91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Papa01 #81244
    Azért Laca, azt ne felejtsd, hogy a RoF lassan 6 éves, és épp tegnap jött ki hozzá patch.. oké, nem pörög úgy mint régen, de azért manapság nagy szó, hogy egy szimulátort (vagy akármilyen játékot) ennyi ideig fejlesztenek.
  • Solt
    A CloD-ba is tolták évekig... :))
  • Lacusch69
    O F F : (REMÉLEM JÓL LÁTHATÓ, HOGY O F F ! ! ! )

LACA, korábban írtad, hogy a svéd pengék a kedvenceid a japánok mellett.
    A svéd penge az 1920-as évek óta változatlan, 12C27 kódnéven ismert rozsdamentes acélból készül.
    Én eredeti svéd Mora tőröket használok ebből az anyagból, amikor a 10centis penge nem számít kkv-nek (horgászat, erdőjárás).
    A közelmúltban vásárolt KA-BAR bicskám (amerikai cég, Taiwanon gyártatja az olcsóbb cuccait) pengéje viszont japán AUS-8A acél.
    A japó beretváid is lehet, hogy ebből készültek? Van bennük valami anyagjelzés?

Mind a tőreim, mind a bicskám simán borotválnak. (Nincs szőr a karjaimon... )
  • Her Laca
    Mi nem végleges?
    Szerinted tolják beléjük a pénzt vödörszám,hogy hátha sikerül? Gyanítom nem volt akkora nagy durr a profit (már ha volt) ,hogy ne húznák a szájukat a pénzemberek. Még egy kicsit molyolnak vele aztán ennyi volt. Ott a ROF.Megállt mint a szeg ,abban sincs már haszon ,nem is nagyon csinálják,egyszer egyszer kiadnak valami lehúzást ,még kicsavarják az uccsókat és ennyi volt.De az legalább elhúzta évekig. Ez nem fogja.
  • Solt
    Hát az... sajnos! :) Vajon mennyien vehették meg? A 2-3000 szerintem már optimista becslés...

Mondjuk azt nem tudom, hogy steam nélkül lehet ezt játszani?
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.01.31. 13:32:14
  • Fürtös
    Hát azért ez elég gyászos :D
  • Solt
    Most az egyszer, egy kicsit, de még ez sem végleges! :D
  • Her Laca
    A Bos az xar volt,xar lett és az is marad. Mikor megmondtam? Igazam lett?
    Most tegyem be Besenyőt?
    Kár ezen rugózni,meg kár a miérteket keresni. Ott a CLOD az szép lassan fejlődik,abban úgyis több van mint a BOS ban már csak a komplexitását ha nézzük,meg a DX et,és ott a DCS .Meg valaki majd csak csinál egy jó rep szimet ,de azok nem ezek a 3*7 esek lesznek abban biztos vagyok.

Soltom:) Elmúlik a kezdeti varázs rádöbbennek,hogy ez kicsit hiányos,és szépen elpárolognak a népek.
    Lezs ez még kevesebb is hála az égnek,ugye nem titok,hogy én szurkolok ellenük:)
    Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2015.01.31. 13:30:02
  • Solt
    ITT van, hogy mennyien használják steam-n a BoS-t... elég gyászos... :(
  • acidrain
    Kedvencek közé rakta. :)
    Gondolom.
    Utoljára szerkesztette: acidrain, 2015.01.31. 13:20:21
  • VO101 tvr
    Mi az a favolás?
  • Solt
    És ezzel a stílussal "hatalom" van a kezében! Vicc kategória... :)
  • Her Laca
    Né a kedvencem :) Pontipyton:)
  • j0nNyKa
    topicot favoltam, innentől aki offol, flamel, a másikkal foglalkozik, kapja a pontot
    aztán aki priviben hisztizik, az automatikusan olvassa el ezt a hozzászólást, ez lesz a válaszom.
    nem, erre a hszre sem kell reagálni, mert nem a témába vág.
  • Her Laca
    Hanyagold a témát.
    Elolvastam mindent Solt tisztességesen beszélt hozzád.
    Lehet korosztályos dolog ,és nem veszitek észre,hogy egy egy megnyilvánulásotok az nem helyénvaló.
    Mondok én valamit. Menj repülj akármivel amit szeretsz ,vegyél fel videót mutasd meg ,arról jót beszélgetünk és ennyi.Vagy bármi másról is ,az itt senkit sem zavar ,de még egyszer ha istent ismersz ezt a jelentem ,meg bannoltatlak szót ki ne ejtsd a szádon,mert csuklani fogsz évekig.
  • Solt
    Hagyjad Laca, nem kell vele foglalkozni... én vagyok a hülye, hogy egyáltalán reagáltam rá... :) A kevés alvás levitte az ingerküszöbömet... :)
  • Yserac
    "meg a fenyegetőzöl azt én sem tolerálom"

