91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • GaBika6
    Sztem a házigazda ezt megtehetné csak jogot kéne adni neki! Akkor minek a házigazda? Neki kéne megoldani a problémát és vele kéne egyeztetni a modiknak utána lépni! Sztem!
  • acidrain
    Jelentkezem moderátornak, olyan rend lesz itt, besz@rtok.

Akinek a nicknevében benne van a "johnny" , egyből kapja a ban-t, indoklás nélkül. :D (meg egyébként is elveszítette a kamiont pókeron, én nem csak Travoltát hívják Johnny-nak)
  • Lacusch69
    Én is!
    De nem értem, miért vergődünk ezzel a társasággal.
    Menjünk át Sanyó fórumára, és béke mindenkinek...
    Utoljára szerkesztette: Lacusch69, 2015.02.05. 18:11:12
  • GaBika6
    Nem kell az összeesküvés elmélet! Ha hibázol és a "jelenlegi törvényt" (mint tudjuk folyamatosan változik) sérted, úgyis knock-knock az ajtódon. Itt ahogy írták már, egyszerűen arról van szó, hogy vannak emberek akik megmutatják hogy kinek a .... nagyobb! És ezzel nincs is semmi baj, ha korrektül teszik. Régen is volt ilyen, csak most arctalanul elbújva lehet ezt megtenni, ami megváltoztatja némiképp a játékszabályokat. Az is probléma sztem, hogy a nick mögött mi tudjuk nagyjából ki hány éves, de vannak akik nem!!!
  • croatianus
    Lehet, hogy így gyakorlatoznak az ilyen konspirátor ügynökpalánták.
  • LeonSilver
    Nos kérem, szkript beizzítva..
  • Valka78
    Én azt nem értem, hogy kinek jó ez és miért?
  • Lysandus
    Szavazhatunk is.

Ezek szerint Te nem támogatod. Én igen.
  • croatianus
    Mondjuk, pont ez a célja arctalan smasszerünknek!
    Hogy ő milyen marha nagy pszicho-manipulátor, és eléri, hogy magadtól mész el.
    És akkor nincs miért hőbörögni senkinek.
    Én nem adnám meg neki ezt az örömet.
  • Solt
    Szerintem te nem értesz engem... dönts belátásod szerint, én csak jót akartam.
  • pontijonny
    Nem értesz mi? Mit figyelget ,meg gyűjtöget össze hozzászólásokat velem kapcsolatban ? Mintha olyan fontos lennék vagy mi?
    Értem én mi az új (régi) világrend mostanában de szeretnem meg egyet értenem vele nem kell .
    No most jóóóól felbaxtam magam pedig semmi értelme.
    Hogy megnyugodjon a sok ifjú titán törlöm is ezt a reget ,hogy ne kelljen fáradniuk.
  • Solt
    Jaj már na... nem azt mondtam, hogy nincs igazad, hanem azt, hogy az a jó mindenkinek, ha nyugi van... Szabi beírására sem volt szükség, meg a válaszodra sem... Én bírlak, sőt, itt mindenki bír téged, ezért kell a nyugalom... eredj, beretválkozz meg, vagy pipázz egy jót! ;)
  • pontijonny
    Na most akkor se érdekel..Most éppen ki piszkál kit?
    Elfórumoztam itt veletek már istentudj hány évet ,még volt olyan is amikor összeszólalkoztam evvel avval (pl Merlynnel ,pedig azt se tudtam hogy modik) és soha semmi konfliktusom nem volt senkivel,pláne nem a rendfenntartókkal.
    Tom miatt regeltem egyet újra ,aztán itt ragadtam,de ha csípi a szemüket akkor baxxák meg. Azt a qrva ,a nagy testvér figyel. Nem kell enegem figyelni . Na csá.
    Felőlem bannohaltják ezt is.Nem kell jópofizni.
    Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.02.05. 16:06:29
  • Solt
    De, érdekeljen, mert mi hiányzunk neked, te hiányzol nekünk, itt egy kupacon van mindenki, most béke van, maradjon minden így...
  • pontijonny
    Na most sem titkot nem csináltam a dologból,sem nagyon nem érdekel:)
    Mindenki végezze a maga dolgát úgy ahogy jónak látja. Ennyit tudok mondani.
  • Solt
    Szerintem ezt most ne feszegesd mesterem, mert a kitiltás megkerülésért ugyanúgy ban jár, az, hogy veled még nem tették meg, arra szerintem tekintsünk úgy, hogy tűzszüneti ajánlat. Megvan a véleményünk, nekik is megvan, viszont ők vannak erőfölényben itt...

