91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
artivizsla #81084 Most futottam át a listát., nagyon klassz, köszi !!! -
Solt #81083 -
#81082 Találtam egy e-book oldalt, van egy rakás szakirodalom: Link
Utoljára szerkesztette: Willenbrock, 2015.01.21. 20:57:36 -
#81081 -
77pxdumbo #81080 Nem véletlen a japán kard legendás híre...
Izé én mikor kapom meg a beígért cuccost? -
77pxdumbo #81079 Üdv :)
Egy kérdés: a CloD támogatja-e a 21:9 képarányt? -
http://www.digitalcombatsimulator.com/en/files/1228668/ -
#81077 -
sakkay #81076 Nahát. Akkor nem volt hülyeség a szamurájhasonlatom . -
#81075 Az első az egy Spanyol talán a föld egyik legjobb borotva márkája. (ki gondolta volna )
A harmadik az Japán. És azt mondhatom,hogy ezeddig a legjobb amit valaha próbáltam,de több szakértő is azt mondja,hogy a Japó beretváknak nincs párjuk. Olyan élt lehet rátenni,hogy megijed tőle az ember. Mondjuk mit csodálkozok,mikor ami éles és vág azt a japók mindig is tökélyre fejlesztették. A német vasak se rosszak ugye solingen,de lófax a japán ,svéd vonalhoz képest. -
#81074 Hmm... első meg a harmadik igen csinos darab. -
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2015.01.19. 21:05:24 -
artivizsla #81072 Én inkább most nem írok semmit, mert egy rohadt nagy haleffal szeli a süteményt mögöttem, nem kockáztatnám meg, hogy elpattanjon nála most valami, viszont akkor neked most ez nem megoldható :
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2015.01.19. 20:38:43 -
Solt #81071 Az enyém felült a seprűre és lelépett két hétre... én biztonságban vagyok most! :D -
artivizsla #81070 Ti nem érzitek úgy, mint ha máris figyelne minket valaki ?
-
artivizsla #81069 -
Solt #81068 Jó alaposan megszerettetik magukat... :) -
Fürtös #81067 Jó ujra itt látni Laca!
Jut eszembe a multkori okosgyereknek ki tudom kukázni a telószámát :D
Szerkeszthetnénk neki egy frankó kis adatlapot valami szivárványos párkereső oldalon.
-
Lacusch69 #81066 Vajon hogyan csinálják? -
lala42 #81065 De mi van ha Ő férfit akar? -
#81064 Ezeken behaltam... -
Solt #81063 Igen-igen, vágom... :)))
Egyébként az ördögtől én most sem félek, viszont a házisárkány más kategória... :D
(valakit kiütöttem, bocsánat)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.01.19. 18:23:53 -
Lacusch69 #81062 Gondoltam, azért példálóztam a jó öreg (néhai) Johnnyval. -
Lacusch69 #81061 "válogattam a korban Lacához illő lányok közül"
Most szívesen linkelnék egy, Lacához korban illő nénikét (múltkor láttam egy képet: aszott, 80 körüli öreglány nudizott, gyönyörűre szabott szilikoncsöcsökkel...), de a domestic dragon itt lófrál, és nem merek képet keresgélni én sem... (Nem merek... röhej... korábban az ördögtől sem féltem... na mindegy, változnak az idők...)
-
Solt #81060 No csak azért kérdezem, mert velem az asszony közölte egy ilyen "pár hét ajtócsapkodást megérne" beszólásomra, hogy ő csak egyszer csapná be, de a f@szom garantáltan a "résben" lenne... :D -
Lacusch69 #81059 Milyen reflexeid vannak, hogy ilyet kérdezel?
Na jó, ha John Holmes reinkarnáció vagy, akkor megértem az aggodalmadat, jó reflexekkel is... -
artivizsla #81058 Értettem én, csak nem bírtam kihagyni a magas labdát.
Csapkodás volt nálunk is, de tányér helyett a fejem volt a célpont, mivel a képkeresés közben asszonypajti ránézett a monitorra, ami meg tele volt 18+-os képekkel, mivel épp válogattam a korban Lacához illő lányok közül, oszt alig bírtam elmagyarázni neki a helyzetet, mire lenyugodott. Na jó, ennyire nem volt vészes a helyzet, de így leírva jól néz ki. -
Solt #81057 Az attól függ mire csapkodják az ajtót... :D -
Lacusch69 #81056 Nem a pedókra céloztam, hanem a csaj vélhető erkölcseire.
De, mint írtam, két hét ajtócsapkodás nem ár érte... -
artivizsla #81055 Először azt hittem, hogy Laca regelt be, de szerintem Papa is így volt vele. -
artivizsla #81054 Van a férfi, meg van a nő. Na már most, ha nagy gáz nincs, akkor mindegyik mást akar, a férfi a nőt, a nő pedig a férfit. Aztán sok év elteltével a férfi esetleg más nőt is minimum megnézeget, de abból nagy baj még nem nagyon lehet. Ha ez még nincs meg neked, akkor idővel jönni fog az magától is, nem kell sürgetni a természet elrendez mindent úgy is magától. -
artivizsla #81053 "...képén levő csaj kb. az óvodában lehetett szűz.."
Mondjuk egy tízemeletes tömbház liftjébe szorulnál be vele egy hétre, gondolom, hogy nem a pedofília jutna eszedbe róla először ! :)) -
artivizsla #81052 Heló ! Gondoltam, hogy a szűz lány emlegetésének nem tudsz majd ellenállni !
Egyébként, már külön sértésnek veszem, ha egy friss reges az első hozzászólásában nem vesz engem célba, de én csak kikapcsolódni járok ide, nem veszekedni, ezért nem tud nagyon kihozni a sodromból az ilyen hozzászólások, az apjuk f@szát nekik ! :))
-
#81051 Hejj Laca! Szólj, ha legközelebb mész büntibe, megyek veled. :D -
#81050 A Pro Flight lábmérethez igazítható, és teljes talppal taposod. A lapjaiban véve csak külső eltérések vannak úgy gondolom. -
#81049 Visszagyütt a pengés ember! -
sakkay #81048 Szevasz Laca! Látom bekezdtél
Szépek a pengéid, az utolsó olyan mint egy szamuráj kard-hangulatra. -
#81047 Eladó egy Saitek Cyborg 3D Gold
kitűnő állapotban 4000ft -
kontrabrake #81046 nem vagyok együgyű, nem vagyok a barátod, és nem személyeskedek
de amúgy nagyon sok igazság van a mondandódban , grat -
Romeo One #81045 Majd megérted egyszer, tudod a rutin, meg az évek.
Kezdő segítségnek: a tányércsapkodásra gondolt....