IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.10.07. 15:19:27
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
végre egy repülős játék amibe ha kanyarodok egy géppel nem zuhan le!Nem tudom ebben a clod-ba miért? Ez is valami bug lehet.
Kanyarodok, és egyszerűen annyira lelassul a repülő hogy leeseik mint egy darab kő!
Meg a warthunderbe 4-5 gépet simán letudok szedni, a clodba meg jó ha egyet mert elfogy a golyó!
Szerintem ez is egy bug a clodba hogy kevés a töltény a repülőkben, nem hinném hogy a valóságban is ilyen volt.Ezek a repülőgépek több 10 tonna súlyúak voltak a valóságba, és a tervezőmérnökök sajnálta volna még beletenni plusz 100 kg lőszert?? Nem hinném <#gunyos1>#gunyos1>
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2014.10.07. 13:39:43
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
(persze a Lavór-messzer harc nevetséges de amúgy nekem tetszik)
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2014.10.07. 08:54:19
GOOBY, pls
Ma este el kellene vinni a társaságot éles bevetésre ATAG-ra. Nem gondolod? Kb 9-1/2-10 körül már én is leszek.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Te Cigány, téged is lelőnek!
Engem? Má'miért?<#eplus2>#eplus2>
Szóval én nem nagyon röpködök manapság már (de legalább nem is szájkaratézom )
<#integet2>#integet2>
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2014.10.07. 08:43:44
GOOBY, pls
Lényegtelen, hogy minek honosodott meg. Van kezed és talán még agyad is, nézz utána. Nincs olyan, hogy vica versa.
Az iskolát pedig iskolának kell írni.
Ja, az meg abszolút mellékes, hogy -szerinted- hogy kell írni. Ballagj oda a könyvespolcodhoz, emelj le róla egy latin szótárat és nézzed meg.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Itt senki nem akar senkit a földbe döngölni, csak egy jót repkedni esténként, akár egymással, akár egymás ellen.
Az ilyen szervereken elkerülhetetlen, hogy lelőjenek, ha neki állsz valakivel dogolni, tuti, hogy másodperceken belül ott a társa és már csak hallgathatod ahogy veri a gépedet az áldás.
Holnap 6-tol melegítem a motort ha lesz valaki.
Tesztoszteron helyett meg inkább az adrenalin.........
Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960
Az iskolát is schola-nak kellene írni, amúgy.
Nem kioktatásképpen írtam bajtársam!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
És nincs kötőjel sem. 😄
Barki ellen kiallok, ha eljon az ideje. Ha lelonek az sosem erdekelt, igazan regiek is megmondhatjak hogy meg gratulalok is hozza, de most ez amit csinaltok vica-versa arcoskodas...szerintem.
Vagy vezenyszora "nah ki az a nagy arc aki levakar barkit az egrol?!" "aljon fel!" erkeztetek?!
Ezt most miért nekem címezted, Kobold?
Ha valakiknek kell a ts elérhetőség, azt is meg adjuk.
Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2014.10.06. 21:09:16
Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960
Nem akarnak megszégyenülni. Mert szerintük az szégyen ha lelövik őket. Nekem sem öröm, de attól még jól szórakozot ezzel a játékokkal. Mert ugyek ki tudja a virtuális közösségből, hogy ki is vagyok? Egyedül Fürtös ismer személyesen.
Hogy mi a véleménye másnak, a kétbalkezességemről, leszarom. Vannak jobb és rosszabb statjaim. Na és akkor mi van?
tehát ezek az emberek, akik itt szájkaratéskodnak, nem igazán sok vizet zavarnak. Talán a játék meg sincs nekik. Csak a vidikből ismerik. :-)
Ja! és nem biztos, hogy ha "toppon" vagy fejben akkor nem leszel célzsák 😊 ami persze ránk is igaz .
Csak egyszer jutnánk már el odáig, hogy akik ide irkálnak a játékról, meg hogy mennyire pengék - ami lehet, hogy igaz -, eljönnének a közös repkedésekre is, nem csak a szájkarate menne. Kinek nem inge, ne vegye magára.
Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2014.10.06. 20:56:08
LV 426 : na ezt örömmel hallom, nekünk is jó általában minden este (nekünk alatt ezen személyekre gondolok: Kobold, Safi, Savi, Tom, esetleg Jani, ha épp kint van és tud repülni. Szerintem Laca is jönne - IGAAAZ Laca?, tán még Tazár is, Hubabácsi is, és végül jómagam)
A többiekkel mi a helyzet? Sakkay, Solt, Leon, Phantomass, Amaymon, Wolfgrimm , Gabika, ASW, Artivizsla?
Ha esetleg valakit kihagytam nyugodtan reklamáljon...
Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2014.10.06. 20:44:05
ATAG-on Harmless-HUN néven néha kergetem a vereseket, hacsak nem alszok már 7-kor.
Részemről tolhatjuk, úgysem reppentem még társaságban.
Bocs Poginak ment.
Utoljára szerkesztette: LV 426, 2014.10.06. 20:24:47