Ha egyben akarjuk tartani a társaságot, akkor amikor nem muszáj, kerüljük a konfrontációt... szerintem! ;)
  • Szabi #81468
    nekem ugyan nincs, de attól hogy nem írunk a topikba és még nem tiltottuk ki önt újra kedves László úr (ami egyébként a banmegkerülés miatt a regisztrálás pillanatában már jogos lett volna), még olvasgatjuk a topikot..

néhány kedvenc komment:
    #80958, #80974, #81021
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.02.05. 16:01:48
  • pontijonny
    Tán bajod van velem?
  • Szabi #81466
    teljesen életszerű hogy egy megtűrt banmegkerülőből legyen moderátor.. :D
  • Szepy2884
  • Lysandus
  • GálTomi
    Azt szeretném megkérdezni hogy tényleg igaz-e hogy a repülőkön azért van légcsavar hogy hűtse a pilótát menet közben? A vitorlázókon miért nincs ők szeretik a meleget? A viccet félretéve....... Hamarosan elindul egy a Levente 2 repülőgép megépítését bemutató weboldal.Remélhetőleg minden repülőbarát örömére. Levente 2 Tom már kérdezte és neki is mondtam megoldható hogy tavasszal vagy nyáron egy baráti találkozó keretén belül előre megbeszélt,egyeztetett időpontban el lehet majd jönni megnézni az épülő gépet.
  • sakkay
    Na megtaláltad a 0.000000001%-eséllyel rendelkező jelöltet!
  • sakkay
    Hja kérem a taktikát folyamatosan az aktuális helyzetnek megfelelően kell használni, alakítani. Úgy látom nem nagyon vagyunk felvértezve ezen új típusú trollok beszivárgó-romboló taktikájával szemben Fullimunitijük' van a normális emberi beszédre.
  • Lysandus
    De az is járható út, hogy valakit jelölünk moderátornak. Aki képviseli a mi érdekeinket is, azzal a címszóval, hogy valamilyen rejtélyes okból kifolyólag, állandó provokáció célpontja lettünk, és szeretnénk segíteni mi is a helyzet rendezésében. És mondjuk lehetne a jelöltünk Laca.
  • repvez
    Ha egyből okoskodással kezd akkor egyálltalán nem kell reagálni rá, mert ha bármit is kérdezel csak öngerjesztővé válik .
  • GaBika6
    Sztem ha még 1x jön és okosságot mond valami null reges provokátor, akkor ne adjuk meg neki az esélyt hogy egyből leteremtjük, ami természetes lenne ha valaki nagy baromságot kérdez, hanem kérdezzünk vissza valami szakmait. Hátha rájön magától is hogy rohadtul nincs igaza és nem ért hozzá! Más aki bölcsebb és olvasva tanul tanulhat ezekből is. Ezzel véleményem szerint nem adunk neki alapot egy vitára, amit gyakorlatilag kigenerált azzal, hogy hogyan beszélünk vele. Itt arra gondolok, hogy mitől szimulátor neki a war tündér ami jó játék magam is játszom (vagyis játszottam mikor ráértem ) vele, de szigorúan arcade módban, mert a többi része felidegesített és látszott rajta, hogy baromira nincs lemodellezve rajt semmi. Vagy itt a bos vita, ami valóban nem olyan részletes mint a clod, de nekem pl tetszik ha pár dolog kijavításra kerül benne. Hozzáteszem hogy tudom átbaxtak, mert elővételben vettem és nem ezt ígérték mikor megvettem. Itt válaszolnék azoknak, akik azt állítják, hogy végig kihangsúlyozták, hogy nem szimulátor lesz, hanem annál kevesebb. Ez így nem igaz!!! Ezt később mondták ki, mikor kiült a balhé!!! Ezt leszámítva elrepkedek vele, mert valóban vannak benne jó dolgok, amik lökést adnak a szimulátor világnak. Pl. fa, felhő, kinézet. Nagyon tetszik ahogy kihozták a nagy fehér tájat. Lehet itt vitázni továbbra is mi szimulátor és mi nem az, mert ugye dcs nagyon ott van szimulátor terén, de elkeserítő a gyermekbetegségei miatt néha a játék vele. Mind csalódottak vagyunk, mert valahol nem azt kapjuk amit elvárunk a pénzünkért szinte minden játékban... Én most ennyi év után így látom.
  • Lysandus
    Arra nem szoktam járni. Úgyhogy "a 'zindexről jött ember azt hazudik, amit akar". :-D
  • Valka78
    Hogyé' adnak egy ilyet? (Video)
  • pontijonny
    Mé mi van az indexen?
  • Solt
    Ebben is van valami... :)
  • Lysandus
    Ugyan már barátom! Ne legyünk naivak. Nem hülye ez, hanem provokátor. Azzal, hogy az indexre hivatkozott, dekonspirálta magát.
  • croatianus
    Ehun a enyém:

