IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze már elfelejtettem, hogy mit, de megpróbálok utánanézni.
Vissza a témához: A BoS-sal valóban van még egy probléma, az ára! :-) Én max. olyan 4000 ezer forintot adnék érte, de már azt is túlzásnak tartanám. :-D Meg egyébként is legfeljebb egy fél szimulátorra van összesen időm, és ez a CloD.
Amiről Kobold (lala42) beszélt az csak egy szerver, max. 100 fős, és estefelé tényleg nehéz bejutni rá. De valamiért ez, az ATAG a legnépszerűbb. Voltak online warok is (100 plusz gépes küldikkel), repültünk is rajta magyarok, Tom fogja össze a csapatot.
A CloD-ba nagy lehetőségek vannak, annak idején egy összfegyvernemi II. vh-s játék volt az ambíció. Mára a TF helyrepofozta a repülős részt, és vannak benne vezethető földi egységek. A netes része jó (eleve az online közösség fejleszti), ez a 100 plusszos szerverekből, warokból is látszik. Meg abból, hogy egy szerver - ha jól tudom - 1000-nél több objektumot is képes kezelni gond nélkül. Gondold el, 100 plusz gép egy küldetésben, lehetnék még AI-k is, aztán statikus gépek a földön, légvédelem a reptereknél, és még a földi és vízi egységek. Szóval iszonyat potenciál van benne.
Röviden ennyi. :-)
Tazar
minden szavad a valóságot tükrözi <#eljen>#eljen>
a graf kifejezetten jó volt
GOOBY, pls
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A CoD volt az, amit a közösség fejezett be és atombugosan félkészen adtak ki? A grafikája kiadáskor legalább jó volt?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Jó rég beszéltünk már 😊 Remélem azóta is rendben vagytok.
Köszi az infót a BoS-ról, még akkor benézek majd a Pumákhoz is, de egyszerűen ezért az árért (50 EUR) nem hiszem, hogy megvenném, talám majd ha lesz valamikor akcióban 20 körül.
A CloD megvan, még megjelenés után 1 héttel megvettem, hát akkor azért még kicsit más volt 😊 Most meg csupa jókat hallok róla, azt hiszem fel is fogom rakni rá a TF féle modokat és teszek vele egy próbát. Mennyien szoktak fenni lenni egyszerre kb? Mintha azt olvastam volna valahol, hogy nincs már az a nagy pangás mint anno még indulás körül.
Üdv:
SnowFox
A BoS-sal kapcsolatban érdemes elolvasni a puma fórum megfelelő topikját, abból sok minden kiderül. De a lényeget sakkay kolléga jól összefoglalta. Méghozzá harag és részrehajlás nélkül, pedig sokáig ő volt az, aki úgy védte a BoS-t, mint anyatigris a kölykét. :-) Maradjunk annyiban, hogy a BoS-sal kapcsolatos várakozások nem teljesültek maradéktalanul, és úgy tűnik, hogy a fejlesztőkben nincs is hajlandóság erre.
Szerintem próbáld ki a CloD-ot. A Team Fusion mára egy meglepően jó szimet kalapált a progiból, ráadásul azóta sem álltak le a fejlesztéssel. A legnagyobb ugrást - a II. vh-ás szimek közül eddig egyedüliként - az FM-ben érték el. Régóta ment a vita azon, hogy melyik gép fordult jobban. Úgy néz ki, hogy nekik sikerült ez lezárni, megcsinálták. Az új FM-mel a Spit szintben konstans fordulóban jobban fordul, viszont a 109-es (és a 110-es is), energiafölényből be tud szűkíteni az angol gépekre. Ezzel lényegében pontot tettek a vita végére, úgy, hogy sikerült a háborús visszaemlékezésekkel is összhangba hozni a repmodellt.
Ráadásul szerintem a CloD jelenleg a legszebb, érdemes megnézni Pogi hozzászólásában linkelt képeket (még akkor is, ha ezek azért effektelt screenshotok):
TF képek
Üdv,
Tazar
GOOBY, pls
Vuhuhúúú....
Most jöjjön, aki ellenséget is akar látni!
Vezúv.
Ja, és Fiat G.55. Az mikor lesz CloD-ban, meg DCS-ben? (BoS-t nem kérdezem)
Térélményben nekem még mindig ez az etalon. Na meg a változó fények. A tenger meg egyszerűen besz@rás.
A "kamaszkori" szerelem újra lángol.
Itten van még egy pár kép:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

(Mondjuk vicces, hogy úgy csinálok, mintha be kéne mutatnom itt bárkinek. De hát ilyen a szerelem.)
üdv, HUNter
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2015.01.07. 17:00:44
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2015.01.07. 16:49:51
2., Menj be az Il2 mappába. (Steamnél, gondolom: Programs x86/Steam/Steamapps/Common)
3., Keresd meg ezt: "HSFX_Client_Updater.exe".
4., Futtasd.
5., JSGME-ben aktiváld ezeket:
- HSFX History mod
- Hakenkreutz Enabler
- Perfect Map Textures
- Expert Mod (Aces over Europe szerverhez ezt ne, az enélkül megy!)
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2015.01.07. 16:17:21
(Különben lecsuknak.)
