91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • PhantomAss
    Köszi!

Egyébként, olvasd el még egyszer hogy mit írt Solt:
    arra gondolt hogy nem ezt ígérték a fejlesztők. Ahhoz képest amit ígértek (a legjobb szim a piacon) egy árkád játék lett. A CloD vagy DCS színvonalát meg sem közelíti ami a szimulációt illeti (fm, dm), inkább egy grafikailag felturbózott il2 vagy WT lett.
    Aki normális szimre várt hatalmasat csalódott és nem is vette meg.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.01.31. 11:02:35
  • Yserac
    Mindegyik kártyával butítanod kell a grafikán tapasztalat, a nagyobb kártyák is össze csinálják maguk full grafon. Gondolom SLI-vel nem.
  • Yserac
    "Ők viszont a szimulátoros réteg pénztárcáját célozták meg egy árkád játékkal"

BOS azért valamivel több, mint egy árkád játék. Ez az árkádozó fröcsögés baromi idegesítő. Lásd mennyien játszanak még az 1946-al pedig az is egy a szavaiddal élve "rakás szar" szim. Vagy ott a DCS a korai gépeivel, amik alig vannak modellezve. Semmi összefüggés nincs aközött, ha valami szimulátor, akkor az egyben HC is kell legyen.
  • PhantomAss
    lenne egy kérdésem:
    volt vkinek közületek gtx 680-as kártyája?
    megéri még ilyet venni?
    50 körül keresek kártyát, full hd-ra, és egy GTX 560ti-t váltanék. (ATI nem érdekel)
    GTX 670, 760, és 680 ami belefér használtan.

Köszi előre is a tippeket!
  • artivizsla #81200
  • PhantomAss
    Röviden:
    Bocs hogy eddig csendben voltak, újraszervezik a teamet és ez lassítja a munkát, és nem akarnak rossz minőségű peccset kiadni. Tesztelés alatt van a végleges változat (rc 4.13), már nem tart sokáig és kiadják. Lesz benne sok új.dolog, repülhető gépek, egyéb objektumok.
    Még egy kis időt kérnek.
    Kb.ennyi.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.01.31. 08:41:50
  • artivizsla #81198
    Lehet, hogy mégis jön a 4.13-as patch az IL2-höz.
    Ezt le tudná valaki fordítani nagy vonalakban ?

"...Dear IL-2 fans!

First of all we wish a Happy New Year! (if its not too late for that)
    Well you maybe have been asking yourself, what happend to us and the ongoing patching. We are very sorry for not making much noise lately!

We were (and still are) reorganising the team and things have slowed down during testing and fixing phases. We wished to have the release date near last Christmas, but there where bugs to catch -as usual - and we just didn't want to rush it, just at the cost of the quality. We hope you understand our intentions.

We had 3 Alpha and 2 Beta versions - and currently the first RC in testing. Thus we are pretty sure, that it won't be too long until the final release of 4.13.

So again we say sorry for the silence and the long delay - after all, we are still there!

AND we already have alot of new stuff to add, planes, incl. flyables, objects as well as features, so this story may continue quite well. Stay tuned...!

Team Daidalos .."
  • acidrain
    Nem találod az ellent? Én sem szoktam. :)
    Ebben a videóban például fingom nem volt róla, hogy hol vannak. Kísérő voltam, nem is az én feladatom volt megválasztani a célt. 7. perctől van az akció. :)

Másik misszió, magasan is volt légiharc. :

• sakkay
    Ezt mondtam egy évig.
  • moho
    Ebben teljes mértékben igazad van
  • Solt
    Értem mit akarsz mondani, de nem jó a példád. :) Minden fejlesztés alapja az, hogy megszabnak egy irányt, tudják kinek akarnak fejleszteni. Ők viszont a szimulátoros réteg pénztárcáját célozták meg egy árkád játékkal, és itt lőttek bakot. A HC szim rajongók keményen perkálnak ( lásd FSX, DCS, stb ), de elvárják azt, hogy amennyire csak lehetséges, közelítsük a valóságot! Akiknek jó az árkád élmény, azoknak meg ott van egy rakás szinte ingyen játszható játék, ők tuti nem fognak ennyit kiadni egy játékért, főleg, hogy annál viszont meg nehezebb, hogy könnyen tudjanak sikeresek lenni. Erre írtam, hogy két szék közt a földre ültek...

Nem az a baj, hogy még friss darab és sok a hiba, hanem azzal, hogy eleve az irány sem jó! :) (nekünk) Amíg ez nem változik, nem lesz változás... ennyiért meg pláne nem!

