91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Na kezdi mán a személyeskedést .
    "amúgy ne idegeskedjen méltóságos uram annyit mert a végén még beszarik"

Látom bölcsebb nem lettél ,okosnak eddig se voltál mondható,így maradjunk ennyiben:)
    Jobb lett volna ha csendben maradsz együgyű barátom.
    Én is csak az illem kedvéért válaszoltam.
  • kontrabrake
    Engem sem érdekel a te mondandód, csak ha megszólítasz válaszolok, mert az óvónéni az óvódában így tanított.

"Akkor ezek szerint még nem volt szerencséd normális Joy hoz.Ez nem baj csak legalább ne oszd az észt."
    nem ezt mondtam, az ms sidewinder igenis jó joy. De a trhustmaster bizony túl tesz rajta minőségben!

Írok egy szemléltető példát hogy világos egyen:
    Ha valaki beül egy ferrariba, és azt mondja ilyen jó autóban nem ült még, pedig mercije van, az nem azt jelenti hogy a merci a szar!

Jó lehet a 'karattyol' szó nem kellet volna, de tényleg nem értem mit beszélt

amúgy ne idegeskedjen méltóságos uram annyit mert a végén még beszarik
  • lala42
    Visszaállt a világ rendje. Üdv újra itt. Gyere reppenni esténként. A pelenkásokkal meg ne foglalkozz. ( lehet némelyiket zaklatta az apja kiskorában)
  • PhantomAss
    vigyázz Laca mert elszalad egy modihoz és visszaeső leszel
  • LeonSilver
    "az meg csak magyarázkodik ahelyett hogy elküldené a csába a delikvenst"
  • Her Laca
    Szeva mesterem. Na nem fogok itt sűrűn irkálni,csak gondoltam tegyük helyre amit muszáj. Olvasni olvasom a fórumot,oszt ezek az anomáliák mindig felidegesítenek. Nem is értem miért érez késztetést egy idegen ,hogy beleszóljon olyanba amiről lövése sincs ,pláne nem ilyen hangnemben,és szokás szerint szegény Vizslát találják megint meg,az meg csak magyarázkodik ahelyett hogy elküldené a csába a delikvenst.
  • Lacusch69
    Na végre... :)
    Ráadásul a Vizsla képén levő csaj kb. az óvodában lehetett szűz. (Nem mintha baj lenne, 2hét ajtócsapkodás bárkinek megér...)
  • hrundibaksi
  • Solt
    Na jól van, helyre állt a rend... :))) Isten hozott Laca... ;)
  • Her Laca
    És hogy érthető legyek.
    Az alábbi beszólás karattyol kifejezése ami felbosszantott.
    "kitiltotta 3 hónapra egy jonika nevezetű moderátor
    milyen szűz lányról karattyolsz? "
  • Her Laca
    Akkor ezek szerint még nem volt szerencséd normális Joy hoz.Ez nem baj csak legalább ne oszd az észt.
    Másik. Ha nem érted Vizsla miről beszél vagy a nyelvezetét akkor bátran kérdezz,ne pedig kioktató hangnemben válaszolj. De sokkal jobb ha ebben a témában még se nyílvánulsz Szvsz.
    Ja.nem 3 hónap! Ezt a marhaságot honnan vetted? De ne is válaszolj.
    Ezt is csak azért írtam,mert már megint Vizsla mondandójába köt bele a legfrissebb reg, ez már lassan evidencia lesz itt úgy látom.Ergo ha okosat nem tudsz mondani, legyél bölcs, nem kell neked kommentálni mindent amit nem értesz. Uff.
    Tényleg ne válaszolj mert nem vagyok rá kíváncsi.
  • kontrabrake
    amúgy aki jó joy-t akar venni, annak ajánlom figyelmébe: thrustmaster t160000m, és ezzel kenje: MOLYKOTE EM-30L
    sima ms sidevinder , sidewinder 3, saitek st290 után állítom hogy ez a legjobb jostick amihez valaha közöm volt.
    üdv
  • kontrabrake
    nem értem a nyelvezetedet, bocsi
  • Fürtös
    Nekem egy plantronics van, USB-s, felrakod a drivert bedugod és megy.
    Gond talán annyi van vele,hogy a hátso kimenettel nem tud eggyütmöködni (nekem).
    Hátra be van dugva egy 2.1 rendszer előlapba meg az usb.
    A kettő együtt nem megy. vagy ez ,vagy az.
    De lehet ez csak nállam ilyen.

Plantronics 780
    Egyébként csak ajánlani tudom nekem több mint 2 éve megy hibátlanul.

Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2015.01.18. 21:32:11
  • sakkay
    Na úgy néz ki kell vennem egy usb-s fülhallgatót. Szarakodni kezdett a előlapi jack, mintha kontakt hibás lenne a mikrofon és vagy a füles. Vettem egy újat(tök egyszerűt amúgy), ugyanaz a gond. Kicseréltem a házat is-úgyis 10 éves volt, azt hittem elment az előlapi kimenet. A gond megmaradt. Most akkor veszek egy usb fülihalit'. Csak bedugom és kész, vagy kell valamit tudni erről?
  • PhantomAss
    szerintem a mechanikája ugyanaz a ketőnek, bár ez jobban néz ki.
    Én tegnap vettem egy másik fajtát 15e-ért, 25 ért megéri ez is, főleg hogy boltban 60e körül van
    csapj le rá én azt mondom
  • GaBika6
    Ez így van...
  • GaBika6
  • Romeo One
    Kis segítséget kérnék.
    http://olx.hu/hirdetes/saitek-combat-rudder-pedal-labkormany-szimulatorhoz-ID2YDd1.html#153996da4c]EZ a pedál mennyiben különbözik ettől.
    És a 25k mennyire korrekt ár?
    R.
  • artivizsla #81025
    PÜ-ben adsz egy árat a Track IR-re ? Kösz.
  • artivizsla #81024
    Azt írták, hogy egyébként nem volt pontos fegyver, mert belengett a szárnyon, de a képek tanúsága szerint azért a pilóták elég jól megküzdöttek evvel a problémával.
  • LeonSilver
    A G940 elkelt.
    Már csak a Track IR5 van eladósorban.
  • GaBika6
  • LeonSilver
    Laca kitiltása egyébként már lejárt. De nem kíván az ezsgén ténykedni.
  • Lacusch69
    Ugyan már, ez semmi sem volt ahhoz képest, hogy mennyibe került...
    (Ráadásul csak 5-8 év haladékot adott a fogaim egy részének)
  • Lysandus
    Üdv!

A joy engem is érdekelt volna, de látom már lecsaptak rá. A trackIR-t mennyiért adod?
  • artivizsla #81018
    Üdv a fedélzeten !

Hát pl. ő reá. Ne mond, hogy pár mélytányért azért nem érne meg ? :))

Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2015.01.18. 15:31:37
  • Papa01 #81017
    Oké főnök. :-)
  • Papa01 #81016
    Inkább nem közlöm a részleteket, de szerintem nagyon gusztustalan volt, meg a dokikat is meglepte a dolog, hívták, oda a másik kollégát, ment a suttogas, én meg majdnem kicsomagoltam a sportszeletet... kïnomban. :-)
  • Solt
    NEEEEEEEEE... ezeket spoiler-be, mert mindenkit a saját halottamnak fogok tekinteni... :DD
  • Lacusch69
    Hehe, kolléga...
    Fogíny levágása a fogról, fogtő megcsiszolása, fogíny visszavarrása?
    Nekem 2 nap szájzáram volt utána...
    Utoljára szerkesztette: Lacusch69, 2015.01.18. 14:28:15
  • sakkay
    Ok..szétvágott pofával' nehéz beszélni az igaz..majd max. elhümmögöd! De azért repüld a minyót, mert lehet lesznek páros küldetések is.
  • LeonSilver
    Jut eszembe... A Track IR5 is eladó.
    Ez a gamer set. Van hozzá a Track Clip pro is és a TrackHat is.
  • Papa01 #81011
    Jó lenne, de még a szóbeli kommunikációm a pénteki horror fogászati kezelés után nem az igazi.. :) Jövő hét P-SZ?
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2015.01.18. 13:29:55
  • Valka78
    És mik a személyes tapasztalataid? Ergonómiája milyen? Nekem nincs TR-em, szóval a POV kapcsoló kézreállóssága fontos. Pedálra szoktak még panaszkodni...
  • LeonSilver
    Azért nem szedtem ki a csavart, mert alig használtam a cuccot. Összesen nem mentem vele 10 óránál többet.
  • LeonSilver
    Az osztott gázkart szét kell szedni (le kell szedni az alját) és egy hülye csavart ki kell belőle szedni.
    Kicsit rövid a cukorspárga és ha az a csavar nincs kiszedve, akkor egy idő után a vezeték megadja magát.

Én más problémáról nem tudok. Pedál, joy, gázkar működik faszán.
    A firmware már frissítve van. Könnyű a gombokat, tekertyűket felprogramozni. Az FFB-t én így használom, de ez teljesen szubjektív.

Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2015.01.18. 10:33:50
  • Valka78
    Engem érdekelne a dolog, de úgy emlékszem sokan panaszkodtak rá. Elmondanád esetleg, hogy milyen hibákra lehet számítani? Főleg il2 '46-al tolom.
  • sakkay
    Este helizés Papa?
  • Papa01 #81005
    Szia friss reg! :)