IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Ami viszont jó, hogy az alma termés rekord lett az idén, így 100 Ft-ért vettem tegnap kilóját télire az olyan almának - idared, golden, starking, jonagold - ami a tenyerembe alig fér bele és az eladásra szánt portékát csak a család tagjai szedhetik, hogy a kínálatba a földre esett példányok még véletlenül sem kerülhetnek bele ( mert az ütődött nem áll el és akkor a kuncsaft jövőre nem jön vissza jövőre! ). Ami nekem is új infó volt a gazdától, miszerint az alma védelme messze a szőlő felett áll, pedig a hiedelem szerint a szőlő érzékenyebb mindenre.
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.10.12. 16:25:40
Azért ennek a DB motornak van egy brutal hangja! :)
A TS marad VA amit beírtam, csinálok egy MAGYAROK szobát! TS3 Elérhetőség: Virtual-Aerobatics.Teamspeak3.com
Hah BoS-ban hasonló magyar skineket kaptak a meszák. :)
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.10.11. 22:25:53
Egyébként is kell egyfajta defektus, hogy valaki gumicsizmában járjon akkor is, ha nem muszáj!
Persze ha megfognád és kibasznád egy tehenészetbe, hogy ha már van gumicsimmmád, akkor dolgozz - na az nem tetszene nekik.
Komolyan nem normálisak.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
D9
http://www.youtube.com/watch?v=BECDNGH0cOo
Kár,hogy az első négymotoros nem a FW200 Condor lett.
ON <#wink>#wink>
D9
Más.
Lány mondja a fiúnak :
- Te Béla, levennéd a melltartóm ?
- Persze.
- Te Béla, levennéd a bugyim ?
- Persze.
- Te Béla, ha még egyszer meglátlak, hogy az én fehérneműimet hordod, felrúglak !!
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.10.11. 21:38:40
meg azért ebbe van pénz ha jó gamet csinálnak veszik az emberek, a il2-ből is azt hiszem 1 milliót adtak el.
csak jól összehozzák, még ha lesz is pár hibája engem nem nagyon fog érdekelni, majd megszokom, az il2-ben is van bőven hiányosság, de egyáltalán nem érdekelt, évekig lekötött, mert VOLT HANGULATA.
meglátjuk, én azért drukkolok nekik hogy összehozzák, még ha ez az üzletpolitika nem nagyon tetszik akkor is
"nem mondom hogy 10 év múlva teleportálgatni fogunk, de mindenesetre feltáratlan terület"
"nem mondom hogy 10 év múlva teleportálgatni fogunk, de mindenesetre feltáratlan terület"
Abbahagyták a moderálást és megy a nagy brainstroming a fórumon merre tovább. A founderek-től várják, hogy mi legyen és dobjanak be gondolatokat. Szerintem ez csúszni fog nagyot, nem lesz november. A kampány mód fejletlenségére fogják, de más oka van. Amint mindannyian ismerünk orrvérzésig. A fő probléma, hogy az ex WT közönségnek is meg akarnak felelni, amitől a szőr feláll a hátamon, de közben expertebb kombat szimet is akarnak, és ehhez várják a vadabbnál-vadabb ötleteket. Miszerint hogyan tökéletesíthetnék? Szerintem a céljuk, hogy legyen, kialakuljon egy normál(casual) fizető közösség, és erre épüljön a HC réteg. Valszeg az a terv, hogy egy szuperpopuláris normál community-t létre hozzanak, mint pénzbeni húzó ág. És erre építik rá az Expert mezőnyt a semi-vérszimeseket. Megjegyzem a piaci körülményekhez képest nem feltétlen rossz elgondolás. Mert mindenkinek juthat tér. Ez egy igazi új-generációs kombat szim lehet, de csak lehet, ha minden flottul megy. Az nagyon pozitív, hogy még egy CloD buktát nem akarnak semmi féle módon. Mondjuk akarni a .... kell :D
Ma jött a patch de nem néztem még rá. 4 hete most ihatok először, úgyhogy a prioritás adott.
majd kiadáskor aktuális ránézni újra, SZVSZ
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Mondjuk itt jön ki az a rész(dcs huey), hogy mi van akkor, ha van egy kis tét-pedig nem is sok. Több mint egy óra repülés után, miközben össze vissza kell menni az utasításoknak megfelelően, végül megtalálom a lelőtt helikoptert..felszállásnál rám lőttek...na nehogy azt higgye bárki, hogy megkerestem ki lőtt...úgy húztam el a fenébe mint az állat, csak ki nyittattam az oldalajtót a lövészekkel, hogy kenjenek amit látnak!<#vigyor>#vigyor> Bezzeg ha nem féltem volna, hogy megint le kell repülni az 1 órát ha lemeszelnek, akkor pörögtem volna mint a ventilátor!
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Akkor most miről beszélünk?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Egymásba olvadtak!!! Érted?:)Legalább ne bosszants.
.
.
"we're trying to make the world's best WWII flight sim"-Jason V. Williams
úgy látszik tényleg csak próbálják <#taps>#taps>
DCS World MAGYAR Felhasználók Csoportja!
Digital Combat Simulator World MAGYAR Felhasználók Google+ ON is!
0.50...1.1-és sorolhatnám...ja és ezek nem bugok, a vidi a jó törésmodellt mutatja. Kösziiii...amúgy szeretem a dcs-t, de ezek pont hasonló találkozások. Nincsen sem elég jól, sem elég pontosan kidolgozva, főleg a robbanások utáni fizikai történések.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.10.09. 17:21:12
Aki ezt nem érti, vagy érti de szeret örömködni nyugodtan rakja csak be a vidiket, én majd jól elmagyarázom őket!<#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.10.09. 17:15:29