A HC pilóták meg ahogy láthatod itt is, inkább mennek a DCS irányába, vagy játsszák a moddolt CloD-ot... :)
  • moho
    Igazad van, viszont én inkabb az il2FB és egy full szimulátor közé helyezném félúton.
    Repmodelről nem tudok nyilatkozni ilyen szinten, ennyire nem vagyok vájtfülű sajnos.
    Sztem idővel majd belátják, hogy nem hozza a várt eredményeket és összekapják magukat :D
    Utoljára szerkesztette: moho, 2015.01.30. 15:46:28
  • moho
    Többször olvastam itt a fórumon, hogy nem tudják mely irányba haladjanak a fejlesztők. Feltételezem pont erre vonatkozott a feltevés.
    Azaz árkád vagy hc sim? Ugye itt nincs kapcsolható műszerfal sem (vagyis van csak máshogy) és mint sokan mondják repmodell sem hardcore.
    Kicsit olyan érzésem van BOS-t és COD-ot összevetve mintha BOS egy szuper utcai versenyautó lenne tele extrákkal (ABS, automata váltó stb) ami gyors agilis és fiatal DE könnyű vezetni és sok a kényelmi funkció. COD pedig egy izzig vérig német mercédes ami már öregecske de megkímélt és ujrafényezett, nincs benne semmi extra és megköveteli a tudást a kanyarban :)
    Bocs a szar hasonlatért :)

egyébként meg nem felejtsük el, hogy COD-nak is jópár év kellett mire eljutott ide. BOS még zöldfülű :)
    ha nem lenen COD most minden HC pilóta BOS-al játszana és akkor jó lenne :)
  • sakkay
    Nézd én megvettem full áron, megjelenés előtt fél évvel. Gondolván, hogy a rof-ban látott korrekt hozzáállást folytatják. De nem.
    Szimulátort ígértek, de a bos-mai viszonyokat nézve-csak félig az. Kb mint a régi il-2. Az orosz gépek egész jók, a németekben iszonyú hiba van a repmodellben. Továbbá amit írtál, pillanatok alatt sérülnek a gépek, és ömlik a füst.
  • Solt
    Mivel nekem nincs meg, látatlanban nem akarok pálcát törni felette... A RoF-ból kiindulva biztos, hogy jól sikerült program, csak ugye az I. VH-s gépek fizikáját nem nagyon tudjuk mihez hasonlítani, kevés az adat.

A II. VH-s gépek esetében már ugye más a helyzet... a fórum lakók 99%-a pedig elsődlegesen a repülési modellre van kihegyezve, ha ott valami zűr van, vagy egy másik programban van annál jobb, akkor...

Emlékeim szerint a Fóka repmodeljénél van valami komolyabb gubanc, de ezt majd Sakkay kibontja... :)

A lényeg, hogy ennyiért legyen SZIMULÁTOR, és ne legyen árkádabb... Kurva sokat kérnek érte, miközben az irány (nekünk) nem jó. De ahogy látom azok számából akik játsszák, másnak sem tetszik... két szék között a földre ültek.
  • moho
    Hmm.., nem is tudom. Nem rendelkezem olyan ismeretekkel mint itt a többség ezáltal nem is vettem észre olyan "hűdenagy" különbséget repmodellt tekintve. Tény, hogy egy hajszálnyit "árkádosabb" de az élvezeti faktorra sztem nem nyomja rá a bélyegét. Biztos sokan megköveznek itt de sztem nem olyan rossz a BOS. Ami egyedül nem tetszik az a találatok aránya és az azok álltal okozott sérülések. BOS-ban lényegében egy jól célzott rövid sorozat és már folyik az üzemanyag és ömlik a füst. Cod-ban meg 2-3 rácsapás....
    Viszont - lehet csak nekem - a grafika, az optimalizáltság, a hangulat nagyon ott van.
  • Solt
    Amik a repülési modellt érintik...

Sakkay írta régebben, gondolom ez még fennáll.
  • moho
    Milyen hibákra gondolsz?
  • Solt
    Én is sajnálom... ha csökken az ára jelentősen, akkor beruházok rá, de ennyiért ilyen hibákkal amikkel rendelkezik, tuti nem kell... csak maguknak köszönhetik.

Kíváncsi lennék összesen mennyit adtak el belőle... kétlem, hogy pár ezer darabnál több fogyott!
  • sakkay
    Szombat este közös multi repülés? Vagy ma, de az nem biztos.
  • moho
    Kár érte :( Sztem tök hangulatos
  • Solt
    Megnézetem, hogy a BoS-t hányan játsszák steam-n keresztül... napi 100 az átlag... :S
  • Lysandus
    Este menj fel ts-re, és ott eligazítanak!
  • moho
    És, hogy? :) logitech extreme 3d-m van. Egérrel nézelődök viszont zoomolni más csak joy gombjaival tudok. Nem tudtam megoldani, hogy az egér görgőlye legyen a zoom. Nálad, hogy van megoldva az egér joy páros?
  • lala42
    Nekem sincs. Annélkül játszok. Én még nem vettem észre a hátrányát, a hiányának, de ha van és megszokod, akkor biztos előny.
    Az ok, hogy öljem az ellent csak nem találom őket.
    Ott vannak azok a csuprok.

