IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
nekem ez még most sem élethű.. egy az egyben mintha a ROF-ot látnám
GOOBY, pls
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ezt a ganét 5:25-től nézzétek én úgy linkeltem, de a fórum kiszedi. :)
Utoljára szerkesztette: Amaymon, 2014.10.08. 22:49:05

www.smart-bus.hu
Amúgy ezeket leszámítva, tényleg van koncepció<#wink>#wink>

"nem mondom hogy 10 év múlva teleportálgatni fogunk, de mindenesetre feltáratlan terület"
A gépek összeválogatása, ahogy megjelennek. Hol egy heli, hol egy lökös, most már mellette van 2db propos is. Ez a koncepciótlan.
pl egy 760-as
Minimum 2gb ram legyen a kártyán!
GOOBY, pls
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Kerdes az hogy DCS 2.0-hoz eleg lesz e majd. CloD es RoF-hoz nem tudok hozzaszolni bar meg van mind a ketto...epp csak nem jatszom, csak megvettem.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
A DCS egy olyan szimulátor amiben modern jetekkel lehet repülni, pl. F15, A10, Su27, stb. Tök jó hogy van benne földi támogató gép is, sőt helikopterek. Nem értem hogy ez miért koncepciótlan...
A DCS WW2 egy teljesen külön mod, 2vh-s gépekkel, amit egyben majd később lehet megvenni, de addig is tök jó hogy nem tartogatják a gépeket hanem aki akarja egyesével megvásárolhatja és tesztelheti előre. Jönni fog hozzá Normandia map és egyebek, egy teljesen külön játék lesz.
Nem értem hogy ez miért koncepciótlan? Ez szerintem nagyon pozitív hozzáállás hogy a fejlesztés alatt kiadogatják sorban a gépeket.
Az F86, Mig21 meg a régebbi gépek pedig külsős dolgok, az fejleszt gépet aki akar ha átmegy a minőségellenőrzésen. Nem kötelező megvenni és nem kötelező kipróbálni, de akinek az az éra a kedvence az megint csak jól jár.
Ezzel sincs szerintem semmi probléma. Nyilván egy normális online mapon nem lesznek 2vh-s és modern gépek összekeverve.
Ezek szerint a MS Flight Simulator is koncepciótlan mert ott a sárkányrepülőtől a B747-ig mindennel lehet repülni? Én nem hinném...inkább csak minél szélesebb rétegeket el akarnak érni, de ez kit zavar ha te is megtalálod a számításod?
GOOBY, pls
Utoljára szerkesztette: Amaymon, 2014.10.07. 22:36:52
Nekem elsősorban az a fontos, hogy mint játék jó és élvezhető legyen, másodsorban mint szim legyen elfogadható. BoS-ban elég, ha az 1946-nál kicsit jobbat kihoznak. Csak az asszimetria zavar ami benne van a játékban. A sokat emlegetett FM, és a fighterek motorja. Gondolok arra, hogy a stuka viszonylag érzékeny a beállításokra és könnyen tönkremegy. De a fightereknél állítgathatsz mindent nem pusztul meg, főleg a RU gépek. De akár azt is említhetem, mehetsz akár 500-al kiengeded teljesen a flaps-et és kerekeket nem történik semmi. Ilyen még a vártündérben sincs.
Utoljára szerkesztette: Amaymon, 2014.10.07. 22:23:26
Utoljára szerkesztette: Amaymon, 2014.10.07. 21:41:21
Na de most, komolyan ne vitázzatok már! Rendes ámbörök :) vagytok ti mind a ketten, csak itt a fórumon valahogy hamarabb elborul az elme, mint személyesen....
"nem mondom hogy 10 év múlva teleportálgatni fogunk, de mindenesetre feltáratlan terület"
Topik
- On-line fórumokban az összetartozó hozzászólásokat gyűjtő egység (szokás szálnak is nevezni)
- Súgókban egy adott témakörhöz tartozó lapok összessége
(1.4 giga)
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.10.07. 18:33:49
Nyaktekerészeti mellfekvencs=nyakkendő.
Megkönnyebbülészeti körguggolda=budi= WC.
Gőzpöfögészeti tovalöködönc=vonat.
Hajdanán ált. suliban a tanárom említette ezeket. Nos azóta is megmaradt.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.10.07. 16:48:06
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Inkabb Laca pengeit nezegetnem, es olvasnam megha hozza se tudok szolni, mint ezt.<#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.10.07. 16:25:55
Az általad említett szavak zömét átvettük és átalakítottuk. (a zoknit például vagy a latin "soccus" vagy a német "socken" szóból. De említhetted volna mondjuk az ukrán "holosni" szóból származó harisnyát is ;) )
Ezek megfelelnek a magyar helyesírás szabályainak, míg a vice versa nem ilyen.
A hétköznapi nyelvben egyébként is ritkán használt kifejezést nem módosította sem az Isten adta nép, sem a nyelvújítók annak idején, az eredetitől eltérő forma nem helyes, ahogyan Te is írtad.
- ha tovább szeretnéd folytatni azt privátban tedd - minden további, ebben a témában történő hozzászólásod törölni fogom
A vice versa pedig vice versa, ha a seggedet a földhöz verdesed akkor is! :)
A továbbiakban koncentrálj a topik (és nem fórum) témájára. Ha megkérhetlek.