[Render_OpenGL]
    TexQual=3
    TexMipFilter=3
    TexCompress=0
    TexFlags.UseDither=1
    TexFlags.UseAlpha=0
    TexFlags.UseIndex=0
    TexFlags.PolygonStipple=0
    TexFlags.UseClampedSprites=0
    TexFlags.DrawLandByTriangles=0
    TexFlags.UseVertexArrays=0
    TexFlags.DisableAPIExtensions=0
    TexFlags.ARBMultitextureExt=1
    TexFlags.TexEnvCombineExt=1
    TexFlags.SecondaryColorExt=1
    TexFlags.VertexArrayExt=0
    TexFlags.ClipHintExt=0
    TexFlags.UsePaletteExt=0
    TexFlags.TexAnisotropicExt=1
    TexFlags.TexCompressARBExt=1

TexFlags.TexEnvCombine4NV=0
    TexFlags.TexEnvCombineDot3=1
    TexFlags.DepthClampNV=0
    TexFlags.SeparateSpecular=1
    TexFlags.TextureShaderNV=0

HardwareShaders=1

Shadows=2
    Specular=2
    SpecularLight=2
    DiffuseLight=2
    DynamicalLights=1
    MeshDetail=2
    VisibilityDistance=3

Sky=2
    Forest=3
    LandShading=3
    LandDetails=2
    Country Details=2

LandGeom=3
    TexLarge=1
    TexLandQual=3
    TexLandLarge=1

VideoSetupId=17
    Water=2
    Effects=2
    ForceShaders1x=0

PolygonOffsetFactor=-0.0625
    PolygonOffsetUnits=-1.0
  • croatianus
    Hát, ha ilyen menő vizet akarsz, akkor mindenképp OpenGL.
    De lesz ott valami más probléma is!

• acidrain
    ITT fel van sorolva, hogy mi-hogy-merre-meddig a conf.ini -ben.

Az biztos, hogy OpenGL -ben kell futtatni.
    Próbáld meg ezzel:

[Render_OpenGL]
    TexQual=3
    TexMipFilter=2
    TexCompress=0
    TexFlags.UseDither=1
    TexFlags.UseAlpha=0
    TexFlags.UseIndex=0
    TexFlags.PolygonStipple=1
    TexFlags.UseClampedSprites=0
    TexFlags.DrawLandByTriangles=1
    TexFlags.UseVertexArrays=1
    TexFlags.DisableAPIExtensions=0
    TexFlags.ARBMultitextureExt=1
    TexFlags.TexEnvCombineExt=1
    TexFlags.SecondaryColorExt=1
    TexFlags.VertexArrayExt=1
    TexFlags.ClipHintExt=0
    TexFlags.UsePaletteExt=0
    TexFlags.TexAnisotropicExt=1
    TexFlags.TexCompressARBExt=1

TexFlags.TexEnvCombine4NV=1
    TexFlags.TexEnvCombineDot3=1
    TexFlags.DepthClampNV=1
    TexFlags.SeparateSpecular=1
    TexFlags.TextureShaderNV=1

HardwareShaders=0

Shadows=2
    Specular=2
    SpecularLight=2
    DiffuseLight=2
    DynamicalLights=1
    MeshDetail=2
    VisibilityDistance=3

Sky=2
    Forest=2
    LandShading=3
    LandDetails=2

LandGeom=2
    TexLarge=1
    TexLandQual=3
    TexLandLarge=1

VideoSetupId=3
    Water=1
    Effects=1
    ForceShaders1x=0

PolygonOffsetFactor=-0.15
    PolygonOffsetUnits=-3.0

• lala42
    Nem keresztény pap! Itt vannak a beállítások.
  • lala42

Nálam így van semmi kör, vagy karika.
    Utoljára szerkesztette: lala42, 2015.02.05. 00:17:56
  • croatianus
  • sakkay
    Nekem fura, mert nem nagyon láttam ilyet-de lehet randa paca is tőlem.
  • pontijonny
    Ez nem fura ,ez randa egy paca. Szerintem az Open GL miatt ilyen azaz nem azon van. Vagy nem tudom.