Köszi
Naszóval.... működik 😊
Mi az a "Hackenkreutz Enabler"?
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Épp most töltöm a hsfx-et. Steames verzión is működik?
Akinek sikerült összetákolni a HSFX-et, az ide gyüjjék: Aces over Europe
Olyasmi mint az ATAG, csak sajnos nincsenek annyian. Kevés az eszkimó, sok a fóka <#buck>#buck>.
Azért úgy huszan összegyűlnek néha.
Van kanalkampf is persze, és egész érdekes ugyanazokkal a gépekkel ugyanazon a térképen, csak 1946-al.
Rá kellett döbbennem, hogy nincs annyira elavulva ez a régi Il2, legalábbis így módolva. Elég jó kis hangulata van.
Bizonyos szempontból még immerzívebb is, mint a CloD. Időnként azon kaptam magam, hogy mivel igen csak ritka madár az ellen, teljesen belefeledkezve bámulom a felhőket, felhőárnyékokat, a tengert (na és ilyenkor villannak fel egyszercsak a nyomjelzők hátulról).
Mondjuk, vicces módon nekem néha ugyanannyira döcög, mint a CloD, a jól telepakolt reptereknek hála.
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2015.01.06. 11:00:29
Vagyunk itt egy páran azért akiknek megvannak a légcsavarosok pl.: 77PX_Dumbo(Fóka, P51), 101/7_Jani(Fóka, Mesza, P51 ), 101/7_Savas(Fóka, Mesza, P51), VO101_MMaister(Fóka, Mesza, P51), VO101_Tom(Fóka, Mesza, P51) és végül jómagam(Fóka, Mesza, P51) - ha valakit kifelejtettem attól elnézést kérek - csak mi inkább a CloD-ot repüljük, de összehozhatunk valamikor egy össznépi hentelést DCS-en is.
Valahogy eddig én úgy gondoltam, hogy ti nem a légcsavarosokat szeretitek a DCS totyikban, hanem a csöveseket, de örömmel hallom, hogy nem feltétlenül van így. 😊
Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2015.01.05. 21:20:16
tetszik...nem egy il2 az biztos
GOOBY, pls
Akinek van kedve warozni IL-2 Sturmovik 1946-ba, annak ajánlom az alábbi oldalt 😊
http://il2.aviasibir.ru/mow/
---------------------------- Evésben nem ismerünk tréfát!
sziasztok üdvözlök mindenkit, ha van kérdés kédezz bátran sziaszotk
Egyre többen vagyunk és várunk minden érdeklődőt, a DCS World MAGYAR Felhasználók csoportjába.
A Google+ on is elérhető a DCS World Magyar Felhasználók csoportja.
Üdv, HUNter
meddig tart a leárazási akció? nem találok erről sehol infot.....
tud vki vmit <#alien>#alien>
sziasztok üdvözlök mindenkit, ha van kérdés kédezz bátran sziaszotk
"Saját" Gépem :-)
Utoljára szerkesztette: Frenky, 2015.01.05. 18:17:21
Arra várok hogy többen legyenek a ww2 mapokon mert így nem sok action van egyelőre.
De tegnap dogoltam egy kicsit online messzerek és dorák ellen , teljesen más mint az il2. Itt nem lehet húzni ész nélkül, nagyon kell figyelni.
Most átállok Dorára, kiváncsi vagyok az hogy viselkedik.
Nekem nagyon bejön..
GOOBY, pls
(D9-es 10 $ )
Christmas Flash Sale!
Sunday, 04 January 2015
Alert! Alert! Alert! Flash Sale is inbound! Take advantage of savings of 80% on most DCS products from January 4th 15:00 UTC to January 5th 09:00 UTC.
shop
• DCS: F-86F Sabre: $49.99 to $9.99 (80% off)
• DCS: Fw 190 D-9 Dora: $49.99 to $9.99 (80% off)
• DCS: UH-1H Huey: $49.99 to $9.99 (80% off)
• DCS: Mi-8MTV2 Magnificent Eight: 49.99 to $9.99 (80% off)
• DCS: Flaming Cliffs 3: $39.99 to $7.99 (80% off)
• DCS: A-10C Warthog: $39.99 to $7.99 (80% off)
• DCS: Black Shark 2: $39.99 to $7.99 (80% off)
• DCS: P-51D Mustang: $29.99 to $5.99 (80% off)
• DCS: Combined Arms: $19.99 to $3.99 (80% off)
• F-15C for DCS World: $9.99 to $1.99 (80% off)
• A-10A for DCS World: $9.99 to $1.99 (80% off)
• Su-25 for DCS World: $9.99 to $1.99 (80% off)
• Su-27 for DCS World: $9.99 to $1.99 (80% off)
• DCS: MiG-21Bis: $49.99 to $17.50 (65% off)
• DCS: Bf 109 K-4: $49.99 to $29.99 (40% off)
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.01.04. 18:59:58
GOOBY, pls
De azért körülírtam.<#vigyor3>#vigyor3>
Torrent link SAS 1946
Itt a leírás a 2. hsz-ben egyébként.
Van itt valaki aki jól beszél németül? 😊
www.smart-bus.hu