Nem én kezdtem, Solt szólt be azt pedig én nem hagyom hogy egy gyerek trágárkodjon velem sorry.
  • Solt
    Ha sokáig meg akarod tartani, és újabb játékokkal is akarsz játszani, akkor nem biztos, hogy elég lesz az 2GB vram... Asszem Far Cry4 videót láttam ahol 2,5GB körül volt a vram használat full HD-ban... :)

Oké, hogy a 60 sok, de a 680-is 50 körül van, és azokra nem nagyon van már garancia... :)
  • Yserac
    Nem szólam be olvasd már vissza légy oly szíves. Pláne nem a házi gazdának, Leon a gazda nem Solt.
  • Her Laca
    Értelmesen?
    Barátom én bárkivel tudok értelmesen beszélni aki értelmes,sőtt nálam udvariasabb segítőkészebb krapekot nem nagyon találsz ,de ahogy te hozzáállsz a dologhoz ,meg a fenyegetőzöl azt én sem tolerálom. Jobbat mondok. Itt senki . Engem max kibannolnak ,de te se fogod sokáig itt húzni evvel a stílussal. Ennyi.
    Tudsz mutatni valamit ,a nagy szakértelmedből? Csak kérdezem.

Ja és nem gyerekeskedj itt ,ha nem tudnád most szólok az átlag életkor 40 körüli.
    Ne magyarázd a dolgokat,beszélj normálisan az emberekkel és befogadnak. Ellenkező esetben úgy is ki leszel tíltva oszt ennyi.
    Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2015.01.31. 12:54:08
  • repvez
    Sztem meg addig volt nyugalom, mig a hozzád hasonlók nem jöttek ide. Gondolom vendégségbe is ugy mész , hogy az első adandó alkalommal beszólsz a házigazdának ?
    Sztem az lesz a legjobb ha elfelejted, hogy van ilyen topic .
  • Yserac
    Sokkal nagyobb nyugalom volt itt amíg ki voltál tiltva. Nem kellene folytatnod, ahol abba hagytad. Miért nem lehet értelmesen beszélgetni?
  • Her Laca
    A jó édes ősimesterségetművelő rokonodat bannoltatod cserépedény! Mást se tudtok csak hülyeséget beszélni össze vissza ,de halvány lila fingotok sincs mi az ,hogy szim,vagy légi harc szimulálása. Meg keseregtek,hogy nincs ellen,mert vakok is vagytok. De az észt azt tudod osztani ráadásul udvariatlanul ,ámde egy retek spitet nem bírsz lelőni még ha előtted van akkor se. Soltom szvsz öregebb nálad másrészt jó barátunk s a tököm ki van az ilyen üresfejű fenyegetőzésekkel. Húzz vissza a kuckódba kisember ,mindenkinek jobb lesz úgy.
    Na engem most bannoltathatsz azt már megszoktam Uff.

• VO101 tvr
    Nyugi. Bannoltad akit akartál es vissza se nézz.
  • Yserac
    Igen majdnem és is ezt írtam, de nem olvasták el. A fejlesztő nem is akart soha HC szimet csinálni belőle, eleve leírták kerek-perec. De attól még lehetett volna jó szim, még ha casual is. A végeredmény minőségét a #81205-ben én is vitatom erre neki áll feljebb és elkezd magas lóról osztani.
  • PhantomAss
    köszi
    60 már sok uh a 960 kilőve, a 760-nál pedig jobb kártya
    full hd-ra pedig nem kell 2gb vramnál több, nem is igen lehet kapni használtam több vram-mal kártyát
    sztem maradok a 680-nál
  • acidrain
    Amíg a BoS ban az FM, és a DM olyan marad mint amilyen most, addig csak árkád szimulátorról beszélhetünk sajnos. Szép, de kb ennyivel ki is fújt.
    Feleslegesen fűrészelitek a fingot, veszekedni pedig semmi értelme.
  • Yserac
    Ezt kell jelezni a moderátornak, mert bicskanyitogató a stílusod. Először bannoltatlak aztán vissza se nézek. A szellem színvonal kritikán aluli.
  • Solt
    Hihetetlen amit mostanában művelnek... el nem tudom képzelni, hogy ezek az emberek hol és milyen körülmények között szocializálódhatnak. És ami a legszebb, hogy ebből az egészből azt szűri le, hogy az a baj, hogy elmondta a véleményét... :D
  • Fürtös
    A véleményeddel semmi baj nincs. Ahogy leírtad, na azzal van.
    Még ha te nem is érzed úgy.
    Légyszíves fejezd be a flémet.
  • Solt
    Figyelj rám pubi... próbálj meg azzal szórakozni, akivel másodpercre pontosan egyidős vagy... megfogod a kis kezecskéddel, húzogatod egy picit, és mindkettőtöknek jó lesz.

Nem tudok egyebet mondani, olvasd el amit írtam, egyben, az egészet! Ne ragadj ki mondatot, hanem az összefüggő szöveget próbáld meg értelmezni. Ha ez megvan, és eljutottál arra az eredményre, hogy hülyeséget beszélsz, akkor már csak a stílusodon kell csiszolni, és akkor talán érdekelni fog amit ide büfizel. Addig amíg ez nem megy bogaram, addig a szintednek megfelelő gif beszúrásában fog kimerülni a kettőnk közti kommunikáció.

• Fürtös
    A BOS egy árkád szimulátor.
    Saját bevallásuk szerint is, kicsit olvass vissza linkeltem jóval korábban pár privát levelezést a fejlesztőktöl.
    Nincs benne komplex repülési modellezés sem komplex motormenedzsment. (Mindkettőt ígérték).
    Dróton húzott gépek rossz matematikai modellek által rángatva. Nincs ezzel baj sokan szeretik, a wártündért is sokan játszák.
    Van közönsége és népszerű de ezért még nem kell idejönni és tombolni. Pont elég gondunk volt már mostanában az ilyen arcoskodó új regek miatt.
    Leon szerintem ha nem javul akkor törlés
  • Yserac
    Mert mit csináltam leírtam a véleményem?
  • Fürtös
    Akkor most kell szólni a moderátornak?
    Miért mindig az új regekkel van a baj?
  • Yserac
    No comment...ha csak idétlen gifeket vágsz be engem igazolsz.
  • Solt
  • Yserac
    Értelmeztem épp ez az. Ezt te írtad:

Ők viszont a szimulátoros réteg pénztárcáját célozták meg egy árkád játékkal, és itt lőttek bakot.

Ja és nem szeretem mikor nálamnál fiatalabb vérpistike kioktat egy nyílt topikban.
  • Solt
    60 körül már van zsír új GTX960...

Ha sok, akkor 50 körül GTX760 PH-ról...

Mondjuk, ha hosszabb távra tervezel (2-3 év), és játszol újabb játékokkal is, akkor a 2GB vram nem biztos, hogy jó választás.
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.01.31. 11:43:52
  • Solt
    Baromi idegesítő inkább az, amikor a szövegértelmezés helyett a friss reg berúgja az ajtót, és osztja az észt... Olvasd el amit írtam, értelmezd, és próbálj meg azzal vitatkozni amit leírtam, és ne azzal, amit te belemagyarázol. És mindezt úgy tedd, hogy nem őriztünk együtt disznót, tehát a stílust ehhez igazítsd.
  • Yserac
    Én tudom mit írtak ezért szóltam bele. Lehet fényezték magukat, hogy a legjobb szim, minden gyártó ezt csinálja. De az első fő fícsörök közé sorolták, hogy a CloD és 1946 közé célozzák be a gémet. Onnan már lehetett tudni, hogy nem fullosan kattogtatós szim lesz. Az hogy milyen lett a megvalósítás és a produktum már érdekesebb kérdés.
    Utoljára szerkesztette: Yserac, 2015.01.31. 11:14:37