IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a krinolin finom lehetett.
Brutus
Utoljára szerkesztette: acidrain, 2014.10.06. 18:54:26
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
https://www.youtube.com/watch?v=tJ-NLmH-UsU
https://www.youtube.com/watch?v=JYPKFtgniGE
https://www.youtube.com/watch?v=IUUcw3DsjVs
469 alkatrész, 388 csavar, 1850 munkaóra és komoly szakértelem. Csupán ennyi kell egy működőképes, miniatűr, 18 hengeres, belsőégésű motor megépítéséhez."
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Na jól állunk, aztán még én lettem a mumusnak kikiáltva ezért. :)
Nem bántásból írtam, csak ahogy olvastam ATAG fórumon, hogy századokat kerestél, és ugye ajánlottak minket, először azt hittem Amaymon álneve vagy, de aztán megvilágosodtam! Aztán meg furcsállottam, hogy még nem találkoztunk veled, nem repültünk együtt pedig azt még a nyáron írtad.
Mi csak örülnénk, ha gyarapodnánk, mert nem vagyunk valami sokan a virtuális égbolton, mint említettem korábban.
Amúgy régebben rengetegszer hirdettünk itt a fórumon ilyen házi dogfight-os mulatságokat, na persze nem BO5 meg nem is bajnokság, hanem csak elosztottuk ahányan voltunk aztán mehetett a hirig. De! soha, ismétlem soha nem jött senki innen a fórumról...sajnos(kivéve akikkel amúgy is repkedtünk), mindig csak a szájkarate ment.
Mondhatom, hogy részünkről meg is beszélhetnénk egy ilyet mostanában is, akinek megvan a CloD feljönne, oszt jóóól elbohóckodnánk . Nagyon jól szoktunk szórakozni.
Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2014.10.06. 00:02:51
Megkeresés abszolválva volt, Kobold úrtól ATAG ingame csetileg kapva iránymutatást ide, majd Her Laca úr meg is adta a TS jelszót.
Sajnos nem találtam módot régebbi uzenetek beidézésére, úgyhogy akik lemaradtak a beköszönésemről azoknak pótlólagosan: Üdvözletem!
Mostanában elhanyagoltam a repülést, ez tény, ennek oka a lentebb, Seaweed vitéz úr által vázolt probléma. Ha az ember nem elég összeszedett, valóban nem sok sikerélmény terem. Na de majd...
Vagy vállvetve pusztítani a szindin :D
Ez baromi jó kérdés. Lehet Sakkay-nak van igaza és az IL2 fórumnak, hogy nincs kész, mint ahogy az FW sem stb. De lehet, hogy egy ki nem mondott balance...
Az az igazsag hogy mindegy mi van, egy jo osszeszokott vezer-kisero ellen eselye sincs se ennek se annak...levakarjak az egrol. En meg szeretek kisero lenni es kapirgalni :D
Ettől függetlenül ha megszokja az ember együtt lehet vele élni én nem is mondom,hogy nem de a qrva anyjukat a 3*7 nek .
Persze hogy bebilleg valamennyire, mert ott is vannak mozgás vektorok és kényszerpálya amibe bele nyúlsz. Az inogás amiről sea beszél az nagyon lesarkítva abból a két megközelítésből adódik, amit írok lent.
"Ha megfigyeled mi hogy repülünk láthatod,hogy sose húzzuk a gépet mindig a sebességet energiát tartjuk fontosabbnak""
Így vagy úgy minden harci szimben az energia hatékony kezelése alap, különben a fene megette. Úgyis az nyer aki pontosabb, gazdaságosabb, figyelmesebb stb. De mindegy is, ez nem a vitakérdés, mert úgy van ahogy írod. BoS-ban viszont az inogás nem feltétlen kezeléstechnikai probléma.
Különbséget találsz majd a kettő közt a mozgás megvalósításának a filozófiája miatt.
CLoD: Mindig egy ív mentén mozog a gép (egyenesen haladva is egy végtelen sugarú kör), plusz a tengelyek, ennek eredője a mozgás. Emiatt tűnik úgy minta drót mentén haladna.
BoS: Alapvetően egy elhajított test mozgásába nyúlkálsz bele. Ez meg "inog", beleng mint egy analóg rendszer.
Mindkettőnek megvan az előnye és hátránya.
Utoljára szerkesztette: Amaymon, 2014.10.05. 20:36:57
Most neztem oveit, azok mar egy fokkal jobbak, de meg mindig hianyzik nekem ez meg az....most felteszem egyszer (azert egyszer mert ahhoz ido, es kedv is kell..itt rofogni nem kell semmi :D), es megnezem magam CLoD-ban.
Ez igaz a BOS-ra is. Mármint, hogy nem repültem vele.
Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960
Meg ennyi fuggoleges manovert! Sosem durrantottak ki a segged alol a tetopontjan meg a gepet? <#gonosz1>#gonosz1>
Mondjuk nem is tudom CloDban milyen Spit meg Hurri van, ha MK-I-II akkor meg ertem is <#vigyor3>#vigyor3> Eletben nem megy utanad..
BoS-ban lavorral mar azert mennek utanad <#nevetes1>#nevetes1>
Kicsit bugos is még. Nálam nem minden gépre adja meg a festést.
Ebben igazad van, nem érződik szinte az időjárás hatása a gép mozgásán. Lehet FF-es joy-al meglenne az érzet. Sok minden szerintem "scriptel"-t és nincs a reptulajdonságban annyi véletlenszerűség emiatt. Szvsz szerintem a fizika randomsága miatt sem tudják teljesen eliminálni az inogást BoS-ból.
Jolvan nem kostolgatlak tovabb! <#hehe>#hehe> Egyszercsak felkerul ez a CloD ujra gepemre, aztan majd le lehet engem is loni...mar ha sikerul <#vigyor3>#vigyor3>
Különben persze ,hogy könnyűnek tűnik:)))Már ha én csinálom.<#idiota>#idiota> Na jó ez lehet nem volt szép tőlem:))
Ha a játék felvevőjével rögzítek, a hűtők is zárt állapotban látszanak és a "black és red out" sem látszik.
Ezek szerint Te közvetlen reppenés közben veszel fel az MSI afterburnerrel?
Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960
Ok ok csak nekem tul konnyu celoknak neztek ki <#hehe>#hehe>
Lehet a video is teszi, de az se tul nehezito tenyezo egy bizonyos tavolsagrol fekete potty a gep. BoS-ban mar most meresztgethetem a szemem ha pont olyan a szitu mert beleolvad a tajba a masik gep.
(Ezek a videon AI-k voltak? csak mert ok hogy BZ, aztan fentrol palastorso es ujra ra de mi van ha odalent szembe fordul veled? marmint az o szintjen <#gonosz1>#gonosz1> )