91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • croatianus
    Továbbra sem gyün, viszont megfésültem őket magam, és működik.
    Mondjuk a Balatonon nem veszek észre semmi változást, mit kéne lássak?
    Sztálingrád viszont nagyon kemény.
  • Valka78
    Tényleg xar volt :)
    De már jó. Töltheted.
  • Valka78
    Seedben van... nemtom miért nem megy.
    Viszont a Stalingrad könyvtárszerkezete más. Nálam aktiváláskor össze is akadt a két map.
    Utoljára szerkesztette: Valka78, 2015.01.25. 20:35:24
  • croatianus
    Nem gyün. (Gondolom seed-elni kéne, vagy mi.)
    Mindenesetre beraktam már mindkét térképet külön úgy, ahogy írtad, és a JSGME látja, őket.
    Nem próbáltam még ki, de elvileg működniük kell.
  • Valka78
    Akkora szar ez a 4shared, hogy még én se tudom letölteni amit felraktam...
  • Valka78
    Küldtem privátban egy torrent file-t.
  • croatianus
    És akkó ezt úgy tudom csak letőtni, ha regisztrálok?
  • croatianus
    Az anyjuk keservit!
  • Valka78
    Összefésültem a Stalingrad és a Balaton mapokat:
    MAPMODS
    Csinálj egy Mapmods mappát a jsgmemods-ba, abba egy files mappát és oda másold be. Ha már beraktad az előzőt amit írtam, akkor azt töröld ki.
  • Lysandus
    Passz. Én FaceTrackNoIr-t használok, azzal soha nem csinált ilyet...
  • Valka78
    Balaton map:
    A MAPMOD_BALATON mappát bemásolod a jsgmemods mappába. Belépsz a MAPMOD_BALATON-ba, van ott egy olyan, hogy maps. Ez mellé létrehozod a files mappát és abba behúzod a maps-ot. Aktivátorban élesíted és kész.
    Amíg szerkeszted, ne legyen aktiválva.
    Innen tudod leszedni:
    www.ulozto.net/x1jNQiBZ/vp-mapmod-balaton-7z
    Utoljára szerkesztette: Valka78, 2015.01.25. 11:37:26
  • Valka78
    Az egyik egy spit V volt, a másik egy spit XVI e25. Amelyik leszedett, az meg egy P 51D 20NA, nem tempest.
  • Indi69
    Hali. A freetrack nem engedi a clodot, a game betölt és amikor jön a küldi leteszi asztalra. A freetrack kikapcsolása után minden rendben. Ötlet?
  • croatianus
    Jawohl!
  • Valka78
    Este tíz körül felmegyek. Tapsihapsi néven vagyok. Belövöm a teamspeaket is.
  • croatianus
    Hát én egyedül az AoE-t találtam, amin időnként összejön értékelhető mennyiségű ember.
    Olyan 30-40-en tudnak fent lenni úgy fél tíz és fél tizenkettő közt. Előtte-utána elég kihalt az is.
    Nekem erősen függ az éberségi szintemtől, hogy felmegyek-e, egy bizonyos szint alatt nincs sok köszönet benne, de valóban jó lenne egyeztetni. Mondjuk ma este?
  • croatianus
    Ach so!
    Nahát-nahát. Akkor most gondolkodhatok míves angolsággal megfogalmazott hosszú szövegeken sűrűn előforduló esetekre.
    Például saját lelövése.
  • Valka78
    Röppenhetnék egyet közösen valamikor, ha ráérsz.
    Meg persze bárki jöhet aki akar. HSFX 7.0.3 szerverekre járok szívesen. Skies of valor egész jónak tűnik. Aces over europe se rossz, de nekem nem jön be annyira.
  • Valka78
    Ha lenyitod a chat ablakot és megnyomsz egy számot, akkor amit utána beírsz (és elküldöd enterrel) az ugyanúgy beíródik a conf.ini-be, mintha közvetlenül oda írnád - így értettem.
    Pl. nálam is van egy olyan sor, hogy "Good landimg! S!" arra az esetre, ha lerongyolom valaki gépét és hagyom hazafutni.
  • Willenbrock
    A CFS2-höz van egy lengyel kampány kiegészítő, így néz ki a PZL P.11 benne. Ahoz képest milyen régi szimulátor,nem rossz:

