva a kigészitők meg a plusz skinek, mindez azért , hogy megszerezd valami kampány során. Most igy ennyi, sokat nem repültem vele mert hajnal kettő fele letöltöttem aztán csak gyorsan ránéztem, és ezeket láttan.
Van még betárazva pár darab, csak az alkalmakat lesem... 😊)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.10.03. 23:41:38
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
faszbukrol
Dev blog #81
Today we give you the single player campaign for the Early Access. This is the most complex game mode we have in BOS. It utilizes our mission generator logic, AI technologies, and all the content we’ve made.
Don't forget to uninstall the game completely today and download the new installer from your profile - after the update is deployed.
http://forum.il2sturmovik.com/topic/168-developer-diary/page-3#entry170076
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ez így is úgy is egy fos. Uff.
Tehát ha az alapjátékban lévő(kb13.800ft) BF-109/F4-re akarok tenni 20-as cannon-t
akkor mindenképpen a kb24.000ft-os verzió kell?Valaki világosítson fel mi van már!
És nem is volt apró betűs..
Utoljára szerkesztette: amigos5, 2014.10.03. 19:20:01
-IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad
-Silver Founders Tag
-8 Aircraft Included
-Special Aircraft Set – Not Included
-Special In-Game Label – Not Included
94.99-ért
-IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad
-Gold Founders Tag
-10 Aircraft Included
-Special Aircraft Set – Included
-Special In-Game Label – Included
Gratula...pff,hitelnél is rosszabb!Szórakoznak az emberek vágyaival!
Utoljára szerkesztette: amigos5, 2014.10.03. 18:53:58
A nem stamos verziót teljesen le kell törölni, és ha kijön ma a patch, újra kell rakni. Érkezik a kampány béta is a mai nappal.. A hivatalos megjelenési dátum November első hete. Azt mondják, nem akarnak egy végtelen bétát.
Én meg arról, hogy lehet ebből a szegmenséből (is) a játéknak a hibáit kiemelni, csak tudod ha objektív vagy, akkor te is láthatod, hogy a levegőben és a földön való ütközések kb. 100X jobban vannak lemodellezve a BOS-ban, mint a lent említett két-amúgy nagyon kiváló-szimulátorban. Melyikeket is repülöd?
Sg forum , IL2 STURMOVIK topic házi dogfight versenyének bajnoka, hivatalos ÁSZ PILÓTA cím jogos birtokosa