91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • artivizsla #81084
    Most futottam át a listát., nagyon klassz, köszi !!!
  • Solt
  • Willenbrock
    Találtam egy e-book oldalt, van egy rakás szakirodalom: Link
    Utoljára szerkesztette: Willenbrock, 2015.01.21. 20:57:36
  • hrundibaksi
  • 77pxdumbo
    Nem véletlen a japán kard legendás híre...
    Izé én mikor kapom meg a beígért cuccost?
  • 77pxdumbo
    Üdv :)
    Egy kérdés: a CloD támogatja-e a 21:9 képarányt?
  • GaBika6

http://www.digitalcombatsimulator.com/en/files/1228668/
  • hrundibaksi
  • sakkay
    Nahát. Akkor nem volt hülyeség a szamurájhasonlatom .
  • Her Laca
    Az első az egy Spanyol talán a föld egyik legjobb borotva márkája. (ki gondolta volna )
    A harmadik az Japán. És azt mondhatom,hogy ezeddig a legjobb amit valaha próbáltam,de több szakértő is azt mondja,hogy a Japó beretváknak nincs párjuk. Olyan élt lehet rátenni,hogy megijed tőle az ember. Mondjuk mit csodálkozok,mikor ami éles és vág azt a japók mindig is tökélyre fejlesztették. A német vasak se rosszak ugye solingen,de lófax a japán ,svéd vonalhoz képest.
  • macleody
    Hmm... első meg a harmadik igen csinos darab.
  • Her Laca

Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2015.01.19. 21:05:24
  • artivizsla #81072
    Én inkább most nem írok semmit, mert egy rohadt nagy haleffal szeli a süteményt mögöttem, nem kockáztatnám meg, hogy elpattanjon nála most valami, viszont akkor neked most ez nem megoldható :

Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2015.01.19. 20:38:43
  • Solt
    Az enyém felült a seprűre és lelépett két hétre... én biztonságban vagyok most! :D
  • artivizsla #81070
    Ti nem érzitek úgy, mint ha máris figyelne minket valaki ?

• artivizsla #81069
  • Solt
    Jó alaposan megszerettetik magukat... :)
  • Fürtös
    Jó ujra itt látni Laca!
    Jut eszembe a multkori okosgyereknek ki tudom kukázni a telószámát :D
    Szerkeszthetnénk neki egy frankó kis adatlapot valami szivárványos párkereső oldalon.
  • Lacusch69
    Vajon hogyan csinálják?
  • lala42
    De mi van ha Ő férfit akar?
  • GaBika6
    Ezeken behaltam...
  • Solt
    Igen-igen, vágom... :)))

Egyébként az ördögtől én most sem félek, viszont a házisárkány más kategória... :D

(valakit kiütöttem, bocsánat)
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.01.19. 18:23:53
  • Lacusch69
    Gondoltam, azért példálóztam a jó öreg (néhai) Johnnyval.
  • Lacusch69
    "válogattam a korban Lacához illő lányok közül"
    Most szívesen linkelnék egy, Lacához korban illő nénikét (múltkor láttam egy képet: aszott, 80 körüli öreglány nudizott, gyönyörűre szabott szilikoncsöcsökkel...), de a domestic dragon itt lófrál, és nem merek képet keresgélni én sem... (Nem merek... röhej... korábban az ördögtől sem féltem... na mindegy, változnak az idők...)

• Solt
    No csak azért kérdezem, mert velem az asszony közölte egy ilyen "pár hét ajtócsapkodást megérne" beszólásomra, hogy ő csak egyszer csapná be, de a f@szom garantáltan a "résben" lenne... :D
  • Lacusch69
    Milyen reflexeid vannak, hogy ilyet kérdezel?
    Na jó, ha John Holmes reinkarnáció vagy, akkor megértem az aggodalmadat, jó reflexekkel is...
  • artivizsla #81058
    Értettem én, csak nem bírtam kihagyni a magas labdát.

Csapkodás volt nálunk is, de tányér helyett a fejem volt a célpont, mivel a képkeresés közben asszonypajti ránézett a monitorra, ami meg tele volt 18+-os képekkel, mivel épp válogattam a korban Lacához illő lányok közül, oszt alig bírtam elmagyarázni neki a helyzetet, mire lenyugodott. Na jó, ennyire nem volt vészes a helyzet, de így leírva jól néz ki.
  • Solt
    Az attól függ mire csapkodják az ajtót... :D
  • Lacusch69
    Nem a pedókra céloztam, hanem a csaj vélhető erkölcseire.
    De, mint írtam, két hét ajtócsapkodás nem ár érte...
  • artivizsla #81055
    Először azt hittem, hogy Laca regelt be, de szerintem Papa is így volt vele.
  • artivizsla #81054
    Van a férfi, meg van a nő. Na már most, ha nagy gáz nincs, akkor mindegyik mást akar, a férfi a nőt, a nő pedig a férfit. Aztán sok év elteltével a férfi esetleg más nőt is minimum megnézeget, de abból nagy baj még nem nagyon lehet. Ha ez még nincs meg neked, akkor idővel jönni fog az magától is, nem kell sürgetni a természet elrendez mindent úgy is magától.
  • artivizsla #81053
    "...képén levő csaj kb. az óvodában lehetett szűz.."

Mondjuk egy tízemeletes tömbház liftjébe szorulnál be vele egy hétre, gondolom, hogy nem a pedofília jutna eszedbe róla először ! :))
  • artivizsla #81052
    Heló ! Gondoltam, hogy a szűz lány emlegetésének nem tudsz majd ellenállni !

Egyébként, már külön sértésnek veszem, ha egy friss reges az első hozzászólásában nem vesz engem célba, de én csak kikapcsolódni járok ide, nem veszekedni, ezért nem tud nagyon kihozni a sodromból az ilyen hozzászólások, az apjuk f@szát nekik ! :))

• acidrain
    Hejj Laca! Szólj, ha legközelebb mész büntibe, megyek veled. :D
  • acidrain
    A Pro Flight lábmérethez igazítható, és teljes talppal taposod. A lapjaiban véve csak külső eltérések vannak úgy gondolom.
  • Seaweed
    Visszagyütt a pengés ember!
  • sakkay
    Szevasz Laca! Látom bekezdtél
    Szépek a pengéid, az utolsó olyan mint egy szamuráj kard-hangulatra.
  • hrundibaksi
    Eladó egy Saitek Cyborg 3D Gold

kitűnő állapotban 4000ft
  • kontrabrake
    nem vagyok együgyű, nem vagyok a barátod, és nem személyeskedek

de amúgy nagyon sok igazság van a mondandódban , grat
  • Romeo One
    Majd megérted egyszer, tudod a rutin, meg az évek.
    Kezdő segítségnek: a tányércsapkodásra gondolt....