• croatianus
    Ó nem!
    Csak nyomok egy számot a csetbe, azt enter.
    Naonjó, mert utálok gépelni repülés közben. Olyankor valahogy mindig lőnek hátulról.
  • Valka78
    Nincs mit! Ctrl+c ctrl+v -vel is bemásolgathatod egy .txt fájlból a chat ablakba, ha leteszed a játékot az asztalra.
  • lala42
    Nem az én műfajom. Talán egy kicsit még gyakorolni kellene. A fiam űzi. Csak ugye egy a nicknevünk.
  • croatianus
    Működik!
    Köszi mégegyszer!
  • Fürtös
    Fókával mikor jössz már egy kört?
  • Fürtös
  • lala42

Na ez az igazi.
  • lala42

Nem mai, de még ott van a szeren.
    Utoljára szerkesztette: lala42, 2015.01.23. 20:57:07
  • croatianus
    Ó, köszi!
    És akkor ez megoldja a " < " beírhatóságát?
    Vagy akkor ezek valami gyorsgombokkal, vagy kattintással lekérdezhetők?
    Egyszerűen nem találok semmit, hiába gúglizok.
  • Valka78
    [chat]
    region=(dx=0.85625,dy=0.12988281,x=7.8125E-4,y=0.0)
    adr0=ALL
    msg0=<timeleft
    msg1=<objective<blue
    msg2=<objective<red
    msg3=<nextmap
    msg4=<vote
    msg5=<gunstat
    msg6=<planes
    adr1=MY_ARMY

conf.ini-be bemásolod a megfelelő helyre.
    Lehet, hogy van több is, nekem ennyi van beírva.
    Utoljára szerkesztette: Valka78, 2015.01.23. 19:12:12
  • croatianus
    Asztat meg tudja valaki esetleg mondani, hogy az 1946 csetjében miért nem tudok " < " karaktert írni?
    Meg még talán azt is, hogy van e valahol valami listája ezeknek a cset kódoknak?
  • Indi69
    Üdv. Próbáltam mindent, de csak a tűzróka újra telepítése hozta a várt eredményt. Azt is csak úgy, hogy a gépen minden a mozillára vonatkozó adatot meg kellet keresni és kidobni. Köszi a segitséget
  • PhantomAss
    vagy próbáld meg az ESET smart securityt, hátha segít
    az nekem a múltkor leszedett valami hasonló idegesítő vírust, de szívtam vele én is sokat
  • lala42
    SUPERAntiSpyware Professional és Malwarebytes Anti-Malware valamint a rendszerleíróből kézzel kiszedni néhány dolgot. (amit felhoz a kémprogi.) A t-homos levélfiókomat nekem is megbaszta ez a xar. Én nem telepítettem mert lusta vagyok. Ezekkel le lehet szedni a legtöbb ilyen xart. De kell kézi takarítás si mellé.
    Utoljára szerkesztette: lala42, 2015.01.23. 08:06:05
  • Gundark 1 1
    Próbáld meg először a hitmannal meg az adwcleanerrel. Utána még mindig újra teheted :)
  • feca1229
    Én újra telepítettem Win-t! Volt nekem is egyszer valami ehhez hasonló, mindig feljött egy kb. 10*10 cm négyzetalapú felület, igaz betudtam zárni csak ha új oldalt nyitottam akkor mindig feljöttt! Ami viszont problémát jelentett, hogy nem engedte frissiteni a gépet. Nem talááltam meg sehol a gépen, hogy melyik program volt vagy honnan kaptam be, inkább újra raktam mindent!
  • croatianus
  • Lacusch69
    Ad-Aware.
    Vagy reinstall winfos.
    Én is bekaptam valami szirszart tavaly év végén, úgy meglassult a gépem, hogy a mappákat kb. 5 perc alatt nyitotta meg.
    Egy telekomos levélnek álcázott trójai g*ci volt, egy brazil seggfej címéről (utólag kinyomoztam)
    Reinstall...
    Utoljára szerkesztette: Lacusch69, 2015.01.22. 16:41:29
  • Indi69
    Off. Üdv. Bekaptam egy nagyon idegesítő reklám valamit, villog meg ugrál, ott van mindenhol és akasztja gépet. Hogy tudnék meg szabadulni tőle?
  • artivizsla #81085
    Miért van sötét Magyarországon ?

- Mert a Törökök elvitték a holdat.
    - Az Oroszok meg elvitték a csillagokat.
    - A Parlamentben meg lopják a napot!