Na léptem melózni, majd este leszek. ( Kobold a böcsületes nevem. Azon megtalálsz.)
    Utoljára szerkesztette: lala42, 2015.01.30. 09:39:01
  • moho
    Az ok, hogy öljem az ellent csak nem találom őket. :) Egyébként ezt játsza valaki trackir nélkül is? Nekem nincs és nem tudom ez mennyiben hátrány. :)
  • lala42
    Itt bővebben
  • lala42
    mi a francot kell csinalni egy COD ATAG szerveren? :) Ölni a vörösöket Ha Calee környékén szálsz fel, akkor általában Dover, Haeking környékén találsz ellenséget. Több alkalommal átjönnek alacsonytámadni, na ekkor vannak Francia föld fölött is. Jó vadásztterület még Deel (Deal?) környéke is az valahol az AX-26 környéke. Dovertől ÉK-re a nagy kanyarulat. Valamint ott a csöcsök, Manston környéke is. A Temze torkolata.
    Más mapon helybe jönnek. Nem kell nagyon utánuk mennni. Esténként ha feljössz akkor találsz pár Magyar fotelpilótát. csak pár közülük. Savas, Dumbó, Croatius ( bocsi ha nem jól írom a neved) [MKHL] előtaggal keresd őket. Tom, csak néhány nem teljes a névsor. Bocsi ha valakit kihagytam. ( megbocsátom)
    A Fost ( akarom írni ) a BOS-t felejtsd el.
    Utoljára szerkesztette: lala42, 2015.01.30. 09:14:20
  • moho
    Eddig nem mertem de mostanában probálgatom a COD és BOS multit. Viszont valaki mondja meg nekem mi a francot kell csinalni egy COD ATAG szerveren? :) Felszállok és baromira senkivel nem találkozom. Tudom láma kérdés :)
  • PhantomAss
    á, ebben a fórumban nincs off :D
    egyébként én is heli mániás vagyok, szinte csak a minyóval repülök mióta megvettem. Most már nagyjából oda szállok le ahova én akarok és nem ahova ő
    A háztetőkre leszállást gyakorolom éppen, de azért itt kell figyelni. Itt minden pillanatban koncentrálni kell, ha nem jól csinálsz valamit akkor vége a dalnak. Nincsenek gyors manőverek, hirtelen mozdulatok.
    És pont ez az ami miatt nagyon bejön, hogy nehéz jól repülni.

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.01.30. 08:33:28
  • hrundibaksi
    Köszi srácok,majd eldöntöm,de most már tényleg nem szemetelek,végtére is ez IL2 fórum!
  • feca1229
    Sakkay: Minden meg van kivéve a CA-át! A helik nekem is bejönnek!
    Hrundibaksi: Én az A-10c beszéltem csak nem egyértelműsítettem mert kettő van belőle. Amúgy igen a fegyverzet, meg miegy más, nem az a tipikus beülsz benyomsz egy esetleg két gombot és máris te vagy a FŐSAS! Pont azért vettem meg mer kihívás csakhát időt kellenne rászánni, nincs már annyi időm mint régen. Öt hónapja született a második gyerek, és most legfőkép az Ő irányitása köti le minden időmet, mikor csend lesz a lakásban akkor meg már én vagyok fáradt!
  • macleody
    OFF:
    A-10c-hez képest gyenge. Szerintem FC3-at vegyétek, abban benne van a SU-27, F-15c, A-10a...
    ON
  • hrundibaksi
    Off:
    Igen épp ma gondolkoztam az A-10A-n $9.00!!! Gynyörű és upgrade-t verzió,kabin mögött a GPS antenna stb
    Egyébként milyen? Mi az,hogy bonyolult? Fegyverek?
    On:
  • sakkay
    Én heli mániás vagyok,de fejezzük be, mert kibaxnak minket az off miatt..minyót vedd meg, hatalmas élmény repülni-már aki szereti a forgószárnyat.
  • feca1229
    olyan nagyon engem sem bár megvettem biztos ami biztos alapon! :-)
    meg van pl az A-10 is na azt alig tudom használni, kicsit bonyolult és lehet, hogy több időt kellenne rá szánni.
  • sakkay
    Ja a 27 meg fel is lett javítva..és szép is. Kár , hogy engem nem vonzanak a csövesek.
  • feca1229
    Azért a Su-27, és az F-15 azok szerintem szépek, na meg nekem tetszik a Su-25 iis. Mikor akció van akkor érdemes beszerezni!
  • sakkay
    Persze, de azért mondtam az akciókat.
    Ja, és én már nem az fc3-ról beszéltem, hanem a dcs modulokról. Szerintem az fc3-at már nem érdemes megvenni. Kanyarban sincsenek a modellek, az új dcs gépekhez képest.
  • hrundibaksi
    Off:
    Igen,bár én nem látom,hogy ez Steam-es lenne,mint a (CoD,BoS) ráadásúl a Steam-en drágábbak a modulok,mint a DCS site-on!
    On: