IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Szóval Gizi néninek ugyan mindegy, hogy 2500Ft vagy csak 2250Ft a villanyszámlája.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mégpedig az, hogy az ország zöme nem mondhatja el, hogy jobban élne. Én azt megértem, hogy Te pont leszarod ezt, mert Neked éppen jó.
Nincs ezzel semmi baj. Csak azt kellene észrevenni barátom, hogy az ország lakosságának jelentős hányada ezt nem mondhatja el magáról.
Javaslom beszélj néhány családsegítővel, szoc. munkással. Esetleg látogass el Somogy vagy akár BAZ megyébe.
Összességében érezhetően jobb a helyzet mint volt, és ilyet eddig egyetlen kormányról sem tudtam elmondani... ja és nem vagyok ezzel egyedül... :) Ennek ellenére persze sokan jönnek valami blőd ellenzéki propagandával ( lásd: mutyi ), de ettől még a tények tények maradnak... és itt lehetne sorolni az IMF picsán rúgásától a devizahitelekig rengeteg dolgot ami kifejezetten jó nekünk anyagilag, és olyat is ami nem anyagi szempontból jó... kettős állampolgárságtól a kötelező napi tesióráig...
Nyilván van amibe bele lehet kötni... például trafikok nagy számban egy kézbe kerülése, de aki azt hiszi, hogy létezik olyan kormány, ami csak és kizárólag jót tesz vele, az álomvilágban él. Egyébként pedig, legalább oda eljutottunk, hogy a saját felső tízezrünk fölözi le a tejfelt, és nem idegenek... első lépésnek ez is valami a hazaáruló brigádok garmadája után! ;)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.10.21. 22:22:56
www.smart-bus.hu
de ezt már rojaljerry kifejtette
clod-nak sp3 kell.
win xp 64 bit-re meg nincs sp3
pont
"nem mondom hogy 10 év múlva teleportálgatni fogunk, de mindenesetre feltáratlan terület"
Inkább azért próbálkozok, mert ha egy adott konfignak hivatalosan múkodnia kell, akkor a, én csináltam valamit rosszul, b, van valami shaolin technika, amit tudni kell hozzá.
Si vis pacem, para bellum.
Minap mondtam éppen valakinek ettől teljesen függetlenül,hogy kezd elviselhetetlen lenni ami itt történik,még Kádár alatt sem volt ennyire nyilvánvaló a" cenzúra ".
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Igaz, nem most, hanem még 2008 tavaszán, mintha a jövébe látott volna. Nyitrai időközben volt infokommunikációs államtitkár is, ma pedig a Fidesz Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Igazgatóságának igazgatója."
Különben jó kedvem van,ha ez a Lézer gyerek szembe jönne az utcán szívesen szájon verném a kőfaragó kalapácsommal úgy hirtelen pl .Idegesít .De van még más jelöltem is.
Ez szvsz teljesen egybevág a szolgáltatók ellehetetlenítése után létrehozandó, Nemzeti (Mutyi) Szolgáltató létrehozásával. Mit nem lehet itt érteni?
Lehet szeretni a fütyeszt meg lehet nem szeretni, de azért nézzed már meg azt a bagázst!
A belügyminyiszter egy maffiózó, aki úgy szőkítette az olajat, mint a sarki fodrász a macákat apukán.
Vagy a lézerjani, rogán. És akkor még a holdudvarról nem is beszéltünk.
Félreértés ne essék, én a maszopot is ekézném ha ők lennének a fazéknál. Leszarom, hogy jobb vagy bal oldali a kormány ha jól csinálja a dolgát. És az sem érdekelne, ha széjjel lopnák magukat ha hagynák élni az embert.
Nem véletlenül mondta a tv-ben a diplomás, Bécsben felszolgálókét dolgozó hölgy, hogy esze ágában nincs hazaköltözni....
Ha kuss van bevezetik.Mégis mi a faxtól ne kéne nekik minden fillér,olyan erős a száguldó gazdaságunk,hogy megérezte amikor az audi egy hónapra leállt.
Amúgy se kedvencem mostanság stadionépítő vezetőnk ,de kezdi kihúzni a gyufát a barátaival egyetemben nálam.
Bár szvsz ahogy figyelek ,már kezd elege lenni belőle a nagyvilágnak is.Lesz itt nemsokára vigyorszünet .Persze nekünk.
Utoljára szerkesztette: asw27, 2014.10.21. 20:52:25
Kezdek mérges lenni pedig már így sincs jó kedvem.
On.

Pedig már úgy tolnám vele!
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Gabi mesélj már egy kicsit, milyen a messzer ? :)
Akkor tőlem is egy : <#eljen>#eljen>
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.10.21. 10:35:26
rakj fel egy win7-et azt hali...
GOOBY, pls
nem hittem volna hogy valakinek tetszik még rajtam kívül a hurri
neked xp 64-ed van amire nincs sp3
több beszéd erről felesleges is
tegyél a gépedre win7-et, ha ódckodsz tőle vidd el egy számtechboltba, pár ezernél nem hiszem hogy drágábban raknák fel a gépedre, nem kell eredeti, kutya nem nézi
Utoljára szerkesztette: royaljerry, 2014.10.21. 00:30:00
Van egy 5 részes hosszú dokumentumfilm is a youtube-on:
Si vis pacem, para bellum.